lørdag 18. maj 2024

Smykker & Accessories

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge i smykker og accessoires. Hvad end du er til kvalitetssmykker, der passer til de smukke gallakjoler og den fine fest, eller hverdagssmykkerne, der går godt til et moderne outfit, så er der rigeligt at kigge på lige her. Vi har samlet pressemateriale, artikler og nyheder om smykker og accessoires. På den måde kan du få et overblik over en lang række gode forhandlere i smykke- og accessoiresbranchen, så du kan finde lige præcis den forhandler, du vil handle med. Om det er en ny halskæde, bælte, armbånd eller noget helt fjerde, så er der mulighed for at finde høj kvalitet til en god pris på siden her. Så læs videre nedenfor, så du kan pifte outfittet op med lækre smykker og accessoires.

Smykkeuret har stort udvalg af Sistie smykker og Stine A øreringe

Smykker & Accessories

Smykker kan gøre en stor forskel på din personlige stil, og det udtryk du ønsker fra dit outfit. Hos Smykkeuret kan du være sikker på at finde smykker, der matcher dine behov bedst muligt. De har bl.a. et bredt udvalg af Sistie smykker, men også flere flotte Stine A øreringe.

Bæredygtige Sistie smykker til den moderne kvinde

Leder du efter elegante smykker, så kan du ikke gå fejl af Sistie smykker. Hos Smykkeuret finder du et stort udvalg af Sistie smykker, der kommer i flere forskellige og flotte design. Går du op i bæredygtighed, så er det helt klart Sistie smykker, du skal investere i. De går nemlig op i, hvor ædelmetaller de bruger, til deres forskellige smykker, kommer fra. Derfor kan du også være sikker på, at alle Sistie smykker er lavet af 100 % genbrugt sølv. Det sker ved at gamle smykker smeltes om, så de kan genbruges til nye og flotte design. Selv indpakningen af deres smykker sker i FSC-certificerede materialer. Så ønsker du nye smykker, men vil gerne gøre mere for vores miljø, så er Sistie smykker uden tvivl det rette valg for dig. Smykker fra Sistie er meget elegante, og giver derfor et fantastisk stilrent look, uanset hvad du har på. Tag ind forbi smykkeuret.dk, hvis du mangler nye smykker.

Stine A øreringe giver flotte og udtryksfulde outfits

Når du har brug for nye øreringe, så er Stine A uden tvivl et mærke, der er værd at bide mærke i. Du kan hos Smykkeuret finde et udvalg af forskellige Stine A øreringe i guld og sølv. De har utroligt flotte detaljer, og kommer i meget varierede design. Det giver dig derfor mulighed, for at finde øreringe fra Stine A, der matcher din stil. Du kan vælge øreringe som stik eller nogle der hænger. Uanset hvad du vælger, er der mulighed for at få en flot detalje, til ethvert outfit. Stine A øreringe kommer nemlig i både enkle design, og mere robuste design. Fælles for alle Stine A øreringe og andre smykker, er hvor udtryksfulde de er, og hvor stor en forskel de kan gøre for dit outfit. Det er uanset om du er på udkig efter Petit serien, Three leaves eller andet. Tag ind forbi smykkeuret.dk og find de øreringe fra Stine A, der bedst matcher din stil.

Smykkeuret har et stort sortiment og er derfor stedet for enhver, der ønsker at udtrykke sig selv gennem smykker. De sørger altid for at hjælpe, hvis du har spørgsmål, har 60 dages returret og fri fragt på alle varer.

20. juli 2022

Køb uldplaider og magnetarmbånd fra vidunderligt udvalg hos Danolan

Smykker & Accessories

Danolan har i mange år været det måske bedste sted at kigge forbi, hvis man gerne ville købe magnetarmbånd og andre magnetsmykker, magnetmadras, uldsengetøj eller fine uldplaider. Kigger man på deres nuværende udvalg, synes denne tendens at være uændret. I artiklen herunder har vi skrevet lidt om hvorfor butikken måske også kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn og mere velvære i hverdagen.

Uldplaider er bare blødere og mere behagelige

Der er lige nu et fint udvalg af dejlige uldplaider at finde i kataloget hos www.danolan.dk og med sikkerhed også en variant, der passer perfekt ind på dit soveværelse eller i din stue. Butikkens ejere har brugt god tid på at finde frem til et skønt udvalg og har sørget for at kvaliteten gennemløbende er helt i top, præcis som man forventer, hvis man har handlet i butikken før. Uldplaider fås både i kashmir, der er ekstra smidig, let og luftig merinould samt andre varianter. Der er desuden flere farvetemaer, man kan vælge imellem, alt efter hvad man foretrækker. Husk at hvis du køber uldplaider og/eller nogen af de andre gode produkter på hjemmesiden for over 500,-, så får du fri fragt i hele landet.

Lækre magnetarmbånd og andre magnetsmykker til salg i stål, kobber, hæmatit m.m.

Udover uldplaider, er Danolan ikke mindst kendt for deres store udvalg af magnetsmykker deriblandt magnetarmbånd. Et magnetarmbånd er den perfekte kombination af et smukt smykke, der samtidig giver en god følelse af alment velvære, når man har det på. Magnetsmykker har nemlig en positiv effekt på krop og sind og vil derfor være den perfekte måde at forkæle én, du holder af. Kataloget med magnetarmbånd tæller både varianter til damer og herrer, og fås både i kobber, hæmatit, stål og titanium alt efter, hvad man synes er flottest.

Se hele udvalget af både magnetarmbånd, uldplaider og meget mere hos den danske forhandler allerede i dag.

02. oktober 2021

Armbåndsure og smykker fra Ole Lynggaard, Tissot osv. hos guldsmedoestergaard.dk

Smykker & Accessories

Vi er så heldige, at vi i Danmark her et væld af eksklusive designere på trods af vores lille størrelse. En af dem er Ole Lynggaard, der kun står for uovertruffen kvalitet. Det er smykker med flittig brug af ædelsten, som kan købes hos Guldsmed Østergaard. De sælger også ure fra Tissot, vi også kommer til at kigge på her.

Ole Lynggaard-ur - Dew Drops, Lace, Shooting Stars og andre serier

Ole Lynggaard er en af de designere, man forbinder med rendyrket elegance. Det er smykker, der gives som den mest eksklusive gave. Vil du forkæle den elskede med smykker fra Ole Lynggaard? På guldsmedoestergaard.dk finder du halskæder med vedhæng, øreringe og armbånd fra mærket. Ole Lynggaard har også en lang række af serier, hvor vi hver især har vores favorit. Guldsmed Østergaard fører f.eks. smykker fra Dew Drops, Blooming, Lace, Nature og Shooting Stars. Kundeservice kan kontaktes alle hverdage og besvare dine spørgsmål omkring Ole Lynggaard. Kig også på medaljoner, læderarmbånd og herresmykker fra Ole Lynggaard i luksuskvalitet. Elsker du dansk design og smykkekunst? Så finder du også andre spændende mærker på www.guldsmedoestergaard.dk inkl. Georg Jensen.

Køb et ægte Tissot-ur online

Tissot-urdesign er i en klasse for sig selv med finmekanik, der siger klik. Guldsmed Østergaard sælger alt i Tissot-dameure og -herreure inkl. serierne Heritage, T-Sport og T-Lady. Sejlerurene fra Seastar-kollektionen forhandles ligeledes på www.guldsmedoestergaard.dk. En af de eftertragtede features ved Tissot-armbåndsure er deres safirglas og mineralglas, som de fleste af modellerne kommer med. Blandt andre materialer, finder man typisk stål og titanium, der sikrer usædvanlig holdbarhed. Det er ure fra Schweiz, der som intet andet land er kendt for ure i verdensklasse. Tissot har produceret kvalitetsure siden 1853. De mange erfaringer er ikke gået tabt, men givet videre fra generation til generation. Derfor er herreure og dameure fra Tissot i en klasse for sig selv.

Shop smykker fra Ole Lynggaard, Georg Jensen, Sif Jakobs m.fl. hos Guldsmed Østergaard. Køb også Tissot-, Seiko- og Garmin-ure online.

20. august 2021

Find den perfekte Ole Lynggaard ring hos Exklusiv guld og sølv Aps

Smykker & Accessories

Hvordan kan du bedst lide dine smykker? Foretrækker du dem enkle og simple? Strålende og iøjnefaldende? I guld eller sølv? Uanset hvad du er til stilmæssigt, når det kommer til dine smykker, så har de hos Exklusiv guld og sølv Aps et stort udvalg af designerure og smykker i høj kvalitet. Du kan b.la. få fingrene i de fine Ole Lynggaard ringe eller lækre ure fra kendte designer brands som Gucci.

Stort udvalg af Ole Lyngaard ringe

Ole Lynggaard er en anerkendt dansk smykkedesigner, der er kendt for sine skulpturelle og eksklusive smykker i 18 karat guld og sterling sølv. Inde på www.exklusivguld.dk finder du et bredt udvalg af Ole Lynggaard smykker. Både ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Går du med smykker til dagligt, men føler at du lige mangler det ekstra, så kunne en Ole Lynggaard ring måske være noget. Designeren er blandt andet kendt for hans dyrekollektion, som består af smukke Ole Lynggaard ringe inspireret af dyrenes organiske bevægelser og grafiske elegance. I kollektionen finder du b.la. Ole Lynggaard ringe med påsatte hvide diamanter eller store solitaire ædelsten. Med en Ole Lynggaard ring får du altså et super eksklusivt smykke, der rækker langt ud over det sædvanlige.

Designerure i alle prisklasser

Foruden et hav af smukke ringe og smykker, så har de på www.exklusivguld.dk også et bredt udvalg af smukke designerure til gode priser. Ønsker du allerede at modtage dit designerur inden for de næste par dage, så tilbyder Exklusiv guld og sølv Aps hurtig levering. I deres sortiment finder du forskellige designerure inden for alle prisklasser, i både guld og sølv. Hos Exklusiv guld og sølv Aps forhandler de ure fra anerkendte brands som Gucci, Tissot og Skagen. Du er garanteret produkter af høj kvalitet, når du køber fra Exklusiv guld og sølv Aps og skulle du fortryde dit køb, kan du inde på www.exklusivguld.dk læse om din fortrydelsesret.

06. august 2021

Find bl.a. Ole Lynggaard og Georg Jensen smykker hos Exklusiv guld og sølv Aps

Smykker & Accessories

Ole Lynggaard og Georg Jensen smykker er blot to eksempler på nogle af de mærker, som du i vidt omfang kan købe hos en af landets bedste og mest pålidelige smykkeforhandlere, nemlig Exklusiv guld og sølv Aps.

Georg Jensen smykker - dansk design i høj kvalitet

Alle danskere kender Georg Jensen smykker. Det ikoniske designfirma er en af Danmarks mest populære og mest kendte af sin slags, og det er der da bestemt heller ikke noget at sige til, så snart du har prøvet en halskæde, et par øreringe eller andre Georg Jensen smykker. Georg Jensen smykker er nemlig dansk design med to store D’er. For brandet er karakteriseret ved at forene funktionalitet og æstetik i deres kvalitetssmykker. Det populære mærke udmærker sig også ved at have en anden klassisk dansk værdi: Georg Jensen smykker er demokratiske. Det vil sige, at alle kan være med. Der findes ikke tal på, hvor mange danskere der har gået med Georg Jensen smykker, siden foretagendet blev grundlagt i 1904 - men det er bestemt ikke få. Find fx smykkerne fra Halo serien hos Exklusiv guld og sølv Aps.

Ole Lynggaard tilbyder smukke øreringe, halskæder etc.

Smukt og stilrent dansk design finder du også i smykkerne fra Ole Lynggaard. Ole Lynggaard skaber øreringe, halskæder m.m. til den kvalitetsbevidste og elegante kvinde, der gerne vil have noget lidt ud over det sædvanlige. Et godt eksempel er Hearts ringe, der er et af de mest populære produkter fra Ole Lynggaard. Kunne du tænke dig at vide mere om Ole Lynggaard, er du mere end velkommen til at tage fat i de kompetente, erfarne og professionelle medarbejdere hos Exklusiv guld og sølv Aps. De hjælper dig nemlig hellere end gerne med at finde lige præcis det smykke, som du drømmer om - uanset om det er fra Ole Lynggaard eller ej. Så køb bl.a. de smukke Hearts ringe på exklusivguld.dk allerede i dag.

22. februar 2021

Se det store udvalg af magnetarmbånd og magnetsmykker

Smykker & Accessories

Den danske webbutik danolan kendes især for deres mange gode produkter inden for magnetterapi, ikke mindst er flot udvalg af magnetsmykker som magnetarmbånd, magnethalskæder og magnetøreringe. Der er virkelig mange spændende magnetsmykker at kigge nærmere på, som kombinerer forskellige gavnlige egenskaber, med smukke og unikke design, som man både vil kunne bære til fest og i hverdagen. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Køb et unikt og smukt magnetarmbånd, som samtidig har effekt på dit velvære

Har du interesse i magnetsmykker, fx magnetarmbånd eller magnetøreringe, er www.danolan.dk helt sikkert et oplagt sted at kigge forbi når du har tid. Her finder man nemlig et af landets absolut bedste udvalg inden for magnetsmykker, og helt sikkert også et smykke der vil passe godt til dig. Fx kan man købe unikke og dekorative magnetarmbånd, som udover at være smukke smykker, samtidig også har gavnlige effekter på ens generelle velvære. Alle typer magnetarmbånd er desuden fremstillet i materialer, der sikrer at magnetsmykket man vælger nok skal holde sig smukt i mange år frem. Lige nu kan man vælge imellem magnetsmykker i smukke materialer som stål, titanium, kobber og hermatit; og udover magnetarmbånd finder man også magnetarmringe og magnet ankelkæder i kataloget.

Magnetsmykker – Alt i halskæder, øreringe, ringe og ankelkæder

Udover magnetarmbånd, finder man som lovet også en række andre typer magnetsmykker hos danolan. Bl.a. kan du glæde dig til et flot udvalg af magnethalskæder, magnetøreringe, ion smykker, magnetringe og magnet ankelkæder. Ethvert smykke man køber fra forhandlerens katalog er både gavnligt og smukt, og kan føre til mere velvære i hverdagen. Et højt kvalitetsniveau på hele siden er desuden med til at sikre, at man har glæde af sine nye magnetsmykker i mange år frem, selv ved brug hver eneste dag.

Besøg hjemmesiden når du har tid, og få et kig på hele det smukke udvalg af magnetsmykker, deriblandt magnetarmbånd samt mange andre typer smykker.

16. februar 2021

Arkk Copenhagen og Enamel Copenhagen - To stærke brands

Smykker & Accessories

Hos Blueandberry.dk kan du finde et bredt udvalg af smukke smykker, tøj og sko. Læs bl.a. om sneakers fra ARKK Copenhagen og Enamel Copenhagen smykker.

ARKK Copenhagen hos Blueandberry.dk

Hos Blueandberry.dk kan du finde et bredt udvalg af tøj, smykker og sko til gode priser. Der er mange forskellige Danske designer brands at vælge imellem, og deres udvalg af smukke sneakers opfylder alle behov. Der er bl.a. et bredt udvalg fra ARKK Copenhagen, som laver nogle vildt spændende moderne sneakers, som virkelig indkapsler tidens ånd. Deres super smukke designs kombinerer inspiration fra klassiske 80’er og 90’er designs med topmoderne materialer, designs og farver. De laver bl.a. sneakers med farve gradients, som er yderst smukke. Se de mange smukke sko fra ARKK Copenhagen på hjemmesiden www.blueandberry.dk, hvor du helt sikkert kan finde alt det, du skal bruge af smart streetwear til efteråret. Der kommer ofte nyt kluns i butikken fra de hippeste mærker, så hold dig opdateret på ARKK Copenhagen og alle de andre seje brands, som forhandles i butikken til gode priser. Hvis du skal bruge en gave, så er det også en super hjemmeside at tjekke ud.

Enamel Copenhagen smykker - Se udvalget online

Hos Blueandberry.dk kan du også købe smykker og andre accessories, og du kan finde mange forskellige nye og smarte brands, som du måske slet ikke kendte før. De holder nemlig godt øje med den danske designscene, og her kan du opdage nogle spændene mærker, som andre ikke endnu kender til. De har mange forskellige smykker i butikken, bl.a. fra Enamel Copenhagen, der – som navnet antyder – ofte bruger emalje i deres designs. De har lavet en del forskellige smukke smykker med guld og emalje. Deres designs har en unik elegance, som appellerer til de fleste, og du kan kende Enamel Copenhagen på deres klassiske former, hjerter, blomster, ringe osv. samt deres fine design. Deres øreringe med emaljehjerter er virkelig smukke. Tjek Enamel Copenhagen ud på hjemmesiden, hvor du finder mange forskellige danske guldsmede og smykkedesignere til gode priser, samt et bredt udvalg af andre accessories.

30. september 2020

Small bags og skindbukser til kvinder fra danske DEPECHE.

Smykker & Accessories

Køb skindbukser og læderbukser fra DEPECHE., som står bag funktionelle og trendy designs med rå undertoner. Leder du efter moderigtige accessories til kvinder? Køb f.eks. en small bag, clutch, bumbag eller andre typer tasker, bælter osv. i fede design. Shop direkte på depeche-denmark.dk.

Moderigtige skindbukser i rå designs

Med et par lækre skindbukser åbner du op for nye muligheder og nye styles med din eksisterende garderobe. DEPECHE. er en virksomhed fra havneområdet i Horsens, der bygger på rå og funktionelle designs. Deres skindbukser og læderbukser er skabt i den bedste kvalitet. Vælg modeller med frynser, lynlås og andre fede detaljer. De elegante og alsidige læder pants er skabt til kvinden med stil, som ikke er bange for et vovet udtryk. Du finder også lækre læder leggings på depeche-denmark.dk, der egner sig perfekt til brug i hverdag, på arbejde, i fritid eller den vildeste fest. Mød op med stil i et par lækre DEPECHE. skindbukser. Deres læder pants er skabt med fokus på det rå, stilrene og funktionelle. Hvis du leder efter stretch læder er det også en mulighed. Du finder skindbukser i en god pasform, som sidder rigtig godt på din krop. En læderbuks er måske lige det, der mangler i dit klædeskab?

Trendy small bag i skind og læder

En small bag er enhver kvindes trofaste ven, uanset om den står på en tur i byen eller på restaurant med kæresten. Køb en small bag i læder og skind på www.depeche-denmark.dk og med fine detaljer. De små tasker kan være prikken over i’et på dit outfit. Disse clutches kan fuldende looket og skabe et funktionelt og stilfuldt udtryk, som passer til din personlig. Køb en rå small bag fra DEPECHE., der tilbyder små tasker til enhver situation og enhver kvinde. DEPECHE. har udviklet nogle small bags, som du bare bliver nødt til at se.

Kig nærmere på udvalget af small bags og skindbukser fra DEPECHE. i Horsens. Uanset om du leder efter en clutch, et par læderbukser eller et moderne bælte i et råt design, så se det moderigtige dametøj og dame accessories i rå design på depeche-denmark.dk.

01. august 2020

Daniel Wellington ure og ByBiehl smykker - Guldsmed Østergaard

Smykker & Accessories

Daniel Wellington er et anerkendt mærke inden for ure og smykker. Hos Guldsmed Østergaard finder du armbåndsure, armbånd m.fl. fra mærket her, der kommer i tidløst design. Køb også kvalitetssmykker fra ByBiehl på guldsmedoestergaard.dk. Der er enestående design på alle hylder, og du får fri fragt i hele Danmark!

Køb armbåndsure fra Daniel Wellington - Skarpe priser

Daniel Wellington er på alles læber. Det er især urene, som har gjort sig populære på internationalt plan, men også deres enestående og stilfulde smykker i tidløse design. Hos Guldsmed Østergaard prismatcher de armbåndsure og smykker fra Daniel Wellington. Det er din garant for en god handel. Du finder samtidig et af de største udvalg i Daniel Wellington herreure og dameure. Køb smykker og armbåndsure fra Daniel Wellington i dag - som gave eller som velfortjent selvforkælelse. Der er armbåndsure til alle behov i det omfattende produktudvalg af stilfulde herreure og dameure fra Daniel Wellington. Besøg www.guldsmedoestergaard.dk på hjemmesiden.

ByBiehl - Kendt for Beautiful World

ByBiehl er kendt for mange ting, men det er i stor grad deres Beautiful World serie, som har hittet her i Danmark. Det er smykker med motiver af Jorden eller mere specifikke geografiske områder. Der er mulighed for at bytte i lang tid ved køb hos Guldsmed Østergaard, som er kendt for deres fremragende bytteservice. Du finder også meget andet end kun Beautiful World smykker af ByBiehl. Køb også fra Forget Me Not, Forest, Coco og mange flere. Vælg imellem armbånd, halskæder og andre typer af smykker fra designeren ByBiehl. Gå ikke glip af de unikke kollektioner og det konstant opdaterede ByBiehl udvalg, som du finder på guldsmedoestergaard.dk.

Tag et kig på smykkerne fra ByBiehl, der bl.a. har udmærket sig med deres Beautiful World serie. Køb også fra et stort udvalg af dameure og herreure. Her er det især Daniel Wellington, der falder på folks læber. Af andre brands kan danske Skagen og deres ure også nævnes og anbefales. Vælg også imellem smykker og armbåndsure fra mange andre brands som Georg Jensen, Sif Jakobs, Julie Sandlau og Calvin Klein.

17. maj 2020

Krystal penduler og drømmefangere via www.tessies.dk

Smykker & Accessories

Køb krystal penduler og drømmefangere hos Tessies, der også forhandler natursten, Buddha figurer og meget mere via den landsdækkende webshop. Se også udvalget af armbånd, øreringe og halskæder med de smukkeste sten på tessies.dk.

Køb krystal penduler og modeller i rosakvarts

Køb fascinerende krystal penduler hos Tessies, der også sælger modeller i rosakvarts. Det beroligende pendul har i lang tid været benyttet i spirituelle handlinger, og mange i dag vælger også at købe krystal penduler som udsmykning til hjemmet. Se også mulighederne i ametyst, aventurin, bjergkrystal og gylden kvarts hos Tessies, der lige nu har mange gode tilbud. Alle krystal og rosakvarts pendulerne fås til gode priser og med mange skønne detaljer, der gør, man bliver ekstra glad for at have dem fremme. Du er altid velkommen til at kontakte Tessies, hvis du har spørgsmål til penduludvalget.

Tessies - Drømmefanger

Kigger du efter en autentisk drømmefanger? Vi kender alle dette artefakt med oprindelse i det østlige USA og med rødder fra den indianske mytologi. Drømmefangeren har et ikonisk look, der gør, at mange også bruger den som udsmykning i hjemmet. Hos Tessies kan du vælge modeller med ulvemotiv samt chakra farver. Køb drømmefangere i flere størrelser og med forskellige detaljer. Alle produkterne er af en god kvalitet, og du finder også gode tilbud samt et ofte opdateret drømmefangerudvalg i denne kategori. Tessies tilbyder altid en del i drømmefangere, og du kommer derfor aldrig til at lede forgæves. Besøg webshoppen på www.tessies.dk, eller tag forbi den fysiske butik i Fiolstræde.

Tessies leverer drømmefangere, som jo har rødder helt tilbage til den indianske mytologi. Disse fås i mange modeller, og du kan også købe unikke penduler i krystal, rosakvarts og natursten. På tessies.dk finder du også meget inden for Feng Shui og engle, ligesom du kan købe prismer, Buddha figurer, halskæder og øreringe online med flittigt brug af unikke og naturlige sten. Hjemmesiden byder også på et skønt sortiment af røgelse og salvie samt interessante bøger og musik.

18. marts 2020

Flot udvalg af guld halskæder og Nuran smykker hos Guldsmykket.dk

Smykker & Accessories

Hos guldsmeden Guldsmykket.dk kan du finde alt, hvad hjertet begærer, når det gælder smykker. Hos dem finder du alle de kendte mærker og deres nyeste kollektioner, og der er uden tvivl noget for enhver smag i deres sortiment. På deres hjemmeside, guldsmykket.dk, kan du se hele udvalget, men du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at besøge deres butik, og prøve smykkerne på.

Luksuriøse Nuran smykker

Med over 20 års erfaring er Nuran smykker efterhånden blevet specialister i vielsesringe og brillantsmykker. Udover vielsesringe producerer Nuran smykker derudover enormt lækre smykkekollektioner. Alle Nuran smykker er laver af 14 karats rødfuld, hvidguld eller rosaguld, som derfra kombineres med funklende brillantslebne diamanter i kvalitet Wesselton VS. Med andre ord, så får du altså ikke flottere smykker, end Nuran smykker. Hos Guldsmykket.dk har de altid haft et tæt samarbejde med Nuran smykker, og skulle du have spørgsmål eller ønske til Nuran smykker, så er du altid velkommen til at ringe til dem, så I sammen kan finde ud af, hvad som kan lade sig gøre. I mellemtiden kan du altid se det store udvalg af Nuran smykker på hjemmesiden, og lade dig inspirere til dit næste smykkeindkøb.

Flotte guld halskæder

Hos Guldsmykket.dk har de et stort og flot udvalg af guld halskæder. En guld halskæder er nemlig ikke bare én ting, men den fås i mange forskellige tykkelser, længder mm. Det ved de alt om hos Guldsmykket.dk og hos dem, kan du altid være sikker på at finde de typer guld halskæder, som passer lige til dig. Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du se, at deres guld halskæder er opdelt efter længde, så du ved præcist, hvilke typer guld halskæder, du har med at gøre. Finder du nogle guld halskæder, som du kan lide, så er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi butikken og prøve dem, og skulle du have spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til dem.

12. januar 2020

Pift dit outfit op med flotte Izabel Camille smykker eller Støvring Design smykker

Smykker & Accessories

Leder du efter nogle smarte smykkemærker, som kan være med til at pifte din stil lidt op, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.hedegaard-smykker.dk hvor Hedegaard Ure & Smykker giver dig indblik i deres udvalg af Izabel Camille smykker og Støvring Design smykker.

Izabel Camille smykker

Tager du et kig på deres hjemmeside, vil du med garanti hurtigt få en masse inspiration af deres alsidige udvalg af smykkemærker. Er du på udkig efter nogle smykker der har et meget personligt og unikt udtryk, kan du med fordel starte med at kigge på deres udvalg af Izabel Camille smykker. I deres udvalg af Izabel Camille smykker kan du både finde halskæder, armbånd og øreringe. Det fine ved Izabel Camille smykker er, at der bruges mange af naturens former og genstande som inspiration til smykkerne, såsom blade og dråber. Dette gør, at du med Izabel Camille smykker på en gang, vil kunne få et kreativt og afslappet udtryk. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af smykker fra Izabel Camille, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen og få en snak med dem om deres sortiment.

Støvring Design smykker

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter nogle smarte smykker, så kan du med stor fordel også tage et kig på deres udvalg af Støvring Design smykker. Støvring Design smykker er smykker i høj kvalitet til overkommelige priser. Dette gør at alle kan være med og handle deres smarte og unikke smykker. Støvring Design smykker er klassiske i deres stil og indeholder samtidig en detaljerigdom, som gør at de skiller sig ud på en unik måde. Handler du deres smykker over deres webshop, vil du kunne få gratis indpakning.
Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse gode ideer både til dig selv og til gaver. Benyt dig af deres webshop, hvis du ønsker en nem og hurtig handel.

15. oktober 2019

Alt fra Leitmotiv standerlamper til et bredt udvalg af designerure tilbydes hos Present Time

Smykker & Accessories

Hos Present Time kan du blive forhandler af lækre interiørprodukter til stilbevidste danskere som elsker at gøre deres boliger smukke. I det følgende kan du læse om designerure som fx de fine Leitmotiv standerlamper, der udstråler kvalitet, overskud og fantastiske æstetik. Men hvis nysgerrigheden er helt ustyrlig, kan du også bare klikke ind på present-time.dk.

Stilfulde Leitmotiv standerlamper

Stilfulde Leitmotiv standerlamper er et sikkert hit. For med en skarp farvesans, minimalistisk design og fantastisk funktionalitet er Leitmotiv standerlamper tidsløse interiørprodukter, som vil fungere rigtig godt i mange danskeres boliger. Leitmotiv standerlamper har faktisk siden 1999 været et brand under Present Time, hvis hovedkvarter ligger i Holland, men de er selvfølgelig aktive i et utal af lande på verdensplan. Du finder deres produkter i mange af verdens mest kendte og eksklusive butikker. Siden opkøbet har Leitmotiv standerlamper været populære på grund af deres høje kvalitet og simple udtryk – de har med andre ord ikke set sig tilbage.

Designerure til gode priser

Der er designerure, og så er der designerure fra present-time.dk, som bare er i en liga for sig – især med de gode priser in mente. Bag hjemmesiden står den danske virksomhed Columbine, som blev grundlagt i 2002. Dengang var drømmen at præsentere håndlavede lys fra Egypten og Israel for det skandinaviske marked. Virksomheden er dog kun gået én vej siden da – og det er frem. Derfor varetager de i dag salg af eksempelvis produkter fra Present Time, som det danske marked er helt vild med. Columbine hører hjemme i Nordsjælland, og du er altid velkommen til at tage kontakt til dem, hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om deres spændende foretagende. Du finder selvfølgelig deres telefonnummer og e-mailadresse inde på present-time.dk.

Så hop med på vognen og bliv forhandler af de smukke Leitmotiv standerlamper og andre lækre designerure. Du vil bestemt ikke fortryde det.

05. august 2019

Den klassiske Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde og Lund Copenhagen smykker til gode priser

Smykker & Accessories

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde mange forskellige smukke designersmykker til gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af Lund Copenhagen smykker samt den klassiske Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde i butikken.

Flotte Lund Copenhagen smykker

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et bredt udvalg af flotte og tidsløse smykker til både mænd og kvinder. Mennesket har altid pyntet sig siden de tidligste kulturer, og det vil det blive ved med for evigt, for smykker er en helt naturlig del af det at være menneske. Der er mange forskellige smukke designersmykker udvalgt på siden, så du får det bedste udvalg af smykker fra de allerbedste danske og udenlandske designere samlet på en side. Du kan bl.a. finde flotte smykker fra Lund Copenhagen. Her finder du bl.a. flotte Daisy Marguerit smykker samt flotte kors med jesusmotiv. De smukke små kors, som kan bæres om halsen har et nærmest modernistisk jesusmotiv på, hvilket er et radikalt smykkedesign fra det unge danske smykkefirma. Lund Copenhagen smykker har ramt noget helt særligt og har hurtigt gjort sig bemærket inden for smykkedesign. Læs mere om Lund Copenhagen smykker på siden guldsmedoestergaard.dk.

Klassisk Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde

Hos Guldsmed Østergaard kan du selvfølgelig finde mange flotte Georg Jensen Daisy Marguerit smykker til gode priser, og den klassiske serie kender du helt sikkert, for den har været en klassiker i mange år og det tidsløse design ser man stadig ofte brugt af kvinder i alle aldre. I serien er bl.a. en smuk Daisy Marguerit halskæde med mange flotte margueritter hele vejen rundt om halsen. Det er en klassiker og smykket bæres af kvinder i alle aldre. En Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde er den bedste gave, man kan give nogen, og du vil helt sikkert elske det smukke design, hvis du ikke allerede er ejer af flere smykker fra den ikoniske serie. Der er mange smykker i serien, både ringe, halskæder, øreringe, armbånd og mange flere. Læs mere om den flotte Daisy Marguerit halskæde på siden, hvor du også kan finde mange andre smukke designersmykker fra andre danske designere.

 

09. juni 2019

Find smykker der passer til din stil på www.hedegaard-smykker.dk

Smykker & Accessories

Hos Hedegaard Ure & Smykker har du altid mulighed for at give dit look et ekstra strejf af eksklusiv luksus, takket være flere ikoniske brands. Tag for eksempel et kig på deres sortiment af Julie Sandlau smykker og Sif Jakobs serier. Her føres der blandt andet øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og ringe, så besøg webshoppen og se nærmere på dine muligheder.

Elegante smykker fra Julie Sandlau

Julie Sandlau smykker er for dig, der sætter pris på elegance og vintage stil. Det danske mærke er kendt for mange stilfulde serier, og uanset om du skal til galla eller bare vil stå skarpt på arbejdet, har du meget at vælge imellem. Julie Sandlau smykker er ligeså elegante som de er glamourøse. Med stilrene snit og feminine former, går du ikke galt med de smukke design. Du kan både finde Julie Sandlau halskæder, vedhæng, armbånd og øreringe til rigtig gode priser, samt ringe i adskillige smukke farver. Der er derfor god chance for at du kan finde Julie Sandlau smykker der passer perfekt til dine farver. Besøg forhandleren og få gratis indpakning af dine Julie Sandlau halskæder og øreringe.

Luksuriøse smykker fra Sif Jakobs

Trænger du til et strejf af luksus, men skal prisen være fair, er Sif Jakobs smykker lige noget for dig. Den islandske designer henter blandt andet inspiration fra Italiens elegance. Sif Jakobs smykker er derfor både glamourøse og stilfulde, og kan gøre enhver begivenhed endnu mere speciel. Der tilbydes blandt andet Sif Jakobs halskæder og øreringe til rigtig gode priser, samt armbånd forgyldte med zirkoner i mange smukke farver. Uanset om du kunne tænke dig at overraske din hjertes udkårne med en Sif Jakobs ring eller du drømmer om en særlig serie, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres udvalg. Har du spørgsmål vedrørende Sif Jakobs smykker, kan du altid kontakte deres kundesupport.

27. maj 2019

Ure fra mærkerne Ole Mathiesen og Oris

Smykker & Accessories

Det rette ur er en følgesvend gennem en stor del af livet. Derfor skal der lægges en del tanker i købet. Guldsmed Østergaard er en specialist fra Skive, som servicerer hele landet via guldsmedoestergaard.dk. Denne forhandler kan vejlede ved køb af dameur eller herreur fra brands som Ole Mathiesen og Oris.

Danske kvalitetsure fra Ole Mathiesen på guldsmedoestergaard.dk

Hvis du vægter dansk design højt er mærket Ole Mathiesen et godt sted at starte din søgen efter nyt ur. Deres elegante ure kommer i flere kollektioner som Classic, Royal Marine samt 1919 Heritage, og det er den perfekte gave til manden eller damen i dit liv, som værdsætter det klassiske og stilfulde. Når du vælger at købe uret hos Guldsmed Østergaard, får du gratis gravering på uret som fx initialer. Hvis du også ønsker indpakning eller et håndskrevet kort, er dette også noget, som Guldsmed Østergaard gør helt gratis. Ole Mathiesen er ikke en ny spiller på markedet. Dette traditionelle mærke inden for ure har eksisteret siden 1845, hvor det blev grundlagt i København af to urmagere – J.P. Christensen og Carl Matthæi. Hvis dette er mærket for dig, kan du kigge nærmere på de mange modeller på www.guldsmedoestergaard.dk.

Oris Aquis ure online hos Guldsmed Østergaard

Oris er også en urproducent med over hundrede år på bagen. Den lange historie startede i 1904 i Hölstein, Schweiz. Siden da er firmaet gået igennem mange generationer uden at bevæge sig væk fra dets grundværdier. Et ur fra Oris er kendetegnet ved den mekaniske kvalitet. Mens så mange ure er fyldt med bling og detaljer, der kun er der for at skabe en følelse af overdådighed, er Oris et mere simpelt mærke, hvor godt, mekanisk håndværk og kvalitet er grundværdierne. Det er uret til den målrettede mand eller kvinde, som ikke har tid til meningsløse distraktioner. Guldsmed Østergaard sælger forskellige serier fra mærket. Du kan blandt andet købe Oris Aquis og Big Crown Pilot ure via guldsmedoestergaard.dk.

Se på ure fra Oris og Ole Mathiesen hos Guldsmed Østergaard via hjemmesiden www.guldsmedoestergaard.dk.

07. marts 2019

Find smykker fra en lang række populære mærker som Aagaard og Støvring Design på www.guldsmykket.dk

Smykker & Accessories

Guldsmykket.dk har et stort udvalg af smykker til enhver anledning. Du finder blandt andet trendy, tidløse og eksklusive smykker fra Støvring Design og Aagaard smykker til skarpe priser som du kan læse mere om nedenfor.

Smykker fra det populære mærke Aagaard

Hos Guldsmykket.dk finder du ét af markedets bedste udvalg af smykker. Deres enorme sortiment byder udelukkende på smykker fra velrenommerede mærker, der giver dig masser af smykke for pengene. Hos Guldsmykket.dk vil du blandt andet støde på et stort udvalg af forskellige Aagaard smykker. Aagaard er et af de mest prominente mærker vi har i Danmark og det store udvalg hos Guldsmykket.dk byder på et hav af forskellige smykketyper – du finder både øreringe, fingerringe, armbånd, halskæder og mange andre typer smykker fra Aagaard hos Guldsmykket.dk. Aagaard smykker kan se ud på mange forskellige måder og det er det store sortiment hos Guldsmykket.dk et fantastisk eksempel på, for deres store sortiment byder både på Marguerit smykker og andre klassikkere samt trendy smykker fra Aagaard smykker. Er du på udkig efter nye smykker til dig og dit smykkeskrin, kan du besøge Guldsmykket.dk på www.guldsmykket.dk, hvor du finder et stort udvalg af Aagaard smykker lige såvel som smykker fra mange andre fede mærker.

Eksklusive smykker fra erfarent mærke

Hvis Aagaard ikke er dig, har Guldsmykket.dk heldigvis en lang række af andre mærker blandt deres sortiment – du finder helt sikkert et mærke eller to som du godt kan lide og som passer til din stil. Støvring Design er en af de garvede indenfor smykkebranchen og har igennem flere generationer designet flotte og eksklusive smykker til Danmark og resten af verden. Hos Guldsmykket.dk finder du også de flotte smykker fra Støvring Design i stor stil. Blandt andet i form af armbånd, halskæder og ringe. Smykkerne fra Støvring Design er enormt flotte, både hvad angår design og materialevalg, og du får et super eksklusivt look til en super favorabel pris som er til at komme i nærheden af for de fleste. Smykkerne er fremstillet i guld og sølv med forskellige legeringer, forgyldninger og nuancer, der får dig til at ligne en million.

 

Pift din garderobe op med elegante, flotte smykker fra Guldsmykket.dk.

05. marts 2019

Find smykker der passer til din personlige stil hos Hedegaard Ure & Smykker

Smykker & Accessories

Den danske smykkeforretning Hedegaard Ure & Smykker er et godt sted at starte med at kigge, hvis du er i humør til at shoppe smykker til dit skrin derhjemme. Her finder du en masse dejlige mærker, både fra Danmark og fra det store udland, blandt andet Sif Jakobs og Grace Alliance ringe. Vil du vide mere om butikken og deres katalog, kan du finde lidt forskellig information i artiklen herunder.

Sif Jakobs smykker der ser godt ud både i hverdagen og til fest

Hvis man skulle bruge to ord til at beskrive Sif Jakobs - en central del af kataloget hos den danske smykkeforhandler Hedegaard Ure & Smykker - kunne det sagtens være inspirerede design. Tager man et kig på kataloget med Sif Jakobs smykker, både de søde fingerringe, armbånd, øreringe og halskæder, er det tydeligt at der er tale om kreative og gennemtænkte smykker, som designeren har brugt god tid på at gøre så smukke som overhovedet muligt. Stilen er unik, og vil kunne bruges sammen med en masse forskellige outfits, og både til hverdag og fest. Alt i alt er der massevis af gode grunde til at klikke ind på www.hedegaard-smykker.dk og kigge på deres flotte Sif Jakobs smykker i kataloget.

Grace Alliance ringe der passer din personlige stil

Foruden de smukke Sif Jakobs smykker, finder du blandt andet også fine Grace Alliance ringe som en del af kataloget hos Hedegaard Ure & Smykker, og her er der ligeledes tale om nogen utrolig smukke smykker, som skal ses! I Skrivende stund er der over femten forskellige unikke Grace Alliance ringe i kataloget hos forhandleren, så du vil med al sandsynlighed også kunne finde et design, der matcher din personlige stil ekstra godt. Klik eventuelt selv ind på hjemmesiden og tag et kig, hvis du vil se nærmere på det eksklusive katalog med Grace Alliance ringe, Sif Jakobs smykker og andre gode produkter.

12. januar 2019