søndag 18. august 2019

Mad & Gastronomi

I de seneste årtier er vi danskere blevet vildere og vildere med mad og gastronomi. Det er blevet normalt for både mænd og kvinder at tage del i madlavningen. Samtidig spiser vi mere ude end nogensinde og finder glæde i at finde mad, der udfordrer smagsløgene og smager godt. Her på siden finder du forhandlere af alt til madlavning og gastronomi. Det er alt fra ferier, hvor du kan komme til spændende lande og smage mad fra et nyt køkken. Samtidig er det også information og tilbehør til dit eget køkken, hvor du finder kvalitetskøkkengrej til skarpe priser. Så kan du både nyde mad ude på farten og hjemme ved dine egne gryder. God fornøjelse!

Sund frokostordning i Århus leveret af Frokost+

Mad & Gastronomi

Hvis man overvejer en frokostordning til sin virksomhed i Århus, og man er på udkig efter anbefalinger, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Smag Aarhus og Food Supply. Her finder man blandt andet artikler om Frokost+, som tilbyder firmafrokost af høj kvalitet og med særdeles sund mad, som det også fremhæves i artiklerne. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at besøge hjemmesiden www.frokostplus.dk, hvor man også kan læse artiklerne om virksomheden.

Frokostordning i Århus

Hvis man har en virksomhed, som man overvejer en ny frokostordning til i Århus, og man gerne vil blive klogere på, hvad en frokostordning i Århus fra Frokost+ kan tilbyde, så bør man helt sikkert overveje at læse denne artikel fra www.food-supply.dk. Her fremhæves det blandt andet, hvordan en frokostordning i Århus kan være med til at forbedre effektiviteten hos medarbejderne, fordi en god og sund frokost ikke bare bringer smilene frem, det vil også kunne ses på bundlinjen, at medarbejderne er gladere og hver dag får et måltid mad sammen. Food Supply fremhæver desuden, at Frokost+ er en særdeles pålidelig og leveringsdygtig virksomhed, så man altid kan være sikker på, at frokosten er der til tiden, og at maden er i orden. Man kan blive klogere på det hele ved at læse artiklen fra Food Supply eller ved at besøge hjemmesiden www.frokostplus.dk.

Sund firmafrokost

Skal man have firmafrokost til sine medarbejdere, og man er på udkig efter anbefalinger, så kan det klart anbefales, at man læser artiklen om Frokost+ fra Smag Aarhus på www.smagaarhus.dk. Her anbefales en firmafrokost nemlig, fordi maden er sund, og samtidig kan en fælles firmafrokost være med til at skabe sammenhold på arbejdspladsen, fordi man hver dag spiser sammen. Smag Aarhus har desuden lagt vægt på, at en fælles frokost giver anledning til mange gode snakke blandt kollegaer, og at det kan være med til at skabe gladere medarbejdere og dermed skabe en højere effektivitet. Man kan læse mere her på hjemmesiden www.frokostplus.dk.

Hos www.frokostplus.dk kan man bestille frokostordning til sine medarbejdere allerede i dag.

11. juli 2019

Glutenfrie bageblandinger – protein pandekage, brød og boller

Mad & Gastronomi

Protein Baker tilbyder blandinger til at bage protein pandekager. Det er samtidig opskrifter, der er glutenfrie. Få frisk bagning tilbage i livet – mere info på proteinbaker.dk.

Lav protein pandekage uden tilsat sukker

Hos Protein Baker har de gået allin på pandekager. Derfor finder du proteinrige blandinger med smag af chokolade, cookie, choko chip, jordbær m.m. De forskellige blandinger sikrer en glutenfri pandekage med et højt indhold af protein uden tilsat sukker. Det er det sunde alternativ, skabt uden unødvendige tilsætningsstoffer. De mixes, der er beregnet til at lave en protein pandekage, kan også bruges til at fremstille de saftigste vafler. Hvad har du mest lyst til? Valget er dit. Giv efter for fristelsen med god samvittighed. Nyd fx en protein pandekage efter træningssessionen i fitness centret, eller som et fyldende morgenmåltid. Læs mere om pandekageblandingerne, og bestil i dag på proteinbaker.dk.

Glutenfri bagning – opskrifter online på proteinbaker.dk

Protein Baker er et lækkert koncept, der kombinerer proteinrig og glutenfri bagning. Du finder en række blandinger til forskelligt bagværk, men hvis du vil prøve lidt af det hele, kan du spare ved at vælge pakkeløsninger til glutenfri bagning – hvad med at bestille et tilbud på bageblandinger til chokoladekage plus cookies? De fleste med glutenallergi har oplevet store begrænsninger i det daglige. Det er en træls oplevelse, når alle vennerne går forbi bageren, men man ikke selv har nogle muligheder eller blot ganske få. Hos Protein Baker er du ikke begrænset. Glutenfri bagning herfra er af en sund og smagfuld kvalitet. Man savner heller ikke den tilsatte sukker, der er i mange af konkurrenternes produkter. Tænd ovnen, og gå i gang med lækker og glutenfri bagning af en lækker kvalitet. Ved at benytte disse skærer du også ned for forberedelsestiden.

Læs mere om glutenfri bagning online – lækre protein pandekager, vafler, brød og meget andet. Protein Baker har udviklet mange produkter, der sætter fokus på smag og sundhed. Prøv selv en af de mange bageblandinger, og smag forskellen.

03. juni 2019

Engangstallerkner, kopper og bestik i PLA bioplast, palmeblade m.m.

Mad & Gastronomi

Køb interessante engangstallerkner i flotte design og bioplast service hos Gågrøn via gagron.dk.

Engangstallerkner, som kan benyttes flere gange, på gagron.dk

Det er vigtigt, at vi som almindelig borger gør os nogle tiltag for at sikre en levebar fremtid for vores verden. Miljøet er et stort fokusområde blandt den danske befolkning, og det er også et hovedtema i Folketingsvalget anno 2019. Hvis du vil købe engangstallerkner, der er produceret med miljøet i tanke, men stadigvæk vil have god kvalitet og fine design, så start din søgen på www.gagron.dk. Hjemmesiden indeholder ikke bare engangstallerkner, men også fade og skåle – også interessante design som fx et sushi fad. Du finder engangstallerkner skabt af palmeblade i flere dimensioner. Overrask dine gæster positivt med bæredygtigt service, og vær med til at gøre en indsats for din virksomheds ansvar over for miljøet. Tag et kig på hele udvalget i den fysiske butik i København.

Find service i bioplast hos Gågrøn

Køb bioplast hos Gågrøn, der er skabt af PLA (PolyLacticAcid). Denne type bioplast er baseret på majsstivelse, sukkerrør og korn. Her finder du et renere alternativ til den typiske plastik, der er petrobaseret og længere om at blive nedbrudt i naturen. PLA bioplast bestik og glas kan dog ikke nedbrydes i den almindelige kompostkværn, men derimod ved industrielle kompostkværne ved høje temperaturer. PLA bioplast er ligeledes frit for ftalater, og du er sikret en høj kvalitet, uanset hvad du vælger i kategorien med bioplast på gagron.dk. Du kan bladre op og ned og finde alt inden for miljøvenlige glas, fade osv. inde på hjemmesiden og købe ind til din restaurant eller lignende. Hvis du har miljømæssige mål, så er denne hjemmeside uundværlig.

Det er let at spare på engangstallerkner som fx af bioplast i en bæredygtig kvalitet hos Gågrøn. De flotte design gør det nemt og billigt at skifte fra de kedelige petrobaserede engangstallerkner osv. til mere miljøvenlige løsninger. Se også udvalget i butikken i København.

01. juni 2019

Slagter Zangenberg tilbyder catering på Møn og resten af Sydsjælland

Mad & Gastronomi

Hos Slagter Zangenberg kan du bestille catering på Møn og resten af Sydsjælland. Hvis du leder efter mad ud af huset på Sjælland, så læs med her!

Mad ud af huset på Sjælland

Slagter Zangenberg laver mad ud af huset Sjælland til gode priser, og du kan vis på, at dine gæster ikke vil gå sultne hjem efter din fest, hvis du bestiller catering herfra. Der laves rigtig god mad med gode råvarer og masser af passion og kærlighed, og der er mange gode grunde til at give sine gæster den oplevelse. Det kan være svært at lave mad til mange mennesker, især hvis man skal være vært samtidig, så lad du bare de professionelle om det og bestil mad ud af huset Sjælland hos www.slagterzangenberg.dk. På den måde kan du være sikker på, at du får den bedste mad for pengene og at dine gæster får lige præcis den mad, de drømmer om. For kokkene er eksperter i at tilberede godt dansk kød og lave smagfuld garniture af de bedste danske råvarer fra sæsonen. Du kan bestille mad ud af huset Sjælland til enhver slags fest; bryllup, konfirmation, svendegilde, studentergilde, sommerfest, nytårsaften, mortens aften og mange andre.

Catering på Møn og resten af Sydsjælland

Slagter Zangenberg laver catering på Møn og resten af Sydsjælland og kan helt sikkert mætte og tilfredsstille dine madglade gæster. Det vigtigste, når man holder fest er gæsterne, og det kan slagteren ikke hjælpe dig med, men til gengæld kan du være sikker på, at maden er helt i orden, hvis du bestiller catering herfra. Maden er det der samler gæsterne og starter samtalen, og når du bestiller catering på Møn hos slagteren, så får du mulighed for at vælge imellem mange klassiske og nye retter, og du kan være sikker på, at det hele er tilberedt både med passion, kærlighed og de bedste råvarer. Der bruges godt dansk kød, frisk fisk og sæsonens bedste grøntsager sammensat i perfekte kombinationer af professionelle kokke, som ved alt om, hvordan man sammensætter en god og smagfuld menu. Bestil catering på Møn til din fest, så kan du nyde dagen med dine gæster i stedet for at skulle svede over komfuret.

 

27. april 2019

Hos Home Shoppen kan du bl.a. købe en kødhakkemaskine og en Nutri Bullet til en skarp pris

Mad & Gastronomi

Er du i humør til at shoppe, men kan du ikke rigtig finde en butik som fanger din interesse? Så må det være fordi du ikke har været forbi Home Shoppen endnu. Her finder du nemlig altid en masse spændende deals, på alverdens ting og sager, så som en kødhakkemaskine eller den smarte Nutri Bullet. Begge dele og resten af kataloget fås til konkurrencedygtige priser, og altid med 1-3 dages levering hvis varen er på lager.

Kødhakkemaskine i den bedste kvalitet

Har man tiden til det i hverdagen, kan det bestemt anbefales at man selv hakker sit kød til hakkebøffer og burgers, frem for at købe det færdighakkede kød nede i supermarkedet. På den måde ved man selv hvilken kvalitet kødet er i, og som regel giver det end bedre og mere lækker fars. Vil du gøre det endnu lettere at hakke kød, så er en kødhakkemaskine præcist den maskine du har brug for. Lige nu finder du en kraftig og effektiv kødhakkemaskine som den del af kataloget hos Home Shoppen, til en god pris. En kødhakkemaskine er nem og praktisk at anvende. Og så er der et eller andet tilfredsstillende ved selv at hakke ens kød, frem for at købe det færdighakkede fra køledisken.

Lav lækre smoothies med en Nutri Bullet

Foruden en kødhakkemaskine, kan du naturligvis også finde en række andre smarte køkkenmaskiner hos Home Shoppen. Blandt andet har du mulighed for at anskaffe den populære Nutri Bullet, som du måske kender fra tv. Kan du godt lide at lave smoothies, isdesserter eller lignende, er en Nutri Bullet det helt rigtige valg. Den er kompakt men kraftfuld, og så fås den til en pris hvor alle kan være med. I hvert fald når man shopper hos www.home-shoppen.dk.

Uanset om du ender med at købe en Nutri Bullet, en kødhakkemaskine eller noget helt tredje, så prismatcher butikken dine ønskede varer, hvis du finder dem billigere hos en anden dansk forhandler.

11. april 2019

MenuBoxen – Måltidskasser og tilvalg i form af specialiteter og delikatesser

Mad & Gastronomi

Spis godt i hverdagen uden al besværet med at bestemme aftensmaden og lede igennem supermarkedet i myldretid. MenuBoxen sælger familie måltidskasser, uanset størrelsen af din husstand. Det er også muligt at tilkøbe specialiteter og delikatesser via menuboxen.dk.

Familie måltidskasser, der involverer børnene i madlavningen

Der er gode fordele ved at abonnere på familie måltidskasser hos MenuBoxen, i stedet for selv at finde på aftensmaden hver aften. Du vælger AftenBoxen eller LowCarbBoxen enten til tre eller fire ugentlige dage. Så får du en boks med grøntsager, kød og andre ingredienser til familien, som er nok til tre eller fire aftensmåltider. Alt er inkluderet undtagen de mest basale fødevarer som fx mel, salt, peber, smør og den slags. Tid er en værdifuld ressource, og det er ikke alle familier, der har store mængder tid at undvære i hverdagen. Du behøver ikke køre en tur forbi supermarkedet efter en hård dag på arbejdet. Kør i stedet direkte hjem, og start med at tilberede mad sammen med familien med måltidskasser fra MenuBoxen. De er indrettet sådan, at de små også kan være med. Det er nemlig essentielt at få gode vaner i forhold til madlavning ind på kroppen i de tidlige faser af livet. Læs mere om AftenBoxen med traditionelle og børnevenlige retter samt LowCarbBoxen med færre kalorier, og bestil familie måltidskasser på abonnement allerede i dag via menuboxen.dk.

Vælg ekstra specialiteter og delikatesser online på menuboxen.dk

Som en ekstra service kan du bestille unikke specialiteter og delikatesser ved siden af din madkasse. Hvis du leder efter nogle ekstra godter, så er MenuBoxen leveringsdygtige med alt fra kød, pølser og pålæg til oste, vin og øl til døren. Du kan også købe snacks til søndagshyggen eller gavekurve til værtinden eller lignende online på menuboxen.dk. Fællesnævneren for sortimentet af specialiteter og delikatesser er den høje kvalitet, du finder hos MenuBoxen.

Bestil indbydende delikatesser og specialiteter hos MenuBoxen ved siden af deres familie måltidskasser. Læs mere om deres koncept og services på menuboxen.dk.

04. april 2019

Bestil brunch og tapas ud af huset på www.madkonceptet.dk

Mad & Gastronomi

Madkonceptet tilbyder tapas ud af huset i Storkøbenhavn. Denne spanske specialitet er på kort tid blevet et stort hit i Danmark. På www.madkonceptet.dk finder du også informationer om deres andre muligheder i catering som fx brunch, konfirmation, 3 retters menu, frokostordning med mere.

Tapas ud af huset – specialiteter fra Spanien

Vælg tapas ud af huset fra Madkonceptet, hvis du vægter kvalitet højt. Dette firma placerer sig i upper end cateringbranchen, og maden er et bevis på, at den nemme løsning også kan være den lækreste. Når du bestiller tapas ud af huset fra Madkonceptet, foregår det ved, at du sætter kryds ved de valgte retter på listen. Der er kolde og varme retter at vælge mellem samt desserter. Prisen afhænger af antal kuverter og antal valgte retter, så på denne måde kan du få det efter ønske og efter budget. Det betyder også, at det bliver en mere personlig tapasoplevelse, hvor den kun står på livretter. Madkonceptet tilbyder tapas ud af huset i hele København samt i området uden for hovedstaden. Oplev en bid af Spanien leveret lige til døren.

Madkonceptet tilbyder brunch catering i København

Madkonceptet tilbyder også andet i catering som fx brunch ud af huset. Deres brunch består også af en lang liste, hvor du vælger fra. Her står den fx på muffins med bær, melon med lufttørret skinke eller røræg med tomatsalsa. Ligesom med tapas er brunch også gået hen at blive et hit i Danmark, selvom det jo ikke er en dansk tradition. Det er en sammensmeltning af morgenmad og frokost, og derfor kan måltidet indeholde elementer fra begge dele af. Madkonceptet tilbyder brunch catering, der går godt an til de events, hvor man ønsker en afslappet atmosfære. Hvis du tænker, at brunch catering lyder som en god ide, så prøv engang at klikke ind på www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet står for catering som fx brunch eller tapas. Der leveres også frokostordning ud af huset samt mad til konfirmation og andre typer events. Deres services står nærmere beskrevet online på madkonceptet.dk.

14. januar 2019

Mad ud af huset og diner transportable på Sydsjælland til gode priser

Mad & Gastronomi

Elsker du at få mad leveret hjem til dit hus hvis du skal have gæster, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.slagterzangenberg.dk hvor Slagter Zangenberg giver dig indblik i hvad de tilbyder af mad ud af huset, som en professionel diner transportable på Sydsjælland.

Mad ud af huset

Besøger du deres hjemmeside vil du hurtigt kunne skabe dig et godt overblik over deres store udvalg af lækre slagtervarer og retter. Slagter Zangenberg har i mange år specialiseret sig i at lave lækre retter der benytter sig af lokale råvarer. Har du en stor fest eller fødselsdag i vente hvor der kommer mange gæster, kan du benytte denne slagter til at levere mad ud af huset. I deres tilbud om mad ud af huset vil du opleve de bedste råvarer, der hovedsageligt er lokale. Har du nogle spørgsmål til deres mad ud af huset tilbud, så hold dig ikke tilbage med at kontakt dem over telefonen til en snak.

Diner transportable på Sydsjælland

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres tilbud om diner transportable på Sydsjælland. De tilbyder super lækre retter og kød i deres diner transportable på Sydsjælland, idet de går meget op i at tilbyde god mad til gode fester. På deres hjemmeside kan du læse mere om hvad deres diner transportable på Sydsjælland indeholder, og har du nogle spørgsmål til råvarerne eller retterne er du altid velkommen til at kontakte dem angående deres diner transportable på Sydsjælland. Benyt dig af muligheden for at få leveret mad til døren næste gang du skal holde en stor fest eller en stor fødselsdag for mange mennesker.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside hvis du vil vide mere om deres cateringservice. Har du nogle spørgsmål til deres tilbud, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem.

18. december 2018

Firmafrokost i Aarhus – byens bedste frokostordning

Mad & Gastronomi

En frokostordning fra Frokost+ er en ny madoplevelse hver eneste gang, og der er noget til alle smagspaletter. På frokostplus.dk kan I læse mere om bestilling af firmafrokost til Aarhus eller resten af Østjylland. Der leveres nemlig også til andre østjyske storbyer som Randers, Skanderborg og Horsens.

Veltilberedt firmafrokost ud af huset i Aarhus – frokostplus.dk

Der er flere grunde til at vælge firmafrokost, og mange virksomheder i Aarhus har allerede spottet fordelene. En ordning med firmafrokost i Aarhus og omegn fra Frokost+ indebærer en varieret kost med inspiration fra det danske køkken, men også internationale gastronomiske traditioner. Det er en lækker følelse at nyde et ordentligt måltid mad i frokostpausen sammen med dem, man tilbringer tid med på arbejdet, i modsætning til den sædvanlige madpakkekultur, vi danskere er kendte for. Dette er ikke for at tage noget fra madpakken, men det er ikke alle, der har tid og overskud til at gøre noget specielt ud af den. Der er én mindre ting at tænke på i en hektisk hverdag, hvis man vælger firmafrokost hos Frokost+. Der sørges for levering til Aarhus inkl. forstæder som Tranbjerg, Risskov og Hørning, ligesom der leveres til Horsens, Skanderborg og Randers.

En frokostordning fra Frokost+ højner arbejdsmoralen

God mad på arbejdet er en lækker tilføjelse, der gør, at man har noget at se frem til hver eneste dag. Det er en væsentlig livsstilsopgradering og til en fordelagtig kuvertpris, er det muligt at bestille en frokostordning til Østjylland hos Frokost+. Denne cateringservice benyttes allerede af mange århusianske virksomheder. Frokostbuffet ud af huset er med til at give et energiboost til medarbejderne, når klokken slår 12, eller hvornår I typisk holder frokostpause. Der skal også være tid til at hygge lidt sammen med mennesker, man arbejder sammen med, og en frokostordning er uden tvivl et glimrende fundament for hygge.

Vælg den kendte frokostordning hos Frokost+. Denne firmafrokost løsning i Østjylland er et velnydt indslag i mange østjyske virksomheders hverdag. På frokostplus.dk finder I nyttige informationer om deres frokostbuffet ud af huset.

14. december 2018

Smagfuld mad til julefrokosten og mulighed for nytårsmenu ud af huset

Mad & Gastronomi

Mad til julefrokosten er et af de vigtigste elementer sammen med godt selskab for at få en god aften. Hvis du ikke er fristet af tanken om at stå flere timer i køkkenet, så overvej at bestille julemad som diner transportable hos Salt og Peber. På saltogpeber.dk kan du også bestille en 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Velsammensat mad til julefrokosten i form af buffet – mere info på saltogpeber.dk

Bestil catering hos Salt og Peber, hvis mad til julefrokosten skal sidde lige i skabet. Der er to buffeter til rådighed på www.saltogpeber.dk. ”Den nemmeste” byder på en lavere kuvertpris og mange af de kendte retter som julesild og ribbensteg. ”Den traditionelle” indeholder mange af de barndomsretter, som vi forbinder med julefrokost hos bedsteforældrene. Her tænkes på grønlangkål, æg, rejer, karrysild, julemedister og mange andre retter, der sammen udgør en komplet julebuffet, hvor ingen af gæsterne kommer til at gå sultne fra bordet. Hvis du synes, at mad til julefrokosten fra cateringfirmaet Salt og Peber lyder som en god ide, kan du se retterne, priserne og andre informationer på saltogpeber.dk. Bestil i god tid, så du er sikker på, at dit lokale Salt og Peber køkken er ledigt på selve dagen.

Salt og Peber står også for nytårsmenu ud af huset i år 2018

Vælg årets nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber, der scorer højt på kvalitetsskalaen og lavt på prisskalaen. Til nytårsaften 2018 står den på tre retter bestående af tatar af laks, tournedos af oksekød og fransk chokoladekage. Fejr nytårsaften i fællesskab med veninder, familie, eller hvad end du har planer, og lad være med at bekymre dig om maden. Du skal blot afhente årets nytårsmenu om dagen på nytårsaften. Salt og Peber er kendte for deres catering til årets højtider, og deres nytårsmenu ud af huset byder på smagfulde retter, de har løftet op på et nyt niveau. De erfarne og kompetente kokke arbejder på højtryk for at sikre, at jeres nytårsmenu bliver et hit.

Bestil mad til julefrokosten og nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber på deres hjemmeside www.saltogpeber.dk.

08. december 2018

Sunde måltidskasser med nem aftensmad til enhver familie

Mad & Gastronomi

Kniber det sommetider med at finde tiden i hverdagene til at få lavet et sundt og velsmagende måltid til dig og familien? Så er Den Grønne Asparges det helt rigtige alternativ. Her kan man nemlig bestille dejlig velsmagende mad til at blive leveret lige til døren, dag efter dag. Maden leveres i en såkaldt måltidskasse, som næsten ingen forarbejde kræver, før den kan stilles på bordet. Læs mere om de sunde måltidskasser i artiklen herunder.

Måltidskasse med nem aftensmad

Nem aftensmad behøves ikke nødvendigvis være lig med frysepizza eller burgers fra den lokale grillbar. Nem aftensmad kan blandt andet også være lig med en måltidskasse som dem man bestiller hos Den Grønne Asparges. Her melder du dig blot til deres service, vælger hvor mange personer I er i familien, og så er sagens næsten klaret, og I vil herefter kunne glæde jer over lækre måltidskasser der ankommer dag efter dag. Hos Den Grønne Asparges er der som navnet antyder ekstra meget fokus på at en måltidskasse med nem aftensmad sagtens kan være et sundt alternativ til selv at lave maden. Således er maden fyldt med gode og sunde råvarer, tilberedt til jer på spændende og inspirerede måder. Klik eventuelt ind på www.dengrønneasparges.dk hvis du vil vide mere.

Sunde måltidskasser med gratis levering

Bestiller du sunde måltidskasser hos Den Grønne Asparges, kan du glæde dig over flere gode kundefordele. blandt andet at levering er gratis over hele landet. I de sunde måltidskasser finder du stort set alt man skal bruge til dagens opskrift. Det forventes dog at du har helt simple basisvarer, som salt og peber og den slags. Alt i alt bliver det nok ikke meget lettere for en almen dansk børnefamilie at spise sundt og gå mætte fra aftensbordet, end med sunde måltidskasser fra Den Grønne Asparges.

15. november 2018

Bestil mad til julefrokost og nytårsmenu på www.madkonceptet.dk

Mad & Gastronomi

Madkonceptet er kendt i København for professionel catering, og de leverer ligeledes diner transportable til de store lejligheder i december måned. Klik ind på www.madkonceptet.dk, og bestil mad til julefrokost eller se deres lækre nytårsmenu.

Fristende mad til julefrokost i København leveret af Madkonceptet

Det er populært at holde julefrokost i Danmark både blandt kollegaer, venner, familie og studievenner. Det betyder så også, at der ofte er flere julefrokoster at tage, og det kan hurtigt blive en hektisk affære, hvis man selv står for maden. Mad til julefrokost hos Madkonceptet er af en professionel kvalitet med klassiske retter, som vi er vokset op med, og nyere twists, der løfter julemad op på et nyt niveau. Mad til julefrokost består blandt andet af karrysild, lun leverpostej, rødspættefilet og risalamande. Hos Madkonceptet finder du tre forskellige julebuffeter med hvert deres fokus samt en sammensæt selv julefrokost, hvor du har mere valgfrihed i forhold til de ønskede retter. Madkonceptet er en foretrukken leverandør af mad til julefrokost, og hvis du leder efter eksklusiv julebuffet som diner transportable i Hovedstadsområdet, er denne cateringvirksomhed alle pengene værd.

Nytårsmenu bestående af lækre tapasretter

Har du lægget planer til nytårsaften endnu? Årets sidste aften i 2018 nærmer sig med hastige skridt, og flere og flere vælger at bestille nytårsmenu hos en af de mange cateringvirksomheder i Danmark. Madkonceptet er kendt for deres festlige nytårsmenu ud af huset i København. I 2018 står den på lækker tapas, hvor du har stor valgfrihed, så du kan sammensætte en personlig nytårsmenu. Madkonceptet skiller sig ud fra konkurrenterne ved at levere eksklusiv mad ud af huset på et højere kulinarisk niveau. Deres nytårsmenu sikrer et godt fundament for en farverig nytårsaften.

På madkonceptet.dk tilbyder de catering til forskellige lejligheder. Lige nu kan du bestille deres nytårsmenu eller mad til julefrokost ud af huset. Madkonceptet er førende inden for diner transportable i København bl.a. pga. deres fleksibilitet, men mest af alt pga. kvaliteten af råvarerne og kokkene.

04. november 2018

Salt og Peber leverer nytårsmad og julebuffet ud af huset

Mad & Gastronomi

Salt og Peber leverer en rigtig god julebuffet, hvad end du holder julefrokost i november, december eller januar. Hvis du leder efter mad ud af huset til nytårsaften, så tilbyder dette cateringfirma også nytårsmad som diner transportable.

Bestil klassisk julebuffet som diner transportable på www.saltogpeber.dk

Julen er ikke kun tid sammen med familien, men i december måned og nogle gange også i november eller januar, er der stor tradition for at holde julefrokost med venner, kollegaer, klassekammerater og naturligvis også den fjerne familie. Salt og Peber tilbyder julebuffet til en stærk kuvertpris. Vælg mellem ”den nemmeste” og ”den traditionelle” julefrokost ud af huset. Inde på saltogpeber.dk kan du tjekke datoerne, og se, om du har mulighed for at bestille julebuffet som catering til dit event. De fleste danskere har flere julefrokoster at tage til, og der er i forvejen så meget julestress, at det simpelthen bliver for meget at stå med maden i eget køkken. Det er langt lettere at vælge en julebuffet ud af huset fra et cateringfirma som Salt og Peber, der er landsdækkende med deres service.

Festlig og særdeles smagfuld nytårsmad som catering

December er en måned spækket med højtider i form af julefrokoster og juleaften, men også nytårsaften, hvor den står på fest, fyrværkeri og dronningens nytårstale. Her er det også oplagt at bestille nytårsmad ud af huset. Nytårsmad fra Salt og Peber består i 2018 af tre retter – tatar med laks, oksetournedos og fransk kage af chokolade. Nytårsmad fra Salt og Peber skal afhentes på selve dagen. Denne festlige nytårsmenu er perfekt til de husstande, hvor man hellere vil bruge tiden sammen med ens kære. Hvis du er interesseret i nytårsmad til nytårsaften 2018, kan du finde mere info på www.saltogpeber.dk.

Salt og Peber tilbyder i år 3-retters nytårsmad samt lækker julebuffet til din julefrokost, skabt med kærlighed og stor respekt for de klassiske juleretter. Se kuvertpriserne og andre betingelser online på saltogpeber.dk.

01. november 2018

Få gryder og kasseroller i god kvalitet til gode priser på www.gastrolux.dk

Mad & Gastronomi

Ny kasserolle til at erstatte den gamle hjemme i køkkenet? Intet problem. Bare kig forbi Gastrolux, og kig nærmere på deres flotte udvalg. Her kan du desuden også købe gryder til ekstra gode priser, som holder samme høje niveau af kvalitet, som man helt automatisk forventer fra mærket. I artiklen herunder kan du blandt andet læse mere om fordelene ved en Gastrolux kasserolle og gryder.

 

Kasseroller der lever op til dine forventninger

En kasserolle er uundværlig i køkkenet. Det vil de færreste nok argumentere ret meget imod. Særligt hvis man ofte laver dejlige saucer og god gammeldags sovs, ja så er en god kasserolle ikke bare god at have ved hånden, den er næsten et must! Står du over for at skulle investere i en nye kasserolle til køkkenet, og vil du gerne være helt sikker på at kvaliteten er optimal? Gastrolux kasseroller og andet køkkenudstyr har i lang tid været populært hos kokke og andre professionelle, og vil næsten med sikkerhed leve op til alle dine forventninger. En kasserolle fra mærket er nemlig både nem at arbejde med, hurtig at gøre ren igen, og så er den produceret i materialer, der sikrer at man har glæde af den i lang tid frem.

 

Gryder i prisvindende kvalitet 

Det er få mærker inden for køkkenudstyr, der lige frem kan prale af at levere prisvindende kvalitet. Det er ikke desto mindre tilfældet med Gastrolux gryder og pander, der holder et suverænt niveau af kvalitet, som man blandt andet har lagt mærke til i Tyskland, hvor mærket har modtaget priser og stor ros. Går du ekstra meget kvaliteten af det køkkenudstyr du køber, så vil gryder fra Gastrolux helt sikkert være noget der har interesse; i øvrigt også noget der kan siges om resten af det spændende katalog du lige nu finder på www.gastrolux.dk.

17. oktober 2018

Gør madlavningen hurtigere og lettere med køkkenudstyr fra www.home-shoppen.dk

Mad & Gastronomi

Føler du nogle gange at du bruger lidt for meget tid i køkkenet på at snitte grøntsager; tid som kunne være brugt på lidt sjovere ting? Så er Nicer Dicer præcist hvad du mangler i dit liv! En Nicer Dicer er nemlig designet specifikt til at gøre tilberedning af frugt og grønt let som en leg. Lige nu finder du den hos Home Shoppen til en god pris. På samme side kan du også købe en smart kødhakker, perfekt til at hakke kød til dejlige frikadeller og hakkebøffer.

 

Nicer Dicer gør madlavningen lettere

Nicer Dicer er designet specifikt til alle os, der ikke synes det er specielt sjovt at stå i køkkenet dag efter dag og hakke grøntsager. Med en Nicer Dicer springer man alt besværet over, og kan komme videre hurtigst muligt med madlavning. En Nicer Dicer er let at anvende, og kan end da puttes i opvaskemaskinen. Den kan bruges til et hav af forskellige grøntsager og frugter, og takket være et fint niveau af kvalitet, ikke mindst set i forhold til prisen på sider som www.home-shoppen.dk, kan du have glæde af din Nicer Dicer i mange år frem, hvis du passer på den.

 

Kødhakker til konkurrencedygtige priser

Foretrækker du selv at hakke kødet når der skal laves spaghetti med kødsovs, frikadeller eller hakkebøffer? Så er du bestemt ikke den eneste. Det eneste der som regel står i vejen for at komme i gang, ud over at man naturligvis skal forbi slagteren og købe noget kød, er at eje en god kødhakker. Mange tror fejlagtigt at en kødhakker er en dyr investering, men faktisk er det modsatte tilfældet. I hvert fald når du shopper hos Home Shoppen, hvor du lige nu finder en kødhakker til en særdeles konkurrencedygtig pris. Klik selv ind forbi og tag et kig på den samt de mange andre smarte køkkenmaskiner.

09. oktober 2018

God mad til julefrokost og en fremragende nytårsmenu inspireret af det spanske køkken

Mad & Gastronomi

Hvert år afholdes tusindvis af arrangementer i Danmark i løbet af december måned. Det kan betale sig at bestille maden udefra. Madkonceptet er et seriøst cateringbureau, der opererer i København, og som står for professionel diner transportable til julefrokost og nytårsaften.

Bestil mad til julefrokost ud af huset med levering til København

Madkonceptet tilbyder forskellige anretninger til årets julefrokost. Du kan bl.a. bestille den klassiske julebuffet eller den utraditionelle med mere moderne retter. Der er i alt tre muligheder inden for mad til julefrokosten. Madkonceptet tilbyder catering til julearrangementet udover det sædvanlige. Vælg mellem karrysild, rødspættefilet, leverpostej og andre klassikere. Hver person har specifikke julelivretter, og det giver derfor mening at vælge en buffet, som byder på lidt af det hele, så alle gæsterne går mætte fra julebordet. Uanset hvilken julebuffet, du bestiller på madkonceptet.dk, får du smør og brød med i købet. En del danskere har to, tre eller sågar fire julefrokoster at tage til i 2018. Der er ingen, der gider at have ansvar for maden til alle arrangementerne. Hvis man er bosiddende i København, kan man bestille catering til juleferien hos Madkonceptet. De leverer julefrokost men også en glimrende nytårsmenu til hele Hovedstadsområdet.

Nytårsmenu som diner transportable af cateringvirksomheden Madkonceptet

Du kan allerede nu bestille en nytårsmenu til nytårsaften 2018. Hos Madkonceptet kan du vælge tapas til nytårsbordet. Hvis du er vært er det en kæmpe lettelse at skulle slippe for madlavningen – alt fra indkøb til at skulle stå med tre gryder og en ovn på samme tid. Nytårstapas fra Madkonceptet byder på forret, hovedret og dessert samt mulighed for tilvalg som pesto og hjemmebagt brød. Hvis du bestiller en nytårsmenu til afhentning på madkonceptet.dk, skal du være opmærksom på, at den skal afhentes på adressen i Ballerup, København mellem kl. 12 og 15 på selve dagen. Det er naturligvis også muligt at få nytårsmenuen leveret til postnumre i København.

Madkonceptet står for catering til juleferien. De byder fx ind med en glimrende nytårsmenu, og der tilbydes også mad til julefrokost på www.madkonceptet.dk.

07. oktober 2018

Slagter Zangenberg tilbyder julefrokostcatering på Sydsjælland og mad ud af huset på Møn

Mad & Gastronomi

Slagter Zangenberg er den helt rigtige sparringspartner hvis du står over for at skulle arrangere julefrokost eller lignende arrangementer i det sydsjællandske. Du har blandt andet mulighed for at bestille mad ud af huset på Møn, Lolland, Falster og Sydsjælland. Og som nævnt ser årets menukort for julefrokostcatering på Sydsjælland helt forrygende ud. Læs mere om det hele herunder.

Julefrokostcatering på Sydsjælland

Søger du et godt firma til at levere maden til årets julefrokost? Slagter Zangenberg er den helt perfekte virksomhed at bestille fra, når det gælder julefrokostcatering på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Den erfarne virksomhed sætter alt ind på at gøre jeres aften til en gastronomisk glimrende aften. Og som alle ved har maden stor betydning for hvor glade gæster der forlader festen. Alle tilbud inden for julefrokostcatering på Sydsjælland ser rigtig spændende ud i år, og der er gode muligheder for at få det som I ønsker det. Man sørger for grundig dialog hele vejen igennem forløbet, hvilket gør at man altid føler der tages godt hånd om én som kunde, samtidigt med at det sikres at der er kongruens imellem jeres forventninger og maden der levers, uanset om det gælder julefrokostcatering på Sydsjælland eller én af de andre typer catering man tilbyder.

Mad ud af huset på Møn

Der tilbydes stort set alle gængse former for levering af mad, når det gælder mad ud af huset på Møn, Lolland, Falster og Sydsjælland fra Slagter Zangenberg. Det kan på det varmeste anbefales at gå ind og tage et kig på mulighederne inden for mad ud af huset på Møn. Du vil næsten med sikkerhed finder hvad du søger til en god pris, og i velkendt kvalitet. Læs mere om mad ud af huset på Møn på www.slagterzangenberg.dk.

07. oktober 2018

Køb pålæg og kød såsom kartoffelspegepølse eller okseklump hos eGastro.dk

Mad & Gastronomi

Hos eGastro.dk kan du købe fødevarer og slagtervarer online til gode priser. Læs bl.a. her om den lækre kartoffelspegepølse fra Slagter Mortensen eller en okseklump i bedste kvalitet.

Kartoffelspegepølse og andet lækkert pålæg

Vil du have kvalitetsfødevarer til gode priser leveret lige til døren? Så er eGastro.dk måske lige noget for dig, for her kan du finde et bredt udvalg af forskellige spændende fødevarer inden for kategorierne kød, pålæg, ost, kolonial, brød og kage, vin, øl og mange flere. Der er mange forskellige spændene slags pålæg i butikken, og du kan bl.a. finde en super lækker kartoffelspegepølse fra Slagter Mortensen, som er fremstillet af okse- og svinekød, krydderier og kartofler. Denne kartoffelspegepølse er en super smagfuld spegepølse, som er fedtreduceret og stadig virkelig smager igennem. Den er perfekt på rugbrød og er et hit i mange familier. Der er også mange andre slags pålæg, bl.a. mange forskellige lækre spegepølser, hamburgerryg, paté, bag selv leverpostej, sky, saltkød, rullepølser, røget kød, skinke, italiensk salat, pesto, karrysalat, malakoff, mørbrand, peberrodssalat, landskinke, sylte, røget medister og meget mere. Find al din yndlingspålæg på hjemmesiden og få det leveret lige til døren.

Bredt udvalg af kød såsom okseklump

eGastro.dk sælger også kød til madlavning, og her kan du bl.a. købe en flot okseklump i bedste kvalitet til en god pris. Den kan bruges på mange forskellige måder, og er oplagt i fx gryderetter, skåret i tern. Den kan også bages hel i ovnen og være en steg, og du kan skære bøffer af den. Der er meget mere end bare okseklump i kødkategorien, for du kan finde både oksekød, svinekød, lammekød og fjerkræ i butikken. Der er mange forskellige lækre koteletter, bøffer, tyksteg, tyndsteg, fileter, steg, culotter, hele kyllinger, køller, kamstege, skinker, lår og meget mere til gode priser. Kødet er i bedste kvalitet og sælges til gode priser. Der er mange forskellige spændende ting, du kan lave med det lækre kød, som sælges til gode priser på siden. Der er ingen tvivl om, at du helt sikkert vil elske en god okseklump, som kan bruges til beuf stroganoff eller andre lækre gryderetter.

 

 

04. oktober 2018