lørdag 18. maj 2024

Børn & Unge

Skal dit barn have nyt børnetøj eller legetøj? Så finder du en masse produkter fra gode forhandlere her på siden. Det kan være dyrt at handle ind til barnet, hvis man gør det ved den første og bedste forhandler, man finder. Så det er en god idé at gøre lidt research. Derfor har vi samlet pressemateriale, nyheder og spændende artikler om børnetøj, legetøj og meget mere til de mindste. Du finder også kvalitetstøj til din baby og legetøj, sutteflasker osv. Så sørg for, at du gør en god handel og får mest for pengene og tag et kig her på siden. God fornøjelse!

Lad dine børn sætte trends med Neutrals børnetøj

Børn & Unge

Meget af det børnetøj der findes på markedet spænder vidt i både farver og mønstre, men sommetider kan det være det helt neutrale tøjvalg, der springer mest i øjnene. For i en verden hvor mange forsøger at skille sig ud, er det da efterhånden de, der ikke forsøger at skille sig ud, der gør det allermest. Her kan du bliver klogere på, hvordan valget af Neutrals børnetøj fra Fair Tee er en ganske original måde, at skille sig ud fra mængden på. 

Elegant i al sin enkelhed

Neutrals børnetøj er enkelt i designet, og det er netop denne enkelhed, der gør tøjet så elegant. De rene linjer og fraværet af overdrevne mønstre eller farver vil lade omverdenens fokus trække mod skønheden af dit barn fremfor dit barns tøj. Det vil give dit barn mulighed for, at lade dets personlighed trænge frem til verden. 

Kvalitet der tåler leg

Noget der er så sikkert som, at solen er varm, er at børn godt kan lide at lege. Og dette forårsager selvfølgelig engang imellem, at deres tøj går i stykker. Men køber du eksempelvis økologisk tøj og sportstøj af højeste kvalitet hos Fair Tee, vil du sikre dig, at dit barn kan lege frit, uden at du skal bekymre dig om, at de kommer hjem med huller i tøjet. Med Neutrals børnetøj kan du sikre dig at have god samvittighed og et bekymringsfrit sind, samtidig med at dit barn er ude at udforske verden med leg og humør.

Tidløs stil

Det er ikke kun i voksenmoden, at tiderne skifter, og trends kommer og går som tidevandets frem- og tilbagetog. Der er derfor meget at tænke på og overveje, hvis man ønsker at følge være forrest i bevægelsen. Men i en travl hverdag kan det være svært også at skulle orientere sig omkring, derfor er det nemt med eksempelvis Neutral børnetøj at tilkoble sig den tidløse stil, som aldrig vil være outdated. Har du flere børn af forskellige køn kan disse uden problemer dele tøj og den yngre kan overtage den ældres, når det ikke længere passer. For de vokser jo, de kære små, det ved vi. Der er altså også penge at spare, da du bliver fri for at skulle tænke i køn, da alt Neutral børnetøj vil gå godt til ethvert barn af ethvert køn i enhver tid.

Sæt dine børn fri til leg og spil med Neutrals børnetøj, og du vil kunne slappe af, mens de nyder den nye verden.

27. oktober 2023

Giv dit barns fantasi frie tøjler med Magna-Tiles

Børn & Unge

Når du skal finde legetøj til dit barn, vil du naturligvis gerne finde noget, som barnet kan lide. Det skal være sjovt og underholdende. Men derudover vil du som forælder også gerne have, at legetøjet hjælper med dit barns udvikling. Derfor er det altid en god idé med legetøj, der kan begge dele -og det kan Magna-Tiles®.

Magna-Tiles® er magnetisk konstruktionslegetøj, som dit barn kan bygge med i timevis. Det er både sjovt og udviklende. Hos Legebyen.dk finder du et stort udvalg af Magna-Tiles®. Når du bestiller for mindst 499 kroner hos webshoppen, får du i øvrigt også gratis fragt. Gør derfor en god handel allerede i dag ved at besøge Legebyen.dk

Magnetisk magi i fantastiske farver

Magna-Tiles er ikke blot magnetiske figurer, som dit barn kan bygge med. De er også nøglen, der kan hjælpe med at låse op for det fantastiske kreative potentiale, som dit barn uden tvivl besidder.

Magna-Tiles kommer i mange forskellige farvekombinationer, så dit barn har mulighed for at skabe netop den kreation, han eller hun ønsker. De mange farver giver også rig mulighed for at øve farvegenkendelse og udforske nuanceforskelle.

En verden af læring gennem leg

Børn lærer allerede bedst, når de leger. Under legen bliver læringen nem og ligetil. Her er der ingen tvang til at forstå tingene på en specifik måde. Når du investerer i Magna-Tiles til dit barn, har dit barn mulighed for at lære om:

  • Farver
  • Former
  • Mønstre
  • Symmetri
  • Magnetisme

Derudover træner dit barn også sine finmotoriske færdigheder, når han eller hun bygger med de fine brikker. Derudover er Magna-Tiles også med til at give dit barn 3D-byggefærdigheder. Det styrker både dit barns rumlige forståelse såvel som hans eller hendes problemløsningsevner.

Find meget mere legetøj hos Legebyen.dk

Det er ikke kun Magna-Tiles, som du kan finde hos Legebyen.dk. Tværtimod kan du finde en masse legetøj til fine priser. Som nævnt får du gratis fragt, når du bestiller for mindst 499 kroner. Derfor kan du virkelig gøre et kup ved at bestille en større ordre hjem på én gang. Måske kan du købe både jule- og fødselsdagsgaven på samme tid?

Uanset om du leder efter Magna-Tiles, eller noget helt andet legetøj, finder du altid et stort udvalg af høj kvalitet hos Legebyen.dk.

25. oktober 2023

Skab ro og sikkerhed med en fremtidsfuldmagt

Børn & Unge

Der kan faktisk være mange gode grunde til at anskaffe dig en fremtidsfuldmagt – også selvom det måske ikke lige er noget, der virker presserende i hverdagen. En fremtidsfuldmagt kan nemlig give en høj grad af tryghed og ro omkring fremtiden.

Har du tænkt over, hvem der skal træffe vigtige beslutninger – personlige som økonomiske – hvis du en dag ikke selv kan? Det er måske ikke det mest oplivende emne at tænke på, men ikke desto mindre kan det være et vigtigt spørgsmål at stille sig selv. 

På den måde kan du sikre dig, at det er dig, eller nogen du stoler på, som træffer beslutningerne. Det kan du gøre ved hjælp af en fremtidsfuldmagt.

Dét kan du med en fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er din garanti for, at du selv er herre over de vigtige beslutninger i din fremtid. Således kan du selv bestemme, hvem der skal træffe beslutninger for dig i forbindelse med sygdom. 

Du kan også undgå, at instanser som Familieretshuset træffer afgørelser for dig. Derudover kan du give fuldmagt til specifikke forhold eller til samtlige personlige eller økonomiske forhold. Fremtidsfuldmægtigen kan således træffe afgørelser i en række personlige og økonomiske henseender.

Økonomiske forhold kan eksempelvis være, hvis du skal sælge dit hus eller måske din bil eller dit sommerhus. Det kan også være, hvis du skal opsige eller underskrive et lejemål eller betale regninger. Personlige forhold kan være, hvis du skal ansøge kommunen om hjemmehjælp, ansøge om tilskud til medicin eller have aktindsigt i din journal hos lægen. 

Tryghed langt ud i fremtiden med Minearvinger.dk

Det virker måske omsonst at tænke langt ud i fremtiden. Ikke desto mindre er det dét, der skal til, hvis du gerne vil sikre dig, at den bliver tryg og ønskværdig. På minearvinger.dk kan du gøre meget for at fremtidssikre både dig og din familie, så de kommende år bliver trygge for alle.

Hos de uddannede jurister kan du også få et skræddersyet testamente, der sikrer din primære arving såvel som andre, du ønsker, skal arve dig. Et skræddersyet testamente gør det blandt andet muligt, at din ægtefælle som arving kan arve hele 37,5% mere. 

Det gør det også muligt, at din samlever kan være din arving, og i det hele taget kan du fordele din arv, som du ønsker det. Der er altså mange gode grunde til at tænke i fremtidssikring, både når det kommer til fremtidsfuldmagt og testamente.

23. april 2023

De bedste brands på markedet, såsom New Balance sko og The North Face jakker

Børn & Unge

Lad dig inspirere til ny garderobe hos www.toldyouso.dk, der altid ligger inde med de lækreste og mest kvalitetsbevidste sortimenter af tøj, sko og accessories til både juniors, teens og voksne. Her er der rig mulighed for at finde noget, der falder i din smag. Dog vil du også kunne finde items, der kan udfordre din stil og udvide din horisont. Mulighederne er mange, når du handler hos Toldyouso.dk, der bl.a. ligger inde med sortimenter af Vans og New Balance sko, The North Face jakker og meget andet. Shop for over 300 kr. og få fri fragt. Her leveres din ordre hurtigt og sikkert. 

Shop de fedeste New Balance sko fra Toldyouso.dk

Mere populære sko end New Balance sko er svære at finde. Hos Toldyouso.dk forhandler de et imponerende udvalg af netop New Balance sko, som du kan tage et kig på. Fælles for alle New Balance sko er, at de er unisex, så både piger og drenge kan gå med dem. Derudover er alle New Balance sko kendetegnet ved at være utroligt fede og stilede, og så passer de fleste af dem til ethvert outfit. Tøv derfor ikke med at gå på udkig efter lige netop det par New Balance sko, du ønsker dig eller ikke vidste du manglede. Her findes mange forskellige modeller og designs i flere farver og materialer, alt efter hvad du synes bedst om. Du finder både tidens allermest populære modeller, men kan også finde klassikere og nyere af slagsen. Med andre ord er dette stedet, du finder dine nye New Balance sko.

Hold varmen med en The North Face jakke i høj kvalitet

Vil du være sikker på at købe dig en jakke af høj og holdbar kvalitet, som du kan få glæde af længe? Så er det en The North Face jakke, du skal på udkig efter. Hos Toldyouso.dk finder du et helt udvalg af The North Face jakker, som alle er af lækreste kvalitet, som du kender den fra brandet. The North Face jakker er kendte for at være varme og lækre, og så er modellerne cool og passer til både piger og drenge, som du også vil få det at se i sortimentet. Lige meget om du er til enkeltfarvede modeller eller farverige af slagsen, så kan du finde det her, hvor de gør en dyd ud af at ligge inde med The North Face jakker for enhver smag. Udover jakker fra The North Face finder du også veste, som er perfekte i overgangsperioderne, f.eks. mellem efterår og vinter, forår og sommer.

29. september 2022

Vælg erfaren og god samværsadvokat i børnesager

Børn & Unge

Find den helt rigtige advokat i børnesager hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Dette store team hjælper dig på vej med din specifikke sag i Familieretten, sådan at der bliver taget godt hånd om både dig og dit barns behov. Find din samværsadvokat allerede i dag på samvaersadvokaten.dk.

God samværsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Når man skal vælge den rigtige samværsadvokat er det vigtigt at tage sig god tid, så man er sikker på, at et både stærkt og holdbart samarbejde indgås. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik opererer en samværsadvokat derfor altid med arbejdsmetoder, der fokuserer på at sikre både dig og dit barns trivsel. En samværsadvokat er nemlig jeres holdepunkt i sager, der ofte er hårde at gå igennem for både barnet og den voksne. I opbygger derfor et samarbejde, der bygger på tillid og konstruktive dialoger med jeres nye advokat, sådan at alle både støttes og skånes bedst muligt. En samværsadvokat arbejder altså altid med målet om at varetage jeres interesser bedst muligt. Dette gælder uanset om I frygter tvangsfjernelse eller har problemer med bopæl og samvær. En samværsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik har nemlig erfaring med alle de problemer, der kunne opstå i forbindelse med en skilsmisse. De er derfor din ekspert i alle typer børnesager.

Vær sikret god forståelse fra advokat i børnesager

Find din advokat i børnesager på www.samvaersadvokaten.dk. En advokat i børnesager herfra er nemlig ekspert i skilsmissebørn, og brænder derfor for at løse de mange problemer, der kan opstå forældre imellem, når de befinder sig midt i en skilsmisse eller separation. Når du indgår et samarbejde med en advokat i børnesager fra dette advokatfirma, mødes du af et passioneret menneske, der igennem en interesse for jura altid vil forsøge at komme frem til den bedste løsning for både dig og dit barn. En advokat i børnesager fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik er nemlig altid en stærk samarbejdspartner, der i kraft af sin fagligt stærke profil ofte når frem til det bedste udfald i enhver given situation. Deres solide faglige ballast bygger for eksempel på, at alle samværsadvokater har en fortid som jurister i Statsforvaltningen. Denne fortid betyder, at en advokat i børnesager fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik har et indgående kendskab til begge sider af bordet, hvilket gør deres arbejde en hel del mere nuanceret og professionelt. Ydermere lægges der altid stor vægt på en fortrolig og konstruktiv dialog med klienten gennem hele sagsforløbet, sådan at alle vinkler belyses korrekt.

Besøg Advokatfirmaet Strauss & Garlik på deres kontorer i enten Aarhus, København eller Odense, eller tag kontakt til en advokat allerede i dag på www.samvaersadvokaten.dk.

29. juli 2022

Klæd dit barn godt på med en Joha ulddragt eller MarMar body fra BabyRiget

Børn & Unge

Du kan trygt handle på Babyriget.dk, da alle produkterne er nøje udvalgt i forhold til kvalitet, design, bæredygtighed og komfort. Et af de mærker du kan se på hjemmesiden er Joha, der har fokus på tøj i uld. Derudover forhandles en MarMar body til både drenge og piger.

En Joha uldddragt i merinould holder dit barn varmt og tørt

På BabyRiget finder du tøj til børn i alderen i 0-8 år. Har du søgt efter børnetøj, har du måske set en Joha ulddragt. Joha har specialiseret sig i uld, hvilket er et materiale, der gør, at de små holder godt på varmen. En Joha ulddragt er lavet i rigtig høj kvalitet og er kendt for deres gode pasform. En Joha ulddragt regulerer temperaturen, så det er ideelt at have på både om sommeren og vinteren. Ulden i en Joha ulddragt absorberer fugt, så det kan holde dit barn tørt, og det bliver ved med at være behageligt at have på. Joha benytter merinould, hvilket sikrer dig uldtøj i den bedste kvalitet. Virksomheden har et udvalg bestående af alt fra body og heldragter, kjoler, bluser m.m. Det gør det let for forældre eller kommende forældre at købe det bedste til deres børn.

På www.babyriget.dk finder du en OEKO-TEX certificeret MarMar body

Virksomhedens sortiment inkluderer mærket MarMar Copenhagen, hvilket blandt andet dækker over alpaca bodyer. MarMar laver alt fra enkle bodyer, der egner sig godt som basisbody til bodyer med flæser eller fine print. Du har derfor mange muligheder, når du skal vælge din MarMar body til dit barn. Ønsker du en body, der er OEKO-TEX certificeret, så kan du trygt vælge en MarMar body. Sidstnævnte er der kun én sæson og bliver ikke produceret igen. Derfor gælder det om ikke at vente for længe, hvis du har fået øje på en MarMar body, som du har interesse for.

Tøjet på hjemmesiden er valgt med omtanke for miljøet og med fokus på, at det er rart at bære. Deres baby- og børnetøj er blevet testet grundigt og tåler at blive vasket mange gange. De har  dermed fokus på at minimere overforbruget af tøj. Blandt de spændende mærker ses Joha og MarMar Copenhagen, hvor du bl.a. kan købe en Joha ulddragt eller en MarMar body.

17. januar 2022

Forældreevneundersøgelse eller advokat i tvangsfjernelse? – Besøg tvangsfjernelse.com

Børn & Unge

Hvis din familie har brug for professionel hjælp til at komme ud af en svær situation, så er www.tvangsfjernelse.com stedet, du skal kontakte. Her er der mulighed for gratis advokathjælp, så du kan komme på rette spor med din sag. Advokaterne i tvangsfjernelse fra det dygtige team er specialiserede inden for området, så du kan få hjælp til alt fra familierådslagning til forældreevneundersøgelse og meget andet. Tag kontakt i dag og gør noget godt for din familie og jeres relationer.

Få en dygtig advokat i tvangsfjernelse hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

En advokat i tvangsfjernelse fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælper dig med at komme bedst muligt ud på den anden side af en svær og uoverskuelig situation i familien. Advokaterne i tvangsfjernelse tager hånd om din specifikke sag og går i dybden for at finde den bedst mulige løsning for netop jer. Lige meget hvor mange eller få, der er involveret, vil en advokat i tvangsfjernelse kunne hjælpe jer på rette vej. Når du allierer dig med en advokat i tvangsfjernelse fra det dygtige team, har du også resten af teamet i ryggen, som bakker dig op og gør det bedste de kan.

Find den bedste løsning for dit barn med en forældreevneundersøgelse

Mange tilbud kan tages i brug, når det handler om at løse en svær situation i familien. En forældreevneundersøgelse er et af disse tilbud, som Advokatfirmaet Strauss & Garlik tilbyder dig, når du har brug for hjælp til at afgøre, hvad der skal ske med jeres familie. En forældreevneundersøgelse er med til at afgøre forældrenes evne til at varetage deres børn ordentligt. På den måde er undersøgelsen til for barnets, og dermed også forældrenes, bedste. Tag kontakt til Advokatfirmaet Strauss & Garlik i dag for at få foretaget en forældreevneundersøgelse, der har alles velbefindende i sigte.

Tøv ikke med at kontakte Advokatfirmaet Strauss & Garlik for de bedste løsninger til netop jeres familie.

16. december 2021

Med en familieretsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik får du hjælp i sager om fuld forældremyndighed

Børn & Unge

Der er mange ting at tage stilling til, når du står midt i en sag om fælles eller fuld forældremyndighed. Med en erfaren familieretsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik ved din side er du godt hjulpet på vej i forhold til at holde styr på de mange paragraffer og regler i systemet. Læs mere her i artiklen.

Få styr på forpligtelser og rettigheder i forbindelse med fuld forældremyndighed

Hvis du står midt i en skilsmisse eller et brud med din partner, kan det være en god ide at have styr på reglerne omkring fuld forældremyndighed. For hvad betyder det egentlig, hvis den ene forælder har den fulde forældremyndighed? Det kan du finde god information om på foraeldremyndighed.dk, hvor du også kan finde en dygtig advokat med speciale i familieret, der kan hjælpe dig i netop din sag. Deres hjemmeside er overskuelig, og det er derfor nemt at finde den information, du har brug for. Her kan du blandt andet læse om dine forpligtelser og rettigheder, hvis du har fuld forældremyndighed over dit barn eller dine børn. På den måde er du både klædt godt på til en eventuel sag, og det er lettere at stille de rigtige spørgsmål, hvis du på et tidspunkt har brug for at hyre en advokat.

På www.foraeldremyndighed.dk finder du en familieretsadvokat i bopæl og samvær

Som nævnt ovenfor tilbyder Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælp fra en dygtig familieretsadvokat, der kan hjælpe dig i en sag om forældremyndighed, bopæl og samvær. Her har de selvfølgelig øje for dine synspunkter og ønsker, men frem for alt har de dit barns ve og vel for øje. Det kan være både stressende og frustrerende at være midt i en konflikt om vigtige spørgsmål om eksempelvis bopæl og samvær, og derfor kan det være godt at have en familieretsadvokat ved sin side, der kan holde overblikket. På den måde slipper du for at holde styr på lovgivningen og de forskellige paragraffer, og i stedet er det en dygtig advokat, der taler din sag. Besøg deres hjemmeside allerede i dag for at blive klogere på, hvordan en af deres familieretsadvokater kan hjælpe netop dig godt videre.

20. oktober 2021

MAMS og Philips Avent navnesutter i forskellige former

Børn & Unge

Navnesutten har altid et velassorteret udvalg af sutter klar til levering og har fuldt fokus på den gode kvalitet. Her skal man aldrig bekymre sig for, om der nu er skadelige stoffer eller lignende i sutterne, men kan i stedet shoppe sutter med ro i sindet og uden bekymringer. Butikken har flere gode mærker klar til levering, deriblandt MAM navnesutter, runde Philips Avent sutter samt flere andre. Læs mere om butik og katalog herunder.

Køb MAM navnesutter uden BPS og BPA på www.navnesutten.dk

MAM navnesutter er af den type, hvor man fuldt ud kan regne med, at kvaliteten er helt som den skal være, når man handler. Således er MAM navnesutter både BPA-fri og BPS-fri, hvilket altid er ønskeligt ved sutter. MAM navnesutter bliver udviklet i tæt arbejde med tandlæger og medicinaleksperter, ud fra et ønske om at støtte korrekt udvikling af både gummer og tænder. MAM navnesutter fås desuden i et væld af forskellige søde design, og med sikkerhed også en model som passer perfekt til dit barn. Med produktion helt tilbage fra 1976, er MAM sutter ét af de mest erfarne og roste mærker på markedet for sutter af gode grunde.

Runde Philips Avent sutter til salg - Hurtig levering

Udover MAM navnesutter, er der også flere andre gode mærker man kan vælge imellem, når man handler hos www.navnesutten.dk. Blandt andet Philips Avent sutter, deriblandt runde Philips Avent sutter. Runde Philips Avent sutter og resten af mærkets katalog er, præcis som MAM, kvalitetssutter som i høj grad henvender sig til kvalitetsbevidste forældre, der kun vil købe det bedste til deres børn.

Husk, at når du shopper runde Philips Avent sutter, MAM navnesutter eller andre slags sutter hos Navnesutten, opnår du en række gode kundefordele, f.eks. gratis fragt over 300,- samt hurtig levering. Som regel modtager man sutterne inden for 1-2 hverdage.

11. september 2021

Dukker inkl. Groovy Girls og BABY born - Legebyen.dk

Børn & Unge

Børn skal have mulighed for at lege med forskelligt legetøj, og netop det kan www.legebyen.dk hjælpe med. De har et bredt udvalg af meget forskelligt legetøj, der giver alle børn mulighed for at have det sjovt. I deres store sortiment finder du blandt andet dukker som BABY born og Barbie.

Spar penge på dukker fra de kendte serier

Dukker er noget, mange børn gerne vil lege med. Du kan hos Legebyen.dk finde et bredt udvalg af forskellige typer dukker inkl. Groovy Girls og Barbie. De er meget forskellige fra hinanden, og det gør også, at det er muligt at finde noget til alle børn. Dukker er en god måde for børn at lære empati samt give dem sociale kompetencer. De er også med til at udforske barnets fantasi og rollespilsevner. De vil også kunne lege med hinanden på andre måder, alt efter hvilke dukker de har. Det kan også være sjovt for de enkelte, at de kan skifte tøj og dermed eksperimentere lidt med mode. Du finder alle de dukker, du leder efter til dine børn hos www.legebyen.dk.

BABY born - en autentisk oplevelse for dit barn

Nogle børn elsker at have mulighed for at efterligne deres forældre, og med BABY born dukker kan de både efterligne forældre, men også lære at udvise omsorg. Du kan hos Legebyen.dk finde et udvalg af forskellige BABY born dukker, der kommer uden batterier. Det er alt sammen gennem leg og fantasi, som de kan lege med selv eller med deres venner. I udvalget af BABY born vil du også kunne finde forskelligt tøj og andet tilbehør, som er uundværligt, når dit barn har sådan en dukke. En BABY born dukke vil være uundværlig for dig, der gerne vil have, at dit barn har legetøj, der er sjovt, men også lærerigt, da de vil imitere, hvad forældrene selv gør. Du kan tage ind forbi www.legebyen.dk for at finde den rette BABY born.

02. september 2021

Kæmpe udvalg af legetøj hos Legebyen.dk - alt fra Viga trælegetøj til Wacky Wonders legespil

Børn & Unge

Legebyen.dk har et stort udvalg af spændende legetøj og babyudstyr. Du kan bl.a. finde Wacky Wonders legespil samt Viga trælegetøj i butikken.

De finurlige Wacky Wonders legespil

Hos Legebyen.dk kan du finde et stort udvalg af legetøj og spil til børn i alle aldre. Børn lærer, når de leger. Mange børn behandler deres følelser igennem leg, deres drømme og deres verdenssyn. Andre lege lærer børn at udvikle deres motorik, deres balance og kropslige kapaciteter. Der findes også spil, som har som formål at udvikle børnenes intellekt, imens de leger. Du kan bl.a. finde Wacky Wonders legespil i sortimentet, som har til formål at udvikle børnenes evner inden for fx matematik, stavning og logik imens de leger. Wacky Wonders legespil findes i mange forskellige udgaver, bl.a. labyrinter, regnespil, brætspil, memokort, fortællekort og spil, der har til formål at lære børnene at aflæse klokken på et ur. Disse sjove spil er udviklet af professionelle og giver en fantastisk indlæring, da børnene udvikler sig og lærer at læse, skrive, regne etc. imens de leger og har det sjovt. Læs mere om Wacky Wonders legespil på www.legebyen.dk.

Viga trælegetøj inkl. aktivitetstavler

Legebyen.dk sælger også spændende Viga trælegetøj, som du helt sikkert kender til fra daginstitutionen. Dette legetøj er lavet i træ og er derfor dejligt naturligt og indeholder ingen skadelige kemiske materialer. De laver bl.a. legemad, aktivitetstavler, byggeklodser, vægte, strygebrædder, legetøjsbiler og meget mere i træ, og de bløde runde design er et hit iblandt børnene. Du kan også finde spændende aktivitetstavler fra Viga trælegetøj, som fx kan monteres på væggene, hvor børnene kan flytte rundt på forskellige ting og få forskellige ting til at bevæge sig, fx farvede trækugler på en metalstang eller labyrintagtige former, med en monteret træklods, der kan bevæge sig igennem. Disse aktivitetstavler er smarte, da de kan monteres på væggen og derfor ikke lader legetøj ligge og flyde på gulvet. Der er ingen oprydning, og de er supersjove for børnene. Find et stort udvalg af Viga trælegetøj i sortimentet.

22. juli 2021

Ziigee.dk tilbyder kreativt sengetøj og lagen til børn, fx med Harry Potter

Børn & Unge

På Ziigee.dk finder du altid et stort udvalg af kreativt sengetøj til både drenge og piger, der kan gøre sengetid til en meget sjovere oplevelse. De har noget for alle og for enhver smag. Så uanset om dit barn er til Disney, Gurli Gris eller Harry Potter, så kan du finde det rigtige sengetøj hos Ziigee.

Gør sengetiden mere spændende med Harry Potter sengetøj

Hvis du eller dit barn er en kæmpe Harry Potter fan, så følg dette link og tag et kig på de forskellige Harry Potter sengetøj, du finder hos Ziigee. Deres hjemmeside rummer nemlig en masse forskellige muligheder for at få Harry Potter hjem på børneværelset. Det kunne f.eks. være deres sengetøj med selvlysende egenskaber, der lader dig og dit barn gå på opdagelse i det magiske univers, selv efter lyset er blevet slukket. Og vil du gerne matche sengetøjet om morgenen, så kan du på deres hjemmeside også få et Harry Potter kaffekrus til dig selv.

Lagen med seje figurer og farver til børn

Er det ikke lige Harry Potter, men i stedet Disney, Gurli Gris eller Paw Patrol, der er et hit hjemme hos jer, så følg i stedet nedenstående link. Det helt rigtige sengetøj eller lagen til børn findes måske her. På www.ziigee.dk finder du nemlig et bredt udvalg af sengetøj med små motiver af forskellige tegnefilmsfigurer og skønne farver, der passer både til piger og drenge. Det bløde sengetøj er desuden lavet af 100 % bomuld, der selvfølgelig er OEKO-Tex mærket, som betyder, at der ikke er skadelige stoffer i.

Hos Ziigee får du altid et bredt udvalg af kreativt sengetøj med en række forskellige velkendte figurer til skarpe priser. Tag et kig på deres hjemmeside allerede i dag og find lige præcis det sengetøj, der passer til jeres børneværelse.

03. april 2021

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper med regler vedrørende tvangsfjernelse

Børn & Unge

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er et advokatfirma, som tilbyder gratis hjælp til forskellige sager, som omhandler tvangsfjernelse. Advokatfirmaet kan bl.a. hjælpe med regler vedrørende tvangsfjernelse og generelt omkring tvangsfjernelse.

Regler vedrørende tvangsfjernelse

Der findes en lang række regler vedrørende tvangsfjernelse, som kan være svære at holde styr på. Derfor tilbydes der hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK altid god og professionel advokathjælp, til at forstå og holde styr på alle reglerne. De forskellige regler vedrørende tvangsfjernelse har stor betydning hvor hvordan din sag kan forløbe sig, da hver enkelt sag er forskellig. Regler vedrørende tvangsfjernelse er vigtige for dig, da mange forskellige faktorer skal spille en rolle for netop din sag. Holdet af seks specialister hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper din igennem din sag, på bedst mulige vis, så det bedste slutresultat kan opnås. Læs eventuelt mere om regler vedrørende tvangsfjernelse på tvangsfjernelse.com.

Bliv hjulpet igennem en tvangsfjernelse

Der tilbydes hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK altid gratis hjælp til tvangsfjernelse, hvis man står overfor en uoverskuelig situation derhjemme. Man får hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælp af et godt team af advokater, som vil gøre alt for at rådgive og hjælpe dig igennem din tvangsfjernelse. En tvangsfjernelse kan være nødvendig i visse sager, hvor barnet fx kan være i risiko for at tage alvorlig skade, af at blive boende hos forældrene. En tvangsfjernelse kan træde i kraft, hvis det er påvist at problemerne i hjemmet ikke kan løses, hvor kun en tvangsmæssig anbringelse er den eneste løsning, for at sikre barnets helbred. En tvangsfjernelse vil oftest træde i kraft, hvis der opleves vold i hjemmet, et alkoholmisbrug eller andre misbrug. Læs mere her tvangsfjernelse.com og find den helt rigtige hjælp til dit barn eller børn i risiko.

Klik ind på tvangsfjernelse.com, for at finde ud af mere om hvordan du kan modtage hjælp og læse mere om de forskellige regler.

08. februar 2021

Besøg samvaersadvokaten.dk, og få advokathjælp til børn og samvær

Børn & Unge

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har de blandt andet specialiseret sig i sager om advokathjælp til børn og samvær, f.eks. delt bopæl. Her sørger man for alle facetter af sagen, og for at give klienten den bedst mulige chance for at opnå det ønskede resultat. Holdet af advokater er dygtige og kompetente, og sørger for at gå grundigt til værks fra start til slut. Man har samtidig fokus på at gøre forløbet så mindst mulig ubehageligt for de involverede parter, hvilket naturligvis er ekstra vigtigt når børn er involveret. Læs mere herunder.

Kyndig advokathjælp inden for børn og samvær

Som advokatfuldmægtig tilbyder holdet af advokater fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK blandt andet advokathjælp til børn og samvær. I sager der involverer advokathjælp til børn og samvær, er det selvfølgelig ekstra vigtigt at man på en og samme tid fører sagen så godt som muligt, fra et rent teknisk standpunkt, men samtidig også at man som den der yder advokathjælp til sager om børn og samvær også sørger for at de menneskelige faktorer er på plads. Forstået på den måde at advokathjælp til børn og samvær f.eks. også inkluderer at man gør sig ekstra umage for at skabe et trygt forløb for de involverede parter. Det er teamet af advokater til sager om advokathjælp til børn og samvær fra ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK heldigvis også dygtige til, og de skal nok sørge for at hele sagen forløber så godt som muligt. Læs mere på samvaersadvokaten.dk.

Sager vedr. delt bopæl

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK varetager blandt andet sager om delt bopæl. I april 2019 kom der nye regler på området for skilsmisse og delt bopæl, der blandt andet indebærer en såkaldt reflektionsperiode på tre måneder, i forbindelse med skilsmisse uden forudgående separation. På www.samvaersadvokaten.dk har man samlet en god mængde brugbar information omkring delt bopæl. Besøg eventuelt selv siden, hvis du gerne vil vide mere om delt bopæl og advokathjælp til børn og samvær.

04. februar 2021

Lirum Larum Leg byder på alt i bamser og modellervoks

Børn & Unge

Kunne du tænke dig at finde frem til en hjemmeside, der byder på alt, du har brug for til dit barn? Så bør du overveje at klikke dig ind hos Lirum Larum Leg, hvor de byder på et stort sortiment af forskellige slags produkter. Her finder du alt fra teddybjørn til modellervoks og meget andet, som du med fordel kan tage et kig på, når du klikker dig ind forbi www.lirumlarumleg.dk.

Køb bamser i forskellige slags, som kanin, pingvin og mange andre

Uanset om du leder efter en god gave, du kan give til et barn du holder af eller om du søger noget nyt og godt legetøj, der kan holde dit barn beskæftiget med leg og læring, er Lirum Larum Leg det helt rette sted at søge. Her byder de på et både stort og varieret udvalg af legetøj, hvor du for eksempel kan finde frem til en blød teddybjørn. Disse kommer i flere forskellige slags, som kanin, pingvin og flere andre, hvor du kan være sikker på, at finde noget for børn i alle aldre. Med en teddybjørn herfra er du sikret en sød bamse, der kan blive dit barns trofaste ven og følge barnet i mange år. Find udvalget på www.lirumlarumleg.dk.

Lad dit barn være kreativ ved hjælp af modellervoks

Foruden teddybjørne byder Lirum Larum Leg også på et væld af andre gode muligheder for dig, der er på udkig efter noget nyt til dit barn. Ønsker du for eksempel at finde en kreativ og hyggelig aktivitet for dit barn, hvor kun fantasien kan sætte grænser for, hvad der kan laves af figurer? Så er modellervoks den helt rette mulighed. Med dette kan der både formes sjove dyr, figurer og meget andet. Modellervoks herfra kan du være sikker på at finde af god kvalitet fra mærker som Ailefo, Djeco og flere. Finder du frem til noget modellervoks eller andet for dig, byder hjemmesiden desuden på hurtig levering og fri fragt over 999,-. Find de mange gode muligheder på www.lirumlarumleg.dk.

05. januar 2021

Bestil symmetriske sutter med navn på www.navnesutten.dk

Børn & Unge

Navnesutten sælger sutter med navn til gode priser. Du kan bl.a. finde flotte symmetriske sutter i sortimentet, som du kan få indgraveret dit barns navn på. Læs mere her.

Stort udvalg af sutter med navn fra Avent, MAM m.fl.

Navnesutten sælger sutter med navn, og de indgraverer navnene så de ikke kan vaskes væk – heller ikke, hvis sutten skoldes. Hvis du har et barn, så kender du helt sikkert til, at du afleverer barnet med en rød sut i munden i vuggestuen, og når du henter det igen, er sutten blå. Det er stort set umuligt at holde styr på sutter i fx daginstitutioner eller når der er flere andre børn. Men med sutter med navn bliver det pludselig ingen sag at få den rigtige sut med hjem. Hvis du gerne vil give dit barn en super god sut i højkvalitet, så er det på navnesutten.dk du skal lede. Her finder du mange forskellige smukke sutter i sjove farver og med mønstre og motiver. Du kan finde mange forskellige spændende og flotte sutter med navn, som dine børn vil elske. Find de mange flotte sutter fra bl.a. Nuk, BabyNova og Elodie Details på siden.

Symmetriske sutter - den perfekte sut!

Navnesutten har alt i flotte sutter fra de bedste mærker, der laver sutter uden skadelige ingredienser, og du kan helt sikkert finde en perfekt sut til dit barn. Hvis du leder efter symmetriske sutter, så kan du finde gode modeller fra Baby-Nova, Esska, Maxibaby og mange flere anerkendte producenter. Du kan finde flotte farver, dyremotiver og selvfølgelig har du mulighed for at få barnets navn skrevet på en hvilken som helst sut i sortimentet. Der er mange forskellige flotte og spændende symmetriske sutter fra adskillige gode mærker. På siden kan du altid være sikker på god kundeservice og hurtig levering og du kan helt sikkert finde den perfekte sut til dit barn i butikken. De er alle lavet i gode og uskadelige materialer, hvilket selvfølgelig er essentielt, når barnet skal kunne sutte på den. Find en symmetrisk sut på www.navnesutten.dk til en god pris og bestil den med navn på i dag.

22. december 2020

Hos Legeskum kan du bl.a. købe et bassin med bolde og skummøbler i forskellige former

Børn & Unge

Legeskum sælger skumlegetøj til børn, bl.a. store skummøbler til at tumle med og bassin med bolde i.

Bassin med bolde

Leder du efter et bassin med bolde, så kan du finde det hos Legeskum i en dejlig sjov og blød version. Deres skummøbler kan bruges til mange forskellige sjove ting, og de sælger bl.a. bassin med bolde i. Alle siderne og bunden er lavet af deres skum, som er 100% fri for ftalater og som er blødt at tumle på, men som er fast nok til at holde formen, selv når der leges vildt. Et bassin med bolde er super sjovt for børn at kaste sig i, for det giver en enormt motorisk stimulans og giver fx vuggestuebørn en unik oplevelse af at mærke hele deres krop på en gang, hvilket ikke er nogen dårlig motorisk erfaring. Skummøbler kan hjælpe til at udvikle deres motorik og sætte skub i deres kropslige udvikling. Og børn elsker det, for de elsker at tumle, hoppe, springe, rulle, kravle og falde. Og alt det er super sundt for deres udvikling, og de behøver ikke engang få det at vide – den klarer de helt selv, og det er jo det smukke ved leg. Læs mere om et bassin med bolde i på legeskum.dk.

Skummøbler i smarte design

Hos Legeskum kan du finde mange forskellige skummøbler til børn. De sjove klodser, cylindre, trapezer og trapper i skum er enormt sjove for børn at kaste sig rundt i. De kan sammensættes til forskellige baner, udfordringer og forhindringer som passer til både store og små børn. Der er skummøbler i en bred vifte af forskellige former, som egner sig til både store og små børn. For de små er det en perfekt udfordring at prøve at kravle henover den tynde cylinder i skum, som kan rulle, hvorimod de større børn kan balancere på halvcylinderen og hoppe ned af skumtrapperne. Skummøbler kommer i mange forskellige former og passer til ethvert barn i ethvert stadie.

17. december 2020

Find en familieretsadvokat der tager hånd om din sag

Børn & Unge

Hos www.samvaersadvokaten.dk finder du et stærkt team af advokater med speciale indenfor området af samvær og familieret m.m. Derfor er de dit foretrukne sted at søge hjælp, når der er problemer i familien, som har brug for professionel hjælp. Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK finder du nemlig udelukkende erfarne, imødekommende og kompetente advokater, der har styr på alt indenfor sager, der har med familie vanskeligheder at gøre. Her søger de for, at tage hånd om din specifikke sag og finde den bedst mulige løsning for dig og de øvrige pårørende i netop jeres sag. Tøv aldrig med at række ud efter hjælp, når det er svært selv at overskue.

Uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller Fyn får du den rette familieretsadvokat

Familieretsadvokaterne hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har stort fokus på dit barns trivsel og velbefindende. Det tages alvorligt, at I alle kommer bedst ud af sagen, lige meget hvordan jeres situation ser ud til at starte med. Alle familieretsadvokater hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK har arbejdet med forskellige konstellationer af tidligere sager, der har med familieret at gøre. Derfor kan du trygt tage kontakt til en af de dygtige advokater, som vil hjælpe jeres familie gennem en svær og vanskelig tid. Der er flere fordele ved at vælge en advokat til jeres sag hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. Her er der både fuldstændig styr på det nye skilsmissesystem, samtidig med at der samarbejdes med børnepsykologer. På den måde er der dækket ind på alle aspekter, både på det juridiske og menneskelige plan, af jeres sag. Familieretsadvokaterne hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK dækker sager over hele landet, så uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller Fyn, har du mulighed for at søge hjælp hos deres stærke team.

Lige meget hvilken form for familierelateret sag, du står i, er du sikker på at kunne hente kyndig og professionel hjælp hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK. 

15. december 2020