tirsdag 29. september 2020

Hus & Have

Her på siden har vi samlet information, nyheder, artikler og meget mere om tilbehør til huset og haven. Mange nyder at passe deres haver rundt omkring i Danmark, hvor folk med grønne fingre tager sig af blomsterbedene, planterne og hækken. Det samme gælder for huset, hvor boligindretningen er en fritidsinteresse, som folk ofte hengiver sig til. Både huset og haven giver masser af glæde, når man kan nyde en kop kaffe i sin nydelige have eller have gæster på besøg i sit veldekorerede hjem. Find en forhandler af bolig og havetilbehør her på siden, som sikkert har det, du leder efter – både i pris og kvalitet. Sådan får du nemt et overblik, information eller inspiration til din have og bolig.

Udendørs julelys og terrassevarmere - Nyd haven i de kolde måneder

Hus & Have

Nu når det er lidt køligere udendørs, så er en terrassevarmer oplagt at investere i. Forlæng den tid, som du kan tilbringe udenfor. Køb varmelamper i høj kvalitet og til stærke priser hos Havehobby.dk, som også har et stort udvalg, til når du vil gå vinteren i møde. Køb f.eks. udendørs julelys allerede nu og med hurtig levering.

Bestil en terrassevarmer hos Havehobby.dk, som tilbyder varmelamper til gode priser

Spar penge på en infrarød varmelampe hos Havehobby.dk, der sælger varmepaneler i høj kvalitet. Når nætterne begynder at blive lidt køligere, så er en terrassevarmer ikke længere et tilvalg, men en nødvendighed. Heldigvis koster en terrassevarmer ikke særlig meget hos Havehobby.dk, men man får stadigvæk rigtig god valuta for pengene. Når det kommer til varmelamper, varmepaneler og kvalitetsdygtige terrassevarmere, så har mange danskere så småt fået øjnene op for besparelserne hos Havehobby.dk, også når det kommer til meget andet i haveudstyr. Varmelamper kan naturligvis også benyttes hos dem i byerne, som f.eks. blot har en altan. Kig nærmere på udvalget af terrassevarmere via www.havehobby.dk, og find den nye varmelampe i dag.

Flotte udendørs julelys på www.havehobby.dk

Køb også udendørs julelys hos Havehobby.dk, der sælger et stort udvalg af julebelysning, som kan opstilles udenfor. Lyskæder er f.eks. populære at sætte op i flagstangen og give den nyt liv i de kolde vintermåneder. Mange vælger også at købe kunstige juletræer i plastik med tilhørende lyskæde, som man også kan købe hos Havehobby.dk. Udendørs julelys med Dannebrog til flagstangen kan også bestilles, ligesom webshoppen giver adgang til et væld af muligheder inden for LED julelys og lyskæder til brug udendørs. Spar penge på udendørs julelys med koldt eller varmt LED lys, og bliv klar til julemånederne. Mange danskere vælger allerede at sætte julebelysningen op udenfor et par måneder, før julen fejres.

Det er ganske enkelt at handle hos Havehobby.dk. Webshoppen tilbyder bl.a. udendørs julelys og julepynt i lækker kvalitet. I kategorien med terrassevarmere og varmelamper finder du også en række rigtig gode muligheder.

03. september 2020

Udendørs fliser og gulvfliser til salg

Hus & Have

Hos www.danskfliselager.dk finder du alverdens væg- og gulvfliser, indendørs og udendørs fliser og meget andet i et hav af forskellige, smukke varianter. Fælles for dem alle er, at de er af yderst høj kvalitet, samtidig med at de forhandles til en skarp pris. Så gå på jagt i de imponerende sortimenter i dag og gør et kup.

Find den perfekte gulvflise på www.danskfliselager.dk

Her på siden finder du det samlede sortiment af gulvfliser hos Danskfliselager.dk. Uanset om du synes bedst om elegante og glatte eller rustikke og rå looks af gulvfliser, så finder du det her. Sortimentet af gulvfliser spænder bredt og indeholder en lang række forskellige størrelser, former, farvenuancer og materialer af gulvfliser. Vælg bl.a. mellem kvadratiske og rektangulære fliser i alt fra sorte, grå, beige og brune nuancer. Mulighederne er mange hos Danskfliselager.dk, så tag et kig og bliv inspireret i dag.

Kæmpe udvalg af udendørs fliser

Udendørs fliser fås i en lang række forskellige varianter, og det kan du også vide dig sikker på, når du besøger Danskfliselager.dk. Her finder du udendørs fliser, der kan holde til alt slags vejr, og som fås i et hav af smukke varianter. Vælg mellem lyse- og mørkegrå, sorte, brune og hvide fliser i flere forskellige størrelser og former. På den måde har du rig mulighed for at finde netop den slags udendørs fliser, som passer til dine drømme og visioner. Tag selv et kig og se, om ikke det er rigtigt.

Hos Danskfliselager.dk finder du alle de slags fliser, du kunne drømme om. Her er kvaliteten altid i top og priserne er skarpe, så tag et kig på de imponerende sortimenter i dag og få inspiration. Her er garanteret noget, der passer til dine personlige præferencer.

28. august 2020

Osteskærer, henkogningsglas og meget andet i køkkenudstyr

Hus & Have

Shop alt til dit køkken online. Vælg f.eks. imellem osteskærere og sylteglas på ekram.dk, som også tilbyder Rosendahl julepynt, wokpander, knivslibere og andet i køkkenudstyr med fokus på de lave priser og de anerkendte mærker. Det skal være rart at bruge tid i køkkenet, og det rette køkkenudstyr er en forudsætning for dette. Heldigvis er det så billigt at købe opgraderinger på www.ekram.dk!

Køb en flot og funktionel osteskærer billigt på ekram.dk

En god osteskærer skal være fast inventar i ethvert køkken. Hos ekram.dk finder du rigtig mange modeller i lækre design. Køb bl.a. den kendte Osti osterulle, og find en høvl fra Gastromax. Den perfekte skive ost får man ikke ved at benytte en almindelig kniv, nej, her skal du have fat i en ægte kvalitets osteskærer. En ostehøvl er ikke svær at finde med så mange kvalitetsprodukter at vælge imellem. Der findes selvfølgelig en del forskellige typer. Lige meget om du skal bruge en osteskærer eller ostekniv, så klik ind på ekram.dk. Hvis du bestiller nu, får du din ostehøvl om 1-3 dage og med fri fragt over 449 kroner. Så du kan med fordel vælge lidt andet køkkenudstyr til din indkøbskurv, når du handler online.

Sylteglas - Gode priser på henkogningsglas

Kan du godt lide at sylte dine egne råvarer? Det er en værdi i sig selv at kunne servere hjemmesyltede ferskner, asier og naturligvis den klassiske med syltede agurker - vores nationale stolthed. Hos ekram.dk finder du alt i henkogningsglas og sylteglas, så du kan komme i gang med dit eventyr. Syltespande kan du også købe. Du finder sylteglas og henkogningsglas i mange størrelser og udgaver. De kan købes samlet for en rigtig god stykpris. Find alle dine henkogningsglas online hos ekram.dk.

Køb en osteskærer online, og vælg imellem ostehøvle i mange flotte design. Det er også nogle lækre sylteglas, du kan købe i kategorien med henkogningsglas på www.ekram.dk. Se, hvor meget du kan spare i dag. Se det billige udvalg med køkkenudstyr online, og få hele 100 dages returret.

12. august 2020

Marmorfliser i flotte design og naturskiffer til badeværelset kan købes hos Inpro A/S

Hus & Have

Hos Inpro A/S må de uden tvivl have et af landets bedste udvalg indenfor både marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og en række andre lignende produkter. Og ikke nok med at udvalget er ekstra stort, der er samtidig altid fine besparelser at opnå, takket være fornuftige priser i alle kategorier. Vil du vide mere om udvalget inden for marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og butikken generelt, så læs videre i artiklen herunder.

Flotte marmorfliser

Der er flere gode grunde til at kigge forbi Inpro A/S næste gang du gerne vil købe marmorfliser eller lignende byggematerialer. Ikke mindst den, at der er omgående levering i hele landet. Det sikrer at man som kunde ikke skal vente længere end højest nødvendigt, og hurtig kan komme i gang / komme videre med ens projekter. Butikken samarbejder med en række af Europas bedst bedste leverandører, ikke mindst når der skal købes nye marmorfliser hjem til lageret. Du kan derfor roligt regne med at få byggematerialer i absolut særklasse, når du f.eks. bestiller marmorfliser hos www.inpro.dk. Slutteligt skal det da også lige nævnes, at priserne på marmorfliser samt andre produkter, deriblandt naturskiffer til badeværelset, som regel er ekstra gode, hvilet jo altid er en god bonus.

Naturskiffer til badeværelset

Du finder også et bredt udvalg af naturskiffer til badeværelset hos Inpro A/S. Det er ganske få materialer der kan konkurrere med naturskiffer til badeværelset når det gælder et flot look og finish, og samtidig har naturskiffer en utrolig lang levetid. I vil derfor kunne glæde jer over et smukt nyt badeværelse i mange år frem, hvis I vælger naturskiffer til badeværelset som dem fra kataloget hos den danske forhandler. Klik eventuelt selv ind forbi hjemmesiden når du har tid, og kig det flotte udvalg af marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og andre spændende byggematerialer igennem.

15. juli 2020

Find et bredt udvalg af ståltagplader og ståltag til skarpe priser hos Profilmontage ApS

Hus & Have

Kunne man godt tænke sig et nyt ståltag på sit hus, og vil man gerne være sikker på, at man både får købt et af høj kvalitet og til en god pris, så er det Profilmontage ApS, man skal besøge. Her forhandles der nemlig ståltagplader til den bedste pris. Man kan bestille allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.profilmontage.dk.

Ståltagplader til gode priser

Det kan godt være en dyr fornøjelse at ligge nyt tag på sit hus, men det er der heldigvis gode råd for, man skal blot kigge ind forbi Profilmontage ApS. Her forhandles der nemlig ståltagplader af særdeles høj kvalitet og til den absolut bedste pris. Alle ståltagplader har ikke bare en god pris, men de er også elegante i designet, og taget passer til alle former for byggeri. Pladerne leveres i fuld længde fra tagrende til rygning. Det betyder, at pladerne er ganske nemme at montere, og det er samtidig med til at gøre, at det er billigere at montere end andre traditionelle former for tag. Profilmontage ApS tilbyder 40 års garanti og er altid klar med et godt råd, hvis man har brug for det, når man køber nyt tag. Man kan kigge meget nærmere på ståltagplader til en god pris ved at besøge hjemmesiden www.profilmontage.dk.

Nyt ståltag i elegant og smukt design

Hvis man er på udkig efter et nyt ståltag til sit hjem, og man gerne vil være helt sikker på, at man får købt et af den bedste kvalitet og til den bedste pris, så skal man kigge ind forbi Profilmontage ApS. Her forhandles der nemlig et nyt ståltag i elegant og smukt design. Taget passer til alle former for byggeri og på grund af pladernes længde og bredde, er de hurtigere at montere, hvilket gør, at den samlede pris for montage er billigere end ved montage af andre mere traditionelle former for tag. Man kan kigge meget nærmere på et nyt ståltag ved at besøge Profilmontage ApS på hjemmesiden www.profilmontage.dk.

På hjemmesiden www.profilmontage.dk forhandles der ståltag til den bedste pris.

30. juni 2020

Rensning af træterrasse og fliser med garanti - Klik ind på www.nanostone.dk

Hus & Have

Hvad enten det er træterrassen i baghaven eller fliserne i indkørslen, der trænger til at blive renset, så er det helt sikkert Nanostone A/S, man skal kontakte. Her tilbydes der nemlig alt fra rensning af træterrasse til fliserens med garanti. Man kan læse mere om begge dele ved at besøge hjemmesiden www.nanostone.dk.

Nanostone A/S - Effektiv rensning af træterrasse

Har man en træterrasse, som er befængt af alger, og som derfor trænger til en kærlig hånd, så er det Nanostone A/S, man skal kigge ind forbi. Her tilbydes der nemlig grundig rensning af træterrasser, så man får den flotte overflade på sin terrasse tilbage. Nanostone A/S har mange tilfredse kunder, og det er med god grund. Virksomheden har nemlig mere end 10 års erfaring fra branchen, som har givet dem mulighed for at gennemteste og udvikle et fantastisk produkt til at fjerne alger med. Produktet sikrer både en effektiv rensning af træterrassen og sikrer naturligvis også, at træværket ikke på nogen måde bliver beskadiget. Man kan læse mere om rensning af træterrasser og bestille en rensning allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.nanostone.dk.

Få fliserens med garanti

Trænger fliserne på terrassen eller i indkørslen til at blive renset for alger, fliserest og andet snavs, og vil man gerne være sikker, at man får valgt en virksomhed, som kan levere både effektiv rens og garanti, så er det Nanostone A/S, man skal kontakte. Her tilbydes der nemlig fliserens med garanti på 15 år, såfremt man er tilmeldt serviceordning. Med fliserens med garanti følger også en årlig service, som sikrer, at man altid har flotte fliser, som også bliver vedligeholdt på den rette måde. Man kan blive meget klogere på fliserens med garanti ved at kigge ind forbi Nanostone A/S på hjemmesiden www.nanostone.dk.

Hos www.nanostone.dk tilbydes der effektiv rens af alt fra fliser til træterrasser, og det hele fås til de bedste priser.

19. juni 2020

Få træpiller leveret til adresser på Fyn og Jylland

Hus & Have

Nu er der mulighed for levering af træpiller på Fyn fra Pillemand.dk, hvilket bestemt er godt nyt for alle fynske kunder, der mangler et godt sted at købe biobrændsel online. Det samme gælder i øvrigt hvis man gerne vil have træpiller leveret til Jylland. I begge tilfælde, vil den danske forhandler med sikkerhed være et godt valg, som man altid kan regne med. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Levering af træpiller på Fyn i høj kvalitetstandard - Klik ind på www.pillemand.dk

Der er godt nyt til alle brændeovnsejere, pillefyrejere og lignende godtfolk på Fyn, der gerne vil bestille biobrændsel som træpiller til konkurrencedygtige priser. For nu leverer Pillemand.dk nemlig også til Fyn, til de samme gode priser som altid. I kataloget der leveres til Fyn, finder man blandt andet Heatlets Premium i forskellige størrelser, Grizzly træpiller samt RUF briketter. Alle typer af biobrændsel, der med sikkerhed vil kunne holde boligen opvarmet hele vinterhalvåret. Udover at priserne på www.pillemand.dk altid er gode og kundevenlige, sørger man samtidig for at holde et godt niveau af kvalitet, uanset om det gælder levering af træpiller til Fyn, Jylland eller på Sjælland, og for at vælge leverandører, der producerer træpiller til levering på Fyn, Jylland og Sjælland under ordentlige forhold.

Brændeeffektive træpiller leveret til Jylland!

Som tidligere nævnt, kan man også få træpiller leveret til Jylland på www.pillemand.dk, til de helt rigtige priser. Og husk i øvrigt, at hvis du skulle have spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af træpiller med levering i Jylland og Fyn, kan du altid kontakte kundeservice på siden og få en uforpligtende snak om valg af træpiller og andet biobrændsel. På den måde er det ganske nemt at få præcist den type træpiller leveret til Jylland som man har brug for, eller andet biobrændsel.

17. juni 2020

Spagnum og rhododendron planter - Køb billigt på www.rhodobutik.dk

Hus & Have

Rhododendron-Haven tilbyder alt i rhododendron planter og spagnum til gode priser. Køb billigt og med levering til weekenden online hos Rhododendron-Haven. På rhodobutik.dk kan du læse mere om blomstringstid, vinterhårdførhed, blomsterfarve og væksthøjde. Du kan også tilmelde dig et af de spændende rhododendron-kurser, der f.eks. indeholder viden om beskæring.

Alt i rhododendron planter via rhodobutik.dk

Rhododendron planter har betaget mange danskere, og hos Rhododendron-Haven står valget imellem hybrider og vildarter. Med vildarter får du en rhododendron plante, der også vokser frit i naturen. Hybriderne er menneskeskabte, hvor der bl.a. er forsøgt at optimere deres vinterhårdførhed, så de bedre kan overleve klimaer som det danske. Uanset om du ønsker rhododendron planter som hybrid eller vildart, så er Rhododendron-Haven leveringsdygtig med mange smukke udgaver. Du kan se billeder af dem på www.rhodobutik.dk, eller du kan besøge den hyggelige planteskole, der er en af DK’s førende specialister i denne plantetype. Køb rhododendron planter billigt online, som bl.a. kan leveres med fragtmand. Leveringsbetingelserne afhænger efter størrelsen af planten. Denne planteskole har 40 års erfaringer med at dyrke disse vidundere.

Spar penge på rhododendron spagnum

Køb rhododendron spagnum billigt, når du klikker ind på rhodobutik.dk. Køb meget groft rhododendron spagnum i en rigtig lækker kvalitet og til en fordelagtig literpris. Meget af den spagnum, der findes på markedet, egner sig ikke til surbundsbede, og det er et problem, når man har med rhododendroner at gøre. Her er det vigtigt, at du køber spagnum specielt til planten. Den skal gerne være klumpet og lys, og man skal kunne mærke knolde, når man trykker rundt omkring på posen. Hvis du leder efter billigt rhododendron spagnum i høj kvalitet, så klik ind på www.rhodobutik.dk, hvor du kan læse mere.

Bestil rhododendron spagnum og planter hos Rhododendron-Haven, der sælger billige produkter til din have. Denne planteskole har flere årtiers erfaringer. På rhodobutik.dk finder du også gødning samt information om kurser, blomstringstid, væksthøjde og meget mere.

12. juni 2020

Brug for tagrensning og algebehandling? Læs med her!

Hus & Have

Uanset om du leder efter et pålideligt, professionelt og passioneret firma, der kan hjælpe dig med tagrensning eller algebehandling, er du kommet til det helt rette sted. For den danske virksomhed Byenstagrens har mange års erfaring – og dermed stor ekspertise – med at fikse, rense og male tage for deres glade kunder. Bliv klogere på det velrenommerede foretagende her.

Effektiv tagrensning via www.byenstagrens.dk

Som navnet antyder, er Byenstagrens eksperter inden for tagrensning. Hvis du går og overvejer at få skiftet taget ud, bør du dog først tage en uforpligtende snak med den populære virksomhed. For med en grundig, dybdegående og professionel tagrensning, kan du i mange tilfælde faktisk få taget til at stråle på ny – især hvis du kombinerer det med en kyndig tagmaling, som Byenstagrens naturligvis også kan foretage for dig. Den erfarne virksomhed har en stor kundekreds, der både tæller private og erhvervskunder, og selvom et tag ikke bare er et tag, så er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan hjælpe med, når det drejer sig om tagrensning og tagmaling. Så uanset om du har et ståltag, eternittag, betontag eller tegltag, er Byenstagrens garanteret valget for dig, der har brug for tagrensning.

Info om algebehandling her eller på byenstagrens.dk

Ekspertise er også et nøgleord, når snakken falder på algebehandling. For en anden af Byenstagrens’ kerneydelser er algebehandling. Alger og mos skader dit tag, da de holder på fugten. Dette betyder fx, at dit tag vil få frostsprængninger, hvis ikke du sørger for at give det en regelmæssig algebehandling – fx en gang årligt. Et tag der er ramt af alger og mos, ser tilmed ikke for kønt ud, og det kan en grundig algebehandling naturligvis råde bod på. Hvis du er interesseret i at høre mere om algebehandling, er du mere end velkommen til at kontakte de gode folk bag Byenstagrens. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside byenstagrens.dk.

12. juni 2020

Gaspejs og pejseindsats. Brands som M-Design, Hwam og Faber

Hus & Have

Køb bl.a. gaspejse og pejseindsatse fra M-Design, Faber, Hwam og andre mærker, som forhandles hos Himmerlands Pejsecenter. Dette danske center inden for pejse, brændeovne, biopejse m.m. tilbyder forrygende service samtidig med, at der kun sælges fra anerkendte leverandører på markedet. Du kan få hjælp til installation, montering og servicering efterfølgende - mere info på himmerlandspejsecenter.dk.

Himmerlands Pejsecenter. Få hjælp til at vælge en gaspejs

Køb en gaspejs, som du kan styre med app. De moderne gaspejse giver en oplevelse, som vi udelukkende kunne drømme om førhen. Det er noget helt specielt at kunne styre gassen i pejsen med en app, der understøttes både i Android og IOS. Hos Himmerlands Pejsecenter er der en del forskelligt at vælge imellem, når det kommer til køb af gaspejs. Ønsker du en udendørs og fritstående model? Køb med 1, 2, 3 eller hele 4 sider, så du kan beskue flammen hele vejen rundt. Det er muligt at købe en gaspejs fra Faber, Rais, M-Design og mange andre brands. Disse varmeeffektive pejse har et godt energimærke, så de løbende udgifter bliver holdt nede. Indkøbsprisen er naturligvis mindre relevant end de løbende omkostninger, når man ser over en længere periode. Derfor giver det mening at bestille kvalitet i første omgang, og intet andet end den bedste kvalitet er hvad du får hos Himmerlands Pejsecenter!

M-Design pejseindsats. Gode priser på himmerlandspejsecenter.dk

Med en M-Design pejseindsats får du en oplevelse. Glæd dig til at kigge ind i de hyggelige flammer på en kold vinterdag. Himmerlands Pejsecenter hjælper dig med at vælge den rette M-Design pejseindsats. Deres udvalg indeholder løsninger til ethvert hjem, som ønsker en moderne pejseindsats af høj kvalitet. Med M-Design går det sublime design og funktionalitet op i en højere enhed, og det er nok en af de primære årsager til, at så mange danskere vælger en løsning fra dette kvalitetsmærke. Se de mange muligheder i M-Design pejseindsatse ved at besøge himmerlandspejsecenter.dk i dag.

Køb en gaspejs og pejseindsats fra M-Design, Hwam, Faber og andre af de bedste mærker på markedet ved at besøge Himmerlands Pejsecenter.

11. juni 2020

Flotte lerkrukker og havekrukker. Se udvalget hos Karma Shop

Hus & Have

Besøg Karma Shop online, og vælg imellem store havekrukker og lerkrukker til indendørs og udendørs brug. Det er en forhandler med mange års erfaringer i salg af krukker. Se også udvalget af springvand, havefigurer, figurer med Buddha og andet i boligtilbehør, belysning osv. på karma-shop.dk.

Vejrbestandige havekrukker. Læs med her

Det giver mening at vælge kvalitet, når du skal ud at investere i nye havekrukker. Lavprisvarianterne har en uheldig tendens til at gå i stykker efter et år eller to. Dette problem får du ikke med kvalitets havekrukker fra Karma Shop. Disse plantekummer og havekrukker er udviklet til at kunne håndtere lidt barskere klimaer heriblandt det danske. De skal derfor kunne håndtere benhård frost uden at sprække, og de skal også kunne klare meget skarpe solstråler, som vi oplever nogle sommerdage. Med havekrukker fra Karma Shop får du gode allround krukker til din have i en kvalitet, der er markant over den i det typiske havemarked. Webshoppen byder samtidig på et ganske stort udvalg med muligheder inden for højbede, glaserede krukker, glasfiber havekrukker og meget mere. Besøg www.karma-shop.dk.

Unikke terracotta lerkrukker

Køb fine lerkrukker i forskellige størrelser hos Karma Shop. Vælg imellem mange former og farver på hjemmesiden karma-shop.dk, der ligger inde med en del inden for lerkrukker. Forhandleren har mange års erfaringer med at forhandle lerkrukker, og du har mulighed for at handle med en lav fragtpris.

Det er langt fra kun glasfiber krukker og modeller i terracotta, fiberstone, stål m.m., der sælges på karma-shop.dk. Butikken byder også på springvand i flotte designs. Vælg imellem springvand med Buddha figurer samt mere klassiske og simple modeller med orientalsk inspiration. Bestil vandkunst og vandfontæner med LED belysning og med recirkulation af vandet.

Karma Shop tilbyder havekrukker inkl. lerkrukker online. Det er alle sammen krukker af rigtig høj kvalitet. Vælg imellem indendørs og udendørs modeller på karma-shop.dk. Når du nu er inde på webshoppen, så bør du også se på deres flotte springvand, Buddha figurer og havefigurer. I disse kategorier finder du nemlig også et rigtig flot og kvalitetsstærkt udvalg.

08. juni 2020

Online forhandler af støvsuger mundstykker og støvsugerposer til ethvert behov

Hus & Have

Fnugfri.dk byder på en masse gode produkter, i den bedste kvalitet. Det store sortiment byder bl.a. på støvsugerposer og støvsuger mundstykker, som findes fra de bedste mærker på markedet, så man er sikret et godt produkt.

Stort udvalg af støvsugerposer

Hos Fnugfri.dk findes et stort sortiment af støvsugerposer i høj kvalitet. Det brede udvalg byder på en masse forskellige både originale støvsugerposer, samt uoriginale støvsugerposer. På den måde findes der noget til alles behov, da der findes forskelle i prisen på disse. Udvalget byder bl.a. på mærker som Nilfisk, Miele, Bosch, Siemens, OBH Nordica og mange andre, så der altid er noget til alles behov. Ligeledes fås de mange forskellige slags støvsugerposer i forskellige størrelser, så der kan findes poser til alle slags støvsugere. Støvsugerposerne fås også i forskellige mængder, hvor der kan købes større mængder adganges, i de forskellige pakkeløsninger. Ønskes hjælp og rådgivning om at finde de korrekte poser til netop din støvsuger, tilbydes dette på fnugfri.dk.

Støvsuger mundstykke i topkvalitet

Der er hos Fnugfri.dk også rig mulighed for at finde et godt støvsuger mundstykke, i den bedste kvalitet. Der findes mange forskellige slags støvsuger mundstykker, og det kan derfor være svært at finde det rigtige. Hos Fnugfri.dk er man altid sikker på at kunne få et korrekt støvsuger mundstykke til ens støvsuger, da udvalget er så bredt. Der findes hos Fnugfri.dk støvsuger mundstykker fra en masse forskellige gode brands, som fx Dyson, Electrolux og mange andre. De mange forskellige støvsuger mundstykker fås ligeledes også i forskellige størrelser, så der kan findes mundstykker til alle slags formål. Produkterne som fås hos Fnugfri.dk findes med op til 5 års service garanti, så du er godt sikret som kunde. Læs mere om de mange forskellige muligheder på fnugfri.dk.

Besøg Fnugfri.dk allerede i dag, og kig det brede produktsortiment igennem og find de korrekte produkter til dig.

08. juni 2020

Køb microcement bordplader og gulve i Aarhus

Hus & Have

Hvad enten man leder efter et nyt gulv eller en ny bordplade til sit køkken, så kan det bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi Borghus Design. Her kan man nemlig købe microcement bordplader og microcement gulve i råt og moderne design. Man kan se nærmere på det store udvalg ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Microcement bordplade - Bedste service i Jylland hos Borghus Design!

Leder man efter en ny og moderne bordplade til sit køkken, og kunne man godt tænke sig en, som er både praktisk og smart i designet, så bør man kigge ind forbi hjemmesiden borghusdesign.dk. Hos Borghus Design forhandles der nemlig microcement bordplader, som har en særdeles høj kvalitet, og som er nemme at vedligeholde og rengøre, efter man har lavet mad eller bagt. En microcement bordplade har desuden et ganske unikt udtryk, og man kan få bordplader i mange forskellige nuancer, så det skulle være muligt at finde en, som passer til den stil, man har i sit hjem. Borghus Design har base i Jylland, men kommer gerne forbi Aarhus, Fyn og kunder på Sjælland, som er interesserede i en microcement bordplade. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Kigger du efter et microcement gulv?

Hvis man synes, at gulvet trænger til en opgradering, og man godt kunne tænke sig, at det fik et mere råt og moderne look, så bør man tage kontakt til Borghus Design, som har base i Jylland. Borghus Design har nemlig specialiseret sig i blandt andet microcement gulve, som fås i mange forskellige nuancer og udtryk, så det uden tvivl burde være muligt at finde en stil, der passer til den, man allerede har i sit hus. Microcement gulve har ikke bare et smart design, det er også en type af gulve, som er særdeles slidstærke, og som derfor egner sig godt i alt fra køkken til bryggers. Man kan kigge meget nærmere på et nyt microcement gulv ved at besøge hjemmesiden www.borghusdesign.dk.

Hos www.borghusdesign.dk kan man købe alt fra gulve til bordplader af microcement.

23. maj 2020

Leder du efter galvaniserede plantekasser og højbede? Besøg byJEMA

Hus & Have

Køb plantekasser og højbede i corten og galvaniseret stål. byJEMA tilbyder også bænke og bålfade til haven i rigtig godt kvalitetsstål. De mange muligheder kan findes på byjema.dk, hvor du også finder kontaktinfo og meget mere info om produkterne.

Stort udvalg af plantekasser i stål

Køb plantekasser i corten stål og galva stål hos byJEMA, der leverer blomsterkasser til hele landet. Mulighederne med plantekasser fra byJEMA er uendelige, og derfor er det måske lækkert for dig, at du kan søge inspiration online. På www.byjema.dk finder du nemlig en hel kategori med inspiration, der dykker lidt ned i de mange muligheder, som man netop har med plantekasser fra denne danske fabrik. Det er godt dansk håndværk, som også kan tilpasses dine behov. Deres plantekasser kan nemlig dimensioneres præcist efter dine ønsker. Firmaet her står med glæde klar til at servicere din specialordre, så du kan få de perfekte corten eller galvaniserede plantekasser, der også passer perfekt ind i din have. Når noget er helt ens eget, er det klart, det indebærer en væsentlig højere værdi. Hvis du er interesseret i de tilbudte standardløsninger på hjemmesiden, så er det selvfølgelig også en god mulighed, som i de fleste situationer er tilstrækkelig.

Galvaniseret højbed - Vælg imellem mange mål

Drømmer du om et galvaniseret højbed? Hos byJEMA tilbydes en del forskellige mål, når det kommer til højbede i galvaniseret stål. Det er i stor grad de sammen dimensioner, som man finder i deres corten stål serie, men også her har man mulighed for at bestille i specialmål. Et galvaniseret højbed giver et stilrent udtryk i haven, som passer ind i mange danske hjem. Hvis du leder efter et moderne højbed i galvaniseret stål, så behøver du ikke at kigge uden for de danske grænser. byJEMA har mange erfaringer med produktion af galvaniserede højbede, og de er altid klar på en ny udfordring! Kontakt firmaet for mere info.

Besøg byJEMA online, og bestil plantekasser og højbede i galvaniseret og corten stål. Se de gode tilbud i dag.

16. maj 2020

Online forhandler af fodblik og ståltagplader i høj kvalitet

Hus & Have

Ståltagplader, fodblik, inddækning eller tagrygning - hos Nettotag.dk finder man det hele. Den danske forhandler er stødt og roligt blevet et af de absolut mest populære steder at købe tagmaterialer online, takket være kombinationen af et bredt og velassorteret udvalg, et gennemløbende højt niveau af kvalitet samt priser hvor alle kan være med. Vil du vide mere om butikken og deres udvalg, så læs videre i artiklen herunder.

Ståltagplader i høj kvalitet

Står du over for at skulle lægge nyt tag, og mangler du en god, troværdig forhandler til at levere dine nye ståltagplader og andre typer tagmaterialer, f.eks. fodblik? Så er her et godt tip: hos www.nettotag.dk har de over ti års erfaring med salg af ståltagplader, fodblik og andre typer tagmaterialer, og de kan helt sikkert også levere den helt rette type til det projekt, som du står over for. Prismæssigt sørger man for at holde et overskueligt niveau uanset hvilken type tagmaterialer det gælder. Samtidig har man udover et godt udvalg inden for ståltag også næsten alt den slags tilbehør til tagene man kunne komme i tanke om. Man har derfor rig mulighed for at samle alle sine indkøb ét sted, når man skal til at købe ståltagplader, fodblik eller lignende.

Fodblik til gode priser

Skulle det ske at du har spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende hvilken type ståltagplader, fodblik eller andre materialer fra kataloget hos Nettotag.dk som vil egne sig bedst, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice på siden. De har over ti års viden og erfaring fra branchen, og den viden deler de naturligvis gerne ud af, for at hjælpe kunder med at få et godt resultat.

Besøg butikken allerede i dag, og se det store udvalg inden for fodblik, ståltagplader og meget andet i samme kategori til fornuftige priser.

10. maj 2020

Biopejs til indbygning - Se det brede katalog hos Bio-Pejs.dk

Hus & Have

Mangler der en biopejs til indbygning hjemme i jeres stue der kan skabe ekstra meget hygge og god atmosfære, når familien er samlet? Så kig forbi Bio-Pejs.dk som altid har et skønt udvalg af forskellige modeller hjemme, og helt sikkert også én der vil passe perfekt ind i jeres stue. Prismæssigt holder man et godt niveau, særligt når den høje kvalitet tages i betragtning. Læs mere i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

Køb en biopejs til indbygning med mange fordele

Det er sikkert af flere gode grunde, at mange danske kunder der gerne vil installere en hyggelig biopejs hjemme i boligen, vælger at starte med at kigge forbi www.bio-pejs.dk. For ikke nok med at man altid finder et flot udvalg hos dem, f.eks. i kategorien biopejs til indbygning; Nej, et højt niveau af kvalitet sikrer samtidig, at man får god værdi for pengene hver eneste gang man handler hos dem; Både når det gælder biopejs til indbygning samt de mange andre typer biopejse man finder i kataloget. Dertil kommer, at hvis man køber biopejs til indbygning eller andre typer biopejse for blot 999,- så er fragten gratis. Ganske god ekstra service må man sige, og endnu en grund til at købe biopejs til indbygning hos dem.

Det kan anbefales at handle hos Bio-Pejs.dk

Skulle det ske at du bliver i tvivl om hvilken biopejs til indbygning du skal vælge, kan du altid kontakte kundeservice på Bio-Pejs.dk og få en snak med dem. De ved selvsagt meget om emnet, og vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at få valgt den helt rigtige model, som I vil blive glad for. Endnu en grund til at have butikken med i tankerne næste gang man skal købe ny biopejs, udover fri fragt over 999,- og andre gode kundefordele.

08. maj 2020

Udsalg på senge og latex madrasser - Besøg schwarz.dk

Hus & Have

Schwarz Senge tilbyder senge på Østerbro, men du kan også købe kontinentalsenge, elevationssenge osv. på tilbud online. Leder du efter en latex madras - eller hvad med en lækker hovedpude? Køb direkte fra schwarz.dk.

Latex madras - Køb til gode priser hos Schwarz Senge

Der er mange danskere som sværger ved latex madrassen, og hvis man vælger fra et af de gode brands, så får man også en fremragende latex madras, der kan holde år efter år. Schwarz Senge sælger bl.a. modeller i topkvalitet fra Dunlopillo og Röwa i denne kategori. Find den rette latex madras til din rygtype hos Schwarz Senge. Kom evt. forbi København Ø, og få en rygtest i sengehuset. Det koster skam ikke noget, og tiden kan du bestille på www.schwarz.dk. Dunlopillo har længe været kendt fra at fremstille latex madrasser i naturmaterialer, og det er også derfor, det er en af de førende madrasproducenter på verdensplan, og derfor også i Norden, naturligvis. Hvis du ønsker en kvalitets latex madras, så er Dunlopillo derfor et godt bud, og det samme kan siges om Röwa.

Seng udsalg med de bedste leverandører

Schwarz Senge ligger inde med et stort seng udsalg med gode tilbud bl.a. på udstillingsmodeller. Deres seng udsalg byder også på modeller, der ikke har været udstillet, ligesom du også finder sengetilbehør til nedsatte priser. Du behøver ikke at grave dybt i din pengepung for at få en god boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng. Schwarz Senge leverer nogle fremragende løsninger til langt under normalprisen. Du kan bladre igennem deres seng udsalg på schwarz.dk, men selvom priserne er lave, så kan du selvfølgelig stadig nyde af den gode service hos Schwarz Senge. Læs mere online, og se de forskellige boxmadrasser, kontinentalsenge og tilbehør til soveværelset.

Gå på opdagelse i et væld af valgmuligheder til soveværelset. Køb fra det lækre seng udsalg hos Schwarz Senge, hvor der f.eks. er penge at spare på boxmadrasser og elevationssenge, men også latex madrasser fra bl.a. Dunlopillo, hvis du er heldig!

08. maj 2020

Glyphosat ukrudtsmidler og Hunsballe græsplænefrø

Hus & Have

Få effektive resultater med ukrudtsmidler, der indeholder glyphosat. Køb online hos Havehobby.dk, som også forhandler græsfrø til græsplæner, havemøbler og alt andet til haven, du kan læse mere om på www.havehobby.dk.

Glyphosat ukrudtsmidler til stærke priser hos Havehobby.dk

Leder du efter glyphosat ukrudtsmidler? Havehobby.dk har et stort udvalg af Pistol, RoundUp m.m., men husk på, at der fra d. 1. juli, 2020 kræves autorisation til at kunne købe den koncentrerede type glyphosat ukrudtsmiddel med en koncentration på 360 gram per liter af det aktive stof. Havehobby.dk har et af de mest prisstærke udvalg af glyphosat ukrudtsmidler, og der leveres hurtigt til alle egne af Danmark - altid effektive resultater. Du har mulighed for at vælge billig fragt til pakkeshop, når du handler via www.havehobby.dk. Siden bugner med ukrudtsmidler, så du har nemmere ved at bekæmpe forskellige former for ukrudt. Det er en opgave, som de færreste haveejere ser frem til, men med glyphosat ukrudtsmidler er det nemmere at komme problemet til livs. Læs mere om ukrudtsbekæmpelse og om de nye regler for glyphosathandel online.

Græsfrø til græsplæne og golfbane - Attraktive priser

Havehobby.dk leverer også græsfrø til græsplæne. Køb bl.a. frø fra Hunsballe, der er kendt for den høje kvalitet. Der sælges heriblandt Hunsballe Golf Turf i store poser. Der er tale om græsfrø af bedste kvalitet, der bl.a. benyttes på mange af de pæneste golfbaner rundt omkring i Danmark. Du finder også græsfrø fra andre brands heriblandt Kongerslev. Hvis du ønsker den skønneste græsplæne, så kræver det, at du vælger de bedste frø og giver dem optimal behandling og næring. Du finder også naturgødning fra GreenBio i sortimentet, som kan give dig den grønne og frodige plæne med dejligt blødt græs, som du altid har drømt om. Køb græsplænefrø til konkurrencedygtige priser online, og hav dem leveret til pakkeshop hurtigt. Se de lave priser på frøene via www.havehobby.dk, der står klar med god service, hvis du har spørgsmål til græsfrø eller andet fra webshoppen af.

Køb glyphosat ukrudtsmidler og græsfrø til din græsplæne billigt hos Havehobby.dk.

04. april 2020