søndag 09. august 2020

Mad & Gastronomi

I de seneste årtier er vi danskere blevet vildere og vildere med mad og gastronomi. Det er blevet normalt for både mænd og kvinder at tage del i madlavningen. Samtidig spiser vi mere ude end nogensinde og finder glæde i at finde mad, der udfordrer smagsløgene og smager godt. Her på siden finder du forhandlere af alt til madlavning og gastronomi. Det er alt fra ferier, hvor du kan komme til spændende lande og smage mad fra et nyt køkken. Samtidig er det også information og tilbehør til dit eget køkken, hvor du finder kvalitetskøkkengrej til skarpe priser. Så kan du både nyde mad ude på farten og hjemme ved dine egne gryder. God fornøjelse!

Luksus te og grillkrydderier - Specialiteter i høj kvalitet

Mad & Gastronomi

Er du på udkig efter en hjemmeside, hvor du kan finde et stort udvalg af krydderier og te, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.hedebogaard.dk hvor HEDEBOGAARD A/S har samlet deres udvalg af bl.a. grillkrydderier og luksus te.

Grillkrydderier tilbydes på hedebogaard.dk

Besøger du deres hjemmeside kommer du ind til en super inspirerende verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet. Dette vil du hurtigt kunne se, hvis du tager et kig i deres udvalg af krydderier, hvor du kan finde mange forskellige slags. HEDEBOGAARD A/S har et stort kendskab til krydderier, og har derfor samlet et udvalg, der rummer krydderier til mange forskellige retter og madtyper. Tag fx et kig på deres udvalg af grillkrydderier. I deres udvalg af grillkrydderier, kan du finde krydderier til alle former for kød og grøntsager. Grillkrydderier er med til at gøre en ret endnu mere velsmagende, og kan både fremhæve kødets smag samt give det nye smagsdimensioner. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af grillkrydderier, kan du med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration.

Køb luksus te hos HEDEBOGAARD A/S

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af luksus te. De har et kæmpe udvalg af luksus te, som passer til forskellige tidspunkter på dagen. Se fx deres lækre godnat te. Luksus te er en super lækker ting at have i hjemmet, idet den kan drikkes på alle tidspunkter af dagen, både til mad, dessert og alene. Du kan handle deres luksus te online over deres webshop, og få en super hurtig levering. Du er også altid velkommen til at kontakte dem over telefonen hvis du har nogle spørgsmål til deres udvalg af luksus te.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere af deres lækre udvalg af te og krydderier til dagens gode stunder.

04. juli 2020

Frokostordninger og cateringoplevelser til specielle begivenheder i KBH

Mad & Gastronomi

Leder du efter en kundetilpasset frokostordning i Storkøbenhavn? Firmafrokost fra Madkonceptet er i særklasse, og der leveres lige til døren i hele København. Der tilbydes ikke blot catering til hverdag, men også mad ud af huset til festlige anledninger. Hvad med tapas som diner transportable til den private fest eller firmafesten? Lav din egen tapasmenu til en god pris på madkonceptet.dk.

Frokostordning til dit firma i København? Læs med her og på madkonceptet.dk

Hos Madkonceptet kan man få en individuelt tilpasset frokostordning uden gebyrer. Der skal selvfølgelig være plads til vores personligheder, og på den typiske københavnske arbejdsplads er der som regel en samling af vidt forskellige mennesker, som I deres forskellighed underbygger hinanden og skaber vækst i virksomheden. Der skal selvfølgelig tilbydes specielle anretninger til dem, der ikke ønsker svinekød, animalske produkter, fisk med mere. Firmafrokost fra Madkonceptet kommer derfor til at være noget, som alle på kontoret glæder sig til. Det kræver blot minimum 10 kuverter for at bestille frokostordning i hovedstaden på www.madkonceptet.dk. Glæd dig til firmafrokost af friske råvarer, der er tilberedt af kvalificeret køkkenpersonale med stor passion for catering. Oplev en stor kvalitetsforbedring i din københavnske virksomhed ved at tilmelde frokostordning hos Madkonceptet.

Tapas som catering til firmafester og privatfester fra Madkonceptet

Madkonceptet leverer også tapas catering både til privatfester og firmafester. Tapas ud af huset kan selvfølgelig også tilpasses, og det er supersmart, for du skal blot sætte flueben ved de ønskede retter. Der er en lang liste med tapasretter at vælge imellem. Tapas som diner transportable er oplagt til næsten enhver fest. Mange foretrækker denne spanske specialitet til casual begivenheder. Det kunne være i forbindelse med en konference, men det kunne selvfølgelig også være til studenterkørslen. Lækker tapas kan løfte stemningen, men den skal være lavet af mennesker med forstand på denne spanske specialitet. Det er derfor, du skal bestille tapas i København hos Madkonceptet.

Bestil tapas ud af huset og frokostordninger på madkonceptet.dk med levering i København og omegn. Læs mere på madkonceptet.dk.

04. juni 2020

Firmafrokost - Frokostordning i Aarhus fra cateringleverandøren Frokost+

Mad & Gastronomi

Der er mange virksomheder, som reklamerer med god firmafrokost. Det er dog få, der kan hamle op med kvaliteten hos Frokost+, der har en af de bedste frokostordninger i Aarhus. Se menu eksempler online på www.frokostplus.dk, hvis du er interesseret i ideen om lækker frokost på arbejde.

Besøg www.frokostplus.dk, og læs om firmafrokost og hele deres koncept

Firmafrokost fra Frokost+ er på manges læber, når man spørger rundt i det østjyske erhvervsliv. Der findes ikke én grund til, at denne cateringvirksomhed skiller sig positivt ud fra konkurrenterne. Det er alle de små bække, der gør en stor å. Det handler om alt fra valg af råvarer og tilberedning til levering i den rette emballage, så maden er lige så lækker, som da den blev lavet. Det handler også om alle de ekstra services, man kan få, og om den individuelle tilpasning. Hvis du vil vide mere om firmafrokost i ”Smilets By” samt omegn, så klik ind på frokostplus.dk. Der leveres i flere dele af Østjylland som f.eks. Skanderborg, Horsens, Randers og Sabro.

Bliv en del af denne frokostordning i Aarhus

Frokost+ er ikke kun en frokostordning i Aarhus, men også i Galten, Horsens, Randers, Skanderborg og andre byer i Østjylland. Det er klart, at det ikke kun er virksomheder i Aarhus, der har en øget interesse i frokost til døren. Der er mange sunde virksomheder, som er flyttet ud af bykernen, og dem skal der naturligvis også være plads til. En frokostordning fra Frokost+ når derfor ud til både Aarhus, Randers, Hinnerup, Hørning og omkringliggende byer i det østjyske. Denne frokostordning i Aarhus og omegn tilbyder lækker frokost til dit kontors dør eller til fabrikkens spisesal. Frokostlevering til virksomheder hos Frokost+ er nemlig ikke kun begrænset til kontorvirksomheder. Det giver mening for mange typer af erhverv at tilmelde sig denne frokostordning på frokostplus.dk.

Bestil sund og særdeles lækker firmafrokost i Aarhus og omegn. Hos Frokost+ er det nemt at blive en del af deres frokostordning til østjysk erhvervsliv - mere info på frokostplus.dk.

08. maj 2020

Levering af frisk fisk til events - Havtasker, lakse fileter etc.

Mad & Gastronomi

Lige meget hvilken type af fisk man godt kan lide, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man nemlig købe alt fra havtaske og laks til forskellige skaldyr, og man kan få levering af frisk fisk til arrangementer. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk.

Havtaske - Bestil online på www.friskfangetfisk.dk

Hvis man er rigtig glad for at spise fisk, og man godt kunne tænke sig at få leveret frisk fisk direkte til døren, så bør man vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man blandt andet bestille havtaske, som er en særdeles delikat fisk, som kan bruges til mange forskellige typer af måltider, og som uden tvivl vil falde i god jord hos både store og små i familien. Hos Friskfangetfisk kan man bestille havtaske af den bedste kvalitet, og man kan samtidig læse mere om fiskens egenskaber og blive klogere på, præcis hvordan man tilbereder den på den mest appetitlige måde. Man kan bestille frisk havtaske til middagsbordet allerede i dag ved at kigge ind forbi Friskfangetfisk på hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk, hvor der leveres fisk til private kunder direkte til døren.

Levering af frisk fisk til arrangementer - Høj kvalitet

Står man over for at skulle holde en fødselsdag, en julefrokost eller et helt tredje arrangement, som man godt kunne tænke sig at servere fantastisk fisk til, så bør man vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man nemlig få levering af frisk fisk til arrangementer, og man kan få det leveret direkte til døren. Man kan vælge imellem alt fra laks, havtaske og pighvar til forskellige former for skaldyr. Levering af frisk fisk til arrangementer kan ske til selskaber på op til 150 personer, og Friskfangetfisk leverer til private kunder i hele landet. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og læse mere om levering af frisk fisk til arrangementer ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk.

Man kan købe frisk fisk leveret direkte til døren hos friskfangetfisk.dk.

15. april 2020

Chokolade lakrids og lakridspulver importeret af Amarelli Nordic ApS

Mad & Gastronomi

Amarelli Nordic ApS leverer lakridspulver og chokolade lakrids direkte fra denne italienske producent, der har vundet internationalt anerkendte priser for den høje kvalitet. Køb også dragéret og pastil lakrids via amarellishop.dk, og forkæl dig selv med noget lækkert til kaffen. Der forhandles til de bedste kilopriser.

Lækkert lakridspulver fra Italien

Klik ind på www.amarellishop.dk, og bestil lakridspulver og lakridsrødder i eksklusiv, italiensk kvalitet. Amarelli Nordic ApS tilbyder 1-2 dages levering på lakridsprodukter fra mærket her. Lakridsrødderne er sorteret i hånden og af allerhøjeste kvalitet med en kraftig smag og en naturlig sødme, der er uimodståelig. Lakridsen dyrkes på kyststrækningerne langs Calabrien. Amarelli Nordic ApS leverer også lakridsekstraktpulver. Køb lakridspulver i højeste kvalitet, der har vundet mange blind tests. Det italienske lakridspulver kan klare høje temperaturer. Hvis du ønsker det bedste inden for lakridsrødder og lakridspulver, så se udvalget på www.amarellishop.dk, og få en gratis prøve ved køb for over 200 kroner. Amarelli Nordic ApS er en officiel forhandler af dette prisbelønnede italienske lakridsmærke.

Bestil chokolade lakrids via www.amarellishop.dk

Køb chokolade lakrids med unikke smagsnoter. Hos Amarelli Nordic ApS finder du chokolade lakrids i særklasse, der er importeret fra Italien. Den skarpe og uovertrufne smagsoplevelse opnås pga. mange års traditioner og brug af eksklusive, naturlige ingredienser. Du finder de bedste stykpriser på amarellishop.dk, der gør det nemt at købe eksklusiv chokolade lakrids online. Du finder alle de kendte produkter fra mærket på hjemmesiden. Servér dem for gæsterne til en kop kaffe, eller nyd en chokolade lakrids på kontoret sent på eftermiddagen. Smag forskellen på kvalitetslakrids fra Italien. Inde på www.amarellishop.dk finder du et stort udvalg af specialiteter. Køb også gaveæsker med lakridsprodukterne online.

Hvis du leder efter italiensk chokolade lakrids og lakridspulver, så besøg Amarelli Nordic ApS online. På amarellishop.dk finder du også lakridsrødder, lakridsbolcher og meget mere skønt. Denne officielle importør har nogle af de bedste kilopriser på dette kvalitetsmærke med lakrids fra Calabrien.

12. april 2020

Ølbrygning udstyr heriblandt fustager til fadøl - JMBryg

Mad & Gastronomi

Find brygudstyr til ølbrygning hos JMBryg ApS, som også leverer mange typer fustager fra webshoppen. Besøg www.jmbryg.dk, hvor du også finder gær, malt, humle og forskellige typer øl kits til at komme i gang.

Ølbrygning udstyr i bedste kvalitet

Køb ølbrygning udstyr af høj kvalitet hos JMBryg, der leverer brygudstyr til alle behov. Hvis du er ægte øl entusiast, så er det en stor værdi at kunne brygge egen øl. Det er nemmere at komme i gang end nogensinde. JMBryg tilbyder startkits til at begynde med at brygge øl. Køb ølbrygning udstyr til ethvert niveau og enhver ambition via webshoppen, der tilbyder fri fragt over 999 kroner. JMBryg er leveringsdygtig med et kæmpe sortiment af udstyr til ølbrygning. Køb komplet brygudstyr til gode priser og af topkvalitet. Du finder også basisingredienserne til at komme i gang som f.eks. malt, gær og humle, og du kan vælge imellem alt i øl kits på hjemmesiden. Du finder ganske enkelt det hele på www.jmbryg.dk, ja, selv en ølblog med nyttige tips og tricks. Hvis du har mod på at starte med ølbrygning, så køb udstyret online.

Fustager og CO2 patroner til hjemmebryg

Karbonisér din egen øl med fustager fra JMBryg, der leverer det bedste fadølsudstyr til hele DK. Køb fustager i topkvalitet, som kan tilføres ekstra CO2, så du opnår den kendte fadølskonsistens, vi alle sammen elsker. På jmbryg.dk finder du et stort udvalg af fustage udstyr og CO2 flasker. Køb alle de små reservedele til fustager og fadølsudstyr samt forskellige typer af CO2 patroner med og uden gevind. Du finder, kort sagt, alt du har brug for inden for fustager samt fadølsudstyr, når du besøger JMBryg online.

Bestil fadølsudstyr på internettet hos JMBryg, der har fustager til hjemmebryg. Køb også alt andet inden for ølbrygning udstyr, så du kan brygge dine yndlings øl i eget hjem, eller hvad med et krus krydret mjød? Se hele udvalget af brygudstyr på www.jmbryg.dk, der tilbyder 14 dages fuld returret.

02. april 2020

Bestil levering af brød og kager på bakerlane.dk

Mad & Gastronomi

Baker Lane skaber et bindeled imellem bager eller konditor og erhvervskunder. Bestil levering af brød og kager online, eller køb en festlig lagkage til den helt store lejlighed på www.bakerlane.dk.

Baker Lane - Hurtig levering af brød og kager

Hos Baker Lane er det let for danske virksomheder at bestille levering af brød og kager. Kig på mulighederne fra de eksklusive danske bagerier samt konditorier på www.bakerlane.dk, og bestil festkagen eller friskbagte rundstykker lige til døren via få klik. Baker Lane henvender sig til virksomheder, som ønsker en fast ordning med levering af kager og brød, men også til de firmaer, som ønsker enkelte leveringer f.eks. med fødselsdagskager. Gå på opdagelse i en verden fyldt med de bedste kager, flutes, brød og meget andet i lækkert bagværk, der kan leveres til jeres firmas dør på under en time. Baker Lane tilbyder også en måneds løbende kredit og naturligvis mulighed for at springe bagerkøen over, der altid har det med at overraske med længden! Du slipper selvfølgelig også for at tage turen hen til det nærmeste bageri. Denne platform egner sig til alle virksomhedstyper, som ønsker noget specielt og lækkert ind i hverdagen. Godt brød og søde kager er med til at sætte lidt kulør på hverdagen og arbejdsglæden i firmaet. Læs mere om en firmaordning med levering af brød og kager online på bakerlane.dk, og tilmeld din virksomhed allerede i dag.

Bestil lagkager til erhverv fra kendte bagerier

Bestil en lagkage til fødselsdagen, og overrask dine kollegaer med en eksklusiv lagkage, der er lavet af professionelle, der kan deres kram. Det er en forskel, man tydeligt kan smage, og Baker Lane har et netværk, der består af nogle af de bedste konditorier og bagere i landet. Bestil lagkager, brød og andet lækkert bagværk til firmadøren allerede i dag, og spice hverdagen op med de lækreste festkager, boller osv. til gode priser. Baker Lane har skabt et bindeled imellem bagere samt konditorier og danske virksomheder, og det er et koncept, der er hold i. Bestil lagkager, groft brød og meget andet til erhverv allerede i dag.

Bestil brød og kager til døren som f.eks. lagkager og småkager via bakerlane.dk.

18. februar 2020

Slikposen.dk - Alt i Carletti og Mon Chéri slik

Mad & Gastronomi

Køb slik fra alle de skønneste mærker hos Slikposen.dk, der forhandler søde lækkerier fra Carletti, Mon Chéri, Haribo, Toms, Mars og mange andre kendte mærker. Se det billige udvalg via www.slikposen.dk, der sørger for, at dit slik er leveret inden for 1-3 dage.

Billigt Carletti Big Ben og Brazil slik

Køb fantastisk Carletti slik på www.slikposen.dk, der tilbyder ekstra store poser med godter fra mærket af. Du finder selvfølgelig det kendte Big Ben slik i flere blandinger hos Slikposen.dk, som er et af de helt store hit fra Carletti af. De fleste af os er vokset op med Big Ben slik, og det er også et af disse brands, som stadigvæk er populært. Hvis du leder efter Lækkert Big Ben slik eller andre godter fra Carletti, så har Slikposen.dk det perfekte udvalg til dig. Køb også Brazil og chokoladeblokke fra Carletti til gode priser online. Bestil billigt slik fra dette mærke samt mange andre som f.eks. Knoppers, Haribo, Katjes og Toms. Find alt til din søde tand online.

Mon Chéri chokolade til gode priser på www.slikposen.dk

Et andet mærke, som mange af os forbinder med eksklusivt slik, er Mon Chéri. Du finder de perfekte gaveæsker (også tilladt at købe til sig selv!) samt mindre pakker med chokolade fra Mon Chéri. Hvis du er vild med chokolade med kirsebærsmag, så bliver det ikke bedre. Smagen af mørk chokolade, kirsebær og likør giver en fuldendt og perfekt oplevelse, som egner sig til hygge sammen med partneren eller til et unikt øjeblik alene. Køb den populære Mon Chéri chokolade billigt hos Slikposen.dk, som også har nogle særdeles konkurrencedygtige priser på andre mærker. Uanset om du er til Mon Chéri chokolade, lækre barer fra Knoppers eller lakrids fra Katjes, så kommer din mund til at løbe i vand, når du klikker ind på www.slikposen.dk.

Elsker du et stykke slik eller to en weekendaften? Køb dit slik billigt hos Slikposen.dk, der bl.a. sælger fra Toms, Haribo, Katjes og Carletti, ligesom du kan købe lækkert chokolade med kirsebærsmag fra Mon Chéri online.

06. januar 2020

Bestil en lækker nytårsmenu eller andre typer mad ud af huset i Nykøbing Falster hos Slagter Zangenberg

Mad & Gastronomi

Bor man på Falster, og vil man gerne have leveret mad til nytår eller til en fødselsdag eller konfirmation, så er det helt sikkert Slagter Zangenberg, man skal besøge. Her er det nemlig muligt at bestille mad ud af huset i Nykøbing Falster. Man kan eksempelvis vælge imellem flere forskellige nytårsmenuer. Man kan bestille nu ved at besøge hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Mad ud af huset i Nykøbing Falster

Er man bosat på Falster, og står man over for at skulle holde en større fest, som man ikke selv har lyst til at stå i køkkenet i flere dage for at lave mad til, så er det helt sikkert Slagter Zangenberg, man skal tage kontakt til. Her er det nemlig muligt at bestille mad ud af huset i Nykøbing Falster, og man kan få lige præcis den løsning og de retter, man godt kunne tænke sig. Man kan nemlig sammensætte sin egen menu, men man har naturligvis også mulighed for at vælge en af de fastlagte menuer. Hos Slagter Zangenberg får man altid høj kvalitet, når man bestiller mad ud af huset i Nykøbing Falster, og man kan vælge imellem et bredt udvalg af kød, salater, kartofler, desserter og meget, meget mere. Man kan bestille mad ud af huset i Nykøbing Falster allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Lækker nytårsmenu 

Det bliver mere og mere populært blandt danskerne at bestille mad udefra, når det nye år skal fejres. Hos Slagter Zangenberg er det muligt at vælge imellem flere forskellige nytårsmenuer, som kan blive bragt ud til flere forskellige steder på Falster. Nytårsmenuerne er sammensat, så man får en god oplevelse ved bordet nytårsaften, og man slipper for at skulle bruge mange timer i køkkenet. Man kan kigge nærmere på de forskellige nytårsmenuer ved at besøge Slagter Zangenberg på hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Hos www.slagterzangenberg.dk kan man bestille mad ud af huset til alt fra fødselsdage til nytår.

09. december 2019

Stort udvalg af Arthroflex kosttilskud til hunde og Diapro kosttilskud til hunde her

Mad & Gastronomi

Dyrlægens Gård er alletiders sted at starte med at kigge, hvis du har behov for at købe diverse slags kosttilskud til hunde og katte, så som Arthroflex og Diapro. I begge tilfælde finder du et godt udvalg hos forhandleren, og helt sikkert også den type som du har brug for til din hund. Butikken drives af erfarne folk, der altid kan give dig råd og vejledning om køb af kosttilskud til hunde, hvis du er i tvivl om et eller andet. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Super godt Arthroflex kosttilskud til hunde

Lider din hund af ledsmerter eller gigt? Så er Arthroflex kosttilskud til hunde det helt rigtige valg at supplere dens daglige kost med. Arthroflex kosttilskud til hunde er et godt tilskud, med gode egenskaber. En sund og rask hund er både lettere at omgås, og vigtigst af alt, giver det din hund en højnet livsværdi og sørger for at den er glad og tilfreds. Arthroflex kosttilskud til hunde servers som daglige godbidder, og indeholder omega-3-fedtsyrer, der ligesom for os mennesker er vigtige for hunde at få i kosten. Arthroflex kosttilskud indeholder desuden også Collagen II, som effektivt kan mindske inflammation i hundens led.

Effektivt Diapro kosttilskud til hunde

Foruden Arthroflex kosttilskud til hunde finder du blandt andet også Diapro kosttilskud til hunde i kataloget hos Dyrlægens gård lige nu. Har din hund bøvl med maven, er Diapro kosttilskud til hunde en effektiv måde at genetablere tarmfloraen i tarmene, hvilket i mange tilfælde kan være med til at afhjælpe disse problemer.

Har du spørgsmål vedrørende Diapro kosttilskud til hunde eller Arthroflex kosttilskud til hunde, kan du altid kontakte teamet bag www.dyrlaegensgaard.dk og få en snak om produkterne, ganske uforpligtende naturligvis.

14. oktober 2019

Tidens Køkken - Vintermenu eller julemenu til julefrokost i Århus

Mad & Gastronomi

Der er ikke lang tid til december, og årets mange julefrokoster er lige om hjørnet. Er maden planlagt endnu? Tidens Køkken tilbyder eksklusive julefrokostmenuer og vintermenuer med levering i Århus og Østjylland.

Luksusmad til julefrokost i Århus

Bestil mad til julefrokost hos Tidens Køkken, der leverer til Østjylland. Hvis du har planer om at afholde julefrokost i Århus eller omkringliggende egne, kan denne kompromisløse cateringvirksomhed og restaurant hjælpe både med maden samt personale til begivenheden. Tidens Køkken står for julecatering på højeste niveau. Det ambitiøse personale sikrer jeres forsamling de bedste rammer omkring årets julefrokost. I år 2019 er det muligt at vælge imellem tre unikke juleanretninger med alt fra marineret sild og brune kartofler til and og gravad laks. Klik ind på tidenskoekken.dk for at se julemulighederne. Den faste kuvertpris er dækkende, og der kommer ingen ekstra omkostninger undtagen ved tilvalg. Levering i Århus området er også med i prisen. Bestil mad til julefrokosten anno 2019 allerede i dag, og begynd at glæde jer allerede nu. De klassiske og enestående juleretter er skabt med stor passion. Derfor kan det kun på det varmeste anbefales at bestille julemad til årets julefrokost på www.tidenskoekken.dk.

Bestil en vintermenu på tidenskoekken.dk

Tidens Køkken tilbyder også sæsonale menuer, og deres vintermenuer består ligeledes af årstidens råvarer. Der tilbydes tre typer anretninger til vintersæsonen med alt fra søde kartofler og røget kalv til dampet havtaskekæbe og lun abrikoskage. Som tilkøb kan man få kokken til at anrette under middagen. Tidens Køkken står for eksklusiv catering i Århus og Østjylland, uanset om der bestilles en sommer- eller vintermenu. Deres vintermenu er en lækker mulighed til nytårsaften til dem, der ønsker en særpræget nytårsoplevelse. Bestil en vintermenu allerede i dag, og glæd jer til nytårsaften eller begivenheden i vintermånederne.

Hos Tidens Køkken tages udgangspunkt i årstidens ingredienser. Leveringen er med i prisen, når begivenheden afholdes i Århus eller andre egne af Østjylland. Bestil en lækker vintermenu, eller vælg julemad til julefrokost på tidenskoekken.dk - altid højeste kvalitet med passion for godt kulinarisk håndværk.

13. oktober 2019

Køb smagfuld dadelkonfekt - Økologisk og vegansk

Mad & Gastronomi

Ganefryd har fremstillet en kavalkade af lækkerier. Deres dadelkonfekt fås i mange smagsvarianter. Læs mere om denne veganske og økologiske snack på www.ganefryddadelkonfekt.dk.

Glutenfri rawbar af dadler

Ganefryd kendes som en helsebutik i hjertet af Århus i det famøse Latinerkvarter, men også som en hyggelig shop på den anden side af Jylland i Lemvig. Det er dog også blevet til en serie af rawbars, hvor fundamentet er dadlerne. Disse er piftet op med naturlig smag af ingefær, lakrids, kaffe m.m. Denne veganske snack er perfekt, når man har brug for et naturligt skud energi. Prøv at nyde den lige inden træningen, eller indtag den de seneste eftermiddagstimer, når du er ved at gå sukkerkold på arbejde. Lad dig friste af de fantastiske økologiske snackmuligheder, som Ganefryd har skabt. Deres prisbelønnede snack af dadelkonfekt er en fast del af mange danskeres livsstil, som gerne vil have det sundt og lækkert.

Dadelkonfekt af gode, veganske råvarer - Mere info på ganefryddadelkonfekt.dk

Du kan købe dadelkonfekten hos diverse shops, som forhandler produkterne. Smag på lækre rawbars med kakao, lakrids, mynte m.m. Denne type snack er vegansk, økologisk og glutenfri, og der er ikke tilsat sukker. Hvis du ønsker selvforkælelse uden den dårlige samvittighed, så prøv en fristende rawbar - det perfekte mellemmåltid. Den er let at tage med på farten. Skal du i tog på tværs af Storebælt? Tag en lækker dadelsnack med, og nyd den uden at skulle døje med en kedelig madpakke. Sundheden, letheden og smagen er tre gode grunde til at vælge dette mellemmåltid udviklet af Ganefryd. Hvis du elsker energibarer, men du prøver at leve vegansk, glutenfri og/eller økologisk, er der her et alternativ, du kommer til at elske.

Hvis artiklen har vakt din interesse, og du vil læse mere om dadelkonfekt fra Ganefryd, er det såmænd bare at klikke ind på ganefryddadelkonfekt.dk. Derinde finder du ingredienslister, smagsvarianter og anden info om produkterne.

14. august 2019

Sund frokostordning i Århus leveret af Frokost+

Mad & Gastronomi

Hvis man overvejer en frokostordning til sin virksomhed i Århus, og man er på udkig efter anbefalinger, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Smag Aarhus og Food Supply. Her finder man blandt andet artikler om Frokost+, som tilbyder firmafrokost af høj kvalitet og med særdeles sund mad, som det også fremhæves i artiklerne. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.frokostplus.dk, hvor man også kan læse artiklerne om virksomheden.

Frokostordning i Århus

Hvis man har en virksomhed, som man overvejer en ny frokostordning til i Århus, og man gerne vil blive klogere på, hvad en frokostordning i Århus fra Frokost+ kan tilbyde, så bør man helt sikkert overveje at læse denne artikel fra www.food-supply.dk. Her fremhæves det blandt andet, hvordan en frokostordning i Århus kan være med til at forbedre effektiviteten hos medarbejderne, fordi en god og sund frokost ikke bare bringer smilene frem, det vil også kunne ses på bundlinjen, at medarbejderne er gladere og hver dag får et måltid mad sammen. Food Supply fremhæver desuden, at Frokost+ er en særdeles pålidelig og leveringsdygtig virksomhed, så man altid kan være sikker på, at frokosten er der til tiden, og at maden er i orden. Man kan blive klogere på det hele ved at læse artiklen fra Food Supply eller ved at besøge hjemmesiden www.frokostplus.dk.

Sund firmafrokost

Skal man have firmafrokost til sine medarbejdere, og man er på udkig efter anbefalinger, så kan det klart anbefales, at man læser artiklen om Frokost+ fra Smag Aarhus på www.smagaarhus.dk. Her anbefales en firmafrokost nemlig, fordi maden er sund, og samtidig kan en fælles firmafrokost være med til at skabe sammenhold på arbejdspladsen, fordi man hver dag spiser sammen. Smag Aarhus har desuden lagt vægt på, at en fælles frokost giver anledning til mange gode snakke blandt kollegaer, og at det kan være med til at skabe gladere medarbejdere og dermed skabe en højere effektivitet. Man kan læse mere her på hjemmesiden www.frokostplus.dk.

Hos www.frokostplus.dk kan man bestille frokostordning til sine medarbejdere allerede i dag.

11. juli 2019

Glutenfrie bageblandinger – protein pandekage, brød og boller

Mad & Gastronomi

Protein Baker tilbyder blandinger til at bage protein pandekager. Det er samtidig opskrifter, der er glutenfrie. Få frisk bagning tilbage i livet – mere info på proteinbaker.dk.

Lav protein pandekage uden tilsat sukker

Hos Protein Baker har de gået allin på pandekager. Derfor finder du proteinrige blandinger med smag af chokolade, cookie, choko chip, jordbær m.m. De forskellige blandinger sikrer en glutenfri pandekage med et højt indhold af protein uden tilsat sukker. Det er det sunde alternativ, skabt uden unødvendige tilsætningsstoffer. De mixes, der er beregnet til at lave en protein pandekage, kan også bruges til at fremstille de saftigste vafler. Hvad har du mest lyst til? Valget er dit. Giv efter for fristelsen med god samvittighed. Nyd fx en protein pandekage efter træningssessionen i fitness centret, eller som et fyldende morgenmåltid. Læs mere om pandekageblandingerne, og bestil i dag på proteinbaker.dk.

Glutenfri bagning – opskrifter online på proteinbaker.dk

Protein Baker er et lækkert koncept, der kombinerer proteinrig og glutenfri bagning. Du finder en række blandinger til forskelligt bagværk, men hvis du vil prøve lidt af det hele, kan du spare ved at vælge pakkeløsninger til glutenfri bagning – hvad med at bestille et tilbud på bageblandinger til chokoladekage plus cookies? De fleste med glutenallergi har oplevet store begrænsninger i det daglige. Det er en træls oplevelse, når alle vennerne går forbi bageren, men man ikke selv har nogle muligheder eller blot ganske få. Hos Protein Baker er du ikke begrænset. Glutenfri bagning herfra er af en sund og smagfuld kvalitet. Man savner heller ikke den tilsatte sukker, der er i mange af konkurrenternes produkter. Tænd ovnen, og gå i gang med lækker og glutenfri bagning af en lækker kvalitet. Ved at benytte disse skærer du også ned for forberedelsestiden.

Læs mere om glutenfri bagning online – lækre protein pandekager, vafler, brød og meget andet. Protein Baker har udviklet mange produkter, der sætter fokus på smag og sundhed. Prøv selv en af de mange bageblandinger, og smag forskellen.

03. juni 2019

Engangstallerkner, kopper og bestik i PLA bioplast, palmeblade m.m.

Mad & Gastronomi

Køb interessante engangstallerkner i flotte design og bioplast service hos Gågrøn via gagron.dk.

Engangstallerkner, som kan benyttes flere gange, på gagron.dk

Det er vigtigt, at vi som almindelig borger gør os nogle tiltag for at sikre en levebar fremtid for vores verden. Miljøet er et stort fokusområde blandt den danske befolkning, og det er også et hovedtema i Folketingsvalget anno 2019. Hvis du vil købe engangstallerkner, der er produceret med miljøet i tanke, men stadigvæk vil have god kvalitet og fine design, så start din søgen på www.gagron.dk. Hjemmesiden indeholder ikke bare engangstallerkner, men også fade og skåle – også interessante design som fx et sushi fad. Du finder engangstallerkner skabt af palmeblade i flere dimensioner. Overrask dine gæster positivt med bæredygtigt service, og vær med til at gøre en indsats for din virksomheds ansvar over for miljøet. Tag et kig på hele udvalget i den fysiske butik i København.

Find service i bioplast hos Gågrøn

Køb bioplast hos Gågrøn, der er skabt af PLA (PolyLacticAcid). Denne type bioplast er baseret på majsstivelse, sukkerrør og korn. Her finder du et renere alternativ til den typiske plastik, der er petrobaseret og længere om at blive nedbrudt i naturen. PLA bioplast bestik og glas kan dog ikke nedbrydes i den almindelige kompostkværn, men derimod ved industrielle kompostkværne ved høje temperaturer. PLA bioplast er ligeledes frit for ftalater, og du er sikret en høj kvalitet, uanset hvad du vælger i kategorien med bioplast på gagron.dk. Du kan bladre op og ned og finde alt inden for miljøvenlige glas, fade osv. inde på hjemmesiden og købe ind til din restaurant eller lignende. Hvis du har miljømæssige mål, så er denne hjemmeside uundværlig.

Det er let at spare på engangstallerkner som fx af bioplast i en bæredygtig kvalitet hos Gågrøn. De flotte design gør det nemt og billigt at skifte fra de kedelige petrobaserede engangstallerkner osv. til mere miljøvenlige løsninger. Se også udvalget i butikken i København.

01. juni 2019

Slagter Zangenberg tilbyder catering på Møn og resten af Sydsjælland

Mad & Gastronomi

Hos Slagter Zangenberg kan du bestille catering på Møn og resten af Sydsjælland. Hvis du leder efter mad ud af huset på Sjælland, så læs med her!

Mad ud af huset på Sjælland

Slagter Zangenberg laver mad ud af huset Sjælland til gode priser, og du kan vis på, at dine gæster ikke vil gå sultne hjem efter din fest, hvis du bestiller catering herfra. Der laves rigtig god mad med gode råvarer og masser af passion og kærlighed, og der er mange gode grunde til at give sine gæster den oplevelse. Det kan være svært at lave mad til mange mennesker, især hvis man skal være vært samtidig, så lad du bare de professionelle om det og bestil mad ud af huset Sjælland hos www.slagterzangenberg.dk. På den måde kan du være sikker på, at du får den bedste mad for pengene og at dine gæster får lige præcis den mad, de drømmer om. For kokkene er eksperter i at tilberede godt dansk kød og lave smagfuld garniture af de bedste danske råvarer fra sæsonen. Du kan bestille mad ud af huset Sjælland til enhver slags fest; bryllup, konfirmation, svendegilde, studentergilde, sommerfest, nytårsaften, mortens aften og mange andre.

Catering på Møn og resten af Sydsjælland

Slagter Zangenberg laver catering på Møn og resten af Sydsjælland og kan helt sikkert mætte og tilfredsstille dine madglade gæster. Det vigtigste, når man holder fest er gæsterne, og det kan slagteren ikke hjælpe dig med, men til gengæld kan du være sikker på, at maden er helt i orden, hvis du bestiller catering herfra. Maden er det der samler gæsterne og starter samtalen, og når du bestiller catering på Møn hos slagteren, så får du mulighed for at vælge imellem mange klassiske og nye retter, og du kan være sikker på, at det hele er tilberedt både med passion, kærlighed og de bedste råvarer. Der bruges godt dansk kød, frisk fisk og sæsonens bedste grøntsager sammensat i perfekte kombinationer af professionelle kokke, som ved alt om, hvordan man sammensætter en god og smagfuld menu. Bestil catering på Møn til din fest, så kan du nyde dagen med dine gæster i stedet for at skulle svede over komfuret.

 

27. april 2019

Hos Home Shoppen kan du bl.a. købe en kødhakkemaskine og en Nutri Bullet til en skarp pris

Mad & Gastronomi

Er du i humør til at shoppe, men kan du ikke rigtig finde en butik som fanger din interesse? Så må det være fordi du ikke har været forbi Home Shoppen endnu. Her finder du nemlig altid en masse spændende deals, på alverdens ting og sager, så som en kødhakkemaskine eller den smarte Nutri Bullet. Begge dele og resten af kataloget fås til konkurrencedygtige priser, og altid med 1-3 dages levering hvis varen er på lager.

Kødhakkemaskine i den bedste kvalitet

Har man tiden til det i hverdagen, kan det bestemt anbefales at man selv hakker sit kød til hakkebøffer og burgers, frem for at købe det færdighakkede kød nede i supermarkedet. På den måde ved man selv hvilken kvalitet kødet er i, og som regel giver det end bedre og mere lækker fars. Vil du gøre det endnu lettere at hakke kød, så er en kødhakkemaskine præcist den maskine du har brug for. Lige nu finder du en kraftig og effektiv kødhakkemaskine som den del af kataloget hos Home Shoppen, til en god pris. En kødhakkemaskine er nem og praktisk at anvende. Og så er der et eller andet tilfredsstillende ved selv at hakke ens kød, frem for at købe det færdighakkede fra køledisken.

Lav lækre smoothies med en Nutri Bullet

Foruden en kødhakkemaskine, kan du naturligvis også finde en række andre smarte køkkenmaskiner hos Home Shoppen. Blandt andet har du mulighed for at anskaffe den populære Nutri Bullet, som du måske kender fra tv. Kan du godt lide at lave smoothies, isdesserter eller lignende, er en Nutri Bullet det helt rigtige valg. Den er kompakt men kraftfuld, og så fås den til en pris hvor alle kan være med. I hvert fald når man shopper hos www.home-shoppen.dk.

Uanset om du ender med at købe en Nutri Bullet, en kødhakkemaskine eller noget helt tredje, så prismatcher butikken dine ønskede varer, hvis du finder dem billigere hos en anden dansk forhandler.

11. april 2019

MenuBoxen – Måltidskasser og tilvalg i form af specialiteter og delikatesser

Mad & Gastronomi

Spis godt i hverdagen uden al besværet med at bestemme aftensmaden og lede igennem supermarkedet i myldretid. MenuBoxen sælger familie måltidskasser, uanset størrelsen af din husstand. Det er også muligt at tilkøbe specialiteter og delikatesser via menuboxen.dk.

Familie måltidskasser, der involverer børnene i madlavningen

Der er gode fordele ved at abonnere på familie måltidskasser hos MenuBoxen, i stedet for selv at finde på aftensmaden hver aften. Du vælger AftenBoxen eller LowCarbBoxen enten til tre eller fire ugentlige dage. Så får du en boks med grøntsager, kød og andre ingredienser til familien, som er nok til tre eller fire aftensmåltider. Alt er inkluderet undtagen de mest basale fødevarer som fx mel, salt, peber, smør og den slags. Tid er en værdifuld ressource, og det er ikke alle familier, der har store mængder tid at undvære i hverdagen. Du behøver ikke køre en tur forbi supermarkedet efter en hård dag på arbejdet. Kør i stedet direkte hjem, og start med at tilberede mad sammen med familien med måltidskasser fra MenuBoxen. De er indrettet sådan, at de små også kan være med. Det er nemlig essentielt at få gode vaner i forhold til madlavning ind på kroppen i de tidlige faser af livet. Læs mere om AftenBoxen med traditionelle og børnevenlige retter samt LowCarbBoxen med færre kalorier, og bestil familie måltidskasser på abonnement allerede i dag via menuboxen.dk.

Vælg ekstra specialiteter og delikatesser online på menuboxen.dk

Som en ekstra service kan du bestille unikke specialiteter og delikatesser ved siden af din madkasse. Hvis du leder efter nogle ekstra godter, så er MenuBoxen leveringsdygtige med alt fra kød, pølser og pålæg til oste, vin og øl til døren. Du kan også købe snacks til søndagshyggen eller gavekurve til værtinden eller lignende online på menuboxen.dk. Fællesnævneren for sortimentet af specialiteter og delikatesser er den høje kvalitet, du finder hos MenuBoxen.

Bestil indbydende delikatesser og specialiteter hos MenuBoxen ved siden af deres familie måltidskasser. Læs mere om deres koncept og services på menuboxen.dk.

04. april 2019