torsdag 17. juni 2021

Hus & Have

Her på siden har vi samlet information, nyheder, artikler og meget mere om tilbehør til huset og haven. Mange nyder at passe deres haver rundt omkring i Danmark, hvor folk med grønne fingre tager sig af blomsterbedene, planterne og hækken. Det samme gælder for huset, hvor boligindretningen er en fritidsinteresse, som folk ofte hengiver sig til. Både huset og haven giver masser af glæde, når man kan nyde en kop kaffe i sin nydelige have eller have gæster på besøg i sit veldekorerede hjem. Find en forhandler af bolig og havetilbehør her på siden, som sikkert har det, du leder efter – både i pris og kvalitet. Sådan får du nemt et overblik, information eller inspiration til din have og bolig.

Havehobby.dk - Havepavillon, vandfontæner m.m. til skarpe priser

Hus & Have

Det er for alvor forår, og snart sommer! Danskerne er i fuld gang med at nusse om haven. Ønsker du endelig at få den vandfontæne, du altid har drømt om? Eller er det tid til at bestille en havepavillon til festerne og familiefrokosterne? Så har shoppen Havehobby.dk alt det, du har brug for.

Smukke vandfontæner som vandkunst i din have

Online hos Havehobby.dk forhandles et bredt udvalg af vandfontæner. De tilbyder vandkunst i moderne, stilfulde design. Køb også rustikke springvand i klassisk look. Vandkunst kan være mange ting, hvilket også afspejles af denne kategori på www.havehobby.dk. Den indeholder vandfontæner til indendørs brug, og selvfølgelig masser af fontæner til haven. Køb både store og små vandfontæner online. LED-lys er et populært tilvalg, og også noget de kan hjælpe med hos webshoppen. De giver dig god service, hvis du har brug for uddybende info omkring de forskellige typer vandfontæner online. Glæd dig selv og din familie med lidt skønheder til haven, og få billig fragt og hurtig levering hos denne forhandler.

Leder du efter en havepavillon med gardiner og myggenet?

Der er gode priser på havepavilloner 365 dage om året. Det er f.eks. kvadratiske partytelte eller modeller med rektangulære former. Køb en havepavillon i flot design og med myggenet plus gardiner. Det sikrer dig et bedre miljø i haven. Forestil dig, hvor meget glæde du får ud af en havepavillon hvert år. Kvaliteten er høj på www.havehobby.dk, så du kan sagtens tage den frem igen næste år og mange år frem. Det er dér, man kan sidde, når grillmaden er serveret på tallerkenerne. Det er dér, man kan nyde en kop søndagskaffe med svigerforældrene, uden at myggene skal forstyrre festen. Du kan selvfølgelig også invitere vennerne over til en havefest eller holde fødselsdagen og være i stand til at planlægge i god tid uden at skulle frygte at rykke indendørs, hvis vejret bliver lidt trodsigt.

Køb både vandfontæner og havepavilloner til lukrative priser, og nyd af de gode kundefordele hos Havehobby.dk, der også sælger jord, ukrudtsmiddel og andet.

01. maj 2021

Basketball stander eller fodboldmål? Knivskarpt udvalg hos HomeX.dk!

Hus & Have

Du bør kigge forbi HomeX.dk, hvis du leder efter basketball standere og fodboldmål. Det skal du pga. flere faktorer. Du får et større udvalg, bedre priser og højere kvalitet. Kataloget stopper dog ikke ved basket og fodbold. De sælger også håndboldmål, havespil, bordtennisudstyr etc. via webshoppen.

Gode priser på fodboldmål til alle aldersgrupper

Kig på fodboldmål til børn og til voksne fra HomeX.dk kataloget, der tilbyder flotte modeller både i plastik og i stål. Der sælges nemlig store såvel som små fodboldmål til skarpe netpriser og med gratis fragt. Nogle af modellerne egner sig til fodboldklubben, mens andre passer bedre i haven, hvor børnene kan skyde på mål. Der sælges også fodboldmål med præcisionsdug, så du kan øve dig i at sætte den lige i hjørnet. Bestil ligeledes rebounder til solotræning - til dig, der ikke vil nøjes med klubspillet, men vil gøre alt for at blive bedre. Se de mange modeller på www.homex.dk, og tøv ikke med at spørge personalet til råds for at få mere at vide om fodboldmål til alle behov.

Holdbar basketball stander til indkørslen, haven, parken osv.

HomeX.dk sælger basketball standere og basketkurve, selvfølgelig også til gode priser. Du får fantastisk værdi for pengene, uanset om du køber en stander eller kurv hos HomeX.dk. Det er bl.a. fordi, der sælges basketball standere fra Spalding, som i høj grad har udmærket sig på kvaliteten. I udvalget finder du også extension brackets og selvfølgelig også basketbolde til fine priser. Kig forbi, og find den rette basketball stander i dag. Du er naturligvis også velkommen i de andre kategorier med dartskabe, bordtennisudstyr, bowlingkugler og meget andet. Uanset om du blot elsker basketball eller en anden sportsgren, eller du dyrker flere ad gangen, så er udvalget behjælpeligt. Kvaliteten på Spalding basketball standere er tårnhøj, og der er modeller til fritidsspil og til klubben på www.homex.dk.

Når du mangler nyt til sporten, behøver du kun at kende til HomeX.dk. Gå på opdagelse nu iblandt basketball standere, fodboldmål, håndboldmål etc. til favorable priser og i udsøgt kvalitet.

26. april 2021

Alt i sengerammer og elevationssenge fra Schwarz Senge

Hus & Have

Hos Schwarz Senge kombineres god service og høj kvalitet for at sikre dig den bedst mulige nats søvn. Foruden deres professionelle vejledning, der endda inkluderer en gratis ryg-test, tilbyder de nemlig et bredt udvalg af senge og madrasser til alle typer mennesker.

Vælg din sengeramme på www.schwarz.dk, og få virkelig høj kvalitet

Find den nye sengeramme, der kan sikre dig en god nats søvn uden at gå på kompromis med stil, via linket her allerede i dag. Ikke nok med at sengerammen har betydning for din nattesøvn, så spiller den nemlig en afgørende rolle for indretningen i soveværelset. Derfor lægger Schwarz Senge også stor vægt på, at rammerne i deres sortiment kombinerer både komfort og kvalitet med et stilrent design. På den måde kan du være sikker på at finde en sengeramme, der passer både til dine behov og til dit hjem, og som kan holde i mange år. Og hvis den helt rigtige sengeramme ikke indgår i deres sortiment, kan du tilmed få en sengeramme specialfremstillet eller dine mål og ønsker.

Elevationsseng til konkurrencedygtig pris

Opnå optimal sovekomfort med en elevationsseng fra schwarz.dk. På deres hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af elevationssenge, der er designet med den størst mulige komfort for øje, som f.eks. den stilrene Carpe Diem Beds Marstrand. Denne model er eksempelvis udstyret med både lændestøtte og det patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System, så du finder støtte, uanset om du sidder eller ligger. Og det hele styres naturligvis med blot et tryk på en knap. Det er jo en del af charmen ved elevationssenge. De kombinerer nemlig den nyeste senge- og madrasteknologi, med et alsidigt elektronisk element, der åbner op for mange nye muligheder.

Hos Schwarz Senge finder du dermed alt lige fra robuste sengerammer til elevationssenge, der sikrer dig optimal fleksibilitet, foruden et bredt udvalg af tilbehør. Uanset hvad du er på udkig efter, så starter rejsen mod en bedre nattesøvn på www.schwarz.dk.

19. april 2021

Køb lucerne hestefoder og billige træpiller på www.pillemadsen.dk

Hus & Have

Hos www.pillemadsen.dk finder du alt i brændsel, fra billige træpiller og -briketter til pejsebrænde m.m. Dog forhandler Pillemadsen også kvalitetsbevidste sortimenter af dyrefoder, såsom Lucerne hestefoder samt katte- og hundefoder. Pillemadsen sørger for, at du udelukkende finder kvalitetsprodukter i de forskellige sortimenter, samtidig med at du ikke skal bruge en masse penge. Tjek selv hjemmesiden ud i dag og find det, netop du skal bruge.

Fodr med lucerne hestefoder tilpasset din hest

Hvis du leder efter foder til din hest, som du er sikker på er af høj kvalitet, er udvalget af lucerne hestefoder hos Pillemadsen stedet, du finder det. Lucerne hestefoder er dit foretrukne valg af foder til din hest, hvor du er sikker på, at din hest får de fibre og den næring, som der er brug for. Du finder naturligvis flere forskellige varianter af lucerne hestefoder, så du er sikker på, at det er tilpasset netop din hest. Dette finder du nemt ud af ved at læse de yderligere detaljer og informationer om de forskellige lucerne hestefoder varianter. Find det hos Pillemadsen til en god pris i dag.

Billige træpiller? Pillemadsen tilbyder god og effektiv brændsel

Pillemadsen er din foretrukne forhandler af gode, billige træpiller. De billige træpiller fås i en lang række varianter, der alle sammen er af høj kvalitet, så du er sikret effektiv og god brændsel efter dine behov. Gå selv på udkig blandt de billige træpiller i flere forskellige mængder og størrelser, samt fra diverse kvalitetsbrands, hvis du har en favorit eller har præferencer for dette. Ligegyldig hvilke billige træpiller du køber hos Pillemadsen, kan du være sikker på, at de vil brænde effektivt, og at du præsenteres for det flotteste sortiment i landet.

Tøv ikke med at finde dit dyrefoder eller din brændsel hos Pillemadsen i dag.

16. april 2021

Ønsker du et bredt udvalg af vægfliser og udendørs keramikfliser? Klik forbi danskfliselager.dk

Hus & Have

Der er flere gode grunde til at kigge forbi Danskfliselager.dk som noget af det første, når man fx gerne vil købe nye vægfliser, udendørs keramikfliser eller lignende. Præcist hvad de fordele er, det kan du læse meget mere om i artiklen herunder, hvor vi har skrevet lidt om butikken og deres produkter. Allerede nu kan det dog godt afsløres, at både kvalitet og priser har noget med sagen at gøre. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

Vægfliser i adskillige designs

Der er vægfliser med mange farver og udtryk at vælge imellem, når man shopper hos Danskfliselager.dk. Det er derfor på ingen måde urimeligt at påstå, at forhandleren lige nu har et af landets bedste udvalg inden for vægfliser, samt en række andre relaterede produkter. Der hvor det så for alvor bliver interessant, er ikke mindst når man så ser de priser, som fx vægfliser forhandles til. Her er der virkelig tale om konkurrencedygtige priser, som i sig selv er nok til at gøre forhandleren til én man altid bør have med i sine overvejelser, når man skal købe nye vægfliser. Det hele rundes så af, af et højt niveau af kvalitet, som sikrer at man har glæde af sine nye vægfliser eller andre lignende produkter man køber hos forhandleren, fx vægfliser, i mange år frem.

Udendørs keramikfliser - perfekt til haven eller indkørslen

Udover vægfliser, tilbyder man selvfølgelig også en masse andre gode produkter i samme dur hos www.danskfliselager.dk. Blandt andet udendørs keramikfliser. I kataloget med udendørs keramikfliser finder man ligeledes en masse flotte varianter, og helt sikkert også udendørs keramikfliser der vil se flotte ud i jeres have, indkørsel eller hvor I ellers gerne vil sætte dem op. Alle udendørs keramikfliser holder ligesom vægfliserne i kataloget et højt niveau af kvalitet, og forhandles til priser hvor alle kan være med.

17. februar 2021

Hos dk-tec.dk finder du lige fra jordbor til stubfræser til minilæsser

Hus & Have

Hvis du er på udkig efter et jordbor eller en stubfræser til minilæsser, er du kommet til det helt rette sted. For hos DK-TEC finder du et af landets mest imponerende udvalg af minilæsserudstyr og andre maskiner og tilbehør til landbrug, den grønne sektor og privat.

Mangler du en stubfræser til minilæsser? Hop ind forbi DK-TEC

En stubfræser til minilæsser er ikke bare en stubfræser til minilæsser. Det er de heldigvis også udmærket klar over hos DK-TEC, der ikke kun er kendt for at have et stort sortiment, men også for at være enormt kvalitetsbevidste. Således finder du ikke én eneste stubfræser til minilæsser i deres unikke udvalg, der ikke lever op til deres egne høje standarder om kvalitet. Hvis du har en stub, der skal fræses under niveau, har DK-TEC dermed den helt rigtige stubfræser til minilæsser til dig, ligesom stubfræseren også har mange andre anvendelsesmuligheder. Hos DK-TEC gør de en dyd ud af at yde høj service, hvor deres kunder har en oplevelse af at få rigtig meget for pengene. Du kan fx se hjælpevideoer på dk-tec.dk, hvis du vil lære mere om en stubfræser til minilæsser.

Find jordbor til både høj kvalitet og lav pris

Den velassorterede forhandler kan også hjælpe dig, hvis du leder efter et jordbor. Med et jordbor fra DK-TEC går du aldrig galt i byen. For på trods af at kvaliteten er tårnhøj, er det ikke ensbetydende med, at et jordbor fra den kvalitetsbevidste ekspert koster det hvide ud af øjnene - snarere tværtimod. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres produkter, som fx et jordbor, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det erfarne, kompetente og passionerede personale hos det spændende foretagende. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres produkter, som fx et jordbor, hjælper de altid hellere end gerne deres kunder - uanset om det er telefonisk eller over e-mail. Så hvorfor ikke købe et kvalitetsjordbor fra DK-TEC allerede i dag?

13. februar 2021

Hos ekrag.com finder du et stort udvalg af sten og grus

Hus & Have

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde alt i sten, grus, granitskærver og sand. Læs mere om deres kvalitetsudvalg her.

Sten i form af grus, stenmel, faldgrus, granitskærver mm.

Sten bruges i mange former til bl.a. byggeri og industri, og en af de bedste leverandører i Danmark hedder E. Krag Råstoffer A/S. De har et kæmpe udvalg af sten i mange forskellige former, bl.a. i form af stenmel, grus, granitskærver, faldgrus og meget mere. Du kan finde forskellige farver, størrelser og altid med personlig service og effektiv og professionel levering. Firmaet har eksisteret siden 1954, og er eksperter i stenbrydning. De leverer råstoffer til store Europæiske byggeprojekter i bl.a. Tyskland. Hvis du skal bygge med ex beton, så er grus en vigtig del af din blanding for at opnå optimal styrke. Grus og sand blandes med cement i forhold fra 3:1 og 6:1, hvilket kan opnå en enorm styrke og holdbarhed. Beton skal desuden armeres med armeringsjern, hvis man støber aflange elementer. På deres hjemmeside ekrag.com kan du læse meget mere om deres sten og de mange forskellige produkter, som de producerer i deres stenbrud og importerer fra vores nabolande.

Grus til alle formål

Hvis du skal bruge grus i nogen form, så er E. Krag Råstoffer A/S et godt sted at købe det. Der findes mange forskellige slags grus til forskellige formål, bl.a. stabilgrus til at lægge under fliser, når man lægger terrasse, for at fliserne ikke flytter sig. Stabilgrus er et godt produkt, som sikrer stabiliteten af bl.a. fliser. Grus bruges også i beton, hvor det blandes med sand og cement for at opnå stærk styrke. I sortimentet finder du også certificeret faldgrus, som kan bruges til bl.a. legepladser med gynger og vipper. Det aftager stød og er godkendt til fald på op til 3 meters højde. Det er især populært i institutioner, hvor børn leger som fx skoler og børnehaver. Gruset giver et blødt underlag, da det let flytter sig, og dermed skaber afbødning for fald. Stigrus derimod er en slags grus, som ikke flytter sig, og som derfor er egnet til at belægge gangstier med.

04. februar 2021

Få kyndig vejledning omkring badeværelse renovering hvis I drømmer om nyt badeværelse

Hus & Have

Der er mange ting man skal have styr på når man skal lave nyt baderum, eller renovere sit nuværende, og det hele kan da også nemt blive lidt uoverskueligt. Heldigvis er der rigelig med god information at finde online, når det kommer til nyt badeværelse og badeværelse renovering, blandt andet på flisebent.dk. Her kan man finde gode råd og vejledning om emnet, og finde flotte eksempler på hvordan andre folk har designet deres nye badeværelse.

Nyt badeværelse

Drømmer du om at lave nyt badeværelse derhjemme, er www.flisebent.dk en god side at huske på. Har finder man nemlig en masse god information, som med sikkerhed vil kunne være med til at sikre, at man kommer godt i gang med at lave nyt badeværelse. Der er overraskende mange ting at holde styr på, når man skal lave nyt badeværelse, og i det hele taget kan hele processen godt virkelidt lidt uoverskueligt. Derfor er det også glædeligt at en side som Flise Bent er klar til at gøre det hele lidt lettere, takket være information om alt lige fra priser til valg af klinker til baderum.

Gode råd og vejledning til badeværelse renovering

Er det en badeværelse renovering I står over for, er der også gode råd og vejledning at finde på flisebent.dk. Ved badeværelse renovering er der ligeledes mange ting der skal være i orden, for at processen bliver en succes, så det er bare med at rage information til sig, der hvor man kan.

Udover de mere praktiske aspekter ved at lave nyt badeværelse eller badeværelse renovering, er der også en masse flotte eksempler på badeværelse design på hjemmesiden. Der vil derfor være rigeligt med inspiration man kan låne af på hjemmesiden, der kan hjælpe én i retningen af det helt rigtige badeværelse, som man kan glæde sig over i mange år frem.

06. januar 2021

Bredt sortiment af udendørs fliser til indkørsel og naturskifer hos Inpro A/S

Hus & Have

Inpro A/S har alt i natursten til både gulve, tag og facader. Læs om udvalget af naturskifer til bl.a. udendørs fliser til indkørsel her.

Naturskifer af højeste kvalitet

Inpro A/S har alt i natursten og samarbejder med stenbrud over hele verden, fra Kina til Sydamerika. De har et kæmpe showroom i Billund, hvor du kan se det store udvalg af røre ved stenenes overflader for at finde den rette til dit badeværelse, din terrasse, stuegulvet, køkkenbordet eller facaden på dit hus. Naturskifer er bl.a. en populær sten til mange formål, da den er enormt smuk og let at arbejde med. Den kan skæres med en almindelige vinkelsliber og er perfekt til både facader, bordplader, indendørs og udendørs fliser. Skifer kan både tromles, slibes eller være helt rustikt. Den naturlige lagdeling i stenen gør den unik til fliser, for når stenen brydes er den faktisk helt ”flad” og derfor kan man få store vandrette stykker til fx bordplader, som har den naturlige rustikke overflade. Naturskifer mister ikke farve, det falmer ikke og skal ikke vedligeholdes. Levetiden på naturskifer er meget lang, selv som udendørs flise eller facadebeklædning.

Udendørs fliser til indkørsel

Inpro A/S har et bredt udvalg af gode udendørs fliser til indkørslen eller terrassen. Der er både keramiske fliser i eksklusivt store størrelser, skifer, travertin, marmor og betonfliser. Når du skal vælge udendørs fliser til indkørslen, så skal de selvfølgelig være holdbare, og det er der mange natursten der er, og på www.inpro.dk kan du helt sikkert finde de rette. Der er mange flotte farver at vælge imellem, og når det er udendørs fliser så anbefales det ikke at man vælger helt hvide og blanke fliser, for de kan reflektere sollyset og gøre det nærmest umuligt at se. Hvis man bor sydligt skal man heller ikke vælge helt sorte fliser, da de bliver for varme om sommeren, men er i Danmark kan man sagtens vælge skifer som udendørs indkørsels fliser. Der er forskellige smukke typer skifer at vælge imellem i sortimentet til gode priser.

 

16. december 2020

Sinusplader og facadebeklædning tilbydes hos Profilmetal A/S

Hus & Have

Profilmetal A/S har et bredt udvalg af tagplader og facadebeklædning i stål. Læs bl.a. mere om sinusplader her.

Køb dine sinusplader på www.profilmetal.dk

Hvis du skal have beklædt din facade eller lagt nyt tag, så skal du måske overveje stålplader som tag eller facadebeklædning. Stålplader har mange fordele, og det er en prisvenlig og enormt holdbar løsning. Hos Profilmetal A/S kan du finde mange forskellige slags plader i galvaniseret kvalitetsstål, som du kan lægge tag med eller sætte på husets facade. Det er både en æstetisk og praktisk løsning, og der er mange forskellige profiler i sortimentet bl.a. sinusplader, trapez og plan plader. Sinusplader er bølgede og giver en smuk levende effekt på taget eller facaden. De rustfri sinusplader kan holde i mange år og vil helt sikkert se smukke ud på dit tag. Navnet kommer fra sinusbølgens form, som er en meget harmonisk og smuk bølget form, som giver både spil og liv til taget og facaden. At pladerne er rustfri gør, at de ikke bliver grimme og rustne.

Facadebeklædning til erhverv

Profilmetal A/S har også forskellige stålplader til facadebeklædning. Du kan bl.a. finde ståltrapez, sinusplader samt plan plader i butikken til super gode priser. De sælger B2B, så hvis din virksomheds bygning trænger til en overhaling, så kan du med fordel kontakte profilmetal.dk, hvor der er mange forskellige smukke produkter, som sælges billigt. De sælger direkte fra fabrikken, hvilket giver dig gode priser, da der ikke er fordyrende mellemled. Når du skal vælge facadebeklædning, så er stålplader et solidt valg. De er holdbare og har mange fordele. De er lette at sætte op, holdbare og prisvenlige. Stålpladerne er varmgalvaniserede og egner sig derfor godt til facadebeklædning, da de ikke kan ruste. Der er plader i forskellige mål på siden, så du kan være sikker på at kunne finde en løsning, der passer lige til huset. Læs mere på www.profilmetal.dk, hvor du kan finde mange gode løsninger samt professionel rådgivning og vejledning.

08. december 2020

Find flotte fliser til køkkenet og fliser med marmorlook hos Flise Bent

Hus & Have

Helt som forventet præsenterer Flise Bent disse dage et af landets absolut bedste udvalg af fliser til stort set alle formål. Så hvad end du gerne vil købe fliser til køkkenet, fliser til badeværelset, og uanset om du foretrækker klassiske fliser, eller gerne vil prøve noget lidt anderledes, f.eks. fliser med marmorlook eller måske fliser med trælook, kan du roligt regne med at forhandleren har hvad du søger. Vil du vide mere om butikken og kataloget, så læs videre i artiklen herunder.

Fliser til køkkenet

Når det kommer til et bredt og velassorteret udvalg af fliser til køkkenet, er der vist få forhandlere på nettet disse dage, der kan håbe på at konkurrere med Flise Bent. Den danske webbutik har samlet et af landets absolut bedste udvalg af fliser til køkkenet og fliser til andre formål, og man tør næsten godt garantere at du også kan finde et variant af fliser til køkkenet, der vil passe perfekt til dit nye drømme køkken. Så uanset om I er i gang med at lave helt nyt køkken, eller renovere jeres nuværende, vil www.flisebent.dk være et super godt sted at starte med at kigge efter nye køkkenfliser.

Fliser med marmorlook

Der er en række spændende kategorier man kan kigge igennem, når man kigger sig omkring på Flise Bent. F.eks. er der en kategori med fliser med marmorlook. Vil du gerne have smukke fliser til køkkenet eller til badeværelset, eller andre rum, som er lidt anderledes, vil fliser med marmorlook helt sikkert være et spændende valg. Og naturligvis holder alle fliser med marmorlook du finder i kataloget hos den danske forhandler samme høje niveau af kvalitet, som man helt automatisk forventer, hvis man har handlet i butikken før. Besøg selv siden og få et kig på det flotte udvalg af fliser med marmorlook, fliser til køkkenet og mange andre typer fliser.

 

14. oktober 2020

Hos InteriorFlirt finder du alt fra Day Home puder til Broste møbler

Hus & Have

Kunne du tænke dig nogle nye og smukke møbler, du kan tilføje til indretningen i hjemmet? Så kan du med fordel tage et kig hos InteriorFlirt. Her forhandles et bredt udvalg af både møbler, interiør og lignende. For eksempel kan du finde Day home puder. Du kan også tage et kig på udvalget af Broste møbler på www.interiorflirt.dk.

 

Med Day Home puder kan du sætte et personligt præg på dit hjem

Går du op i, at indretningen i hjemmet, er pæn og passer til din personlige stil? Måske du kunne tænke dig, at finde frem til noget nyt, der kan sætte et præg på hjemmet? Så bør du overveje at klikke dig ind forbi InteriorFlirt, hvor der forhandles et væld af lækre produkter til indretning. Her kan du være sikker på, at finde et bredt udvalg af muligheder for dig, der er vild med at indrette. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du med fordel starte ved udvalget af Day home puder. Disse kommer i et væld af fine designs, hvor udvalget går på skønne mønstre, farver og med søde detaljer. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til nogle puder, der kan passe ind i dit hjem. Find udvalget af Day home puder på www.interiorflirt.dk.

 

Broste møbler - Alt fra have- til spisebordsstole

Foruden Day home puder, forhandler InteriorFlirt også et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet. Her kan du være sikker på, at hjemmesiden byder på et væld af gode muligheder for dig, der går op i indretning. Blandt andet kan du finde et bredt udvalg fra Broste Copenhagen, som i mere end 50 år har designet og importeret smuk brugskunst til store dele af verden. Hos InteriorFlirt kan du med fordel tjekke udvalget af Broste møbler ud. Her går udvalget på smukke og æstetiske møbler, som du finder i form af alt fra have- og spisebordsstole til sofaer og meget mere. Du kan med fordel klikke dig ind forbi hjemmesiden og tjekke det lækre udvalg af Broste møbler ud. Se mere på www.interiorflirt.dk.

06. oktober 2020

Udendørs julelys og terrassevarmere - Nyd haven i de kolde måneder

Hus & Have

Nu når det er lidt køligere udendørs, så er en terrassevarmer oplagt at investere i. Forlæng den tid, som du kan tilbringe udenfor. Køb varmelamper i høj kvalitet og til stærke priser hos Havehobby.dk, som også har et stort udvalg, til når du vil gå vinteren i møde. Køb f.eks. udendørs julelys allerede nu og med hurtig levering.

Bestil en terrassevarmer hos Havehobby.dk, som tilbyder varmelamper til gode priser

Spar penge på en infrarød varmelampe hos Havehobby.dk, der sælger varmepaneler i høj kvalitet. Når nætterne begynder at blive lidt køligere, så er en terrassevarmer ikke længere et tilvalg, men en nødvendighed. Heldigvis koster en terrassevarmer ikke særlig meget hos Havehobby.dk, men man får stadigvæk rigtig god valuta for pengene. Når det kommer til varmelamper, varmepaneler og kvalitetsdygtige terrassevarmere, så har mange danskere så småt fået øjnene op for besparelserne hos Havehobby.dk, også når det kommer til meget andet i haveudstyr. Varmelamper kan naturligvis også benyttes hos dem i byerne, som f.eks. blot har en altan. Kig nærmere på udvalget af terrassevarmere via www.havehobby.dk, og find den nye varmelampe i dag.

Flotte udendørs julelys på www.havehobby.dk

Køb også udendørs julelys hos Havehobby.dk, der sælger et stort udvalg af julebelysning, som kan opstilles udenfor. Lyskæder er f.eks. populære at sætte op i flagstangen og give den nyt liv i de kolde vintermåneder. Mange vælger også at købe kunstige juletræer i plastik med tilhørende lyskæde, som man også kan købe hos Havehobby.dk. Udendørs julelys med Dannebrog til flagstangen kan også bestilles, ligesom webshoppen giver adgang til et væld af muligheder inden for LED julelys og lyskæder til brug udendørs. Spar penge på udendørs julelys med koldt eller varmt LED lys, og bliv klar til julemånederne. Mange danskere vælger allerede at sætte julebelysningen op udenfor et par måneder, før julen fejres.

Det er ganske enkelt at handle hos Havehobby.dk. Webshoppen tilbyder bl.a. udendørs julelys og julepynt i lækker kvalitet. I kategorien med terrassevarmere og varmelamper finder du også en række rigtig gode muligheder.

03. september 2020

Udendørs fliser og gulvfliser til salg

Hus & Have

Hos www.danskfliselager.dk finder du alverdens væg- og gulvfliser, indendørs og udendørs fliser og meget andet i et hav af forskellige, smukke varianter. Fælles for dem alle er, at de er af yderst høj kvalitet, samtidig med at de forhandles til en skarp pris. Så gå på jagt i de imponerende sortimenter i dag og gør et kup.

Find den perfekte gulvflise på www.danskfliselager.dk

Her på siden finder du det samlede sortiment af gulvfliser hos Danskfliselager.dk. Uanset om du synes bedst om elegante og glatte eller rustikke og rå looks af gulvfliser, så finder du det her. Sortimentet af gulvfliser spænder bredt og indeholder en lang række forskellige størrelser, former, farvenuancer og materialer af gulvfliser. Vælg bl.a. mellem kvadratiske og rektangulære fliser i alt fra sorte, grå, beige og brune nuancer. Mulighederne er mange hos Danskfliselager.dk, så tag et kig og bliv inspireret i dag.

Kæmpe udvalg af udendørs fliser

Udendørs fliser fås i en lang række forskellige varianter, og det kan du også vide dig sikker på, når du besøger Danskfliselager.dk. Her finder du udendørs fliser, der kan holde til alt slags vejr, og som fås i et hav af smukke varianter. Vælg mellem lyse- og mørkegrå, sorte, brune og hvide fliser i flere forskellige størrelser og former. På den måde har du rig mulighed for at finde netop den slags udendørs fliser, som passer til dine drømme og visioner. Tag selv et kig og se, om ikke det er rigtigt.

Hos Danskfliselager.dk finder du alle de slags fliser, du kunne drømme om. Her er kvaliteten altid i top og priserne er skarpe, så tag et kig på de imponerende sortimenter i dag og få inspiration. Her er garanteret noget, der passer til dine personlige præferencer.

28. august 2020

Osteskærer, henkogningsglas og meget andet i køkkenudstyr

Hus & Have

Shop alt til dit køkken online. Vælg f.eks. imellem osteskærere og sylteglas på ekram.dk, som også tilbyder Rosendahl julepynt, wokpander, knivslibere og andet i køkkenudstyr med fokus på de lave priser og de anerkendte mærker. Det skal være rart at bruge tid i køkkenet, og det rette køkkenudstyr er en forudsætning for dette. Heldigvis er det så billigt at købe opgraderinger på www.ekram.dk!

Køb en flot og funktionel osteskærer billigt på ekram.dk

En god osteskærer skal være fast inventar i ethvert køkken. Hos ekram.dk finder du rigtig mange modeller i lækre design. Køb bl.a. den kendte Osti osterulle, og find en høvl fra Gastromax. Den perfekte skive ost får man ikke ved at benytte en almindelig kniv, nej, her skal du have fat i en ægte kvalitets osteskærer. En ostehøvl er ikke svær at finde med så mange kvalitetsprodukter at vælge imellem. Der findes selvfølgelig en del forskellige typer. Lige meget om du skal bruge en osteskærer eller ostekniv, så klik ind på ekram.dk. Hvis du bestiller nu, får du din ostehøvl om 1-3 dage og med fri fragt over 449 kroner. Så du kan med fordel vælge lidt andet køkkenudstyr til din indkøbskurv, når du handler online.

Sylteglas - Gode priser på henkogningsglas

Kan du godt lide at sylte dine egne råvarer? Det er en værdi i sig selv at kunne servere hjemmesyltede ferskner, asier og naturligvis den klassiske med syltede agurker - vores nationale stolthed. Hos ekram.dk finder du alt i henkogningsglas og sylteglas, så du kan komme i gang med dit eventyr. Syltespande kan du også købe. Du finder sylteglas og henkogningsglas i mange størrelser og udgaver. De kan købes samlet for en rigtig god stykpris. Find alle dine henkogningsglas online hos ekram.dk.

Køb en osteskærer online, og vælg imellem ostehøvle i mange flotte design. Det er også nogle lækre sylteglas, du kan købe i kategorien med henkogningsglas på www.ekram.dk. Se, hvor meget du kan spare i dag. Se det billige udvalg med køkkenudstyr online, og få hele 100 dages returret.

12. august 2020

Marmorfliser i flotte design og naturskiffer til badeværelset kan købes hos Inpro A/S

Hus & Have

Hos Inpro A/S må de uden tvivl have et af landets bedste udvalg indenfor både marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og en række andre lignende produkter. Og ikke nok med at udvalget er ekstra stort, der er samtidig altid fine besparelser at opnå, takket være fornuftige priser i alle kategorier. Vil du vide mere om udvalget inden for marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og butikken generelt, så læs videre i artiklen herunder.

Flotte marmorfliser

Der er flere gode grunde til at kigge forbi Inpro A/S næste gang du gerne vil købe marmorfliser eller lignende byggematerialer. Ikke mindst den, at der er omgående levering i hele landet. Det sikrer at man som kunde ikke skal vente længere end højest nødvendigt, og hurtig kan komme i gang / komme videre med ens projekter. Butikken samarbejder med en række af Europas bedst bedste leverandører, ikke mindst når der skal købes nye marmorfliser hjem til lageret. Du kan derfor roligt regne med at få byggematerialer i absolut særklasse, når du f.eks. bestiller marmorfliser hos www.inpro.dk. Slutteligt skal det da også lige nævnes, at priserne på marmorfliser samt andre produkter, deriblandt naturskiffer til badeværelset, som regel er ekstra gode, hvilet jo altid er en god bonus.

Naturskiffer til badeværelset

Du finder også et bredt udvalg af naturskiffer til badeværelset hos Inpro A/S. Det er ganske få materialer der kan konkurrere med naturskiffer til badeværelset når det gælder et flot look og finish, og samtidig har naturskiffer en utrolig lang levetid. I vil derfor kunne glæde jer over et smukt nyt badeværelse i mange år frem, hvis I vælger naturskiffer til badeværelset som dem fra kataloget hos den danske forhandler. Klik eventuelt selv ind forbi hjemmesiden når du har tid, og kig det flotte udvalg af marmorfliser, naturskiffer til badeværelset og andre spændende byggematerialer igennem.

15. juli 2020

Find et bredt udvalg af ståltagplader og ståltag til skarpe priser hos Profilmontage ApS

Hus & Have

Kunne man godt tænke sig et nyt ståltag på sit hus, og vil man gerne være sikker på, at man både får købt et af høj kvalitet og til en god pris, så er det Profilmontage ApS, man skal besøge. Her forhandles der nemlig ståltagplader til den bedste pris. Man kan bestille allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.profilmontage.dk.

Ståltagplader til gode priser

Det kan godt være en dyr fornøjelse at ligge nyt tag på sit hus, men det er der heldigvis gode råd for, man skal blot kigge ind forbi Profilmontage ApS. Her forhandles der nemlig ståltagplader af særdeles høj kvalitet og til den absolut bedste pris. Alle ståltagplader har ikke bare en god pris, men de er også elegante i designet, og taget passer til alle former for byggeri. Pladerne leveres i fuld længde fra tagrende til rygning. Det betyder, at pladerne er ganske nemme at montere, og det er samtidig med til at gøre, at det er billigere at montere end andre traditionelle former for tag. Profilmontage ApS tilbyder 40 års garanti og er altid klar med et godt råd, hvis man har brug for det, når man køber nyt tag. Man kan kigge meget nærmere på ståltagplader til en god pris ved at besøge hjemmesiden www.profilmontage.dk.

Nyt ståltag i elegant og smukt design

Hvis man er på udkig efter et nyt ståltag til sit hjem, og man gerne vil være helt sikker på, at man får købt et af den bedste kvalitet og til den bedste pris, så skal man kigge ind forbi Profilmontage ApS. Her forhandles der nemlig et nyt ståltag i elegant og smukt design. Taget passer til alle former for byggeri og på grund af pladernes længde og bredde, er de hurtigere at montere, hvilket gør, at den samlede pris for montage er billigere end ved montage af andre mere traditionelle former for tag. Man kan kigge meget nærmere på et nyt ståltag ved at besøge Profilmontage ApS på hjemmesiden www.profilmontage.dk.

På hjemmesiden www.profilmontage.dk forhandles der ståltag til den bedste pris.

30. juni 2020

Rensning af træterrasse og fliser med garanti - Klik ind på www.nanostone.dk

Hus & Have

Hvad enten det er træterrassen i baghaven eller fliserne i indkørslen, der trænger til at blive renset, så er det helt sikkert Nanostone A/S, man skal kontakte. Her tilbydes der nemlig alt fra rensning af træterrasse til fliserens med garanti. Man kan læse mere om begge dele ved at besøge hjemmesiden www.nanostone.dk.

Nanostone A/S - Effektiv rensning af træterrasse

Har man en træterrasse, som er befængt af alger, og som derfor trænger til en kærlig hånd, så er det Nanostone A/S, man skal kigge ind forbi. Her tilbydes der nemlig grundig rensning af træterrasser, så man får den flotte overflade på sin terrasse tilbage. Nanostone A/S har mange tilfredse kunder, og det er med god grund. Virksomheden har nemlig mere end 10 års erfaring fra branchen, som har givet dem mulighed for at gennemteste og udvikle et fantastisk produkt til at fjerne alger med. Produktet sikrer både en effektiv rensning af træterrassen og sikrer naturligvis også, at træværket ikke på nogen måde bliver beskadiget. Man kan læse mere om rensning af træterrasser og bestille en rensning allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.nanostone.dk.

Få fliserens med garanti

Trænger fliserne på terrassen eller i indkørslen til at blive renset for alger, fliserest og andet snavs, og vil man gerne være sikker, at man får valgt en virksomhed, som kan levere både effektiv rens og garanti, så er det Nanostone A/S, man skal kontakte. Her tilbydes der nemlig fliserens med garanti på 15 år, såfremt man er tilmeldt serviceordning. Med fliserens med garanti følger også en årlig service, som sikrer, at man altid har flotte fliser, som også bliver vedligeholdt på den rette måde. Man kan blive meget klogere på fliserens med garanti ved at kigge ind forbi Nanostone A/S på hjemmesiden www.nanostone.dk.

Hos www.nanostone.dk tilbydes der effektiv rens af alt fra fliser til træterrasser, og det hele fås til de bedste priser.

19. juni 2020