onsdag 20. februar 2019

Elektronik & Tech

Køb en kraftig computer til gaming eller en smart Lenovo bærbar hos Føniks Computer

Elektronik & Tech

Som mange danskere for længst har opdaget, er Føniks Computer ét af de bedste steder at starte, hvis man har et udækket behov inden for alverdens slags computer udstyr. Her kan du købe alt lige fra en smart Lenovo bærbar med et praktisk design til en ekstern harddisk, til at opbevare alle dine vigtigste filer godt og sikkert på. Én af de største fordele ved butikken må uden tvivl være deres gode kundeservice, som helt sikkert kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget. Læs mere herunder.

Den helt rette computer

Din nye computer kan du med fordel købe hos Føniks Computer. Det er der flere gode grunde til. Én af de største må uden tvivl være deres landskendte kundeservice, som sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, og som nærmest med garanti kan guide dig i retningen af den helt rigtige computer til dig. Computeren er en personlig ejendel, som gerne skal matche vores personlige behov. Er man f.eks. gamer, skal man have en ekstra kraftig gamer computer for at få mest ud af den. Har man ofte sin computer med på farten, så vil en ekstra kompakt og taske-venlig model sikkert være at foretrække. Hos www.fcomputer.dk finder du den helt rigtige model til dig.

Pålidelig Lenovo bærbar

Det er ikke et tilfælde at en Lenovo bærbar er et af de mest populære valg, når vi danskere skal købe ny bærbar computer - tvært i mod. Vil du gerne have en god computer, hvor det ikke mindst er pålidelighed der er i fokus, vil en Lenovo bærbar være det perfekte valg for dig. Og ikke nok med at den er super pålidelig, du finder altid Lenovo bærbare i moderne og smarte design, der passer perfekt til den moderne bruger. Se de nyeste hos Føniks Computer lige nu.

 

01. januar 2019

Gasvarme, petroleumsovne, el radiatorer og andet i opvarmning hos Harald Nyborg

Elektronik & Tech

Det er officielt vinter, og det er tid til at få styr på opvarmning i hjemmet. Harald Nyborg tilbyder alt inden for gasvarme som fx varmeovne til gasdåser eller biopejse. På harald-nyborg.dk finder du også de billige el radiatorer og petroleumsovne.

Gasvarme inkl. biopejse og gasovne med flere indstillingsmuligheder

Mange danskere vælger at benytte gasvarme, da det er en enkel og effektiv varmekilde. I denne kategori byder Harald Nyborg fx ind med biopejse i moderne design, der forbrænder bioethanol af en høj renhed. Du finder bl.a. gasovne med iltsvind sensor, vælteafbryder og andre moderne sikkerhedsfeatures. I samme kategori med gasovne tilbyder Harald Nyborg også et væld af brændeovne, og du har adgang til mærker som Varde Ovne, Nakano og Heatmax. På www.harald-nyborg.dk er det muligt at spare på gasvarme, som kan leveres med fragtmand direkte til din dør. Gå vinteren i møde med gasvarme af en effektiv kvalitet, der passer til dine behov. Du finder også de industrielle varmeovne, der kører på gasdåser med en maksimal effekt på op til 1.200 watt og med en brændetid på flere timer per dåse. Denne type gasovn er kompakt og let at tage med ud af huset. Dette gør denne type gasovn ideel, når der skal arbejdes steder uden almindelig varmetilslutning som fx i garagen eller under et halvtag. Tag et kig i udvalget af gasvarme på harald-nyborg.dk, der naturligvis også sælger varmeelementer, der benytter andre kilder en gas.

Leder du efter en el radiator med blæser?

Hvis du hælder mere til en el radiator, kan Harald Nyborg også hjælpe. Du finder både el paneler med Wi-Fi styring, halogen varmeovne, håndklædetørrere og naturligvis den klassiske el radiator med varmeblæser, som de fleste af os er bekendte med. På www.harald-nyborg.dk finder du fx el radiatorer fra Heatmax og Carlsbad til konkurrencedygtige priser, som man kender det fra resten af udvalget hos denne danske kæde af byggemarkeder. Udvalget byder på el radiatorer med varmekontrol og overophedningssikring samt justerbare termostater. Husk at tjekke, om den nye el radiator er godkendt til vådrum eller ej, hvis dette er din intention, da de fleste ikke er det. På hjemmesiden kan du også finde tilbehør til din el radiator heriblandt vægophæng og ben til el paneler. En el radiator er en simpel varmekilde, som ikke kræver noget brændstof, hvilket fx gør den oplagt til sommerhuset eller kolonihavehuset, hvor man ikke har adgang til billigere varmekilder.

Bestil en petroleumsovn fra Kerosun eller Zibro på www.harald-nyborg.dk

Hos Harald Nyborg finder du også en såkaldt petroleumsovn eller laserovn. I denne kategori kan Harald Nyborg friste med termostatstyrede petroleumsovne med kontinuerlig gnisttænding og blæser. Når man sænker varmeeffekten, så sænker petroleumsovnen automatisk blæserens hastighed. Det er fx muligt at købe en petroleumsovns med indbygget ur, hvilket gør det muligt at indstille varmekilden til at starte på et specifikt tidspunkt. Her er der mange, der foretrækker at starte deres petroleumsovn, på det tidspunkt de vågner om morgenen. Hos Harald Nyborg finder du højteknologiske petroleumsovne fra Zibro og Kerosun, der kommer med moderne sikkerhedsforanstaltninger som børnesikring og forbrændingskontrolsikring. Der sælges i øjeblikket to forskellige petroleumsovne på harald-nyborg.dk, der bl.a. adskiller sig ved deres varmeeffekt på henholdsvis 3.000 watt og 4.000 watt.

Harald Nyborg tilbyder alt inden for energi og opvarmning med forskellige kilder at vælge mellem. I artiklen her er deres udvalg af el radiatorer, petroleumsovne og gasvarme beskrevet, men Harald Nyborg fører også almindelige brændeovne, panelradiatorer, varmeblæsere samt varmepumper. På harald-nyborg.dk er det altså muligt at finde en hensigtsmæssig varmekilde til at komme igennem den barske danske vinter, uanset om det er til den primære husstand, garagen eller sommerhuset. Derudover er det også muligt at bestille tilbehør til de forskellige varmekilder. Udvalget af gasvarme, el radiatorer, petroleumsovne osv. bærer præg af de lave priser, man associerer med resten af udvalget hos denne byggekæde. Husk at overveje prisen på selve varmekilden, da den oprindelige købspris ofte er en mindre faktor i forhold til den efterfølgende pris til opvarmning.

04. december 2018

Hos Føniks Computer finder du bl.a. en ASUS bærbar og harddiske til gode priser

Elektronik & Tech

Føniks Computer er den perfekte shoppedestination for dig som har brug for at købe en ny computer, eller tilbehør til din computer. Butikken har mange års erfaring i branchen, og har ikke mindst brugt tiden på at opbygge et af landets absolut største udvalg inden for et hav af forskellige kategorier af elektronisk udstyr, ikke mindst alt hvad der har med computere at gøre. På siden vil du blandt andet kunne købe en ASUS bærbar, nye harddiske med mere. Læs videre herunder.

ASUS bærbar

Få andre danske webshops kan gøre sig nogen forhåbninger om at konkurrere med Føniks Computer, når det gælder et stort udvalg inden for bærbare computer. Har du besluttet dig for at købe en ny bærbar, og er valget eksempelvis faldet på en ASUS bærbar, så er butikken den helt rigtige at besøge. Her finder du et fantastisk udvalg i alle prisklasser, lige fra ekstra budgetvenlige light modeller, over mellemklassemodellerne til ekstra dyre high end ASUS bærbare. På den måde er der helt sikkert også en ASUS bærbar der passer til dine forventninger, i et design du synes godt om. Hvis du handler på siden, og har svært ved at beslutte dig for en model eller gerne vil have ekstra detaljer om ASUS bærbare, så kan kundeservice helt sikkert hjælpe dig.

Harddiske i høj kvalitet fra populære mærker

Hvis man er på udkig efter et godt sted at købe harddiske, så er www.fcomputer.dk ligeledes et godt sted at handle. Her kan du blandt andet købe modeller fra Seagate, Kingston, Samsung og WD. Alle mærker som er med til at sætte standarden inden for harddiske, og som står bag pålidelige og driftssikre design. Klik eventuelt ind på hjemmesiden og tag et kig på det mange gode harddiske til bærbar og stationær.

04. oktober 2018

Køb ID kort holder og foto baggrunde i smarte farver hos ID Company

Elektronik & Tech

Er du på udkig efter et anerkendt firma der sælger sikkerhedsløsninger i mange forskellige grader, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor ID Company giver dig indblik i deres udvalg af bl.a. ID kort holder og foto baggrunde.

ID kort holder

Besøger du deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne fornemme deres store passion for kvalitetsudstyr, der optimerer sikkerheden i dagligdagen. ID Company har rigtig mange års erfaring med sikkerhedssystemer til virksomheder og butikker, og du kan derfor være sikker på at opleve høj kvalitet hvis du handler nogle af deres produkter. De sælger også et stort udvalg af tilbehør til deres sikkerhedsprodukter, og du kan starte med at tage et kig på deres ID kort holder. En ID kort holder er perfekt til dig, der har dit ID kort på dig dagen lang, men intet smart sted at opbevare det. En ID Kort holder gør at du kan have dit ID kort på dig hele tiden uden at være bange for at du taber det eller glemmer det et sted. De har forskellige udgaver af kort holderen, og du kan derfor med stor garanti finde en, der passer til dine behov og vaner.

Foto baggrunde i flotte farver

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter tilbehør til sikkerhedsudstyr, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af fotobaggrunde. Fotobaggrunde er perfekte at have hvis man skal tage et medarbejder foto, og ikke ønsker en hvid væg som baggrund. Deres fotobaggrunde er baggrunde i flotte farver, der kan fungere super godt som baggrund til et billede af en medarbejder. Deres baggrunde kan både fås på et stativ samt som montering på væggen.

Tag derfor et kig i deres udvalg af sikkerhedsudstyr, og få en masse inspiration til hvordan de kan optimere mange af hverdagens processer i dit firma. Benyt dig af deres online webshop, hvis du ønsker en nem og hurtig handel.

19. september 2018

Find ID kort holder og betalingssystemer hos ID Company

Elektronik & Tech

Har du behov for at få noget vejledning omkring hvordan man kan optimere sikkerheden i et firma, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her idcompany.dk hvor ID Company viser deres udvalg af bl.a. ID kort holder og sikre betalingssystemer.

ID kort holder

Tager du et kig på deres hjemmeside, kommer du ind til en inspirerende verden, hvor du med garanti vil kunne få en masse gode ideer til hvordan man kan optimere sikkerheden i en butik eller et firma. ID Company har et stort udvalg af produkter, der forbedrer sikkerheden i jeres firma. Start med at tage et kig på deres udvalg af ID kort holder. Et ID kort er efterhånden meget almindeligt at have i moderne virksomheder, fordi det gør mange af hverdagens processer nemmere og hurtigere. Derfor er det også rart at have en ID kort holder, og på deres hjemmeside kan du finde rigtig mange varianter i både hvid eller sort. Med ID kort holder har du altid dit kort tæt på dig, og med deres store udvalg af holdere, kan du finde den holder, der kan hvad du finder praktisk.

Forskellige smarte betalingssystemer

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter systemer, der kan forbedre sikkerheden i dit firma, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af betalingssystemer. Køb nemt og hurtigt hvad du mangler i løbet af arbejdsdagen, ved en af deres betalingssystemer, der sikrer en effektiv og sikker transaktion. Betalingssystemer er noget der benyttes rigtig mange gange om dagen, og derfor er det vigtigt at de fungerer og er effektive.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres flotte udvalg af sikkerhedsløsninger til hverdagen i et firma eller en butik. Hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til dem, hvis du har nogle spørgsmål.

14. september 2018