tirsdag 19. oktober 2021

Børn & Unge

Skal dit barn have nyt børnetøj eller legetøj? Så finder du en masse produkter fra gode forhandlere her på siden. Det kan være dyrt at handle ind til barnet, hvis man gør det ved den første og bedste forhandler, man finder. Så det er en god idé at gøre lidt research. Derfor har vi samlet pressemateriale, nyheder og spændende artikler om børnetøj, legetøj og meget mere til de mindste. Du finder også kvalitetstøj til din baby og legetøj, sutteflasker osv. Så sørg for, at du gør en god handel og får mest for pengene og tag et kig her på siden. God fornøjelse!

MAMS og Philips Avent navnesutter i forskellige former

Børn & Unge

Navnesutten har altid et velassorteret udvalg af sutter klar til levering og har fuldt fokus på den gode kvalitet. Her skal man aldrig bekymre sig for, om der nu er skadelige stoffer eller lignende i sutterne, men kan i stedet shoppe sutter med ro i sindet og uden bekymringer. Butikken har flere gode mærker klar til levering, deriblandt MAM navnesutter, runde Philips Avent sutter samt flere andre. Læs mere om butik og katalog herunder.

Køb MAM navnesutter uden BPS og BPA på www.navnesutten.dk

MAM navnesutter er af den type, hvor man fuldt ud kan regne med, at kvaliteten er helt som den skal være, når man handler. Således er MAM navnesutter både BPA-fri og BPS-fri, hvilket altid er ønskeligt ved sutter. MAM navnesutter bliver udviklet i tæt arbejde med tandlæger og medicinaleksperter, ud fra et ønske om at støtte korrekt udvikling af både gummer og tænder. MAM navnesutter fås desuden i et væld af forskellige søde design, og med sikkerhed også en model som passer perfekt til dit barn. Med produktion helt tilbage fra 1976, er MAM sutter ét af de mest erfarne og roste mærker på markedet for sutter af gode grunde.

Runde Philips Avent sutter til salg - Hurtig levering

Udover MAM navnesutter, er der også flere andre gode mærker man kan vælge imellem, når man handler hos www.navnesutten.dk. Blandt andet Philips Avent sutter, deriblandt runde Philips Avent sutter. Runde Philips Avent sutter og resten af mærkets katalog er, præcis som MAM, kvalitetssutter som i høj grad henvender sig til kvalitetsbevidste forældre, der kun vil købe det bedste til deres børn.

Husk, at når du shopper runde Philips Avent sutter, MAM navnesutter eller andre slags sutter hos Navnesutten, opnår du en række gode kundefordele, f.eks. gratis fragt over 300,- samt hurtig levering. Som regel modtager man sutterne inden for 1-2 hverdage.

11. september 2021

Dukker inkl. Groovy Girls og BABY born - Legebyen.dk

Børn & Unge

Børn skal have mulighed for at lege med forskelligt legetøj, og netop det kan www.legebyen.dk hjælpe med. De har et bredt udvalg af meget forskelligt legetøj, der giver alle børn mulighed for at have det sjovt. I deres store sortiment finder du blandt andet dukker som BABY born og Barbie.

Spar penge på dukker fra de kendte serier

Dukker er noget, mange børn gerne vil lege med. Du kan hos Legebyen.dk finde et bredt udvalg af forskellige typer dukker inkl. Groovy Girls og Barbie. De er meget forskellige fra hinanden, og det gør også, at det er muligt at finde noget til alle børn. Dukker er en god måde for børn at lære empati samt give dem sociale kompetencer. De er også med til at udforske barnets fantasi og rollespilsevner. De vil også kunne lege med hinanden på andre måder, alt efter hvilke dukker de har. Det kan også være sjovt for de enkelte, at de kan skifte tøj og dermed eksperimentere lidt med mode. Du finder alle de dukker, du leder efter til dine børn hos www.legebyen.dk.

BABY born - en autentisk oplevelse for dit barn

Nogle børn elsker at have mulighed for at efterligne deres forældre, og med BABY born dukker kan de både efterligne forældre, men også lære at udvise omsorg. Du kan hos Legebyen.dk finde et udvalg af forskellige BABY born dukker, der kommer uden batterier. Det er alt sammen gennem leg og fantasi, som de kan lege med selv eller med deres venner. I udvalget af BABY born vil du også kunne finde forskelligt tøj og andet tilbehør, som er uundværligt, når dit barn har sådan en dukke. En BABY born dukke vil være uundværlig for dig, der gerne vil have, at dit barn har legetøj, der er sjovt, men også lærerigt, da de vil imitere, hvad forældrene selv gør. Du kan tage ind forbi www.legebyen.dk for at finde den rette BABY born.

02. september 2021

Kæmpe udvalg af legetøj hos Legebyen.dk - alt fra Viga trælegetøj til Wacky Wonders legespil

Børn & Unge

Legebyen.dk har et stort udvalg af spændende legetøj og babyudstyr. Du kan bl.a. finde Wacky Wonders legespil samt Viga trælegetøj i butikken.

De finurlige Wacky Wonders legespil

Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af legetøj og spil til børn i alle aldre. Børn lærer, når de leger. Mange børn behandler deres følelser igennem leg, deres drømme og deres verdenssyn. Andre lege lærer børn at udvikle deres motorik, deres balance og kropslige kapaciteter. Der findes også spil, som har som formål at udvikle børnenes intellekt, imens de leger. Du kan bl.a. finde Wacky Wonders legespil i sortimentet, som har til formål at udvikle børnenes evner inden for fx matematik, stavning og logik imens de leger. Wacky Wonders legespil findes i mange forskellige udgaver, bl.a. labyrinter, regnespil, brætspil, memokort, fortællekort og spil, der har til formål at lære børnene at aflæse klokken på et ur. Disse sjove spil er udviklet af professionelle og giver en fantastisk indlæring, da børnene udvikler sig og lærer at læse, skrive, regne etc. imens de leger og har det sjovt. Læs mere om Wacky Wonders legespil på www.legebyen.dk.

Viga trælegetøj inkl. aktivitetstavler

Legebyen.dk sælger også spændende Viga trælegetøj, som du helt sikkert kender til fra daginstitutionen. Dette legetøj er lavet i træ og er derfor dejligt naturligt og indeholder ingen skadelige kemiske materialer. De laver bl.a. legemad, aktivitetstavler, byggeklodser, vægte, strygebrædder, legetøjsbiler og meget mere i træ, og de bløde runde design er et hit iblandt børnene. Du kan også finde spændende aktivitetstavler fra Viga trælegetøj, som fx kan monteres på væggene, hvor børnene kan flytte rundt på forskellige ting og få forskellige ting til at bevæge sig, fx farvede trækugler på en metalstang eller labyrintagtige former, med en monteret træklods, der kan bevæge sig igennem. Disse aktivitetstavler er smarte, da de kan monteres på væggen og derfor ikke lader legetøj ligge og flyde på gulvet. Der er ingen oprydning, og de er supersjove for børnene. Find et stort udvalg af Viga trælegetøj i sortimentet.

22. juli 2021

Ziigee.dk tilbyder kreativt sengetøj og lagen til børn, fx med Harry Potter

Børn & Unge

På Ziigee.dk finder du altid et stort udvalg af kreativt sengetøj til både drenge og piger, der kan gøre sengetid til en meget sjovere oplevelse. De har noget for alle og for enhver smag. Så uanset om dit barn er til Disney, Gurli Gris eller Harry Potter, så kan du finde det rigtige sengetøj hos Ziigee.

Gør sengetiden mere spændende med Harry Potter sengetøj

Hvis du eller dit barn er en kæmpe Harry Potter fan, så følg dette link og tag et kig på de forskellige Harry Potter sengetøj, du finder hos Ziigee. Deres hjemmeside rummer nemlig en masse forskellige muligheder for at få Harry Potter hjem på børneværelset. Det kunne f.eks. være deres sengetøj med selvlysende egenskaber, der lader dig og dit barn gå på opdagelse i det magiske univers, selv efter lyset er blevet slukket. Og vil du gerne matche sengetøjet om morgenen, så kan du på deres hjemmeside også få et Harry Potter kaffekrus til dig selv.

Lagen med seje figurer og farver til børn

Er det ikke lige Harry Potter, men i stedet Disney, Gurli Gris eller Paw Patrol, der er et hit hjemme hos jer, så følg i stedet nedenstående link. Det helt rigtige sengetøj eller lagen til børn findes måske her. På www.ziigee.dk finder du nemlig et bredt udvalg af sengetøj med små motiver af forskellige tegnefilmsfigurer og skønne farver, der passer både til piger og drenge. Det bløde sengetøj er desuden lavet af 100 % bomuld, der selvfølgelig er OEKO-Tex mærket, som betyder, at der ikke er skadelige stoffer i.

Hos Ziigee får du altid et bredt udvalg af kreativt sengetøj med en række forskellige velkendte figurer til skarpe priser. Tag et kig på deres hjemmeside allerede i dag og find lige præcis det sengetøj, der passer til jeres børneværelse.

03. april 2021

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper med regler vedrørende tvangsfjernelse

Børn & Unge

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er et advokatfirma, som tilbyder gratis hjælp til forskellige sager, som omhandler tvangsfjernelse. Advokatfirmaet kan bl.a. hjælpe med regler vedrørende tvangsfjernelse og generelt omkring tvangsfjernelse.

Regler vedrørende tvangsfjernelse

Der findes en lang række regler vedrørende tvangsfjernelse, som kan være svære at holde styr på. Derfor tilbydes der hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK altid god og professionel advokathjælp, til at forstå og holde styr på alle reglerne. De forskellige regler vedrørende tvangsfjernelse har stor betydning hvor hvordan din sag kan forløbe sig, da hver enkelt sag er forskellig. Regler vedrørende tvangsfjernelse er vigtige for dig, da mange forskellige faktorer skal spille en rolle for netop din sag. Holdet af seks specialister hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper din igennem din sag, på bedst mulige vis, så det bedste slutresultat kan opnås. Læs eventuelt mere om regler vedrørende tvangsfjernelse på tvangsfjernelse.com.

Bliv hjulpet igennem en tvangsfjernelse

Der tilbydes hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK altid gratis hjælp til tvangsfjernelse, hvis man står overfor en uoverskuelig situation derhjemme. Man får hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælp af et godt team af advokater, som vil gøre alt for at rådgive og hjælpe dig igennem din tvangsfjernelse. En tvangsfjernelse kan være nødvendig i visse sager, hvor barnet fx kan være i risiko for at tage alvorlig skade, af at blive boende hos forældrene. En tvangsfjernelse kan træde i kraft, hvis det er påvist at problemerne i hjemmet ikke kan løses, hvor kun en tvangsmæssig anbringelse er den eneste løsning, for at sikre barnets helbred. En tvangsfjernelse vil oftest træde i kraft, hvis der opleves vold i hjemmet, et alkoholmisbrug eller andre misbrug. Læs mere her tvangsfjernelse.com og find den helt rigtige hjælp til dit barn eller børn i risiko.

Klik ind på tvangsfjernelse.com, for at finde ud af mere om hvordan du kan modtage hjælp og læse mere om de forskellige regler.

08. februar 2021

Besøg samvaersadvokaten.dk, og få advokathjælp til børn og samvær

Børn & Unge

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har de blandt andet specialiseret sig i sager om advokathjælp til børn og samvær, f.eks. delt bopæl. Her sørger man for alle facetter af sagen, og for at give klienten den bedst mulige chance for at opnå det ønskede resultat. Holdet af advokater er dygtige og kompetente, og sørger for at gå grundigt til værks fra start til slut. Man har samtidig fokus på at gøre forløbet så mindst mulig ubehageligt for de involverede parter, hvilket naturligvis er ekstra vigtigt når børn er involveret. Læs mere herunder.

Kyndig advokathjælp inden for børn og samvær

Som advokatfuldmægtig tilbyder holdet af advokater fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK blandt andet advokathjælp til børn og samvær. I sager der involverer advokathjælp til børn og samvær, er det selvfølgelig ekstra vigtigt at man på en og samme tid fører sagen så godt som muligt, fra et rent teknisk standpunkt, men samtidig også at man som den der yder advokathjælp til sager om børn og samvær også sørger for at de menneskelige faktorer er på plads. Forstået på den måde at advokathjælp til børn og samvær f.eks. også inkluderer at man gør sig ekstra umage for at skabe et trygt forløb for de involverede parter. Det er teamet af advokater til sager om advokathjælp til børn og samvær fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK heldigvis også dygtige til, og de skal nok sørge for at hele sagen forløber så godt som muligt. Læs mere på samvaersadvokaten.dk.

Sager vedr. delt bopæl

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK varetager blandt andet sager om delt bopæl. I april 2019 kom der nye regler på området for skilsmisse og delt bopæl, der blandt andet indebærer en såkaldt reflektionsperiode på tre måneder, i forbindelse med skilsmisse uden forudgående separation. På www.samvaersadvokaten.dk har man samlet en god mængde brugbar information omkring delt bopæl. Besøg eventuelt selv siden, hvis du gerne vil vide mere om delt bopæl og advokathjælp til børn og samvær.

04. februar 2021

Lirum Larum Leg byder på alt i bamser og modellervoks

Børn & Unge

Kunne du tænke dig at finde frem til en hjemmeside, der byder på alt, du har brug for til dit barn? Så bør du overveje at klikke dig ind hos Lirum Larum Leg, hvor de byder på et stort sortiment af forskellige slags produkter. Her finder du alt fra teddybjørn til modellervoks og meget andet, som du med fordel kan tage et kig på, når du klikker dig ind forbi www.lirumlarumleg.dk.

Køb bamser i forskellige slags, som kanin, pingvin og mange andre

Uanset om du leder efter en god gave, du kan give til et barn du holder af eller om du søger noget nyt og godt legetøj, der kan holde dit barn beskæftiget med leg og læring, er Lirum Larum Leg det helt rette sted at søge. Her byder de på et både stort og varieret udvalg af legetøj, hvor du for eksempel kan finde frem til en blød teddybjørn. Disse kommer i flere forskellige slags, som kanin, pingvin og flere andre, hvor du kan være sikker på, at finde noget for børn i alle aldre. Med en teddybjørn herfra er du sikret en sød bamse, der kan blive dit barns trofaste ven og følge barnet i mange år. Find udvalget på www.lirumlarumleg.dk.

Lad dit barn være kreativ ved hjælp af modellervoks

Foruden teddybjørne byder Lirum Larum Leg også på et væld af andre gode muligheder for dig, der er på udkig efter noget nyt til dit barn. Ønsker du for eksempel at finde en kreativ og hyggelig aktivitet for dit barn, hvor kun fantasien kan sætte grænser for, hvad der kan laves af figurer? Så er modellervoks den helt rette mulighed. Med dette kan der både formes sjove dyr, figurer og meget andet. Modellervoks herfra kan du være sikker på at finde af god kvalitet fra mærker som Ailefo, Djeco og flere. Finder du frem til noget modellervoks eller andet for dig, byder hjemmesiden desuden på hurtig levering og fri fragt over 999,-. Find de mange gode muligheder på www.lirumlarumleg.dk.

05. januar 2021

Bestil symmetriske sutter med navn på www.navnesutten.dk

Børn & Unge

Navnesutten sælger sutter med navn til gode priser. Du kan bl.a. finde flotte symmetriske sutter i sortimentet, som du kan få indgraveret dit barns navn på. Læs mere her.

Stort udvalg af sutter med navn fra Avent, MAM m.fl.

Navnesutten sælger sutter med navn, og de indgraverer navnene så de ikke kan vaskes væk – heller ikke, hvis sutten skoldes. Hvis du har et barn, så kender du helt sikkert til, at du afleverer barnet med en rød sut i munden i vuggestuen, og når du henter det igen, er sutten blå. Det er stort set umuligt at holde styr på sutter i fx daginstitutioner eller når der er flere andre børn. Men med sutter med navn bliver det pludselig ingen sag at få den rigtige sut med hjem. Hvis du gerne vil give dit barn en super god sut i højkvalitet, så er det på navnesutten.dk du skal lede. Her finder du mange forskellige smukke sutter i sjove farver og med mønstre og motiver. Du kan finde mange forskellige spændende og flotte sutter med navn, som dine børn vil elske. Find de mange flotte sutter fra bl.a. Nuk, BabyNova og Elodie Details på siden.

Symmetriske sutter - den perfekte sut!

Navnesutten har alt i flotte sutter fra de bedste mærker, der laver sutter uden skadelige ingredienser, og du kan helt sikkert finde en perfekt sut til dit barn. Hvis du leder efter symmetriske sutter, så kan du finde gode modeller fra Baby-Nova, Esska, Maxibaby og mange flere anerkendte producenter. Du kan finde flotte farver, dyremotiver og selvfølgelig har du mulighed for at få barnets navn skrevet på en hvilken som helst sut i sortimentet. Der er mange forskellige flotte og spændende symmetriske sutter fra adskillige gode mærker. På siden kan du altid være sikker på god kundeservice og hurtig levering og du kan helt sikkert finde den perfekte sut til dit barn i butikken. De er alle lavet i gode og uskadelige materialer, hvilket selvfølgelig er essentielt, når barnet skal kunne sutte på den. Find en symmetrisk sut på www.navnesutten.dk til en god pris og bestil den med navn på i dag.

22. december 2020

Hos Legeskum kan du bl.a. købe et bassin med bolde og skummøbler i forskellige former

Børn & Unge

Legeskum sælger skumlegetøj til børn, bl.a. store skummøbler til at tumle med og bassin med bolde i.

Bassin med bolde

Leder du efter et bassin med bolde, så kan du finde det hos Legeskum i en dejlig sjov og blød version. Deres skummøbler kan bruges til mange forskellige sjove ting, og de sælger bl.a. bassin med bolde i. Alle siderne og bunden er lavet af deres skum, som er 100% fri for ftalater og som er blødt at tumle på, men som er fast nok til at holde formen, selv når der leges vildt. Et bassin med bolde er super sjovt for børn at kaste sig i, for det giver en enormt motorisk stimulans og giver fx vuggestuebørn en unik oplevelse af at mærke hele deres krop på en gang, hvilket ikke er nogen dårlig motorisk erfaring. Skummøbler kan hjælpe til at udvikle deres motorik og sætte skub i deres kropslige udvikling. Og børn elsker det, for de elsker at tumle, hoppe, springe, rulle, kravle og falde. Og alt det er super sundt for deres udvikling, og de behøver ikke engang få det at vide – den klarer de helt selv, og det er jo det smukke ved leg. Læs mere om et bassin med bolde i på legeskum.dk.

Skummøbler i smarte design

Hos Legeskum kan du finde mange forskellige skummøbler til børn. De sjove klodser, cylindre, trapezer og trapper i skum er enormt sjove for børn at kaste sig rundt i. De kan sammensættes til forskellige baner, udfordringer og forhindringer som passer til både store og små børn. Der er skummøbler i en bred vifte af forskellige former, som egner sig til både store og små børn. For de små er det en perfekt udfordring at prøve at kravle henover den tynde cylinder i skum, som kan rulle, hvorimod de større børn kan balancere på halvcylinderen og hoppe ned af skumtrapperne. Skummøbler kommer i mange forskellige former og passer til ethvert barn i ethvert stadie.

17. december 2020

Find en familieretsadvokat der tager hånd om din sag

Børn & Unge

Hos www.samvaersadvokaten.dk finder du et stærkt team af advokater med speciale indenfor området af samvær og familieret m.m. Derfor er de dit foretrukne sted at søge hjælp, når der er problemer i familien, som har brug for professionel hjælp. Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK finder du nemlig udelukkende erfarne, imødekommende og kompetente advokater, der har styr på alt indenfor sager, der har med familie vanskeligheder at gøre. Her søger de for, at tage hånd om din specifikke sag og finde den bedst mulige løsning for dig og de øvrige pårørende i netop jeres sag. Tøv aldrig med at række ud efter hjælp, når det er svært selv at overskue.

Uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller Fyn får du den rette familieretsadvokat

Familieretsadvokaterne hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har stort fokus på dit barns trivsel og velbefindende. Det tages alvorligt, at I alle kommer bedst ud af sagen, lige meget hvordan jeres situation ser ud til at starte med. Alle familieretsadvokater hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har arbejdet med forskellige konstellationer af tidligere sager, der har med familieret at gøre. Derfor kan du trygt tage kontakt til en af de dygtige advokater, som vil hjælpe jeres familie gennem en svær og vanskelig tid. Der er flere fordele ved at vælge en advokat til jeres sag hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. Her er der både fuldstændig styr på det nye skilsmissesystem, samtidig med at der samarbejdes med børnepsykologer. På den måde er der dækket ind på alle aspekter, både på det juridiske og menneskelige plan, af jeres sag. Familieretsadvokaterne hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK dækker sager over hele landet, så uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller Fyn, har du mulighed for at søge hjælp hos deres stærke team.

Lige meget hvilken form for familierelateret sag, du står i, er du sikker på at kunne hente kyndig og professionel hjælp hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. 

15. december 2020

Natbleer og stofbleer til din baby på pusleriet.dk

Børn & Unge

Hos www.pusleriet.dk finder du alt til mors og babys hverdag. Hvad end du er på udkig efter produkter til mor, vask og pleje, produkter til en grønnere hverdag eller noget helt fjerde, så finder du det her. Pusleriet har et stort og kvalitetsbevidst sortiment af bleer, hvor du finder mange forskellige varianter, bl.a. natbleer, stofbleer og mange flere.

Se udvalget af natbleer hos Pusleriet

Her på siden finder du Pusleriets store og varierede sortiment af natbleer til dit barn. Natbleerne fra Pusleriet er alle af højeste kvalitet, der sikrer dit barn både en komfortabel og sikker nat. Tag selv et kig på det flotte sortiment, hvor du finder en lang række natbleer i søde designs, flere størrelser, forskellige materialer m.m. Hos Pusleriet går de dog op i høj komfort og god kvalitet - derfor er natbleerne både åndbare og formsyede, så dit barn ikke føler sig utilpas og vågner op i en våd seng. Her er du altid sikret skånsomme, naturlige produkter til dit barn, så I er sikret det bedste på markedet.

Moderne stofble i absolut topkvalitet

Her præsenteres du for det imponerende udvalg af moderne stofbleer og tilbehør hertil. Hos Pusleriet finder du de absolut bedste stofbleer, der er at finde på markedet. Blandt stofbleerne kan du nemt spore dig ind på netop den variant, du er på udkig efter til dit barn - vælg bl.a. mellem bindebleer, all-in-one bleer, lomme- og badebleer, formsyede bleer og meget mere. På den måde er det ikke svært at finde netop den variant, der er behov for hjemme hos jer. Du finder desuden også tilbehør til stofbleer, såsom blepapir, vaskeklude, indlæg og underlag m.m.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af produkterne til dit barn, men handl hos Pusleriet i dag. Her finder du både de bedste priser og kvaliteter på markedet.

02. november 2020

Økologi til baby og miljøvenlige julegaver på gagron.dk

Børn & Unge

Julen handler ikke kun om gaver, men allermest om kærlighed. Derfor er det selvfølgelig oplagt også at vise kærlighed til Moder Jord i denne tid på året. Du finder både bæredygtigt bestik til julefrokost og miljøvenlige julegaver på gagron.dk, som også har et stort økologisk udvalg til babyer på hjemmesiden.

Køb miljøvenlige julegaver og julepynt online

Gågrøn forhandler miljøvenlige julegaver, men også hyggeligt bestik til den bæredygtige julefrokost. Der er en skøn tradition hos danske virksomheder om at afholde firmajulefrokost, og her er der selvfølgelig ikke mange, som gider at stå med en kæmpe opvask i de sene nattetimer. Derfor vælger en del at købe engangsbestik til julefrokost, og det kan man nu gøre bæredygtigt på gagron.dk, der har oprettet en stor kategori med alt til juletiden. Det betyder, at du også finder julepynt, adventsgaver og alt til julehygge online. Flere og flere danskere er begyndt at ønske sig miljøvenlige julegaver, og det er nemt at finde den rette på www.gagron.dk, som gerne vejleder dig i julegavevalg. Tøv ikke med at tage kontakt til en venlig ekspedient bag Gågrøn!

Shop økologi til baby hos Gågrøn

Du finder altid et stort udvalg af økologi til baby hos Gågrøn, der tilbyder bæredygtige løsninger til børn og babyer - alt sammen til gode priser. Vælg imellem ægte kvalitet til barn og baby på gagron.dk, som bl.a. forhandler babysengetøj, madkasser og service i skønne farver og i bambus. Køb også snackposer, smoothieposer, ispindeforme og en del andet i økologiske materialer. Det er forståeligt at mange forældre vælger at vægte de økologiske produkter til babyen højest. Det er rart at kende til nogle bæredygtige webshops, og Gågrøn er en af dem, hvor man sjældent kommer til at gå forgæves. For udover at sælge alt i økologi til baby, så finder man selvfølgelig også miljørigtige produkter til en selv og kæresten. Kig nærmere online på gagron.dk, som tilbyder fri fragt over 299 kroner.

Bestil miljøvenlige julegaver og økologi til baby online fra et stort udvalg hos Gågrøn.

29. september 2020

Matematikspil og Quercetti legetøj - Lærerig leg og underholdning

Børn & Unge

Der findes i dag mange interessante matematikspil med tal, som kan underholde både børn og voksne. Det er altid en god idé med spil, der også giver et læringsudbytte. Legebyen.dk forhandler mange af disse, men også institutionslegetøj fra Quercetti, som du også kan læse mere om her. Eller du kan klikke direkte ind på www.legebyen.dk.

Matematikspil til gode priser - Stort udvalg på www.legebyen.dk

Lær at regne med matematikspil. Det er sjovt for både børn og voksne at spille med tal i fokus, og hos Legebyen.dk finder du rigtig mange matematikspil, der kan give timevis af underholdning gang på gang. Det er f.eks. et matematikspil som Matador, hvor man regner med sedler, og hvor det i sidste ende handler om at tilegne sig flest penge. Der findes også spil som Mastermind, der tester deltagernes logik. Triominos og Dåsekast er også nogle populære matematikspil. Se alle de mange matematikspil med tal på www.legebyen.dk, der gerne hjælper jer med at vælge det rette.

Køb Quercetti legetøj til institutioner med hurtig levering

Legebyen.dk tilbyder også Quercetti legetøj, der især er henvendt til institutioner. Quercetti er lig legetøj med indlæring for øje. Det er ikke en nyhed og på ingen måde den nyeste dille. Nej, fordi Quercetti har produceret legetøj igennem 70 år, og god kvalitet og inspirerende legetøj går aldrig af mode. Derfor er dette italienske mærke stadigvæk et hit den dag i dag. En af de populære muligheder fra Quercetti er deres kuglebane, som kan bygges på mange forskellige måder. Det er noget, som mange af os selv kan huske fra SFO’en, og som stadigvæk findes i diverse danske fritidsordninger og institutioner. Køb kreativt legetøj fra Quercetti til stærke priser hos Legebyen.dk, som også tilbyder hurtig levering og naturligvis et kæmpe udvalg også fra andre brands!

Kigger du efter matematikspil eller andre typer af underholdende og glædesskabende spil til hele familien? Eller søger du efter det sjove institutionslegetøj fra Quercetti? Så kommer du til at elske Legebyen.dk og deres omfattende sortiment med 365 dages udvidet returret.

20. september 2020

Læs om forældremyndighed og Familieretshuset i denne artikel

Børn & Unge

Leder du efter et advokatfirma, der har specialiseret sig i forældremyndighed, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her foraeldremyndighed.dk, hvor ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK giver dig indblik i bl.a. Familieretshuset.

Få advokathjælp til forældremyndighed hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK

Tager du et kig på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres virke som advokatfirma. ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har i mange år specialiseret sig i forældremyndighed, og kan derfor tilbyde dig rigtig god hjælp til din sag. Forældremyndighed kan ofte være en svær sag og en svær situation for forældrene at stå i, og derfor kan det være rigtig godt for dig at benytte dig af et advokatfirma, der arbejder med forældremyndighed og derfor vil kunne føre dig igennem din sag sikkert og godt. Har du nogle spørgsmål til forældremyndighed og hvad de kan tilbyde dig i din sag, så er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, og få en snak med dem om din situation.

Familieretshuset - Læs mere på foraeldremyndighed.dk

Har du brug for vejledning og rådgivning i din sag, kan du derfor med stor fordel kontakte deres advokatfirma, og få hjælp til din sag. Det kan være svært at overskue ens situation, når man står midt i en skilsmisse og skal finde ud af hvordan I skal fordele myndigheden over jeres børn, og derfor er det afgørende af have en god advokat, der kan føre jer igennem Familieretshuset eller længere. I Familieretshuset kan du og din partner få rådgivning og hjælp til at håndtere jeres livssituation og de problemer, som den skaber for jeres familie. Er du i tvivl om hvad Familieretshuset kan gøre for dig, kan du altid kontakte dem over telefonen, og få en snak med dem.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og orienter dig i dine muligheder for at få en god advokat, der kan stå ved din side.

06. august 2020

Mini-Skolen.dk - Matematik kursus og læsekursus til børn med vanskeligheder i folkeskolen

Børn & Unge

Hvis dit barn har brug for ekstra faglig støtte i skolen, så er Mini-Skolen.dk i Egå måske noget for jer. Tilmeld dit barn et matematik kursus eller et læsekursus for at højne dit barns niveau.

Book et matematik kursus til dit barn på www.mini-skolen.dk

Hvis dit barn har for store faglige udfordringer i skolen, så tjek Mini-Skolen.dk i Aarhus ud. Her tilbydes bl.a. et godt matematik kursus til børn med faglige vanskeligheder, og her kan børn samles op på tværs af niveauer og kompetencer. Der er mange børn, som har problemer med matematik, og det skyldes ofte at der er huller i deres viden. Dette gør det svært for børnene at bygge ovenpå, for det er som om, fundamentet er usikkert. Disse huller skal lappes, før børnene kan bygge ovenpå, for det er sådan matematik fungerer. Det hele starter ved det helt simple, og siden bliver det mere og mere kompliceret, men alle kan faktisk lære det. Der skal bare den rigtige pædagogik til, og et intensivt matematik kursus med få elever på holdet vil mærkbart højne dit barns niveau. Hos www.mini-skolen.dk tilbyder Karla Jensen, som er uddannet folkeskolelærer med over 20 års erfaring, matematik kurser til børn med faglige udfordringer.

Læsekursus - Har dit barn svært ved at følge med?

Mini-Skolen.dk har også et super godt læsekursus for de børn, der har problemer med at lære at læse. Der er forskellige kurser, og der er også et for både børn og forældre, hvor de lærer at arbejde sammen således, at forældrene selv bliver uddannet i læsecoaching for deres børn og i fremtiden kan arbejde med at udvikle deres børns læsefærdigheder. Mange børn oplever vanskeligheder med at læse, men det er faktisk noget, som alle kan lære. Man skal bare bruge metoder og pædagogikker, som passer til de enkelte elever. Og det er netop det, som Karla Jensen er ekspert i, da hun i over 20 år har undervist i folkeskolen samt på specialskoler for børn med særlige udfordringer og behov. Find et godt læsekursus til dit barn og giv dit barn et skub i den rigtige retning. Der tilbydes både holdundervisning og solo kurser i læsning. Læs mere om de gode læsekurser i Aarhus på siden.

01. august 2020

Rebus Aps - Køb leggings med print og børnetøj i lækker kvalitet

Børn & Unge

Rebus Aps sælger mange forskellige slags legetøj til børn, samt børnetøj som fx flotte leggings med print. Læs med her.

Flotte leggings med print forhandles

Rebus Aps sælger alt i børnetøj i høj kvalitet, og hvis du skal bruge flotte leggings med print, så kan du finde mange forskellige sjove og spændende bud. Der er flere forskellige mærker, som laver leggings i høj kvalitet med mange forskellige sjove og flotte prints. Børn elsker tøj med print, for det er jo sjovt at have fx søde hundehvalpe eller kattekillinger på sin trøje, og det samme kan siges om bukser og strømpebukser. Der er bl.a. et mærke, som hedder Name It, som laver mange forskellige super flotte leggings med blomsterprint, som er super smukke og perfekte til alle børn. De flotte leggings med print er lavet i bedste kvalitet, og vil helt sikkert være noget for dine unger, hvis de kan lide flotte blomster og spændende planter, som er printet på deres tøj. På siden rebusshop.dk kan du finde mange forskellige slags børnetøj i høj kvalitet og til gode priser.

Flot børnetøj fra udvalget på rebusshop.dk

Hos Rebus Aps finder du et bredt udvalg af børnetøj til både vuggestuebørn og børnehavebørn samt skolebørn, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. De mange forskellige spændende mærker laver godt tøj i bedste kvalitet, og du kan være sikker på, at alt hvad du finder i butikken, er i super kvalitet og helt sikkert vil være lige noget for dig. De mange forskellige spændende bud, der findes på smukt tøj, sælges til gode priser, og der er børnetøj med print, strik, hatte, sko, toppe, leggings, jakker, bluser og meget mere i butikken til lave priser. Du kan shoppe online og være sikker på at få hurtig levering og god kundeservice. Børnetøj skal være i høj kvalitet, så det sidder komfortabelt på børnene og det er netop den slags tøj til børn, du finder i butikken, hvor der er mange forskellige mærker at vælge imellem.

04. juli 2020

Flot udvalg af babycykler og børnetøj af Hust & Claire

Børn & Unge

Hos Luksustrolden er der altid gode muligheder for at handle kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment indeholder bl.a. babycykler og lækkert børnetøj fra Hust & Claire, som findes til konkurrencedygtige priser.

Køb en babycykel hos Luksustrolden

Luksustrolden byder på fine babycykler, i den bedste kvalitet. De forskellige babycykler fås i farverne lilla og mint, og er egnet til helt små børn. Med babycyklerne kan små børn aktiveres på de trehjulede cykler, hvor de kan skubbe sig afsted med benene. Babycyklerne er en god måde at få babyer og børn til at bevæge sig noget mere, og øve sig på barnets balance. Babycyklerne hos Luksustrolden fås til gode priser, så alle kan være med. De smarte babycykler kan også klappes sammen, så de kan tages med på ferie eller lignende. Derudover kan der også monteres eller afmonteres pedaler, så barnet kan vokse med deres babycykel. Læs mere om dine muligheder på www.luksustrolden.dk og find dit barns næste babycykel.

Hust & Claire tøj til børn - Shop på luksustrolden.dk

Luksustrolden byder også på forskelligt børnetøj fra Hust & Claire, som fås i høj kvalitet. Sortimentet indeholder bl.a. shorts, bukser, trøjer, kjoler, jakker og meget andet. Der findes både tøj fra Hust & Claire til drenge og piger, så alle kan være med, til at nyde det fine tøj. Tøjet fås i mange forskellige farver, som fx blå, cuban sand, sort, hvid, rose og mange andre flotte farver. På den måde kan dit barns tøj altid passe til årets sæson. Alt tøjet fra Hust & Claire er fremstillet i gode materialer, så den bedste komfort for barnet fås. Herunder bukser med indbyggede elastikker i taljen, så de ikke strammer på barnet. Undersøg dine muligheder yderligere på www.luksustrolden.dk og find noget nyt lækkert tøj til dit barn, fra Hust & Claire.

Besøg Luksustrolden allerede i dag, hvis du er på udkig efter en ny babycykel eller tøj til dit børn.

15. juni 2020

Find alt lige fra sjove legetæpper til udendørs sandlegetøj hos Legebyen.dk

Børn & Unge

Besøger du Legebyen.dk lige nu, bliver du præsenteret for et af landets absolut bedste udvalg inden for legetøj i alverdens forskellige kategorier. Det gælder også hvis du gerne vil købe et fint legetæppe til dit barn, der giver anledning til mange timers sjov. Har I sandkasse i haven, er udvalget i sandlegetøj helt sikkert også noget der vil være et hit hos både piger og drenge. Læs mere om legetøjet i artiklen herunder.

Diverse legetæpper

Legetæpper har været populære på børneværelser og i fritidsordninger i mange år. Ser man hvor flotte legetæpper man kan få nu om dage hos Legebyen.dk og lignende forhandlere, er det egentlig ikke så overraskende at det er tilfældet. Hos dem finder man en masse fine legetæpper, hvor børnene kan hygge sig med at lege med biler, enten alene eller sammen med vennerne. Alle legetæpper du finder i kataloget hos www.legebyen.dk er desuden produceret i ekstra god kvalitet, hvilket sikrer at man få god værdi for pengene når man vælger dem. Klik selv forbi forhandleren, og se det fine udvalg.

Sandlegetøj perfekt til sommeren

Udover legetæpper, er der selvfølgelig også en masse andre slags legetøj du kan vælge imellem hos den danske webbutik. Det gælder også inden for kategorien sandlegetøj, hvor der lige nu er et fint udvalg at vælge imellem. Uanset man kigger efter sandlegetøj til sit barn fordi I skal en tur på stranden eller fordi I har sandkasse hjemme i haven, kan man med sikkerhed finde hvad man søger hos den danske webbutik, der blandt andet har haveredskaber og trillebøre, køretøjer samt andre typer sandkasselegetøj. Alt sammen til ganske fine priser, lige som ovre i kategorien med legetæpper. Husk i øvrigt at der er mulighed for afhentning når man køber både sandlegetøj, legetæpper og andre typer legetøj hos forhandleren.

01. juni 2020