mandag 05. juni 2023

Elektronik & Tech

Fuld fart frem har været kendetegnende for elektronik og techbranchen lige siden den startede. Hver dag opfinder kloge hoveder nye og smarte devices og elektronisk tilbehør til lommen, hjemmet og bilen. Det kan være forvirrende at finde rundt i, og man kan hurtigt komme på dybt vand, når man forsøger sig. Her på siden kan du få et overblik over en lang række gode forhandlere i branchen. På den måde kan du læse dig til et solidt fundament af viden, inden du gør dit indkøb. Du finder sikkert det, du har ledt efter i den prisklasse, du håbede på. Vi holder dig opdateret her på siden, så du kan træffe de rigtige valg, når du skal have nyt elektronik eller tech.

4 tips til nemmere at oplade dine elektroniske apparater

Elektronik & Tech

Medmindre din enhed skal have udskiftet batterier, kan du ikke undgå at skulle oplade den. Uanset om det er græsslåmaskiner, smartphones eller tablets, så kræver det som regel et opladerkabel, men der er også andre metoder. Man kan vælge at følge disse tips, hvis man vil gøre det bare lidt nemmere at oplade dem hurtigere, nemmere og spare på batteriet.

Saml det hele i en kabeltromle

Forestil dig, at du skal ud og lave havearbejde. Du skal måske slå græs, vande blomster og klippe hæk. Her kan en kabeltromle være et praktisk værktøj. For en kabeltromle er et hjul med en ledning, der kan sættes til en strømforsyning. En kabeltromle kommer ofte med tre eller fire udtag, så du kan have alle dine værktøjer sat til på én gang.

Kabeltromlerne kan blive helt op til 50 meter, og kabeltromlen kan fås i forskellige design, så den kan tilpasses dine behov. Med en kabeltromle fra Av-Cables.dk skal du ikke længere bekymre dig for, om du kan arbejde med flere elektroniske apparater samtidig.

Trådløse opladere

I de seneste år har vi set flere trådløse opladere. Det er en form for strømforsyning, der bruger QI-teknologi, hvilket er elektromagnetisk induktion. Når du placerer din smartphone på den trådløse form for strømforsyning, så bliver der skabt et magnetfelt, der inducerer vekselstrøm i din telefon. Det er dét, der oplader din telefon.

Der er både fordele og ulemper ved at bruge trådløse opladere versus opladerkabler som strømforsyning. Når man oplader smartphonen med et kabel, oplader den hurtigere, men det kan være nemmere at bruge en trådløs oplader. Apple har desuden udviklet en ny teknologi i iPhones, som gør det nemmere at oplade trådløst.

Undgå opladning om natten 

Man kan ikke undgå, at en iPhones batteri vil forværres over tid. Sådan er det med elektroniske produkter. Men man kan forebygge det ved ikke at oplade den om natten. Mange vil måske foretrække at have en fuldt opladt telefon klar om morgenen. Men det kan forringe batterilevetiden at lade den oplade hele natten, hvis man gør det hver dag.

Oplad din iPhone til 80 procent 

Hvis man vil forsøge at undgå, at batteriet forværres hurtigere, skal man også se på, hvor meget den oplades til. En iPhone tager cirka to timer om at nå fuld opladning. Men det kan faktisk bedre betale sig at holde batteriet på maks. 80 procent, i stedet for at lade den oplade til 100 procent hver gang, som Apple anbefaler. Samtidig skal man ikke lade iPhonen nå under 25 procent, da det også kan forværre batteriets levetid.

03. maj 2023

Lommevægte og industrivægte fra Digitalvægten – få hurtig levering!

Elektronik & Tech

Find vægte i enhver størrelse på www.digitalvaegten.dk! Her fås vægte til ethvert behov, og derfor i en lang række størrelser og design, der passer både private og erhvervsdrivende. Hos Digitalvægten finder du således altid et bredt udvalg af markedets sidste nye modeller, samt op til 30 års garanti på dit nye produkt.

Den rette lommevægt til en god pris

En lommevægt er en vægt i den del af kataloget, der består af vægte i mindre skala. En lommevægt er nemlig en højpræcisionsvægt, du kan have med dig på farten! Der er derfor ingen grund til at lade sig narre af den mindre størrelse, da en lommevægt kan veje små genstande med en præcision på helt ned til 0,01 gram. Den hverken fylder eller vejer meget og passer derfor perfekt i de fleste jakkelommer, rygsække eller tasker. Hos Digitalvægten fås en lommevægt i alle afskygninger, da mange mennesker bruger dem som et uundværligt redskab i hverdagen. For eksempel bruges en lommevægt til at afveje den rigtige dosering medicin eller til at veje breve, ingredienser, smykker og meget andet. Du finder derfor med sikkerhed en lommevægt, der passer dine behov, da udvalget hos Digitalvægten har til formål at imødekomme så mange behov som muligt.

Industrivægte tilbydes til alle brancher

I den større ende af skalaen finder du vægte såsom industrivægte. På www.digitalvaegten.dk møder du et udvalg af flere hundrede industrivægte, sådan at du kan finde en vægt, der passer den specifikke industri, du arbejder i. Du kan således nemt få fat på både butiksvægte, tællevægte, præcisionsvægte eller de klassiske industrivægte, der kan veje større pakker og derfor er ekstra robuste. Når det gælder industrivægte, er det også ofte en mulighed at kunne afmontere displayet, sådan at du både nemt og hurtigt kan aflæse resultatet. Industrivægte af denne kaliber er, på trods af deres størrelse, derfor nemme at betjene. Det letlæselige og bagbelyste LCD-display går nemlig hånd i hånd med det robuste design, hvilket gør netop denne type vægt både driftssikker og nem at lære at kende. I mange tilfælde kan de ligeledes tilsluttes en PC med et tilhørende RS232 port-kabel og software. Tag for eksempel den vandafvisende Adam GGL-industrivægt, der kan veje op til 300 kg ad gangen. Industrivægte i denne kategori er velegnede til fødevareindustrien, farmaceutiske virksomheder eller andre industrier, hvor større mængder gods skal både vejes og kategoriseres.

Vælger du at handle med Digitalvægten, får du altid livtidsgaranti på topmodeller og gratis levering, der når frem til dig på bare 2-3 dage.

30. april 2022

Headset forhandler rollermouse og mousetrapper

Elektronik & Tech

Der er mange forskellige måder, du kan gøre din arbejdsdag mere effektiv på. Hos Headset har de sørget for at finde det bedste til kontoret, der gør din tid foran skærmen lettere. Du kan derfor finde rollermouse og mousetrapper i deres udvalg, som er en god ergonomisk løsning til ethvert kontor.

Undgå skulderskader med en ergonomisk rollermouse

Bruger du mange timer foran computeren, kan det være en rigtig god ide, at du vælger en rollermouse, fremfor en typisk mus. Headset har det helt rigtige udvalg til dig, der har brug for en bedre løsning ved computere. En rollermouse er en ergonomisk mus, der hjælper din krop med at aflaste. Med en rollermouse kan du forebygge skulderskader, der kan skabe myoser og nakkespændinger, der er en typisk årsag til hovedpiner. Derudover har du med en rollermouse med 9 knapper, der tillader de mest vigtige funktioner. 7 af de funktioner kan programmeres individuelt, så du kan vælge lige de funktioner, du har mest brug for. En rollermouse har en rullestav, der gør det lettere og mindre belastende for hånden, at bevæge cursoren over store skærme. Du kan vælge en rollermouse med god støtte for håndleddet. Tag ind forbi www.headset.dk hvis du har brug for en rollermouse, når du sidder foran din arbejdscomputer.

Vælg en mousetrapper for ergonomisk alternativ til mus

Du kan på siden også finde en mousetrapper, der er en alternativ til ergonomisk mus. Du kan finde en mousetrapper hos Headset, der matcher både almindelige og helt tynde tastaturer. En mousetrapper er let at installere, da den blot monteres foran det tastatur du bruger. Mousetrapper er tættere på kroppen, hvilket er en af de ergonomiske designs, der gør dem praktiske. Vælger du en mousetrapper får du en styremåtte der er indbygget med klik og scroll funktion. Det gør at alle de nødvendige funktioner er kombineret, så du får den bedste arbejdsstilling. Med en mousetrapper har du et produkt, du selv kan indstille i højden. Der er nemlig forskel på arbejdsstilling, og derfor er det ikke bare praktisk, også nødvendigt. Foruden de ergonomiske fordele med en mousetrapper, kan du også vælge dem i flotte og stilrene designs. Tag ind forbi headset.dk og find de helt rigtige mousetrapper til din computer, og få en langt bedre arbejdsdag.

Headset er klar over hvor vigtig arbejdsstilling er, specielt for dem der sidder i mange timer foran computeren. Derfor har de også et udvalg af både rollermouse og mousetrapper, der garanterer den bedste stilling foran computeren, så eventuelle skader kan undgås.

24. februar 2022

Køb dit nye iPhone kabel eller Bluetooth højtaler ved www.av-cables.dk

Elektronik & Tech

Av-Cables.dk har din ryg, når det omhandler elektroniske enheder eller tilbehør i høj kvalitet. De er nemlig et af markedets bedste og mest anerkendte forhandlere indenfor elektronik og tilbehør, hvor du blandt andet kan finde flere smarte Bluetooth højtalere eller iPhone kabler på deres side, som du med garanti vil kunne lide.

 

Besøg Av-Cables.dk hvis du leder efter et iPhone kabel såsom datakabler eller videokabler

Det er altid vigtigt, at have en det rette iPhone kabel, da ukurante modeller kan gøre mere skade end gavn. Derfor finder du et fantastisk udvalg af rigtige og sikre iPhone kabler hos www.av-cables.dk, der netop kan skabe mere værdi for dig og ikke mindst din telefon. Dyk ned i forskellige modeller som datakabler, lydkabler, videokabler og lightning kabler. I den forbindelse kan du på deres side også finde en masse andet tilbehør til din iPhone, såsom originale høretelefoner. Mulighederne er mange, hvor der med garanti er et iPhone kabel, som passer nøjagtigt til dine tanker. Fælles for deres kabler er, at de alle er produceret i en høj kvalitet, sådan du kan have glæde af dem i mange år.

Tag en Bluetooth højtaler med til festen eller med på stranden

En Bluetooth højtaler er yderst smart og praktisk, da den findes i mindre og bærbare modeller. I den forbindelse kan man derfor tage den med sig, når man enten skal til fest, fødselsdag, på stranden eller lignende, hvor sådan en Bluetooth højtaler netop kan være med til at give den perfekte stemning til selskabet. Hos www.av-cables.dk kan du finde et varieret udvalg af Bluetooth højtalere, der er produceret i en god kvalitet. Du vil derfor opleve en fin og klar lyd, når du anvender en af deres højtalere.

Besøg blot deres side, hvis du vil vide mere om deres Bluetooth højtalere eller andre elektroniske enheder. De sidder inde med et fantastisk team af hjælpsomme medarbejdere, som vil stå klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for det.

13. januar 2022

Gaming stole, headsets m.m. på fourze.dk - specialdesignet kvalitet fra Skandinavien

Elektronik & Tech

Gamer du meget, så ved du selvfølgelig hvor vigtigt, det er at have det rigtige udstyr. Det ved www.fourze.dk også, og derfor finder du også gaming udstyr i god og holdbar kvalitet. Du kan blandt andet finde den rette gaming stol eller et lækkert gamer headset, der ikke blot er praktisk men også flot.

En gaming stol fra drømmene

Sidder du og spiller i mange timer ad gangen, så er det vigtigt, at du får skiftet din gamle slidte stol ud, og i stedet vælger en god og holdbar gaming stol. Hos FOURZE har de et bredt udvalg af stole til gaming, der giver dig mulighed for at finde den perfekte gaming stol til dit gamersetup. Du vil være sikret en god kvalitet og komfort i top, hvis du vælger en gaming stol fra dem. Du kan dermed undgå at få problemer med ryg og nakke, fordi du har siddet på en dårlig stol. Du bør tage ind forbi www.fourze.dk, hvis du har brug for at finde en flot og stilren gaming stol, der giver dig den bedste støtte.

Bedre mikrofon og lyd med et FOURZE-gamer headset

Som gamer ved du helt sikkert hvor vigtig, lyd er i spil, uanset om det er spil, du spiller alene, eller om det er online spil. For at få den bedste oplevelse af spillet, bør du kunne høre lyden ordentligt, og det kan du med et gamer headset fra FOURZE. De har det helt rigtige gamer headset til dig, der sikrer en skarp lyd samt god komfort. Det gør det dermed lettere at snakke med vennerne, når I spiller sammen. Du kan bruge det smarte gamer headset til PC, Mac og konsol, så du let kan skifte mellem de forskellige platforme, du bruger. Hvis du leder efter god komfort og skarp lyd, så tag ind forbi www.fourze.dk, og find dit nye gamer headset, så du kan blive klar til at spille igen.

22. september 2021

165hz og 240hz gamer skærme fra ASUS, BenQ og andre brands

Elektronik & Tech

Det er sjældent en dårlig ting at starte med at kigge forbi Føniks Computer, når man skal købe elektronisk udstyr. Det gælder så sandelig også inden for gamer udstyr, hvor butikken f.eks. har et bredt udvalg inden for 240hz gamer skærme, 165hz gamer skærme samt flere andre typer skærme og helt sikkert også en skærm til gaming, som passer perfekt til dine præferencer. Læs mere om butik og katalog herunder.

Fantastiske 240hz gamer skærme til gode priser på fcomputer.dk

Skal du købe ny gamer skærm, og har du besluttet dig for at det nok skal være en 240hz gamer skærm, så kan du blive helt overbevist om det ved at besøge www.fcomputer.dk. Butikken præsenterer nemlig en bred vifte af gode modeller fra mærker som Samsung, AOC, BenQ m.fl. Kender man lidt til skærme, f.eks. 240hz gamer skærme, vil man også vide, at alle disse mærker er navne, som man trygt kan vælge, når man køber elektronik, og regne med at få et produkt, som man kan have glæde af i mange år frem. Prismæssigt finder man både 240hz gamer skærme i den lidt mere budgetvenlige del af skalaen hos forhandleren, samt de nyeste high-end modeller. Og vi tør godt garantere, at der ét eller andet sted i kataloget med 240hz gamer skærme også vil være en model, som passer perfekt til dine behov.

Stort sortiment af 165hz gamer skærme til spilglade danskere

Er det nærmere en 165hz gamer skærm du har brug for? Så er der lige så mange gode grunde til at starte med at kigge efter den hos den danske forhandler lige nu. I kategorien med 165hz gamer skærme bliver man præsenteret med et bredt udvalg af modeller, fra mærker som Acer, AOC, Samsung og BenQ, der alle med sikkerhed kan levere en 165hz skærm til gaming, som du bliver glad for. Husk i øvrigt, at man finder butikker i Århus og KBH, hvis du helst vil se skærmen før, du køber den.

15. september 2021

Køb alt fra Micro SD kort til computer blæsere hos Av-Cables.dk

Elektronik & Tech

Av-Cables.dk er altid leveringsdygtige inden for en bred vifte af forskellige typer elektronik, også til din computer. Mangler du f.eks. en ny computer blæser eller et Micro SD kort, kan du roligt regne med at finde begge dele i flere smarte varianter hos dem. Og med kombinationen af gode priser og høj kvalitet, er det altid en særdeles god oplevelse at shoppe hos dem. Læs mere om butik og katalog herunder.

Salg af computer blæser til lavpris via www.av-cables.dk

Mangler du en ny computer blæser, f.eks. fordi at du oplever at kernetemperaturen i computeren bliver lidt for høj indimellem? Så vil www.av-cables.dk bestemt være et godt sted at starte med at kigge efter ny computer blæser. Her finder man flere gode modeller fra mærker som CoolerMaster og NEDIS, og flere størrelser at vælge imellem. Derfor skulle det heller ikke være nogen sag at finde en computer blæser, der passer perfekt til din computer. Vil du gøre lidt ekstra ud af din computers look, kan du vælge én af de flotte computer blæsere med RGB belysning, som ser både flot og dekorativt ud.

Micro SD kort til sikker lagring af videoer, billeder og musik

Udover ny computer blæser, kan du bl.a. også købe diverse Micro SD kort i butikken. Disse kender man f.eks. fra digitalkameraer og andre elektroniske apparater, der har brug for at opbevare data midlertidigt. Kataloget med Micro SD kort leveres ligesom computere blæsere af kvalitetsmærker, som du måske allerede kender. Lige nu navne som Kingston, Lexar, Sandisk og ADATA. Alle fire producenter er lig produkter, som du trygt kan putte i indkøbskurven, når du skal købe nyt Micro SD kort.

Husk, at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, når du shopper i den danske butik, f.eks. vedrørende valg af Micro SD kort, ny computer blæser eller noget helt tredje, kan du altid rette henvendelse til deres venlige kundeservice, som sidder klar til at give et par gratis råd og god vejledning.

09. august 2021

Færdigmonterede LK gruppetravler og Fuga Slim forfradåser er begge bundsolide valg

Elektronik & Tech

Der er altid en god grund til at kigge forbi YouSave.dk som noget af det første, når du skal købe el-artikler, og foretrækker at gøre det online. Ikke kun fordi at butikken altid har et ekstra stort udvalg på lager, af gode kvalitetsprodukter, men også af den simple årsag, at priserne er lidt bedre end hos mange af konkurrenterne. Og det kan alle vel være med på? Læs mere om både butikken selv, og om deres katalog herunder.

Fuga Slim forfradåse til salg hos YouSave.dk

YouSave.dk er et godt sted at starte med at kigge, hvis man f.eks. har brug for en Fuga Slim forfradåse, eller lignende produkter fra Fuga serien af el-artikler. For ikke nok med at butikken vel sagtens har et af landets bedste udvalg inden for netop denne type el-artikler; De sørger samtidig for at holde priserne på f.eks. Fuga Slim forfradåser på et fair og kundevenligt niveau. Mindst lige så glædeligt er det desuden også, at man altid kan rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden med eventuelle spørgsmål man måtte have, også vedrørende Fuga Slim forfradåser, og forvente at få svar inden for ganske kort tid. Denne faktor er med til at gøre det mere attraktivt at shoppe hos dem, i forhold til en del andre konkurrenter.

Udover Fuga Slim forfradåsen, finder du bl.a. også Fuga el-artikler som LK Fuga rammer, LK Fuga lampeudtag, LK Fuga underlag og panelunderlag i kataloget.

Få en sikker el-installation med en færdigmonteret LK gruppetavle

Et andet godt LK produkt du finder hos dem lige nu, er en færdigmonteret LK gruppetavle. Helt som man forventer af mærket, leveres en færdigmonteret LK gruppetavle i den helt rigtige kvalitet, og lever naturligvis op til skrappe krav til kvaliteten. En færdigmonteret LK gruppetavle vil derfor kunne indgå som en central del af elinstallationen i jeres bolig, og klare opgaven til perfektion.

Besøg eventuelt selv forhandlerens hjemmeside, når du har tid, og få et kig på udvalget inden for bl.a. færdigmonteret LK gruppetavle, Slim forfradåse og meget mere.

07. august 2021

Charging.dk: Alt i værdiskabe med opladning og opladerstationer til erhverv i høj kvalitet

Elektronik & Tech

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan tilbyde dig det helt rette indenfor gode opladerløsninger? Så kan du med fordel besøge Charging.dk, der forhandler opladerløsninger til alle behov. Her kan du både finde opladerstation til erhverv, værdiskab med opladning og meget andet. Læs mere herunder eller tjek sortimentet ud på www.charging.dk.

Giv goder med en opladerstation til erhverv

Hos Charging.dk kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder, når det kommer til opladerløsninger. Her tilbyder de nemlig mange forskellige opladerprodukter, hvor du kan finde noget til ethvert behov. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du med fordel starte ved opladerstation til erhverv. Her byder udvalget på flere smarte og praktiske løsninger, hvor du kan finde opladerstationer til stort set ethvert formål. Udvalget af disse går nemlig både på stationer til skoler, festivaller, shopping centre og flere andre steder. Derudover kan du også være sikker på at finde dem i en god kvalitet. Dermed kan du give besøgende eller kunder mulighed for at oplade mobil, computer eller anden elektronik til hver en tid. Find opladerstation til erhverv hos www.charging.dk.

Lad telefonen sikkert i et værdiskab med opladning

Om end du er på udkig efter en smart opladerløsning til sportsklubben, caféen eller hotellet, kan du altid være sikker på at finde gode muligheder hos Charging.dk. Her står de nemlig inde med et både stort og varieret sortiment af opladerløsninger til både private og erhverv. Blandt andet tilbyder hjemmesiden værdiskab med opladning, som du kan finde i en god kvalitet. Udvalget her går på skabe i flere forskellige størrelser og slags, hvor du kan finde dem til ethvert behov og formål. Med de praktiske værdiskabe her er der desuden mulighed for at låse mobiler inde under opladning, så brugerne kan oplade mobiler nemt og sikkert. Tjek hele udvalget af værdiskab med opladning ud hos www.charging.dk og skab ekstra sikkerhed i klubben, skolen eller andet sted.

19. juni 2021

Remmer forhandler makuleringsmaskiner og andet kontorinventar til erhverv

Elektronik & Tech

Hos Remmer forhandles et stort sortiment af kontorartikler til virksomheder, hvor du altid har rig mulighed for at finde frem til netop det, du mangler til din virksomhed. Her kan du blandt andet finde kontorinventar, makuleringsmaskiner og meget andet. Læs mere herunder eller tjek hele det lækre sortiment ud, når du besøger www.remmer.dk.

Et bredt udvalg af kontorinventar i høj kvalitet på www.remmer.dk

Besøger du hjemmesiden, kommer du ind til en verden, hvor passionen for kvalitetsrige kontorprodukter til virksomheder, er i fokus. Remmer er en leverandør, der byder på kontorartikler og lignende til virksomheder og erhverv, hvor du altid har rig mulighed for at finde det, du søger. Her kan du blandt andet finde et stort sortiment af kontorinventar, hvor du kan finde flere gode produkter. Det fine sortiment her går nemlig på alt fra forskellige slags borde og stole til belysning, tavler og meget andet, som du alt sammen finder i høj kvalitet. Dette forhandles desuden fra flere gode producenter, der i den grad byder på lækre produkter til erhverv. Dermed kan du finde det helt rette kontorinventar til din virksomhed. Tjek udvalget af kontorinventar ud på www.remmer.dk.

Makuleringsmaskiner til hurtig og grundig makulering af papir

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på de mange, gode muligheder, Remmer kan tilbyde dig. Her forhandler de nemlig et utroligt stort sortiment af kontorprodukter til virksomheder, hvor du kan finde alt fra kontorartikler til inventar og meget andet. For eksempel byder hjemmesiden på et godt udvalg af makuleringsmaskiner. Disse forhandles fra flere gode producenter, der alle byder på gode produkter i høj kvalitet. Her går udvalget på flere modeller samt tilbehør, hvor du både kan finde maskiner i den billige og den mere avancerede ende af skalaen. Dette er den rette mulighed for dig, der søger en ny makuleringsmaskine til virksomheden, og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Se hele udvalget af makuleringsmaskiner på www.remmer.dk.

14. juni 2021

Kindle og Onyx readers til salg (gode priser)

Elektronik & Tech

Onyx og deres e-bogslæsere har mildest talt revolutioneret. Det er ikke kun Amazon, som kan. Selvom den amerikanske gigant stadigvæk producerer nogle fremragende e-bogslæsere, der også er værd at tage i mente. En af dem er den reklamefrie Kindle Paperwhite 4, der føres på www.ebookreader.dk. Shop også læseapparater fra PocketBook og Kobo.

Modeller fra Onyx heriblandt Note Air og Poke 3

Med Onyx finder man nogle e-bogslæsere, der er stærkt optimerede, så det gør det nemt at læse i storformat. Det kan f.eks. være til dig, som godt kan lide at læse tegneserier elektronisk. Billedkvaliteten er simpelthen fantastisk. Hvis du ikke har oplevet en Onyx e-bogslæser endnu, kommer du til at blive stærkt overrasket. Det er bl.a. modeller som Nova 3 og Poke 3, der sælges. eBookReader.dk forhandler samtidig Onyx Note Air og Note 3. Den eksklusive MAX Lumi sælges også bl.a. i sort med 64 GB plads, der er nok for de fleste. Der er stor forskel på prisen imellem modellerne. Det er fordi, at de individuelle Onyx e-bogslæsere henvender sig til forskellige behov og unikke publikummer. Der er naturligvis stadigvæk noget tværfunktionalitet. Hvis du er i tvivl, kan du evt. starte med at læse produktbeskrivelserne. De er nemlig yderst uddybende hos eBookReader.dk. Du må dog aldrig tøve med at kontakte shoppen, der er 100 % dansk, og som altid er hjælpevillig.

Bestil en reklamefri Kindle Paperwhite 4 direkte hos eBookReader.dk

Hvis vi bevæger os over til Amazon og deres serier, så finder vi bl.a. den reklamefrie Kindle Paperwhite 4. Slip 100 % for reklamerne! Hvis man vælger en e-bogslæser med reklamer, så er der ofte nogle penge at spare på købsprisen. Dog er det for mange mennesker for forstyrrende, og det er værd at diske det ekstra op for en reklamefri Kindle Paperwhite 4. De sælger 2018-versionen med 32GB, og som har mulighed for 4G LTE. Så kan du altid downloade nye bøger, også selvom du er ude i skoven. Du skal blot have en mobil bredbåndsforbindelse. Det gør ikke noget, der kommer et regnskyl. Kindle Paperwhite 4 af Amazon er nemlig vandtæt til en vis grad. Den kan også fås med 8 GB til dig, der vil spare lidt penge ved at vælge mindre plads. Du har altid mange valgmuligheder hos eBookReader.dk!

10. maj 2021

Få et godt tilbud - alt i gaming skærme og konfigurerbare gamer pc’er hos www.fcomputer.dk

Elektronik & Tech

Har du besluttet dig for at det er tid til at skifte din nuværende computer ud, er en konfigurerbar gamer pc fra Føniks Computer altid værd at overveje. I artiklen herunder kan du læse mere om præcist hvorfor. I samme artikel kan du også læse mere om hvorfor det netop er denne forhandler, du bør overveje at købe ny gaming skærm hos, hvis du har brug for sådan én til dit gaming setup.

Din gaming skærm skal måske have en ekstrahøj framerate?

En god gaming skærm er en vigtig faktor, når det gælder om at sammensætte det perfekte gamer setup. Derfor kan det bestemt også godt betale sig at bruge lidt tid på at finde den helt rigtige gaming skærm, der leverer et flot og klart billede, og som præsenterer de spil man spiller på bedste vis. Hos www.fcomputer.dk har de samlet et af landets bedste udvalg inden for kategorien ”gaming skærm”, fra velkendte kvalitetsproducenter som Samsung, ASUS, AOC og BenQ, der alle fire kendes for gaming skærme og almindelige skærme til computere, der leverer et klart og flot billede. Køber du din nye gaming skærm hos den danske forhandler, kan du derfor også roligt regne med at modtage en skærm til gaming, som du bliver glad for.

Konfigurerbar gamer pc - Vælg en lav selv-computer online

Gaming skærme er naturligvis blot én af mange typer gamer udstyr man finder hos Føniks Computer. F.eks. kan du også købe ny konfigurerbar gamer pc. Med en konfigurerbar gamer pc har man rig mulighed for at vælge til og fra, som man ønsker. Finder man måske en konfigurerbar gamer pc, der egentlig passer fint til ens behov, men er harddisken bare lidt for lille, kan man bare opgradere den del af computeren. På den måde er det gjort så nemt som overhovedet muligt at få den perfekte computer, når man vælger en konfigurerbar gamer pc, som dem hos Føniks Computer. Og kvaliteten er selvfølgelig helt i orden.

09. maj 2021

Inspiration til gadelamper og industrilamper hos Luminex A/S

Elektronik & Tech

Luminex A/S er en totalleverandør til belysning. Hvis du samarbejder med dem, så behøver du ikke at have fat i andre. De er nemlig med fra start til slut og sørger for, at lyset bliver tænkt ind over hele processen. På luminex.dk tilbydes bl.a. gadelamper og industrilamper. Funktionalitet skal gå hånd i hånd med økonomi. Samtidig er god rådgivning vigtigt for det fuldendte resultat. Derfor skal du vælge dem, også når det gælder skinnelamper og akustik lamper.

Løsninger med gadelamper i flotte design

Du kan være tryg. Luminex A/S har modtaget referencer fra førende danske virksomheder, der ikke går på kompromis. Hvis du ønsker de bedst mulige gadelamper til virksomhedens udendørsområder, så skal du have fat i Luminex A/S. De har erfaringer med en lang række innovative gadelamper og systemer, der skaber det udtryk og det lys, du søger. Ved at vælge luminex.dk får du højere fleksibilitet, og de kommer også med inputs i forhold til at spare på energi. Deres store viden inden for alle facetter bl.a. design, økonomi og teknologi sikrer, at du bliver budt på den bedste helhedsløsning, hvad end du kun ønsker gadelamper, eller du også ønsker et komplet over-haul af indendørsfaciliteterne. Lyset er vigtigt for livet på arbejdspladsen. Det påvirker den måde, vi agerer på. Gadelamper har stor betydning for, hvordan en park eller have opleves. Kontakt dem for at høre mere om design, materialer etc.

Funktionelle industrilamper, der indgår naturligt i bygningen

Vælg også Luminex A/S, hvis du leder efter en leverandør af industrilamper. Det er især vigtigt med kraftig belysning til visse industrier, hvor synbarheden kan gøre forskellen på fejl og succes. Det er essentielt, man tager ordentligt stilling til lyset og optimerer det i forhold til hele fabrikken, lageret eller kontoret. Hos luminex.dk tilbyder de meget modstandsdygtige lamper til industrielle behov. Det vil være moderne løsninger, der er afvisende over for snavs, og som sørger for at lyse den mørke krog op. Forhør dig hos dem, og få yderligere info omkring industrilamper til alle typer industrier.

01. maj 2021

Magnet cykellygter og batteri lygter i fantastisk kvalitet - Reelight

Elektronik & Tech

Reelight er en førende producent inden for magnet og batteri cykellygter. De tilbyder hurtig levering og fri fragt over 600 kroner. Se modellerne på reelight.dk.

Køb magnet cykellygter (dynamolygter) via reelight.dk

Reelight og deres magnet cykellygter er ikke blot populære i Danmark, men også internationalt. Der er tale om dynamolygter i særklasse. Disse batterifrie lygter fås i flere modeller og design. Alle deres magnet cykellygter er nemme at montere uden brug af specialværktøj. Hvis du køber de batterifrie modeller, så kommer du ikke til at skulle bruge tid på belysningen i det daglige. Du slipper ganske enkelt for alt besvær med en af disse Reelight dynamolygter i topkvalitet. Virksomheden sidder også klar til at besvare dine spørgsmål. Vil du vide mere om deres magnet cykellygter? Så kig ind forbi www.reelight.dk. Klik på de forskellige batterifrie varianter for at læse mere om dynamolygter, eller benyt dig af hjælpechatten, som kommer frem på skærmen.

Batteri cykellygter til alle behov

Reelight står også bag batteri cykellygter, og de fås i et minimalistisk design. De er skabt med henblik på at være intuitive samt lette at benytte. Det betyder, at det er en smal sag at montere og afmontere disse batteri lygter. Lyset er kompakt, men du får stadig et meget kraftigt lys, der gør dig synlig og øger din sikkerhed, når du færdes på cyklen i mørket. Reelight er et af de bedste mærker inden for batteri cykellygter, og deres webshop leverer hurtigt til hele landet. Du kan, som sagt, få fri fragt over 600 kroner, så overvej om resten af familien ikke også lige skal have nogle batteri cykellygter. Du vælger selv, om lyset skal være konstant, eller om LED lysdioden skal blinke. Hvis du ikke har set de flotte Reelight batteri lygter endnu, så bliver du simpelthen nødt til at klikke ind på reelight.dk!

Bestil de intuitive og let monterbare batteri samt magnet cykellygter fra Reelight vha. deres egen hjemmeside. Så opnår du en masse kundefordele, du også kan læse mere om på www.reelight.dk.

18. april 2021

Stole og keyboards til gaming - Læs om FOURZE udstyr her

Elektronik & Tech

Har du brug for en gamer stol eller et keyboard med mekaniske taster? FOURZE har udviklet begge dele og meget mere til. Mærket står for skandinavisk klasse og design, også inden for mus, skriveborde, gaming computere og hovedtelefoner. Læs også om PSU, kabinetter og musemåtter inde på hjemmesiden www.fourze.dk.

En pionerende gamer stol med RGB

Din gamer stol skal gøre det rigtig lækkert at sidde ned foran computerskærmen, også efter mange timer. Det skader vel heller ikke, at den ser flot ud? FOURZE har nemlig udviklet en stilfuld, nordisk gamer stol med RGB belysning. Den er et hit blandt alle dem, som elsker LED i deres base. Køb en komfortabel luksusstol fra en af forhandlerne, der tilbyder FOURZE og deres gamer stole. Du foretager dig her en investering, som du kan glæde dig over i mange år frem. Hvorfor sidde dårligt, når du er ved at bygge din Middelalderby op fra bunden af, eller du er ved at indtage Normandiets kyster på D-dag? Se det skarpe design på fourze.dk, og find en lækker gamer stol allerede nu.

Skal der være mekaniske taster i dit gaming keyboard?

Har du spildt Cola ud over det gamle tastatur, eller ønsker du blot et nyt fedt ét af slagsen? FOURZE har udviklet flere typer gaming keyboards. De er præget af høj designmæssig kvalitet. Det er de æstetiske toner, vi kender fra Skandinavien af, som går igen på deres gaming keyboards. Vores stilfulde og minimalistiske designtendens går hånd i hånd med lyseffekter. Hos FOURZE ved de, hvordan man laver et flot RGB gaming keyboard. Ønsker du et lille gaming keyboard uden numpad? Ønsker du mekaniske taster eller semi-mekaniske taster? Du har en lang række af valgmuligheder i forbindelse med dit nye tastatur på fourze.dk.

Køb både gamer stole og keyboards online hos en af de forskellige butikker, der tilbyder FOURZE. Det er et nordisk mærke, der giver høj value for money. Det gælder også for deres stationære gaming computere samt musemåtter og skriveborde med mulighed for at hæve og sænke elektronisk.

16. april 2021

DeGrønneHvidevarer - Gode priser på miljøvenlige kondenstørretumblere og vaskemaskiner

Elektronik & Tech

DeGrønneHvidevarer sælger renoverede hårde hvidevarer i høj kvalitet. Køb bl.a. din næste kondenstørretumbler og vaskemaskine på degroennehvidevarer.dk, og gør et slag for miljøet. Det er samtidigt billigere, og klimaet kommer til at takke dig.

Køb en kondenstørretumbler billigt, og skån miljøet

Der er lavet undersøgelser på, at man sparer vores atmosfære for en masse CO2 ved at købe renoverede hårde hvidevarer sammenlignet med at købe nyt. Det gælder også, hvis man kigger efter en kondenstørretumbler. Hos DeGrønneHvidevarer fører de et stort udvalg af kondenstørretumblere fra anerkendte mærker. Det er huskendte brands som Siemens, Blomberg, Bosch og AEG, du finder på deres hjemmeside. Du har naturligvis masser af muligheder i forhold til tumblerstørrelse, lydniveau, energimærke etc. Menneskerne bag virksomheden har et særligt øje for at spotte de kondenstørretumblere, som stadigvæk har masser af liv tilbage. Hvis du vil være med til at give dem nyt liv, kan du virkelig spare penge på en kondenstørretumbler, og den miljømæssige faktor er også en væsentlig del af manges begrundelse for at vælge degroennehvidevarer.dk.

Renoveret vaskemaskine fra degroennehvidevarer.dk

DeGrønneHvidevarer sælger de fleste typer hårde hvidevarer, og deres sortiment af vaskemaskiner er derfor også stort. Køb støjsvage vaskemaskiner i høj kvalitet, og vælg modeller med mulighed for kraftig centrifugering. Det er igen en perlerække af de bedste mærker, du finder i kategorien med vaskemaskiner. Bestil bl.a. renoverede vaskemaskiner til lave priser fra Blomberg, Beko, Miele og AEG. Der vil også være muligheder for at betale med afbetaling på månedlig basis. DeGrønneHvidevarer bortskaffer gerne din gamle vaskemaskine, hvis den står klar og fremme ved ankomst. De yder også en lang garanti på deres forskellige vaskemaskiner. Det gør de, fordi der er tale om renoverede vaskemaskiner af høj kvalitet, der har masser af maskinvasker til gode. Så hvis du har behov for en billig vaskemaskine, er degroennehvidevarer.dk en glimrende hjemmeside at kende til.

Deres udvalg indeholder ikke blot vaskemaskiner og kondenstørretumblere. Emhætter, industrimaskiner og opvaskemaskiner kan også findes. Se også deres kombinerede vaske tørremaskiner til stærke priser online.

03. april 2021

Av-Cables.dk forhandler gulvventilatorer og TV vægbeslag med prisgaranti

Elektronik & Tech

Se de fine muligheder inden for TV vægbeslag hos Av-Cables.dk, som også giver adgang til et fremragende sortiment med ventilatorer. Hvis du f.eks. leder efter en gulvventilator, så er du kommet til det rette sted. Bestil også blæsere til bord som f.eks. med USB, eller køb et komplet airconditionanlæg via www.av-cables.dk med prisgaranti på de anerkendte mærker.

Bestil TV vægbeslag til dit fjernsyn

Har du lige købt fjernsyn? Når du skal vælge et TV, er det klart, at dets størrelse har meget sige. Det kan være du har købt en lille fladskærm på 20 tommer til soveværelset, eller måske har du været ude og investere i storbaskeren på 80 tommer, så du kan få en sand hjemmebiografsoplevelse? Av-Cables.dk tilbyder TV vægbeslag i små og store størrelser. Overvej også, om du ønsker tyverisikring. Et tyverisikret TV vægbeslag er med til at reducere chancen for, at dit TV ryger, hvis der er indbrud. De vil sandsynligvis give op og tage af sted med mindre værdifulde ting, hvis dit fjernsyn er sikret. Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti på projektor ophæng, loftbeslag, monitor bordbeslag og andre kategorier inden for TV vægbeslag. Webshoppen leverer også Vogels beslag til væg samt forskellige typer TV møbler inde på www.av-cables.dk.

Effektiv og afkølende gulvventilator - dag til dag levering

Når du køber en gulvventilator hos Av-Cables.dk, kan du få dag til dag levering. Det koster ikke meget for at gøre din sommer mere behagelig. Vi må ærligt indrømme, at de seneste somre har været lidt til den hede side. Det er nu rart at kunne blive kølet lidt ned, når solen står på sit højeste. En gulvventilator fra Av-Cables.dk er en nem og samtidig billig mulighed. Ønsker du en anden type ventilator? Bestil også blæsere til bord, og køb mini USB faner online. Du finder samtidig større airconditionanlæg, og hvis du mangler en luftkøler, ja, så kan Av-Cables.dk også være dig behjælpelig. Det vil være muligt at købe en kvalitets gulvventilator uden at skulle betale overpris - altså en billig gulvventilator fra et anerkendt mærke af. Du kan kontakte webshoppen over telefon, og få svar på dine spørgsmål til blæsere og faner.

10. januar 2021

Unikt gamer udstyr - PSU, mus, tastatur m.fl. fra FOURZE

Elektronik & Tech

FOURZE er et eksklusivt gamer mærke fra Skandinavien. Her kan du læse lidt om deres sortiment af gaming udstyr. Køb tilbehør inkl. PSU, stole, bord, mus og tastatur. Alt sammen er skræddersyet for at give dig den bedste gamer oplevelse.

Flot gaming udstyr i topkvalitet

Det nordiske mærke FOURZE er et af de ledende og mest innovative i vores del af Jorden. Et eksempel er, at de er pionerer inden for RGB gaming stole i Skandinavien. Hos FOURZE har de satset på at skabe løsninger til alle gameres behov. De har fremstillet gaming udstyr som keyboards, mus og borde. Udover gaming udstyr kan du også købe avancerede computere, der er skabt med fokus på maksimal spilleglæde. Det samme gælder for deres gaming udstyr, hvor man i hvert led af designprocessen har tænkt på gameres behov. Dette har resulteret i high-end gaming udstyr, men også hvor designet er fokuseret på tidens trends. Du vil samtidig være i stand til at købe udstyr til konkurrencedygtige priser på www.fourze.dk.

PSU til gamer PC - Strømforsyninger på fourze.dk

Har du brug for en decideret PSU til gamer PC? Her har man altså behov for en specialdesignet strømforsyning, der er skabt til at kunne trække alle de krævende dele, som din computer skal udstyres med. FOURZE har bygget forskellige typer PSU’er med høj ydeevne. Disse er designet til høj effektivitet, også over lang tid. Hvis du f.eks. selv skal bygge en stærk computer, eller du har et ønske om at udskifte din gamle strømforsyning i takt med, at PC’en skal modificeres, så vil en FOURZE PSU være et bundsolidt valg. De forskellige strømforsyninger er beskrevet på fourze.dk, som også gerne vil vejlede dig omkring deres top-of-the-line produkter. Med en PSU til gamer PC fra FOURZE får man meget mere kvalitet for pengene.

Gaming udstyr fra FOURZE er et fantastisk valg. Hvis du f.eks. kigger efter en PSU til gamer PC, så klik ind på www.fourze.dk, der også tilbyder stole, borde, tastaturer, mus osv. i flot design.

02. januar 2021