fredag 29. september 2023

Handel

Handel på nettet er en smart og nem måde at finde lige præcis det, du er på udkig efter. I løbet af kort tid kan du gå virtuelt ind i mange forskellige webshops og lede efter den bedste og billigste vare. Det er til gengæld ikke altid nemt at finde de hjemmesider, der findes. Derfor har vi samlet en lang række links, pressemeddelelser og meget mere om handel i Danmark. Så kan du hurtigt og nemt finde det produkt, du er på udkig efter – til en pris, der er skruet i bund. Du kan selvfølgelig også blot læse nærmere om branchen. Der er en masse information at hente, og det er en god idé at læse, hvis du vil kunne træffe de bedste valg online. Så tag med fordel et kig på siden her.

Her er dine rettigheder for en beskikket advokat fra strafferet.com i en strafferetssag

Handel

Hvis du ikke er bekendt med processen og ikke mindst dine rettigheder i en strafferetssag, kan det hele virke overvældende. I Danmark har alle ret til en såkaldt beskikket advokat, når de anklages i en strafferetssag. Dette er en essentiel del af vores retssystem, hvor der er fokus på, at alle får en retfærdig retssag. Vil du gerne blive klogere på, hvad en beskikket advokat er, samt hvad denne kan gøre for dig, så læs med videre.

Hvad er en beskikket advokat eller beskikket forsvarer?

Når der er tale om en beskikket advokat eller en beskikket forsvarer fra strafferet.com, så betyder det, at det er en advokat, som er blevet udpeget af retten. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du skal indordne dig denne beslutning og lade den af retten beskikket advokat føre din sag. Du har derimod frit valg til at skifte den beskikket advokat ud med en advokat efter dine ønsker. Der behøver ikke at foreligge en tung årsag til dette, men derimod kan du blot vælge en anden, fordi kemien er bedre, eller fordi du føler dig mere tryg ved en anden advokat.

En beskikket advokat er en advokat, der sørger for din retssikkerhed, og som fører din sag. Den beskikket advokat har overblikket over din sag og er med hele vejen. Hvis du skal afhøres på politistationen, har du ret til, at din advokat er med ved din side for at sørge for, at dine rettigheder som anklaget bliver overholdt. Advokaten gennemgår din sag, finder de svage punkter i anklagen og planlægger dit forsvar. Advokaten sørger for at indhente oplysninger fra alle relevante eksperter og kilder, der kan gavne din sag, ligesom vedkommende kontrollerer, hvordan anklagemyndighedens efterforskning forløber.

Din beskikket advokat fører sagen i retten

Når sagen kommer for retten, er din beskikket advokat ligeledes med, og det er denne, der fører din sag frem i retten, afhører vidner m.v. Skulle sagen falde ud således at du bliver dømt, kan din beskikket advokat rådgive dig omkring dine muligheder for at anke sagen, samt om dette vil være optimalt i netop din sag. Du kan læse meget mere om dine rettigheder og dine muligheder på www.strafferet.com.

Med en forsvarsadvokat i strafferet sikrer du dig, at du får en retfærdig retssag, hvor arbejdet bliver udført for dig, ligesom du ikke selv behøver at have overblikket. En beskikket advokat giver dig tryghed med, at alt kommer til at gå korrekt til i din strafferetssag.

17. september 2023

Vil du have et stabilt annoncesalg? Få de bedste råd her

Handel

Hvem vil ikke gerne have et fortløbende og stabilt salg af annoncer og dermed en pålidelig annonceomsætning? Det er faktisk ikke utopisk - det kan dog godt være, du har brug for at hente hjælp ind udefra. Læs med videre, og få gode råd, eller kontakt Vendemus med det samme!

En annonceomsætning der er til at regne med

Arbejder du med professionel medieudgivelse, og er du interesseret i at outsource annoncesalget? Det er meget forståeligt! Der er nemlig en række fordele ved at lade eksperter stå for dit annoncesalg. Læs med her, og bliv lidt klogere på de primære fordele og få gode tips til, hvem du skal kontakte for at få de allerbedste resultater.

Annoncesalg kan godt være en svær størrelse. Hvad sælger? Og hvad kan være med til at sikre den bedste og mest stabile omsætning? Svarene på disse spørgsmål sidder eksperter i annoncesalg med, og netop deres viden er grunden til, at du med god fordel kan outsource opgaven til dem.

Vælger du en ekspert til opgaven, vil du hurtigt opleve, at salget af annoncer bliver stabilt, og at den følgende omsætning dermed bliver til at regne med. Det er en kæmpe sikkerhed i en omskiftelig hverdag.

Lad Vendemus hjælpe dig til succes

Er du interesseret i at outsource dit annoncesalg, bør du se lidt nærmere på aarhusianske Vendemus. Netop annoncesalg for medieudgivere er Vendemus’ absolutte ekspertfelt, og de kan hjælpe dig på vej mod en stabil annonceomsætning. Det gør de blandt andet ved at tage sig god tid til at sætte sig ind i netop dit medie og derefter gennemgå dine muligheder for salg af annoncer. På grund af deres lange erfaring har de også en masse viden, som de trækker på, når de går til en ny opgave. Det kommer dig til gode!

Vendemus er blandt de førende annoncebureauer i landet, og med deres lange erfaring går de til enhver opgave med ekspertise, viden og et mål om succes. Siden 2012 har de hjulpet udgivere med deres annoncesalg, og det betyder, at de efterhånden har en stor portefølje.

Går du og overvejer at outsource annoncesalget for dit medie, skal du ikke snyde dig selv for at besøge vendemus.dk. Du kan kontakte dem med det samme eller læse mere om deres ekspertisefelt og deres tidligere samarbejdspartnere.

27. april 2023

Smart og innovativt byrumsinventar designet til fremtidens byer

Handel

Fremtidens byer kommer til at se anderledes ud. Verdens befolkning vil nå 9,8 millioner inden 2050, og derfor kommer der til at være flere mennesker i byerne. Det skaber udfordringer, men samtidig også nogle spændende visioner for, hvordan fremtidens byer skal se ud.

Vi bliver flere og flere mennesker i byerne. Det betyder, at vi er flere, der må deles om pladsen, og vi derfor må gentænke måderne, vi bruger vores udendørsområder på. Det kræver smart og innovativt byrumsinventar, som tilgodeser de nye behov, og som gør det både rart, nemt og sjovt at bevæge sig rundt i vores urbane områder – også i fremtiden. Her er out-sider a/s én af de førende producenter, som skaber innovativt og funktionelt byrumsinventar, der er designet til at passe til fremtidens byer. Herunder kan du læse om nogle af de trends, som vil påvirke fremtidens byer og fremtidens byrumsinventar.

Progressivt dansk byrumsinventar

Den danske minimalistiske og funktionelle arkitektur har længe været en inspiration for andre lande. På samme måde bliver der i Danmark også skabt nytænkende, smart og inspirerende byrumsinventar. Her handler det om, at byer skal indrettes til mennesker, så de inviterer os til virkeligt at bruge vores fælles udendørsområder og socialisere med menneskene omkring os. Byrumsinventar fra out-sider a/s er et eksempel på innovativt, lækkert og funktionelt dansk byrumsinventar. De skaber inventar, som er baseret på en vision om at ville pirre sanserne og udfordre det eksisterende med nyt og modigt byrumsinventar.

Optimering af urbane områder

I fremtiden skal byrumsinventar designes med større fokus på at skabe flere siddepladser. Vi bliver nemlig flere og flere mennesker i byerne, så der er brug for løsninger i byrummet, som udnytter pladsen og som gentænker måderne, de urbane områder bruges på.  Out-sider a/s har blandt andet skabt forskellige picnic møbler i højtrykslaminat, som er designet til at give mange pladser i en social formation, hvor vi bliver inviteret til at interagere med vores medmennesker. Flere af produkterne er desuden multifunktionelle. De tilbyder eksempelvis modulære elementer, som kan kombineres på forskellige måde, og som giver uendelige muligheder for kreativ og social interaktion og både kan bruges til leg og til at sidde på. I deres sortiment har de også en sidepullert, som både fungerer som siddepladser i byrummet, og som om aftenen derudover lyser flot op i bymiljøet med atmosfærisk lys.

Cirkulære økonomier

Cirkulær økonomi er idéen om en økonomi, hvor man forlænger produkters livscyklus. Det betyder, at byer skal gøre en indsats for at udnytte, genbruge og genanvende ressourcer. Med udgangspunkt i principper om at ville dele og genbruge, vil man se, at byer vil forsøge at formindske affald i byen. Et eksempel på cirkulær økonomi er f.eks. urban farming, som man allerede har set i København. Det er en form for bylandbrug, hvor man udnytter pladsen til at dyrke og gro mad. F.eks. har man urban farming på ØsterGro, som er en tagfarm i København.

02. april 2023

Qred giver bedre chancer for at få lån til virksomheder end de store banker

Handel

Fortvivl ikke, hvis det er svært at komme i gang med virksomheden, eller dit firma har mødt store udfordringer på det seneste. Qred står nemlig klar til at tilbyde økonomisk assistance i form af lån til virksomheder. På www.qred.dk kan du nemt smide en ansøgning til et virksomhedslån, og som ejer af en mindre virksomhed har du formentlig bedre chancer for at få godkendt et lån hos dem end hos de store pengeinstitutter.

 

Qred er klar med fleksible lån til virksomheder

Find lån til virksomheder hos Qred, hvis din virksomhed trænger til et økonomisk løft. Der er nemlig ikke nogen, der kender til værdien af et lån som manden bag Qred. Emil Sunvisson stod selv med hatten i hånden og blev afvist af banken, da han søgte et lån til virksomheden, han stod bag. De mente ikke, at hans idé var gennemtænkt tilstrækkeligt til, at han kunne blive kunde hos dem.

Mange virksomheder oplever det, som stifteren fra Qred oplevede i sin tid. De større banker kan finde på at afvise lån til virksomheder på baggrund af, hvad pengene skal bruges til. Kravene til dokumentation er ekstremt høje, og de er svære at få overblik over. Bankerne kan også kræve, at man stiller med en betydelig startkapital selv, før de vil give et lån til virksomheder. Kender du til den slags udfordringer, bør du klikke ind på www.qred.dk. Her er ansøgningen af lån til virksomheder gjort overskuelig, og de sørger for, at også mindre firmaer kan komme i betragtning. Deres håndtering af problematikken har desuden sikret dem en rating på 4,6 på Trustpilot, hvilket tydeligt viser, at de danske virksomheder sætter pris deres indstilling.

Et virksomhedslån kan gøre underværker for dit firma

Iværksættere og erhvervsdrivende ildsjæle er hjertet i vores økonomi. Det ved de hos Qred, og derfor har de også arbejdet for at gøre virksomhedslån tilgængelige for mindre firmaer. Faktisk er det hos dem muligt for ethvert aktivt og registreret firma at ansøge om et erhvervslån. Frem for langhårede dokumentationsprocesser har de opsat en ansøgningsformular på hjemmesiden, hvor det ønskede beløb og din virksomheds oplysninger blot skal indtastes. Dermed er du ét skridt nærmere et virksomhedslån.

Hos Qred vil de med deres virksomhedslån gerne give et alternativ til de store bankers uigennemskuelige bureaukrati. De ønsker at sætte kundernes oplevelse og behov i første række, så det bliver nemmere at opstarte og holde især mindre virksomheder kørende. Søger du et virksomhedslån, skal du altså bare klikke ind på deres hjemmeside og vælge, om du vil låne 20.000 kr., en million eller hvad end, din virksomhed har brug for. Hos Qred har du gode chancer for at få din ansøgning til virksomhedslånet godkendt, og har du spørgsmål til processen, vil de naturligvis gerne besvare dem helt uforpligtende.

01. marts 2023

Feriebolig & Investering tilbyder unikke muligheder for investering i ferieboliger i Italien

Handel

Drømmer du om at have adgang til en eller flere ferieboliger i Italien? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi kigger lidt nærmere på Investering & Feriebolig og de mange muligheder, det danske aktieselskab tilbyder sine investorer. Investerer man i Investering & Feriebolig, får man nemlig adgang til en række ferieboliger rundt omkring i verden – herunder Italien.

Nyd din ferie i en lækker feriebolig i Italien

Hvert år er der mange danskere, der tager til Italien for at nyde deres ferie, men hvis man ikke ønsker eller ikke har mulighed for at betale prisen for at booke og leje, eller man måske ønsker at tage mere spontant afsted, kan det være svært at finde den rigtige bolig. Derfor tilbyder Investering & Feriebolig dig muligheden for at investere i en feriebolig i Italien gennem dem. Konceptet fungerer grundlæggende sådan, at man investerer i aktier i Investering & Feriebolig, hvorefter man som investor bliver medejer af ferieboliger i Italien og mange andre steder i verden. Selvom Italien er et populært rejsemål, er det nemlig ikke kun ferieboliger i Italien, du finder i porteføljen hos det danske aktieselskab.

De har investeret i ferieboliger i hele verden, og du får som investor mulighed for at leje dem for et fornuftigt beløb. Skal du bruge en feriebolig i Italien i din ferie, kan du – alt afhængigt af hvordan prioriteringsrunden forløber – nemt booke en passende bolig, såfremt den er ledig i den gældende periode. Det er dermed både muligt for dig at planlægge ferien i god til og tage mere spontant afsted, og du betaler kun leje samt et gebyr for rengøring, forbrug og deslige. Du kan dermed nyde din ferie i en lækker feriebolig i Italien under ordnede forhold, og den mere overkommelige investering og den fornuftige leje gør det muligt for dig at rejse billigere – og dermed også oftere.

Gør en investering i ferieboliger med forventet afkast på 3 %

Det er altid muligt at investere i ferieboliger, men har man ikke midlerne til at betale for den fulde investering, eller har man ikke lyst til at bruge tid på vedligeholdelse og alle de andre forpligtelser, der følger med, tilbyder Investering & Feriebolig dermed et praktisk alternativ. Gør man en investering i ferieboliger gennem dem, søger de nemlig for alt det praktiske. Derudover er der også det aspekt af investeringen, at Investering & Feriebolig forventer et afkast på 3 %. Du får dermed ikke blot en masse fordele i forhold til ferieboligerne, du kan også betragte muligheden som en reel investering.

Derfor bør du også undersøge dine muligheder for at gøre en investering i ferieboliger grundigt, inden du tager en endegyldig beslutning. Investering i ferieboliger er nemlig en investering som alle andre investeringer, og det indebærer risici, selvom der er mange fordele ved konceptet. Derfor kan du allerede nu læse mere om Investering & Feriebolig og deres koncept på www.investeringogferiebolig.dk, og de tilbyder også at rådgive dig i processen, hvis du ønsker sparring i forhold til, om en investering i ferieboliger i Italien eller andre steder i verden, er det rigtige for dig.

28. februar 2023

Bolig investering: Invester i studieboliger i Aarhus gennem Investering og Studiebolig

Handel

Muligheden for at finde en studiebolig i Aarhus med en husleje på kun 4000 kr. – inkl. el, vand, varme og internet – lyder måske som en drøm for mange, men hos Investering og Studiebolig er det virkelighed. Det danske aktieselskab giver nemlig dig mulighed for at blive medejer af attraktive studieboliger i Aarhus og mange andre danske studiebyer, som du kan anvise børn, børnebørn eller bekendte til, hvis de har brug for en studiebolig. På den måde præsenterer Investering og Studiebolig et moderne alternativ til forældrekøb, der giver dig mulighed for at gøre en både fornuftig og langsigtet investering.

En ny form for bolig investering med afkast på 6-7 %

Bolig investering kan måske lyde som en overdrevet løsning, når det drejer sig om studieboliger, men det gælder kun, hvis man kigger på muligheden for at gøre et traditionelt forældrekøb. Her er der nemlig tale om en bolig investering af en vis størrelse, og selvom du naturligvis får en bolig ud af det, så vil der også være en masse vedligeholdelse og udgifter forbundet med købet. Derfor tilbyder Investering og Studiebolig et alternativ, der både giver flere mulighed for at hjælpe unge i deres familie med at finde den rigtige studiebolig, men også giver mulighed for at gøre en investering med et fornuftigt afkast.

Hos Investering og Studiebolig investerer du nemlig ikke i en specifik bolig. Derimod investerer du i en aktie i det danske aktieselskab. På den måde begrænser du dig ikke til en specifik lokation eller en specifik bolig, da Investering og Studiebolig har boliger i flere af de mest populære danske studiebyer. Ved at gøre en bolig investering gennem dem bliver du medejer af dem alle, og du kan derefter anvise unge studerende i din omgangskreds til lejlighederne. Det er dog ikke kun en god investering for den studerende, det hjælper, bolig investeringen er også en god investering for dig, da Investering og Studiebolig forventer et afkast på 6-7 %. Du kan dermed gøre en fleksibel bolig investering, der ikke blot giver et fornuftigt afkast, men også mange forskellige muligheder.

Unikke muligheder for at investere i en studiebolig i Aarhus

Aarhus er en af de større studiebyer, hvori Investering og Studiebolig har flere lækre studieboliger. Gennem årene har de nemlig samlet en bred og varieret portefølje af studieboliger i Aarhus, som du naturligvis kan læse mere om på www.investeringogstudiebolig.dk, hvis du er interesseret. Det er Investering og Studiebolig, der står for opkøbet og vedligeholdelsen af de forskellige studieboliger i Aarhus, på trods af at du som investor bliver medejer og har mulighed for at anvise studerende til boligerne. Den studerende skal derefter naturligvis betale et depositum og husleje, men lejen er holdt i et meget fornuftigt prislag. Man betaler nemlig i gennemsnit kun 4000 kr. i husleje inkl. el, vand, varme og internet.

Kender du nogen, der står og mangler en studiebolig i Aarhus, eller ønsker du at hjælpe et familiemedlem godt i gang med studierne? Så er der flere gode grunde til at gøre en bolig investering gennem Investering og Studiebolig. Den investering, du kan gøre gennem det danske aktieselskab, er nemlig noget mindre, end hvis du nu overvejede et forældrekøb. Derudover kan du både investere med pension, selskabsmidler og egen opsparing, så der er mange muligheder for at investere i studieboliger i Aarhus og flere andre danske byer, hvis du allierer dig med Investering og Studiebolig.

28. februar 2023

DC-Supply tilbyder container udlejning som bl.a. shipping container

Handel

Mangler du en container i kortere perioder, eller skal du gerne have en offshore container? DC-Supply har løsningen til alle behov, uanset om det er kortvarigt, langvarigt eller om det er permanent. De kan nemlig tilbyde container udlejning og shipping container i høj kvalitet, med alle de korrekte og lovmæssige krav.

Container udlejning til opbevaring eller kontor

Skal der bygges om, eller er der behov for opbevaring i en kortere eller længere periode, så kan DC-Supply hjælpe. De har nemlig container udlejning til private og erhverv, så alle har mulighed, for at finde en container hos dem. Med deres container udlejning er du selvfølgelig garanteret en god container, der kommer i den bedste kvalitet. De står altid klar til at hjælpe, når det kommer til container udlejning, og vejleder gerne omkring indretning af f.eks. mandskabsfaciliteter og byggepladser. Du kan også leje en container til en kortvarig kontorløsning, det kan blandt andet være smart, når der skal bygges om på kontoret, så alle medarbejdere har et sted at arbejde. Denne form for container udlejning kommer selvfølgelig med alt nødvendigt interiør, og med godt indeklima. Uanset hvilken type container du skal bruge, er du garanteret at de selv leverer og henter igen. Tag ind forbi dc-supply.dk, hvis du har brug for en container.

Alle shipping containere er ISO-certificeret

Foruden deres smarte containere til ophold, opbevaring og andet praktisk, kan DC-Supply også tilbyde shipping container. Det er en standard ISO container med CSC-godkendelse, som du kan anvende til fragt med lastbil, tog, skib eller fly. Du kan både købe og leje en shipping container på 20 fod og 40 fod. Du kan også finde en shipping container i deres brugtmarked, som selvfølgelig også er standardiseret til fragt. En shipping container møder alle de nødvendige krav, både hvad kommer til størrelse og holdbarhed, så de kan stables i transport uden problemer. Hver 30. måned inspiceres en shipping container af en certificeret inspektør. Det gøres for at sikre, at containeren lever op til standardkravene og er inden for specifikationerne. Shipping containere er robuste og vejrbestandige, og kan holde til at stå på byggepladser og kan være ekstra lagerplads i kortere og længere perioder. Det er helt sikkert en fordel, at du besøger dc-supply.dk, hvis du har brug for en shipping container. De garanteret altid et godt produkt og god kundeservice.

DC-Supply udlejer og sælger altid containere i den højeste kvalitet. Derfor er du også sikret det bedste produkt, uanset om det er til afkøling, opbevaring eller til ophold.

03. juli 2022

Giv hønsene bedre livskvalitet med mobilt hønsehus fra Haugaarden

Handel

Det er altid vigtigt, at du tager dig ekstra godt af dine høns, uanset årstiden. Haugaarden har en ideel løsning, med et mobilt hønsehus, der sørger for friske markområder, til de fritgående høns. Med et flytbart hønsehus, er du sikret at dine høns har en bedre livskvalitet. Dette er godt for både dig og hønsene.

Mobilt hønsehus med godt overblik

Med et mobilt hønsehus, har du en smart løsning, og en ideel tilføjelse til en gårdbutik. Haugaarden har sørget for at skabe et effektivt og godt hønsehus, der giver hønsene en bedre livskvalitet. Et mobilt hønsehus er en god måde, hvorpå hønsene kan flyttes fra én ende af marken, til en anden. Alt sammen uden for meget besvær. De mobile hønsehuse står nemlig på hjul, og har desuden hæve- og sænkefunktion. Det er nødvendigt at hønsehuset hæves, når det bliver flyttet på, for at undgå skader og lignende. Når det mobile hønsehus står hvor det skal, kan det let sænkes igen, så det står ideelt på marken. Foruden det mobile aspekt, kan du også være helt sikker på, at et mobil hønsehus følger alle de danske regler, hvilket betyder de også overholder alle de økologiske regler. Derudover garanterer Haugaarden, at et mobilt hønsehus egner sig helt perfekt til de danske vejrforhold.

Haugaarden har udstyret alle mobile hønsehuse med et semi-automatisk æggesamlingsbånd. Dette samler alle græsæggene i husets forrum. Et mobilt hønsehus er også udstyret med et smart gødningsbånd. Det fjerner alt gødningen og placerer det på bagsiden af hønsehuset. Du kan vælge mellem to forskellige modeller af de mobile hønsehuse, Haugaard 300 og Haugaard 600. Dette indikerer hvor mange høns, du kan have i et mobilt hønsehus. Haugaard 300 huser 300 høns, hvor Haugaard 600 huser 600 høns. Du kan være sikker på, at du vil få leveret et mobilt hønsehus, med alt inventaret samt gennemført elektrisk styring. Dette kan let og intuitivt betjenes, som de vil instruere dig i, når de leverer dit hønsehus. De kan levere et mobilt hønsehus hjem til dig eller på din mark, du skal bare sørge for at have elektriciteten klar. De bliver og sørger for at det hele fungerer optimalt, inden de tager afsted igen.

Bedre æggekvalitet med mobilt hønsehus

Der er forskellige årsager til at overveje at skifte til et mobilt hønsehus. En af de mange fordele er, at æggekvaliteten vil være bedre. Fritgående høns lægger nemlig mange æg. Velfærden for høns, der befinder sig ude, er desuden langt højere, hvilket giver bedre kvalitet af æg. Et mobilt hønsehus er derfor en god ide, da du lader hønsene spise græs og insekter, hvilket forbedre smag af æggene. Et mobilt hønsehus sørger for, at hønsene ikke nedspiser et enkelt område.

Er det tekniske ved et mobilt hønsehus vigtigt for dig, kan du føle dig sikker med Haugaardens installeringer. De har udstyret deres mobile hønsehuse med en komplet OMRON PLC styring. Det gør det muligt at styre alle husets elektriske dele. Det kan alt sammen styres fra det mobile hønsehus’ servicerum. Der er en touch skærm, der giver adgang til alt, lavet med brugervenlig grafik. Det er derfor muligt for både voksne og børn, at navigere i den. Loftslyset kan justeres i både rampetid og styrke. Det er med til at give en automatisk stimulering af solopgang og solnedgang inde i vognen. Derudover er der også lys i rederne, samt en automatisk åbne/lukke funktion. Det er styret med 24V Linak aktuator. Der er desuden et komplet vandsystem i alle mobile hønsehuse, som forsyner drikkeniplerne.

Haugaarden står altid klar til at vejlede dig, når det kommer til de mobile hønsehuse. Er du interesseret i et mobilt hønsehus, bør du tage ind forbi haugaarden.dk for at lære mere.

27. maj 2022

Facadeskilte og anden skiltning forhandles hos www.armstrupskilte.dk

Handel

Har du brug for skiltning af virksomheden, så kan du være sikker på at Amstrup Skilte er det rette sted for dig. Du kan hos www.amstrupskilte.dk se deres tidligere arbejde, så du har en langt bedre ide om, hvad de kan tilbyde dig. De kan lave alt fra facadeskiltning til solfilm.

Skiltning i høj kvalitet hos www.amstrupskilte.dk.

Når du har brug for skiltning til virksomheden, uanset om det er på facaden, i selve bygningen eller på et banner, så er www.amstrupskilte.dk det rette valg. Hos dem kan du være sikker på at få den bedste behandling. De er med dig hele vejen, uanset om du har en næsten færdig ide eller du ikke helt er klar over, hvad du er på udkig efter. Hos www.amstrupskilte.dk har de været i gang siden 2006, og bliver kun ved med at få nye talenter på scenen. Du kan derfor være helt sikker på, at de kan hjælpe dig. Specialisterne på www.amstrupskilte.dk er godt kendt med facadeskiltning og foliearbejde, men kan også tilbyde alt fra lille magnet til komplette butiksskiltninger. Der er meget www.amstrupskilte.dk kan hjælpe med, ikke mindst at realisere din vision. Derfor er det helt sikkert anbefalelsesværdigt at tage ind forbi www.amstrupskilte.dk. Der kan du også se nogle af deres tidligere skiltninger og andet arbejde, så du har en ide om deres varierende løsninger.

Gør opmærksom på virksomheden med facadeskilte

Noget som Amstrup Skilte gør meget i, er de smarte facadeskilte, der næsten ikke kan undværes på virksomhedens bygning. Der findes et væld af forskellige typer facadeskilte, og typisk er de med både navn og logo. Du kan anvende facadeskilte på mange kreative måder, og netop hertil kan Amstrup Skilte hjælpe dig, hvis du ikke helt er klar over, hvordan du skal bære dig ad. De kan altid finde en løsning, når det kommer til facadeskilte, uanset om det er på mursten, vinduer eller metal. De sørger altid for at levere facadeskilte i høj kvalitet, der vil udtrykke virksomhedens ånd på den bedste måde. De rette facadeskilte er også øjefang, så folk hurtigere kan få øje på jeres butik, og blive fristet til at komme ind. Når du kontakter virksomheden, kan du være sikker på, at de vil være med hele vejen, lige fra koncept til færdige resultat. De tager altid dig med i overvejelserne, så du får det facadeskilt, der matcher dine behov. Lær mere om facadeskilte hos amstrupskilte.dk.

Amstrup Skilte er helt klart stedet for dig, der ønsker skiltning i høj kvalitet, produceret af et godt og professionelt team.

10. maj 2022

Vendemus byder på effektiv mediesalg

Handel

Vendemus er i dag et af Danmarks førende annoncebureauer. Deres erfarne team består af medarbejdere, der alle har både stor livserfaring, lange relevante uddannelser og en bred forretningsforståelse. Mediesalg er derfor intet problem, når man har et kompetent team bag sig, og samtidigt har godt fat i størstedelen af det danske mediemarkedet.

 

Mediesalg der når en bred gruppe

Hos Vendemus er mediesalg derfor ikke bare en forretning, men også en passion. Deres store medieportefølje dækker både erhvervsmedier, forbrugermedier, forbrugermedier målrettet 50+ og forbrugermedier målrettet mænd. På denne måde nås en utroligt bred målgruppe, hvilket betyder at du kan lade Vendemus tage hånd om dine annoncer med en vished om, at dit budskab nok skal slå igennem. Mediesalg under kategorien erhvervsmedier foregår blandt andet i samarbejde med medier såsom Arbejdsmiljø, SIGNATUR og Advokaten. Disse er dog bare et lille udpluk af de medier, der retter sig mod erhvervslivet. Du finder derfor også medier, der blandt andet retter sig mod museumsverdenen, tandlægebranchen eller taxa- og busvognmandsbranchen. Er du derfor interesseret i mediesalg rettet mod erhvervslivet, står Vendemus klar med både en bred portefølje, et stort know-how og stærke samarbejdspartnere med interesse for mediesalg. Ledelsen i Vendemus er alle selv iværksættere, hvilket også vil sige at kapacitetsparametrene løbende stimuleres, og er derfor konstant under udvikling.

 

Mediesalg i forbrugermedier

Mediesalg hos Vendemus retter sig dog mod meget mere end bare erhvervslivet. Kategorien forbrugermedier bugner for eksempel med medier, der er rettet mod en lang liste af hobbyer og forskellige former for interessefelter. Når du indsætter en annonce i et nichemagasin, vil du opleve, at mediesalg kan rettes mod meget specifikke segmenter af forbrugere, og dermed nå den ønskede målgruppe mere effektivt. Find for eksempel skønhedsmagasinet SKØN, der er Danmarks største skønhedsmagasin og modtages gratis hver eneste måned af mere end 80.000 kunder fra Matas. Netop dette magasin har 200.000 læsere om måneder og udleveres 10 gange årligt. Et andet eksempel på et populært forbrugermedie kunne være Illustreret Videnskab, der dækker alting under kategorien videnskab. Netop dette magasin er nordens største indenfor dens genre, og derfor perfekt til alt inden for natur og teknologi. De erfarne medarbejdere hos Vendemus vil altid sørge for at vejlede dig om, hvor hvert enkelt magasin fordeles og læses mest, da geografi er en af de parametre, der har stor indflydelse på, hvor det bedst kan betale sig at indsætte en annonce.

 

Vil du vide mere om, hvilke andre parametre, der er værd at overveje før en annonce sættes ind? Så besøg vendemus.dk, hvor du kan gå på opdagelse i den store portefølje af medier, samt hvordan Vendemus arbejder — helt fra redaktion til distribution.

02. maj 2022

Få styr på diverse regler i forbindelse med forældrekøb

Handel

Tjek www.privatrevision.dk ud i dag for den bedste rådgivning til bl.a. regler i forbindelse med forældrekøb og meget andet. Her er du sikret det mest professionelle team i byen.

Gør det bedste forældrekøb med hjælp fra PrivatRevision

Hvis du leder efter rådgivning der betaler sig i forbindelse med ejendom som fx forældrekøb, så er PrivatRevision lige den virksomhed, du leder efter. Deres kontor har beliggenhed i Aarhus, og deres advokater og revisorer har mange års erfaring med rådgivning til både private såvel som erhvervsleder inden for skat, moms, ejendom og meget mere. Hvis du overvejer at investere i et forældrekøb til dine børn, så er der mange forskellige ting, du bør være opmærksom på. For de forældre, der har råd til det er der mange fordele ved et forældrekøb. På den måde kan dit barn komme ind på boligmarkedet, og slipper for at betale husleje til markedspriserne, hvilket nogle gang er meget høj og langt mere end en studerende kan skrabe sammen om måneden. Forældrekøb er mest aktuelt i de større danske byen, hvor huslejepriserne er meget høje og det kan være svært for en studerende at få budgettet til at hænge sammen. Når man køber et forældrekøb, så kan der være mange forskellige ting, man skal være opmærksom på. Hvis du gerne vil have hjælp til at gennemgå regnskaberne for ejendomsforeningen, gennemlæse referaterne fra tidligere møder i foreningen etc., så kan du finde den hjælp på privatrevision.dk. De kan give dig præcis den rådgivning, du skal bruge i forbindelse med et forældrekøb. Der er flere spørgsmål, der er gode at stille sig inden man finder den store pengepung frem, og hvis man skal lave en lejekontrakt til sit barns kæreste eller ven, så har de også kompetencerne dertil.

Hjælp dig selv og døg hjælp til regler i forbindelse med forældrekøb 

PrivatRevision kender til alle regler i forbindelse med forældrekøb. Og der er ikke så få, at sætte sig ind i. Der er forskellige skatteregler i forhold til indtægter på forældrekøb, såvel som gæld og afbetaling. Hvis du har besluttet dig for at købe en lejlighed til dit unge barn, så er der regler i forbindelse med forældrekøb, som du skal sætte dig ind i. Der er helt klart mange fordele ved at investere i ejendom i de større danske byer, hvis man har råd til det, men før du beslutter dig, så kontakt professionelle rådgivere for at få den nødvendige baggrundsviden. Hvis du fx skal udarbejde en lejekontrakt til dit barns ven eller kæreste, så kan det være praktisk, at dit barn står på som udlejer, og at denne fremlejer et værelse i lejligheden. Alt det og mange flere regler i forbindelse med forældrekøb kan du få hjælpe til at finde ud af hos privatrevision.dk.

26. april 2022

Bestil nøglesnore og skjorter med logo hos MarkOn

Handel

Når I skal til messer, er det altid en god ide at have det rette udstyr, der på en diskret måde, viser hvem I er. Hos MarkOn har de et fantastisk udvalg til jer, der er ude blandt kunder. De kan nemlig byde på både nøglesnore og skjorter med logo.

Vælg skjorter med logo til messer

Skal jeres virksomhed præsenteres på en effektiv og diskret måde, så er skjorter med logo uden tvivl det rette valg for jer. MarkOn har lige det du skal bruge, når du er ude ved messer eller andre events. Deres skjorter med logo har været igennem en stor udvikling og findes i forskellige fits. Det er derfor muligt at finde skjorter med logo i slim fit, modern fit og comfort fit. Du kan også få skjorter med logo, der matcher alle dine medarbejdere, uanset størrelse. Deres skjorter med logo kommer både med og uden lommer, i forskellige farver og mønstre. Du kan vælge skjorter med logo i klassiske designs eller noget mere casual. Desuden kan du finde skjorter med logo, der kommer i både dame- og herremodeller. Der er rig mulighed for at finde det rette til jeres event, så alle er klar over, hvor I kommer fra. Tag ind forbi markon.as og bestil de bedste skjorter med logo til dine medarbejdere.

Find nøglesnore i flotte farver

Foruden deres skjorter, kan MarkOn også tilbyde de smarte og praktiske nøglesnore, der kan have jeres navn og logo på. Til forskellige events kan det være nødvendigt at holde nøgler eller andet tæt på kroppen. Dertil er nøglesnore super effektive, dog kan det også være noget dine medarbejdere har brug for, for at holde deres kort tæt på kroppen. Nøglesnore er utrolig effektive for mange, der kan bruges på arbejdspladsen, men også i fritiden. Derfor er nøglesnore også super smarte at give ud, til dem der kommer forbi jeres bod, når I er til forskellige messer og andre events. Nøglesnore fås i forskellige farver, og de fås med karabinhager, mobilsnor eller begge dele. I kan derfor være sikker på at få præcis dét, I har brug for. Tag ind forbi markon.as og tag kontakt til dem. Sammen kan I finde den bedste løsning til jer, når det kommer til valget af nøglesnore og andet merchandise med logo.

MarkOn er der for dig, der har brug for de rette produkter til dine medarbejdere, eller til forskellige firmamesser. De hjælper dig med at finde det helt rigtige om det er merchandise til dine kollegaer eller til kunder.

25. februar 2022

Få en bistandsadvokat i din straffesag fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Handel

Står du med en straffesag i horisonten, er der hjælp at hente hos Strafferet.com. Det er en specialafdeling hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik med erfaring indenfor alle typer af straffesager. Er du derfor selv tiltalt, eller har du en ven, der sidder varetægtsfængslet, kan du med fordel besøge finde din nye forsvarsadvokat på www.strafferet.com.

 

En god hjælp i din forestående straffesag

En straffesag går altid gennem et helt specifikt forløb, der starter med at du enten bliver sigtet eller anholdt af politiet. Efterfølgende tiltales du og skal således i retten. Når du står overfor en straffesag, er det altid en fordel at have en forsvarsadvokat med på sidelinjen — især en du kan stole på! Dem finder du naturligvis masser af på hos Strafferet.com, hvor specialiserede advokater altid indgår et samarbejde med dig om din individuelle straffesag. Dette samarbejde er baseret på konstruktive dialoger og enorm tillid, da man hos Strafferet.com mener, at netop disse er vigtige for en god kemi forsvarer og tiltalte imellem. Et solidt samarbejde gør nemlig, at I kan arbejde mod det bedste resultat for din straffesag. De mange forsvarsadvokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik står altid klar til en uforpligtende snak om din forestående straffesag.

 

Vær sikret en effektiv bistandsadvokat

Har du i stedet været offer for en forbrydelse er det også en mulighed at finde en bistandsadvokat på www.strafferet.com. Du har altid ret til en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for forbrydelser såsom overfald, vold, voldtægt eller lignede krænkelser. Derfor udfører advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik selvfølgelig også arbejde som bistandsadvokat for ofre for forbrydelser. Finder du dig selv i en følsom situation efter et overgreb kan det være fordelagtigt at tage kontakt til en professionel bistandsadvokat. Denne kan nemlig hjælpe dig sikkert gennem processen og sagsforløbet, samt sikre at du får søgt om erstatning, hvor det er muligt. Dette betyder for eksempel, at en bistandsadvokat fra Strafferet.com rejser et erstatningskrav overfor dit forsikringsselskab, skadeforvolderens forsikringsselskab, systemet eller Erstatningsnævnet. Ligeledes kan du få hjælp til at oprette et polititilhold, hvis dette føles nødvendigt. Ydermere kan en bistandsadvokat henvise til psykologhjælp eller krisehjælp, hvis du har brug for hjælp med at bearbejde en traumatiserende oplevelse. Alt i alt er hjælp fra en bistandsadvokat altså yderst anbefalet til dig, der har været udsat for en forbrydelse. På www.strafferet.com findes udførlige beskrivelser af de mange kompatible advokater, der alle hellere end gerne vil hjælpe dig trygt gennem dit specifikke sagsforløb.

10. februar 2022

Foderanlæg og flexsnegl forhandles hos Moderne Kornbehandling ApS

Handel

Savner du en forretning, der sælger højkvalitets produkter til håndtering af foder? Så er Moderne Kornbehandling ApS præcis hvad du leder efter. Her kan du bestille et foderanlæg eller nye flexsnegle på bare 2 minutter med hjælp fra erfarne medarbejdere, der altid er klar på enten telefon eller mail. Deres centrale placering i Tørring i Midtjylland, betyder at de servicerer kunder over hele landet.

Foderanlæg i topkvalitet til dine dyr

Er det et foderanlæg du higer efter, fås mange flotte modeller. Bestil foderanlæg på www.mkorn.dk allerede i dag og forvent tårnhøj kvalitet, der leveres dag-til-dag. Hos Moderne Kornbehandling ApS ser man nemlig altid kunden behov før produktet, der sælges. Netop derfor tilpasse gerne en løsning til din bedrifts meget specifikke behov, sådan at du aldrig kommer hjem med en forkert bestilling i bagagen. Desuden leveres foderanlæg fra Europas største producent af foderanlæg i Italien. Dette betyder, at kvaliteten er i top, og at du derfor ikke behøver at bekymre dig om et nyt anlæg før om mange år ud i fremtiden.

Køb de bedste flexsnegle på markedet

Hos Moderne Kornbehandling ApS er de stolte af at kunne udbyde en flexsnegl fra det amerikanske firma Chore-Time. Modeller fra Chore-Time er kendt for deres høje kvalitet, idet de er udviklet af et firma, som siden 1952 har arbejdet på at forbedre deres produkter. De imponerende produkter indenfor kategorien flexsnegl importeres af Moderne Kornbehandling ApS og forhandles hurtigt videre til dig. Du kan altså få fat i den bedste flexsnegl på markedet. I stedet for at investere i billige produkter, der garanteret vil behøve udskiftning efter ganske kort tid, er flexsnegle fra Chore-Time derfor et ganske bæredygtigt valg. At investere i en flexsnegl fra Moderne Kornbehandling ApS er derfor en rigtig god ide.

www.mkorn.dk kan du læse videre om foderanlæg, flexsnegle og meget andet til dig, der holder dyr eller på anden vis har brug for produkter til korn og foder.

31. januar 2022

Tag med Private Jet Partner på Formel 1 rejse eller golfrejse med privatfly

Handel

Gør dine rejser mere spændende og mindre stressende, ved at anvende privatfly. Hos Private Jet Partner, kan du booke Formel 1 rejse og golfrejse med privatfly. De har den helt rigtige løsning til dig, uanset hvor mange I er. Det er en luksuriøs oplevelse, som vil gøre jeres tur langt bedre.

Gør turen fantastisk – tag på golfrejse med privatfly

Er du på udkig efter nye golfbaner, hvorfor så ikke tage en golfrejse med privatfly fra Privat Jet Partner? De har den korteste vej til greenen, og vil altid sørge for at lande i den lufthavn, der er tættest på din destination. Hvorfor bør du vælge en golfrejse med privatfly? Det er meget simpelt – det er mindre stressende for dig, og giver mulighed for at undgå lange køer og sure miner. Derudover er golfrejse med privatfly et luksuriøs oplevelse enhver skal have mulighed for at prøve. I kan alle være sikre på at der bliver taget kærlig hånd om jeres golfudstyr og anden bagage. Mener I det er på tide at prøve golfrejse med privatfly, så tag kontakt til private-jet-partner.dk.

Gå ikke på kompromis med flyrejsen – book privatfly til Formel 1 rejse

Går du op i Formel 1, så er det på tide at vælge den bedste rejsemulighed. Hos Private Jet Partner kan du booke en Formel 1 rejse med privatfly, der giver dig mulighed for at nyde dit privatliv. Dig og dine venner, familie eller kolleger kan altså opleve en luksus uden lige, der samtidigt er afslappende. Med Formel 1 rejse har I mere fleksibilitet end på kommercielle rejser, og I behøver derfor ikke være i lufthavnen flere timer i forvejen. For at nyde Formel 1 rejse bedst muligt, er det helt sikkert at et privatfly er det rette valg. Der er ingen mellemlandinger eller overnatninger i forskellige lufthavne. Lær meget mere om privatfly til Formel 1 rejse hos private-jet-partner.dk, og find ud af hvad de ellers kan tilbyde dig.

17. januar 2022

Migatronic svejsemaskiner og vinkelstål hos P. Conradsen

Handel

Du kan altid være sikker på at finde gode og holdbare materialer hos P. Conradsen. De er altid klar til at hjælpe, og har med deres professionelle viden og høje faglighed mulighed, for at hjælpe dig. På deres side finder du blandt andet Migatronic svejsemaskiner og vinkelstål, i blandt andre gode materialer.

Holdbare og effektive Magatronic svejsemaskiner

Står du i en situation, hvor du mangler godt og effektivt svejseudstyr? Så bør du tage ind forbi P. Conradsen, der har alt du skal bruge. Hos dem finder du nemlig de ode og effektive Migatronic svejsemaskiner, der netop er kendt for deres høje ydeevne, samt gode kvalitet. Med Migatronic svejsemaskiner har du maskiner, der kan bruges på det professionelle værksted, såvel som på det private værksted. Da du finder Migatronic svejsemaskiner i forskellige størrelser, så er det en god ide at du overvejer, hvor ofte du skal bruge dem, og til hvilke projekter. Er du i tvivl om valget af Migatronic svejsemaskiner kan du altid tage kontakt til pconradsen.dk. De har nemlig stærk faglighed og god personlig rådgivning, så du kan være sikker på at vælge de rette Migatronic svejsemaskiner.

Stabile underlag til gangbroer med vinkelstål

Hvis du derimod er på udkig efter noget, der kan give stabilt underlag, vil det være en god ide at du overvejer vinkelstål. Det kan du selvfølgelig også finde hos P. Conradsen, der har et bredt udvalg af dem. Vinkelstål er ofte brugt, når der skal opbygges rammer, eller der skal bruges et stabilt underlag under større gulvrister og gangbroer. Da vinkelstål nærmest ikke kan bøjes i nogen retning, er formen med til at stabilisere rammen. Virksomheden har vinkelstål i flere tykkelser og længder. Du kan derfor finde vinkelstål med 12 mm tykkelse. Du kan tage et kig på udvalget, eller tage kontakt til pconradsen.dk. De står klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få valgt det rette vinkelstål.

13. januar 2022

Book en pølsevogn til den store fest i Viborg og Odense hos Kelds Pølser

Handel

Er du på udgik efter den helt rigtige type catering til dit næste event? Med en lejet pølsevogn fra Kelds Pølser sikres du god mad og festligt indslag på én og samme tid. Lej en pølsevogn i Odense eller Viborg til jeres fest og forvent smil på læberne for ikke at nævne fyldte maver i en fart!

 

Lej pølsevogn med mandskab til festen i Odense

Er du bosat i eller omkring Odense og har planer om et forestående større arrangement? Så lej en pølsevogn i Odense med Kelds Pølser. Fra dem kan du forvente cateringservice i verdensklasse, til yderst fordelagtige priser. At leje en pølsevogn i Odense kan vise sig at være den bedste løsning til din kommende begivenhed, da det er en både nem og praktisk løsning. En pølsevogn vil nemlig uden tvivl skabe en stemning af fællesskab, hvad end du booker den til fødselsdag, firmafest eller studentergildet. Lej derfor en pølsevogn i Odense næste gang du planlægger et festligt arrangement, og forvent glade gæster, glade maver og fyldte kinder.

 

Du kan aldrig gå fejl af en pølsevogn til firmafesten i Viborg

Befinder du dig lidt længere nordpå er der ligeledes muligheder for leje af pølsevogn i Viborg. Kelds Pølser har mange års erfaring med udlejning af pølsevogne til både private festligheder eller erhvervsarrangementer. Lej en pølsevogn i Viborg til jeres fest, og bestem helt selv om den skal komme bemandet eller ej. Vil I gerne selv servere kan dette nemlig også sagtens lade sig gøre, og så står Kelds Pølser bare for installering af selve vognen. Har I dog brug for hjælp, bemander Kelds Pølser gerne vognen næste gang I lejer en pølsevogn i Viborg. Der findes mange andre måder at leje en pølsevogn i Viborg på, for eksempel når det gælder menu. I kan blandt andet leje en vogn ad libitum i 2 timer ad gangen, eller selv sammensætte en menu, hvor der betales pr. genstand.

 

www.kelds-polser.dk kan du læse mere om dine mange muligheder for udlejning, eller ringe til en erfaren pølsemand, hvis du helst vil have personlig hjælp og vejledning angående catering til din næste fest.

10. januar 2022

Bestil el-installatør i Kolding og elektriker i Vejen gennem TL EL Teknik

Handel

Mangler du en god løsning for elinstallationer, så bør du lægge vejen ind forbi TL EL Teknik. De har de bedste tilbud til dig, der lever i Kolding, Vejen og Esbjerg. Det er derfor derinde, du bør finde en el-installatør i Kolding eller en elektriker i Vejen og Esbjerg, der laver et godt arbejde i høj kvalitet.

Vælg en kompetent el-installatør i Kolding

Står du og mangler en el-installatør i Kolding, er TL EL Teknik klar til at hjælpe. Deres mange års erfaring og miljøvenlige elinstallationsløsninger er det rette valg for både private og virksomheder. En el-installatør i Kolding er nemlig med til at finde de elinstallationer der giver mest mening for dig, og de vil i fællesskab med dig finde frem, til det du har behov for. Det er uanset om du søger en el-installatør i Kolding til erhverv, landbrug eller det private hjem. De er klar med kvalitets- og sikkerhedsbevidste løsninger. Tag kontakt til TL EL Teknik, eller smut forbi deres hjemmeside, og lær meget mere om hvad en el-installatør i Kolding kan tilbyde dig.

Spar på energien med en miljøbevidst elektriker i Vejen

Det er vigtigt at du kan spare på energien, og er du på udkig efter en elektriker i Vejen til gamle eller nye elinstallationer, så vil TL EL Teknik kunne hjælpe. De har utrolig god viden om elinstallationer, og er i konstant udvikling som følge af de faglige og teknologiske udviklinger. En elektriker i Vejen er altså altid klar, til at kunne hjælpe med gode og miljøvenlige løsninger. Du kan også være sikker på, at en elektriker i Vejen vil stå til rådighed for både private og erhverv. Du vil få en elektriker i Vejen, der er klar til at besvare dine spørgsmål, og vil være i dialog med dig under hele processen, så du får den rette løsning. Hvis du mangler en elektriker i Vejen er det altså ideelt fra TL EL Teknik.

07. januar 2022