onsdag 20. februar 2019

Skønhed & Velvære

Få foretaget et pandeløft hos dygtig plastikkirurg i Aarhus

Skønhed & Velvære

Plastikkirurgi til fornuftige priser — det er netop, hvad Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj gør sig bemærkede ved. Klinikken tæt på Aarhus udfører en lang række af indgreb rettet mod både mænd og kvinder, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig. Læs videre, hvis du vil høre mere om klinikken og de mulige behandlinger, som for eksempel pandeløft, brystløft eller noget helt tredje.

Dygtig plastikkirurg i Aarhus

Det kan være svært at vide, hvor man finder en dygtig plastikkirurg Aarhus, men nu behøver du ikke lede længere. De dygtige læger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder behandlinger, både kirurgiske og non-kirurgiske, samt mulighed for professionel hudkontrol. Når du skal vælge plastikkirurg Aarhus, er klinikken i Åbyhøj derfor et godt bud, da de tilgodeser dine individuelle ønsker med stor professionalisme. Hvis du vil være sikker på, at den plastikkirurg Aarhus du vælger sørger for at du er i trygge hænder, vælg da Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Klinikken gør en dyd ud af, at din behandling foregår i behagelige omgivelser og en rolig atmosfære.

Pandeløft og andre behandlinger

Der tilbydes mange former for indgreb og behandlinger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Et af dem er et pandeløft. Når man får foretaget et pandeløft, er målet at udglatte panderynkerne og løfte øjenbrynene. Derudover kan et pandeløft også komme de folder og rynker, som opstår ved siden af øjnene og mellem øjenbrynene til livs. Hvis tanken om et kirurgisk indgreb bringer tvivlen frem i dig, tilbyder klinikken nu også et behandlingsalternativ til pandeløft, som ikke involverer kirurgi. Denne form for behandling kaldes Ulthera, der behandler hudens bærende strukturer ved hjælp af en fokuseret ultralydsbehandling. Ulthera giver huden et løft sammenligneligt med et kirurgisk pandeløft, samt starter en regenerativ proces i huden, der hjælper med at gendanne spændstighed, fylde og et forynget udseende.

Du er altid velkommen til at kontakte Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, selv med de mindste forespørgsler eller spørgsmål. Du kan enten tage et smut forbi klinikken eller besøge www.plastikkirurgi-aarhus.dk.

 

18. december 2018

Køb hudplejeprodukter mod fedtet hud og maske i god kvalitet hos Dermalogica Danmark

Skønhed & Velvære

Er du på udkig efter et hudplejeprodukt til fedtet hud, er Dermalogica Danmark forhandleren for dig. Her kan du blandt andet finde den helt rigtige maske og med deres priser kan alle være med, uanset budget. Gå på opdagelse i det store udvalg og find det rette plejeprodukt.

Hudplejeprodukter mod fedtet hud

Overproducerer huden talg, vil du hurtigt begynde at kæmpe med fedtet hud. Fedtet hud giver ikke kun huden et ubehageligt skær, men kan også betyde tilstopninger og urenheder, der resulterer i både hudorme og bumser. Hos Dermalogica Danmark finder du en lang række produkter til hudpleje, der er specifikt designet til at rense fedtet hud og regulere talgproduktion. Fra lerbaserede renseprodukter der genskaber hudens struktur, til eksfolierende boosters og komplette kits der holder huden mat. Uanset dine behov, går du ikke galt med deres sortiment. Du kan også finde dybderensende ansigtsmasker, natbehandling der beroliger inflammation og forebygger udbrud. Få den hjælp du har brug for til at komme af med fedtet hud – besøg deres webshop og find hvad du skal bruge. Har du spørgsmål angående fedtet hud, er du meget velkommen til at kontakte deres kundesupport.

Smart og effektiv maske

En maske til ansigtet kan være din vej til fejlfri hud, og hos Dermalogica Danmark har du mange varianter at vælge imellem. Hvad end du er ude efter en maske med koncentreret antioxidant vitaminer, en bentonit- og kaolin lermaske, eller noget tredje, kan et kig på deres store udvalg bestemt anbefales. Du kan også finde fugtende masker med gelé der reparerer tør hud, absorberer overskydende talg og afhjælper mørke rander omkring øjnene. Udvalget bliver naturligvis løbende opdateret i takt med at nye teknologier udvikles, så hold øje med udvalget og plej din hud med en maske fra Dermalogica Danmark. Du er som altid velkommen til at kontakte dem, skulle du have spørgsmål angående valg af maske.

15. oktober 2018

Forkæl dig selv med en Schmidt's naturals deodorant eller Parissa voks til hårfjerning

Skønhed & Velvære

SkinStyle sælger mange forskellige slags kosmetik og lækre naturprodukter. Se bl.a. på Schmidt’s naturals og Parissa voks til hårfjerning i butikken og på deres hjemmeside skinstyle.dk.

Parissa voks til hårfjerning

SkinStyle sælger alt i kosmetik og skønhedspleje, hudpleje, hårpleje og ansigtspleje og du kan helt sikkert finde inspiration på hjemmesiden skinstyle.dk, hvor du kan finde alt i cremer, lotion, shampoo, sæber, scrub, ansigtsmasker og meget mere. Der er mange forskellige spændende og lækre produkter til salg i butikken. Du kan bl.a. købe Parissa voks til hårfjerning til en god pris. Det indeholder kun naturlige ingredienser og giver et fantastisk glat resultat. Parissa voks til hårfjerning vil være lige noget for dig, hvis du kan lide naturlig voksbehandling. Der er mange, som bruger voks frem for skrabere, da det er mere skånsomt og ikke får hårene til at vokse tættere, som barbering gør. Køb Parissa voks til hårfjerning i butikken til en god pris og find lige det, du skal bruge til din skønhedspleje i det brede udvalg i butikken, hvor der er gode priser på mange forskellige gode og naturlige produkter.

Schmidt's naturals deodoranter

Hos SkinStyle kan du også købe mange forskellige naturlige deodoranter uden kemi og andre tilsætningsstoffer. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af Schmidt’s naturals, som er naturlige deodoranter 100% fri for propylenglycol, aluminium, ftalater, parabener og gluten, som virkelig virker effektivt. Der er både roll-on og creme-deodoranter, og de er i bedste kvalitet og uden den fedtede fornemmelse, som den slags kan have. Du kan finde mange forskellige versioner og forskellige lækre dufte, som kan holde dig lugt-fri hele dagen. Put Schmidt’s naturals deodorant på om morgenen efter du har været i bad og vær fri for svedlugt hele dagen. Der er kun naturlige ingredienser og ingen skadelig kemi. Se det flotte udvalg i butikken, hvor du uden tvivl kan finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige super spændende bud på en god naturlige deo fra Schmidt’s naturals i butikken til gode priser.

 

 

 

10. oktober 2018

Få udført brystforstørrelse hos dygtig plastikkirurg i Århus

Skønhed & Velvære

Plastikkirurgi bliver mere og mere udbredt i alle lag af samfundet. Samtidig bliver kirurgerne dygtigere og dygtigere til at udføre blandt andet brystforstørrelser, med endnu bedre metoder og flottere resultater. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj har man specialiseret sig at udføre plastikkirurgiske indgreb, blandt andet ansigtsløft, brystforstørrelse med mere. I artiklen herunder kan du læse mere om mulighederne samt lidt om klinikken.

Dygtig plastikkirurg i Århus

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er et oplagt sted at få udført plastikkirurg i Århus. Man har årelang erfaring i branchen, og et lille dedikeret team, anført af kirurg Eric Olesen, står klar til at give dig det flotteste resultat uanset hvilken type plastikkirurgi du ønsker udført. Man er meget opmærksom på at gøre det så smertefrit og trygt som overhovedet muligt for dig, når du vælger virksomheden som din plastikkirurg i Århus. Klikker du ind på www.plastkirurgi-aarhus.dk disse dage, så kan du læse meget mere om mulighederne inden for kirurgiske indgreb, finde prisoversigter og en masse anden brugbar info.

Brystforstørrelse til fornuftige priser

Er du ikke helt tilfreds med størrelsen af dine bryster? Så er du langt fra den eneste kvinde som har det sådan. Med en brystforstørrelse har man mulighed for at gøre noget ved sagen. En brystforstørrelse er langt mindre kompliceret end mange tror, og moderne indgreb udføres til priser hvor alle kan være med, på klinikker som Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus. Hele processen starter med samtaler om hvilke muligheder man har inden for brystforstørrelse, og hvilken type indgreb kirurgen mener er bedst for dig. Ét af de definerende træk med at få udført en brystforstørrelse hos virksomheden, er at man som modtager skal føle sig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet, blandt andet igennem grundig dialog og information. Klik eventuelt ind på virksomhedens hjemmeside hvis du vil læse mere om brystforstørrelse

05. oktober 2018