torsdag 23. september 2021

Sport & Sundhed

Gamle såvel som unge dyrker mere og mere motion - og det er godt. Motion gør dig sund, og giver dig glæde i hverdagen og udløser dopamin i hjernen, der giver en følelse af lykke. Her på siden kan du finde alt du skal bruge til at komme i gang med at motionere eller dyrke sport. Det er både løbeudstyr, sportssko og andet tilbehør, som kræves til mange forskellige sportsformer. Du finder også inspiration og gode tips til, hvordan du kommer i gang med at dyrke mere motion eller en anden form for motion. At komme i gang med at bevæge sig kan virke som en uoverkommelig mission, men når man først kommer i gang med det, er det en uundværlig del af hverdagen. Så kom ud og rør dig, det vil du ikke fortryde. Start din rejse her.

Slyngetræning samt stativer dertil hos Sidea.dk

Sport & Sundhed

Sidea.dk fører det bedste træningsudstyr både til styrketræning og funktionel træning. Køb alt fra opbevaring og stativer til kettlebells og GHD bænke online (med rentefri finansiering).

Kvalitetsstærk opbevaring og stativer til alle træningsformer på www.sidea.dk

Bestil opbevaring og stativer til din træning på www.sidea.dk, der forhandler det verdensberømte udstyr til fitness fra italienske Sidea. Ikke nok med, at private har mulighed for finansiering helt uden renter. Andre servicefordele som hurtig levering kommer også oveni helt gratis, og kundeservice er kendt for deres venlige og nærværende vejledning. Sidea.dk er dog ikke kun en side for private, der mangler stativer til træning, håndvægte eller andet. Blandt kunderne finder man også store såvel som små fitness centre, der ønsker fokus på højere kvalitet for at lokke kunderne til. Med kvalitetsudstyr til fitness fra Sidea vil man måske være i stand til at kunne tage en højere månedspris i træningscentret. De sælger stativer til vægtstænger, håndvægte, kettlebells og alt andet i træningsudstyr. Klik ind på www.sidea.dk for at læse mere om deres træningsstativer og opbevaring.

Bestil udstyr til slyngetræning inkl. slynge, ring og ophæng

En anderledes måde at træne på er med slyngetræning. Sidea.dk tilbyder udstyr i særlig høj kvalitet til denne træningstype. Køb bl.a. ophæng, slynger, ringe og stativ. Det er både populært at opsætte udstyr til slyngetræning i eget hjem og i motionscentre. Mange motionister kræver, at der er mulighed for slyngetræning. Det kan resultere i mistede kunder, hvis denne mulighed ikke tilbydes, eller hvis slyngetræningsudstyret ikke er af en ordentlig kvalitet. Sidea har lagt meget tid og ressourcer i at innovere og skabe det bedste, mest robuste tilbehør til slyngetræning. Vil du vide mere om denne måde at dyrke motion på? Har du spørgsmål til de enkelte produkter? Så klik ind på www.sidea.dk, og spørg evt. også personalet til råds.

Der er dem, som tager træning seriøst - og dem, der tager den seriøst. Sidea.dk har specialiseret sig i at sælge stativer, vægtskiver, vægtstænger og alt til slyngetræning samt funktionel træning i bedste kvalitet.

01. august 2021

Gode priser på side by side rulleskøjter

Sport & Sundhed

Køb side by side rulleskøjter online fra førende mærker. Du kan også købe tasker og rygsække i topkvalitet fra kvalitetsleverandører hos BNA Boardshop. Se udvalget fra HUF, Penny, Dickies m.m., og spar også penge på løbehjul og waveboards.

Penny hoodies, tees m.fl. på bnaboardshop.dk

Penny er et skarpt brand, der elskes for de ikoniske snapbacks med logo. Penny fremstiller også skateboards, T-shirts og hoodies. Det er et bredt og stærkt mærke til de skatere, der elsker farver og fede design. Gå på opdagelse hos bnaboardshop.dk, og se alle kollektionerne fra Penny. Med tøjet og udstyret ved man, at der er styr på kvaliteten. Det gælder selvfølgelig også deres rygsække, som kan bruges til studie såvel som turen til rampen eller rejsen. Med Penny tasker, tøj og skateboards får man både fedt design samt en holdbarhed, der er svær at konkurrere med. Derfor er mærket hurtigt gået hen og blevet foretrukket i Danmark såvel som i udlandet.

Køb med fordel side by side rulleskøjter fra Roces

Bestil side by side rulleskøjter fra Supreme og Roces. Vi kender dem fra diskoteket. De er også ensbetydende med Californien og de legendariske tider. I de tidligere dage var side by side rulleskøjter fast inventar ved de populære strande som Venice Beach og Santa Monica. I dag er der alternativer til side by side rulleskøjter som inliners, men de forbliver stadigvæk populære. BNA Boardshop kan hjælpe dig med at finde et lækkert par side by side rulleskøjter. Du finder, som sagt, mærkerne Roces og Supreme. De har hver især udviklet yderst skarpe side by side rulleskøjter, der er fantastiske at køre rundt med. I kategorien kan du ligeledes købe tilbehør og reservedele. Mangler du en ny bremseklods eller en fed hjelm fra DC, så klik ind på hjemmesiden.

Køb side by side rulleskøjter til gode priser hos BNA Boardshop, og få fri fragt over 499 kroner. Deres gratis fragt gælder også på resten af webshoppen. Se det fede skatertøj fra Penny, HUF m.m. Hop også ind på kategorierne med longboards og aggressive skates.

11. juli 2021

Skitema.com tilbyder K2 ski, Roxa skistøvler og andet skiudstyr til gode priser

Sport & Sundhed

Går du op i skisport, og søger du derfor noget lækkert udstyr, du kan få stor glæde af? Så kan du af god grund klikke dig ind forbi Skitema.com, der forhandler et stort og varieret sortiment af skiudstyr, som du finder fra en lang række gode mærker. Find blandt andet frem til K2 ski og Roxa, når du besøger www.skitema.com.

Køb K2 ski i forskellige modeller, typer og farver på www.skitema.com

Uanset om du er på udkig efter noget bestemt skiudstyr, eller om du blot leder efter noget af høj kvalitet, kan du af god grund klikke dig ind hos Skitema.com. Her forhandles nemlig et bredt sortiment af forskelligt slags skiudstyr, som du finder fra en lang række gode mærker. Blandt andet tilbyder hjemmesiden et stort udvalg af K2 ski. Disse fås i flere forskellige modeller, typer og farver, hvor du med sikkerhed kan finde frem til et par, der passer til dit behov. Med K2 ski er du både sikret høj kvalitet samt ski til gode priser. Dette er et godt valg for dig, der søger et par nye ski, du kan få glæde af. Se udvalget på www.skitema.com, og få gratis levering fra 499,- når du bestiller.

Find skistøvler til mænd, kvinder og børn og andre produkter fra Roxa

Foruden K2 kan du også være sikker på, at finde en bred vifte af andre gode mærker, når du besøger Skitema.com. Her står de nemlig altid klar med et utroligt sortiment af skiudstyr, hvor du altid har rig mulighed for at finde frem til netop det, du er på udkig efter. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde mærket Roxa. Her finder du et bredt udvalg af forskellige skistøvler, som fås i mange forskellige modeller, størrelser og former. Blandt udvalget af disse kan du desuden både finde skistøvler til mænd, kvinder og børn. Find frem til hele udvalget fra Roxa hos www.skitema.com, hvor de også byder på en lang række andre lækre produkter.

10. maj 2021

Porcelænsfacader hos ledende tandlæge i Randers

Sport & Sundhed

Hvis du kigger efter en professionel og dedikeret tandlæge i Randers, så er Tandklinikken i Sundhedshuset et af de bedste bud. Det er bl.a. den eneste i byen, som selv kan fremstille Zirkonium broer. Samtidig har de flere kirurger ansat til tandkirurgiske indgreb. Hvis du f.eks. skal have lavet porcelænsfacader, tandsmykker eller tandkroner, så er denne et rigtig godt bud. Du kan bestille via tandklinikkensundhedshuset.dk.

Tandklinikken i Sundhedshuset er en tandlæge i Randers med moderne og trygge faciliteter

For mange besøgende er det vigtigt med trygge rammer. Faciliteterne i deres tandklinik er nydelige og rare at opholde sig i. Tandklinikken i Sundhedshuset er en tandlæge i Randers, som varmt kan anbefales. De udfører bl.a. tandproteser (komplette eller delproteser). Samtidig er klinikken rigtig lækkert placeret centralt i Randers, som er fordelagtigt for mange indbyggere. De gør det muligt for dig at høre musik og se fjernsyn under behandling - alt for at skabe den tryggeste oplevelse! Tandskræk er et reelt problem i Danmark og at have nogle rare faciliteter kan være vidunderligt for den demografi, som frygter at gå til tandlægen. Tandklinikken i Sundhedshuset er ikke kun relevant for Randers, men også for det brede opland til byen. Det er værd at køre langvejs for at blive kunde hos måske byens bedste tandklinik. For mere information omkring denne anbefalelsesværdige tandlæge i Randers, kan du klikke ind på www.tandklinikkensundhedshuset.dk.

Læs om porcelænsfacader på tandklinikkensundhedshuset.dk

Vi vil alle have et smukt smil, men nogle gange er det simpelthen ikke muligt at blege tænderne, hvis der er for mange misfarvninger. Så vil porcelænsfacader være noget, der bør overvejes. De sidder på tandens forside, og porcelænsfacader kan give dig de hvide tænder, som du altid har drømt om. Hos Tandklinikken i Sundhedshuset har de mange erfaringer med porcelænsfacader. Så kontakt dem evt. over telefon for at høre, hvad de kan gøre for dig i denne dur.

På tandklinikkensundhedshuset.dk har du hurtigt adgang til en masse info om forskellige behandlinger. Fordi denne tandlæge i Randers står både for tandkroner, tandsmykker, porcelænsfacader samt meget mere.

09. maj 2021

Kæmpe udvalg hos Floorballcentret.dk! Alt i floorball blade og stave

Sport & Sundhed

Du skal selvfølgelig have adgang til det bedste udvalg af floorball blade, stave m.m., så du kan spille på dit højeste. Du finder landets stærkeste sortiment hos Floorballcentret.dk, der tilbyder fri fragt over 800 kroner samt 14 dages returret. Ved handler på www.florballcentret.dk bytter de nemlig med et smil, også hvis du kigger efter greb, stavsæt og målmandsudstyr online.

Floorball blad. Bliv klar til kamp

Floorballcentret.dk tilbyder altid den bedste service, og selvfølgelig også hvis du kigger efter et nyt floorball blad. De har valgt at levere fra nogle fantastiske mærker. Så køb f.eks. et floorball blad fra Zii, Salming, Fat Pipe og Oxdog. Hvis du kigger efter modeller fra Z3M, Exel og Zone, så kan de også hjælpe. Det er selvfølgelig alfaomega med et ordentligt floorball blad, og med så mange muligheder som hos Floorballcentret.dk kan enhver spiller (nybegynder og øvet) finde det rette floorball blad til ambitioner og spillestil. Du kan trygt handle på www.floorballcentret.dk, der har modtaget fem stjerner på deres Trustpilot side.

Køb floorball stave billigt på www.floorballcentret.dk

Det er billigt at bestille floorball stave hos Floorballcentret.dk, men igen er det her de bedste mærker, som man kan vælge fra. Webshoppen viser, at lave priser og høj kvalitet sagtens kan hænge sammen, selvom man ånder for floorball og kun ønsker det bedste af det bedste. Når det kommer til floorball stave, så sælges der f.eks. fra Lexx, Exel og Fat Pipe. De famøse floorball stave fra Vitek, Reactor og Oxdog kan også købes billigt på www.floorballcentret.dk, der også tilbyder varianter fra Zone, Unihoc og Wooloc. Så køb en billig floorball stav til kamp samt til træning, og bliv klar til det næste stævne. Denne webshop har alt til den ambitiøse, som ikke vil gå ned på udstyret.

Find det lækreste floorball udstyr som f.eks. stave og blade på www.floorballcentret.dk, der gør det billigt at shoppe nyt grej. Kontakt kundeservice, hvis du har brug for vejledning til dit næste køb.

31. oktober 2020

BNA Boardshop - Køb side-by-side rulleskøjter og skateboards

Sport & Sundhed

BNA Boardshop tilbyder en del i side-by-side rulleskøjter i god kvalitet, da de alle sammen kommer fra brands, du sikkert har hørt om før. Inde på www.bnaboardshop.dk kan du også vælge og vrage imellem skateboards til ethvert behov. Køb også streetwear, skates, løbehjul og meget mere i urban sport og fashion på hjemmesiden.

Alt i side-by-side rulleskøjter til barn og voksen

Hos BNA Boardshop prismatcher de, og det gælder også ved køb af side-by-side rulleskøjter. Derfor er der en del at vinde ved at købe dine nye side-by-side rulleskøjter online på bnaboardshop.dk. Mange af os forbinder side-by-side skates med klassiske rulleskøjter, der især blev gjort mainstream populære med deres rolle i den tidlige disko-scene. De er også en populær begynderrulleskøjte for børn, da man kan stå stille på dem uden at vakle fra side til side pga. hjulenes side-by-side position. Disse skates benyttes dog også på professionelt plan, hvor der er specifikke turneringer med side-by-side rulleskøjter, hvor de dygtigste i Verden kæmper om mange penge. Køb kvalitets side-by-side skates via bnaboardshop.dk, der glædeligt hjælper dig med at vælge det rette par.

Skateboard - Køb på www.bnaboardshop.dk

Hos BNA Boardshop fører de også et bredt udvalg inden for skateboards og decks. Køb dit skateboard til en god pris, og også i denne kategori er det kun de bedste brands, der kommer på tale. Vælg imellem forskellige typer af boards heriblandt cruiserboards og komplette skateboards. Decks kan købes separat, og det samme gælder for griptape, trucks og skateboardhjul. Hvis du er til longboards kendt fra Californien, Hawaii m.m., så klik også ind på bnaboardshop.dk. Derinde finder skateboardentusiasten alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om det skal være et longboard, cruiserboard eller traditionelt skateboard, så rammer du jackpot i deres prisstærke skaterudvalg.

Bestil fra et fedt udvalg af side-by-side rulleskøjter, skateboards, løbehjul og meget mere. Køb også skatertøj både til børn og voksne, herrer og damer. Der er masser af fristelser inden for skates, boards, trickløbehjul og meget mere hos BNA Boardshop, der tilbyder dag til dag levering.

04. juni 2020

Træningsudstyr som f.eks. håndvægte - Stort udvalg

Sport & Sundhed

Besøg sagatrim.dk, og kig på træningsudstyr heriblandt løbebånd, motionscykler, crosstrainere, træningsbænke og håndvægte. Der sælges også alt i dampbad og sauna hos Saga Trim, der er en leverandør til fitnesscentre, hoteller, foreninger, men også ganske almindelige handlende i privaten.

Justerbare håndvægte til attraktive priser

Saga Trim leverer håndvægte i forskellige størrelser, så du altid kan stimulere dine muskler. Der forhandles naturligvis indstillingsvenlige håndvægte, som herfra kan anbefales. De gør det muligt at skabe progression, også når du bliver stærkere, så du kan blive ved med at forøge din muskelmasse. Der forhandles fra mærker som Impulse, Olive og Bowflex. Køb smarte og justerbare håndvægte, som er motiverende, og som kan hjælpe dig med at nå dine fitnessmål. Se de mange muligheder inden for håndvægte ved at klikke ind på sagatrim.dk, der tilbyder gode priser på vægte fra disse kendte mærker.

Træningsudstyr fra anerkendte brands på www.sagatrim.dk

Vælg imellem træningsudstyr til gode priser hos Saga Trim, der leverer motionscykler, romaskiner, løbebånd og meget mere, så du kan nå dine konditionsmål med træningen. Uanset om du vil forbedre din VO2 max, eller du ønsker at kunne løfte mere, så har Saga Trim det perfekte udvalg til dig. Der findes træningsudstyr i mange prisklasser, men hvor fællesnævneren er høj værdi - nemlig meget kvalitet for pengene. Det gør det lidt mere attraktivt at købe udstyr til fitness og træning på sagatrim.dk. Det er værd at bemærke, at det ikke kun er en webshop, men der er også et fysisk showroom og lager i Herlev, hvor du kan prøve motionscykler, crosstrainere og andet træningsudstyr inden køb. Vejen til velvære starter hos Saga Trim, der også tilbyder prismatch på udvalget. En af de nemmeste veje til et bedre liv, som mange desværre forsømmer, er at komme i bedre form. Det behøver ikke at være noget ekstremt for at have en seriøs gavnlig effekt. Hvis du er klar til at tage springet, og du leder efter nyt træningsudstyr, så besøg denne webshop.

Se udvalget af træningsudstyr heriblandt håndvægte på sagatrim.dk.

04. maj 2020

Køb stave til stavgang og udendørs bordtennisborde hos HomeX.dk

Sport & Sundhed

Stavgang er en god måde at holde sig i form på, og hos HomeX.dk kan du købe stave fra bl.a. EXEL til denne sportsgren. Køb også alt til bordtennis som udendørs bordtennisbord, bordtennisbat, net og naturligvis bolde.

Gode stave til stavgang fra EXEL og STARTEX

Leder du efter stave til stavgang? Denne sportsgren er med til at træne hele kroppen, og det er især den ældre demografi, som har taget denne gangform til sig. Stavgang er nemlig glimrende til at holde formen ved lige. Mange vælger at dyrke sporten med en vennegruppe eller klub, som skaber en social oplevelse, samtidig med at man udforsker den flotte natur. HomeX.dk har de perfekte stave til stavgang, og når du vælger, skal du typisk gange din højde med 2/3. Du finder også udstyr på www.homex.dk, der naturligvis også er af en høj kvalitet. Køb dine nye stave til stavgang online, og bliv klar til nye udfordringer. Der forhandles fra STARTEX og EXEL.

Udendørs bordtennisbord - Stort udvalg fra bl.a. Sponeta og Stiga på www.homex.dk

Bestil udendørs bordtennisborde online, der giver en lidt anderledes oplevelse, end man får indendørs. Dette skyldes både underlaget, som giver et lidt anderledes bounce, men også udendørs faktorer som vinden. Det er ikke desto mindre en interessant og anderledes oplevelse, der udfordrer. Derfor vælger mange danskere at investere i et udendørs bordtennisbord - både hos private, men naturligvis også klubber og SFO’er. Det er ekstra vigtigt, at man tænker over kvalitet, når man køber et udendørs bordtennisbord, da det jo skal kunne holde til væsentligt mere. Derfor bør man kun kigge på ordentlige mærker som f.eks. Stiga og Sponeta, der føres på www.homex.dk. Køb det rette bordtennisbord til udendørs spil til en god pris hos HomeX.dk. Så slipper du for at betale fragten!

Køb et udendørs bordtennisbord, stave til stavgang og meget andet inden for forskellige sportsgrene hos HomeX.dk, der fører sportsudstyr af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Se selv ved at klikke ind på www.homex.dk.

29. november 2019

Motionscykel og crosstrainer - Online handel til private

Sport & Sundhed

Kom i form i eget hjem. Køb en motionscykel eller crosstrainer til privaten, og slip for at tage i motionscenter, når du har brug for et afbræk fra hverdagen. Saga Trim er en stor online og fysisk forhandler af træningsmaskiner, der både henvender sig til private handlende og erhverv. Læs mere om maskinerne, og se udvalget på sagatrim.dk.

SagaTrim - Bestil en motionscykel til en stærk pris

Køb motionscykler fra forskellige mærker. Leder du efter en kondicykel? Saga Trim sælger både manuelle motionscykler samt modeller med programmer. Køb indendørs racercykler og spinbikes i høj kvalitet. Saga Trim forhandler fra mærker som Impulse, Kettler, Inspire og Schwinn. Det er lige meget, om du begynder et langt vægttab, eller du er elitecykelrytter. Hos Saga Trim finder du den perfekte kondicykel uanset dine krav, præferencer, ambitioner og naturligvis økonomi. Saga Trim er en serviceminded virksomhed, der gør det muligt at prøve de forskellige motionscykler og spinbikes inden køb i Herlev. Der finder du en stor udstilling og et stort lager, som danner fundament for webshoppen. Denne forhandler kan anbefales, uanset om du leder efter motionscykler og kondicykler eller noget andet inden for træningsmaskiner. Du har selvfølgelig også mulighed for online kontakt, inden du bestiller spinbikes, motionscykler m.m. via webshoppen.

Kigger du efter en crosstrainer?

Vil du gøre noget ved din kondition? Saga Trim sælger de populære crosstrainere, som mange danskere benytter for at forbedre konditionen og udfordre musklerne. Saga Trim forhandler fra mange mærker som Peak Fitness, Tunturi og Kettler, men du kan også købe de forskellige Bowflex modeller online heriblandt Max Trainer M3, M5 og M7. Det er motiverende at træne på en crosstrainer, og man kan altid indstille sværhedsgraden ved at forøge modstanden og øge ens RPM. Derfor kommer man aldrig til at stagnere, hvis man bliver ved med at udfordre sig på en crosstrainer eller Max Trainer. Læs mere om crosstrainere på sagatrim.dk, og gør et godt køb for dit helbred, din form og dit velvære.

Bestil træningsredskaber online som crosstrainere, løbebånd, motionscykler og romaskiner. Klik ind på sagatrim.dk.

20. november 2019

Klatregreb, klatrevægge, klatrereb og andet i klatreudstyr hos Gubbies

Sport & Sundhed

Hos Gubbies har man stor ekspertise inden for alt der har med klatreudstyr at gøre. Og kataloget spænder desuden super bredt. Således kan du blandt andet købe klatrereb, klatreseler, slynger, karabiner og meget mere. Alt klatreudstyr du finder hos forhandleren, holder et højt niveau af kvalitet, og lever op til alle sikkerhedskrav. Vil du vide mere om butikken og deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Klatrereb og andet klatreudstyr til gode priser

Kan du ikke finde et godt sted at købe klatreudstyr online så som klatrereb? Så må det næsten være fordi du ikke har været en tur forbi Gubbies og kigge. Her finder du nemlig et af de absolut bedste udvalg inden for blandt andet klatrereb, og næsten med sikkerhed også den type reb som du mangler til næste gang du skal klatre. Alt klatrereb du køber hos dem leveres i solid og sikker kvalitet - hvilket i øvrigt er en generel tendens på siden, præcist sådan som det bør være. Samtidig forhandles klatrereb som regel til realistiske priser, hvor alle kan være med.

Klatrereb er naturligvis kun én af de typer klatreudstyr som du lige nu finder hos www.gubbies.com. Du kan blandt andet også finde spændende kategorier som klatresko, gør-det-selv, klatregreb, træningsudstyr til klatring og meget mere. Lige som det gælder med klatrereb, er der tale om produkter i førsteklasses kvalitet, og alt klatreudstyr lever naturligvis op til skrappe kvalitetskrav.

Har du spørgsmål vedrørende køb af klatreudstyr så som klatrereb, kan du altid kontakte kundeservice og få en uforpligtende snak om det. De kan uden tvivl hjælpe dig med at vælge den helt rigtige type klatreudstyr, hvad end du har brug for klatrereb eller en anden type fra kataloget.

Køb klatregreb og klatrevægge på gubbies.com

Hos Gubbies har de lige nu hvad der næsten uden tvivl må være landets største udvalg inden for klatreudstyr af forskellig art. Her kan man købe alt lige fra udstyr til klatrevæg, til alt det ekstra udstyr som man har brug for, blandt andet diverse klatregreb. I artiklen herunder kan du læse lidt mere om hvorfor netop denne butik fortjener et kig, næste gang du skal købe udstyr til klatrevæg, klatregreb med mere.

Et godt klatregreb er næsten uundværligt når man skal i gang med at klatre, og er ikke et produkt man kommer uden om at købe i de fleste tilfælde. Heldigvis har de et kæmpe udvalg af klatregreb hos Gubbies, og næsten uden tvivl også den type klatregreb som du har brug for. Alle klatregreb holder et super godt niveau af kvalitet, hvilket selvsagt er en ekstra vigtig ting når det omhandler klatreudstyr. Samtidig sidder en venlig og professionel kundeservice klar til at hjælpe dig, hvis du skulle være i tvivl om et eller andet i forbindelse med køb af klatregreb. Alt i alt et super godt sted at købe klatregreb, der varmt kan anbefales.

Der er fri fragt over 1500,- hos gubbies.com, også når det gælder udstyr til klatrevæg. Så hvorfor ikke kigge ind forbi kategorien og tage et kig, hvis du mangler en specifik type udstyr til klatrevæg af den ene eller anden art? Præcist lige som i kategorien med klatregreb, er der tale om produkter i særlig høj kvalitet, og med så bredt et udvalg har de næsten med garanti også den type udstyr til klatrevæg, som du har brug for.

Besøg butikken, og få et kig på det store udvalg inden for klatregreb, udstyr til klatregreb og alle lignende produkter man kunne komme i tanke om.

09. oktober 2019

Betræk mod husstøvmideallergi og holdningskorrigerende BH’er hos Jepsen HealthCare

Sport & Sundhed

Køb betræk mod husstøvmideallergi online hos Jepsen HealthCare, der har alt inden for medicinsk udstyr og tekstiler. Køb fx også holdningskorrigerende BH’er via jepsenhealthcare.dk.

Støvallergi sengebetræk via jepsenhealthcare.dk

Leder du efter betræk mod husstøvmideallergi? Det er et væsentligt problem for mange danskere at beskytte huset og undgå allergiske reaktioner. Med sengebetræk mod støvallergi er der større chance for at undgå gener. Når man køber specialdesignet betræk mod støvallergi fra AllergyControl, får man et kvalitetsprodukt, der er optimeret i forhold til at reducere risikoen for at udløse en reaktion. Husstøvmideallergi er et irriterende problem, men med lidt snilde er det muligt at undgå det værste. Der er mange kunder, som mærker en hurtig forskel ved at benytte sengebetræk mod husstøvmideallergi fra AllergyControl. Jepsen HealthCare forhandler boksmadrasbetræk og betræk til dyne, topmadras og alm. madras. Det er lækre bomuldsprodukter af en høj kvalitet, som kommer med fem års reklamationsret. Du får samtidig fuld tilfredshedsgaranti, og leveringen - ja, den er gratis. Det kan klart anbefales at kigge nærmere på www.jepsenhealthcare.dk, hvis du er i målgruppen, der døjer med husstøvmideallergi.

Bedre positur med en holdningskorrigerende BH fra SANKOM

I en anden kategori hos Jepsen HealthCare har du adgang til undertøj mod forskellige lidelser som fx Lichen Sclerosus, men du kan også købe fra en kategori med holdningskorrigerende løsninger. Køb en holdningskorrigerende BH fra SANKOM, som aflaster, sidder godt og skjuler deller. Andre fordele er en push-up effekt og komfortable materialer samt maksimum åndbarhed! Vi skal passe på vores ryg og vores positur. Derfor kan det for mange anbefales at benytte en holdningskorrigerende BH. Med en holdningskorrigerende BH kommer man problemet til livs og forhindrer gener, når man bliver ældre.

Køb medicinsk udstyr til gode priser, og få levering på få dage hos Jepsen HealthCare. Køb fx sengetøj mod husstøvmideallergi fra AllergyControl, eller bestil en holdningskorrigerende BH fra SANKOM online via jepsenhealthcare.dk.

14. august 2019

Køb ny badmintonketcher eller badmintonsko til dame og herre

Sport & Sundhed

Køb badmintonsko til damer og herrer online. Sport-net.dk sælger alt i udstyr til denne sportsgren - også, hvis du mangler ny badmintonketcher.

Badmintonsko til dame eller herre - Sport-net.dk

Det er vigtigt, du har den rette badmintonsko, som sikrer stabilitet, absorbering og god komfort. Uanset om man er dame eller herre og dyrker badminton, har man brug for den rette badmintonsko. Sport-net.dk har samlet de bedste brands i branchen - Asics, Yonex, Mizuno m.m. Det er lige meget, om man er nybegynder eller garvet, så skal man selvfølgelig have den rette badmintonsko. De danske klubber er spækket med ambitiøse mænd og damer, som konkurrerer, men også mange som kun spiller på et casual niveau. Det er naturligvis lækkert at have det bedste udstyr, så man kan nyde denne ketchersport i fulde drag. Sport-net.dk gør det nemt at finde herre og dame badmintonsko til stærke priser. Der er fine tilbud på siden, hvor du kan spare lidt ekstra på køb af sko af en fornem kvalitet.

Invester i en ordentlig badmintonketcher

En god badmintonketcher gør en spiller signifikant bedre sammenlignet med en normal model. Så simpelt er det. Hvis der er noget, man ikke skal gå ned på, så er det netop ens badmintonketcher. Du kan spare mange procenter på lækre modeller fra Yonex og Forza. Der er muligheder med forskellige typer skaft, forskellige spring og flere typer af vægtfordelinger. Sport-net.dk har inddelt deres udvalg efter spillerniveau. Derfor kan du både som øvet, begynder eller ekspert finde en matchende badmintonketcher. Kan du ikke få nok af at spille med fjerbolden? Vil du ikke gå ned på købet af din badmintonketcher, men er du heller ikke interesseret i at betale for meget? Så kan det på det varmeste anbefales at kigge på udvalget hos Sport-net.dk, hvor du kan bestille fra online.

Man kan både som herre eller dame købe den rette badmintonsko hos Sport-net.dk. Du finder også andet grej, så du kan vinde dysten, uanset om du er amatør eller konkurrencespiller. Bestil den rette badmintonketcher fra Forza eller Yonex online.

02. juli 2019

Glutamin og kasein proteinpulver udviklet af Starlabs Nutrition

Sport & Sundhed

Køb proteinpulver af kasein, der optages langsommere i kroppen, eller glutamin af en høj kvalitet. Starlabs Nutrition har udviklet noget af markedets bedste kosttilskud til træning med ekstra fokus på smag.

Glutamin – en vigtig ikke-essentiel aminosyre

Starlabs Nutrition har udviklet deres GL5 glutamin med omhu. Glutamin er helt konkret en ikke-essentiel aminosyre. Det betyder altså, at kroppen selv kan danne molekylet, men det er en af de aminosyrer, der bliver benyttet hårdest ved træning, og derfor kan man med fordel supplere med ekstra glutamin som kosttilskud. Hvis du skulle blive så uheldig at blive forkølet eller syg, så prioriterer kroppen immunforsvaret højest og kan finde på at tage glutamin fra musklerne. På starlabs.dk kan du købe denne ikke-essentielle aminosyre som 200, 500 og 1.000 gram. Deres GL5 produkt opløses nemt, og derfor kan du evt. blande det sammen med dit almindelige valleproteinpulver.

Førsteklasses kasein proteinpulver på starlabs.dk

Lige efter valleprotein er det nok kasein, som er det mest populære proteinpulver. I modsætning til valleprotein (også kendt som whey på engelsk) er kasein proteinpulver langsommere om at blive absorberet i kroppen. Dette er en kæmpe fordel, når man går perioder uden at spise. Det mest oplagte tidspunkt at supplere med kasein på er lige inden sengetid. Så har kroppen også aminosyrer selv ud på morgenen, hvor depoterne ellers ville være tomme. Starlabs Nutrition har udviklet PM8 kasein, som er proteinpulver af højeste kvalitet. Tag den før sengetid, inden den lange rejse, eller hvornår du ellers forudser, at du ikke kommer til at spise lige foreløbigt. På starlabs.dk kan du læse mere om PM8 kasein proteinpulver, som fås i fire forskellige smagsvarianter – banan, jordbær, chokolade og vanilje.

Er du træt af proteinpulver med en dårlig smag? Så vælg Starlabs Nutrition, der bl.a. har udviklet valleprotein og kasein med markedets bedste smag. Denne forhandler og producent står også bag glutamin kosttilskud, som mange seriøse atleter tager i forbindelse med træningen.

15. juni 2019

Find en romaskine eller motionscykel hos Saga Trim fra Herlev

Sport & Sundhed

Ønsker du at forbedre konditionen og få mere velvære i livet? Køb træningsudstyr af en særdeles god kvalitet hos Saga Trim, og få prismatch ved køb af romaskine, motionscykel osv. På sagatrim.dk sælges der fra mange kendte leverandører.

Træn ben og ryg med en romaskine

Den såkaldte romaskine er et stykke træningsredskab, som flere og flere benytter i motionscentret. Det hænger sammen med, at man får et godt udbytte, hvor man især rammer ryggen og benene. Uanset om du har ambitioner om at være en del af fremtidens Guld 4’er, eller du har mere ydmyge mål, er en romaskine et glimrende træningsredskab. Hos Saga Trim sælges bl.a. modeller fra Concept 2, WaterRower og andre mærker. Du kan tage en prøvetur på den ønskede romaskine i Herlev, hvor Saga Trim hører til. Sportsgrenen Crossfit er endnu en årsag til, at romaskiner er steget i popularitet, da de indgår i en del typer af træningsrutiner. Hvis du klikker ind på sagatrim.dk, kan du tage et kig på modellerne, se priser og læse mere. Du kan også tage kontakt til Saga Trim, og få individuel vejledning til valg af romaskine.

Spar penge på en ordentlig motionscykel på sagatrim.dk

Opnå velvære og en forbedret stamina. En motionscykel er glimrende til dem, der søger efter både små og store konditionsforbedringer. Det er i bund og grund et ganske simpelt apparat. Du putter en vis mængde sved og tårer i din motionscykel, og den giver tilbage en vis mængde kondi, endorfiner og godt helbred. Uanset om du leder efter en træningsmaskine til at forbedre din generelle form, eller du ønsker at supplere den udendørs cykelsæson, er Saga Trim leveringsdygtige med den rette model. Køb en motionscykel enten i Herlev eller online på sagatrim.dk.

Find passende udstyr til din træning, så du kan få opfyldt nytårsforsættet og komme i form igen. Saga Trim sælger træningsudstyr til private inkl. en motionscykel og romaskine. Køb ordentligt motionsudstyr fra seriøse producenter ved at klikke ind på sagatrim.dk.

16. april 2019

Find tekstilprodukter og eksempelvis sengetøj som beskytter mod flere allergier

Sport & Sundhed

Jepsen HealthCare forhandler produkter, der hjælper dit eller dine kunders helbred på rette vej. Jepsen HealthCare er både til privatpersoner, erhvervdrivende eller institutioner, der ønsker medicinsk udstyr og sygeplejeartikler til behandling eller lindring af diverse helbredsproblemer. Et eksempel kunne være børneeksem, der simpelt kan lindres ved hjælp af sengetøj, som beskytter mod allergi.

Sengetøj og andet til sengen som kan beskytte mod allergier

Lider dig eller dine børn af husstøvmideallergi, allergisk astma eller eksem, er AllergyControl sengetøj, betræk og lagen måske svaret på dit problem. Det allergentætte sengetøj og madrasbetræk fra AllergyControl sikrer et komfortabelt sovemiljø, og beskytter på samme tid mod støvmider i sengen. Sengetøj mod støvallergi skærmer altså mod direkte kontakt med husstøvmider, og er samtidigt produkt, der giver god sovekomfort, da det er fugt- og varmeafledende. Sengebetræk mod støvallergi er baseret på en særlig væveteknik, der blokerer kontakt til støvmider i sengen, sådan at dig og dine børn kan sove godt og ubekymret hele natten.

Tekstilprodukter mod børneeksem

Er det dine børn, der lider af børneeksem, forhandler Jepsen HealthCare ikke kun sengetøj, men også andre tekstilprodukter, i forbindelse med behandling og lindring af deres gener. Børneeksem er en hyppig kronisk børnesygdom i Danmark, der aldrig bør undervurderes. Børneeksem kommer typisk til udtryk som vedvarende, kløende eksem, der forsvinder omkring 7-11 års alderen. Når børneeksem står på, er den dog utroligt generende for børn og forældre, men kan behandles! Ved hjælp af for eksempel DermaSilk tekstilprodukter i striksilke kan børneeksem og andre hudlidelser effektivt lindres. Silketekstilerne, hvad end du køber påklædning eller sengetøj, lader huden ånde, samt sikrer temperaturreguleringer. DermaSilk produkter kan hermed reducere infektioner, som kan opstå i forbindelse med børneeksem, og hjælpe med en generel lindring og forbedring af problemet.

Skynd dig ind på www.jepsenhealthcare.dk, hvis dig og de mindste i familien mangler råd og vejledning om allergivenlige produkter, eller et andet produkt rettet mod dit velbefindende

02. april 2019

Bordtennisudstyr og indendørs samt udendørs bordtennisbord

Sport & Sundhed

Med et udendørs bordtennisbord kræver det ikke, at man har pladsen indendørs. Det er rart at kunne tage et sæt bordtennis når som helst en sommerdag i egen have. HomeX.dk forhandler bordtennisudstyr fra Stiga, Sponeta, Tecto med flere. Tag et kig på udvalget på www.homex.dk, eller læs mere herunder.

Spil i haven på eget udendørs bordtennisbord – HomeX.dk

Køb et udendørs bordtennisbord, og få frisk luft, mens du spiller dit yndlingsspil. Dette er også en god tilføjelse til enhver ungdomsklub, hvor man gerne vil have børnene eller teenagerne udendørs. Hos HomeX.dk kan du finde et udendørs bordtennisbord i bedste kvalitet fra kendte mærker som Tecto, Sponeta og Stiga. Vinden er endnu et udfordrende element, når man spiller bordtennis udendørs, hvilket gør, at oplevelsen aldrig bliver den samme som ved indendørs spil. Hos HomeX.dk føres udendørs bordtennisborde i forskellige prisklasser, der henvender sig til forskellige behov og budgetter. Underlaget er også anderledes, da det skal kunne modstå mere barske elementer, hvilket også ændrer lidt på spillet. Klik ind på www.homex.dk for at finde det rette udendørs bordtennisbord fra Sponeta, Stiga eller Tecto.

Se udvalget online på www.homex.dk, og køb bordtennisudstyr

Kvalitetsfuldt bordtennisudstyr er en forudsætning for, at man kan have det sjovt med sporten. Grejet skal selvfølgelig matche budgettet, men hvis man går for langt ned, ender man ofte ud med produkter, der hurtigt går i stykker, eller man slet ikke har lyst til at benytte. Hvis du bestiller bordtennisudstyr hos HomeX.dk er du sikret kvalitetsfulde produkter. Udvalget af bordtennisudstyr på www.homex.dk byder bl.a. på bordtennisnet, bordtennisborde, -bat, -covers og andet nødvendigt til, at man kan nyde denne netsport i fulde drag. Kundeservice er parat til at vejlede, hvis du har spørgsmål til bordtennisudstyr.

HomeX.dk sælger fra kendte mærker. Deres sortiment af bordtennisudstyr byder bl.a. på brands som Tecto, Stiga og Sponeta. Inde på www.homex.dk kan du bestille en lang række af indendørs og udendørs bordtennisborde, som kan benyttes til klubben eller i haven.

02. marts 2019

Find et bredt udvalg af kendte mærker indenfor sportsbeklædning hos Sportyfield

Sport & Sundhed

Er du på udkig efter en god online butik, hvor du kan købe sportstøj til alle former for sportudøvelse? Så er Sportyfied lige det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos Sportyfied finder du et kæmpe udvalg fra alle de kendte mærker til de helt rigtige priser. Så tag og hop ind på deres hjemmeside, sportyfied.com/dk, og se nærmere.

Træningsdragter fra alle de populære mærker indenfor sportsbeklædning

Hos Sportyfied finder du bl.a. et stort sortiment af træningsdragter. Om du så leder efter træningsdragter, der skal være komfortable og behagelige, eller er du mere på udkig efter træningsdragter, som har et mere sporty look, så er du helt sikker på at kunne finde det her. Du finder hos Sportyfied træningsdragter fra alle de kendte mærker, der selvfølgelig alle kommer i høj kvalitet. Det sporty look er ikke kun noget man ser på sportsklubben eller på løbebanen, men derimod noget, man efterhånden kan gå i til dagligt i det offentlige. Her især er træningsdragter fra Adidas og Hummel enormt populære som hverdagstøj, der er med til at skabe en unik og moderne stil, i det helt rigtige sporty look, samtidigt med at det er enormt komfortabelt. Er du ude efter et sted, hvor du kan købe et sæt træningsdragter til hele dit sportshold, så er Sportyfied det helt rigtige sted. Her klarer de nemlig også nemt det. Så kig ind forbi hjemmesiden og læs mere om deres udvalg af træningsdragter.

Få leveret klubtøj med logo

Sportyfied finder du et kæmpe stort udvalg af sportstøj og sportsudstyr i enormt høj kvalitet, til alle former for sportsgrene, herunder håndbold, fodbold, basketball, svømning og løb, for bare at nævne et par få. Du finder hos Sportyfied alle de kendte mærker, du kender fra sportsklubben, såsom Adidas, Hummel og Puma. Sportyfied er samtidigt også en klubshop, hvilket vil sige at de leverer sportstøj til de lokale klubber rundt om i Danmark, her som holdtøj med printet logo og navn. Det er en vigtig del af Sportyfied at være en rigtig klubshop, for på denne måde støtter de alle de lokale sportsklubber. Sportyfied er klubshop for mange forskellige former for sportsklubber, lige fra håndbold til taekwondo til faldskærmsudspringsklubber, så du er altid sikker på at kunne få lige præcis den form for klubtøj du søger i deres online klubshop. Du kan bestille sportstøj fra deres klubshop både som privat person, men også som virksomhed. Har du spørgsmål angående deres klubshop, så tag og giv dem et opkald eller kig forbi deres hjemmeside.

15. januar 2019

Løbesko fra Saucony og Geyser løbetøj til fordelagtige priser

Sport & Sundhed

Elsker du at løbe? Du har sikkert hørt om mærket Saucony. De producerer førsteklasses løbesko som fx pigsko til atletik. Hvis du leder efter beklædning, så er Geyser løbetøj værd at kigge på. Her er tale om svedtransporterende løbebeklædning, der sikrer en optimal komfort, selvom du går hårdt til den. Se udvalget hos Liga Sport, der er specialist i disse mærker.

Bestil anerkendte løbesko fra Saucony inkl. pigsko på ligasport.dk

Saucony har produceret sko siden det 19. århundrede og løbesko siden 1949. Derfor har de en del erfaringer med alle led i produktionen samt en forståelse for, hvad løbere ønsker af deres sko. Løb er en populær motionsform i moderne Danmark. En af årsagerne er bekvemmeligheden. Man behøver ikke at betale et dyrt årligt abonnement for at få lov at spille badminton i en hal eller betale til fodboldklubben. Løb er er individuel sportsgren, man altid kan presse ind, når man har tid til en træningssession. Hos Liga Sport fører de et stort udvalg af de populære løbesko fra Saucony, der er et amerikansk mærke med en høj kvalitetsstandard. Uanset løbeniveau er Saucony værd at bide mærke i. På ligasport.dk finder du serier fra Saucony som Kinvara 9, Freedom ISO, Ride 10, Peregrine 8 og mange flere. Det er vigtigt med ordentlig affjedring i løbeskoene samt en model, der passer til din specifikke løbestil. Køb løbesko fra Saucony hos Liga Sport, der også kan vejlede om valg af den rette sko til løb.

Geyser løbetøj fra ID kan findes hos Liga Sport

Er du på udkig efter nyt løbetøj? Geyser løbetøj er kendt for kvaliteten. På www.ligasport.dk finder du polyester løbetøj fra Geyser i forskellige modeller. Der er ikke blot tale om komfortabelt tøj, men Geyser løbetøj er veldesignet i flotte farver. På ligasport.dk finder du fx løbejakker, sweatshirts, T-shirts, veste og andet i løbebeklædning. Geyser løbetøj udmærker sig også på prisen. Liga Sport er en stor forhandler af løbefashion fra dette mærke, og derfor er der ekstra penge at spare ved at shoppe på www.ligasport.dk.

Køb Geyser løbetøj og løbesko fra Saucony hos Liga Sport. Udvalget kan findes på ligasport.dk.

06. november 2018