mandag 17. januar 2022

Hus & Have

Her på siden har vi samlet information, nyheder, artikler og meget mere om tilbehør til huset og haven. Mange nyder at passe deres haver rundt omkring i Danmark, hvor folk med grønne fingre tager sig af blomsterbedene, planterne og hækken. Det samme gælder for huset, hvor boligindretningen er en fritidsinteresse, som folk ofte hengiver sig til. Både huset og haven giver masser af glæde, når man kan nyde en kop kaffe i sin nydelige have eller have gæster på besøg i sit veldekorerede hjem. Find en forhandler af bolig og havetilbehør her på siden, som sikkert har det, du leder efter – både i pris og kvalitet. Sådan får du nemt et overblik, information eller inspiration til din have og bolig.

Få en lækker træterrasse i Silkeborg med en totalentreprenør fra MaxByg ApS

Hus & Have

MaxByg ApS i Silkeborg tilbyder hjælp til dig, der har planer om både store og små projekter. Deres erfarne håndværkere er vant til lidt af hvert, og klarer derfor snildt både ønsker om ny træterrasse eller totalentreprise. Du er derfor i trygge hænder, hvis du vælger MaxByg ApS som din nye samarbejdspartner til dit forestående byggeprojekt.

Køb en træterrasse i Silkeborg i en ædeltræsort eller det materiale, du ønsker

En træterrasse er et populært valg for husejere, der ønsker lidt ekstra kvalitet i hverdagen. Med MaxByg ApS i ryggen kan du og din familie få opfyldt jeres ønsker om en flot træterrasse i Silkeborg, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Du bestemmer selv, hvilke materialer og designs du ønsker din træterrasse opført i, mens professionelle tømrere selvfølgelig står klar på sidelinjen med vejledning. En flot træterrasse i Silkeborg er derfor ikke bare et drømmescenarie, men kan sagtens blive til virkelighed, hvis du vælger et erfarent team som MaxByg ApS.

Bestil en totalentreprenør i Silkeborg på www.maxbyg-silkeborg.dk

Hos MaxByg ApS er det også tilladt at drømme lidt større end en træterrasse. Firmaet kan nemlig sagtens hyres som din nye totalentreprenør i Silkeborg. Har du for eksempel planer om en ny garage, tilbygning eller sågar et nyt sommerhus, kan disse drømme ligeledes blive til virkelighed med deres professionelle håndværker-team i baghånden. Vælger du derfor MaxByg ApS som din totalentreprenør i Silkeborg, kan du læne dig tilbage, nyde processen og føle dig sikker på, at de holder styr på byggeprojektets mange ansvarsområder. Dette betyder dog ikke, at du bliver ladt i stikken, men bare at MaxByg ApS holder overblikket, mens du bliver spurgt til råds. Sidst men ikke mindst, tager en professionel totalentreprenør som MaxByg ApS selvfølgelig også altid højde for dit personlige budget og tilpasser projekterne derefter.

Din nye håndværker er derfor ikke mere end et enkelt klik eller opkald væk på www.maxbyg-silkeborg.dk eller 28 67 89 87.

12. januar 2022

Herregårdsplanker og lamelparket hos Billige Trægulve

Hus & Have

Prøv at klikke ind på billigetraegulve.dk, hvis du leder efter lamelparket eller herregårdsplanker. Sortimentet er bredt, og priserne er presset ned. Det skal ikke koste mere end nødvendigt at realisere drømmene i boligen.

Lave priser på lamelparket!

Lamelparket har længe været et eftertragtet valg, og www.billigetraegulve.dk fører adskillige typer. Køb bl.a. lamelparket i ask, bøg og eg billigt online. Lamelparket passer rigtig godt ind i adskillige typer hjem og rum. Lamelparket i eg med en naturlig matlak vil egne sig perfekt til retrostuen, imens et egetræsgulv med lameller vil passe perfekt til den moderne kæmpestue evt. som køkken-alrum. Én ting er prisen per kvadratmeter, en anden er kvaliteten. Hos Billige Trægulve er det udelukkende lamelparket i suveræn kvalitet, der er at finde. Hør mere om trægulvene ved at kontakte personalet på telefon 81 93 23 07.

Se på herregårdsplanker online

Inden du beslutter dig for en gulvtype, hvad end det er lamelparket, sildebensparket eller alm. plankegulv, så bør du også overveje herregårdsplanker. Herregårdsplanker er med til at give et uimodståeligt, enestående look, der emmer af klasse og elegance. Se f.eks. på herregårdsplanker i eg med en usynlig matlak. Mange foretrækker også en mere rustik matlak, når det gælder herregårdsplanker, som selvfølgelig også kan bestilles på billigetraegulve.dk.

Én ting er at vælge de rette brædder. Du skal selvfølgelig også tænke monteringen ind i bestillingen, og hos Billige Trægulve er det muligt at købe den anbefalelsesværdige Wallmann MS 840 parketlim, der får jobbet gjort. Har du brug for mere viden om valg af herregårdsplanker eller blot yderligere inspiration? I bunden af kategorien finder du masser af brugbar viden om herregårdsplanker, der kan hjælpe dig med at træffe det rette valg. Disse bredere planker på 26 cm er det perfekte valg, når man ønsker et look, der skiller sig ud. De har aldrig været mere moderne end nu, og denne type plankegulv er langt billigere på billigetraegulve.dk.

29. december 2021

Hos Møller & Mammen finder du kahytskrog og nylonskiver

Hus & Have

Du kan altid være sikker på at Møller & Mammen har noget du skal bruge, i deres store udvalg af isenkram. Det er her du blandt andet finder en smart kahytskrog, der kan holde folk ude af legehuse eller andet uden lås. Du kan også finde smarte nylonskiver til beskyttelse af et underlag.

Hold folk ude af toilettet med en effektiv kahytskrog

Har du et toilet hvor nøglen er blevet væk, eller der aldrig har været en lås? Møller & Mammen er din redning! De har en kahytskrog, der kan låse udefrakommende ude, så ingen kommer til at brase ind. En kahytskrog kan selvfølgelig bruges til mange forskellige døre. Det er blandt andet også muligt at bruge i blandt andet skabsdøre, der ikke vil forblive lukket. En kahytskrog er meget kraftig, og har originalt været brugt på skibe, hvor navnet kommer fra. Du kan være sikker på at finde en kahytskrog, der vil passe til dine behov. Møller & Mammen har blandt andet en kahytskrog der er raslefri, som kan være rart ved toiletdøren.

Beskyt underlaget med nylonskiver

Når du skal have skruet noget sammen, så vil det være ideelt at du finder nylonskiver. Dem har de et udvalg af hos Møller & Mammen. Nylonskiver er med til at beskytte det underlag, der skal skrues på. Det kan blandt andet være praktisk, når du arbejder med træ, eller andet hvor det helst ikke må ødelægge overfladen. De har nylonskiver i forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på at du får den størrelse du skal bruge. Deres nylonskiver er fra 4 mm hul til 10 mm hul. Hvis du har brug for hjælp når du skal vælge nylonskiver, så tag endelig kontakt til Møller & Mammen.

Uanset hvad du skal bruge af isenkram til dit hjem, kan du være sikker på at Møller & Mammen har noget til dig.

30. november 2021

Ledige lejligheder på Sjælland og lejligheder i Aarhus på gobolig.dk

Hus & Have

Hos Go’Bolig bliver du ikke bare nemt betaget af de flotte lejemål, men også af den gode rådgivning. River du derfor dig selv i håret, når du undersøger udvalget af lejeboliger i Aarhus eller udbuddet af ledige lejligheder på Sjælland, står erfarne rådgivere klar med et smil og stor ekspertise.

 

Find charmerende lejligheder i Aarhus

Smilets by. Aarhus er et eftertragtet sted at bo for mange—og med god grund. De charmerende bindingsværkshuse og hyggelige specialbutikker præger bybilledet, og er præcis det, der sætter smilet på de mange læber. Porteføljen hos Go’Bolig indeholder mange forskellige lejeboliger i Aarhus og omegn, der alle er yderst populære lejemål. Dette skyldes blandt andet, at både by, natur og hav er lettilgængeligt, om du så vælger bolig i midtbyen, Risskov eller Åbyhøj. Alle lejeboligerne i Aarhus er nyrenoverede, rummelige og mangler bare beboere til at kalde sig hjem. Vælger du et lejemål mellem de mange lejeboliger i Aarhus, garanterer Go’Bolig derfor, at du kommer til at gå ud ad din nye hoveddør med et smil på læben.

 

Vælg mellem de mange ledige lejligheder på Sjælland

På Sjælland er der også masser at være taknemmelig for, når det gælder flotte lejemål til lige så flotte priser. Udvalget af ledige lejligheder på Sjælland er både stort og varieret, hvor end du er interesseret i at bo. Find for eksempel mange forskellige typer af boliger i København, både lejligheder og rækkehuse. Det samme gælder for byer såsom Roskilde eller Ringsted. Fællesnævneren for alle boliger er dog, at de er istandsat og klar til indflytning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle gå i bad over toilettet, eller vaske tøj i en mørk kælder. Leder du efter en ledig lejlighed på Sjælland, kan du altså trygt lægge ansvaret i hænderne på Go’Bolig. Finder du ikke præcis hvad du søger efter, kan du desuden oprette en gratis søgeagent, og modtage en e-mail så snart en bolig, der passer dig, bliver klar til overtagelse.

 

Besøg www.gobolig.dk og find nemt kontaktoplysninger på en rådgiver, der står parat for både nuværende og kommende lejere hos Go’Bolig.

28. november 2021

Hos Danskfliselager.dk får du både terrasseflise og flisefuge

Hus & Have

Når du vælger fliser til dit hjem, skal du selvfølgelig have et stort udvalg at vælge mellem. Du kan hos Danskfliselager.dk finde alt du skal bruge i fliser, både inde og ude. Du kan derfor også være sikker på, at de har terrasse fliser til dig, samt tilhørende flisefuge.

Skab det perfekte udendørs areal med flotte terrassefliser

Når du gerne vil have, at der skal ske noget spændende i haven, vil det måske være en god ide, at der kommer fliser til gangsti eller terrasse fliser. Leder du efter dette, så kan Danskfliselager.dk være behjælpelig. De har flere forskellige terrasse fliser, der alle giver et flot udtryk du ikke kan undvære i haven. De har terrasse fliser i mange farver og nuancer, du kan derfor også være sikker på at du vil finde nogle, der passer din terrasse. Terrasse fliser er lette at vedligeholde, og regn og skiftende vejr vil ikke være et problem. Du kan derfor også nyde synet af dine terrasse fliser fra Danskfliselager.dk, og vide at der ikke er noget stress over vedligeholdelse af dem.

Find lysegråt flisefuge der matcher dine fliser

Skal du lægge fliser, så vil du ikke kunne undvære flisefuge. Derfor er det også noget du kan finde hos Danskfliselager.dk. Deres udvalg giver dig mulighed, for at finde den helt rigtige flisefuge, som vil passe til de klinker du har købt. Du kan finde fem forskellige slags flisefuge, så du er helt sikke på at finde den, der passer bedst til dine fliser. Deres flisefuge kan bruges indendørs og udendørs, og som er godkendt til vådrum, alt efter hvilken du vælger. Du vil derfor også være sikker på, at der er flisefuge, der passer til alle rum, samt til din terrasse. Tager du ind forbi Danskfliselager.dk kan du læse meget mere, om den enkelte flisefuge under produktet, så du får den rette farve og fuge.

18. oktober 2021

Anskaf Ib Laursen hylder til opbevaring, eller Meraki opvaskemiddel til rengøring

Hus & Have

Dit hjem skal være et sted, hvor du føler dig godt tilpas. De rette produkter fra Helbos Living kan være lige det du er på udkig efter. De har forskellige produkter som blandt andet Ib Laursen hylder, samt nødvendigt og effektivt Meraki opvaskemiddel.

Find de bedste Ib Laursen hylder Brooklyn til dit hjem hos Helbos Living

Hylder er uundværlige i et hjem, og det er derfor også ideelt, at du finder det du søger. Du kan hos Helbos Living finde alt i Ib Laursen hylder, der kan give dig det mere plads til dine ting. Du vil dog ikke kun få mere plads, du får også et lækkert design. Ib Laursen hylder er lavet med tanke på dig, og kommer i både træ og metal. Du kan derfor også finde Ib Laursen hylder, der har et rustikt naturligt look, eller et mere industrielt. Du kan få Ib Laursen hylder i Unika og Brooklyn, der begge er holdbare. Du kan også vælge at få hylder med hjul, der gør det let og enkelt at flytte på dem. Uanset hvad du foretrækker, kan du være sikker på at helbos-living.dk har Ib Laursen hylder til dig.

Få gjort rent hjemme med Meraki opvaskemiddel Forest garden

Når du skal have gjort rent hjemme, er det vigtigt at du har det rette opvaskemiddel. Hvis du ønsker effektivt opvaskemiddel, så bør du tage ind forbi Helbos Living. Hos dem finder du Meraki opvaskemiddel, der giver rene overflader. Du kan nemlig bruge Meraki opvaskemiddel til alle hårde overflader. Du kan derfor både gøre dine glasoverflader, borde, gulve og vægge rene med det. Dog skal du ikke bruge det til opvaskemaskinen. De har et udvalg af Meraki opvaskemiddel i forskellige dufte, blandt andet Forest garden og Blossom breeze. Med de flotte beholdere kan du sagtens lade Meraki opvaskemiddel stå fremme. Er du interesseret i at have Meraki opvaskemiddel til din opvask, så har Helbos Living lige det du leder efter.

09. oktober 2021

Alt fra murergrus til jord hos GrusDirekte.dk

Hus & Have

GrusDirekte.dk har et stort udvalg af sand, sten, jord og grus og leverer lynhurtigt til hele landet - selv under besværlige forhold. Læs bl.a. om udvalget af murergrus her.

Murergrus og andre råstoffer til salg

GrusDirekte.dk er en løsningsorienteret virksomhed, som har et enormt udvalg af sten, grus, sand, jord etc. De kan levere en bigbag på helt ned til 6 timer, hvis du bestiller en ekspreslevering. De arbejder især med private kunder og kan klare selv meget besværlige leveringsforhold, så hvis du fx arbejder i haven og skal have løftet flere tons jord ind over hækken, så klarer de den, så du ikke selv skal knække ryggen med skovl og trillebør. Der findes masser af produkter i sortimentet, bl.a. murergrus, som er en fin form for grus, der bl.a. bruges til pudse og støbeopgaver. Hvis der skal opmures en sokkel eller pudses en væg, så er murergrus det helt rette valg. Du kan finde masser af grus i sortimentet, som har forskellige egenskaber i forhold til vandgennemstrømning, anvendelse til støbning, stabilitet til fundamenter etc. Grus bruges af mange forskellige håndværkere i deres daglige arbejde, da det har mange gode egenskaber i forhold til byggeri og anlæg. Læs mere om murergrus på www.grusdirekte.dk.

Jord og havemuld fra Greenbio

GrusDirekte.dk har selvfølgelig også et stort udvalg jord. De sælger både muldjord, harpet muldjord, plænemuld, kompostberiget havemuld, Greenbio højbedsmuld etc. Der er mange forskellige slags jord, som kan bruges til formål som fx plantning af bede, græsplæner, anlæg etc. Hvis du har visioner for din have og gerne vil se forandringer, så skal du bruge god jord. Hvis du skal anlægge køkkenhave, blomsterbede, bygge havedam eller plante græsplæne, så bør du læse med på hjemmesiden, hvor de mange forskellige jordtyper forklares i korte og præcise produktvideoer. Hvis du bestiller jord på deres hjemmeside, så klarer de levering i hele landet, også selvom du bor på Bornholm. De kan løfte flere tons jord ind over din hæk, hvis du har brug for det, og du kan være sikker på, at de nok skal finde en løsning, der passer præcis til dine behov og dine drømme for haven.

09. oktober 2021

Tag ind forbi Inpro A/S og find naturskifer til væg af sten

Hus & Have

www.inpro.dk er hjemmesiden, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer af smukke og holdbare materialer til hus og hjem. Særligt er de kendte for deres mange forskellige overflader og facader i form af alt fra vægge af sten, naturskifer tage, marmor plader og terrassefliser m.m. Med andre ord er Inpro A/S det sted, du har mulighed for at få opfyldt alle dine boligdrømme.

Vær sikker på at du får den rette væg af sten

Drømmer du om en væg af sten lige efter dine visioner og ønsker? Inpro A/S er det helt rette sted for dig at gå på udkig. Her finder du et flot og bredt udvalg af sten til vægge, hvad end det er udenfor eller indenfor, i det ene eller andet slags rum, på en hel væg eller dele af en væg. Mulighederne for at lave den væg af sten, du drømmer om, er mange hos Inpro A/S. Vælg selv mellem vægge af sten i flere forskellige former og farver, alt efter om du er til mørke eller lyse sten, store eller små sten og mange andre detaljer. En væg af sten vil give både et eksklusivt og personligt præg i dit hjem.

Vælg naturskifer til gulve og vægge

Du finder alt fra fine til rustikke skifervarianter i det flotte udvalg af naturskifer fra Inpro A/S. Naturskifer er et yderst populært og alsidigt materiale, som kan bruges til både gulve, facader og tage. Tøv derfor ikke med at tage et kig rundt på det brede sortiment, hvor naturskifer findes i flere størrelser, former, farvenuancer og overfladebehandlinger. På den måde kan du med sikkerhed få din naturskifer drøm opfyldt her. Læs mere om den enkelte variant af naturskifer ved at klikke ind på den. Ligegyldigt hvilken naturskifer du vælger, er du dog sikret markedets bedste priser og kvalitet.

Der er ikke det, du ikke finder af skønne materialer til dit hjem hos Inpro A/S.

05. oktober 2021

Himmerlands Pejsecenter forhandler gaspejse og biopejse til alle hjem

Hus & Have

Himmerlands Pejsecenter er alletiders sted at starte med at kigge forbi, hvis du f.eks. skal købe ny væghængt biopejs til boligen, ny udendørs gaspejs eller lignende produkter. For ikke nok med at udvalget som regel er lidt bedre end hos mange af konkurrenterne, så har man samtidig sørget for at holde et ekstra kundevenligt prisniveau, hvor alle kan være med, uden at kvaliteten lider under det. Læs mere om butik og katalog herunder.

Spred varme og hygge med en væghængt biopejs

Når det gælder opvarmning af stuen eller andre rum i boligen, der samtidig kan skabe en hyggelig og rar atmosfære, er der få forhandlere, der byder på et bedre udvalg end www.himmerlandspejsecenter.dk. Butikkens ejere har virkelig sørget for at sætte et godt katalog sammen, som bl.a. tæller smukke væghængte biopejse. En væghængt biopejs er en moderne og smart måde at fyre op i stuen, der både byder på høj brugervenlighed, og som giver en ren forbrænding. En væghængt biopejs er set i forhold til fritstående væghængt biopejse eller en klassisk pejseindsats en pladsbesparende løsning. Den egner sig derfor perfekt til mindre boliger og lejligheder, hvor man gerne vil spare på pladsen, men stadigvæk få hyggen ved at tænde op i pejsen. Hertil egner en væghængt biopejs sig helt perfekt.

Find også en udendørs gaspejs til terrassen på himmerlandspejsecenter.dk

Udover ny væghængt biopejs, kan man bl.a. også købe udendørs gaspejs hos Himmerlands Pejsecenter. Holder I af at sidde længe ude på terrassen i sommerhalvåret eller vinterhalvåret, når vejret er klart, og man har godt med tøj på? Så er en udendørs gaspejs den perfekte måde at skabe en endnu mere hyggelig og atmosfærisk stemning på. Helt som forventet, byder den danske forhandler på flere flotte modeller, når det gælder udendørs gaspejs, og de har helt sikkert også én, som vil passe godt til jeres terrasse eller have. Lige nu har butikken bl.a. udendørs gaspejse fra producenten Element4, der med garanti vil være et godt valg, når man skal købe ny udendørs gaspejs, takket være høj kvalitet og smarte, brugervenlige design.

28. september 2021

Vælg imellem et eksklusivt køkken eller andre løsninger indenfor snedkerkøkkener hos Culina.dk

Hus & Have

Hos Culina kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder for dig, der drømmer om et nyt og kvalitetsrigt køkken. Derinde har de 30+ års erfaring i at fremstille håndlavede og eksklusive køkkener. På hjemmesiden kan du derfor finde gode muligheder indenfor snedkerkøkkener. Du kan også finde et eksklusivt køkken hos www.culina.dk.

Oplev flere funktionelle snedkerkøkkener i flot, dansk design

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor passionen for unikke og funktionelle løsninger til hjemmet er i fokus. Hos Culina står de nemlig inde med flere gode tilbud til dig, der drømmer om forandring i hjemmet. Kunne du eksempelvis tænke dig et nyt køkken, så tilbyder hjemmesiden blandt andet snedkerkøkkener i høj kvalitet. Disse finder du i funktionelle design samt med et flot, dansk håndværk. Deres snedkere derinde er desuden utroligt dygtige og arbejder for at yde det bedste resultat, der både matcher dine behov og ønsker. Dette er den rette mulighed for dig, der er på udkig efter muligheder indenfor snedkerkøkkener. Få mere information om deres snedkerkøkkener på www.culina.dk, hvor du også kan finde god inspiration indenfor køkkendesign.

Ønsker du et nyt og eksklusivt køkken til netop din smag?

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på de mange gode muligheder, Culina kan tilbyde dig. De står nemlig inde med en lang række gode muligheder indenfor både køkkener samt løsninger til resten af hjemmet. For eksempel kan du på hjemmesiden finde frem til et eksklusivt køkken. Her tilbydes der flere gode muligheder indenfor eksklusive køkkener, hvor du kan være sikker på at finde et design, der passer til din smag. Udover køkkenernes eksklusive design er de også yderst funktionelle og produceret i en høj kvalitet. Dermed er du sikret et lækkert og eksklusivt køkken, der kan holde i mange år, når du vælger Culina. Du kan se de mange gode løsninger på www.culina.dk og få inspiration til dit valg af et nyt og eksklusivt køkken.

10. september 2021

Bliv klar til fest med Danmark flag og Blå Blomst bordløber

Hus & Have

Der er forskellige grunde til at fejre, og skal du have et flag til bordet eller flagstangen, så har www.langkilde-flagfabrik.dk det helt rigtige til dig. Du finder blandt andet Danmark flag, og produkter til bordet fra Blå Blomst, der vil give en lækker detalje til både hverdag og fest.

Bredt udvalg af Danmark flag

Der kan være brug for Danmark flag i god kvalitet i hjemmet såvel som til forskellige arrangementer. Uanset hvor du skal bruge Dannebrog, vil Langkilde & Søn have det du skal bruge. De har et bredt udvalg af Danmark flag lavet i dansk kvalitet, og som Kgl. Hofleverandør er du garanteret et godt produkt. I sortimentet af Danmark flag, kan du finde alle former, om det er flagranker, bordflag eller facadeflag du leder efter. Det er derfor et ideelt sted at finde Danmark flag, når der skal holdes fest, eller Dannebrog skal bruges i flagstangen til hverdag eller specielle begivenheder. Du bør tage ind forbi www.langkilde-flagfabrik.dk, for at finde de helt rigtige Danmark flag til hjemmet.

Langkilde & Søn forhandler Blå Blomst

Du bør altid have duge der giver en lækker detalje på bordet. Med Blå Blomst fra Langkilde & Søn kan du være helt sikker på at finde det du skal bruge, uanset om det er bordløber eller servietter. De har nemlig et bredt udvalg af duge, bordløbere og servietter fra Blå Blomst. Du kan dermed danne et flot sæt, der giver bordet lige det der er brug for. Der er også mulighed, for at få et unikt eller forskelligt look, hver gang du skal bruge det, alt efter hvordan du vælger at kombinere produkterne fra Blå Blomst. Det flotte design er enkelt, og vil derfor ikke virke forstyrrende på bordet. Det er helt ideelt med Blå Blomst til dig, der vil have et simpelt design. Tag ind forbi www.langkilde-flagfabrik.dk og find Blå Blomst til dit hjem.

08. september 2021

Find den rigtige samarbejdspartner til husbyggeri eller renovering af hus på hansenlarsen.dk

Hus & Have

Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma med base i Vestjylland, som bl.a. arbejder med husbyggeri og renovering af huse. Læs mere her.

Vælg Hansen & Larsen ved renovering af hus

Hvis du drømmer om at renovere dit hus i Vestjylland, så bør du kende til Hansen & Larsen. Det er et stort entreprenørfirma, som har over 50 års erfaring med renovering af hus. De har alle de nødvendige fagfolk ansatte i virksomheden, hvilket gør, at de kan arbejde meget effektivt med professionel intern kommunikation og altid overholder tidsplaner. Der skal ikke ansættes flere forskellige håndværkerfirmaer, som hver især bliver forsinkede på grund af små skred i tidsplanen. Søger du hjælp til renovering af hus, så bør du kigge på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvor du kan finde nyttig information og inspiration til dit renoveringsprojekt. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille – skal du have skiftet vinduer, pudset facaden eller have bygget en tilbygning, så står de klar til at hjælpe dig. Med deres 100 medarbejdere kan de også påtage sig kæmpeprojekter, og de er med hele vejen, fra de første skitser og til den sidste mursten er lagt. Læs mere om renovering af hus på deres hjemmeside.

Husbyggeri efter alle kunstens regler

Drømmer du om at bygge hus, så kan Hansen & Larsen måske sættes på opgaven.  Det er en vestjysk entreprenørfirma med mange års erfaring inden for husbyggeri. De har i over 50 år været førende i Vestjylland som entreprenører og håndværkere. De har egen tegnestue og håndværkere fra alle de vigtigste fagområder ansat in-house, hvilket gør at de kan opføre et parcelhus fra første skitse til det nøglefærdige resultat på 5-6 måneder. Det finder man ikke mange andre steder, så inden for husbyggeri har de helt unikke kompetencer og arbejdsmetoder. Du kan helt sikkert finde inspiration på deres hjemmeside, hvor du kan se billeder af tidligere husbyggerier og læse om projekterne. Når det kommer til husbyggeri i Vestjylland, så er de førende og du vil uden tvivl kunne finde hjælp hos dem. Der findes mange forskellige slags husbyggeri og du kan få opført alt fra store villaer til mindre parcelhuse samt renoveringer og istandsættelser.

05. september 2021

En verden af ståltag og inddækninger på profilmetal.dk

Hus & Have

Profilmetal A/S sælger ståltag direkte fra egen fabrik. Læs mere om bl.a. udvalget af inddækninger her.

Specialist i ståltag til forskellige behov

Hvis du skal have lagt nyt tag, så kan du med fordel overveje et ståltag. Der er mange fordele ved ståltaget: det er enormt holdbart og du kan helt sikkert finde en profil, som passer til dine ønsker. Hos Profilmetal A/S kan du bl.a. finde mange forskellige tagplader, og der findes bl.a. modeller, som ligner tagsten, men som altså er lavet i stål. Stålpladerne sælges direkte fra deres egen fabrik, og derfor får du også enormt gode priser. Det er nemlig en økonomivenlig løsning at lægge ståltag i stedet for tagsten. Det går i øvrigt hurtigere, og så er der mange års holdbarhed. Der er op til 40 års garanti på udvalgte produkter på profilmetal.dk. De sælger B2B, og hvis I skal have nyt tag på virksomhedens bygning, så kan I med sikkerhed finde den bedste løsning i samarbejde med dem. De er eksperter på området og vil helt sikkert kunne hjælpe jer med at finde det helt rette ståltag.

Inddækninger, vindskeder m.m. hos Profilmetal A/S

Profilmetal A/S sælger selvfølgelig også inddækninger, og du kan finde mange forskellige profiler i sortimentet. Når det kommer til ståltaget, så er inddækningerne en vigtig del af konstruktionen, som holder taget tæt og har forskellige funktioner. Der er bl.a. vindskeder i sortimentet samt runde og trekantede tagrygge med formål at holde taget tæt og beskytte imod vind og vejr. Alle deres inddækninger er lavet i stærkt stål, som har enormt mange års holdbarhed, og du kan derfor være helt sikker på, at det er en god økonomisk løsning at købe ståltag hos dem. Find præcis den farve, som matcher dit hus og dit tag, når du skal købe inddækninger. Der er forskellige former og profiler med hver deres formål i forhold til ståltagets konstruktion, og du kan læse meget mere på hjemmesiden. Der er i øvrigt dag-til-dag levering på udvalgte produkter og god kundeservice.

07. juli 2021

Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af biobrændsel som Heatlets Premium og RUF træbriketter

Hus & Have

Hos Jysk Biobrændsel er der altid et godt udvalg af mærker at vælge imellem, når man f.eks. skal købe træpiller. Blandt andet kan man lige nu købe det velkendte mærke Heatlets Premium, der altid leverer træpiller i absolut topkvalitet. Et andet godt mærke i kataloget lige nu er RUF. De repræsenterer ligeledes en god kombination af fair priser, god brændværdi og generelt høj kvalitet. Læs mere om mærkerne og om butikken i artiklen herunder.

Fyr op med Healets Premium

Er tiden kommet til at fylde depotet med træpiller op derhjemme, er Heatlets Premium altid et godt mærke at have med i sine overvejelser. Det er der flere gode grunde til, men én af de primære er uden tvivl den, at Heatlets Premium kombinerer høj brændværdi med et lavt vandindhold. Det giver i sig selv én mere værdi for pengene, når man vælger et mærke som Heatlets Premium, da man ganske simpelt vil få mere varme per træpille i forhold til træpiller i ringere kvalitet. Prismæssigt forhandles Heatlets Premium træpiller desuden til en god pris, i hvert fald når man handler hos en forhandler som www.jyskbiobrandsel.dk.

Træbriketter med god brændværdi

Nu vi taler Jysk Biobrændsel, skal det nævnes, at du også finder flere andre gode mærker hos dem lige nu udover Heatlets Premium. F.eks. kan du købe RUF træbriketter. Foretrækker du at fyre op med træbriketter, skal der ikke herske nogen tvivl om at RUF vil være et godt valg.

Uanset om du køber træbriketter, Heatlets træpiller eller andre produkter fra kataloget hos den danske forhandler, opnår du automatisk en række gode kundefordele, f.eks. hurtig levering, og et altid højt serviceniveau. Det sikrer, at man kan få hjælp og svar på sine spørgsmål, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal vælge træbriketter, træpiller eller lignende.

26. juni 2021

Køb LK Opus 74 eller forfradåser online hos YouSave.dk og få stærke priser

Hus & Have

Er du på udkig efter stikkontakter, forfradåser eller andet tilbehør til dine el installationer i hjemmet? Så tag et kig indenfor hos YouSave.dk. I deres webshop finder du nemlig et væld af forskellige produkter fra bl.a. LK Opus 74 serien, der passer ind i alle typer hjem.

Få styr på detaljerne med LK Opus 74

Hvis du er på udkig efter el artikler, der kan hjælpe dig godt i mål med de sidste detaljer i forbindelse med et større eller mindre renoveringsprojekt, så kan du med fordel besøge webshoppen hos YouSave.dk. Der har de nemlig samlet et stort udvalg af billige el artikler fra bl.a. LK Opus 74 serien, der spænder lige fra afbrydere og stikkontakter til stikdåser til montering. Disse findes naturligvis i et væld af forskellige udformninger og design, hvoraf nogle modeller endda er specielt designet til montering udendørs eller i vådrum. Her er stikkontakter, afbrydere og andre el artikler nemlig nødt til at kunne modstå særligt fugtige forhold.

Forfradåser fra yousave.dk giver dig et godt udgangspunkt

Er det desuden ikke blot selve stikkontakten, der skal udskiftes, så finder du på yousave.dk også et varieret udvalg af forfradåser, der benyttes ved installation og montering af nye stikkontakter i hulrumsvægge. På den måde kan du placere din nye stikkontakt lige præcis, hvor du ønsker, eller hvor den gør mest gavn. Samtidig er du sikker på at opnå en sikker installation, der kan holde mange år i fremtiden. Du kan se hele udvalget af forfradåser og matchende tilbehør fra LK Opus 74 serien i deres webshop, hvor du også kan læse meget mere om de individuelle produkter og deres anvendelse.

Hvis dit hjem trænger til at blive shinet op med nye stikkontakter eller andre elektriske installationer, så tøv derfor ikke med at klikke ind på www.yousave.dk. Her finder du nemlig altid et stort og varieret udvalg af el artikler til rigtig skarpe priser.

23. juni 2021

Shop både væglamper til hjemmet og udendørs lamper i høj kvalitet på lite-house.dk

Hus & Have

Lite-House forhandler et stort udvalg af lamper til både indendørs og udendørs brug. Så hvis du er på udkig efter nye væglamper til gangen eller udendørs lamper til haven, kan du med fordel tage et kig på deres varierede sortiment af lamper og andre lyskilder i mange spændende designs.

Væglamper i mange flotte designs

I det store varierede sortiment du finder på www.lite-house.dk kan du helt sikkert finde en lampe, der falder i din smag. Ikke nok med at deres udvalg rummer mange forskellige lampetyper, så findes de forskellige typer også i mange forskellige designs. Tag f.eks. et kig på deres væglamper i retro og moderne design, der findes både som den type, der hænges på væggen, og den type, der monteres i væggen. Der har du nemlig et væld af muligheder for at finde en lampe, der både falder i din smag og samtidig passer med indretningen i dit hjem. Lite-House forhandler nemlig en rækker populære mærker som fabbian, Astro og Studio Italia.

Spred lys og god stemning med udendørslamper

Foruden det store udvalg af væglamper til indendørs brug, har du via nedenstående link også adgang til spændende sortiment af lamper til udendørs brug. Der finder du blandt andet projektører, bedlamper, væglamper, indbygningsspots og tilmed undervandsbelysning, der kan hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning omkring dit hus og i din have. Også her finder du desuden et varieret udvalg af kreative og spændende designs. Du kan se hele sortimentet af udendørs lamper på deres hjemmeside lite-house.dk, hvor du også kan læse mere om Lite-House, eller ved at besøge deres showroom i Haslev.

Mulighederne er mange, når du handler hos Lite-House, så tøv ikke med at klikke ind forbi deres hjemmeside og tage et kig på det store udvalg af kvalitetslamper allerede i dag. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

20. juni 2021

Skal hjemmet have lamelparket eller plankegulv? Så besøg billigetraegulve.dk og gør en god handel

Hus & Have

Hos Billige Trægulve har de mange års erfaring indenfor gulvsalg, hvor de byder på en lang række gode muligheder indenfor dette. Her står de inde med et stort sortiment af trægulve, hvor du blandt andet kan finde lamelparket, plankegulv og meget andet. Læs mere herunder eller tjek de mange gode muligheder ud på www.billigetraegulve.dk.

Lamelparket i mange forskellige træsorter

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor passionen for flotte gulve, der kan pryde hjemmet, er i fokus. Hos Billige Trægulve forhandles nemlig et både stort og varieret sortiment af trægulve med flotte udtryk, som du kan finde til billige priser. For eksempel tilbyder hjemmesiden et lækkert udvalg af lamelparket. Her går udvalget på flere forskellige typer, hvor du både kan finde parketgulv i eg, ask og bøg, der enten er med lak eller olie. Derudover forhandles de i høje kvaliteter og med et eksklusivt look, der kan pryde i de fleste hjem. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at få lavet nyt gulv, og leder efter et flot parketgulv. Se hele udvalget af lamelparket hos www.billigetraegulve.dk.

Vælg et plankegulv der kombinerer høj kvalitet og flot udtryk

Foruden lamelparket kan du også være sikker på at finde en lang række andre gode muligheder, når du besøger Billige Trægulve. Her står de inde med et utroligt sortiment af trægulve til gode priser, hvor du kan være sikker på at finde gulve til ethvert hjem. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du blandt andet finde plankegulv. Disse fås i flere forskellige designs og massive typer, hvor udvalget blandt andet går på flere forskellige træsorter og farver. Derudover kan du også være sikker på at finde plankegulve, der både har en høj kvalitet og samtidig forhandles til gode priser. Dette er det rette valg for dig, der kunne tænke dig et nyt og flot gulv i boligen. Find billigt plankegulv på www.billigetraegulve.dk.

10. juni 2021

På www.biostoker.dk finder du transportsnegle til MGM pillefyr

Hus & Have

På www.biostoker.dk finder du et bredt udvalg af MGM pillefyr og stokerfyr samt reservedele og udstyr her til. I udvalget kan du blandt andet finde transportsnegle og en ny pillesilo. Læs mere her i artiklen.

Hos MGM finder du et bredt udvalg af pillefyr og stokerfyr

Hos MGM har de et bredt udvalg af produkter, der dækker alt det, du får brug for, når du gerne vil anskaffe dig et nyt pillefyr eller stokerfyr. Her er der tale om et samarbejde mellem Biostoker og MGM, og du finder derfor også  et bredt udvalg. Har du for eksempel brug for en ny transportsnegl, en pillesilo, en magasinudvidelse, en styreboks eller andet ekstraudstyr til dit fyr, så er det et rigtig godt sted at starte din søgen. Derudover forhandler de også MGM montagesæt og reservedele, som for eksempel pakninger, brænderrør, gearmotorer og forskelligt elektronik, så der er en god chance for, at de har den del, du står og mangler. Du er desuden velkommen til at kontakte dem, hvis der er en del, du ikke kan finde på siden. Du får generelt dansk kvalitet, hvilket blandt andet skinner igennem i form af deres udvalg af BS-Plus produkter, der er en serie af egenproducerede reserve- og sliddele til Benekov stokerfyr. Her er deres filosofi, at delene som minimum skal være lige så gode som de originale samtidigt med at prisen er lavere. Dermed får du god kvalitet for billige penge.

Modulopbyggede transportsnegle til 6 og 8 mm træpiller

Som nævnt ovenfor kan du på www.biostoker.dk også finde en fint udvalg af transportsnegle til pillefyr. Her er der tale om modulopbyggede transportsnegle med sneglrør i rustfrit stål, der giver en skånsom transport af dine træpiller fra din lagersilo til magasinet på fyrets kedel. Sneglen har en kapacitet på cirka 60 kg pr. time og kan bruges til både 6 og 8 mm træpiller. Den bliver desuden drevet af en lydløs og stærk 230 volts gearmotor. Derudover medfølger der en ledning, der er klar til tilslutning i pillefyrets udgang for ekstern snegl, samt en indløbsstuds, du kan montere på magasinet, så du får et lukket og støvfrit system. Benyt dig af forhandlerens mange års erfaring på området, når du skal vælge dit næste pillefyr eller stokerfyr, eller hvis du har brug for reservedele her til. De står altid klar til at hjælpe dig godt videre.

04. juni 2021