mandag 23. november 2020

Handel

Handel på nettet er en smart og nem måde at finde lige præcis det, du er på udkig efter. I løbet af kort tid kan du gå virtuelt ind i mange forskellige webshops og lede efter den bedste og billigste vare. Det er til gengæld ikke altid nemt at finde de hjemmesider, der findes. Derfor har vi samlet en lang række links, pressemeddelelser og meget mere om handel i Danmark. Så kan du hurtigt og nemt finde det produkt, du er på udkig efter – til en pris, der er skruet i bund. Du kan selvfølgelig også blot læse nærmere om branchen. Der er en masse information at hente, og det er en god idé at læse, hvis du vil kunne træffe de bedste valg online. Så tag med fordel et kig på siden her.

Drikkekopper og fodertrug via www.dan-egtved.dk

Handel

Dan Egtved sælger inventar til kvægbrug i bedste kvalitet. Læs fx mere om en smart drikkekop og om et solidt fodertrug her.

Dan Egtved. Køb drikkekopper

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige slags drikkeløsninger til dine kvæg. De har brugt mange år på at udvikle og specialisere deres løsninger til landmændenes og kvægets behov, og derfor har de nogle af de bedste løsninger i Danmark. Du kan bl.a. finde en super smart drikkekop, som helt selv holder sig frostfri i butikken. Der er flere forskellige modeller – både de elektriske med et lille varmelegeme, som holder vandet frostfrit, og den helt mekaniske og bæredygtige model, som bruger jordvarme og en selvtømmende ventil til at holde vandet helt frostfrit. Den første egner sig mest til indendørs, og den anden til brug ude på marken, da den skal graves ned til frostfri dybde. Uanset hvilken slags drikkekop, dine dyr foretrækker, så kan du finde mange forskellige gode modeller. De fleste er udstyret med en lille knap, som får vandet til at løbe, når dyret trykker på knappen med mulen. Det lærer de hurtigt.

Alt inden for fodertrug

Hos Dan Egtved kan du også finde mange forskellige fodertrug designet i hård plast, som gør dem ekstremt slidstærke. Du kan finde mange forskellige modeller, både lange foderkummer til mange dyr og individuelle fodertrug. Der er systemer, som monteres på væggen i stalden, og systemer som står på ben. Du kan finde trug til udendørs og indendørs brug, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem, som helt sikkert vil give dine køer de bedste forhold for at spise. Du kan nok finde lige det, du skal bruge til en god pris. Læs mere om de mange forskellige smarte fodertrug til gode priser i butikken, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge til dine dyr. De er designet til at give dyrene de bedste spiseforhold i deres naturlige spiseposition, og til at give dyrene en god sund fodringsproces, som ikke giver problemer med fordøjelsen.

21. oktober 2020

Swimspaer og spa rens hos Dansk spa Design

Handel

Hos Dansk spa Design finder du det bedste udvalg af swimspaer, indendørs spabade samt tilbehør som f.eks. spa rens. Bestil med kortere leveringstid, end det er normen i branchen. Se det kvalitetsrige sortiment på danskspadesign.dk.

Læs om spa rens på danskspadesign.dk

Kigger du efter tilbehør til dit spabad? Køb spa rens og andet til at vedligeholde din spa online. Dansk spa Design er en af de mest populære her i landet hos de personer, som søger kvalitet. Det er ikke blot en shop, men du finder også en masse nyttige informationer online f.eks. med henblik på at rense dit spabad. Det er naturligvis vigtigt at sikre en god hygiejne, og derfor er spa rens ikke noget, som man kan komme uden om. Hvordan, man rengør, afhænger også af, hvem der benytter det. Hvis man har et personligt indendørs spabad, som kun familien benytter, så kan man ofte undgå klor, men det er selvfølgelig ikke tilfældet for en spa, der er mere trafikeret. Hvis du ikke er 100 % sikker på, hvordan et spabad korrekt rengøres, så læs mere på www.danskspadesign.dk, der også sælger kvalitets spa rens til stærke priser online.

Swimspa - Velvære og motion i ét

Bestil en lækker swimspa, der passer til dine behov. Det er en lækker kombination til svømmeglade mennesker, som også prioriterer wellness med kæresten, veninderne etc. Du finder også flere kvalitetsdygtige swimspaer på danskspadesign.dk bl.a. fra Passion. Nogle er dybere end andre, nogle kommer med flere boblefunktioner, imens andre har mere længde til at svømme. Det er selvfølgelig unikt fra person til person, hvilken swimspa er ideel, og det afhænger i høj grad også af pladsen. Med en af de luksuriøse modeller fra Dansk spa Design, kan I selv indstille vandets temperatur, og den kraftige isolering på din nye Passion swimspa betyder også en mindre løbende regning. Drømmen starter på danskspadesign.dk, der har modeller til ethvert behov.

Dansk spa Design tilbyder personlig opsætning af din nye swimspa, og webshoppen tilbyder også spa rens i bedste kvalitet.

10. oktober 2020

Dækskifte på populært autoværksted nær Esbjerg - Læs mere på lundagercarservice.dk

Handel

Lundager Carservice er dit autoværksted i Bramming uden for Esbjerg. De klarer en lange liste af forskellige services. Læs bl.a. om dækskifte her.

Dækskifte og mulighed for opbevaring på dækhotel

Lundager Carservice er et super stærkt autoværksted, som ligger i Bramming ikke langt fra Esbjerg og Ribe. De har en lang række services på menukortet, og de arbejder med alle slags bilmærker og årgange. Derfor kan du køre ind til dem, og få klaret nærmest hvad som helst. De klarer bl.a. dækskifte for dig, når du skal skifte fra sommer- til vinterdæk. Du kan få lavet en fast aftale med en fast lav pris inklusivt dækhotel, som betyder at de opbevarer de dæk, som du ikke har monteret på hjulene i det halve år, hvor du ikke skal bruge dem. Dækhotel i forbindelse med dækskifte er supersmart, for på den måde slipper du for at have fire store dæk liggende ude i garagen, og det koster i øvrigt nærmest ingenting. Hvis du leder efter et godt og pålideligt autoværksted i Vestjylland, så er det virkelig et fint sted, for de dygtige medarbejdere arbejder hurtigt og udfører alle services og reparationer med største omhu.

Autoværksted tæt på Ribe

Lundager Carservice er et autoværksted, som arbejder med alle bilmærker og alle årgange, så uanset hvilken gammel spand du kører rundt i, så kan du trille den til Bramming og få den eftersynet af dygtige og grundige automekanikere, som går enormt meget op i biler og som vil gøre deres bedste for at din bil bliver så god som mulig. De har mange års erfaring med reparationer og eftersyn af mange forskellige biler, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at få din bil køreklar. Som autoværksted klarer de alt fra skift af forrude, halvårlige dækskifte, olieskift, eftersyn, bilskader, aircondition og meget mere. Hvis du har et problem med bilen, så kør den ind til dem på autoværkstedet og få den kigget på. De klarer både gamle som nye biler, og kan helt sikkert ordne din hurtigt og til en god pris.

07. oktober 2020

Retrieverline eller vetbed? Så klik ind forbi Petshoppen.dk

Handel

Petshoppen.dk er et godt sted at starte med at kigge, hver gang man har brug for at købe tilbehør af den ene eller anden slags til sin hund, f.eks. vetbed eller retrieverliner. For ikke nok med at kvaliteten er ekstra høj uanset hvilken kategori man besøger. Der er samtidig et ekstra-bredt udvalg af spændende kategorier man kan kigge på online, så man går meget sjældent forgæves når man besøger butikken. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Retrieverliner - Alt i hundeliner online

Mangler du en ny retrieverline til din hund, eller en anden type hundeline, er www.petshoppen.dk det helt rigtige sted at starte med at kigge. Her har de nemlig samlet et bredt udvalg, så der vil næsten med sikkerhed også være en retrieverline der passer perfekt til din hund, hvad end man foretrækker 6 mm retrieverliner eller 8 mm. Udover retrieverliner tæller kategorien blandt andet også førerliner på 6 mm og 8 mm, udstillingsliner og fløjtesnore. Alt sammen leveres af butikkens eget mærke Leads by Petshoppen, hvilket man bestemt skal se som et plus, da Leads by Petshoppen holder den perfekte balance imellem kvalitet, pris og smarte design.

Vetbed til hunde og hundehvalpe

Udover retrieverliner, kan man blandt andet også købe ny vetbed hos den danske forhandler. Vetbeds er nærmest ikke til at undvære når man har hund, men især ikke til hvalpe. Vetbed’ens unikke design gør nemlig at snavs og væske trænger ned igennem underlaget, hvilket sikrer at hundehvalpen ligger rart og tørt. Hos Petshoppen.dk har de en række forskellige gode kategorier med vetbeds, så der vil helt sikkert også være en vetbed der passer perfekt til din hund. Og husk at der er 1-3 dages levering på alle varer hos dem, inklusiv vetbeds og retrieverliner, hvis varen er på lager.

07. oktober 2020

Fotokalender og fotoprint i topkvalitet - Særdeles billigt!

Handel

Fotobog.nu har et af de største, bedste og billigste udvalg af fotoprodukter. Bestil fotoprint og fotokalendere online med hurtig levering. Her er tale om dansk kvalitetsproduktion. På www.fotobog.nu kan du også læse om fotobøger samt fremkaldelse af digitale billeder.

Bestil fotoprint til lave priser hos dansk fotovirksomhed fra Silkeborg

Du får rigtig god service hos Fotobog.nu, der tilbyder fotoprint i mange størrelser og formater. Så bestil alt fra print på fotopapir i 10x10 og 10x15 til 13x18 eller hele 100x150 cm! Fordi hos Fotobog.nu printer de også plakater i en fantastisk og skarp kvalitet med stort fokus på farvedybde samt brillans. Der er sket meget med kameraer det sidste årti, og nu har de fleste adgang til et godt digitalt kamera i den ene eller anden form. Det ender ofte med en masse smukke billeder, som man ikke ved, hvad man skal gøre med. Fotoprint hos Fotobog.nu er en glimrende og billig mulighed til at forevige dine kæreste minder. Læs mere om fotoprint og fotoplakater på www.fotobog.nu, som har gjort det nemt at bestille online.

Lav en fotokalender anno 2021 på www.fotobog.nu

Du kan også selv designe en fotokalender, som evt. kan hænges op på tavlen over køkkenbordet. Det er populært at designe en fotokalender med det tidligere års billeder. Hvis du vil være rigtig smart, så sorter dine 2020 billeder efter dato, og vælg det tilsvarende måned for din 2021 fotokalender. Der er noget nostalgisk ved at kunne se tilbage på forrige år med et års mellemrum. Det kan f.eks. være billeder af barnet, som leger i sneen, eller det kan være hele familiens tur i sommerhus. På alle måder har 2020 været et signifikant år, både på godt og ondt hos de fleste familier. Bestil en fotokalender på www.fotobog.nu, og vælg de billeder, du ønsker. Kalendere kan fås både som A3 og A4 format.

Der er værdi i at designe fotokalendere og fotobøger med egne billeder. Fotobog.nu tilbyder også fotoprint på rigtig godt papir. Se alle de mange muligheder, som du har med dine digitale billeder. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte denne virksomhed fra Silkeborg.

06. oktober 2020

Hos Pillemadsen finder du bl.a. Lucerne hestefoder og pejsebrænde til gode priser

Handel

Lige ovre på den anden side af den dansk-tyske grænse holder Pillemadsen til. Og fordi de gør det, kan de forhandle produkter som pejsebrænde og træpiller samt diverse slags hestefoder, f.eks. Lucerne hestefoder, til ekstra gode priser, da men kan nøjes med at betale tysk moms. Det bliver hurtigt til store besparelser, og er allerede kommet mange danske kunder til glæde. Vil du vide mere om mulighederne for bestilling af Lucerne hestefoder eller pejsebrænde fra forhandleren, så læs videre herunder.

Lucerne hestefoder i høj kvalitet

Er man hesteejer, kender man måske allerede til Pillemadsen, og har handlet hos dem før. Hvis ikke, så er det bestemt værd at overveje. Hos www.pillemadsen.dk finder du nemlig et bredt udvalg af Lucerne hestefoder og andre gode mærker inden for hestefoder som Lucerne, Marstall, Spillers og Balios hestefoder, til særdeles kundevenlige priser. Når man handler Lucerne hestefoder kan man nemlig nøjes med at betale tysk moms, hvilket hurtigt bliver noget man som kunde kan spare mange penge på.

Serviceniveauet er helt i top hos Pillemadsen, så har man f.eks. spørgsmål vedr. Lucerne hestefoder, kan man få svar på disse inden for ganske kort tid, hvilket altid er en rar ting at vide når man shopper online.

Effektiv pejsebrænde

Udover Lucerne hestefoder, kan du blandt andet også bestille pejsebrænde hos forhandleren. Nu melder vinteren jo snart for alvor sin ankomst, og så gælder det selvfølgelig om at have pejsebrænde klar, hvis man er så heldig at have pejs i stuen. I den forbindelse kan det helt bestemt anbefales at man allierer sig med den dansk-tyske forhandler om salg af pejsebrænde, da de udelukkende fører kvalitets pejsebrænde til gode priser, der nok skal være med til at sørge for, at vinteren bliver knapt så mørk og trist. Se hele udvalget af Lucerne hestefoder, pejsebrænde og andre gode produkter på deres hjemmeside allerede i dag.

04. oktober 2020

Opsparing hos Crowdton - En grøn investering i Jordens fremtid

Handel

Hos Crowdton kan du investere i fremtiden. Ønsker du at oprette en opsparing? Så overvej crowdlending i bæredygtige projekter. Invester alternativt, og hav en grøn effekt. For din indsats belønnes du med en lækker rente. Uanset om du ønsker risikospredning med noget andet end aktier, eller du ønsker at placere alle dine penge ét sted, så er Crowdton en oplagt platform. De har en god risikoprofilscore, der adskiller sig væsentligt fra aktier og investeringsfonde.

Investering i solcelleenergi på crowdton.com

En investering i grøn energi er først og fremmest et ”value statement” for den verden, som vi ønsker at leve i, men det er også en rigtig lukrativ investeringsmulighed. Hos Crowdton behøver du ikke at have mange penge for at investere i modsætning til førhen, hvor man skulle af med en halv bondegård, før man kunne foretage en favorabel investering uden at blive ruineret af gebyrer. Det var også langt sværere førhen at foretage en alternativ investering, men med konceptet Crowdton er der åbnet op for sluserne. Alle kan være med og tjene penge på grøn energi, eller nærmere sagt opførsel af solcelleanlæg. Undgå at tabe værdi på inflation og negative renter. En bæredygtig investering hos crowdton.com er et friskt og lukrativt alternativ. Du finder letlæselig information om crowdlending i Danmark på crowdton.com.

Opsparingskonto uden loft og med et stabilt afkast

En opsparingskonto med penge i crowdlending hos Crowdton er et godt alternativ til almindelige aktier. Først og fremmest så kræver det ikke nogen indsigt eller vedligehold fra investoren. Dette gør en opsparing hos Crowdton til en gylden mulighed for den helt almindelige dansker, som gerne vil leve livet, uden at de hårdt tjente penge mister værdi. Det kunne f.eks. være den nyuddannede med det første job, som vil spare penge sammen til pensionen. Det kunne også være den nybagte familie, der vil oprette en børneopsparing med en god rente til barnet, så vedkommendes tid senere i livet bliver lettere. Der er mange typer af mennesker, som har oprettet en opsparing hos Crowdton.

Ønsker du at investere alternativt? Opret en opsparingskonto på www.crowton.com.

01. oktober 2020

ZENZO tilbyder udendørs skraldespande og beton bænke

Handel

ZENZO står bag nogle fremragende serier til det offentlige byrum. Vælg imellem udendørs skraldespande, beton bænke, nedgravede containere og alt andet, som du har brug for til at skabe et flot og funktionelt byrum. Det er både muligt for offentlige samt virksomheder at bestille fra kataloget på zenzo.dk. Kontakt dem for mere info.

Stort udvalg i udendørs skraldespande på zenzo.dk

ZENZO tilbyder udendørs skraldespande i alu, beton, stål etc. Bestil kvalitets affaldsspande i forskellige størrelser og i mange flotte design. ZENZO har en del, uanset om man leder efter en moderne eller klassisk udendørs skraldespand. Bestil f.eks. intelligente affaldsspande og modeller til børn. Find også hypermoderne løsninger til det stilfulde og innovative byrum på siden. Mange kommuner samarbejder med ZENZO, da deres løsninger til udendørsarealer dækker over alle behov. Mulighederne står nærmere beskrevet på www.zenzo.dk, men det kan bedst betale sig at ringe til personalet. Tag en grundig snak om udendørs skraldespande, og hvad der matcher din kommunes behov. Disse affaldsspande forhandles naturligvis også til virksomheder, der ønsker noget smart og holdbart.

Beton bænk til byrummet - Bestil til kommunen, virksomheden mv.

Hos ZENZO har de også valgt at tilbyde en del i beton bænke. Det betyder både rene beton bænke, men også kombinationer med andre materialer. Kataloget er stort og bredt, så mon ikke også, I kan finde noget til jeres byrum på zenzo.dk? Bestil bænke i beton, stål, alu, træ m.fl. og i en slidstærk kvalitet. Dette medfører, at beton bænke fra ZENZO kan placeres på nogle meget trafikerede områder og stadigvæk have en lang holdbarhed. En investering i at skabe et flot, funktionelt og sammenhængende byrum er næsten altid en god investering. Det hele gøres meget nemmere ved, at samarbejdspartneren ZENZO tilbyder et væld af løsninger i mange forskellige kategorier, så man ikke behøver at kontakte et hav af forskellige firmaer. Gør som så mange andre i offentligheden og i erhvervslivet; Bestil beton bænke og andre udendørs møbler på zenzo.dk.

Se udvalget af udendørs skraldespande og beton bænke online.

28. september 2020

Container i høj kvalitet

Handel

Der er hos DC-Supply altid gode muligheder for at finde enhver containerløsning, til dit behov. Udvalget byder bl.a. på container boliger og meget andet, som er fremstillet i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Køb container til civile og militæret

DC-Supply er en dansk virksomhed som siden 1981 har procederet og leveret forskellige container løsninger. Der er blevet leveret containere til bl.a. civile såvel som militæret. Køb af containere hos DC-Supply byder på et kvalitetsrigtigt produkt, der holder i mange år frem. Køb af containere lover et funktionsdygtigt produkt, der grundet de slidstærke materialer vil holde til mange års flittigt brug. Ved køb af en container hos DC-Supply tilbydes også god sikkerhed til godset, med de forskellige containerlåse. Alle låsene er kvalitetssikret og godkendt af forsikringsselskaber, så du er godt dækket ind. Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og kig igennem de mange forskellige løsninger og muligheder. Der er også mulighed for at besøge værkstedet, hvor man kan se produkterne med egne øjne.

Dc-supply tilbyder containerboliger

Der findes hos DC-Supply også en masse forskellige slags container boliger, i den bedste kvalitet. Containerne boligerne fås både til private og erhvervet, så alle kan nyde godt af de smarte og funktionelle løsninger. Med en container bolig sikres en fleksibel og fin løsning til at bo i, i en kortere periode. Dette kan være nødvendigt hvis ens nuværende hus eller bolig er under ombygning, og man mangler et sted at bo. Der findes også tyverisikring til containerboligerne, med de forsikringsgodkendte låsebeslag, som kan serieforbindes til andre containere. På den måde kan man let og hurtigt aflåse og sikre godset i containerne. Containerboligerne fås i isolerede udgaver, så man kan opholde sig trygt og varmt derinde, hele året rundt. Læs mere om mulighederne på www.dc-suplly.dk

Besøg DC-Supply allerede i dag, hvor du kan kigge de mange forskellige muligheder og løsninger i gennem, eller få lavet din egne special fremstillinger.

20. september 2020

Containere i høj kvalitet

Handel

Der er hos DC-Supply altid gode muligheder for at finde enhver containerløsning, til dit behov. Udvalget byder bl.a. på container boliger og meget andet, som er fremstillet i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Køb container til civile og militæret

DC-Supply er en dansk virksomhed som siden 1981 har procederet og leveret forskellige container løsninger. Der er blevet leveret containere til bl.a. civile såvel som militæret. Køb af containere hos DC-Supply byder på et kvalitetsrigtigt produkt, der holder i mange år frem. Køb af containere lover et funktionsdygtigt produkt, der grundet de slidstærke materialer vil holde til mange års flittigt brug. Ved køb af en container hos DC-Supply tilbydes også god sikkerhed til godset, med de forskellige containerlåse. Alle låsene er kvalitetssikret og godkendt af forsikringsselskaber, så du er godt dækket ind. Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og kig igennem de mange forskellige løsninger og muligheder. Der er også mulighed for at besøge værkstedet, hvor man kan se produkterne med egne øjne.

DC-Supply tilbyder containerboliger

Der findes hos DC-Supply også en masse forskellige slags container boliger, i den bedste kvalitet. Containerne boligerne fås både til private og erhvervet, så alle kan nyde godt af de smarte og funktionelle løsninger. Med en container bolig sikres en fleksibel og fin løsning til at bo i, i en kortere periode. Dette kan være nødvendigt hvis ens nuværende hus eller bolig er under ombygning, og man mangler et sted at bo. Der findes også tyverisikring til containerboligerne, med de forsikringsgodkendte låsebeslag, som kan serieforbindes til andre containere. På den måde kan man let og hurtigt aflåse og sikre godset i containerne. Containerboligerne fås i isolerede udgaver, så man kan opholde sig trygt og varmt derinde, hele året rundt. Læs mere om mulighederne på www.dc-suplly.dk

Besøg DC-Supply allerede i dag, hvor du kan kigge de mange forskellige muligheder og løsninger i gennem, eller få lavet din egne special fremstillinger.

20. september 2020

Hunde kødben og hundegodbidder til stærke priser

Handel

Der er hos CanisVitae altid gode muligheder for at finde et bredt udvalg af fantastiske produkter i den bedste kvalitet. Det store sortiment byder bl.a. på hunde kødben og hundegodbidder, som er fremstillet af naturlige og gode ingredienser.

Bestil hunde kødben fra buffalo horn, hjorte gevir m.m.

Der findes bl.a. hos CanisVitae et stort udvalg af lækre hunde kødben, som forhandles til gode priser. Udvalget byder på mange forskellige størrelser og slags hunde kødben, så du både finder varianter til store og små hunde. De naturlige hunde kødben består af tørrede horn eller gevir, som bl.a. stammer fra ægte buffalo horn eller hjorte gevir. De sunde hunde kødben hjælper med at fremme hundens tænder, som gør dem sunde og stærke, samt styrker tandkødet og kæbemusklerne. Der findes hos CanisVitae også håndskårede gevir og hunde kødben, som er egnet til unge hvalpe eller ældre hunde, grundet de mindre stærke ydrelag, på benet. Klik eventuelt ind på www.canisvitae.dk og find de bedste løsninger til dig og din hund.

Unikke hundegodbidder hos CanisVitae

CanisVitae tilbyder også et bredt udvalg af lækre hundegodbidder, som fås i den bedste kvalitet. Man finder i udvalget en masse forskellige sunde og naturlige snacks og hundegodbidder. Hundegodbidderne fås i mange forskellige former og smage, så der altid kan findes noget til din hunds interesse og smag. Hundegodbidder er ideelle til fx hundetræning, forkælelse eller blot til at mætte sulten. Med de lækre hundegodbidder fra CanisVitae, sikres et godt og positivt redskab til at træne hunden. Hundegodbidderne fås også som tyggestænger og ben, der hjælper med at styrke hundens tænder, tandkød og kæber. Læs meget mere om de mange forskellige muligheder på www.canisvitae.dk og find de bedste godbidder til din hund.

Besøg CanisVitae allerede i dag, hvis du er på udkig efter kvalitetsrigtige snacks og godbidder til din hund. Man er sikret sund kost og god træning samt indlæring til hunden.

17. september 2020

Apple CarPlay og flådestyring med hjælp af GPS trackere - Carvision ApS

Handel

Carvision ApS er en førende leverandør af Apple CarPlay, som kan implementeres i Audi, BMW, Ford og mange andre bilmærker. Vælg carvision.dk pga. deres fremragende service. De kommer ud til din adresse og monterer. Det er også en virksomhed, som har specialiseret sig i flådestyring, bakkamera systemer, sinus invertere og meget mere.

Specialist i Apple CarPlay

Når du samarbejder med Carvision ApS, får du altid god service - også når det gælder køb og montering af Apple CarPlay. Det er, som bekendt, et omfattende system til biler, der både inkorporerer lyd, navigation og kommunikation. Med Apple CarPlay har du adgang til en lang række af nyttige funktioner, som ikke kræver, at du tager blikket væk fra vejen. Systemet benytter bl.a. Siri kunstig intelligens til stemmekontrol, der f.eks. gør det muligt at foretage opkald, modtage beskeder og få en trinvis rutevejledning. Du får adgang til musik og mange andre funktioner, hvor du slet ikke behøver at tage dine hænder væk fra rattet. Når man først har prøvet Apple CarPlay, så bliver det hurtigt en uundværlig del af ens bil. Forøg din kørekomfort, og hold kontakten på farten med Apple CarPlay. Carvision ApS vejleder og monterer multimediesystemet for dig, så det er sat op efter dine præferencer.

Flådestyring - GPS trackere og systemer til biler

Carvision ApS er også specialist i flådestyring og leverer systemer med trackere, så du kan holde styr på alle dine biler. Det er vigtigt at have en løsning, som giver dig 100 % overblik. Med flådestyring fra www.carvision.dk vil du også være i stand til at generere rapporter alt efter dine bilers aktivitet. GPS sporing og trackere er et must i flådestyring anno 2020. Dette selskab hjælper dig med indkøb af trackere og opsætning af systemet. Tøv ikke med at kontakte det brugervenlige personale.

Med Carvision ApS har man en god samarbejdspartner, uanset om man leder efter innovative billøsninger som privatperson eller firma. På carvision.dk kan du læse mere om GPS trackere, Apple CarPlay og andre features til biler.

01. september 2020

Bestyrelsesvurdering og bestyrelsesuddannelser - BOARD GOVERNANCE

Handel

BOARD GOVERNANCE er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer, som både tilbyder bestyrelsesuddannelser samt en eksklusiv bestyrelsesvurdering.

Professionelle bestyrelsesuddannelser med fokus på kvalitet

Hos BOARD GOVERNANCE kan du finde mange gode professionelle og ledelsesmæssige produkter til bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer. De tilbyder bl.a. bestyrelsesuddannelser af forskellig art, og du kan bl.a. finde online kurser samt personlig sparring. Deres platform, som hedder BOARD OFFICE, er Danmarks største, og er eksklusivt anbefalet og benyttet af Danske Advokater og her samles mange medlemmer fra både private og offentlige bestyrelser. Det er et godt sted at gøre sig synlig, hvis du leder efter flere eller nye bestyrelsesposter. Du kan få en gratis demo i 7 dage på deres hjemmeside, og med adgang til portalen får du også adgang til deres bestyrelsesuddannelser, som kan være enormt attraktive for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer og skærpe dine evner som bestyrelsesmedlem. Der er både basiskurser, hvor du lærer om bestyrelsens arbejdsopgaver og dens retslige rammer, men også langt mere dybdegående og udfordrende bestyrelsesuddannelser, som du kan tage hos dem.

En bestyrelsesvurdering er altid en god ide

BOARD GOVERNANCE tilbyder også en eksklusiv bestyrelsesvurdering, som din bestyrelse kan bestille og på den måde få vurderet jeres arbejdsmetoder, jeres arbejdsgrundlag og jeres opgaver. Denne vurdering vil fremføre konkrete forslag til forbedringer og fremsætte et udviklingsperspektiv for jeres bestyrelse og medlemmer. Den vil konkret vurdere de individuelle og samlede kompetencer i bestyrelsen og vil hjælpe med at opnå bedre dokumentation for ledelsens handlinger og beslutninger. At bestille en bestyrelsesvurdering er kun sundt for enhver bestyrelse, og det giver tryghed for aktionærer og investorer. Det er ikke et udtryk for, at der er noget i vejen med bestyrelsen, men blot at man er visionær og omstillingsparat. Der er forskellige fordele ved en bestyrelsesvurdering, som du kan læse mere om på deres hjemmeside www.board-governance.com, hvor du kan læse meget mere om deres tilbud og uddannelser til bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer, som du helt sikkert vil få meget ud af. Det er både til individuelle bestyrelsesmedlemmer og til hele bestyrelser.

31. august 2020

Trylleshow til fest og bryllup

Handel

Få et fantastisk trylleshow til fest! Leder du efter underholdning til polterabend eller bryllup? Står du for at planlægge firmafesten, eller ønsker du et specielt og underholdende indslag til fødselsdagen eller jubilæet? Tryllekunstner Anders Lilleøre er en fremragende idé. Hans nærværende show byder på grin og overraskelse. Du har måske hørt om ham fra Noget I Ærmet? Læs mere på anderslilleore.dk, og book et show allerede i dag.

Bestil et trylleshow til fest på anderslilleore.dk

Tryllekunstner Anders Lilleøre giver et brag af et trylleshow til festen! Hans nærværende og psykologisk manipulerende tryllerier drager folk ind, og giver en hylende morsom oplevelse, som vil blive husket lang tid efter. Et show med tryllekunst af manden her egner sig til konfirmation, men også rund fødselsdag, julefrokost, firmafest og til mange andre begivenheder. Med et trylleshow til fest fra Tryllekunstner Anders Lilleøre får man rigtig god underholdning, som betager, forbløffer og underholder. Et trylleshow kan være lige det, du har brug for til den næste fest. På www.anderslilleore.dk er det hele beskrevet nærmere.

Book en tryllekunstner til bryllup på www.anderslilleore.dk

Leder du efter en god tryllekunstner til bryllup? Tryllekunstner Anders Lilleøre har gjort sig selv populær igennem hans mange live optrædener og TV showet med navnet Noget I Ærmet. Nu har man mulighed for at booke ham online på anderslilleore.dk, og det er en glimrende mulighed til brylluppet. Han er rigtig dygtig til at involvere brudeparret og publikum på en unik måde, som betager. Tryllekunstner Anders Lilleøre er mere end blot tryllekunst. Han kombinerer elementer af psykologisk manipulation. Anders Lilleøre tilbyder personlig og uforglemmelig underholdning, som egner sig perfekt til brylluppet, som også involverer elementer fra stand-up verdenen, der river brudeparret rundt i hele manegen.

Book Tryllekunstner Anders Lilleøre fra Noget I Ærmet på anderslilleore.dk, som nu tager ud til fester og bryllupper for at fremvise hans tricks. Hans trylleshow er lig psykologisk manipulation, stand-up og tryllerier, og det er denne kombination, som vækker begejstring. Hans evne til at involvere publikum er i en klasse for sig selv.

27. august 2020

Find et bredt udvalg af vandautomater og dispensere hos Water Company

Handel

Leder du efter et firma, der har specialiseret sig i at udvikle og udleje forskellige vanddispensere, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her watercompany.dk hvor Water Company har samlet deres udvalg af bl.a. indbyggede vandautomater.

Indbyggede vandautomater i et bredt udvalg af designs

Besøger du deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne skabe dig et godt overblik over deres mange forskellige løsninger og muligheder. Water Company har et stort kendskab til de forskellige løsninger der findes indenfor vandautomater, og har en innovativ tilgang til deres fornyelse af beholderne. Søger du et firma, der tænker i smarte løsninger med deres indbyggede vandautomater, er du derfor kommet til det helt rette sted, hvis du tager et kig på deres hjemmeside. Indbyggede vandautomater kan fås i mange former og designs, men fælles for dem alle er deres høje kvalitetsniveau. De går nemlig aldrig på kompromis med deres indbyggede vandautomater. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af vandautomater der er indbyggede, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, og få en snak med dem om dine muligheder.

forfriskende vand fra smarte vanddispensere

Du kan derfor med stor fordel besøge deres hjemmeside, hvis du er interesseret i at leje en super lækker vanddispenser til dit arbejde. Drømmer i om at have adgang til rent, filtreret og koldt vand dagligt, så er deres hjemmeside det helt rette sted for jer at søge. De har nemlig et kæmpe udvalg af forskellige vanddispensere, som både egner sig til de store fællesarealer såsom kantiner og receptioner, samt de mindre rum såsom kontorer og små køkkener. Ligegyldigt hvad dit firma er på udkig efter at leje af vanddispensere, kan du altså være sikker på at kunne finde en, der passer til jeres behov.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og få et godt indblik i deres udvalg af automater og dispensere med vand, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem, hvis du har nogle spørgsmål.

26. august 2020

Hos Wellnessudstyr.dk finder du et stort udvalg af klinikudstyr som bl.a. en massagebriks

Handel

Hvis du leder efter et sted, der forhandler lækkert wellnessudstyr af høj kvalitet, kan du med fordel klikke dig ind forbi Wellnessudstyr.dk. På siden byder de nemlig på et stort og varieret udvalg af alt hvad du kunne mangle af klinikudstyr. Du kan blandt andet tage et kig på kategorien med massagebriks. Du kan læse mere herunder eller se deres store udvalg på www.wellnessudstyr.dk.

Forskelligt klinikudstyr i den bedste kvalitet

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden, hvor wellness og godt udstyr er i fokus. Her kan du altid være sikker på, at finde et lækkert produktudvalg samt produkter af høj kvalitet. Hos Wellnessudstyr.dk har de nemlig godt styr på det, at sælge gode produkter. På siden finder du et væld af spændende kategorier, hvor du har rig mulighed for at finde frem til noget for dig. Her finder alt hvad du kunne mangle af klinikudstyr, som desuden også fås til gode priser. Er du i tvivl omkring noget med deres produkter eller andet, står de klar til at hjælpe dig. Her gør de nemlig alt for at yde en god og ærlig service. Klik dig ind forbi siden og se hele udvalget af klinikudstyr på www.wellnessudstyr.dk.

Massagebriks fra gode mærker

Søger du en hjemmeside, der kan tilbyde dig alt wellnessudstyr, du kunne tænke at mangle til din klinik. Så kan du af god grund klikke dig ind forbi Wellnessudstyr.dk. Herinde byder de på mange muligheder for dig, der leder efter nyt wellnessudstyr. På siden byder de både på gode kvalitetsprodukter, som oveni købet står til skarpe priser. Tager du et kig på deres store sortiment, kan du for eksempel finde lækre tilbud på massagebriks. Disse kommer i flere forskellige slags, hvor udvalget varierer med modeller, designs og forskellige mærker. Få fri fragt over 995,-, når du finder frem til en massagebriks eller andet på hjemmesiden. Tjek hele sortimentet ud på www.wellnessudstyr.dk.

09. august 2020

Modulhuse og skurvogne hos FOCUS Moduler A/S - Totalentreprise

Handel

Skurvogne og modulhuse tilbydes på focusmoduler.dk, som er kendt for deres totalservice. Køb også beboelsespavilloner og kontormoduler på siden, som tilbyder udlejning og salg. Hvis du vil have hjælp til rengøring og andre serviceopgaver, så kan FOCUS Moduler A/S sørge for det hele.

Køb skurvogne til byggepladsen på focusmoduler.dk

Det er nemlig muligt at få fuld service hos FOCUS Moduler A/S, også når det kommer til skurvogne. Det betyder, at virksomheden kan hjælpe med alt fra kantineservice og rengøring til løbende opfyldning. På byggepladsen er skurvogne naturligvis et centralt element, som får hverdagen til at hænge sammen for de mange hårdtarbejdende håndværkere. FOCUS Moduler A/S har kapaciteten til at udfylde ethvert behov. Det er en stor fordel at handle med en så bred leverandør som denne, så du kan købe eller leje en mandskabsvogn eller en samling af mandskabsvogne, som passer helt perfekt. Deres skurvogne er udstyret med tilslutninger og leveres nøgleklare. På www.focusmoduler.dk kan du kigge nærmere på de typer af skurvogne, som leveres. Du har ikke kun adgang til standardvognene, men en anden mulighed er at få skræddersyet en mandskabsvogn, som passer perfekt. Kontakt et venligt personalemedlem for mere info om denne løsning.

Modulhuse til individuelle behov - Kolonihavehus, sommerhus, tilbygning m.m.

FOCUS Moduler A/S har et bredt udvalg af modulhuse, som kan leveres i mange størrelser. Når det er tid til at opføre et kolonihavehus, eller når man har købt en sommerhusgrund, og skal til at opføre sommerhuset, så er det vigtigt, man kender til denne mulighed. Fordi hos FOCUS Moduler A/S leverer de nøglefærdige modulhuse til ethvert behov. Det er ofte en langt mere bekvem mulighed, og så samtidig til en konkurrencedygtig pris. Flere og flere er begyndt at få øjnene op for de massive fordele ved at købe modulhuse. Vejen til individuelt modulbyggeri starter på focusmoduler.dk.

Vælg imellem et stort udpluk af skurvogne og modulhuse hos FOCUS Moduler A/S, eller få din helt egen skræddersyede løsning hos denne servicemindede virksomhed, som tilbyder totalentreprise.

08. august 2020

Professionel telefonpasning og kalenderbooking til din virksomhed

Handel

Edelmann Kontorservice tilbyder telefonpasning og kalenderbooking til mange forskellige slags virksomheder, der har brug for tele-receptionistservice.

Telefonpasning

Hvis din virksomhed har brug for telefonpasning, så er Edelmann Kontorservice gode kandidater til opgaven, uanset hvilken slags virksomhed du fører. Deres venlige, imødekommende og professionelle receptionister sætter sig grundigt ind i dit firmas forretning, arbejdsform og identitet og besvarer telefonen så godt som, hvis den blev besvaret i din egen reception. Hvis du har brug for et kortere vikariat eller vil udlicitere telefonpasningen permanent, så klarer de begge dele, og du kan være sikker på personlig, venlig og hjælpsom service på vegne af din virksomhed. Telefonpasning skal man ikke overlade til tilfældighederne, og du kan være helt sikker på, at dine kunde vil få en god oplevelse, hvis du overlader telefonservicen til telefonpasning.com. De er yderst fortrolige og har sat sig grundigt ind i GDPR, så din virksomhed er helt i trygge hænder. Alle opkald bliver screenet og enten sorteret fra som uønskede eller viderestillet til den rette person.

Kalenderbooking

Hos Edelmann Kontorservice kan du også bestille kalenderbooking for din virksomhed eller klinik. De administrerer din kalender, aftaler møder, booker tider og flytter tider, så du får total frihed. De yder især kalenderbooking for læger, behandlere og terapeuter i form af tidsbestilling samt for advokater og bilsynshaller. De giver dig mere tid til dit arbejde, og du kan være sikker på, at din kalender bliver behandlet helt professionelt og med største omhu. De kan selv flytte tider for patienter, når andre patienter aflyser og de klarer alt det sure arbejde, så du kun står tilbage med en kalender, der er velorganiseret, realistisk og overskuelig. Kalenderbooking er især populært for mindre virksomheder eller for virksomheder, der ikke har receptionister siddende i deres egne bygninger eller klinikker. For som behandler kan der gå meget tid med telefonpasning, bestilling og aflysning af tider, hvis man skal gøre det selv. Læs mere på deres hjemmeside og deres professionelle service.

08. august 2020