lørdag 24. oktober 2020

Skønhed & Velvære

Mangler du ny makeup, nye skønhedsprodukter eller et boost af velvære? Her på siden finder du et stort udvalg af forhandlere, som specialiserer sig i skønhed og velvære. Om du er på udkig efter økologiske cremer, makeup-produkter eller et lækkert spa-ophold, så finder du det på siden her. Skønhed og velvære er en kæmpe branche med et uendeligt udvalg af forskellige metoder og produkter, der hjælper på alverdens ting. Her finder du nemt og hurtigt det, du er på udkig efter. Der er pressemateriale, artikler og nyheder om skønhed og velvære, så du både finder nyttig information og gode tilbud på kvalitetsprodukter. Så behøver du ikke længere vandre butikkerne tynde for at finde den rette makeup eller creme. Find det lige her!

Køb æteriske og flydende olier i høj kvalitet

Skønhed & Velvære

Er du på udkig efter en webshop, hvor du kan handle et stort udvalg af olier og lækre produkter til kroppen, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden hedenhus.dk, hvor Hedenhus har samlet et stort udvalg af bl.a. flydende olier og æteriske olier.

Æterisk olie med plejende effekter

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er et stort fokus på krop og velvære. Dette vil du hurtigt opleve hvis du tager et kig rundt i deres sortiment. Er du på udkig efter noget lækkert olie, kan du starte med at tage et kig i deres udvalg af æteriske olier. Hedenhus har et stort udvalg af forskellige slags æteriske olier, og i deres sortiment kan du bl.a. finde appelsinolie, citrongræsolie og enebærolie. En æterisk olie er en naturlig olie der er helt ufortyndet. Har du spørgsmål til hvilken æterisk olie der passer bedst til dig, din hudtype og personlighed, kan du altid kontakte dem over telefonen, hvor de står klar til at hjælpe dig.

Hedenhus tilbyder flydende olier i mange udgaver

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af flydende olier. Flydende olier er særligt gode for dig, der har brug for god fugt til huden. De har et stort udvalg af flydende olier der alle er naturlige og økologiske. I deres udvalg kan du bl.a. finde mandelolie og den populære arganolie. Flydende olier er superlækre til huden og giver dig en dejlig følelse af velvære og sundhed. Generelt for deres olier er, at de er økologiske, er i super høj kvalitet og er billige.

Har du nogle spørgsmål til deres store udvalg af flydende og æteriske olier, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem over telefonen, hvor de står klar til at hjælpe dig.

04. august 2020

Pureday - Stort udvalg af Baobab olie og Møllerup Gods plejemidler

Skønhed & Velvære

Køb unik Baobab olie i økologisk kvalitet hos Pureday, som tilbyder dette produkt fra Pure Oils, Africa Organics og andre brands. Du finder også en skøn serie af plejemidler fra Møllerup Gods online på pureday.dk.

Baobab olie fra Afrika i bedste kvalitet

Shop bæredygtig Baobab olie af sublim kvalitet. Den Baobab olie, som stammer fra mærket Pure Oils, er høstet af lokale kvinder i den nordlige del af Sydafrika; Det man kalder Venda landet. Det er en økologisk Baobab olie, som er skabt med stor passion, og som besidder nogle unikke egenskaber. Hos Pureday kan du både købe Baobab olie som 30 ml og 100 ml. Her får du en glimrende fugtgiver, der besidder et højt indhold af vitaminer, mineraler og omega fedtsyrer. Den går ind og styrker din hud og bidrager med en vis elasticitet. Med Baobab olie får man et produkt, der hurtigt absorberes ind i huden. Der efterlades derfor ingen fedtet overflade, og det er samtidig en non-comedagen klassificeret olie, hvilket betyder, at porerne ikke stoppes til. Hvis du vil læse mere om produkttypen her fra Pure Oils, Africa Organics m.m., så besøg pureday.dk.

Shop pleje af Møllerup Gods direkte på pureday.dk

Man behøver ikke at kigge udenfor DK for at finde naturlige skønhedsprodukter, der er skabt på lokale råvarer. Møllerup Gods er nemlig en dansk virksomhed, der dyrker hamp, som bl.a. udvindes til olie og inkluderes i deres nærende skønhedspleje. Møllerup Gods har både udviklet plejemidler til den unge og lidt mere sensitive hud samt til den lidt ældre hud, hvor der er inkluderet anti-aging egenskaber. Man får en suveræn kvalitet med skønhedspleje fra Møllerup Gods, der f.eks. har udviklet peeling maske, fodpleje, fugtgiver og andre fantastiske produkter, som du bliver nødt til at prøve selv. Køb pleje fra Møllerup Gods direkte på pureday.dk, der fører et bredt udvalg fra mærket.

Hos Pureday har du adgang til nogle skønne mærker inkl. Møllerup Gods og Pure Oils, der bl.a. har gjort sig kendt med deres Baobab olie. Se også produkterne fra Africa Organics, Saguna, Tints of Nature, Soylites og mange flere på den flotte hjemmeside.

13. juni 2020

Køb ansigtsolie og læbepomader fra en lille dansk fabrik

Skønhed & Velvære

Køb læbepomader af rigtig god kvalitet fra den danske fabrik Badeanstalten. Se også deres skønne og naturlige udvalg af ansigtsolie, eller hvad med badesalt, flydende håndsæbe og salve? Alt er produceret på den autentiske fabrik i Aalborg, og du kan bestille direkte fra badeanstalten.dk med gratis fragt ved køb over 499 kroner.

Læbepomader sælges hos Badeanstalten - Direkte fra fabrikkens hjemmeside

Bestil fugtende læbepomader og salver af virkelig høj kvalitet hos Badeanstalten, der tilbyder forfriskende salve og læbepomade med en bred pallet af aromatiske oplevelser heriblandt spearmint og lakridsrod. Shop enestående, dansk læbepomade, der er håndlavet. Forebyg mod læber, der sprækker. Den danske vinterkulde har det med at sætte sit præg på vores læber, og med læbepomader fra Badeanstalten er det muligt at lindre helt naturligt. Uanset om du bestiller salver, læbepomader eller andre sæbeprodukter og plejemidler fra Badeanstalten, så får du håndlavet kvalitet, der er skabt på fabrikken i Nørresundby ved Aalborg. Mærk forskellen på naturlig læbepomade fra Badeanstalten, sammenlignet med det du kan købe i den konventionelle materialist. Når man først har prøvet salve samt løbepomade fra denne danske leverandør, ja, så er det svært at gå tilbage til middelmådige plejemidler med kemisk indhold igen.

Shop skøn ansigtsolie på badeanstalten.dk

Badeanstalten leverer ansigtsolie af en rigtig god kvalitetsstandard, hvor der i skrivende stund er tre valgmuligheder. Køb f.eks. ansigtsolie med E vitamin samt en vitaliserende kombination, ligesom du kan købe vitaliserende ansigtsserum af bedste danske kvalitet. Køb lækker ansigtsolie til alle hudtyper, der bygger på de værdier, som Badeanstalten også producerer resten af deres naturlige portefølje på. Det handler om de stolte danske sæbetraditioner og de gedigne, naturlige råvarer, men også med plads til innovation og nytænkning. Det har resulteret i populær ansigtsolie, ansigtsserum og andet i ansigtspleje, som den dag i dag er efterspurgt i hele landet.

Uanset om du leder efter læbepomader, ansigtsolie, badesalt, håndsæbe, salve eller andre typer plejemidler til din krop, håret og ansigtet, så leverer Badeanstalten kvalitetsprodukter af naturlige ingredienser, hvor der er kræset for detaljerne.

05. juni 2020

Personlig mental coach eller gruppeforløb? Kom stress, angst og depression til livs

Skønhed & Velvære

Annette Eberhardt tilbyder mental personlig coaching samt gruppeforløb, hvor der fokuseres på mental robusthed, stress, angst, depression, kvindeliv og andre vigtige områder. Læs mere om tilmelding til kurser samt terapisamtaler i København online på www.mentalrobust.dk.

En mental personlig coach med mange erfaringer

Ønsker du en højtuddannet mental personlig coach, der tager en helhedsorienteret vinkel? Annette Eberhardt bag mental robust firmaet i KBH tilbyder imødekommende og tillidsvækkende samtaler på personligt plan, der kan være med til at skabe mental robusthed, der sikrer dig bedre mod livets udfordringer. Et mentalt robust menneske er bedre i stand til at modstå livets problematikker og er bedre til at overkomme stress, angst, depression og andre psykologiske lidelser. Klik ind på mentalrobust.dk, og læs mere om personlig coaching. Disse samtaler kategoriseres ikke som terapi, men som udviklingsværktøjer, der bedre ruster dig mentalt til at opnå mål i dag og i fremtiden. Der tages udgangspunkt i dine målsætninger, og der sættes perspektiv på din tilværelse med henblik på at vende blikket mod nye muligheder. Lyder mental personlig coaching som noget for dig? Book tid i København allerede i dag, og bliv coachet til en mere robust tilværelse.

Stress gruppeforløb i København på www.mentalrobust.dk

Annette tilbyder også gruppeforløb, der er rettet mod forskellige emner heriblandt stress, depression og angst, og disse grupper består maksimum af otte deltagende. Du kommer til at lære noget om dine personlige stressorer og lytte til dine stresssignaler med henblik på at modstå stress i fremtiden. Der er store risici involveret med stress heriblandt hjertekarsygdomme samt mulighed for at udvikle depression og forværre sygdomme, der allerede er tilstedeværende. Med et stress gruppeforløb lærer du nogle værktøjer, så du er mentalt mere robust til at imødekomme udfordringerne, uanset hvad det er, der stresser dig. Læs mere om et stress gruppeforløb hos mental robust online, og book en tid på et hold i København.

Tilmeld dig gruppeforløb med fokus på emner som stress, kvindeliv, depression og angst, og læs mere om personlig mental coaching hos mental robust via www.mentalrobust.dk. Tilmeld dig en personlig session eller en gruppe i København allerede i dag.

12. februar 2020

Håndlavet og naturlig ansigtsolie samt sæbe hos Badeanstalten

Skønhed & Velvære

Køb håndlavet sæbe af sublim, dansk kvalitet. Badeanstalten har udviklet en lang række af organiske plejemidler ud fra traditionelle principper og med nye teknikker. Bestil også naturlig ansigtsolie, badesalt og massageolie direkte fra fabrikkens flotte hjemmeside på badeanstalten.dk.

Håndlavet sæbe - Eksklusiv dansk kvalitet uden sulfat

Badeanstalten tilbyder håndlavet sæbe. På badeanstalten.dk kan du både købe fast og flydende håndsæbe, som er udviklet ud fra principper om stolthed og med respekt for naturen. Du kan bl.a. købe håndlavet sæbe i mosaikform, der er nærende og ser flot ud på badeværelset, og du finder også flydende håndsæbe af vegetabilske olier og fugtgivende ingredienser. Hos Badeanstalten tages afstand fra sulfat, som man finder i meget andet på markedet. Man har dog stadig opnået det luksuriøse skum vha. alternative metoder, og derfor får du både en naturlig og eksklusiv sæbe fra Badeanstalten, som er lavet i hånden. Vælg imellem varianter som Kornblomst, Luna, Isbjerg og Dans På Roser via badeanstalten.dk. Hver eneste håndsæbe har unik karakter og aroma. Læs mere om flydende og fast, håndlavet sæbe på fabrikkens egen hjemmeside.

Naturlig ansigtsolie - Køb via badeanstalten.dk

Se det flotte udvalg af ansigtsolier hos Badeanstalten. Når du først har prøvet naturlig ansigtsolie fra webshoppen af, er det svært at gå tilbage til de middelmådige og mindre naturlige alternativer, man ser hos materialister og i supermarkeder. Hvis du også er kompromisløs i forhold til bæredygtighed og kvalitet, så bliver du nødt til at prøve den naturlige ansigtsolie fra Badeanstalten af. Vælg imellem skøn ansigtspleje som ansigtscreme og ansigtsskrub med naturlige ingredienser. Der er eksperimenteret i den hyggelige fabrik i Aalborg, og resultatet af deres ansigtsolie er enestående - en perfekt gaveide til juleaften, eller som en uventet værtindegave op til en god aften en alm. hverdag.

Badeanstalten står bag enestående og naturlig ansigtsolie samt ansigtsskrub, der kommer med forskellige nuancer og vegetabilske ingredienser. Køb også håndlavet sæbe via badeanstalten.dk, som også producerer badesalt og massageolie ud fra de bedste ingredienser og med stolte traditioner samt brug af moderne teknikker og videnskab.

25. november 2019

Køb alt fra Sodastream smag til fladjern hos Stoevsugerposen.dk

Skønhed & Velvære

Hos Stoevsugerposen.dk finder du tilbehør til sodavandsmaskinerne fra Sodastream som smag, kulsyrepatroner og flasker fra AQVIA. Webshoppen har også et stort udvalg af fladjern, du kan se online.

Sodastream smag til sodavandsmaskinerne fra mærket

Drømmer du om at brygge din egen sodavand? Det muliggør sodavandsmaskinerne fra Sodastream serien. Hos Stoevsugerposen.dk finder du flere forskellige typer. Hvilken Sodastream smag mon bliver din favorit? Hos Stoevsugerposen.dk kan du vælge mellem Sodastreams originale koncentrater heriblandt appelsin, ginger ale, sukkerfri cola og tonic. Du behøver ikke at bruge mange penge på sodavand i butikkerne. Med dette smarte koncept fra Sodastream, kan du lave billig sodavand uden besvær - lige, når du har lyst. Prøv også smagen af mango, pink grapefrugt eller den helt almindelige, klassiske cola, som vi alle elsker den. Sodastream smage indeholder generelt mindre sukker og derfor også færre kalorier. Dette gør Sodastream konceptet til et sundere alternativ til de kendte sodavandsmærker.

Fladjern fra Babyliss, OBH, Revlon m.m.

Hvis du glatter dit hår regelmæssigt, så er du godt klar over forskellen på et godt og et dårligt fladjern. Her er en produkttype, hvor man ikke vil gå ned på kvaliteten! Køb forskellige typer af fladjern hos Stoevsugerposen.dk - alle sammen med en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos denne webshop har du muligheder fra mærker som OBH, Bosch og Revlon. I sortimentet finder du også populære modeller fra Babyliss. Hovedreglen er en leveringstid på 1-3 dages. Du kommer altså ikke til at vente særlig længe, før du modtager dit nye fladjern med posten. Få glansfuldt og glat hår, som du altid har drømt om. Selve processen tager markant mindre tid, hvis du benytter et ordentligt fladjern. Se udvalget online hos Stoevsugerposen.dk.

Hos Stoevsugerposen.dk forhandles smag til Sodastream samt kulsyrepatroner og flasker til dette smarte koncept, som gør det muligt at lave egen sodavand med et lavere sukkerindhold. Køb også fladjern og naturligvis alt i støvsugertilbehør som poser og mundstykker via denne hjemmeside.

25. september 2019

Her finder du bl.a. Nurme sæbe og BioMio opvaskemiddel til gode priser

Skønhed & Velvære

Hvad enten det er sæbe til badeværelset eller til køkkenet, man står og mangler, så bør man helt klart vælge at kigge ind forbi SkinStyle. Her forhandles der nemlig alt fra Nurme sæbe med fantastiske dufte til BioMio opvaskemiddel. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.skinstyle.dk.

Nurme sæbe i forskellige varianter

Vil man gerne have sæbe på sit badeværelse, som både er særdeles velduftende, og som samtidig er skånsomt mod både huden og miljøet, så er det helt bestemt Nurme sæber, man skal kigge nærmere på. Nurme sæbe er alle håndlavede og organiske, og langt de fleste af sæberne er samtidig vegetabilske. Sæberne leveres i æsker fremstillet af genanvendeligt pap, så man på den måde tager mest muligt hensyn til miljøet. Hos SkinStyle forhandles der mange varianter af Nurme sæbe, og man kan således vælge imellem alt fra dufte af enebær, kokos og birkeblade til gulerod og mange, mange andre varianter. Sæberne kan anvendes til alle hudtyper. Man kan købe ny håndsæbe allerede i dag ved at kigge ind forbi SkinStyle på hjemmesiden www.skinstyle.dk.

Miljøvenlig BioMio opvaskemiddel

Hvis man gerne vil kunne vaske op, uden hænderne tager skade, når man står med dem i opvaskebaljen, så er det helt sikkert BioMio opvaskemiddel, man skal købe. Det er nemlig både parfumefri og miljøvenlig opvaskemiddel, som udelukkende indeholder organiske ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Samtidig er alt emballagen bæredygtig og nedbrydes i gennemsnit inden for to år. Det betyder alt sammen, at man med BioMio opvaskemiddel kan vaske op med god samvittighed og samtidig sikre, at huden på hænderne ikke tager skade. Hos SkinStyle forhandles BioMio opvaskemiddel til en særdeles fordelagtig pris, så det er bare med at kigge ind forbi SkinStyle på hjemmesiden www.skinstyle.dk, hvor man kan bestille nyt opvaskemiddel allerede i dag.

Online på hjemmesiden www.skinstyle.dk finder man et stort udvalg af alt fra de fineste sæber til miljøvenlig opvaskemiddel.

06. september 2019

Salon i Kolding tilbyder alverdens produkter til dine negle såsom et Semilac gel polish startsæt

Skønhed & Velvære

Hos www.nrkosmetik.dk finder du alt, hvad du skal bruge til bl.a. negle. Hvad end du er nybegynder eller ønsker mere erfaring, har NR Kosmetik noget for dig – find f.eks. det smarte Semilac gel polish startsæt eller deltag i et kursus hos negle salonen i Kolding. Kun fantasien sætter grænser for dig og din udvikling af nail art.

Semilac gel polish startsæt

Interesserer du dig for nail art, og vil du gerne selv lære at mestre kunsten? Kom i gang hos NR Kosmetik, hvor du finder Semilac gel polish startsæt, som indeholder alle de materialer, du har brug for, når du starter med at øve dig. Semilac gel polish startsæt indeholder alt fra forskellige neglelakfarver, en topcoat, acetone, neglefile og meget mere, så du har alle forudsætninger for at lære og blive klogere på, hvordan du laver de bedste og flotteste, hjemmelavede negle. Hos NR Kosmetik er der hurtig levering, og du modtager derfor dit Semilac gel polish startsæt allerede indenfor 1-2 hverdage, så du kan komme i gang hurtigst muligt. Er du i tvivl om noget, når du bruger Semilac gel polish startsæt eller andre produkter, hjælper NR Kosmetik gerne med kompetent og uddannet kundeservice.

Negle salon Kolding 

Vil du gerne lære mere om, hvordan du får mest ud af dine negle produkter samt lære forskellige teknikker indenfor faget? Hos NR Kosmetiks negle salon i Kolding finder du forskellige kurser. Negle salonen i Kolding tilbyder kurser til forskellige specifikke ting, du ønsker at forbedre og mestre. Kurserne findes både i begynder niveau og øvet niveau hos NR Kosmetiks negle salon i Kolding – på den måde kan du være med uanset hvor lang tid, du har haft interesse i kunsten. Find bl.a. et kursus om gelpolish, semilac og opbygningsgele. Hos negle salonen i Kolding tilbydes du også et gratis kursus i produktkendskab, hvis du bl.a. har produkter derhjemme i forvejen eller har planer om at købe noget fra NR Kosmetiks flotte sortiment.

NR Kosmetik er stedet for dig, der ønsker dig et varieret sortiment af negle produkter i høj kvalitet. Du finder en masse forskellige neglelakker, men også produkter, der giver dig de bedste forudsætninger for at lave flotte negle på dig selv og veninderne.

 

06. august 2019

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj finder du alt indenfor plastikkirurgi herunder brystreduktion

Skønhed & Velvære

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjer der gode muligheder for at få lavet forskellige plastikoperationer. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af services, som fx plastikkirurgi og brystreduktioner, til fornuftige priser.

Plastikkirurgi i Østjylland med flere muligheder

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus tilbydes en masse forskellige services, som laves af professionelle. Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj ligger i Østjylland, så der er gode muligheder for at besøge klinikken, uanset hvor man kommer fra i landet. Plastikkirurgien som tilbydes hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er fx brystforstørrelser, ansigtsløft og meget andet. Der tilbydes muligheder for at se før og efter 3D resultater, før din plastikkirurgi operation går i gang, der giver et meget præcist billede af det endelige resultat. Plastikkirurgi er blevet mere og mere almindeligt de seneste årtier, da det er en hurtig og effektiv måde at rette op på eventuelle rynker, elastisk hud og meget andet. Læs eventuelt mere om mulighederne på plastikkirurgi-aarhus.dk og undersøg om dine ønsker kan opfyldes.

Brystreduktion kan eksempelvis modarbejde ryg- og nakkesmerter

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjer der også mulighed for at få lavet en brystreduktion. Brystreduktionen er til dig der synes at du har for store bryster, som mener de er generende for velværet. For store bryster kan i tilfælde også føre til ryg- og nakke smerter, som en brystreduktion også kan løse. En brystreduktion hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjgiver kvinders bryst et nyt løft og en smukkere brystfacon, da de strammes til og giver et mere symmetrisk bryst. Der skal dog gøres opmærksom på at brystreduktioner altid vil efterlade ar, men i ofte ikke ret tydelige. Vejledende priser på operationerne kan findes på plastikkirurgi-aarhus.dk, da alle operationer er forskellige og kræver forskellige priser.

Besøg Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjallerede i dag, hvis du er på udkig efter plastikkirurgi operationer i Østjylland. Priserne og mulighed findes på siden, hvor der også ydes god hjælp, til at guide dig igennem dit forløb.

07. juli 2019

Flydende håndsæbe og nærende salve af Badeanstalten

Skønhed & Velvære

Bestil flydende håndsæbe eller naturlig salve produceret af Badeanstalten. Det hele foregår i Danmark på den lille fabrik i Nørresundby.

Håndsæbe med en flydende konsistens uden syntetiske vaskeaktive stoffer

Et gammelt ordsprog siger noget om, at man skal holde tingene enkelt, men ikke alt for enkelt. Det er i bund og grund samme filosofi, som går igen for alle produkterne, produceret af Badeanstalten. Deres flydende håndsæbe er udviklet af rene ingredienser fra den mangfoldige natur, som vi også er omgivet af i Danmark, og indeholder ikke syntetiske vaskeaktive stoffer og skumdannere. Der er valgt at fremstille flydende håndsæbe ud fra traditionelle, forsæbede olier, der giver et naturligt skum. Dette medfører også, at flydende håndsæbe fra denne lille virksomhed i Nørresundby er 100 % bionedbrydelig. Håndsæbe med en flydende konsistens herfra giver en ren fornemmelse, som også er skånsom for miljøet.

Lindrende salve med naturlige ingredienser

Badeanstalten producerer også salve, som både kan påføres ansigtet eller kroppen. Her er udgangspunktet den nærende sheasmør, der går ind og lindrer samt beskytter tør hud. Man kan fx benytte den naturlige salve, hvis man døjer med tørre eller sprukne læber. Mentol aromaen fra en af varianterne er ideel, hvis man døjer med forkølelse og ønsker en naturlig lindring. Al salven, som er produceret af Badeanstalten, kommer i en flot lille krukke, der er praktisk, og som man altid har plads til i toilettasken eller pungen. Husk den, hvis du skal på en længere rejse. Det er forfriskende og sundt med naturlig salve, især når man skal flyve eller opholde sig andre steder, hvor der skabes en kunstig og tør atmosfære. Da deres salve ikke indeholder vand, er den også ideel på skiferien, uden man behøver at være bange for, at den fryser til ansigtet.

Prøv den naturlige salve eller bionedbrydelige, flydende håndsæbe fra Badeanstalten. Find selvforkælelse og sunde hud- og kropspleje produkter fra denne danske virksomhed på badeanstalten.dk.

15. maj 2019

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder bl.a. fedtsugning og brystløft foretaget af erfarne kirurger

Skønhed & Velvære

Hvis man går med tankerne om at få foretaget en form for plastikoperation, og man gerne vil have den foretaget et sted, hvor man kan være sikker på et godt resultat, så bør man helt bestemt overveje at rette henvendelse til Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj. Her kan man blandt andet få foretaget en fedtsugning eller et brystløft. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.plastikkirurgi-aarhus.dk.

Fedtsugning

Hvis man overvejer at få foretaget en fedtsugning, men man er i tvivl om, hvor der er det rette sted at få det gjort, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj i Aarhus. Her er det nemlig særdeles dygtige og kompetente kirurger, der foretager operationerne, så man er helt sikker på, at man får det ønskede resultat. En fedtsugning er et særdeles gavnligt indgreb, hvis man har fedtdepoter, som er hormonelle eller genetisk betingede, som man ikke kan komme af med ved slankekur og motion. Hos Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj tilbydes der fedtsugning i form af både større og mindre indgreb både i fuld narkose og uden. Man kan blive meget klogere på det hele ved at læse nærmere om de forskellige indgreb på hjemmesiden www.plastikkirurgi-aarhus.dk.

Foretagelse af brystløft i trygge rammer

Hvis man er ked af at have et bryst, der hænger, enten efter endt amning eller efter et større vægttab, og man derfor ønsker et brystløft, hvor man er sikret gode resultater, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj i Aarhus. Her tilbydes der nemlig brystløft af høj kvalitet, hvor man har en god dialog med kirurgen, inden man får foretaget sit indgreb, så man er helt sikker på, hvad det er, der skal foregå, og hvilket resultat man godt kunne tænke sig. Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj tilbyder både enkle brystløft, men man har også mulighed for at kombinere det med en brystforstørrelse. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.plastikkirurgi-aarhus.dk.

Hos www.plastikkirurgi-aarhus.dk tilbydes der alt fra fedtsugninger til brystløft.

12. april 2019

Få nyt klinikinventar med en ny massagebriks eller meget andet fra Wellnessudstyr.dk

Skønhed & Velvære

Med et stort udvalg af klinikinventar, hvor du blandt andet kan finde din nye massagebriks, slibemaskine eller tandblegningsmaskine, er Wellnessudstyr.dk et fantastisk sted at handle for klinikker, der er på udkig efter produkter i høj kvalitet og til skarpe priser, men som helst vil handle ét enkelt sted, i stedet for at fare rundt mellem et utal af forskellige webshops.

Massagebrikse benyttes i en nydelsesrige oplevelser

Massage er en behandlingsform, der kan være med til at behandle en lang række forskellige lidelser og problemer. Med regelmæssig massage kan du blandt andet behandle eller forebygge mod stress, et dårligt blodomløb, hovedpine og meget mere. Herudover kan massage være en slags forkælelse som mange mennesker nyder. Hos Wellnessudstyr.dk finder du et kæmpe udvalg af forskelligt massageudstyr – blandt andet et godt udvalg af forskellige brikse, der kan være et nødvendigt tiltag, hvis du vil have det maksimale ud af den massage du giver eller modtager. Der er visse kriterier og behov som en massagebriks helst skal opfylde for at være en god én af slagsen. Dels skal en massagebriks være komfortabel at ligge på og materialerne skal være behagelige at være i kontakt med. Herudover er stabilitet for en massagebriks alfa omega, så man føler sig tryg, når man ligger på briksen og så massøren kan udføre sit arbejde ordenligt. Hos Wellnessudstyr.dk finder du et bredt udvalg af brikse i flere forskellige prislejer. Briksene egner sig godt til massører og klinikker og de forskellige modeller har vidt forskellige features som massøren med fordel kan gøre brug af, for at give kunden en god oplevelse.

Næsten alt man kan bruge i klinikinventar

Det kan være et omfattende arbejde at starte en klinik op eller udskifte møblementet i en allerede eksisterende klinik. Wellnessudstyr.dk har heldigvis gjort det let og samlet et fantastisk sortiment af klinikinventar med næsten alt man skal bruge. Sortimentet byder på nogle af de helt store maskiner inden for klinikinventar som dampapparater og slibemaskiner, men byder også på cremer og engangsartikler som du kan anvende, når du har kunder. Herudover byder sortimentet også på klinikinventar i form af brikse, borde og stole, som enhver klinik har brug for. Wellnessudstyr.dk står altid klar til at hjælpe dig med at finde hvad du mangler og ønsker en stærk relation til deres B2B-kunder. Du kan selv udforske udvalget af klinikinventar ved at besøge www.wellnessudstyr.dk.

Wellnessudstyr.dk byder på produkter til enhver klinik – og så endda til favorable priser!

20. marts 2019

Find et godt udvalg af mineralpudder og eyeliner hos Jane Iredale Danmark

Skønhed & Velvære

Leder du efter noget makeup der er sundt og godt for huden, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.janeiredale.dk hvor Jane Iredale Danmark har samlet et inspirerende udvalg af bl.a. eyeliner og mineralpudder.

Bredt udvalg af eyeliner 

Tager du et kig på deres hjemmeside kommer du ind til en super inspirerende verden hvor passionen for sundhed og kvalitet går hånd i hånd. Dette vil du hurtigt kunne opleve hvis du tager et kig på deres udvalg af makeup der er mineral baseret. Elsker du at gå med makeup der er sund for huden, så er Jane Iredale Danmark det helt perfekte mærke for dig. På deres hjemmeside kan du fx tage et kig på deres udvalg af eyeliner. Eyeliner har været fremme i super mange år og dette skyldes at den giver ansigtet og øjnene et løft og look, der passer til alle trends og stilperioder. I deres udvalg af eyeliner vil du kunne finde nogle i mange forskellige farver og tykkelser. Er du til en klassisk sort eller til en blødere brunlig nuance kan du med garanti finde en i deres sortiment der passer til dig.

Mineralpudder med solbeskyttelse

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af det populære mineralpudder. Deres mineralpudder er super populær fordi den har rigtig mange unikke fordele der adskiller den fra andre puddere såsom at den har solbeskyttelse. Dette er med til at gøre deres mineralpudder rigtig sund, idet den vil give dig en daglig beskyttelse mod solens skadelige stråler. Det unikke ved deres mineralpudder er derudover også måden den lægger sig på huden på, som er jævn og naturlig.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres smukke udvalg af sundt makeup der vil kunne give dit look et naturligt løft.

08. marts 2019

Find kemisk peeling og effektive produkter mod bumser på hagen hos Dermalogica Danmark

Skønhed & Velvære

Døjer du med bumser på hagen så går du ikke galt ved at tage et kig på denne hjemmeside lige her www.dermalogica.dk hvor Dermalogica Danmark har samlet et flot udvalg af hudpleje og behandlinger såsom kemisk peeling.

Få glat hud med kemisk peeling

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en super spændende verden, hvor interessen for sund hudpleje er i centrum. Er du træt at din hud i ansigtet – det kan være du synes den ser trist og grå ud, eller det kan være du synes den ser ældre ud end din alder, så har Dermalogica Danmark løsningen for dig. De tilbyder nemlig en kemisk peeling, der er en super effektiv og populær behandling, der går ind og fjerner hudens døde hudceller og efterlader huden frisk og glat. Få en glat og strålende hud med en kemisk peeling, og føl dig godt tilpas med dit udseende igen. Har du spørgsmål til deres kemiske peeling, kan du altid fange dem enten over telefonen eller mail.

Produkter mod bumser på hagen

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af produkter, der modvirker bumser og uren hud. Døjer du fx med bumser på hagen, kan du på deres hjemmeside finde produkter, der giver effektive løsninger på urenheder. Bumser på hagen er et problem mange døjer med, fordi hagen er et af de områder, hvor huden har en tendens til at blive fedtet. Derfor er det vigtigt at bruge hudpleje, der går ind og arbejder med urenheder og bumser på hagen. Du kan altid kontakte dem over telefonen, hvis du er i tvivl om hvor du skal lede i deres store udvalg af hudpleje.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du både kan finde deres kontaktinformationer samt benytte dig af deres smarte online webshop, hvis du ønsker en nem og hurtig handel.

24. februar 2019

Få foretaget et pandeløft hos dygtig plastikkirurg i Aarhus

Skønhed & Velvære

Plastikkirurgi til fornuftige priser — det er netop, hvad Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj gør sig bemærkede ved. Klinikken tæt på Aarhus udfører en lang række af indgreb rettet mod både mænd og kvinder, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig. Læs videre, hvis du vil høre mere om klinikken og de mulige behandlinger, som for eksempel pandeløft, brystløft eller noget helt tredje.

Dygtig plastikkirurg i Aarhus

Det kan være svært at vide, hvor man finder en dygtig plastikkirurg Aarhus, men nu behøver du ikke lede længere. De dygtige læger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder behandlinger, både kirurgiske og non-kirurgiske, samt mulighed for professionel hudkontrol. Når du skal vælge plastikkirurg Aarhus, er klinikken i Åbyhøj derfor et godt bud, da de tilgodeser dine individuelle ønsker med stor professionalisme. Hvis du vil være sikker på, at den plastikkirurg Aarhus du vælger sørger for at du er i trygge hænder, vælg da Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Klinikken gør en dyd ud af, at din behandling foregår i behagelige omgivelser og en rolig atmosfære.

Pandeløft og andre behandlinger

Der tilbydes mange former for indgreb og behandlinger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Et af dem er et pandeløft. Når man får foretaget et pandeløft, er målet at udglatte panderynkerne og løfte øjenbrynene. Derudover kan et pandeløft også komme de folder og rynker, som opstår ved siden af øjnene og mellem øjenbrynene til livs. Hvis tanken om et kirurgisk indgreb bringer tvivlen frem i dig, tilbyder klinikken nu også et behandlingsalternativ til pandeløft, som ikke involverer kirurgi. Denne form for behandling kaldes Ulthera, der behandler hudens bærende strukturer ved hjælp af en fokuseret ultralydsbehandling. Ulthera giver huden et løft sammenligneligt med et kirurgisk pandeløft, samt starter en regenerativ proces i huden, der hjælper med at gendanne spændstighed, fylde og et forynget udseende.

Du er altid velkommen til at kontakte Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, selv med de mindste forespørgsler eller spørgsmål. Du kan enten tage et smut forbi klinikken eller besøge www.plastikkirurgi-aarhus.dk.

 

18. december 2018

Køb hudplejeprodukter mod fedtet hud og maske i god kvalitet hos Dermalogica Danmark

Skønhed & Velvære

Er du på udkig efter et hudplejeprodukt til fedtet hud, er Dermalogica Danmark forhandleren for dig. Her kan du blandt andet finde den helt rigtige maske og med deres priser kan alle være med, uanset budget. Gå på opdagelse i det store udvalg og find det rette plejeprodukt.

Hudplejeprodukter mod fedtet hud

Overproducerer huden talg, vil du hurtigt begynde at kæmpe med fedtet hud. Fedtet hud giver ikke kun huden et ubehageligt skær, men kan også betyde tilstopninger og urenheder, der resulterer i både hudorme og bumser. Hos Dermalogica Danmark finder du en lang række produkter til hudpleje, der er specifikt designet til at rense fedtet hud og regulere talgproduktion. Fra lerbaserede renseprodukter der genskaber hudens struktur, til eksfolierende boosters og komplette kits der holder huden mat. Uanset dine behov, går du ikke galt med deres sortiment. Du kan også finde dybderensende ansigtsmasker, natbehandling der beroliger inflammation og forebygger udbrud. Få den hjælp du har brug for til at komme af med fedtet hud – besøg deres webshop og find hvad du skal bruge. Har du spørgsmål angående fedtet hud, er du meget velkommen til at kontakte deres kundesupport.

Smart og effektiv maske

En maske til ansigtet kan være din vej til fejlfri hud, og hos Dermalogica Danmark har du mange varianter at vælge imellem. Hvad end du er ude efter en maske med koncentreret antioxidant vitaminer, en bentonit- og kaolin lermaske, eller noget tredje, kan et kig på deres store udvalg bestemt anbefales. Du kan også finde fugtende masker med gelé der reparerer tør hud, absorberer overskydende talg og afhjælper mørke rander omkring øjnene. Udvalget bliver naturligvis løbende opdateret i takt med at nye teknologier udvikles, så hold øje med udvalget og plej din hud med en maske fra Dermalogica Danmark. Du er som altid velkommen til at kontakte dem, skulle du have spørgsmål angående valg af maske.

15. oktober 2018

Forkæl dig selv med en Schmidt's naturals deodorant eller Parissa voks til hårfjerning

Skønhed & Velvære

SkinStyle sælger mange forskellige slags kosmetik og lækre naturprodukter. Se bl.a. på Schmidt’s naturals og Parissa voks til hårfjerning i butikken og på deres hjemmeside skinstyle.dk.

Parissa voks til hårfjerning

SkinStyle sælger alt i kosmetik og skønhedspleje, hudpleje, hårpleje og ansigtspleje og du kan helt sikkert finde inspiration på hjemmesiden skinstyle.dk, hvor du kan finde alt i cremer, lotion, shampoo, sæber, scrub, ansigtsmasker og meget mere. Der er mange forskellige spændende og lækre produkter til salg i butikken. Du kan bl.a. købe Parissa voks til hårfjerning til en god pris. Det indeholder kun naturlige ingredienser og giver et fantastisk glat resultat. Parissa voks til hårfjerning vil være lige noget for dig, hvis du kan lide naturlig voksbehandling. Der er mange, som bruger voks frem for skrabere, da det er mere skånsomt og ikke får hårene til at vokse tættere, som barbering gør. Køb Parissa voks til hårfjerning i butikken til en god pris og find lige det, du skal bruge til din skønhedspleje i det brede udvalg i butikken, hvor der er gode priser på mange forskellige gode og naturlige produkter.

Schmidt's naturals deodoranter

Hos SkinStyle kan du også købe mange forskellige naturlige deodoranter uden kemi og andre tilsætningsstoffer. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af Schmidt’s naturals, som er naturlige deodoranter 100% fri for propylenglycol, aluminium, ftalater, parabener og gluten, som virkelig virker effektivt. Der er både roll-on og creme-deodoranter, og de er i bedste kvalitet og uden den fedtede fornemmelse, som den slags kan have. Du kan finde mange forskellige versioner og forskellige lækre dufte, som kan holde dig lugt-fri hele dagen. Put Schmidt’s naturals deodorant på om morgenen efter du har været i bad og vær fri for svedlugt hele dagen. Der er kun naturlige ingredienser og ingen skadelig kemi. Se det flotte udvalg i butikken, hvor du uden tvivl kan finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige super spændende bud på en god naturlige deo fra Schmidt’s naturals i butikken til gode priser.

 

 

 

10. oktober 2018

Få udført brystforstørrelse hos dygtig plastikkirurg i Århus

Skønhed & Velvære

Plastikkirurgi bliver mere og mere udbredt i alle lag af samfundet. Samtidig bliver kirurgerne dygtigere og dygtigere til at udføre blandt andet brystforstørrelser, med endnu bedre metoder og flottere resultater. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj har man specialiseret sig at udføre plastikkirurgiske indgreb, blandt andet ansigtsløft, brystforstørrelse med mere. I artiklen herunder kan du læse mere om mulighederne samt lidt om klinikken.

Dygtig plastikkirurg i Århus

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er et oplagt sted at få udført plastikkirurg i Århus. Man har årelang erfaring i branchen, og et lille dedikeret team, anført af kirurg Eric Olesen, står klar til at give dig det flotteste resultat uanset hvilken type plastikkirurgi du ønsker udført. Man er meget opmærksom på at gøre det så smertefrit og trygt som overhovedet muligt for dig, når du vælger virksomheden som din plastikkirurg i Århus. Klikker du ind på www.plastkirurgi-aarhus.dk disse dage, så kan du læse meget mere om mulighederne inden for kirurgiske indgreb, finde prisoversigter og en masse anden brugbar info.

Brystforstørrelse til fornuftige priser

Er du ikke helt tilfreds med størrelsen af dine bryster? Så er du langt fra den eneste kvinde som har det sådan. Med en brystforstørrelse har man mulighed for at gøre noget ved sagen. En brystforstørrelse er langt mindre kompliceret end mange tror, og moderne indgreb udføres til priser hvor alle kan være med, på klinikker som Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus. Hele processen starter med samtaler om hvilke muligheder man har inden for brystforstørrelse, og hvilken type indgreb kirurgen mener er bedst for dig. Ét af de definerende træk med at få udført en brystforstørrelse hos virksomheden, er at man som modtager skal føle sig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet, blandt andet igennem grundig dialog og information. Klik eventuelt ind på virksomhedens hjemmeside hvis du vil læse mere om brystforstørrelse

05. oktober 2018