tirsdag 29. november 2022

Handel

Handel på nettet er en smart og nem måde at finde lige præcis det, du er på udkig efter. I løbet af kort tid kan du gå virtuelt ind i mange forskellige webshops og lede efter den bedste og billigste vare. Det er til gengæld ikke altid nemt at finde de hjemmesider, der findes. Derfor har vi samlet en lang række links, pressemeddelelser og meget mere om handel i Danmark. Så kan du hurtigt og nemt finde det produkt, du er på udkig efter – til en pris, der er skruet i bund. Du kan selvfølgelig også blot læse nærmere om branchen. Der er en masse information at hente, og det er en god idé at læse, hvis du vil kunne træffe de bedste valg online. Så tag med fordel et kig på siden her.

DC-Supply tilbyder container udlejning som bl.a. shipping container

Handel

Mangler du en container i kortere perioder, eller skal du gerne have en offshore container? DC-Supply har løsningen til alle behov, uanset om det er kortvarigt, langvarigt eller om det er permanent. De kan nemlig tilbyde container udlejning og shipping container i høj kvalitet, med alle de korrekte og lovmæssige krav.

Container udlejning til opbevaring eller kontor

Skal der bygges om, eller er der behov for opbevaring i en kortere eller længere periode, så kan DC-Supply hjælpe. De har nemlig container udlejning til private og erhverv, så alle har mulighed, for at finde en container hos dem. Med deres container udlejning er du selvfølgelig garanteret en god container, der kommer i den bedste kvalitet. De står altid klar til at hjælpe, når det kommer til container udlejning, og vejleder gerne omkring indretning af f.eks. mandskabsfaciliteter og byggepladser. Du kan også leje en container til en kortvarig kontorløsning, det kan blandt andet være smart, når der skal bygges om på kontoret, så alle medarbejdere har et sted at arbejde. Denne form for container udlejning kommer selvfølgelig med alt nødvendigt interiør, og med godt indeklima. Uanset hvilken type container du skal bruge, er du garanteret at de selv leverer og henter igen. Tag ind forbi dc-supply.dk, hvis du har brug for en container.

Alle shipping containere er ISO-certificeret

Foruden deres smarte containere til ophold, opbevaring og andet praktisk, kan DC-Supply også tilbyde shipping container. Det er en standard ISO container med CSC-godkendelse, som du kan anvende til fragt med lastbil, tog, skib eller fly. Du kan både købe og leje en shipping container på 20 fod og 40 fod. Du kan også finde en shipping container i deres brugtmarked, som selvfølgelig også er standardiseret til fragt. En shipping container møder alle de nødvendige krav, både hvad kommer til størrelse og holdbarhed, så de kan stables i transport uden problemer. Hver 30. måned inspiceres en shipping container af en certificeret inspektør. Det gøres for at sikre, at containeren lever op til standardkravene og er inden for specifikationerne. Shipping containere er robuste og vejrbestandige, og kan holde til at stå på byggepladser og kan være ekstra lagerplads i kortere og længere perioder. Det er helt sikkert en fordel, at du besøger dc-supply.dk, hvis du har brug for en shipping container. De garanteret altid et godt produkt og god kundeservice.

DC-Supply udlejer og sælger altid containere i den højeste kvalitet. Derfor er du også sikret det bedste produkt, uanset om det er til afkøling, opbevaring eller til ophold.

03. juli 2022

Giv hønsene bedre livskvalitet med mobilt hønsehus fra Haugaarden

Handel

Det er altid vigtigt, at du tager dig ekstra godt af dine høns, uanset årstiden. Haugaarden har en ideel løsning, med et mobilt hønsehus, der sørger for friske markområder, til de fritgående høns. Med et flytbart hønsehus, er du sikret at dine høns har en bedre livskvalitet. Dette er godt for både dig og hønsene.

Mobilt hønsehus med godt overblik

Med et mobilt hønsehus, har du en smart løsning, og en ideel tilføjelse til en gårdbutik. Haugaarden har sørget for at skabe et effektivt og godt hønsehus, der giver hønsene en bedre livskvalitet. Et mobilt hønsehus er en god måde, hvorpå hønsene kan flyttes fra én ende af marken, til en anden. Alt sammen uden for meget besvær. De mobile hønsehuse står nemlig på hjul, og har desuden hæve- og sænkefunktion. Det er nødvendigt at hønsehuset hæves, når det bliver flyttet på, for at undgå skader og lignende. Når det mobile hønsehus står hvor det skal, kan det let sænkes igen, så det står ideelt på marken. Foruden det mobile aspekt, kan du også være helt sikker på, at et mobil hønsehus følger alle de danske regler, hvilket betyder de også overholder alle de økologiske regler. Derudover garanterer Haugaarden, at et mobilt hønsehus egner sig helt perfekt til de danske vejrforhold.

Haugaarden har udstyret alle mobile hønsehuse med et semi-automatisk æggesamlingsbånd. Dette samler alle græsæggene i husets forrum. Et mobilt hønsehus er også udstyret med et smart gødningsbånd. Det fjerner alt gødningen og placerer det på bagsiden af hønsehuset. Du kan vælge mellem to forskellige modeller af de mobile hønsehuse, Haugaard 300 og Haugaard 600. Dette indikerer hvor mange høns, du kan have i et mobilt hønsehus. Haugaard 300 huser 300 høns, hvor Haugaard 600 huser 600 høns. Du kan være sikker på, at du vil få leveret et mobilt hønsehus, med alt inventaret samt gennemført elektrisk styring. Dette kan let og intuitivt betjenes, som de vil instruere dig i, når de leverer dit hønsehus. De kan levere et mobilt hønsehus hjem til dig eller på din mark, du skal bare sørge for at have elektriciteten klar. De bliver og sørger for at det hele fungerer optimalt, inden de tager afsted igen.

Bedre æggekvalitet med mobilt hønsehus

Der er forskellige årsager til at overveje at skifte til et mobilt hønsehus. En af de mange fordele er, at æggekvaliteten vil være bedre. Fritgående høns lægger nemlig mange æg. Velfærden for høns, der befinder sig ude, er desuden langt højere, hvilket giver bedre kvalitet af æg. Et mobilt hønsehus er derfor en god ide, da du lader hønsene spise græs og insekter, hvilket forbedre smag af æggene. Et mobilt hønsehus sørger for, at hønsene ikke nedspiser et enkelt område.

Er det tekniske ved et mobilt hønsehus vigtigt for dig, kan du føle dig sikker med Haugaardens installeringer. De har udstyret deres mobile hønsehuse med en komplet OMRON PLC styring. Det gør det muligt at styre alle husets elektriske dele. Det kan alt sammen styres fra det mobile hønsehus’ servicerum. Der er en touch skærm, der giver adgang til alt, lavet med brugervenlig grafik. Det er derfor muligt for både voksne og børn, at navigere i den. Loftslyset kan justeres i både rampetid og styrke. Det er med til at give en automatisk stimulering af solopgang og solnedgang inde i vognen. Derudover er der også lys i rederne, samt en automatisk åbne/lukke funktion. Det er styret med 24V Linak aktuator. Der er desuden et komplet vandsystem i alle mobile hønsehuse, som forsyner drikkeniplerne.

Haugaarden står altid klar til at vejlede dig, når det kommer til de mobile hønsehuse. Er du interesseret i et mobilt hønsehus, bør du tage ind forbi haugaarden.dk for at lære mere.

27. maj 2022

Facadeskilte og anden skiltning forhandles hos www.armstrupskilte.dk

Handel

Har du brug for skiltning af virksomheden, så kan du være sikker på at Amstrup Skilte er det rette sted for dig. Du kan hos www.amstrupskilte.dk se deres tidligere arbejde, så du har en langt bedre ide om, hvad de kan tilbyde dig. De kan lave alt fra facadeskiltning til solfilm.

Skiltning i høj kvalitet hos www.amstrupskilte.dk.

Når du har brug for skiltning til virksomheden, uanset om det er på facaden, i selve bygningen eller på et banner, så er www.amstrupskilte.dk det rette valg. Hos dem kan du være sikker på at få den bedste behandling. De er med dig hele vejen, uanset om du har en næsten færdig ide eller du ikke helt er klar over, hvad du er på udkig efter. Hos www.amstrupskilte.dk har de været i gang siden 2006, og bliver kun ved med at få nye talenter på scenen. Du kan derfor være helt sikker på, at de kan hjælpe dig. Specialisterne på www.amstrupskilte.dk er godt kendt med facadeskiltning og foliearbejde, men kan også tilbyde alt fra lille magnet til komplette butiksskiltninger. Der er meget www.amstrupskilte.dk kan hjælpe med, ikke mindst at realisere din vision. Derfor er det helt sikkert anbefalelsesværdigt at tage ind forbi www.amstrupskilte.dk. Der kan du også se nogle af deres tidligere skiltninger og andet arbejde, så du har en ide om deres varierende løsninger.

Gør opmærksom på virksomheden med facadeskilte

Noget som Amstrup Skilte gør meget i, er de smarte facadeskilte, der næsten ikke kan undværes på virksomhedens bygning. Der findes et væld af forskellige typer facadeskilte, og typisk er de med både navn og logo. Du kan anvende facadeskilte på mange kreative måder, og netop hertil kan Amstrup Skilte hjælpe dig, hvis du ikke helt er klar over, hvordan du skal bære dig ad. De kan altid finde en løsning, når det kommer til facadeskilte, uanset om det er på mursten, vinduer eller metal. De sørger altid for at levere facadeskilte i høj kvalitet, der vil udtrykke virksomhedens ånd på den bedste måde. De rette facadeskilte er også øjefang, så folk hurtigere kan få øje på jeres butik, og blive fristet til at komme ind. Når du kontakter virksomheden, kan du være sikker på, at de vil være med hele vejen, lige fra koncept til færdige resultat. De tager altid dig med i overvejelserne, så du får det facadeskilt, der matcher dine behov. Lær mere om facadeskilte hos amstrupskilte.dk.

Amstrup Skilte er helt klart stedet for dig, der ønsker skiltning i høj kvalitet, produceret af et godt og professionelt team.

10. maj 2022

Vendemus byder på effektiv mediesalg

Handel

Vendemus er i dag et af Danmarks førende annoncebureauer. Deres erfarne team består af medarbejdere, der alle har både stor livserfaring, lange relevante uddannelser og en bred forretningsforståelse. Mediesalg er derfor intet problem, når man har et kompetent team bag sig, og samtidigt har godt fat i størstedelen af det danske mediemarkedet.

 

Mediesalg der når en bred gruppe

Hos Vendemus er mediesalg derfor ikke bare en forretning, men også en passion. Deres store medieportefølje dækker både erhvervsmedier, forbrugermedier, forbrugermedier målrettet 50+ og forbrugermedier målrettet mænd. På denne måde nås en utroligt bred målgruppe, hvilket betyder at du kan lade Vendemus tage hånd om dine annoncer med en vished om, at dit budskab nok skal slå igennem. Mediesalg under kategorien erhvervsmedier foregår blandt andet i samarbejde med medier såsom Arbejdsmiljø, SIGNATUR og Advokaten. Disse er dog bare et lille udpluk af de medier, der retter sig mod erhvervslivet. Du finder derfor også medier, der blandt andet retter sig mod museumsverdenen, tandlægebranchen eller taxa- og busvognmandsbranchen. Er du derfor interesseret i mediesalg rettet mod erhvervslivet, står Vendemus klar med både en bred portefølje, et stort know-how og stærke samarbejdspartnere med interesse for mediesalg. Ledelsen i Vendemus er alle selv iværksættere, hvilket også vil sige at kapacitetsparametrene løbende stimuleres, og er derfor konstant under udvikling.

 

Mediesalg i forbrugermedier

Mediesalg hos Vendemus retter sig dog mod meget mere end bare erhvervslivet. Kategorien forbrugermedier bugner for eksempel med medier, der er rettet mod en lang liste af hobbyer og forskellige former for interessefelter. Når du indsætter en annonce i et nichemagasin, vil du opleve, at mediesalg kan rettes mod meget specifikke segmenter af forbrugere, og dermed nå den ønskede målgruppe mere effektivt. Find for eksempel skønhedsmagasinet SKØN, der er Danmarks største skønhedsmagasin og modtages gratis hver eneste måned af mere end 80.000 kunder fra Matas. Netop dette magasin har 200.000 læsere om måneder og udleveres 10 gange årligt. Et andet eksempel på et populært forbrugermedie kunne være Illustreret Videnskab, der dækker alting under kategorien videnskab. Netop dette magasin er nordens største indenfor dens genre, og derfor perfekt til alt inden for natur og teknologi. De erfarne medarbejdere hos Vendemus vil altid sørge for at vejlede dig om, hvor hvert enkelt magasin fordeles og læses mest, da geografi er en af de parametre, der har stor indflydelse på, hvor det bedst kan betale sig at indsætte en annonce.

 

Vil du vide mere om, hvilke andre parametre, der er værd at overveje før en annonce sættes ind? Så besøg vendemus.dk, hvor du kan gå på opdagelse i den store portefølje af medier, samt hvordan Vendemus arbejder — helt fra redaktion til distribution.

02. maj 2022

Få styr på diverse regler i forbindelse med forældrekøb

Handel

Tjek www.privatrevision.dk ud i dag for den bedste rådgivning til bl.a. regler i forbindelse med forældrekøb og meget andet. Her er du sikret det mest professionelle team i byen.

Gør det bedste forældrekøb med hjælp fra PrivatRevision

Hvis du leder efter rådgivning der betaler sig i forbindelse med ejendom som fx forældrekøb, så er PrivatRevision lige den virksomhed, du leder efter. Deres kontor har beliggenhed i Aarhus, og deres advokater og revisorer har mange års erfaring med rådgivning til både private såvel som erhvervsleder inden for skat, moms, ejendom og meget mere. Hvis du overvejer at investere i et forældrekøb til dine børn, så er der mange forskellige ting, du bør være opmærksom på. For de forældre, der har råd til det er der mange fordele ved et forældrekøb. På den måde kan dit barn komme ind på boligmarkedet, og slipper for at betale husleje til markedspriserne, hvilket nogle gang er meget høj og langt mere end en studerende kan skrabe sammen om måneden. Forældrekøb er mest aktuelt i de større danske byen, hvor huslejepriserne er meget høje og det kan være svært for en studerende at få budgettet til at hænge sammen. Når man køber et forældrekøb, så kan der være mange forskellige ting, man skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil have hjælp til at gennemgå regnskaberne for ejendomsforeningen, gennemlæse referaterne fra tidligere møder i foreningen etc., så kan du finde den hjælp på privatrevision.dk. De kan give dig præcis den rådgivning, du skal bruge i forbindelse med et forældrekøb. Der er flere spørgsmål, der er gode at stille sig inden man finder den store pengepung frem, og hvis man skal lave en lejekontrakt til sit barns kæreste eller ven, så har de også kompetencerne dertil.

Hjælp dig selv og døg hjælp til regler i forbindelse med forældrekøb 

PrivatRevision kender til alle regler i forbindelse med forældrekøb. Og der er ikke så få, at sætte sig ind i. Der er forskellige skatteregler i forhold til indtægter på forældrekøb, såvel som gæld og afbetaling. Hvis du har besluttet dig for at købe en lejlighed til dit unge barn, så er der regler i forbindelse med forældrekøb, som du skal sætte dig ind i. Der er helt klart mange fordele ved at investere i ejendom i de større danske byer, hvis man har råd til det, men før du beslutter dig, så kontakt professionelle rådgivere for at få den nødvendige baggrundsviden. Hvis du fx skal udarbejde en lejekontrakt til dit barns ven eller kæreste, så kan det være praktisk, at dit barn står på som udlejer, og at denne fremlejer et værelse i lejligheden. Alt det og mange flere regler i forbindelse med forældrekøb kan du få hjælpe til at finde ud af hos privatrevision.dk.

26. april 2022

Bestil nøglesnore og skjorter med logo hos MarkOn

Handel

Når I skal til messer, er det altid en god ide at have det rette udstyr, der på en diskret måde, viser hvem I er. Hos MarkOn har de et fantastisk udvalg til jer, der er ude blandt kunder. De kan nemlig byde på både nøglesnore og skjorter med logo.

Vælg skjorter med logo til messer

Skal jeres virksomhed præsenteres på en effektiv og diskret måde, så er skjorter med logo uden tvivl det rette valg for jer. MarkOn har lige det du skal bruge, når du er ude ved messer eller andre events. Deres skjorter med logo har været igennem en stor udvikling og findes i forskellige fits. Det er derfor muligt at finde skjorter med logo i slim fit, modern fit og comfort fit. Du kan også få skjorter med logo, der matcher alle dine medarbejdere, uanset størrelse. Deres skjorter med logo kommer både med og uden lommer, i forskellige farver og mønstre. Du kan vælge skjorter med logo i klassiske designs eller noget mere casual. Desuden kan du finde skjorter med logo, der kommer i både dame- og herremodeller. Der er rig mulighed for at finde det rette til jeres event, så alle er klar over, hvor I kommer fra. Tag ind forbi markon.as og bestil de bedste skjorter med logo til dine medarbejdere.

Find nøglesnore i flotte farver

Foruden deres skjorter, kan MarkOn også tilbyde de smarte og praktiske nøglesnore, der kan have jeres navn og logo på. Til forskellige events kan det være nødvendigt at holde nøgler eller andet tæt på kroppen. Dertil er nøglesnore super effektive, dog kan det også være noget dine medarbejdere har brug for, for at holde deres kort tæt på kroppen. Nøglesnore er utrolig effektive for mange, der kan bruges på arbejdspladsen, men også i fritiden. Derfor er nøglesnore også super smarte at give ud, til dem der kommer forbi jeres bod, når I er til forskellige messer og andre events. Nøglesnore fås i forskellige farver, og de fås med karabinhager, mobilsnor eller begge dele. I kan derfor være sikker på at få præcis dét, I har brug for. Tag ind forbi markon.as og tag kontakt til dem. Sammen kan I finde den bedste løsning til jer, når det kommer til valget af nøglesnore og andet merchandise med logo.

MarkOn er der for dig, der har brug for de rette produkter til dine medarbejdere, eller til forskellige firmamesser. De hjælper dig med at finde det helt rigtige om det er merchandise til dine kollegaer eller til kunder.

25. februar 2022

Få en bistandsadvokat i din straffesag fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Handel

Står du med en straffesag i horisonten, er der hjælp at hente hos Strafferet.com. Det er en specialafdeling hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik med erfaring indenfor alle typer af straffesager. Er du derfor selv tiltalt, eller har du en ven, der sidder varetægtsfængslet, kan du med fordel besøge finde din nye forsvarsadvokat på www.strafferet.com.

 

En god hjælp i din forestående straffesag

En straffesag går altid gennem et helt specifikt forløb, der starter med at du enten bliver sigtet eller anholdt af politiet. Efterfølgende tiltales du og skal således i retten. Når du står overfor en straffesag, er det altid en fordel at have en forsvarsadvokat med på sidelinjen — især en du kan stole på! Dem finder du naturligvis masser af på hos Strafferet.com, hvor specialiserede advokater altid indgår et samarbejde med dig om din individuelle straffesag. Dette samarbejde er baseret på konstruktive dialoger og enorm tillid, da man hos Strafferet.com mener, at netop disse er vigtige for en god kemi forsvarer og tiltalte imellem. Et solidt samarbejde gør nemlig, at I kan arbejde mod det bedste resultat for din straffesag. De mange forsvarsadvokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik står altid klar til en uforpligtende snak om din forestående straffesag.

 

Vær sikret en effektiv bistandsadvokat

Har du i stedet været offer for en forbrydelse er det også en mulighed at finde en bistandsadvokat på www.strafferet.com. Du har altid ret til en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for forbrydelser såsom overfald, vold, voldtægt eller lignede krænkelser. Derfor udfører advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik selvfølgelig også arbejde som bistandsadvokat for ofre for forbrydelser. Finder du dig selv i en følsom situation efter et overgreb kan det være fordelagtigt at tage kontakt til en professionel bistandsadvokat. Denne kan nemlig hjælpe dig sikkert gennem processen og sagsforløbet, samt sikre at du får søgt om erstatning, hvor det er muligt. Dette betyder for eksempel, at en bistandsadvokat fra Strafferet.com rejser et erstatningskrav overfor dit forsikringsselskab, skadeforvolderens forsikringsselskab, systemet eller Erstatningsnævnet. Ligeledes kan du få hjælp til at oprette et polititilhold, hvis dette føles nødvendigt. Ydermere kan en bistandsadvokat henvise til psykologhjælp eller krisehjælp, hvis du har brug for hjælp med at bearbejde en traumatiserende oplevelse. Alt i alt er hjælp fra en bistandsadvokat altså yderst anbefalet til dig, der har været udsat for en forbrydelse. På www.strafferet.com findes udførlige beskrivelser af de mange kompatible advokater, der alle hellere end gerne vil hjælpe dig trygt gennem dit specifikke sagsforløb.

10. februar 2022

Foderanlæg og flexsnegl forhandles hos Moderne Kornbehandling ApS

Handel

Savner du en forretning, der sælger højkvalitets produkter til håndtering af foder? Så er Moderne Kornbehandling ApS præcis hvad du leder efter. Her kan du bestille et foderanlæg eller nye flexsnegle på bare 2 minutter med hjælp fra erfarne medarbejdere, der altid er klar på enten telefon eller mail. Deres centrale placering i Tørring i Midtjylland, betyder at de servicerer kunder over hele landet.

Foderanlæg i topkvalitet til dine dyr

Er det et foderanlæg du higer efter, fås mange flotte modeller. Bestil foderanlæg på www.mkorn.dk allerede i dag og forvent tårnhøj kvalitet, der leveres dag-til-dag. Hos Moderne Kornbehandling ApS ser man nemlig altid kunden behov før produktet, der sælges. Netop derfor tilpasse gerne en løsning til din bedrifts meget specifikke behov, sådan at du aldrig kommer hjem med en forkert bestilling i bagagen. Desuden leveres foderanlæg fra Europas største producent af foderanlæg i Italien. Dette betyder, at kvaliteten er i top, og at du derfor ikke behøver at bekymre dig om et nyt anlæg før om mange år ud i fremtiden.

Køb de bedste flexsnegle på markedet

Hos Moderne Kornbehandling ApS er de stolte af at kunne udbyde en flexsnegl fra det amerikanske firma Chore-Time. Modeller fra Chore-Time er kendt for deres høje kvalitet, idet de er udviklet af et firma, som siden 1952 har arbejdet på at forbedre deres produkter. De imponerende produkter indenfor kategorien flexsnegl importeres af Moderne Kornbehandling ApS og forhandles hurtigt videre til dig. Du kan altså få fat i den bedste flexsnegl på markedet. I stedet for at investere i billige produkter, der garanteret vil behøve udskiftning efter ganske kort tid, er flexsnegle fra Chore-Time derfor et ganske bæredygtigt valg. At investere i en flexsnegl fra Moderne Kornbehandling ApS er derfor en rigtig god ide.

www.mkorn.dk kan du læse videre om foderanlæg, flexsnegle og meget andet til dig, der holder dyr eller på anden vis har brug for produkter til korn og foder.

31. januar 2022

Tag med Private Jet Partner på Formel 1 rejse eller golfrejse med privatfly

Handel

Gør dine rejser mere spændende og mindre stressende, ved at anvende privatfly. Hos Private Jet Partner, kan du booke Formel 1 rejse og golfrejse med privatfly. De har den helt rigtige løsning til dig, uanset hvor mange I er. Det er en luksuriøs oplevelse, som vil gøre jeres tur langt bedre.

Gør turen fantastisk – tag på golfrejse med privatfly

Er du på udkig efter nye golfbaner, hvorfor så ikke tage en golfrejse med privatfly fra Privat Jet Partner? De har den korteste vej til greenen, og vil altid sørge for at lande i den lufthavn, der er tættest på din destination. Hvorfor bør du vælge en golfrejse med privatfly? Det er meget simpelt – det er mindre stressende for dig, og giver mulighed for at undgå lange køer og sure miner. Derudover er golfrejse med privatfly et luksuriøs oplevelse enhver skal have mulighed for at prøve. I kan alle være sikre på at der bliver taget kærlig hånd om jeres golfudstyr og anden bagage. Mener I det er på tide at prøve golfrejse med privatfly, så tag kontakt til private-jet-partner.dk.

Gå ikke på kompromis med flyrejsen – book privatfly til Formel 1 rejse

Går du op i Formel 1, så er det på tide at vælge den bedste rejsemulighed. Hos Private Jet Partner kan du booke en Formel 1 rejse med privatfly, der giver dig mulighed for at nyde dit privatliv. Dig og dine venner, familie eller kolleger kan altså opleve en luksus uden lige, der samtidigt er afslappende. Med Formel 1 rejse har I mere fleksibilitet end på kommercielle rejser, og I behøver derfor ikke være i lufthavnen flere timer i forvejen. For at nyde Formel 1 rejse bedst muligt, er det helt sikkert at et privatfly er det rette valg. Der er ingen mellemlandinger eller overnatninger i forskellige lufthavne. Lær meget mere om privatfly til Formel 1 rejse hos private-jet-partner.dk, og find ud af hvad de ellers kan tilbyde dig.

17. januar 2022

Migatronic svejsemaskiner og vinkelstål hos P. Conradsen

Handel

Du kan altid være sikker på at finde gode og holdbare materialer hos P. Conradsen. De er altid klar til at hjælpe, og har med deres professionelle viden og høje faglighed mulighed, for at hjælpe dig. På deres side finder du blandt andet Migatronic svejsemaskiner og vinkelstål, i blandt andre gode materialer.

Holdbare og effektive Magatronic svejsemaskiner

Står du i en situation, hvor du mangler godt og effektivt svejseudstyr? Så bør du tage ind forbi P. Conradsen, der har alt du skal bruge. Hos dem finder du nemlig de ode og effektive Migatronic svejsemaskiner, der netop er kendt for deres høje ydeevne, samt gode kvalitet. Med Migatronic svejsemaskiner har du maskiner, der kan bruges på det professionelle værksted, såvel som på det private værksted. Da du finder Migatronic svejsemaskiner i forskellige størrelser, så er det en god ide at du overvejer, hvor ofte du skal bruge dem, og til hvilke projekter. Er du i tvivl om valget af Migatronic svejsemaskiner kan du altid tage kontakt til pconradsen.dk. De har nemlig stærk faglighed og god personlig rådgivning, så du kan være sikker på at vælge de rette Migatronic svejsemaskiner.

Stabile underlag til gangbroer med vinkelstål

Hvis du derimod er på udkig efter noget, der kan give stabilt underlag, vil det være en god ide at du overvejer vinkelstål. Det kan du selvfølgelig også finde hos P. Conradsen, der har et bredt udvalg af dem. Vinkelstål er ofte brugt, når der skal opbygges rammer, eller der skal bruges et stabilt underlag under større gulvrister og gangbroer. Da vinkelstål nærmest ikke kan bøjes i nogen retning, er formen med til at stabilisere rammen. Virksomheden har vinkelstål i flere tykkelser og længder. Du kan derfor finde vinkelstål med 12 mm tykkelse. Du kan tage et kig på udvalget, eller tage kontakt til pconradsen.dk. De står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få valgt det rette vinkelstål.

13. januar 2022

Book en pølsevogn til den store fest i Viborg og Odense hos Kelds Pølser

Handel

Er du på udgik efter den helt rigtige type catering til dit næste event? Med en lejet pølsevogn fra Kelds Pølser sikres du god mad og festligt indslag på én og samme tid. Lej en pølsevogn i Odense eller Viborg til jeres fest og forvent smil på læberne for ikke at nævne fyldte maver i en fart!

 

Lej pølsevogn med mandskab til festen i Odense

Er du bosat i eller omkring Odense og har planer om et forestående større arrangement? Så lej en pølsevogn i Odense med Kelds Pølser. Fra dem kan du forvente cateringservice i verdensklasse, til yderst fordelagtige priser. At leje en pølsevogn i Odense kan vise sig at være den bedste løsning til din kommende begivenhed, da det er en både nem og praktisk løsning. En pølsevogn vil nemlig uden tvivl skabe en stemning af fællesskab, hvad end du booker den til fødselsdag, firmafest eller studentergildet. Lej derfor en pølsevogn i Odense næste gang du planlægger et festligt arrangement, og forvent glade gæster, glade maver og fyldte kinder.

 

Du kan aldrig gå fejl af en pølsevogn til firmafesten i Viborg

Befinder du dig lidt længere nordpå er der ligeledes muligheder for leje af pølsevogn i Viborg. Kelds Pølser har mange års erfaring med udlejning af pølsevogne til både private festligheder eller erhvervsarrangementer. Lej en pølsevogn i Viborg til jeres fest, og bestem helt selv om den skal komme bemandet eller ej. Vil I gerne selv servere kan dette nemlig også sagtens lade sig gøre, og så står Kelds Pølser bare for installering af selve vognen. Har I dog brug for hjælp, bemander Kelds Pølser gerne vognen næste gang I lejer en pølsevogn i Viborg. Der findes mange andre måder at leje en pølsevogn i Viborg på, for eksempel når det gælder menu. I kan blandt andet leje en vogn ad libitum i 2 timer ad gangen, eller selv sammensætte en menu, hvor der betales pr. genstand.

 

www.kelds-polser.dk kan du læse mere om dine mange muligheder for udlejning, eller ringe til en erfaren pølsemand, hvis du helst vil have personlig hjælp og vejledning angående catering til din næste fest.

10. januar 2022

Bestil el-installatør i Kolding og elektriker i Vejen gennem TL EL Teknik

Handel

Mangler du en god løsning for elinstallationer, så bør du lægge vejen ind forbi TL EL Teknik. De har de bedste tilbud til dig, der lever i Kolding, Vejen og Esbjerg. Det er derfor derinde, du bør finde en el-installatør i Kolding eller en elektriker i Vejen og Esbjerg, der laver et godt arbejde i høj kvalitet.

Vælg en kompetent el-installatør i Kolding

Står du og mangler en el-installatør i Kolding, er TL EL Teknik klar til at hjælpe. Deres mange års erfaring og miljøvenlige elinstallationsløsninger er det rette valg for både private og virksomheder. En el-installatør i Kolding er nemlig med til at finde de elinstallationer der giver mest mening for dig, og de vil i fællesskab med dig finde frem, til det du har behov for. Det er uanset om du søger en el-installatør i Kolding til erhverv, landbrug eller det private hjem. De er klar med kvalitets- og sikkerhedsbevidste løsninger. Tag kontakt til TL EL Teknik, eller smut forbi deres hjemmeside, og lær meget mere om hvad en el-installatør i Kolding kan tilbyde dig.

Spar på energien med en miljøbevidst elektriker i Vejen

Det er vigtigt at du kan spare på energien, og er du på udkig efter en elektriker i Vejen til gamle eller nye elinstallationer, så vil TL EL Teknik kunne hjælpe. De har utrolig god viden om elinstallationer, og er i konstant udvikling som følge af de faglige og teknologiske udviklinger. En elektriker i Vejen er altså altid klar, til at kunne hjælpe med gode og miljøvenlige løsninger. Du kan også være sikker på, at en elektriker i Vejen vil stå til rådighed for både private og erhverv. Du vil få en elektriker i Vejen, der er klar til at besvare dine spørgsmål, og vil være i dialog med dig under hele processen, så du får den rette løsning. Hvis du mangler en elektriker i Vejen er det altså ideelt fra TL EL Teknik.

07. januar 2022

WinnerPlus forhandler hundetørfoder og tørfoder til katte i høj kvalitet

Handel

WinnerPlus er eksperter i dyrefoder. Læs med her om kvalitets hundetørfoder samt om tørfoder til katte uden kunstige smagstilsætningsstoffer.

 

Køb hundetørfoder til hunde med sarte maver

Hos WinnerPlus kan du finde et stort udvalg af naturligt hundetørfoder i velkendt kvalitet. De sælger til mange hundeopdrættere over hele landet. De har en streng filosofi omkring ingredienserne, og bruger aldrig soja, hvede, GMO eller smagsforstærkere. Deres tørfoder til hunde er kødrigt og indeholder vitaminrige grøntsager og ingredienser, som hjælper hundene med at opbygge et stærkt sundhedssystem. Der findes flere forskellige typer hundetørfoder med mange opskrifter, alle baseret på princippet om kun at bruge naturlige ingredienser. Du kan finde hundetørfoder til både store- og små hunde, gamle og hvalpe og til alle racer. Hvis du har nogen spørgsmål, så kan du altid kontakte dem, for de sidder klar med råd og vejledning inden for deres sortiment af foder til dine husdyr. Selv, hvis du har en hund med allergier eller en følsom fordøjelse, vil du nok kunne finde hundetørfoder, der passer til den, da de fleste produkter er mono protein.

 

Find sund tørfoder til katte

WinnerPlus sælger også tørfoder til katte uden kemisk farve eller smagsforstærker. Deres produkter indeholder kun naturlige ingredienser, og den gode smag kommer fra kvalitetsprodukter og - for så vidt det er muligt - dansk kød og grøntsager. Tørfoder til katte er fyldt med grøntsager, der indeholder gode vitaminer og mineraler. Der bliver ikke brugt GMO, soja eller hvede i opskrifterne, men til gengæld masser af proteiner fra kød, æg og fisk. Din kat vil elske deres tørfoder til katte. De laver mange forskellige typer, som kan hjælpe med forskellige skavanker, eller imødekomme dyr med specielle behov. Der findes bl.a. foder til indendørskatte, til katte med urinvejsproblemer, til små katte, til killinger samt til katte, der godt kunne trænge til at tabe et par kilo. Læs mere om udvalget af tørfoder til katte på www.winnerplus.dk, hvor du finder hele udvalget til gode priser og masser af gode tilbud. Din kat vil helt sikkert være fan af deres tørfoder til katte.

13. december 2021

JC Gulventreprise forhandler væg-til-væg tæpper og skridsikker vinyl i den højeste kvalitet

Handel

Hvis din virksomhed, ligegyldigt hvilket erhverv den hører ind under, har brug for en opgradering af gulve eller gulvtæpper, er www.jcgulve.dk stedet for dig at gå på udkig. JC Gulventreprise monterer og lægger alle former for gulve, indgangsmåtter og væg-til-væg tæpper m.m. professionelt på din arbejdsplads. Få det smukkeste gulv eller tæppe efter jeres virksomhedsprofil, så jeres medarbejdere og kunder føler sig velkomne og godt tilpas. Du finder også specialgulve, såsom kork- og linoleumsgulve samt skridsikker vinyl m.m. hos dem.

Professionel montering af væg-til-væg tæpper

JC Gulventreprise er stedet, du finder de flotteste væg-til-væg tæpper til din virksomhed, hvad end det er til kontorlandskabet, mødelokaler eller et helt tredje sted. Lige meget hvilken farve og materiale, I ønsker væg-til-væg tæpper i, er JC Gulventreprise klar til at ordne monteringen professionelt for jer. Læs mere om, hvorfor et væg-til-væg tæppe er et klogt og godt valg, på deres hjemmeside, hvor du er sikker på at modtage den bedste service. Shine virksomheden op med et væg-til-væg tæppe fra JC Gulventreprise, som de monterer til perfektion.

Skridsikker vinyl til alle virksomhedstyper

Skridsikker vinyl er særligt populært på badeværelser, og du finder det i stor stil hos JC Gulventreprise, som også monterer det for jer. Find det bedste skridsikre vinyl efter jeres præferencer på siden. Der findes både skridsikker vinyl i forskellige farvenuancer og mønstre, alt efter jeres virksomheds profil og stil. Tøv derfor ikke med at gå på opdagelse mellem de forskellige varianter af skridsikker vinyl, som du finder på siden og vil optimere badeværelser og toiletter på jeres arbejdsplads. Hos dem er du sikker på at få professionelle løsninger, der er langtidsholdbare.

Lad ikke din virksomhed gå glip af gulve og tæpper i alverdens former og farver fra JC Gulventreprise. Her monteres og lægges alt underlag perfekt, så det holder længe.

18. november 2021

Fodergrossisten.dk forhandler både agn til fiskeri og dyrefoder til eksotiske dyr

Handel

Få danske webbutikker har et bedre udvalg end Fodergrossisten.dk, når det gælder både agn og dyrefoder. Der finder man alt lige fra almindeligt dyrefoder til kaniner, katte og hunde, samt lidt mere eksotiske kæledyr som padder, slanger og lignende. Uanset hvilken type agn, madding eller dyrefoder man køber hos forhandleren, kan man altid roligt regne med, at kvaliteten er helt, som den skal være. Læs mere om butikken i artiklen herunder.

Stort udvalg af agn og madding til fiskeri

Vil man have de bedste chancer for at få noget på krogen, når man fisker, gælder det om at sørge for at have den rigtige agn på fiskekrogen. Heldigvis er der rig mulighed for at købe agn og madding på www.fodergrossisten.dk, der lige nu præsenterer et bredt udvalg inden for begge dele. Der kan man bl.a. købe smelt, brisling, rejer, sardiner og makrel. Selvom produkterne i kategorien agn og madding i første omgang er tiltænkt brug ved fiskeri, kan man også sagtens fodre sin fisk derhjemme med dem, hvis man f.eks. gerne vil forkæle dem med lækre makreller, sild eller rejer.

Dyrefoder til både almindelige og eksotiske dyr

Udover agn og madding finder man helt som forventet også et bredt udvalg af dyrefoder hos Fodergrossisten.dk. Der kan man som nævnt ovenfor både købe dyrefoder til almindelige kæledyr som hunde, katte, kaniner og andre gnavere, men også til mere eksotiske dyr. Du kan f.eks. købe foder til kænguruer, elefanter og næsehorn, reptiler, kameler, bjørne og primater. Det er helt sikkert derfor at flere danske zoologiske haver er på kundelisten hos forhandleren.

Besøg hjemmesiden, når du har tid, og få et kig på det brede udvalg af forskellige typer dyrefoder. Og husk, at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af dyrefoder, agn eller madding, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. De ved en masse om disse emner, og de vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde den rette type.

15. november 2021

Køb innovativ motorolie fra Shell og Castrol hos www.weboil.dk

Handel

Du finder alt i motorolie og additiver hos www.weboil.dk, som forhandler produkter til alt fra biler og motorcykler til traktorer, både og meget andet. På den måde er det hjemmesiden, du roligt kan gå på opdagelse hos, når du leder efter produkter, der holder din motor i gang og giver den nyt liv. Her finder du bl.a. en lang række anerkendte brands, såsom Shell og Castrol motorolie m.fl., som du kan tage et nærmere kig på for at finde den rette variant.

Castrol motorolie - mere end bare olie til bilen

Castrol motorolie er kendt og populær verden over, og det er der flere gode grunde til. Hos weboil.dk finder du Castrol motorolie i deres tre serier, EDGE, GTX og Magnatec, som har hvert deres fokus og funktioner. På den måde er der rig mulighed for at finde en Castrol motorolie, der passer til din motor og lever op til dine krav og behov. Du kan altid læse mere om den enkelte variant af Castrol motorolie ved at klikke på den, eller spørge det erfarne og dygtige kundeservice til råds, hvis du har brug for kyndig vejledning.

Shell motorolie er lig med højeste kvalitet

Du finder motorolie fra Shell i det bredeste og bedste udvalg, der er at finde i landet. Shell motorolie passer til enhver motor, og hos weboil.dk har de gjort det nemt og overskueligt at finde den rette Shell motorolie til dig. Med deres smarte nummerpladevælger kan du nemlig indtaste din nummerplade, og siden vil automatisk finde de rette Shell motorolier dertil. Nemmere og smartere bliver det ikke. Desuden ligger weboil.dk inde med et af de største sortimenter af Shell motorolie, så du ikke skal tøve med at handle her.

Gå ikke ned på kvalitet til dine køretøjer eller fartøjer, men handl hos weboil.dk i dag.

03. november 2021

Find rygerum og containerskjulere, der passer naturligt ind i bybilledet, på zenzo.dk

Handel

Er du interesseret i at finde et firma, der skaber spændende inventar til byrum, såsom en containerskjuler og rygerum, kan du med stor fordel læse om firmaet ZENZO. På deres hjemmeside, www.zenzo.dk, kan du se deres inspirerende sortiment.

Forskøn byrummet med en containerskjuler fra ZENZO

Klikker du ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne danne dig et godt overblik over deres store udvalg af inventar til byrum. Benytter du dig af ZENZO som leverandør af byrumsinventar, kan du være sikker på at opleve kvalitet og smukt design. De går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Leder du for eksempel efter noget inventar, der kan skjule containere, kan du tage et kig på deres containerskjuler. Deres containerskjuler fås i praktiske design, som både er flotte og funktionelle i byrummet. En container er sjældent et objekt, der skaber hygge i en by, og en containerskjuler er derfor en rigtig god løsning, hvis man ønsker at afskærme eller helt at skjule et containerområde.

Rygerum der skaber plads til alle

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle praktiske og funktionelle inventarløsninger, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af rygerum. Mange institutioner bruger rygerum, og det er derfor essentielt, at deres udseende og funktionalitet er i top. Tager du et kig på deres udvalg af rygerum, vil du kunne finde et stort udvalg af modeller. Du kan finde rygerum, der er lavet i vedligeholdsfri materialer, hvilket betyder, at de kan stå i mange år uden at blive slidte. I deres udvalg af rygerum finder du både rygerum, der kan stå i forbindelse med et busstoppested og rygerum, der passer godt ind i en have eller park. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af rum til rygere, kan du med fordel ringe til dem over telefonen, hvor de står klar til at rådgive dig.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og få en masse gode ideer til, hvordan deres funktionelle løsninger kan komme byrum til gode.

19. oktober 2021

På udkig efter TW koblinger og pneumatikventiler i høj kvalitet? Så besøg roykon.dk

Handel

Gå ikke på kompromis med hverken kvalitet eller udvalg, men find alt i fittings til industri hos www.roykon.dk. Der er du altid sikret de bredeste og bedste sortimenter af hvad end, du kunne komme til at mangle til dit formål og projekt. Tøv derfor ikke med at gå på opdagelse mellem de mange kategorier af bl.a. pneumatikventiler, TW koblinger, spændebånd og lufttrykslanger og meget andet.

Pneumatikventiler i mange forskellige udformninger

Hvis du leder efter et produkt, der styrer retningen af luft, er det pneumatikventiler, du er på udkig efter. Og dette finder du heldigvis i stor stil hos ROYKON, der ligger inde med et af markedets bredeste udvalg heraf. Pneumatikventilerne forhandles i en bred vifte af varianter, så du har mulighed for at finde både den størrelse og form, du har brug for. Indenfor pneumatikventiler finder du flere underkategorier, såsom drøvle- og kontraventiler, stopventiler og øvrige. Derfor er der ingen tvivl om, at dette er det kloge sted for dig at finde pneumatikventiler m.m. til dine projekter.

TW koblinger til sikker tankvognstransport

Du finder TW koblinger i flere varianter til tankvogne hos ROYKON, alle af høj og holdbar kvalitet du kan regne med. Indenfor kategorien af TW koblinger finder du desuden dæksler og koblinger til både propper og pakker. Derfor er der rig mulighed for at finde netop den form for TW kobling, du er ude efter. TW koblingerne forhandles desuden i flere materialer, heriblandt alu, rustfrit stål og messing, som du kan vælge mellem. Udover TW koblingerne finder du også andet tilbehør indenfor kategorien, så tøv ikke med at tjekke det ud i dag.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for til dit projekt indenfor industrien, kan du altid kontakte ROYKON for professionel rådgivning hver mandag til torsdag fra kl. 8-16 og desuden fredag fra kl. 8-14.

17. oktober 2021