torsdag 23. september 2021

Hobby

Mange elsker at komme hjem fra arbejde, så de kan gå i gang med deres hobby. Den giver et afbræk i hverdagen, og kan give dig en mulighed for at fortabe dig selv i én ting. Om det er jagt, fiskeri, vandring, Legoklodser eller noget helt andet, så er denne side dedikeret til, at du kan få fat på det, du skal bruge, for at kunne dyrke din hobby. Har du ikke en hobby, men vil gerne i gang med en, du finder interessant, så kan du hente inspiration via disse links, pressemeddelelser, artikler og meget mere. Så kom i gang med din nye hobby i samarbejde med SSProjects.dk!

På udkig efter Kamma by Permin eller Sandnes Kos garn i høj kvalitet? Så besøg Uldtråden

Hobby

Hos Uldtråden bliver du altid mødt af et stort udvalg af lækre materialer til mange forskellige typer kreative projekter. Deres sortiment rummer bl.a. både Sandnes Kos garn og Kamma by Permin, der sikrer dig både et flot og behageligt slutprodukt.

Kom godt i gang med Sandnes Kos garn

Hvis du som så mange andre nyder at strikke og hækle, eller du for nylig er blevet fascineret af en af disse kreative discipliner, så er Uldtråden en oplagt virksomhed for dig at kende til. På deres hjemmeside kan du nemlig finde alle de materialer og alt det tilbehør, du skal bruge til dine kreative projekter – uanset om du er garvet strikker eller nybegynder. I deres sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af Sandnes Kos garn i marineblå, beige m.m. Denne type garn er særligt dejlig at arbejde med, da det består overvejende af alpakauld blandet med nylon og andre uldtyper. Du kan se hele det store udvalg af Sandnes Kos garn på deres hjemmeside uldtraaden.dk, hvor du kan lade dig inspirere af de mange flotte farver og læse meget mere om, hvilke projekter denne garntype egner sig godt til.

Få alle uldens gode egenskaber med Kamma by Permin

Hvis du derimod foretrækker garn, der består overvejende af traditionel uld, og som blot suppleres med den lette alpakauld, så tag i stedet et kig på deres udvalg af Kamma by Permin. Også her har du valget mellem en række forskellige farver, hvilket giver dig gode muligheder for at forvandle det lækre garn til en trøje eller et sjal, der matcher din stil. Og mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt kan du altid vælge at investere i nogle af de mange spændende strikkeopskrifter, du også finder i deres sortiment. Uldtråden har nemlig også samlet en masse forskellige opskrifter, hvoraf nogle er udviklet specielt med Kamma by Permin garnet i tankerne.

Webshoppen på www.uldtraaden.dk er dermed altid et besøg værd for dig, der er på udkig efter nyt garn eller andre materialer til dine kreative projekter. Foruden de mange lækre produkter er der nemlig altid ny inspiration at hente fra deres varierede sortiment.

04. juli 2021

Private Jet Partner servicerer alle med behov for privatfly til Zürich, Basel, Sofia m.m.

Hobby

Det er hurtigere, mere bekvemmeligt og langt mere effektivt at flyve med privatfly. Private Jet Partner er en dansk broker. Skal du et smut til Zürich, London, Paris eller andre destinationer? Der er stor efterspørgsel på taxifly hos virksomheder. Det gælder dog også private og klubber, som skal rejse mange samlet til en destination. Der giver jet udlejning nemlig god mening.

Zürich direkte med taxifly

Private Jet Partner har 8 års erfaring, og de arrangerer gerne din rejse til Zürich. Det er den største by i Schweiz, som er kendt for den flotte bykerne og stærke økonomi. Der er masser af banker og store selskaber, som har hovedsæde. Derfor er byen både et kendt rejsemål for forretningsrejsende og oplevelsesturister. Problemet er, at det ikke er let for alle i Danmark at komme direkte til Zürich. Det vil ofte kræve en mellemlanding. Lad i stedet for Private Jet Partner arrangere turen til Zürich, og flyv direkte også fra mindre lufthavne af som Aarhus og Aalborg. Der kommer også til at være mindre tid, som bliver spildt i lufthavnen. De erhvervsrejsende vil opleve, der er bedre muligheder for at arbejde oppe i luften. Det kunne evt. være, at ledelsesstaben skal gå sagen igennem, inden de lander i Zürich til forretningsmødet eller konferencen. Ved at klikke ind på private-jet-partner.dk er det enkelt at booke en rejse med privatfly til Zürich. Din tur er i gode hænder hos dem.

Drej globussen, og find din næste destination

Du er ikke begrænset af et kort med destinationer, som du er ved at bestille igennem et stort flyselskab med ruteflyvninger. I stedet for er dette rejsebureau en broker, som har et kontaktnetværk, de udnytter til at bestille en god privatflyvning til dig. I har både mulighed for at booke privatfly til Paris, Innsbruck, Faro og London. De servicerer Europa og hele Jorden med flyvninger døgnet rundt og på alle årets dage. Flere og flere prioriterer jet udlejning i stedet for at booke et rutefly. Fordelene opvejer simpelthen den øgede pris i en stor håndfuld af tilfældene.

01. juni 2021

Se på side-by-side rulleskøjter og trick løbehjul hos Skatetema.com

Hobby

Få god kundeservice hos Skatetema.com. De tilbyder alt fra trick løbehjul til side-by-side rulleskøjter. Spar penge på inliners til herrer og damer, og shop alt til BMX, skøjter etc. via få klik. Du kommer til at elske deres omfattende hjemmeside, hvor du også får 14 dages returret.

Køb trick løbehjul nemt og til gode priser

Med trick løbehjul får du en lidt anderledes type, og det er værd at bemærke forskellene. De kan ikke foldes ud eller lukkes. De er derimod optimeret med henblik på at lave tricks. Hvis du vil have lidt inspiration (og måske også motivation), så prøv at se nogle af de fede YouTube-videoer med professionelle, der udfolder sig med et trick løbehjul. Ja, du kan nok ikke efterligne dem fra dag 1, men det er altid rart at stræbe efter noget. Det er værd at overveje, hvad du mest hælder til inden køb. Er du interesseret i et cool trick løbehjul til rampen? Eller foretrækker du at lave tricks i det rå gademiljø? På www.skatetema.com forhandler de nemlig et stort udvalg af trick løbehjul i mange farver. De sælger scooters til alle behov online.

Stort udvalg i Roces side-by-side rulleskøjter

Nogle af de mest elskede side-by-side rulleskøjter er dem fra Roces. Det er et af de klassiske brands inden for skates. Som navnet forklarer, så er det rulleskøjter med hjul i par. De vækker tankerne hen på diskotekerne fra USA i 70’erne og 80’erne, hvor man udfoldede sig med de fedeste moves. De er også foretrukket til at lære børn at rulle. Med Roces side-by-side rulleskøjter er det nemlig nemmere at holde balancen, når man står stille. Det kan være sværere for barnet at gøre oprindeligt med inliners, selvom der er mange fordele ved denne type skates. Hos Skatetema.com kan du købe side-by-side rulleskøjter til gode priser. De er billige på kvalitetsmærker som Roces og Tempish. Se alle de fede modeller nu, og gør en god handel. Du kan også altid kontakte menneskerne bag www.skatetema.com for hjælp.

01. maj 2021

KreativGarn.dk byder fx på Mayflower New Sky og BC Garn

Hobby

Der er hos KreativGarn.dk altid en masse muligheder for at finde flot og bæredygtigt garn og opskrifter til konkurrencedygtige priser. Det brede sortiment byder bl.a. på BC Garn, samt Mayflower New Sky garn.

Mayflower New Sky garn - bestående af alpaca, uld og nylon

Der tilbydes hos KreativGarn.dk en lang række forskelligt garn i høj kvalitet og til gode priser. Herunder finder man fx det lækreste Mayflower New Sky garn, som fås i suveræn kvalitet. Mayflower New Sky garnet er fremstillet i en blød og varm blanding af alpaca, uld og nylon, som gør garnet meget blødt og slidstærkt. Derudover finder man Mayflower New Sky garnet i alverdens flotte farver, som fx grå, isblå, kiwi, camel, oliven, koksgrå og mange andre smukke farver. Mayflower New Sky garnet kan fint benyttes sammen med nogle af strikkeopskrifterne man finder hos KreativGarn.dk. Her kan garnet fx bruges til lækre halstørklæder, sjaler, huer og meget andet. Find ud af mere på kreativgarn.dk.

BC Garn i flotte naturlige farver

Der bydes hos KreativGarn.dk også på BC Garn, som findes i varianter som Northern Lights, Alba bomuldsgarn, Allino hørgarn og meget andet. Med BC Garn fra KreativGarn.dk kan man derfor altid finde noget, der passer til ens personlige strikkeprojekt. Ligeledes fås BC Garnet i en masse flotte og naturlige farver. BC Garnet byder fx på deres lækre Northern Lights varianter, som byder på dejligt blødt og økologisk garn. Med Northern Lights garnet fra BC Garn, får man noget blødt og ikke særlig ”uldet” garn, som gør det det behageligt at bære, samt at det giver en flot meleret effekt. Derfor er BC Garnet perfekt til dejlige bluser og sweatere, som man kan benytte året rundt. Læs mere om garnet og dine muligheder på kreativgarn.dk.

Besøg KreativGarn.dk allerede nu, hvis du søger det bedste garn på markedet, i de flotteste farver.

26. marts 2021

Opdag Snældan og sandnes garn hos sikigarn.dk

Hobby

Hvis du har en passion for at strikke med lækkert kvalitetsgarn, så er www.sikigarn.dk helt klart et besøg værd. Læs her om Snældan og sandnes garn.

Sandnes garn i skønne naturfarver

Hos Siki Garn & Helse ApS finder du et bredt sortiment af sandnes garn. Når du køber sandnes garn hos forhandleren, kan du forvente lækkert design og høj kvalitet. Inde for sortimentet finder du både kartegarn og kamgarn, opdag typerne i en række skønne naturtro farver. Hvis du har mod på at udforske strikkeverdenen en smule, kan du også vælge at mixe mellem forskellige farver og garntyper, som hver især skaber forskellig tekstur, for at skabe dit helt eget unikke look. Du kan være helt sikker på at dit garnprojekt bliver enestående og ikke mindst af lækker kvalitet, når du strikker med sandnes garn. Når du handler inde hos www.sikigarn.dk, kan du altid være sikker på, at de har lageret fyldt op med skønne varianter og nye bud på markedet af garn og farver. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte deres søde personale, så kan du være sikker på at modtage professionel vejledning og fantastisk kundeservice.

Snældan - garn bestående af uld fra Falklandsøerne og Færøerne

Udover sandnes garn, finder du også Snældan inde hos www.sikigarn.dk. Snældan garnet stammer helt tilbage fra Færøerne i 1949, og er siden dengang gået gennem tre generationer. Igennem disse generationer har produktionen af det tykke uldgarn Snældan blot fortsat. Kravene siden 1949 er dog blevet skrappere nu, dagen i dag har man prioriteret blødere og behageligt uld, og Snældan består derfor nu af en blanding mellem færøsk uld og uld fra Falklandsøerne. Når du køber Snældan er du derfor sikret blødt og behageligt garn, med en fantastisk historie bag - hvad mere er der at ønske. Besøg Siki Garn & Helse ApS, hvis du ønsker at opdage andre fantastiske garntyper til konkurrencedygtige priser. Hvis du bestiller fra webshoppen inden kl. 21, er du sikret at varen bliver sendt samme dag, og ankommer til dig indenfor blot 1-3 dage. Desuden er der altid gratis fragt, når du køber for over 400 kr.

15. marts 2021

Kig forbi VegaGarn hvor du finder et stort udvalg af Permin garn og strikkepinde

Hobby

Er du på udkig efter nogle kreative artikler, du kan bruge til dine fremtidige projekter? Så kan du med fordel tage et kig hos VegaGarn, hvor der forhandles et stort sortiment af forskellige artikler. Her kan du for eksempel finde frem til et bredt udvalg af Permin garn. Du kan også tjekke kategorien med strikkepind ud, når du besøger www.vegagarn.dk.

Køb Permin garn i forskellige typer, tykkelser og farver

Elsker du at være kreativ, og kunne du tænke dig at finde en hjemmeside, der kan tilbyde dig produkter til dine kreative projekter? Så er VegaGarn det helt rette sted for dig at søge. Her forhandles et stort sortiment af garn, hæklenåle, strikkepinde samt mere. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde frem til et godt udvalg af Permin garn. Uanset om du søger noget bestemt garn eller ikke, har du god chance for at finde noget, du kan bruge til dit projekt her. Udvalget af Permin garn byder nemlig på flere forskellige garntyper, tykkelser og et væld af flotte farver. Find frem til hele udvalget af Permin garn, når du klikker dig ind hos www.vegagarn.dk.

Bredt udvalg af strikkepinde i forskellige materialer til en lav pris

Foruden garn kan du også være sikker på, at finde en lang række andre gode produkter, når du klikker dig ind hos VegaGarn. Her står de inde med et både bredt og godt sortiment af kreative artikler, hvor du altid har rig mulighed for at finde frem til noget, du kan bruge. For eksempel byder hjemmesiden på strikkepind, som du kan finde i et godt udvalg. Disse fås i flere forskellige materialer og typer, hvor du både finder dem som strømpepinde, rundpinde samt flere andre. Derudover forhandles de fra flere forskellige mærker, som alle tilbyder strikkepinde af god kvalitet. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til noget, du kan bruge til dit næste strikkeprojekt. Find en god strikkepind og få fragt til 39,- hos www.vegagarn.dk.  

12. marts 2021

Alkohol ink og akrylmaling med 39 kr. fragt

Hobby

Art-de-vinci.dk fører akrylmaling online. De er specialister i akryl maleprodukter fra bl.a. Amsterdam og Golden. Alkohol ink er også noget, de lagerfører, og som de ligeledes er specialister i. Hvis du vil handle trygt, så køb dine kunstneriske artikler på www.art-de-vinci.dk, fordi de har modtaget en høj score på Trustpilot og pga. mange andre servicefordele, vi vil kigge lidt nærmere på i denne artikel.

Førsteklasses akrylmaling til gode priser hos Art-de-vinci.dk

Som nævnt i indledningen, finder man mærkerne Golden og Amsterdam i kategorien med akrylmaling. Der sælges også fra et tredje kvalitetsmærke - nemlig Galeria fra Winsor & Newton. Der får man et seriøst produkt, der egner sig til alle typer kunstneriske udfoldelser. Rigtig mange her i landet elsker at male med akrylmaling. Det kræver dog nogle ordentlige farver for at give det perfekte resultat. Samtidig er det også nødvendigt at købe ordentlige pensler og andet tilbehør, så du ikke har andre begrænsninger end din kreativitet. Glæd dig til at komme i gang med masser af fremtidige maleprojekter med lækker akrylmaling i topkvalitet fra førende brands som Winsor & Newton, Amsterdam og Golden.

Stort udvalg i alkohol ink fra Ranger, TOUCH osv. på www.art-de-vinci.dk

Prøv også alkohol ink, som de er leveringsdygtige med i mange farver og kvaliteter. Køb ligeledes syntetisk papir, folie og startsæt til alkohol ink. Mærker som TOUCH og Ranger, men også Octopus Fluids er tilgængelige på www.art-de-vinci.dk. De kan hjælpe dig med selve farverne og alt det nødvendige tilbehør til alkohol ink. Du behøver aldrig at betvivle kvaliteten. Der er næppe noget negativt at komme efter, hvis man vælger alkohol ink produkter fra Art-de-vinci.dk. I den store overkategori finder du også passepartout. Din hobby fortjener de bedste maleartikler. Hvorfor gå ned på kvalitet, når du kan handle hos denne webshop? De giver 1-3 dages levering og samtidig en favorabel fragtpris og mulighed for fri fragt, hvis du fylder din indkøbskurv godt op.

Se kvalitetsprodukter fra Art-de-vinci.dk shoppen med muligheder i akrylmaling og alkohol ink. Der er fokus på genbrugsmaterialer hos denne butik.

06. marts 2021

Shop quizspil samt kvalitetslegetøj fra outlet

Hobby

Gå på opdagelse i et legetøjsunivers uden lige. Der mangler ikke noget på øverste såvel som nederste hylde hos Legebyen.dk, som sælger alt fra quizspil til LEGO. Køb også legetøj på tilbud i deres outlet afdeling med ekstra lave priser.

Legebyen.dk tilbyder outlet på meget forskelligt legetøj

Det kan godt blive en dyr fornøjelse hele tiden at købe legetøj til nypris. Heldigvis behøver man ikke at skulle leve på byggrød hver anden dag for at kunne glæde sit barn med det bedste legetøj. Nej, fordi hos Legebyen.dk har de et outlet, hvor der er gevaldige besparelser på legetøj. Det er ikke hvad som helst, der kommer ind i dette outlet, men derimod kun kvalitetsprodukter fra de mest elskede mærker. Lige nu er der udsalg på Rubiksterninger, elefantbiler, vendespil, trælegetøj og en del andet. Lad dog være med at vente for længe, fordi så ender du måske med, at dine udvalgte produkter bliver solgt. Der er megen udskiftning i dette outlet, så slå til med det samme, hvis du finder noget ønsket.

Bezzerwizzer, Qvalitetstid, Trivial Pursuit og andre quizspil

Quizspil er rigtig populære. Det er en af de mest solgte spiltyper, og det har store titler som Bezzerwizzer og Trivial Pursuit selvfølgelig haft en indflydelse på. Det er dog langt fra kun disse to quizspil, der har medvirket til spilgenrens popularitet. Udover Trivial Pursuit og Bezzerwizzer finder man også GÆT, Qvalitetstid, Just One, Smart 10 og mange andre spændende titler. Du har måske allerede hørt eller prøvet disse quizspil? Så ved du nok allerede, at de sikrer underholdning for hele familien, men hvis ikke du har prøvet dem endnu, så har du en sand overraskelse i vente. Det skal siges, at de nævnte quizpil i denne artikel blot er et lille udpluk af det samlede sortiment. Hos Legebyen.dk finder man også et ocean af andre quizspil, og udvalget opdateres altid med de nyeste udgivelser og bedste tilbud!

Køb bl.a. quizspil og legetøj fra outlet hos Legebyen.dk, og shop også fra brands som Brio, Fisher Price, LEGO og Playmobil samt det spændende legetøj fra Magna-Tiles, Hubelino og Quercetti online.

29. december 2020

Påbegynd dit næste strikkeprojekt med Mayflower garn eller økologisk bomuldsgarn

Hobby

Er du på udkig efter en forretning, der har specialiseret sig i at sælge garn, kan du tage et kig på denne hjemmeside maskefabrikken.dk hvor Maskefabrikken har samlet et rigtig inspirerende udvalg af garn fra anerkendte mærker såsom Mayflower garn og økologisk bomuldsgarn.

Mayflower garn

Tager du et kig på hendes hjemmeside, vil du opleve en garnforretning, hvor passionen for garn og god personlig kundeservice går hånd i hånd. Maskefabrikken har i mange år haft en helt særlig kærlighed til garn og det at strikke og hækle, og har derfor samlet et inspirerende udvalg af garn fra de mest anerkendte mærker. Se for eksempel hendes udvalg af Mayflower garn. Mayflower garn har været fremme i mange år og har fået en international anerkendelse for dens gode og ensartet kvalitet. Med Mayflower garn får du altså godt gardin garn, i et væld af smukke farver. I deres udvalg af Mayflower garn kan du også finde nøgler, der changerer i forskellige smukke nuancer.

Økologisk bomuldsgarn

Når du besøger hendes hjemmeside og er på udkig efter noget skønt garn, kan du med fordel starte med at se hendes side med økologisk bomuldsgarn. Økologisk bomuldsgarn er skønt at strikke med og er perfekt for dig, der går op i at forbruge så bæredygtigt som muligt. Med økologisk bomuldsgarn køber du nemlig garn, der blandt andet ikke er blevet udsat for en masse sprøjtemidler. I hendes udvalg af økologisk bomuldsgarn finder du et væld af mærker såsom KAOS og Onion. På hendes webshop kan du nemt og hurtigt handle hendes økologiske bomuldsgarn, og du får altid 14 dages fortrydelsesret. På hendes hjemmeside kan du også finde billige strikkepinde, så du kan komme i gang med at strikke dine nye projekter.

Tag derfor et kig på hendes hjemmeside og bliv inspireret til en masse nye strikkeprojekter, der kan udvide din kreativitet.

17. december 2020

Forkæl en du holder af, enten med racerbil som oplevelsesgave eller et gavekort til Lotus Elise

Hobby

Leder du efter en god gave til en du holder af? Så kan du med fordel tage et kig hos Padborg Park, der byder på flere sjove og anderledes oplevelser. Her kan du blandt andet finde frem til racerbil som oplevelsesgave eller give et gavekort til Lotus Elise. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.padborgpark.dk.

 

Hos Padborg Park finder du mange gode oplevelser, heriblandt racerbil som oplevelsesgave

Er du på udkig efter den perfekte gave til personen, der elsker høj fart og fede biler? Så kan du med fordel klikke dig ind forbi Padborg Park. Her tilbyder de en bred vifte af gode oplevelser, der i den grad sætter adrenalinen i frit løb. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde frem til racerbil som oplevelsesgave. Her går udvalget på flere forskellige muligheder, hvor du kan vælge imellem forskellige biler i fede modeller, som du kan prøve kræfter af med. Med en af de hurtige racerbiler, er der rig mulighed for at komme op i fart, som racerkører for en dag. Find racerbil som oplevelsesgave, når du klikker dig ind hos www.padborgpark.dk.  

 

Høj fart og fede biler – Så er et gavekort til Lotus Elise et godt valg

Når man skal finde frem til den helt rette gave til en person man holder af, er det både vigtigt at finde noget, personen kan få glæde af, og som samtidig passer til personens interesser. Padborg Park byder derfor på flere gode oplevelser, du kan give som gave til en du holder af. Kunne du for eksempel tænke dig at finde en gave, der byder på høj fart og fede biler, er et gavekort til Lotus Elise et godt valg. Her kan du opleve den hurtige fart, sportsvogne fra Lotus Elise, byder på og samtidig selv prøve kræfter af med de hurtige biler. Dette er den rette mulighed for dig, der kunne tænke dig at finde en fed oplevelse til en du holder af. Find gavekort til Lotus Elise på www.padborgpark.dk.

15. december 2020

Økologisk bomuldsgarn og lanolingarn - alt til strikning

Hobby

Hos www.shop.naturlig-beklaedning.dk finder du alt, hvad hjertet begærer, af bæredygtigt tøj samt tilbehør til strik, såsom halsedisser og halstørklæder, økologisk bomuldsgarn og lanolingarn m.m. Gå selv på udkig i de brede og varierede lagre i dag og find, hvad du skal bruge.

Shop økologisk bomuldsgarn hos Naturlig Beklædning

Her på siden præsenteres du for det flotte udvalg af økologisk bomuldsgarn fra Naturlig Beklædning. Lige meget hvilke farver du er på udkig efter, er du sikker på at finde en bred vifte af skønne nuancer i sortimentet. Vælg mellem bl.a. naturfarver, pastelfarver eller pangfarver. Mulighederne er store, når du handler økologisk bomuldsgarn her. Uanset hvilken variant af det økologiske bomuldsgarn du vælger, er du sikker på, at det er af højeste og lækreste kvalitet på markedet, samtidig med at du finder det til gode priser. Så tag blot et kig på det økologiske bomuldsgarn til dine strikkeprojekter i dag.

Lanolingarn - køb det på shop.naturlig-beklaedning.dk

Hvis du er på udkig efter garn i højeste og fineste kvalitet til dine strikkeprojekter, er du kommet til den helt rette side. Her finder du nemlig Naturlig Beklædnings imponerende udvalg af lanolingarn. Lanolingarn er blødt garn kendt og elsket for sin fantastiske kvalitet og bløde, behagelige struktur. Her på siden forhandles 2 trådet lanolingarn i flere forskellige varianter, så du selv kan finde en, som passer perfekt efter dine ønsker og visioner. Når du handler hos Naturlig Beklædning, er du sikret den bedste bæredygtige kvalitet indenfor området på det danske marked.

Tøv ikke med at besøge Naturlig Beklædning i dag, som er anerkendt for deres enorme lagre af de bedste produkter indenfor tøj og garn af økologisk og ren kvalitet. Her er altid hurtig levering, så du ikke skal vente længe med at modtage dine skønne varer.

05. december 2020

Stort udvalg af smarte stickers og tusser i høj kvalitet hos CCHobby

Hobby

CCHobby har alt i hobbyartikler til de bedste priser. Læs bl.a. her om stickers og om tusser.

Super fede stickers

Hos CCHobby kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags hobbyartikler, tegneredskaber, pynt, redskaber til arbejde med tekstil, perler, modellering og støbning, papirklip eller maleri. Der er alt, hvad du skal bruge til at udfolde dig kreativt derhjemme, og du kan uden tvivl finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er bl.a. et flot udvalg af stickers til gode priser, og her kan du finde mange forskellige spændende ark med klistermærker, som har både motiver, tal og bogstaver. Stickers er en super let måde, at give et ekstra personligt præg til sine kreative projekter. Det er faktisk verdens letteste pynt, og de kan klæbe på mange forskellige glatte overflader og giver dig mange forskellige muligheder for at udsmykke og pynte genstande, overflade eller dine egne projekter. Man kan lave collager, pynte klædeskabet, sin cykel, sin telefon eller sit skateboard med stickers. Der er mange muligheder.

Tusser i forskellige varianter

Hos CCHobby kan du også finde mange andre forskellige slags hobbyartikler. Der er bl.a. også et bredt udvalg af tusser til gode priser, og her kan du altså finde enormt mange forskellige spændende tegneredskaber til en bred vifte af kreative udfoldelser. Der er enormt mange forskellige modeller til mange forskellige slags arbejde. Der er både tusser til papir, som du kan bruge til at tegne og male med, og der er mange forskellige i forskellig størrelser og med forskellige spidser i forskellige former til bl.a. kalligrafi eller bredere strøg. Der er også et flot udvalg af de populære Posca tusser i butikken, som kan bruge til mange forskellige slags kreativt arbejde. De har en stærk pigment, og de kan skrive på stort set alle overflader. Både indendørs og udendørs, så hvis du fx tænker på at pynte lerkrukkerne, som du har dine planter i, så er det Posca du skal bruge.

09. november 2020

Online forhandler af DROPS garn og strikkepinde til ethvert behov

Hobby

Hos Garnværkstedet kan du altid være sikker på, at finde et væld af gode muligheder for dig, der elsker at være kreativ. Her byder de på et stort sortiment af alt, du kunne tænke at mangle til et strikke- eller hækleprojekt. Blandt udvalget kan du for eksempel finde strikkepinde. Find også DROPS garn på www.garnvaerkstedet.dk.

Strikkepinde til ethvert behov 

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til et univers, hvor der er rig mulighed for kreativitet, garn og fordybelse. Hos Garnværkstedet forhandles et bredt sortiment af lækkert garn og tilbehør til ethvert slags strikke- og hækleprojekt. For eksempel kan du finde et stort udvalg af strikkepinde, som fås fra flere forskellige mærker. Hvad end du leder efter et par gode rundpinde eller strømpepinde, kan du være sikker på, at finde det herinde. Disse fås i flere forskellige størrelser, der giver dig mulighed for at finde frem til nogle strikkepinde, der passer perfekt til dit projekt. Du kan med fordel klikke dig ind forbi hjemmesiden, og eventuelt finde frem til et par strikkepinde, du kunne bruge. Se udvalget på www.garnvaerkstedet.dk.

DROPS garn i et væld af farver

Foruden strikkepinde er der også et væld af andre gode muligheder, når du klikker dig ind forbi Garnværkstedet. Her kan du altid være sikker på, at finde et utroligt udvalg af garn fra flere forskellige gode mærker. Blandt andet forhandler hjemmesiden et stort udvalg af DROPS garn. Dette finder du i flere forskellige garntyper, der alle har deres lækre kvalitet tilfælles. Derudover kommer det i en bred vifte af smukke farver, så du med sikkerhed kan finde frem til noget for dig. Kunne dette være noget for dig, kan du med fordel klikke dig ind forbi hjemmesiden og finde hele udvalget af DROPS garn. Du kan også besøge deres fine butik, der har beliggenhed i Skødstrup, så du kan se udvalget og finde frem til det helt rette garn. Få mere information på www.garnvaerkstedet.dk.

08. oktober 2020

Køb smart dobbeltklæbende tape og ergonomiske måtter hos BBN Shoppen

Hobby

Hver gang man besøger den danske webbutik BBN Shoppen, bliver man præsenteret for et bredt udvalg af gode og brugbare produkter, inden for så alsidige kategorier som dobbeltklæbende tape og ergonomiske måtter. webbutikken er nydeligt indrettet, og man finder hurtigt frem til den type produkter som har interesse. Og så skal det da også nævnes, at takket være et gennemløbende højt niveau af kvalitet, inklusiv på dobbeltklæbende tape og andre typer tape samt ergonomiske måtter, er det let at gøre en god handel.

Dobbeltklæbende tape fra anerkendte mærker

Besøger du BBN Shoppen, bliver du med det samme mødt af ét af landets absolut bedste udvalg af tape og andre produkter inden for samme kategori. Her kan du f.eks. købe dobbeltklæbende tape i flere varianter. Kataloget med dobbeltklæbende tape leveres primært af mærkerne 3M og Tesa, hvilket man bestemt skal se som en fordel. Både 3M og Tesa producerer nemlig dobbeltklæbende tape og andre typer tape i høj kvalitet, med lang levetid og høj pålidelighed. Kataloget med dobbeltklæbende tape spænder desuden utrolig bredt hos www.bbnshoppen.dk, og tæller f.eks. både skumtape, flytbar tape, limoverføringstape, dispensere til dobbeltklæbende tape og andet tilbehør m.m. Klik eventuelt selv forbi butikken, og få et kig på kataloget med dobbeltklæbende tape.

Praktiske ergonomiske måtter

Udover dobbeltklæbende tape kan du blandt andet også købe ergonomiske måtter hos BBN Shoppen. Ergonomiske måtter er en effektiv måde at skabe et bedre arbejdsmiljø, hvor man står sikkert. Ergonomiske måtter gør dog mere end at sikre at man ikke falder. Måtterne kan nemlig også være med til at aflaste ryg og læn, da det kan være hårdt for kroppen at stå på hårde overflader dagen lang. Lige nu finder du både ergonomiske måtter til butikker, kontorer, til lagerområder, industri samt ergonomiske måtter til køkkenbrug. Alle ergonomiske måtter leveres i smarte design, og du kan roligt regne med at forhandleren har en ergonomisk måtte som passer perfekt til jeres behov.

10. september 2020

Køb fra Jetboil og Haglöfs hos Effektlageret

Hobby

Kom længere med mindre brændstof. Jetboil har revolutioneret industrien med løsninger, som passer perfekt til friluftsentusiasten, som vil have mulighed for at lave mad i det fri. Effektlageret forhandler også Haglöfs tøj og har et af de største udvalg derfra. Køb den nyeste friluftsmode på effektlageret.dk.

Jetboil - Lav mad under åben himmel uden besvær

Med Jetboil gasdåser og udstyr kommer man langt. Når man midt på vandreturen ønsker at stege bacon, eller når man efter en lækker indsamling af kantareller ønsker at lave en svampe og flødesovs, så er det lækkert at have adgang til gas fra Jetboil. Det er et mærke, som i løbet af de seneste år hurtigt er blevet til en favorit blandt friluftsentusiaster. Se løsningerne på www.effektlageret.dk med mulighed for at vælge gasdåser og tilbehør. Jetboil er et kvalitetsmærke, og det gælder for hele deres produktrække. Den lækre Jetboil MiniMo Carbon sælges også, ligesom at du får prismatch på ekstra gasdåser.

Lækkert tøj fra Haglöfs på effektlageret.dk

Der er flere betalingsmuligheder tilgængelige, når man køber hos Effektlageret. Er du vild med Haglöfs? Dette stærke svenske brand har længe været en af favoritterne blandt friluftsentusiaster. Man finder f.eks. bukser og shorts på siden. Køb også Haglöfs sko og skjorter, eller leder du efter T-shirts og rygsække? Du finder nemlig også Haglöfs tasker og andet tilbehør på hjemmesiden, og soveposer fra mærket har Effektlageret også. Som det klart fremgår, er Effektlageret førende i dette stærke brand, og hvis du kigger efter Haglöfs tøj eller udstyr, så er www.effektlageret.dk helt klart værd at besøge. Når du udfordrer dig selv i naturen, har du brug for funktionel beklædning.

Man finder nogle stærke mærker hos Effektlageret, og Haglöfs plus Jetboil er blot to ud af mange. Vortex Optics og Trangia er også to fantastiske brands, når det kommer til friluftsliv, og fra disse tilbydes der naturligvis også prismatch. Via effektlageret.dk har du også muligheder inden for Rhino, LaCrosse m.m. - alt sammen lige ved dine fingerspidser.

25. august 2020

Musik og Teaterhøjskolen - Cirkus, musik, teater m.fl.

Hobby

Musik og Teaterhøjskolen er, som navnet antyder en teater og musik højskole i Sønderjylland. Men det er også en højskole med cirkus som linjefag.

Højskole med cirkus - Find info om nycirkus linjen på www.musikogteater.dk

Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du få masser af spændende oplevelser, nye venskaber og kreative udfordringer. Højskolen i Sønderjylland har forskellige linjefag inden for musik, teater og scenekunst, men det er også en højskole med cirkus som linjefag. På nycirkus linjen kan du prøve kræfter med mange aspekter af cirkuskunsten, og du kan gøgle, klovne og lave akrobatiske krumspring for at underholde publikum. Det er en af de eneste højskoler med cirkus som linjefag i Danmark, og det er helt unikt og vil helt sikkert være noget for dig, hvis du kan lide at være på scenen og lave forskellige slags underholdning med udklædning, akrobati, stunts, jokes osv. Der er mange måder at gå til cirkus på, men som højskole med cirkus som linjefag giver denne linje dig et moderne blik på, hvad cirkus også kan være og det vil helt sikkert være noget for dig, hvis du har en gøgler i maven.

Musik højskole - Forkæl dit musikalske indre

Musik og Teaterhøjskolen er en lærerig musik højskole med mange forskellige linjefag inden for musik og scenekunst. Da det er en musik højskole er der både sang, musik, elektronisk musik og musik teknik som linjefag, og det giver dig et bredt spektrum at vælge imellem, når du skal vælge din linje. Spiller du et instrument og vil gerne møde ligesindede på samme niveau som dig, som du kan spille med, lave bands med og skrive sange med? Er du sanger, og vil gerne spille med andre, men også gerne have top kvalificeret soloundervisning, som kan forbedre din sangstemme, din sangpersonlighed og din sangteknik? Eller elsker du at sidde med musikprogrammer på computeren og lave din egen musik med de mange forskellige spændende lyde, som programmerne indeholder? Eller er du mere til lydteknik og vil gerne lære mere om, hvordan man er en god lydmand eller lyddesigner? Som musik højskole har denne højskole i Sønderjylland meget forskelligt at byde på.

29. juli 2020

Karpegrej og fiskehjul til stærke priser og fra anerkendte producenter

Hobby

Hvis man elsker at fiske, så vil man helt sikkert også elske Grejspecialisten. Her finder man nemlig alt, hvad man kunne tænke sig af udstyr. Man kan blandt andet købe karpegrej og fiskehjul til de bedste priser. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at besøge hjemmesiden www.grejspecialisten.dk.

Godt karpegrej til lystfiskeren med sans for kvalitet

Er man rigtig glad for at fiske, og kan man særligt godt lide at fiske efter karper, så ved man helt sikkert også, at det kan være afgørende for fisketurens succes, at man har det helt rette udstyr. Hos Grejspecialisten forhandles der et særdeles bredt udvalg af karpegrej. Man kan således købe alt fra bidmelder og fiskehjul til fiskestænger og meget, meget mere. Alt karpegrej har den bedste kvalitet og forhandles naturligvis også til særdeles fordelagtige priser. Hos Grejspecialisten tilbydes der gratis fragt, når man køber for mere end 500 kroner, og grejet leveres naturligvis inden for 1-3 dage. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af karpegrej og købe allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.grejspecialisten.dk.

Fiskehjul til alle typer fiskeri

Lige meget hvilken type af fiskeri man godt kan lide at dyrke, så finder man helt sikkert det udstyr, man har brug for hos Grejspecialisten. Her forhandles der blandt andet et stort udvalg af fiskehjul, som kan anvendes til mange forskellige typer af fiskeri, hvad enten man godt kan lide at fiske i hav eller i sø. Man finder desuden fiskehjul, som henvender sig til alt fra den meget erfarne fisker til en, der kun lige er begyndt at fiske. Hos Grejspecialisten fås der fiskehjul i mange forskellige størrelser, og de forhandles naturligvis alle til de absolut bedste priser. Man kan kigge meget nærmere på det brede udvalg, og man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.grejspecialisten.dk.

Online på hjemmesiden www.grejspecialisten.dk forhandles der et særdeles stort udvalg af diverse fiskegrej af den bedste kvalitet.

16. juli 2020

Bestil Silk Clay og foam clay til skarpe priser hos CCHobby

Hobby

CCHobby har et stort udvalg online af hobbyartikler til gode priser. Her kan du bl.a. læse om foam clay og om Silk Clay.

Alt i foam clay - Køb fra cchobby.dk

Hvis man kan lide at modellere, så er der mange gode alternativer til ler, og det er fx de moderne opfindelser som fx foam clay, som er et stort hit for både voksne og børn. Foam clay er en modelleringsmasse, som har en skum-agtig tekstur, som både børn og voksne synes det er sjovt at røre ved. Det sidder fast på mange forskellige overflader og emner, som fx træ, stof, pap og glas, men det klistrer ikke og er let at fjerne igen uden at det efterlader mærker. Det er super sjovt at lege med og er enormt let at forme, og derfor et hit for børn. Det tørrer ved stuetemperatur og gør det let og sjovt at lave små figurer i mange flotte farver. Du kan købe foam clay til gode priser på www.cchobby.dk, hvor der er mange forskellige sjove slags modellerings materialer, som er oplagte til både børn og voksne.

Leder du efter Silk Clay?

CCHobby sælger også Silk Clay, som også er en slags modellervoks, men som ikke sviner. Det er blødt og dejligt at have i hænderne, og er let at forme og lave figurer ud af. Det er perfekt til børn over 3 år, og det hærder ved stuetemperatur, hvilket gør at de figurer man former kan gemmes og udstilles bagefter. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, og de kan selvfølgelig blandes for at opnå helt nye farver. Det er sjovt for børn at arbejde med, og det beholder en smuk, let skum-agtig overflade, som er super god til børns figurer. Læs meget mere om de forskellige kreative projekter, som du kan lave med Silk Clay på siden og find inspiration til dine næste kreative projekter og udfoldelser. Silk Clay er også en oplagt gaveide, som du kan købe til gode priser i butikken og give til dine børn.

09. juli 2020