onsdag 20. oktober 2021

Mad & Gastronomi

I de seneste årtier er vi danskere blevet vildere og vildere med mad og gastronomi. Det er blevet normalt for både mænd og kvinder at tage del i madlavningen. Samtidig spiser vi mere ude end nogensinde og finder glæde i at finde mad, der udfordrer smagsløgene og smager godt. Her på siden finder du forhandlere af alt til madlavning og gastronomi. Det er alt fra ferier, hvor du kan komme til spændende lande og smage mad fra et nyt køkken. Samtidig er det også information og tilbehør til dit eget køkken, hvor du finder kvalitetskøkkengrej til skarpe priser. Så kan du både nyde mad ude på farten og hjemme ved dine egne gryder. God fornøjelse!

Firmafrokost og julefrokost fra københavnsk specialist i catering

Mad & Gastronomi

Madkonceptet er én ud af mange andre virksomheder inden for catering, der servicerer private såvel som erhverv. De hjælper virksomheder i hverdagen med at få mad på tallerknerne til det alm. frokostmåltid. De servicerer forsamlinger til julefrokost, nytårsaften m.m. De adskiller sig væsentligt fra andre ved altid at holde fast ved den høje kvalitet. Klik ind på www.madkonceptet.dk for at se deres forskellige tilbud i diner transportable omkring KBH.

Friske råvarer hver dag - firmafrokost fra madkonceptet.dk

Virksomheder i København har gået i spidsen, og mange har inkluderet en firmafrokost i deres hverdag. På www.madkonceptet.dk er det muligt at bestille firmafrokost ud af huset. Maden leveres selvfølgelig hen til jeres adresse uanset hvor i København. Firmafrokost er en måde at løfte stemningen på midt på den alm. hverdag. Den sunde, nærende og yderst lækre mad er også med til at booste energiniveauet, hvilket er lig med gladere medarbejdere. Firmafrokost fra Madkonceptet handler om fleksibilitet, tilgængelighed og god service. I får varme retter, salater, pålæg, brød samt osteanretninger, desserter m.m. Deres frokostordning er selvfølgelig yderligere specificeret på madkonceptet.dk, hvor du også kan indhente et tilbud til blot minimum 10 kuverter.

Mere smag med julefrokost fra www.madkonceptet.dk

I år bliver det noget helt særligt. Madkonceptet tilbyder julefrokost ud af huset i København, som kan bestilles i forskellige formater. Klassisk julebuffet elsker vi alle. De tilbyder en særlig, klassisk udgave, der indeholder noget ud over det sædvanlige. Alle livretterne som gravad laks med dildsauce, mørbradbøf med bløde løg og marineret sild er med i den traditionelle julefrokost. I andre selskaber vil den moderne julefrokost måske være et hit. Den består af julesild med anis, skaldyrssalat, andesalat, figenrødkål m.m. Den står derfor på de lækreste utraditionelle retter, hvor man stadigvæk kan fornemme julestemningen. Der sælges også en standardjulefrokost, som dog ikke er helt standard. Fordi alle tre muligheder består selvfølgelig af de bedste råvarer og er fremstillet med kærlighed. Bestil catering til julefrokost i Hovedstadsområdet i dag via madkonceptet.dk.

09. oktober 2021

Køb knivslibere, grydelåg og andet køkkenudstyr

Mad & Gastronomi

Besøg webshoppen med de tilfredse kunder, og find de helt rigtige ting til hjemmet. Ekram.dk har alt til køkkenet, hjemmet og haven, og her vil du uden tvivl finde det du mangler. Blandt andet kan du finde en knivsliber til dine sløve knive, samt det rette grydelåg, hvis du mangler et.

Find den bedste knivsliber fra Global eller Fiskars

Der er intet værre end en sløv kniv, når du skal skære grøntsagerne ud. Det kan være svært at skære ud, men kan også være farligt, hvis kniven glider, og du skærer dig selv i stedet for. Det er derfor en rigtig god ide at sørge for, at du har ordentlige knive i hjemmet, ved at finde den helt rigtige knivsliber. Ekram.dk har et spændende udvalg, der giver dig mulighed for at finde lige den slags, der vil give dig den bedste kniv, og som du vil have lettest ved at bruge. Du skal selvfølgelig stadig være forsigtig, når du bruger din nye knivsliber, da den uden tvivl vil give dig et skarpt og effektivt værktøj i køkkenet.

Billige grydelåg til gryder i alle størrelser

En gryde uden låg er ikke altid særlig praktisk, specielt når en ret skal simre i noget tid, eller du skal koge vand. Er et af dine låg gået i stykker, eller på mystisk vis forsvundet, så vil det bedste valg uden tvivl være at finde et grydelåg til erstatning hos ekram.dk. Du kan tage forbi deres hjemmeside og finde det erstatningslåg, der matcher dine gryder bedst i deres gode udvalg. Det, du skal være mest opmærksom på, er selvfølgelig diameter, så du kan være sikker på at finde et grydelåg, der matcher perfekt til gryden. Det ville både være upraktisk og uheldigt, hvis du valgte den forkerte størrelse, men med deres 100 dages returret, vil du selvfølgelig let kunne bytte dit grydelåg til den rigtige størrelse.

02. september 2021

Køb billig te og superfoods fra specialisten HEDEBOGAARD A/S

Mad & Gastronomi

Www.hedebogaard.dk er Danmarks største og mest elskede forhandler af krydderier og andet godt til at spice dit køkken og din madlavning op, som du ønsker det. Gå selv på udkig blandt de flotteste sortimenter af alt fra billig te, paprika, kagepynt og superfoods m.m. Med HEDEBOGAARD A/S er du sikker på, at alle dine ønsker til de rette smagsoplevelser bliver opfyldt.

Billig te i høj kvalitet

Der findes intet hyggeligere og mere beroligende end at sidde med en varm kop te og slappe af. HEDEBOGAARD A/S forhandler et bredt og varieret udvalg af billig te, som du roligt kan gå på udkig i. Hvad end du er til den klassiske, velkendte te eller en mere smagfuld og aromatisk en af slagsen, er du sikker på at finde den i udvalget af billig te. Trods det er billig te, skal du dog ikke tvivle på, at den er af høj kvalitet. Det giver dig tværtimod mulighed for at udforske verden af te, da den er billig, så du kan prøve flere spændende smage af, såsom lakrids eller cream te og mange andre.

Lækker superfood inkl. loppefrøskaller, havtorn og hampefrø

Superfoods er kendte for både at være sunde, nærende og fyldte med gode ting til dit system. Dette er også nogle af grundene til, at de er både populære, men tit også dyre. Du finder dog et flot udvalg af superfood hos HEDEBOGAARD A/S til skarpe priser, så du har råd til de luksuriøse superfoods. Vælg bl.a. mellem superfood i form af havtorn og hampefrø, quinoa og loppefrøskaller m.m. Mulighederne for at tilføre ekstra sundhed til din kost er altså store med superfoods fra HEDEBOGAARD A/S.

Lige meget hvilken smag, du søger, kan du finde og opnå den i HEDEBOGAARD A/S’ imponerende sortimenter.

20. august 2021

Her kan du læse om frokostordninger med velsmagende mad til firmaer

Mad & Gastronomi

Frokost+ er lig med mange ting. De er især kendt for deres frokostordninger til firmaer, men det stopper ikke der. De tilbyder også mad ud af huset til andre tidspunkter end frokost, så firmaer kan få ekstra værdi ud af deres frokostabonnement. Det gælder alt fra morgenmad og brunch til frugt, tapas, sandwich og festlige frokoster, når det skal være ekstra særligt. Kig nærmere på dine muligheder i firmafrokost med hurtig og direkte levering til Århus plus andre byer i egnen samt resten af Østjylland.

Mad til firmaer i hele Århus fra frokostplus.dk

Flere af frokostabonnenterne, altså firmaer i Århus og omegn, benytter sig også af catering til andre lejligheder fra leverandøren. Der leveres mad til firmaer bl.a. i form af kage, julefrokost, sandwich og tapas. Brunch til morgenmøde og frugt og grønt til mellemmåltidet er også populære valg. Ring gerne på telefonnummeret, der står online, og få en snak om ekstra mad til dit firma. I den hektiske hverdag på kontoret er det rart med en partner til maden, som leverer punktligt og til ethvert behov. Derfor er det ikke så mærkeligt, at kunder holder fast i aftalen med Frokost+. Det giver god mening, ikke kun for det store firma, men også for mindre.

Frokost+ og frokostordninger til firmaer

Hos Frokost+ tilbydes frokostordninger til alle firmaer, der søger efter noget exceptionelt og noget friskt. Frokosten er jo et primært måltid, som betyder meget for den energi, vi har senere hen på dagen. Det kan jo til tider gå lidt stærkt i de danske virksomheder. Måske er der ikke overskuddet til at pakke madpakken? Vi vil jo så gerne gøre alle ting selv, men det er ikke altid, at det er fornuftigt. Nogle gange giver det bedre mening at få andre til at assistere for et fast beløb. En del i Århus har spottet værdien i frokostordninger til firmaer, og hos Frokost+ er de en af de førende i byen. De kører også ud til Skanderborg, Horsens og Hørning med deres frokostordning samt til andre byer i Østjylland.

14. juni 2021

Kigger du efter en webshop med gourmet bolsjer og fransk nougat?

Mad & Gastronomi

Vælg Sorgenfri Specialiteter, og få adgang til spændende, gastronomiske eventyr direkte til din dør. De sælger nemlig delikatesser fra forskellige dele af Verden. Prøv f.eks. deres franske nougat eller gourmet bolsjer. Gå heller ikke glip af italiensk olivenolie og chokolade fra sorgenfrispecialiteter.dk.

Blød fransk nougat i allerbedste kvalitet

Sorgenfri Specialiteter har den bløde, franske nougat, som vi alle elsker. Prøv f.eks. en fransk nougat lagkage, som er et slaraffenland af smagsnuancer. Du kan også købe fransk nougat i stykker og stænger på hjemmesiden. Bemærk, at du ikke behøver bekymre dig om indholdet af gluten. Fordi hos Sorgenfri Specialiteter sælger de udelukkende glutenfri fransk nougat. Mange af deres produkter kan vælges i forskellige smagsvarianter. Det er en dejlig snack, som også kan serveres ved specielle lejligheder. Især deres franske nougat lagkage kan tages frem til fejringen, måske som erstatning eller supplement til fødselsdagslagkagen. Hvis du også har en forkærlighed for fransk nougatsmag, så kommer du til at elske sorgenfrispecialiteter.dk.

Bestil gourmet bolsjer på sorgenfrispecialiteter.dk - Bismark, kirsebær, rabarber, æble m.fl.

Er du til gourmet bolsjer? Så gå på opdagelse hos Sorgenfri Specialiteter, hvor du finder de skønneste gourmet bolsjer med forskellige smage. Du kan købe dansk flag, rabarber, æble og hjerte bolsjer i højeste gourmetkvalitet. Prøv også de dejlige kirsebær bolsjer eller den klassiske Bismark. Det er næsten uundværligt med en smuk dåse eller et skrin med gourmet bolsjer, som man lige kan tage frem, når børn eller børnebørn kommer på besøg. Eller når man selv har brug for et lille sukker-boost. Prøv lidt forskellige af slagsen. Fordi, hvis du køber for mere end 300 kr., er fragten gratis. Du vælger også selv, om du betaler med MobilePay eller kort.

Sorgenfri Specialiteter har sammensat et dejligt udvalg af gourmet bolsjer, fransk nougat, olivenolie og mange andre delikatesser fra rundt omkring i Verden. Det er et sortiment med specialiteter fra nær og fjern til feinschmeckeren, der kigger efter den højeste kvalitet.

02. juni 2021

Hos Taste of Latinamerica tilbyder de mel og Pisco

Mad & Gastronomi

Taste of Latinamerica er din adgang til det brede, latinamerikanske køkken. Du bliver budt på specialiteter fra hele kontinentet inkl. mel og Pisco. Køb bl.a. delikatesser fra Mexico, Colombia, Brasilien, og Argentina.

Prøv Pisco, der er en fantastisk alkoholisk drik

Pisco er en spiritus, som er populær. Den er baseret på druer, og den har mange hundrede år på bagen. Det er faktisk den eneste spiritus på planeten, hvor sukker og vand ikke tilføres efter produktionen. I Peru hyldes Pisco som en nationaldrik, og den er en vigtig del af befolkningens sociale arrangementer. Du finder flere typer Pisco på tasteoflatinamerica.dk. Alkoholen indgår også i mange cocktailopskrifter. Hos Taste of Latinamerica har de samlet en god liste af opskrifter med Pisco, som du simpelthen bliver nødt til at prøve. Bestil med 1-2 dages leveringstid og en stærk fragtpris. Der sælges både til private og til restaurationer m.m., som leder efter en god leverandør til alle de latinamerikanske ingredienser.

Vidunderligt mel fra Latinamerika på tasteoflatinamerica.dk - hurtig levering

Hos Taste of Latinamerica tilbydes også mel fra Latinamerika. Bestil spændende meltyper heriblandt blå majs- og sur kassave mel. Se det store udvalg af mel fra Yoki, Do Brasil, Maza Real og mange andre spændende mærker, du med garanti kender, hvis du har boet i Brasilien, Argentina eller andre lande i Syd- og Mellemamerika. Du finder også melblandinger og sødt majsmel. For at kunne bage det bedste brød eller lave autentiske kager, har man også brug for det rette mel fra den latinamerikanske egn, man er interesseret i. Hvis man benytter dét fra supermarkederne her i landet, så vil resultatet ofte lide. Klik i stedet for ind på www.tasteoflatinamerica.dk, og få hurtigt adgang til forskellige typer af mel fra Latinamerika.

Udover Pisco og mel, kan de hos Taste of Latinamerica også friste med drikkevarer, krydderier, søde sager og slik. Kigger du efter alle de klassiske færdigretter fra forskellige sydamerikanske lande? Det kan være nogle favoritter fra din barndom af, som du savner. Du kommer til at synes godt om denne hjemmeside, der servicerer private såvel som erhverv, altid med god kundeservice, fair priser og mulighed for at betale med MobilePay.

31. maj 2021

Karamelleriet byder på hård karamel og lækre flødekarameller

Mad & Gastronomi

Hos Karamelleriet kan du altid være sikker på, at finde et væld af gode muligheder for dig, der er vild med karameller med en lækker smag. Her byder de nemlig på et bredt sortiment af forskellige typer karameller, hvor du kan finde alt fra hård karamel til flødekarameller og meget andet. Læs mere herunder eller tjek sortimentet ud på www.karamelleriet.dk.

Lad tænderne løbe i vand – Hård karamel med lakridspulver og chokoladesmag

Uanset om du er vild med en bestemt smag eller ønsker at prøve nogle nye slags karameller af, kan du med fordel besøge Karamelleriet. Her står de altid klar med et stort sortiment af velsmagende karameller, hvor du kan være sikker på, at finde noget til enhver smag. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde et godt udvalg af hård karamel. Disse er også kendt som klippestykker, hvor navnet er udviklet med inspiration fra Bornholm. Her går udvalget på flere forskellige smagsvarianter, hvor du både kan finde nogle med lakridspulver, kokos, chokoladesmag og andet. Dette er den rette mulighed for dig, der ønsker at finde nogle lækre karameller med en god smag. Find hård karamel af god kvalitet på www.karamelleriet.dk.

Find håndlavede, danske flødekarameller af høj kvalitet på www.karamelleriet.dk

Når du klikker dig ind forbi hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på det brede sortiment, Karamelleriet har at tilbyde dig. Her ligger de nemlig inde med et lækkert produktudvalg, hvor du kan finde mange forskellige slags karameller, der alle er håndlavede i Danmark. Kunne du for eksempel tænke dig at finde nogle gode, bløde karameller, kan du med fordel tage et kig på det fine sortiment af flødekarameller. Her går udvalget på flere forskellige smagsvarianter, hvor du med sikkerhed kan finde noget, der falder i din smag, uanset om du er til frugtsmag, lakrids eller den klassiske flødekaramel. Derudover er dette også et godt valg for dig, der enten søger en lille gave eller mangler noget til kaffebordet. Find lækre flødekarameller på www.karamelleriet.dk.

26. maj 2021

ALWI Organic fører mærker som House Doctor og Wally and Whiz

Mad & Gastronomi

Www.alwi.dk er hjemmesiden for dig, der leder efter bæredygtige produkter til din hverdag. Du finder en lang række forskellige kategorier, såsom interiør, pleje og accessories m.fl. Derudover er du altid sikker på at finde produkter fra populære og skønne kvalitetsbrands, såsom House Doctor, Walla and Whiz og mange flere. Gå selv på udkig hos ALWI Organic i dag.

Køb fra House Doctor på alwi.dk - lamper, lysestager etc.

House Doctor er et skønt dansk brand, der er populært og kendt for dets mange flotte designs af interiør produkter til din boligindretning. Du finder et flot udvalg af House Doctor produkter hos ALWi Organic via ovenstående link. Gå bl.a. på udkig mellem vaser og lamper, pyntenips og lysestager m.m., som vil pynte smukt i dit hjem. House Doctor laver interiør til ethvert hjem, og som passer til de forskellige rum i huset, så tøv ikke med at lade dig inspirere af de mange flotte produkter. Når du handler hos ALWI Organic, er du garanteret høj og bæredygtig kvalitet, som du vil blive glad for.

Smagfulde vingummier fra Wally and Whiz online

Du finder et lækkert udvalg af produkter fra Wally and Whiz hos ALWI Organic via linket ovenfor. Wally and Whiz producerer vingummi og lakrids m.m. udelukkende med naturlige ingredienser. Tag selv et kig rundt på de mange smagfulde varianter, som hurtigt kan komme til at blive din nye yndlings snack. Vælg bl.a. mellem saltlakrids, solbær, æble, hindbær og mange andre smagsvarianter, der findes i de forskellige vingummier og lakridser. Udover de enkelte smagsvarianter finder du også gaveæsker fra Wally and Whiz, som er den perfekte værtindegave.

ALWI Organic er din foretrukne forhandler, når det kommer til bæredygtige produkter. Her er der ikke den slags produkt til din hverdag, du ikke finder i en bæredygtig variant. Mulighederne er mange, og kvaliteten er høj, når du vælger at handle her.

01. april 2021

Fremragende konfirmationsbuffet og yderst lækker frokostordning

Mad & Gastronomi

Hos madkonceptet.dk har de længe givet virksomheder i København en af de bedste muligheder inden for frokostordninger. Madkonceptet tilbyder også catering til private anliggender. Konfirmationsbuffet, julefrokost buffet og tapas er blot en lille håndfuld af mulighederne.

Klik ind forbi madkonceptet.dk for at læse om deres frokostordning i Hovedstadsområdet

Frokostordninger er ikke blot en ny trend mere, men er så småt ved at blive til normen i innovative og førende virksomheder. Tendensen er særlig tydelig i København, men den kan også spottes i Aarhus og mindre byer. Madkonceptet er blot ét firma ud af en lang liste i KBH, som tilbyder frokostordning til firmaer, men de skiller sig positivt ud både ved ikke at kræve ekstra gebyrer for allergikere, alternativer til svinekød osv., men også for hele tiden at variere. De bygger altid deres frokostordning på gode råvarer. Mad behøver jo ikke være kompliceret for at imponere og smage vidunderligt. Men kvaliteten af råvarerne kommer man aldrig udenom. Hvis der ikke er styr på det basale, så kommer slutresultatet aldrig til at imponere. Du behøver faktisk ikke tilmelde mere end 10 kuverter, før Madkonceptet leverer mad ud til jeres dør. Få firmafrokost til erhverv i hele Storkøbenhavn, og tilmeld deres frokostordning i dag på madkonceptet.dk.

En af de bedste muligheder for konfirmationsbuffet ud af huset

De byder også velkommen til et bredt katalog med catering til konfirmation og andre begivenheder online på www.madkonceptet.dk. Deres konfirmationsbuffet er en særlig oplevelse, som bl.a. byder på tomatsalat med peberfrugt, rødløg og feta. Den betyder på små ristede kartofler og masser af godt kød og fisk. Det virker tydeligvis som om, at den er sammensat med henblik på at tilfredsstille alle gæster, selv i en meget bred forsamling. En god konfirmationsfest kræver selvfølgelig også overdådig mad, og til denne begivenhed er buffet en oplagt løsning. Madkonceptet kan hjælpe jer med konfirmationsbuffet, så der er mere tid til at nyde denne unikke begivenhed. Husk dog at booke i god tid. Konfirmationerne har det jo med at falde sammen på mange af de samme datoer, hvor der kan være rift om serviceydelserne.

21. marts 2021

Frokostordninger med klasse - Firmafrokost i hele Århus, Skanderborg, Sabro osv.

Mad & Gastronomi

Frokost+ og deres gode tilbud på firmafrokost er beskrevet i denne artikel og yderligere på frokostplus.dk. De leverer frokostordninger til firmaer i Århus og omegn, men også til andre postnumre i Østjylland. De kører glædeligt til Skanderborg, Randers og Sabro.

Denne frokostordning er på alles læber i Århus

I Århus er frokostordningen fra Frokost+ populær. Den køres dagligt ud til adskillige virksomheder i Risskov, Viby J. og selvfølgelig også i Århus C, hvor de fleste hører til. De er dog ikke nervøse for at tage turen ud til forstæderne plus satellitbyerne. Den gode mad kan derfor også leveres til Tranbjerg, Mårslet, Egå og Hasselager. Der er stor værdi at hente ved at tilmelde sig firmafrokost, der er lavet med kærlighed. Kokkene har nøje udvalgt råvarerne og hentet deres inspiration fra dansk cuisine, men også udenlandske køkkener som f.eks. det thailandske. Virksomheder i andre østjyske byer er også heldige. Erhverv i Randers, Hinnerup, Horsens, Skanderborg m.v. kan også booke frokostordning til døren. Læs mere om en typisk ugemenu, og få et uforpligtende tilbud på kvalitetsfrokost til døren.

Få et 100 % uforpligtende tilbud på frokostordninger til firmaer via www.frokostplus.dk

Hos Frokost+ handler det om god mad og lækre retter, som efterlader en fyldt med energi til resten af dagen. Rigtig mange har også spottet den store værdi i at undgå madpakken, som ofte bliver kedelig, og som man egentlig ikke gider bruge tid på at pakke. Så hellere slappe lidt ekstra af om morgenen eller sove det stykke længere. Hos Frokost+ er de passionerede omkring firmafrokost og leverer de bedste retter. Man kan i øjeblikket vælge portionsanrettet frokost, som kommer i individuelle portioner til hver ansat. Man kan også vælge en buffet, som med fordel kan placeres ved firmakøkkenet, hvor alle kan sidde samlet. I disse tider er det klart, at den første løsning er sund fornuft. Kontakt personalet på frokostplus.dk, og hør mere om frokostordninger til firmaer, der prioriterer god mad i hverdagen.

09. marts 2021

Køb lækker dessertvin og rødvin til at nyde i godt selskab

Mad & Gastronomi

Går du op i vin, og søger du en hjemmeside, hvorpå du kan finde lækker vin i et stort udvalg? Så kan ExcluWine.dk være det helt rette sted at starte for dig. Herinde forhandles et stort sortiment af vin, spiritus og mere, hvor du blandt andet kan finde dessertvin, rødvin samt andet. Se de mange gode muligheder, når du klikker dig ind forbi www.excluwine.dk.

Køb dessertvin af høj kvalitet hos ExcluWine.dk

Søger du et sted, hvor du kan finde lækker dessertvin af høj kvalitet? Så kan du med fordel tage et kig hos ExcluWine.dk, der byder på et bredt sortiment af vin for enhver smag og til enhver form for ret. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du blandt andet finde et fint sortiment af dessertvin. Disse finder du fra en lang række lækre mærker samt i forskellige slags, som blandt andet muscat, tokaj og flere. Derudover går udvalget også både på røde og hvide dessertvine. Dette giver dig rig mulighed for at finde til en vin, der passer perfekt til den mad, du vil servere. Besøg deres fysiske butik i Arden eller find hele udvalget af dessertvin på www.excluwine.dk.

ExcluWine.dk byder på et stort udvalg af rødvin fra de populære mærker Pinot Noir, Carbernet Sauvignon og Merlot

Foruden dessertvine kan du også være sikker på, at finde et væld af andre gode muligheder når du besøger ExcluWine.dk. Her står de nemlig inde med et utal af muligheder, når det gælder spiritus, vin og andet lignende. For eksempel byder hjemmesiden på et stort udvalg af eksklusiv rødvin. Disse finder du i flere forskellige slags, som blandt andet Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot og flere til. Blandt udvalget af rødvin, kan du desuden også være sikker på, at finde vin fra hele verden. Dette er den rette mulighed for dig, der søger en god kvalitets vin der har alt det, du kan lide ved en rødvin. Find frem til noget, der falder i din smag, når du besøger www.excluwine.dk.

16. februar 2021

Køb pu erh te og tebreve hos Origreen

Mad & Gastronomi

Hos Origreen kan du købe karakteristiske tebreve. Du kan også købe økologisk pu erh te i fantastisk kvalitet og til gode priser. Det kan betale sig at aflægge en stor ordre på webshoppen. Fordi du får fri fragt over 500 kroner og en gratis gave med ved købe over 1.000 kroner. Den unikke webshop med de bedste specialiteter finder du på origreen.dk, men du kan også læse videre her om udvalget.

Lækker pu erh te i økologisk kvalitet

Bestil pu erh te i lækker kvalitet. Hvis du bestiller pu erh te eller andet på webshoppen Origreen for over 1.000 kroner, så får du en gratis pose med fra det anerkendte mærke Pasta Mancini. Når du bestiller pu erh te på www.origreen.dk, kan du vælge imellem to varianter; Begge er økologiske. Shop ren pu erh te eller en lækker kombination med earl grey. Hvilken en bliver din favorit? Prøv eventuelt en af hver, og smag på de skønne aromaer. Bemærk også, at du finder mange andre typer te online som f.eks. matcha, oolong og chai. Du har adgang til et stort udvalg fra det anerkendte mærke Chaplon Tea Estate hos Origreen.

Stort udvalg af tebreve på origreen.dk

Bestil tebreve online. Der er selvfølgelig stor forskel på kvaliteten imellem forskellige leverandører. Hvis du ønsker den ultimative te-oplevelse, så lad dig inspirere på www.origreen.dk, der sælger tebreve af virkelig lækker kvalitet fra mærker som Chaplon Tea Estate. Køb bl.a. earl grey, mynte tebreve, og andre varianter til stærke priser. Uanset om du leder efter en neddæmpende eller opkvikkende te, så tilbyder Origreen det rette tebrev til dig. Det er nøje udvalgte muligheder, hvor de aromatiske oplevelser og smagen er i fokus. Køb ægte kvalitets tebreve på denne brugervenlige webshop, der gør det muligt for danskere at nyde eksklusiv te.

Hos Origreen kan du købe tebreve og pu erh te. Bestil også pasta, olivenolie og chokolade i unik kvalitet. Kaffe tilbydes også, og du finder samtidig et rigt udvalg af opskrifter, som du simpelthen bliver nødt til at prøve! Husk også, at du kan kontakte personalet bag origreen.dk, hvis du vil vide mere om delikatesserne.

08. september 2020

Mousserende vin og Black Tower hvidvin - Info i artiklen her

Mad & Gastronomi

Se udvalget af mousserende vin og Black Tower hvidvin hos ExcluWine.dk, som gør onlinehandel muligt, men som også har en fysisk butik i Himmerland.

Alt i mousserende vin hos ExcluWine.dk - Frizzante, Champagne, Prosecco osv.

Mousserende vin bliver fremstillet i mange lande. Mange af os kender især Champagne, Cava og Prosecco. Kvaliteten af en mousserende vin afhænger i højeste grad af den vin, som den produceres af, og i lidt mindre grad af selve processen. Hos ExcluWine.dk har de et stort udvalg både inden for Prosecco, Frizzante, Spumante, Sekt og mange flere. Udvalget byder på mousserende vin i mange prisklasser. Find den perfekte gavemulighed, eller køb mousserende vin til den næste fest. Livet bliver lidt bedre med bobler.

Black Tower hvidvin passer til forskellige typer af mad

Sortimentet hos ExcluWine.dk indeholder en stor kategori med hvidvin, hvor Black Tower er et af flere fremragende mærker. Black Tower Fruity White er en af de vine, der er mest efterspurgt. Man får en rigtig god hvidvin for relativt få penge. Hos ExcluWine.dk er det langt fra kun Black Tower hvidvin, man finder. Køb også hvidvin fra mange andre kendte mærker. Du finder et unikt udvalg på www.excluwine.dk, som byder på fri fragt over 999 kroner. Du kan derfor sagtens købe nogle ekstra flasker med hvidvin eller anden alkohol med, når du shopper derinde. Hvis du bor nær Arden, hvor den fysiske butik ligger, så er det evt. værd at tage turen forbi og få en kyndig snak med en sand vinkender.

Shoppen ExcluWine.dk tilbyder alt fra Black Tower hvidvin til mousserende vin fra Champagne distriktet. Køb også spiritus og øl online. Webshoppen tilbyder hurtig levering til hele DK, også ved bestillinger af miniatureflasker, alkoholfrie drikke og andre delikatesser, der sælges fra webshoppen af. Se også udvalget af rødvin med interessante muligheder fra mange lande af. De hjælper dig også med at finde den perfekte vingave. Følg evt. webshoppen på sociale medier som Facebook og Pinterest for at blive opdateret med udvalget og spændende nyheder.

05. september 2020

Billige krydderier uden gluten

Mad & Gastronomi

T.I. krydderier tilbyder glutenfrie krydderier. Køb også økologiske krydderier og sukkerfri slik på tikrydderier.dk. Ved bestillinger for over 300 kroner er fragten gratis.

Glutenfrie krydderier og slik på tikrydderier.dk

Leder du efter glutenfrie krydderier? Du finder rigtig lækre krydderier uden gluten hos T.I. krydderier. God mad kræver naturligvis den rette krydring. Her behøver man ikke at gå ned på kvalitet, selvom man ikke kan tåle gluten. Hos T.I. krydderier har de dedikeret en hel kategori til glutenfrie krydderier, glutenfri slik og andre delikatesser. Vælg bl.a. imellem flere typer karry i udvalget. Karry er et af de krydderier, som kan bruges til alt fra traditionelle retter som boller i karry til de lidt mere eksotiske fra Indien af. I ethvert køkken bør man altid have adgang til en kvalitets karry. På tikrydderier.dk kan du også køb slik uden gluten som f.eks. bolcher. Køb ligeledes balsamico og lakridshjerter i denne kategori hos T.I. krydderier.

Shop billige krydderier af topkvalitet

T.I. krydderier beviser, at man sagtens kan sælge billige krydderier af høj kvalitet. Se selv de lave priser på alt fra basilikum til paprika. Det er ikke kun billige krydderier, du finder på tikrydderier.dk, men også et udsøgt sortiment af slik, marmelade og andre delikate oplevelser. Udover prisen er der også en række andre fordele ved at købe på hjemmesiden. Kvaliteten er altid i top, selvom det er billige krydderier, og hvis du har spørgsmål, kan du ringe til T.I. krydderier kundeservice. De sidder klar til at besvare alle dine krydderispørgsmål. Køb også hvid the, muscovado sukker, vaniljekorn, gul sennep og meget andet lækkert. Har du fyldt dit krydderiskab op? Et velsammensat krydderiskab gør det både muligt at kaste sig over et væld af danske samt internationale retter.

T.I. krydderier leverer bl.a. glutenfrie krydderier og økologiske af slagsen - langt billigere end andre danske webshops. Gør som så mange andre her i DK, og køb karry, gul sennep, basilikum og andet direkte på tikrydderier.dk.

01. august 2020

Luksus te og grillkrydderier - Specialiteter i høj kvalitet

Mad & Gastronomi

Er du på udkig efter en hjemmeside, hvor du kan finde et stort udvalg af krydderier og te, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.hedebogaard.dk hvor HEDEBOGAARD A/S har samlet deres udvalg af bl.a. grillkrydderier og luksus te.

Grillkrydderier tilbydes på hedebogaard.dk

Besøger du deres hjemmeside kommer du ind til en super inspirerende verden, hvor der er et stort fokus på kvalitet. Dette vil du hurtigt kunne se, hvis du tager et kig i deres udvalg af krydderier, hvor du kan finde mange forskellige slags. HEDEBOGAARD A/S har et stort kendskab til krydderier, og har derfor samlet et udvalg, der rummer krydderier til mange forskellige retter og madtyper. Tag fx et kig på deres udvalg af grillkrydderier. I deres udvalg af grillkrydderier, kan du finde krydderier til alle former for kød og grøntsager. Grillkrydderier er med til at gøre en ret endnu mere velsmagende, og kan både fremhæve kødets smag samt give det nye smagsdimensioner. Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af grillkrydderier, kan du med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration.

Køb luksus te hos HEDEBOGAARD A/S

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af luksus te. De har et kæmpe udvalg af luksus te, som passer til forskellige tidspunkter på dagen. Se fx deres lækre godnat te. Luksus te er en super lækker ting at have i hjemmet, idet den kan drikkes på alle tidspunkter af dagen, både til mad, dessert og alene. Du kan handle deres luksus te online over deres webshop, og få en super hurtig levering. Du er også altid velkommen til at kontakte dem over telefonen hvis du har nogle spørgsmål til deres udvalg af luksus te.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere af deres lækre udvalg af te og krydderier til dagens gode stunder.

04. juli 2020

Frokostordninger og cateringoplevelser til specielle begivenheder i KBH

Mad & Gastronomi

Leder du efter en kundetilpasset frokostordning i Storkøbenhavn? Firmafrokost fra Madkonceptet er i særklasse, og der leveres lige til døren i hele København. Der tilbydes ikke blot catering til hverdag, men også mad ud af huset til festlige anledninger. Hvad med tapas som diner transportable til den private fest eller firmafesten? Lav din egen tapasmenu til en god pris på madkonceptet.dk.

Frokostordning til dit firma i København? Læs med her og på madkonceptet.dk

Hos Madkonceptet kan man få en individuelt tilpasset frokostordning uden gebyrer. Der skal selvfølgelig være plads til vores personligheder, og på den typiske københavnske arbejdsplads er der som regel en samling af vidt forskellige mennesker, som I deres forskellighed underbygger hinanden og skaber vækst i virksomheden. Der skal selvfølgelig tilbydes specielle anretninger til dem, der ikke ønsker svinekød, animalske produkter, fisk med mere. Firmafrokost fra Madkonceptet kommer derfor til at være noget, som alle på kontoret glæder sig til. Det kræver blot minimum 10 kuverter for at bestille frokostordning i hovedstaden på www.madkonceptet.dk. Glæd dig til firmafrokost af friske råvarer, der er tilberedt af kvalificeret køkkenpersonale med stor passion for catering. Oplev en stor kvalitetsforbedring i din københavnske virksomhed ved at tilmelde frokostordning hos Madkonceptet.

Tapas som catering til firmafester og privatfester fra Madkonceptet

Madkonceptet leverer også tapas catering både til privatfester og firmafester. Tapas ud af huset kan selvfølgelig også tilpasses, og det er supersmart, for du skal blot sætte flueben ved de ønskede retter. Der er en lang liste med tapasretter at vælge imellem. Tapas som diner transportable er oplagt til næsten enhver fest. Mange foretrækker denne spanske specialitet til casual begivenheder. Det kunne være i forbindelse med en konference, men det kunne selvfølgelig også være til studenterkørslen. Lækker tapas kan løfte stemningen, men den skal være lavet af mennesker med forstand på denne spanske specialitet. Det er derfor, du skal bestille tapas i København hos Madkonceptet.

Bestil tapas ud af huset og frokostordninger på madkonceptet.dk med levering i København og omegn. Læs mere på madkonceptet.dk.

04. juni 2020

Firmafrokost - Frokostordning i Aarhus fra cateringleverandøren Frokost+

Mad & Gastronomi

Der er mange virksomheder, som reklamerer med god firmafrokost. Det er dog få, der kan hamle op med kvaliteten hos Frokost+, der har en af de bedste frokostordninger i Aarhus. Se menu eksempler online på www.frokostplus.dk, hvis du er interesseret i ideen om lækker frokost på arbejde.

Besøg www.frokostplus.dk, og læs om firmafrokost og hele deres koncept

Firmafrokost fra Frokost+ er på manges læber, når man spørger rundt i det østjyske erhvervsliv. Der findes ikke én grund til, at denne cateringvirksomhed skiller sig positivt ud fra konkurrenterne. Det er alle de små bække, der gør en stor å. Det handler om alt fra valg af råvarer og tilberedning til levering i den rette emballage, så maden er lige så lækker, som da den blev lavet. Det handler også om alle de ekstra services, man kan få, og om den individuelle tilpasning. Hvis du vil vide mere om firmafrokost i ”Smilets By” samt omegn, så klik ind på frokostplus.dk. Der leveres i flere dele af Østjylland som f.eks. Skanderborg, Horsens, Randers og Sabro.

Bliv en del af denne frokostordning i Aarhus

Frokost+ er ikke kun en frokostordning i Aarhus, men også i Galten, Horsens, Randers, Skanderborg og andre byer i Østjylland. Det er klart, at det ikke kun er virksomheder i Aarhus, der har en øget interesse i frokost til døren. Der er mange sunde virksomheder, som er flyttet ud af bykernen, og dem skal der naturligvis også være plads til. En frokostordning fra Frokost+ når derfor ud til både Aarhus, Randers, Hinnerup, Hørning og omkringliggende byer i det østjyske. Denne frokostordning i Aarhus og omegn tilbyder lækker frokost til dit kontors dør eller til fabrikkens spisesal. Frokostlevering til virksomheder hos Frokost+ er nemlig ikke kun begrænset til kontorvirksomheder. Det giver mening for mange typer af erhverv at tilmelde sig denne frokostordning på frokostplus.dk.

Bestil sund og særdeles lækker firmafrokost i Aarhus og omegn. Hos Frokost+ er det nemt at blive en del af deres frokostordning til østjysk erhvervsliv - mere info på frokostplus.dk.

08. maj 2020

Levering af frisk fisk til events - Havtasker, lakse fileter etc.

Mad & Gastronomi

Lige meget hvilken type af fisk man godt kan lide, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man nemlig købe alt fra havtaske og laks til forskellige skaldyr, og man kan få levering af frisk fisk til arrangementer. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk.

Havtaske - Bestil online på www.friskfangetfisk.dk

Hvis man er rigtig glad for at spise fisk, og man godt kunne tænke sig at få leveret frisk fisk direkte til døren, så bør man vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man blandt andet bestille havtaske, som er en særdeles delikat fisk, som kan bruges til mange forskellige typer af måltider, og som uden tvivl vil falde i god jord hos både store og små i familien. Hos Friskfangetfisk kan man bestille havtaske af den bedste kvalitet, og man kan samtidig læse mere om fiskens egenskaber og blive klogere på, præcis hvordan man tilbereder den på den mest appetitlige måde. Man kan bestille frisk havtaske til middagsbordet allerede i dag ved at kigge ind forbi Friskfangetfisk på hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk, hvor der leveres fisk til private kunder direkte til døren.

Levering af frisk fisk til arrangementer - Høj kvalitet

Står man over for at skulle holde en fødselsdag, en julefrokost eller et helt tredje arrangement, som man godt kunne tænke sig at servere fantastisk fisk til, så bør man vælge at kigge ind forbi Friskfangetfisk. Her kan man nemlig få levering af frisk fisk til arrangementer, og man kan få det leveret direkte til døren. Man kan vælge imellem alt fra laks, havtaske og pighvar til forskellige former for skaldyr. Levering af frisk fisk til arrangementer kan ske til selskaber på op til 150 personer, og Friskfangetfisk leverer til private kunder i hele landet. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og læse mere om levering af frisk fisk til arrangementer ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.friskfangetfisk.dk.

Man kan købe frisk fisk leveret direkte til døren hos friskfangetfisk.dk.

15. april 2020