fredag 29. maj 2020

Elektronik & Tech

Fuld fart frem har været kendetegnende for elektronik og techbranchen lige siden den startede. Hver dag opfinder kloge hoveder nye og smarte devices og elektronisk tilbehør til lommen, hjemmet og bilen. Det kan være forvirrende at finde rundt i, og man kan hurtigt komme på dybt vand, når man forsøger sig. Her på siden kan du få et overblik over en lang række gode forhandlere i branchen. På den måde kan du læse dig til et solidt fundament af viden, inden du gør dit indkøb. Du finder sikkert det, du har ledt efter i den prisklasse, du håbede på. Vi holder dig opdateret her på siden, så du kan træffe de rigtige valg, når du skal have nyt elektronik eller tech.

Køb en smart Lenovo bærbar og en Chromebook i god kvalitet hos Føniks Computer

Elektronik & Tech

Hos Føniks Computer finder man altid et stort og velassorteret udvalg inden for alverdens forskellige typer elektronisk udstyr, med ekstra fokus på alt der har med computere at gøre, præcist som navnet antyder. Her kan du f.eks. købe dig en smart og lynhurtig Lenovo bærbar der kan klare alle hverdagens opgaver, ligesom du også har mulighed for at vælge én af de moderne Chromebooks hos dem. Vil du vide mere om butikken og deres katalog, så læs videre i artiklen herunder.

Lenovo bærbar

En Lenovo bærbar er altid et godt valg når man skal købe ny computer. Mærket har i efterhånden en del år været i blandt de bedste på markedet for bærbare computere, og umiddelbart virker det ikke som om de har tænkt sig at sætte farten ned. De nyeste Lenovo bærbare der bliver lanceret er i hvert fald både lynhurtige, smart og intuitivt designet, og generelt kvalitets bærbare, som man kan have glæde af i mange år frem. Hos www.fcomputer.dk finder du lige nu et bredt og velassorteret udvalg inden for Lenovo bærbar, og helt sikkert også en model der passer til dig.

Effektiv og praktisk Chromebook

Udover et bredt og velassorteret udvalg af Lenovo bærbare hos Føniks Computer, kan du blandt andet også købe en smart Chromebook. Lige nu er der Chomebooks fra flere kendte kvalitetsmærker i kataloget, blandet andet Acer Chomebook, HP, ASUS samt naturligvis Lenovo Chromebooks. Foretrækker du tablet formatet, har du også mulighed for at købe en Chromebook tablet.

Uanset om du shopper Chomebooks, Lenovo bærbar eller andre typer elektronisk udstyr, kan det næsten altid betale sig at sætte tid af til et hurtigt smut forbi den danske webshop Føniks Computer og tage et kig.

15. april 2020

Rejseadaptere og Playstation 5 headset - Bedst på prisen!

Elektronik & Tech

Av-Cables.dk forhandler rejseadaptere til forskellige lande både i Europa og udenfor. Køb også PS5 udstyr til gode priser via webshoppen, der kommer til at sælge meget til Playstation 5 som f.eks. headset og docking stationer, når denne nye Sony spillekonsol engang udkommer. Prisgarantien kommer også til at være gældende her, og du kan få dag til dag levering ved bestilling på www.av-cables.dk.

Playstation 5 headset med nye funktioner

Den fuldendte PS5 oplevelse kræver naturligvis også et Playstation 5 headset, der er designet til brug på den mest moderne spillekonsol. Vi har dog stadig lidt tid i vente, inden den nye Sony PS5 udkommer, men i ventetiden har Av-Cables.dk allerede nu oprettet et væld af kategorier med Playstation 5 tilbehør som headset, controllere, kabler, docking stationer, skins m.m., som webshoppen kommer til at forhandle ved udgivelse. Du kan godt begynde at glæde dig. Tjek udvalget igen, når udgivelsesdatoen nærmer sig, og spar penge på dit Playstation 5 headset, controller kabel, tastatur m.fl. via www.av-cables.dk. Hvordan kommer det nye PS5 headset til at se ud? Det er ikke til at vide endnu, men det kan vist godt allerede røbes, at det bliver i særklasse!

Køb din rejseadapter billigt og i god tid hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk har alt til rejseglade danskere, der ikke gider bruge den første dag på rejsemålet til at shoppe alle de nødvendigheder, de glemte at pakke. Køb din rejseadapter på www.av-cables.dk, der forhandler billige adaptere til feriemål som USA, England, Sydafrika m.m., hvor der ikke er de samme stik som i Danmark. Du finder også strømadaptere til Danmark til de personer, der kommer med udenlandsk elektronik, og du finder specialbyggede universal rejseadaptere, der kan indstilles alt efter besøgslandet. Køb en af universaladapterne, hvis du ikke kan få nok af at rejse! Uanset hvad du trykker ind på, er priserne på rejseadaptere altid i bund, og du kan ofte spare mange procenter i forhold til konkurrenterne.

Køb ny rejseadapter og Playstation 5 headset til attraktive priser hos landskendte Av-Cables.dk, der også har slået sig fast på markedet med deres lynhurtige dag til dag levering.

19. januar 2020

Skab en unik belysning med smart home-produkter fra mærker som Hilux og Philips Hue

Elektronik & Tech

Philips Hue og Hilux har ikke blot til fælles, at de laver kvalitetssikrede, praktiske og anerkendte smart home-produkter: De forhandles nemlig også hos Smart.dk, hvor nogle af Danmarks mest dedikerede, passionerede og hjælpsomme smart home-eksperter er ansat. Den populære webshop er bestemt et klik værd allerede i dag.

Philips Hue belysningsprodukter

Den brugervenlige hjemmeside kan naturligvis besøges på www.smart.dk, og noget af det første, der springer i øjnene, er deres store udvalg af produkter fra folkekære Philips Hue, som er umulig at komme udenom, når man snakker om smart home-produkter. Philips Hue laver belysningsprodukter, og køber du fx en pære fra Philips Hue fra Smart.dk, vil du opleve belysning, som du aldrig har oplevet det før. Mulighederne er praktisk talt uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når du designer, automatiserer og styrer lyset derhjemme. Med belysningsprodukter fra Philips Hue kan du fra én og samme og lyskilde lave lys til alle slags lejligheder og situationer. Så hvad enten du har brug for en læselampe, festlys til nytårsaften, dæmpet lys til om aftenen eller noget syttende, så kan det geniale belysningssystem fra Philips Hue klare det for dig – alt du behøver, er én pære og en tablet eller smartphone.

Hilux smart home-produkter

Hilux laver også smart home-produkter inden for belysning, og ligesom ovennævnte producent er Hilux enormt populært hos Smart.dk, der forhandler et imponerende udvalg af deres produkter. Tager du fx et Hilux indbygningsspot, får du et produkt, som er nemt at installere, samtidigt med at det elegante og stilrene design gør det til en sand fryd for øjet. Kunne du tænke dig at blive klogere på produkter fra Hilux, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakte til Smart.dk, som, foruden deres store faglige stolthed, også sætter en ære i at tilbyde venlig, målrettet og hjælpsom kundeservice til glæde for deres nye som nuværende kunder. Du finder deres kontaktinformationer på deres hjemmeside, www.smart.dk.

09. oktober 2019

Skab tryghed og sikkerhed med alt lige fra erhvervsalarmer til butiksovervågning

Elektronik & Tech

Hos KBJsikring.dk finder du mange forskellige slags sikkerhedssystemer og alarmsystemer. Læs mere om erhvervsalarm og om butiksovervågning her.

Den helt rette erhvervsalarm

Hvis du skal bruge en erhvervsalarm, så er KBJsikring.dk stedet at lede, for de har over 20 års erfaring med at forhindre indbrud, tyveri og andre forbrydelser. De sælger enormt mange forskellige sikkerhedssystemer, yder service og support 365 dage om året og er altid til din rådighed, når det kommer til at dele ud af erfaringer. De kan helt sikkert sætte det bedste system op for dig, for enhver bygning eller situation er forskellig og kræver en kreativ løsning og muligvis en kombination af forskellige systemer, som skal installeres af eksperter og nøje testes igennem, for at man kan være sikker på, at der ikke er et brud på sikkerheden. En erhvervsalarm er ikke noget, man bare selv lige kan købe og installere, men noget man skal have eksperter til at udvælge og sætte op, og det kan www.kbjsikring.dk klare for dig til en billig pris. Du vil være i trygge hænder, hvis du købe din erhvervsalarm der.

Butiksovervågning

KBJsikring.dk kan installere butiksovervågning og sørge for, at din butik ikke har nogen blinde vinkler. Der er mange forskellige spændende systemer, og ofte skal man bruge tid på at analysere butikkens arkitektur og forskellige kroge for at kunne sætte det bedste system op. Der er forskellige gode modeller og teknikker, og eksperterne med over 20 års erfaring kan hurtigt installere en super god butiksovervågning hos dig, som vil sikre dig imod alle slags tyveri og indbrud. Overvågning er en enormt god måde at forebygge kriminalitet; ja faktisk er det en af de mest effektive måder at gøre det på, og du kan helt sikkert undgå mange problemer i din butik, hvis du installerer butiksovervågning og skilter med det på facaden af bygningen, så potentielle tyve ikke begynder at fylde lommerne inde i butikken. Hvis man ser et skilt, hvor der står, at butikken er videoovervåget, så tænker man nok lige en ekstra gang, før man putter noget i lommerne.

07. oktober 2019

Nyt gaming tastatur eller selfie stang til dine SoMe profiler?

Elektronik & Tech

Se det store onlinemarked med elektronik til lave priser hos Av-Cables.dk. Hvis du klikker ind på www.av-cables.dk kan du købe gaming tastatur, mus og andet til dem, der altid jager high scoren. Du finder også en række accessories fx den populære selfie stang perfekt til Instagram og Twitter glade danskere!

Køb et lysende gaming tastatur på www.av-cables.dk

Elsker du at game? Bliv den bedste på din server! Uanset om du lige er startet på det nye World of Warcraft Classic, eller du er til strategispil som Path of Exile, er det et must med et gaming tastatur, der gør det muligt at reagere hurtigt, når fjenden pludselig melder sin ankomst. En af de ting, der er oppe for tiden, er RGB gaming tastaturer med lys, som man selv kan indstille. Det er fedt med gear, så man bliver bemærket til LAN festen i hallen, eller så man blot skaber et cool gamerhjørne i sit eget hjem. Et gaming tastatur med RGB belysning plejer dog ikke at være en billig fornøjelse, men hos Av-Cables.dk er priserne overraskende lave. Køb et lækkert, mekanisk gaming tastatur til en særdeles stærk pris. Med et mekanisk tastatur, er tasterne trykfølsomme. Man behøver ikke at klaske dem hele vejen ned, før de reagerer. Dette er både mere ergonomisk, og man har større præcision, når man spiller sit yndlingsspil. Køb det rette gaming tastatur hos Av-Cables.dk i et prisleje, hvor alle kan være med.

Selfie stang - Flot udvalg hos Av-Cables.dk

Uanset om man ønsker de bedste billeder til Tinder, eller man skal på verdensrejse helt alene, så er en selfie stang et must! Derved er det let at tage flotte billeder af sig selv på afstand, som ser ud som om, en anden person har taget dem. Overvej at købe en selfie stang med Bluetooth udløser, som kan forbindes til dit kamera, hvis det også understøtter Bluetooth. Så behøver du ikke indstille en forsinket kameraudløser på fem sekunder hver eneste gang, du skal tage et billede med din selfie stang. Det kan herfra anbefales, at man vælger en Bluetooth løsning for ekstra komfort. Prislejet er alligevel så lavt på www.av-cables.dk, at det giver god mening at købe en avanceret selfie stang.

Køb en selfie stang, et gaming tastatur og meget andet i elektronik og accessories hos Av-Cables.dk!

31. august 2019

Smarte Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler samt Philips Hue udstyr

Elektronik & Tech

Teknologiens potentiale er stort, men ikke alle kan finde ud af bruge det til deres fordel. Hos Smart.dk er de eksperter, når det handler om at gøre dit hjem mere smart. Deres produktliste er alenlang, men du kan fx både købe en Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler og en aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue. Læs mere nedenfor.

Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler

En Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler er et fremragende produkt til dig, der gerne vil have nogle flere smart home-produkter ind i dit hjem. Og nu skal du høre hvorfor: En Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler omformer din traditionelle stikkontakt til en moderne, intelligent stikkontakt. Produktet er koblet op til dit trådløse internet, så det kan faktisk fjernstyres med eksempelvis din smartphone. Ud over de helt simple ting som at tænde og slukke for kontakten, kan du også lave dine egne præindstillinger, således at kontakten er tændt eller slukket på præcise tidspunkter i løbet af dagen. Derudover kan du måle energiforbruget, så på den måde kan du skabe et så økonomisk og energieffektivt hjem som muligt.

Aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue

Med en aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue får du et produkt fra Light Solutions, som er kompatibelt med to af markedets sværvægtere, når vi taler om intelligent belysning. LIFX og Philips Hue er nemlig garant for to intuitive, smarte belysningssystemer i enormt høj kvalitet, og på en aluminiumsprofil Model C kan du montere hhv. LIFX Z LED bånd og Philips Hue Lightstrip. Listen fås i sort, hvid eller aluminium og kan også skæres til, således at den er tilpasset den korrekte længde. En aluminiumsprofil Model C har tilmed et elegant og underspillet design, hvilket betyder, at den praktisk talt er usynlig og dermed ikke ødelægger udtrykket på din nye smarte belysning.

Så besøg www.smart.dk i dag og køb din nye Light Solutions Smart WiFi kontakt og energimåler eller aluminiumsprofil Model C til LIFX og Philips Hue.

17. juni 2019

Køb en Amazon Kindle eller Kobo e bogslæser hos eBookReader.dk

Elektronik & Tech

Hos eBookReader.dk har du adgang til DK’s bedste udvalg af e bogslæsere inkl. mange af de populære modeller fra Amazon Kindle. Du kan også købe en Kobo e reader på hjemmesiden – et andet anerkendt brand.

Vælg en Amazon Kindle e bogslæser hos denne webshop fra DK

Det bliver ikke bedre end en Amazon Kindle e bogslæser. Mærket er pioner inden for branchen, og hos eBookReader.dk finder du modeller som Amazon Kindle 8 og 10, Paperwhite 3 og 4 plus Oasis. Når du skal til at bruge penge på en flot e bogslæser, så overvej eventuelt at tilkøbe en forsikring. Hos eBookReader.dk tilbydes nemlig en udvidet forsikring på to år, hvilket kan være en god ide for at skabe lidt tryghed. Det, der adskiller en e bogslæser fra Amazon Kindle med almindelige tablets, er deres specifikke funktion. Mange vælger fx at købe en decideret e bogslæser pga. E-ink, som giver virkelighedstro bogstaver, der ligner dem fra en almindelig trykt bog. Hos eBookReader.dk finder du det mest velassorterede udvalg i DK, hvis du ønsker en ny gadget til at læse på fra dette banebrydende mærke i branchen. Læs mere om, hvad der adskiller modeller som Oasis, Paperwhite 4 m.m. fra hinanden online.

Kobo e reader – kvalitet og flot design

Et andet mærke, der også er værd at dykke lidt ned i, er Kobo. En e reader fra dette brand er lig med høj værdi – altså god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Fabrikanten har etableret sig i branchen med modeller som H20, ONE og Clara HD. Du finder også den eksklusive Kobo Forma e reader hos eBookReader.dk, hvor funktionalitet og design spiller sammen, og det hele går op i en højere enhed. Hvis du stiller høje krav til din e reader, så er Kobo et godt brand at kende til. Et elektronisk apparat fra Kobo kan give dig mange timers underholdning på farten eller i din egen sofa.

Køb din e reader online hos eBookReader.dk. Bestil fx e bogslæsere fra Amazon Kindle og Kobo hos denne webshop.

17. juni 2019

Find refurbished eller nye computere fra velkendte mærker hos Føniks Computer

Elektronik & Tech

Hver gang du besøger Føniks Computer, bliver du mødt af et godt udvalg fra de bedste mærker på markedet; du kender sikkert allerede Lenovo, ASUS og Acer, som alle tre er velrepræsenterede i forretningen. Vil du gerne spare lidt ekstra på dine indkøb, kan du desuden også vælge en refurbished bærbar. Præcist hvad det betyder, det kan du læse mere om i artiklen herunder, hvor du desuden også kan læse mere om nogen generelle fordele ved at shoppe hos forhandleren.

Vælg en miljøvenlig løsning, når du køber bærbar

Præcist som det gælder med smartphones og lignende elektronisk udstyr, er der en stadig stigende interesse for brugte bærbare computere. Vil du gerne spare lidt ekstra på dit indkøb af bærbar computer, er en såkaldt refurbished bærbar præcist hvad du skal bruge. Sådan en kategori kan du blandt andet finde hos www.fcomputer.dk. Sagt kort, er en refurbished bærbar en brugt bærbar computer, hvor Føniks Computer’s dygtige teknikere har renset computeren, så den fremstår så tæt på fabriksny som muligt. Foruden at du kan spare lidt ekstra ved at vælge en refurbished bærbar, er der også tale om en miljøvenlig løsning, hvilket de fleste vel kan sætte pris på. Vil du vide mere om mulighederne inden for køb af refurbished bærbar, er Føniks Computers egen side et godt sted at starte.

Lækre computere fra mærket Lenovo

Foruden diverse velfungerende brugte bærbare, kan du blandt andet også købe spritnye bærbare computere fra kendte og roste producenter, ikke mindst Lenovo. Klikker du ind i kategorien med Lenovo bærbare og andre gode produkter, bliver du mødt af hvad der bedst kan beskrives som et enormt udvalg, men man skal ikke lade sig afskrække. Det hele er nemlig delt ind i underkategorier, så du kan nøjes med at kigge på den type Lenovo produkter du er på udkig efter, hvad end det Lenovo RAM, Lenovo bundkort, Lenovo bærbar, Lenovo gamer bærbar eller noget helt femte.

10. maj 2019

Tv ophæng og bord- plus gulvventilatorer på www.av-cables.dk

Elektronik & Tech

Vi kender det alle godt, at det kan blive lidt for varmt at sidde ved computeren om sommeren. En bord- eller gulvventilator er en enkel løsning på det hede problem. Av-Cables.dk sælger modeller, der kun kræver USB tilslutning. Hjemmesiden byder også på andet IT og elektronisk tilbehør heriblandt Tv ophæng – info om udvalget på www.av-cables.dk.

Køb en bordventilator eller gulvventilator online

Av-Cables.dk har allieret sig med de bedste producenter, og derfor er det muligt at finde en bord- og gulvventilator af en høj kvalitet på hjemmesiden uanset forventninger. De mindre bordventilatorer kræver blot USB tilslutning, hvorved de leverer et køligt pust, så det pludselig bliver overkommeligt at sidde ved computeren igen en varm eftermiddag i august. Du finder gulvventilatorer og bordventilatorer med forskellige diametre online på www.av-cables.dk. Der sælges fx Champion modeller, som er kendt for kvaliteten. Av-Cables.dk byder ind med de laveste priser på markedet, og de tilbyder også prisgaranti på bord- eller gulvventilator.

Tv ophæng til stuen hos Av-Cables.dk

Find et Tv ophæng i den rette højde hos Av-Cables.dk. Det er vigtigt at have et solidt Tv ophæng, så man ikke risikerer sit dyrebare fjernsyn. Av-Cables.dk har udelukkende indkøbt modeller fra kvalitetsfulde leverandører. Du finder Tv ophæng til LED fjernsyn, plasmaskærme osv. i alle mål. Der tilbydes modeller med drejearm, og varianter i sort, sølv og andre farver. Denne kategori er selvfølgelig også en del af prisgarantien hos Av-Cables.dk. Det er naturligvis også vigtigt at tænke over designet, så det passer med Tv’ets udseende og resten af stuen. Hvis du er i tvivl om, hvilket Tv ophæng er bedst i forhold til dine krav og din stue, skal du aldrig tøve med at kontakte menneskerne bag onlineshoppen Av-Cables.dk.

Av-Cables.dk byder på kvalitetsløsninger inden for elektronik og tilbehør, og der leveres til hele landet. Bestil fx Tv ophæng til en god pris og i en robust kvalitet. Inde på www.av-cables.dk kan du fx også bestille bord- og gulvventilatorer, der kan tilsluttes USB port og give lidt blæst, når temperaturen er over et komfortabelt niveau.

09. april 2019

Læs mere om IT sikkerhed og GDPR compliance og hjælp til digitalisering af din virksomhed her

Elektronik & Tech

Hos 2BM kan du finde smarte IT-løsninger til virksomheder, der ønsker digitalisering af de administrative opgaver. Læs mere om IT sikkerhed og GDPR compliance her.

IT sikkerhed og GDPR compliance

Virksomheder som bruger administrative IT systemer, skal have styr på GDPR kravene – det er lovpligtigt, men det er faktisk langtfra alle virksomheder, som kan overholde det. Mange får et smart IT-system installeret, men ved slet ikke noget om IT sikkerhed og GDPR compliance selv, hvilket gør det svært at overholde reglerne og leve op til kravene. Men 2BM leverer specialudviklede løsninger, som netop har fokus på IT sikkerhed og GDPR compliance, hvilket gør det ekstremt let og omkostningsfrit at leve op til GDPR kravene. Disse smarte IT systemer kan implementeres i alle SAP løsninger, og derfor har IT sikkerhed og GDPR compliance aldrig være lettere. Hvis en eks-medarbejder eller kunde fx skrev til jer, at denne gerne vil have slettet alle sine data i jeres database, ville i så være stand til at leve op til dette krav? Det er lovpligtigt, men faktisk slet ikke så let, hvis ikke man har de rigtige systemer, som fx 2BM Employee Deletion.

Hjælp til digitalisering af din virksomhed

Har du overvejet digitalisering af din virksomhed? Udviklingen går hurtigt, og langt de fleste store virksomheder har allerede smarte IT-systemer, som gør hverdagen lettere for dem og som sparer dem for mange administrative udgifter. Mange IT-systemer kan virkelig effektivisere og optimere en virksomheds processer, men nogle gange kan det også skabe hårknuder, hvis man ikke får den helt rigtige løsning. 2BM har et koncept kaldet 2BM Digital, som er skabt til netop at hjælpe virksomheder i gang med denne digitalisering. Det kan være svært at vide, hvad man skal bruge af systemer, og hvad man ikke skal bruge, og disse eksperter kan i samarbejde med jeres virksomhed, brugere og medarbejdere udvikle den skræddersyet løsning til jer. De har kompetencer inden for SAP Leonardo, Internet of Things, SAP Gateway, SAP Cloud, API Hub & Management, BOTS, maschine learning, AI,Fiori, U15, IOS & SEAM samt mange flere IT systemer og løsninger, og kan hjælpe jer med den nødvendige digitalisering.

09. april 2019

Book en prøvetur i en SEAT Mii eller en anden bil hos denne glimrende bilforhandler

Elektronik & Tech

Storgaard Biler er officiel SEAT forhandler og forhandler bl.a. den lille smarte SEAT Mii, som du kan få til en god pris.

Glimrende SEAT forhandler

Leder du efter en god SEAT forhandler, så er Storgaard Biler lige stedet at kigge, for det er en glimrende forhandler af det populære bilmærke, som har lavet så mange gode familie biler. SEAT er virkelig et populært mærke på grund af den solide kvalitet og de gode priser på biler. De laver forskellige små modeller som egner sig til livet i byen og den lille familie, som skal have en praktisk og billig bil. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og som SEAT forhandler har de selvfølgelig mange forskellige samt gode aftaler. Så hvis du leder efter en god SEAT forhandler i Midtjylland på vestkysten, så tag et kig til Bramming tæt ved Esbjerg, hvor værkstedet og butikken ligger og find din nye familiebil til en god pris. Der er mange forskellige gode at vælge imellem, og du kan nok finde lige det, du skal bruge af biler.

Book en prøvetur i en SEAT Mii

Storgaard Biler sælger bl.a. den populære SEAT Mii, som er perfekt til storbyen. Den er lille men rummelig, og har et væld af smarte systemer, som gør den let at manøvrere, bl.a. parking assist, så du let kan parallelparkere samt et super veludviklet anlæg, som du kan koble din smartphone op til, så du altid kan tale i telefon igennem bilen, styre musikken fra telefonen eller rattet. Der er mange gode grunde til at vælge en SEAT Mii, hvis du bor i byen og skal have en lille smart bil. Den bruger ikke meget benzin og er altså billig, og så kan du selv vælge farverne på karosseriet og indtrækket, så du kan få en helt personlig model iblandt mange forskellige farvekombinationer. Der er mange forskellige at vælge imellem, og din SEAT Mii kan blive helt din egen. Book en prøvetur på nettet, så du kan prøve den lille lækre sag og vælge, om du skal eje den eller ej.

07. april 2019

Køb en multifunktionel Bluetooth højtaler eller on-ear høretelefoner med god lyd hos KREAFUNK

Elektronik & Tech

God lyd er en vigtig detalje, når du lytter til musik eller podcasts, da det kan give en langt bedre oplevelse af musikken eller historien. Hvis du ønsker at føle du er til stede, så vil on-ear høretelefoner fra kreafunk.com være det rette valg, eller en multifunktionel Bluetooth højtaler til hjemmet.

On-ear høretelefoner i flotte design

Der er ikke noget værre, end at rive høretelefonerne af, når man lytter til god musik eller en lydbog. KREAFUNK kender problemet, og har løst det med deres smarte on-ear høretelefoner. Hvis du bruger on-ear høretelefoner, vil de ikke sætte sig fast i håndtag, eller andre steder, hvor du pludselig står uden lyd. De er derfor helt perfekte til dig, der altid er på farten, og har meget at lave. Desuden er deres on-ear høretelefoner flotte i design, og giver en rigtig god lyd, så du kan ikke andet end at blive glade for dem. Vil du gerne have smarte on-ear høretelefoner, som giver god lyd og gode oplevelser, så vil KREAFUNK have det helt rigtige til dig.

Multifunktionel Bluetooth højtaler med god lyd

Musik er noget alle har en holdning til, og når du er sammen med dine venner, vil du uden tvivl gerne dele en god og musisk oplevelse med dem, du er sammen med. Det kan du med en multifunktionel Bluetooth højtaler, der ikke blot er stilig, men har en fantastisk lyd. En multifunktionel Bluetooth højtaler kan du bringe med dig overalt, eller bruge den når du er hjemme. Det er nemlig en god lyd, som du også kan tage med dig, når du går fra rum til rum. Derfor er en multifunktionel Bluetooth højtaler det rette valg, specielt for dig der er på farten, og med den gode lyd, er det ideelt at medbringe til en fest. Hvis du mangler en multifunktionel Bluetooth højtaler, så besøg KREAFUNK og find den der passer dig.

10. marts 2019

Opvaskemaskiner, køleskabe og flere former for hårde hvidevarer på harald-nyborg.dk

Elektronik & Tech

Det er træls at stå med opvasken i hånden aften efter aften. Opvaskemaskiner er billigere end nogensinde, og Harald Nyborg har en del på lager i kategorien. På harald-nyborg.dk finder du store og små modeller til den store børnefamilie eller singlen. Køb også andre typer af hårde hvidevarer hos dette kendte byggemarked inkl. køleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere og meget mere.

Opvaskemaskiner – store og små

Harald Nyborg byder ind med et stort udvalg af opvaskemaskiner – alle sammen prisvenlige modeller med en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er essentielt at stille dig selv nogle spørgsmål inden køb af hårde hvidevarer som opvaskemaskiner. Hvad er dine behov i forhold til tid, temperatur og også bæredygtighed? Modellerne hos Harald Nyborg kommer med flere indstillingsmuligheder, så du ender med et krystalklart resultat, uanset om du vasker fade, tallerkener, glas eller andet i din opvaskemaskine. Hvor meget opvask er der dagligt i din husstand, og kommer der ofte gæster på besøg? Til personer med en stor familie og hyppige gæster er det ofte nødvendigt med en større model. Der sælges også mindre opvaskemaskiner til parret uden børn eller singlen med et lille køkken. Her kunne en bordopvaskemaskine være det rette valg. Da, den ikke skal monteres ind i selve køkkenet, passer den ind i alle hjem. Uanset dine krav og forventninger, så kan det anbefales at tage et kig forbi harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg sælger køleskabe med et lavt energiforbrug

En anden type af hårde hvidevarer, de også har en del af hos Harald Nyborg, er køleskabe. Effektive køleskabe sparer på elregningen i det lange løb og holder dine fødevarer på en konstant temperatur. På www.harald-nyborg.dk finder man køleskabe i den store ende som fx amerikanerkøleskabe, præcist som man kender dem fra Tv-serier fra USA. Der sælges også specielle køleskabe heriblandt vinkøleskabe til vinkenderen, der vil kontrollere temperaturen ned til den enkelte grad celsius. Hvis du bor alene, finder du også en række minikøleskabe og mindre køleskabe, der lige har plads til dit behov, men som er langt under prisen for et almindeligt et, og som heller ikke koster nær så meget i drift.

Se sortimentet af hårde hvidevarer hos Harald Nyborg. Køb køleskabe, opvaskemaskiner og andet på harald-nyborg.dk.

07. marts 2019

Køb en ny computer som bl.a. de smarte Lenovo Y530 modeller hos Føniks Computer

Elektronik & Tech

Hver gang du besøger Føniks Computer, bliver du præsenteret for et af landets bedste udvalg inden for elektronisk udstyr, ikke mindst hvis du skal købe ny computer. Her vil du kunne finde alt lige fra ekstra budgetvenlige modeller til skolebrug til den splinternye gamer bærbar fra Lenovo Y530 serie. Fælles for alle de forskellige computere, er at de holder et højt niveau af kvalitet set i forhold til prisen. Læs mere herunder.

De nye Lenovo Y530 modeller

Lenovo Y530 er én af de nyeste serier fra Lenovo Legion. Har du interesse for gaming bærbare, og står du måske end da over for at skulle skifte din nuværende computer ud, er Lenovo Y530 helt sikkert værd at have med i dine overvejelser af flere gode grunde. Først og fremmest på grund af at man anvender noget af den nyeste teknologi på markedet. Du vil uden problemer kunne køre dine yndlingsspil i gode settings, som nok skal gøre dine kammerater misundelige. Samtidig har Lenovo Y530 et super flot design, som både er stilrent og indbydende. På alle måder et super godt køb, som du helt sikkert vil blive glad for. Se de flotte Lenovo Y530 modeller hos www.fcomputer.dk og lignende computerforhandlere lige nu.

Find en god ny computer her

Det er ikke kun Lenovo Y530 der gør Føniks Computer til en oplagt forhandler at kigge forbi, hvis man skal købe sig en ny computer. Uanset om du er gamer, grafisk designer eller skal bruge en ny computer til almindelige hverdagsopgaver som Facebook og lignende, vil du helt sikkert kunne finde en model hos forhandleren, som egner sig helt perfekt. Generelt holder man et godt niveau af kvalitet, som sikrer at du vil kunne have glæde af din nye computer i ekstra lang tid hvis du passer godt på dem. Og kundeservice kan naturligvis hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med valg af ny computer.

10. februar 2019

Modtag rådgivning til bl.a. 2BM Security Dashboard for SAP hos en super god SAP konsulent i Danmark

Elektronik & Tech

2BM er en velrenommeret SAP konsulent i Danmark, der rådgiver og implementer IT-løsninger i virksomheder. Med en lang række IT-værktøjer, der blandt andet omfatter 2BM Security Dashboard for SAP, SAP Payroll Paralleltest og 2BM GDPR Suite til SAP, står 2BM klar til at implementere værktøjer i jeres SAP-system, så I kan effektivisere jeres processer.

SAP konsulent i Danmark

IT spiller en central rolle i vores hverdag – det gælder også i virksomheden, hvor IT har gjort det muligt at arbejde smartere og mere effektivt. 2BM er SAP konsulent i Danmark og står klar til at implementere diverse IT-værktøjer i jeres virksomhed og i jeres SAP system således, at I kan arbejde smartere og mere effektivt end nogensinde før. I mere end femten år har 2BM rådgivet virksomheder og implementeret nye og effektive IT-løsninger i deres systemer. SAP er en af 2BMs specialer og de er således totalleverandør baseret på SAP. Konsulenthuset består af mere end 80 eksperter og ydermere er 2BM den eneste SAP konsulent i Danmark, som er United VARs-partner, der består af 7500 eksperter. 2BM har samarbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder og har herved opbygget et fantastisk renommé, der ikke er til at tage fejl af. Har I brug for en SAP konsulent i Danmark, der har stor erfaring og som sætter sig ind i jeres virksomhed, står 2BM klar til at rådgive og implementere smarte systemer i jeres SAP.

2BM Security Dashboard for SAP

Som virksomhed har man til opgave at opbevare personlige data sikkert – det gælder både for data der tilhører kunder, partnere og medarbejdere. GDPR stiller en række krav til virksomheder, der opererer i Europa. Dels handler disse krav om hvilke data man må opbevare, men man har som virksomhed også pligt til at opbevare de personlige data sikkert. 2BM Security Dashboard for SAP er et værktøj, der giver virksomhederne et overblik over deres sikkerhed, hvad angår opbevaring af personlige data. Med værktøjet får I et overblik over mere en halvtreds forskellige sikkerhedsparametre – I vil som virksomhed derved få overblik over, hvor i skal øge sikkerheden for at beskytte personlige data optimalt. 2BM Security Dashboard for SAP har lave omkostninger – både hvad angår drift og implementering og giver jer en lang række muligheder for tilpasning. Således er 2BM Security Dashboard for SAP et ideelt værktøj for de fleste virksomheder.

2BM er din ideelle SAP partner.

10. februar 2019

Køb en kraftig computer til gaming eller en smart Lenovo bærbar hos Føniks Computer

Elektronik & Tech

Som mange danskere for længst har opdaget, er Føniks Computer ét af de bedste steder at starte, hvis man har et udækket behov inden for alverdens slags computer udstyr. Her kan du købe alt lige fra en smart Lenovo bærbar med et praktisk design til en ekstern harddisk, til at opbevare alle dine vigtigste filer godt og sikkert på. Én af de største fordele ved butikken må uden tvivl være deres gode kundeservice, som helt sikkert kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget. Læs mere herunder.

Den helt rette computer

Din nye computer kan du med fordel købe hos Føniks Computer. Det er der flere gode grunde til. Én af de største må uden tvivl være deres landskendte kundeservice, som sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, og som nærmest med garanti kan guide dig i retningen af den helt rigtige computer til dig. Computeren er en personlig ejendel, som gerne skal matche vores personlige behov. Er man f.eks. gamer, skal man have en ekstra kraftig gamer computer for at få mest ud af den. Har man ofte sin computer med på farten, så vil en ekstra kompakt og taske-venlig model sikkert være at foretrække. Hos www.fcomputer.dk finder du den helt rigtige model til dig.

Pålidelig Lenovo bærbar

Det er ikke et tilfælde at en Lenovo bærbar er et af de mest populære valg, når vi danskere skal købe ny bærbar computer - tvært i mod. Vil du gerne have en god computer, hvor det ikke mindst er pålidelighed der er i fokus, vil en Lenovo bærbar være det perfekte valg for dig. Og ikke nok med at den er super pålidelig, du finder altid Lenovo bærbare i moderne og smarte design, der passer perfekt til den moderne bruger. Se de nyeste hos Føniks Computer lige nu.

 

01. januar 2019

Gasvarme, petroleumsovne, el radiatorer og andet i opvarmning hos Harald Nyborg

Elektronik & Tech

Det er officielt vinter, og det er tid til at få styr på opvarmning i hjemmet. Harald Nyborg tilbyder alt inden for gasvarme som fx varmeovne til gasdåser eller biopejse. På harald-nyborg.dk finder du også de billige el radiatorer og petroleumsovne.

Gasvarme inkl. biopejse og gasovne med flere indstillingsmuligheder

Mange danskere vælger at benytte gasvarme, da det er en enkel og effektiv varmekilde. I denne kategori byder Harald Nyborg fx ind med biopejse i moderne design, der forbrænder bioethanol af en høj renhed. Du finder bl.a. gasovne med iltsvind sensor, vælteafbryder og andre moderne sikkerhedsfeatures. I samme kategori med gasovne tilbyder Harald Nyborg også et væld af brændeovne, og du har adgang til mærker som Varde Ovne, Nakano og Heatmax. På www.harald-nyborg.dk er det muligt at spare på gasvarme, som kan leveres med fragtmand direkte til din dør. Gå vinteren i møde med gasvarme af en effektiv kvalitet, der passer til dine behov. Du finder også de industrielle varmeovne, der kører på gasdåser med en maksimal effekt på op til 1.200 watt og med en brændetid på flere timer per dåse. Denne type gasovn er kompakt og let at tage med ud af huset. Dette gør denne type gasovn ideel, når der skal arbejdes steder uden almindelig varmetilslutning som fx i garagen eller under et halvtag. Tag et kig i udvalget af gasvarme på harald-nyborg.dk, der naturligvis også sælger varmeelementer, der benytter andre kilder en gas.

Leder du efter en el radiator med blæser?

Hvis du hælder mere til en el radiator, kan Harald Nyborg også hjælpe. Du finder både el paneler med Wi-Fi styring, halogen varmeovne, håndklædetørrere og naturligvis den klassiske el radiator med varmeblæser, som de fleste af os er bekendte med. På www.harald-nyborg.dk finder du fx el radiatorer fra Heatmax og Carlsbad til konkurrencedygtige priser, som man kender det fra resten af udvalget hos denne danske kæde af byggemarkeder. Udvalget byder på el radiatorer med varmekontrol og overophedningssikring samt justerbare termostater. Husk at tjekke, om den nye el radiator er godkendt til vådrum eller ej, hvis dette er din intention, da de fleste ikke er det. På hjemmesiden kan du også finde tilbehør til din el radiator heriblandt vægophæng og ben til el paneler. En el radiator er en simpel varmekilde, som ikke kræver noget brændstof, hvilket fx gør den oplagt til sommerhuset eller kolonihavehuset, hvor man ikke har adgang til billigere varmekilder.

Bestil en petroleumsovn fra Kerosun eller Zibro på www.harald-nyborg.dk

Hos Harald Nyborg finder du også en såkaldt petroleumsovn eller laserovn. I denne kategori kan Harald Nyborg friste med termostatstyrede petroleumsovne med kontinuerlig gnisttænding og blæser. Når man sænker varmeeffekten, så sænker petroleumsovnen automatisk blæserens hastighed. Det er fx muligt at købe en petroleumsovns med indbygget ur, hvilket gør det muligt at indstille varmekilden til at starte på et specifikt tidspunkt. Her er der mange, der foretrækker at starte deres petroleumsovn, på det tidspunkt de vågner om morgenen. Hos Harald Nyborg finder du højteknologiske petroleumsovne fra Zibro og Kerosun, der kommer med moderne sikkerhedsforanstaltninger som børnesikring og forbrændingskontrolsikring. Der sælges i øjeblikket to forskellige petroleumsovne på harald-nyborg.dk, der bl.a. adskiller sig ved deres varmeeffekt på henholdsvis 3.000 watt og 4.000 watt.

Harald Nyborg tilbyder alt inden for energi og opvarmning med forskellige kilder at vælge mellem. I artiklen her er deres udvalg af el radiatorer, petroleumsovne og gasvarme beskrevet, men Harald Nyborg fører også almindelige brændeovne, panelradiatorer, varmeblæsere samt varmepumper. På harald-nyborg.dk er det altså muligt at finde en hensigtsmæssig varmekilde til at komme igennem den barske danske vinter, uanset om det er til den primære husstand, garagen eller sommerhuset. Derudover er det også muligt at bestille tilbehør til de forskellige varmekilder. Udvalget af gasvarme, el radiatorer, petroleumsovne osv. bærer præg af de lave priser, man associerer med resten af udvalget hos denne byggekæde. Husk at overveje prisen på selve varmekilden, da den oprindelige købspris ofte er en mindre faktor i forhold til den efterfølgende pris til opvarmning.

04. december 2018

Hos Føniks Computer finder du bl.a. en ASUS bærbar og harddiske til gode priser

Elektronik & Tech

Føniks Computer er den perfekte shoppedestination for dig som har brug for at købe en ny computer, eller tilbehør til din computer. Butikken har mange års erfaring i branchen, og har ikke mindst brugt tiden på at opbygge et af landets absolut største udvalg inden for et hav af forskellige kategorier af elektronisk udstyr, ikke mindst alt hvad der har med computere at gøre. På siden vil du blandt andet kunne købe en ASUS bærbar, nye harddiske med mere. Læs videre herunder.

ASUS bærbar

Få andre danske webshops kan gøre sig nogen forhåbninger om at konkurrere med Føniks Computer, når det gælder et stort udvalg inden for bærbare computer. Har du besluttet dig for at købe en ny bærbar, og er valget eksempelvis faldet på en ASUS bærbar, så er butikken den helt rigtige at besøge. Her finder du et fantastisk udvalg i alle prisklasser, lige fra ekstra budgetvenlige light modeller, over mellemklassemodellerne til ekstra dyre high end ASUS bærbare. På den måde er der helt sikkert også en ASUS bærbar der passer til dine forventninger, i et design du synes godt om. Hvis du handler på siden, og har svært ved at beslutte dig for en model eller gerne vil have ekstra detaljer om ASUS bærbare, så kan kundeservice helt sikkert hjælpe dig.

Harddiske i høj kvalitet fra populære mærker

Hvis man er på udkig efter et godt sted at købe harddiske, så er www.fcomputer.dk ligeledes et godt sted at handle. Her kan du blandt andet købe modeller fra Seagate, Kingston, Samsung og WD. Alle mærker som er med til at sætte standarden inden for harddiske, og som står bag pålidelige og driftssikre design. Klik eventuelt ind på hjemmesiden og tag et kig på det mange gode harddiske til bærbar og stationær.

04. oktober 2018