søndag 31. maj 2020

Hobby

Mange elsker at komme hjem fra arbejde, så de kan gå i gang med deres hobby. Den giver et afbræk i hverdagen, og kan give dig en mulighed for at fortabe dig selv i én ting. Om det er jagt, fiskeri, vandring, Legoklodser eller noget helt andet, så er denne side dedikeret til, at du kan få fat på det, du skal bruge, for at kunne dyrke din hobby. Har du ikke en hobby, men vil gerne i gang med en, du finder interessant, så kan du hente inspiration via disse links, pressemeddelelser, artikler og meget mere. Så kom i gang med din nye hobby i samarbejde med SSProjects.dk!

CarrieAlong - Mavetasker og børnekufferter med søde motiver

Hobby

Hos CarrieAlong kan du finde mange forskellige slags kufferter og tasker i bedste kvalitet. Skal du bruge en mavetaske eller en børnekuffert, så læs med her.

Køb en mavetaske til sikker opbevaring på turistdestinationen

Når du skal ud og rejse er der forskellige slags tasker, som kan tjene forskellige formål, som er smarte at have med. Du skal bl.a. bruge en rejsetaske eller en kuffert til alle dine genstande, dit tøj osv., samt måske en mindre taske, hvor du kan have din bog og dit kamera med på farten. Desuden kan det være en super god ide med en lille mavetaske, hvor du kan opbevare dine penge og dit pas i. Der er forskellige modeller til salg hos CarrieAlong, som har fundet nogle super praktiske modeller, som kan hænges om halsen og indeholde telefonen, kontanterne og betalingskortene. Der er forskellige at vælge imellem, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den perfekte lille mavetaske i butikken til din næste rejse. Det giver sikkerhed, når man fx tager offentlig transport i udlandet, for ingen kan stjæle det, man har på maven under trøjen.

Børnekufferter - Stort udvalg på carriealong.dk

CarrieAlong sælger mange forskellige slags kufferter, og du kan bl.a. også finde forskellige søde børnekufferter til gode priser. Der er forskellige søde små trolleys med hjul og håndtag og med hardshell, som har et sjovt og sødt dyremotiv på. Tilhørende er en rygsæk, som kan være i trolleyen, når man ikke er på rejse, og på den måde kan man spare plads til opbevaring, og det er super smart, når man skal opbevare den lille søde kuffert. En børnekuffert er super fed for barnet at have, for den har hjul ligesom mors og fars kuffert, og barnet kan få lov til selv at pakke sin egen taske med sit tøj og sine sko i. En børnekuffert fra carriealong.dk er i bedste kvalitet, og kan holde i mange årtier, og du kan være sikker på at det er god kvalitet og helt sikkert vil være lige noget for barnet, der skal med på ferie.

25. april 2020

Mohair garn og strikkekits til børn og voksne

Hobby

Hvis du elsker at strikke, er du kommet til det helt rette sted. For hos den danske webshop Wadils, har de et stort og imponerende udvalg af strikkeprodukter, som fx strikkekits, som du kan læse mere om i sidste afsnit, og kvalitetsgarnet over alle kvalitetsgarn: Mohair garn.

Lækkert mohair garn til salg hos Wadils

Vi danskere elsker at hygge. Og hvad er mere hyggeligt end at sidde i en varm stue og strikke en smuk sweater til sig selv eller et par søde vanter til barnet eller barnebarnet? Hos Wadils forhandler de det lækre, børstede og langfibrede mohair garn, der er kendt for dets utroligt høje kvalitet. Den populære webshop forhandler endda mohair garn til utroligt konkurrencedygtige priser, og hvis du klikker ind på deres hjemmeside, wadils.dk, vil det hurtigt gå op for dig, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med mohair garn. Den jyske forhandler har nemlig mohair garn i alverdens farver, så uanset om du leder efter rød, gul, grøn eller en syttende farve, kan du garanteret finde det hos Wadils.

Stort udvalg af strikkekits på www.wadils.dk

Strikkekits er til dig, der selv ønsker at strikke en af de smukke bluser, cardigans eller sweatere, som de dygtige folk bag Wadils har designet. De populære strikkekits indeholder både garn og strikkeopskrift, og deres store udvalg af strikkekits gør, at du helt sikkert kan finde noget, der passer til din smag. Du kan også finde strikkekits til fx børneveste. Dette er en perfekt gaveidé, hvis du ønsker at forkæle dit barn eller barnebarn. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om deres produkter, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til det passionerede, dedikerede og kompetente personale hos Wadils. De hjælper dig nemlig hellere end gerne.

Så hvorfor ikke købe lækkert mohair garn eller nogle skønne strikkekits hos Wadils allerede nu? Du vil i hvert fald garanteret ikke fortryde det.

18. april 2020

Kabinekufferter og Pacsafe sikkerhedstasker - Klik ind på www.e-tasker.dk

Hobby

Pacsafe er et af de førende brands inden for sikre tasker, og hos E-tasker.dk finder du alle typer. Køb fra et stort sortiment af kabinekufferter i høj kvalitet online og også fra en lang række af andre brands. Bliv klar til din ferie med hjælp fra webshoppen på www.e-tasker.dk.

Pacsafe bæltetasker, crossovers m.m.

Få prisgaranti på Pacsafe produkter hos E-tasker.dk. Der forhandles crossovers, bæltetasker, crossbodyer og skuldertasker af høj kvalitet fra mærket. Køb også Pacsafe keycard, kabellås, rejsepung og meget mere! E-tasker.dk har virkelig sammensat et lækkert udvalg af tasker fra Pacsafe, som du frit kan browse igennem online. Det er vigtigt at investere i sikre tasker, og det er præcist det, man får med Pacsafe. Vi har det nogle gange med at glemme, at sikkerheden er højere i Danmark end så mange andre lande, og det gør os til mål ved diverse turistmål. En investering i en sikker skuldertaske, crossover eller bæltetaske fra Pacsafe kan hurtigt tjene sig selv hjem igen ved at beskytte dig mod ambitiøse tyveknægte på rejsemålet. Vil du vide mere om dette taskemærke? Tøv ikke med at kontakte det venlige personale bag E-tasker.dk.

Køb en rummelig kabinekuffert med de rette dimensioner

Køb en kabinekuffert hos E-tasker.dk, og tag den med dig i flykabinen. Disse er designet til at være så rummelige som muligt i forhold til de restriktioner, som de fleste flyselskaber sætter på dimensionerne. Det betyder ofte, at du kan spare mange penge, hvis du ikke har behov for at tage bagage med i lastrummet på flyet. Derfor er en kabinekuffert i mange tilfælde en besparelse, og dette gælder især for de mennesker, som har et større behov for at flyve f.eks. i forbindelse med forretningsrejse. E-tasker.dk har inkluderet nogle lækre kabinekufferter i sortimentet fra Conwood. De fås i mange farver og i rigtig høj kvalitet. Køb en lækker Conwood trolley til kabinen online på www.e-tasker.dk, og få hurtig levering.

Besøg E-tasker.dk, og bestil din nye kabinekuffert eller Pacsafe taske til en god pris.

11. april 2020

Fluestænger og fiskebeklædning til den entusiastiske lystfisker

Hobby

Når man skal ud og fiske, er det vigtigt at man har styr på tøjet, ingen tvivl om det. Men omtrent lige så vigtigt er det, at man har den rigtige fiskebeklædning på, for at sikre at ens fisketur ikke bliver påvirket negativt af vejrforholdene. Mangler du lige det sidste stykke fiskebeklædning til den kommende fisketur, så prøv at kigge forbi JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor. Så kan du jo også lige tage et kig på deres mange flotte fluestænger, nu du alligevel er derinde. Læs mere om begge dele herunder.

Unik fiskebeklædning online på www.jafi.dk

Godt fiskegrej er en essentiel del af udstyret i fisketasken, når man skal ud og fiske. Måske kun overgået af en god termokande med varm kaffe, til når man holder en lille pause fra fiskeriet. Man skal dog heller ikke undervurdere vigtigheden af at have den rette fiskebeklædning når man skal på fisketur, så man har mulighed for at klæde sig på efter vejrforholdene, når dagen hvor man skal afsted endelig kommer. Tager man afsted fra tidlig morgen af, og bliver ude hele dagen, vil temperaturskift også gøre det til en vigtighed, at man kan ændre på sin fiskebeklædning i løbet af dagen. Hos JAFI finder du altid et bredt udvalg af fiskebeklædning, og du kan helt sikkert blive klædt perfekt på til den fisketur som du skal ud på.

Kig på fluestænger via jafi.dk

Udover fiskebeklædning, kan du naturligvis også købe et hav af godt fiskeudstyr hos forhandleren. Blandt andet også fluestænger. I kategorien med fluestænger er der flere smarte modeller at vælge imellem, i forskellige længder og tykkelser. Du vil derfor også kunne finde fluestænger der passer helt perfekt til den type fiskeri du skal ud på, og den måde du godt kan lide at fiske.

Husk at uanset om du shopper fluestænger, fiskebeklædning eller andet godt udstyr til jagt, fiskeri og outdoor hos www.jafi.dk, kan du slippe for at betale for fragt, hvis du blot bestiller for over 499,- og levering sker inden for 2-3 hverdage.

18. marts 2020

Skolefoto og bryllupsfoto i Slagelse

Hobby

Anders Heegaard er en kvalitets fotograf i Slagelse, der tilbyder bryllupsfoto, skolefotografering og mange andre services på Sjælland heriblandt Hørsholm, Hellerup og Gentofte. Bestil en af de bedste på øen til dit event, uanset om det er stort eller småt. Du kan læse meget mere på andersheegaard.dk, som fremviser nogle af sine flotte resultater online på hjemmesiden.

Bestil skolefoto i København hos Anders Heegaard

Anders Heegaard tilbyder skolefoto af en skarp kvalitet, som barn såvel som forælder kommer til at blive glade for i fremtiden. Det er vigtigt, at man foreviger så meget af barnets liv som muligt. Anders Heegaard har mange erfaringer med at tage skolefoto, og det betyder et lækkert resultat hver gang. Bestil skolebilleder hos en af de førende fotografer i Slagelse, der også servicerer andet end denne vestsjællandske by. Anders Heegaard kan f.eks. tage ud til konfirmationer og andre events i Hellerup, KBH K og Gentofte. Læs mere om skolefoto på www.andersheegaard.dk, og bestil skolefotografier af bedste kvalitet. Få mere info om skolebilleder, og hvad denne fotograf kan tilbyde dig på hjemmesiden.

Bryllupsfoto i Slagelse. Læs mere her!

Ønsker du bryllupsfoto i Slagelse? Anders Heegaard kan sørge for alt - altergang, bryllupsmiddag, bryllupsfest og alt det andet. Vælg denne Slagelse fotograf til at tage jeres bryllupsfotoer, så I får bryllupsbilleder, I kan se tilbage på med et smil. Man har kun en enkelt chance, og derfor skal man ikke gå ned på kvaliteten af bryllupsfotografen. Læs mere om Anders Heegaard, og se eksempler på hans arbejde via andersheegaard.dk. Bestil bryllupsfoto i Slagelse i dag, og tag et skridt nærmere jeres bryllupsfest. Det er også muligt at bestille hans fotografiservice i Gentofte, KBH K, Hørsholm og Hellerup. Læs mere online.

Bestil skolefoto hos Anders Heegaard, der tilbyder professionelle billeder til brylluppet i Slagelse, Hørsholm, Hellerup m.m. I kan booke denne professionelle fotograf til jeres event via hjemmesiden på www.andersheegaard.dk, hvor der naturligvis også er mere info om de forskellige services heriblandt graviditetsbilleder og babyfoto.

14. marts 2020

Naturskøn lejrskole og campinghytter i Nordjylland

Hobby

Råbjerg Mile Camping tilbyder eksklusive oplevelser for hele familien ved Skagen og Nordjylland. Campingpladsen rummer faciliteter som udendørs og indendørs pool samt minigolf og legeplads. Der tilbydes udlejning af campinghytter og afholdelse af lejrskole på pladsen. Læs mere om mulighederne og priserne på raabjergmilecamping.dk.

Udlejning af campinghytter hos Råbjerg Mile Camping

Der tilbydes udlejning af campinghytter hos Råbjerg Mile Camping, som råder over lækre hytter med moderne faciliteter. Du har ikke brug for nogle hyttesko eller at sætte et telt op for at tilbringe tid hos Råbjerg Mile Camping. Campingpladsen tilbyder campinghytter til hele familien med fokus på hygge. Selve campingpladsen er placeret nord på i Jylland, tæt ved Skagen. Vælg imellem standardhytter og comforthytter med plads til hele 6 personer. Nyd et frirum sammen med venner og familie på en af de bedste campingpladser i Nordjylland. Du har mulighed for hurtigt at begive dig til Skagen samt tilbringe tid i noget af den smukkeste natur på Jylland. Hvis du er interesseret i udlejning af campinghytter til 4 eller 6 personer nær Skagen, så klik ind på www.raabjergmilecamping.dk. Deres campinghytter er alle sammen udstyret med alt det nødvendige og mere til!

Lejrskole nær Skagen - Læs mere på raabjergmilecamping.dk

Planlægger du lejrskole? Tag op mod nord til Råbjerg Mile Camping, der gør det muligt at afholde lejrskoleophold nær Skagen. Der er masser at give sig til i området, som du kan læse mere om på raabjergmilecamping.dk. Det er muligt for børnene at få sand imellem tæerne og nyde smuk og unik natur ved Råbjerg Mile. Tag på lejrskole i Nordjylland med et væld af aktivitetsmuligheder tæt på Kattegat og Vesterhavet. Der er tid til fordybelse og danne en fundamental respekt for naturen. I kommer til at opholde jer tæt på Grenen, Skagens Museum, Ørnereservatet, Skagen Klitplantage og meget mere, der ikke kun er interessant for skoleklassen, men også for lærerne og supervisorerne. Læs mere om muligheden for et lejrskoleophold nær Skagen på hjemmesiden, og book allerede i dag!

Tag til Nordjylland på camping nær Skagen! Book et ophold på lejrskole, eller lej en campinghytte til 4 personer eller 6 personer online på www.raabjergmilecamping.dk.

04. marts 2020

Hos Dansesneakers.dk kan du bl.a. købe Rumpf dansesneakers og Sansha dansesneakers til gode priser

Hobby

Hos Dansesneakers.dk finder man altid et bredt og velassorteret udvalg inden for dansesko til stort set alle typer dans. Man forhandler en række af de bedste mærker på markedet, deriblandt Rumpf dansesneakers, Sansha dansesneakers og flere andre. Næsten uanset hvilken type dans du dyrker, vil du kunne få et par velegnede dansesko i en god kvalitet hos forhandleren. Læs mere herunder.

Rumpf dansesneakers i høj kvalitet

Der er lige nu en række gode mærker at vælge imellem når man shopper hos Dansesneakers.dk, blandt andet Rumpf dansesneakers. Rumpf dansesneakers er tysk kvalitet når det er bedst, hvor man har ekstra skarpt fokus på kvalitet og komfort, så man har så optimal bevægelsesfrihed når man danser som muligt, og design der understøtter dine egne bevægelser. Kataloget med Rumpf dansesneakers inkluderer desuden også benvarmere, toppe, dansebukser med mere. Fælles for alle typer Rumpf dansesneakers og andre produkter fra deres katalog, er et gennemløbende højt niveau af kvalitet og smarte, funktionelle design.

Smarte og flotte Sansha dansesneakers

Et andet godt mærke man finder hos www.dansesneakers.dk lige nu er Sansha dansesneakers. Sansha dansesneakers er et super godt valg til mange typer dans, og man har fra producents side sørget for at holde et højt niveau af kvalitet, præcist lige som det er tilfældet med Rumpf dansesneakers. Imellem kataloget fra Sansha dansesneakers og fra Rumpf dansesneakers samt de andre gode mærker man finder på siden, er det intet problem at finde sko til alt fra hip hop til flamenco.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende Sansha dansesneakers eller Rumpf dansesneakers, f.eks. hvis du er tvivl om hvilken type dansesko der egner sig bedst til den type dans som du dyrker, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden og få en uforpligtende snak om emnet.

12. februar 2020

Carinthia og Jetboil - Militærudstyr og friluftsudstyr hos 417.dk

Hobby

Hvis du interesserer dig for friluftsliv eller bare elsker militærudstyr, bør du klikke ind på www.417.dk. Den velassorterede og brugervenlige webshop har et imponerende udvalg af produkter fra mærker som Carinthia, Jetboil og andre anerkendte brands. Du kan også læse med her, hvis du vil blive klogere på 417.dk, som siden 1983 har leveret militærudstyr til danskerne.

Køb jakker, soveposer etc. fra Carinthia online

Uanset om du er på udkig efter en sovepose, et par regnbukser, en jakke eller noget syttende, så er Carinthia garanteret noget for dig. Det populære mærke har nemlig skabt et væld af kvalitetsprodukter, som både har funktionalitet og æstetik som fællesnævnere. Hos 417.dk kan du købe disse produkter til gode og konkurrencedygtige priser. Carinthia er også navnet på en provins i det sydlige Østrig, og det anerkendte mærke stammer da netop også herfra. Carinthia er karakteriseret ved, at de er meget innovative og skaber deres produkter i samarbejde med professionelle aktører. På den måde er produkter fra Carinthia optimale for dig, der skal ud i ekstreme forhold, hvor sikkerheden skal være i top.

Alt i Jetboil produkter via www.417.dk

Jetboil er et andet populært mærke, som 417.dk er stolte forhandlere af. Vi mennesker har som bekendt brug for mad og drikke, og det gælder især, når vi bruger en masse energi ude i naturen. Det er netop her, at Jetboil kommer ind i billedet. Jetboil laver nemlig madlavningsudstyr, som du kan have med, når du fx skal på overlevelsestur i vildmarken eller på kanotur i Sverige. Uanset om det drejer sig om bestik, gasbrændere eller noget tredje udstyr til madlavningen, er Jetboil en spændende producent. Alle deres produkter er i høj kvalitet, og de er blandt andet kendetegnede ved, at de altid er designet med henblik på at veje så lidt som muligt – selvfølgelig.

Køb dine produkter fra Carinthia og Jetboil hos 417.dk allerede i dag – det kan i den grad anbefales.

03. februar 2020

Vandreferie på Mallorca og rundrejse til Island med dansk rejseleder

Hobby

Tag på vandreferie på Mallorca, eller oplev den storslåede natur på Island med en rundrejse. Book en ferie med alt inklusivt og med dansk rejseleder online hos Adventure Holidays.

Vandreferie på Mallorca - Bestil hos Adventure Holidays

Giv dig selv en oplevelse for livet. Tag på vandreferie til Mallorca i samarbejde med Adventure Holidays, der har en unik tur til Mallorcas Camino. Oplev de naturskønne Tramuntana bjerge samt autentiske, spanske byer på kryds af tværs af denne ikoniske ø, som er så meget mere end blot et turist hotspot. Med en vandreferie på Mallorca fra Adventure Holidays bliver der mulighed for at opleve en olivenfabrik og unikke madoplevelser. Denne vandreferie tager dig forbi Cala Tuent, Sant Elm, Deia og mange andre magiske steder på Mallorca. Book en vandreferie med dansk rejseleder, og kom på en rundrejse med alt inklusivt.

Island natur - Islandsk rundrejse med alt inklusivt

Island er især kendt for øens natur, og Adventure Holidays har en rundrejse, der netop fokusere på naturens mirakler på denne ø med tæt tilknytning til Danmark. Kom helt tæt på de fantastiske landskaber på Island, der byder på alt fra vulkaner og vandfald til gejsere og varme kilder. Der er mange højdepunkter på en rundrejse til Island med Adventure Holidays. Denne rejse tager dig forbi Gullfoss vandfaldet, Friedheimar, Eldfjell og mange andre magiske steder på Island. Der er et stort udflugtsprogram, så du kommer med garanti ikke til at kede. Kom på rundrejse på otte dage til Island med alt inklusivt. Husk, at der er dansk rejseleder, når du bestiller en ferie hos Adventure Holidays. Hos dette rejsebureau finder du to forskellige ture til denne destination med unikke rejseprogrammer. Læs mere online på www.adventureholidays.dk, og se også de andre rejsemål til Galapagos, Buthan, Californien og mange andre interessante steder i Europa og på andre kontinenter.

Bestil en all inclusive rundrejse til Island og en fantastisk vandreferie på Mallorca med dansk rejseleder. Se programmerne, og bestil en uforglemmelig rejse allerede i dag.

25. december 2019

Her kan du bl.a. købe yilskudsfoder og tilskudsprodukter fra NAF samt islænder udstyr til skarpe priser

Hobby

Riders Deluxe er for dig, der elsker at ride. Uanset om du er nybegynder eller professionel, har den velassorterede webshop garanteret lige præcis det, som du står og mangler. De forhandler alt fra islænder udstyr til plejeprodukter, og på produktlisten finder du kun markedets bedste mærker – fx NAF, som du kan læse mere om i det følgende.

Tilskudsfoder og tilskudsprodukter fra NAF

NAF er et rigtigt godt eksempel på, at Riders Deluxe tager deres arbejde seriøst. Folkene bag webshoppen forhandler nemlig kun produkter fra producenter, der matcher deres eget høje krav om kvalitet, og NAF er da også et meget anerkendt mærke. NAF er tilskudsfoder og tilskudsprodukter til alle slags heste, og det store udvalg af produkter fra NAF indeholder blandt andet produkter til kondition, muskler, luftveje og nervøse heste. Når du klikker ind på Riders Deluxes brugervenlige, intuitive og flotte webshop, ridersdeluxe.dk, vil du hurtigt se, at deres mange produkter fra NAF er intet mindre end imponerende. Samtidigt er det tydeligt, at på trods af at kvaliteten er høj, så er priserne altid i bund. Det gælder også mange af deres andre produkter – fx islænder udstyr, som det skal handle om i næste afsnit.

Islænder udstyr af høj kvalitet

Islænder udstyr er ikke bare islænder udstyr. Det er de heldigvis udmærket klar over hos Riders Deluxe, hvor du fx kan købe vægtklokker, underlag og ridebukser til dig, der er islænderrytter. Hvis du har nogle spørgsmål til Riders Deluxes store og imponerende sortiment, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til det erfarne, kompetente og venlige personale bag foretagendet. For ud over at være dybt dedikerede og passionerede omkring islænder udstyr og resten af deres produkter, gør de altid en dyd ud af at yde høj kundeservice. Dette gør de i form af gode råd og kyndig vejledning. Du kan med andre ord altid forvente at blive mødt af et smil – uanset om du ringer eller skriver en e-mail. Så hvorfor ikke købe islænder udstyr hos Riders Deluxe?

07. december 2019

Sylt og Friedrichstadt - Rejs til Tyskland

Hobby

Elsker du Tyskland? Uanset om du vil lige ned over grænsen til Sylt, eller du vil længere væk til Hamburg, Friedrichstadt, Berlin eller München, finder du den ideelle ferie til at mætte din rejselyst hos Ans Rejser.

Friedrichstadt med Ans Rejser - Uforglemmelig oplevelse

Hos Ans Rejser kan du bestille en tur på tre dage til Friedrichstadt, som også tager jer med forbi nogle seværdigheder på vejen. Tag med dansk rejseleder, og oplev Danevirke, Gottorp Slot, Dybbøl og Ejderdæmningen. Der er ophold på centralt hotel i Friedrichstadt, og alle disse tre dages herligheder fås til en exceptionel skarp pris hos Ans Rejser. Mange kalder denne gamle by for ”Hollænderbyen”, og det er tydeligt hvorfor, når man ankommer. Friedrichstadt er fyldt med hyggelige kanaler, skønne og idylliske huse, gamle broer og andre eventyrlige herligheder. Gastronomisk skiller byen sig også ud med charmerende caféer og klassiske, autentiske retter fra det lokale, tyske køkken. Der er ikke særlig langt til Friedrichstadt, og derfor er det blevet en lokkende ferieattraktion blandt danskere. Læs mere om ferien på ansrejser.dk.

Sylt og Rømø - www.ansrejser.dk

En kort sejltur væk fra Danmark finder man Sylt. Ans Rejser står ikke kun for privatture. Man kan også booke grupperejser på www.ansrejser.dk, og Sylt er en af mulighederne. Man får en rejseleder med i prisen, som kan fortælle anekdoter om områderne, mens man nyder en bolle, en kop morgenkaffe og evt. en snegl. Først besøges Rømø i Danmark, hvor der sejles fra til Sylt. Der nydes en lækker frokost sandwich undervejs samt eftermiddagskaffe og medbragt kage. Rejsen væk fra Sylt foregår om bord på biltoget, der kører mod det tyske fastland. Hvis din gruppe går og drømmer om en lille smuttur væk fra det danske geografiske område, så er der her en oplagt ferie til en ganske fornuftig pris.

Hos Ans Rejser ved de en ting eller to om Tyskland. Se ferierne til Sylt, Friedrichstadt, Hamburg, Berlin og mange andre attraktive områder i den største økonomi i Europa.

09. september 2019

Find den helt rette styrthjelm og MC tøj i høj kvaltiet hos MotoHaus

Hobby

Har du benzin i blodet og elsker at køre på motorcykel? Så er MotoHaus uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. Hos MotoHaus finder du nemlig alt indenfor motorcykeludstyr, såsom hjelme, jakker, bukser mm. Så tag og smut ind forbi deres hjemmeside, motohaus.dk, og tjek deres imponerende udvalg ud.

Styrthjelm i fedt design

Hos MotoHaus finder du bl.a. et stort sortiment af styrthjelme til både damer og herrer. En af de modeller, der især er populær, er Simpson Venom styrthjelmen, der i USA har fået navnet ”Ghost Bandit” pga. sit rå og aggressive look. Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du hurtigt se det utroligt store udvalg af forskellige typer styrthjelme, herunder full-face, flip-up og pilothjelme. Så ligegyldigt hvilken styrthjelm du søger, så kan du med sikkerhed finde den her. Når man skal vælge den rigtige styrthjelm, er det enormt vigtigt, at man vælger en model, der passer til ens hoved og er i den rigtige størrelse. Derudover skal en god styrhjelm være produceret i en højkvalitet, så den kan holde til at man falder. Hos MotoHaus kan du med sikkerhed finde lige præcis den styrthjelm du drømmer om, da alle deres styrthjemle kommer i forskellige størrelser, designs og farver. Så tag og kig ind og find din nye styrthjelm.

Stort udvalg af forskelligt MC tøj

Når man kører motorcykel, er det enormt vigtigt at have det helt rigtige MC tøj, som skal beskytte dig mod skader, men helst også se sejt og flot ud. MotoHaus er en af nettets allerstørste forhandlere af MC tøj, og du finder hos dem alt indenfor motorcykel gear og grej. Når du klikker ind på deres hjemmeside, vil du lynhurtigt opdage, at du herinde, kan finde alt, hvad hjertet begærer indenfor MC tøj, her med hensyn til både mærker og modeller. Alt deres MC tøj er nøje udvalgte produkter, der lever op til alle standarder i forhold til kvalitet og især sikkerhed. Hos MotoHaus finder derfor både MC tøj i det klassiske læderlook men også i det mere moderne Gore-Tex og MC tekstil fra anerkendte mærker som Held. Så skal du have nyt MC tøj, så kan det altså kun anbefales at du tager et smut ind forbi deres hjemmeside, hvor du med sikkerhed kan gøre et rigtig godt køb.

19. juni 2019

Swingerklub med rig mulighed for at deltage i frække lege

Hobby

Hos CitySwingers som har beliggenhed i KBH på Sjælland, findes Skandinaviens mest besøgte swingerklub, med over 20.000 brugere. Der findes i klubberne en masse events og aktiviteter hver måned, såsom glory hole konkurrencer, sm seancer og meget mere.

Swingerklub til eventyrlystne par og singler - CitySwingers

Hos CitySwingers som ligger i Danmark, findes en af Skandinaviens mest besøgte swingerklubber. Klubberne byder på over 50 forskellige events hver måned, som bliver holdt i swingerklubbernes trygge og sociale rammer. Eventsne byder fx på gb set ups med 10-50 deltagere, glory holes, sexgynger, private rum og meget andet. Swingerklubberne byder på fri bar, ved betaling af entré, hvor at baren drives af frivillige gæster, der hjælper til at skabe et godt miljø. Der lukkes for gæster også op for ugenerede privatrum såsom spa og sauna, sm afdelinger, rum kun for par og meget mere. Besøg swingertv portalen på www.swingeren.dk og se de forskellige introvideoer, der hjælper en med at komme i gang i swingerklubberne.

Tilmeld dig på swingeren.dk, og deltag i frække lege

Hos CitySwingers er der altid plads til frække lege og andre erotiske seancer med de andre gæster. Swingerklubberne byder på forskellige konkurrencer, bl.a. glory hole konkurrencen, som skal kåre klubbens bedste sutter. De frække lege fortsætter i CitySwingers lækre lokaler, hvor at gæsterne kan føle sig frie og ugenerede. CitySwingers står til rådighed med forskellige game masters, til dem der ønsker at klubbens personale tager styringen for ens frække lege. De frække lege foregår under ordentlige forhold, hvor at sikker sex er en selvfølge, og der benyttes derfor altid kondom. Læs mere om reglerne og de frække lege på www.swingeren.dk og væk dine interesser. De frække lege kan findes i selskab med alle klubbens gæster, som findes i alle aldre.

Besøg CitySwingers allerede i dag, hvis du er single eller i et parforhold, og ønsker at udfordre dine seksuelle lyster. Klubberne byder på gode og trygge lokaler, så der er plads til alles ønsker og behov.

23. maj 2019

Køb fontæner og andet nytårsskyts i Næstved – også for beboere i Ringsted, Køge og Slagelse

Hobby

Kongkrudt tilbyder fontæner, bomberør og raketter i butikken i Næstved – alt sammen til en stærk kampagnepris! Det er også oplagt for beboere i Køge, Ringsted, Slagelse og andre byer i området at tage derhen for at få adgang til Sjællands største sortiment. I kan med fordel rejse derop d. 27. december for at se med ved prøveafskydningen.

Bestil pragtfulde fontæner på www.kongkrudt.dk, og afhent i butikken

Kongkrudt tilbyder fontæner fra Royal Fireworks. For mange er en god og kraftig fontæne et vigtigt element i fejringen af Nytårsaften. Kongkrudt tilbyder både fontæner enkeltvis, men også i pakker med andet skyts. I denne kategori tilbyder de også bomberør af bedste kaliber, som skyder flere pragtskud op i vejret til stor glæde for familie, venner og naboer. Du kan bladre igennem siderne med fontæner og bomberør på www.kongkrudt.dk, men det er ikke muligt at bestille med online levering, da nytårsskyts er forbudt i posten. Derfor henvender udvalget sig primært til beboere i egnen omkring Næstved. Det er også oplagt for borgere i Slagelse og Ringsted at tage den lille køretur for at nyde godt af Danmark største sortiment af nytårsskyts på hele Sjælland.

Salg af fyrværkeri for borgere i Køge

Hvis du bor i Køge, er det også relevant at køre hen til butikken for at kigge på Sjællands bedste og største udvalg af fyrværkeri. Gør eventuelt en dag ud af det, og oplev skønne Næstved i juletiden, mens du samtidig får shoppet fyrværkeri af bedste kvalitet fra Royal Fireworks hos Kongkrudt. Hvis du vil gøre det så afslappet som muligt, så bestil fyrværkeri i ro og mag fra dit hjem i Køge. Derved slipper du for køen hos Kongkrudt, og det hele er klart til afhentning ved ankomst.

Rejs fra Køge, Slagelse eller Ringsted til Næstved for at købe fyrværkeri anno 2019. Hvis du gør det d. 27. december, kan du også kigge på fyrværkeriet inden køb, da der afholdes en prøveafskydning på butikkens adresse. Vælg mellem fontæner, nytårsraketter, bomberør og pakkeløsninger via kongkrudt.dk.

14. maj 2019

Hos Riverfisher.dk finder du alt du skal vide om laksefiskeri i Skjern Å

Hobby

Hvis du er interesseret i laksefiskeri i Skjern Å, så besøg Riverfisher.dk – her finder du alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å.

Laksefiskeri i Skjern Å

Hos Riverfisher.dk kan du finde al information om laksefiskeri i Skjern Å. Skjern Å er et fantastisk sted for laksefiskeri og der er en stor og sund bestand af laks, som vender tilbage sæson efter sæson, og som faktisk stammer fra de første vilde laks i Danmark. Her blev der i 2018 fanget en laks på 122 cm og kun otte dage senere en anden på 119 cm, så det er altså ikke småfisk, der lever i åen. Mange lystfiskere fra både Danmark og udlandet tager til området for at dyrke laksefiskeri i Skjern Å, for man finder ikke steder med så god og sund bestand andre steder i Danmark. På hjemmesiden kan du læse en hel del om stedet og om de regler, som de lystfiskerforeninger omkring åen forventer, at du overholder, hvis du besøger stedet for at fiske. Det er sådan bestanden holdes stor og sund, og derfor laksefiskeri i Skjern Å er så unikt.

Alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å

Hvis du gerne vil vide noget om laksefiskeri i Danmark, så besøg Riverfisher.dk – her finder du alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å, og det er et af de allerbedste steder i Danmark at fange laks. Her er en god og sund bestand bl.a. på grund af de fiskekvoter som er blevet vedtaget, hvor man pr. person kun må tage en laks op af åen pr. år pr. person, og sådan holdes bestanden god og sund. Klik ind på Riverfisher.dk, hvor du kan finde alt du skal vide om laksefiskeri i Skjern Å, og hvor du kan læse om, hvor du køber fiskekort og også om infocentret Laksens Hus, hvor du kan prøve grej fra forskellige firmaer, som laver kvalitetsudstyr som er gearet til den slags fiskeri. Der er fisk i åen, som vejer over 20 kg, så man skal have sit fiskegrej i orden, før man kaster ud. Besøg Riverfisher.dk – her kan du finde alt du bør vide om fiskeri i Skjern Å.

06. maj 2019

Find populære mærker indenfor garn, så som Lang Yarns og Filcolana hos Garnværkstedet

Hobby

Disse dage er der god grund til at kigge en ekstra gang forbi Garnværkstedet. De har nemlig hylderne fyldt med alverdens lækkert garn, og sikkert også den type som du har brug for. Alt garn er nøje udvalgt ud fra skrappe krav i forhold til både kvalitet og blødhed, og du vil derfor helt sikkert også blive glad for garnet du ender med at bestille. Lige nu kan du blandt andet købe Filcolana og Lang Yarns garn. Læs mere herunder.

Filcolana garn i bedste kvalitet

Når man shopper garn, er der et par forskellige mærker som man altid kan sigte efter, hvis man vil være ekstra sikker på at få garn i god kvalitet. To af de mærker er Filcolana og Lang Yarns, som du lige nu finder som en del af kataloget hos Garnværkstedet. Førstnævnte mærke, Filcolana, har en helt særlig evne til at kombinere gode kvaliteter med smukke farvevalg, hvilket gør det til en sand fornøjelse at bladre kataloget igennem. Og når det hele så ovenikøbet forhandles til ganske fair priser, hvor alle kan være med, ja så er det svært at være utilfreds med det nuværende katalog med Filcolana garn hos www.garnvaerkstedet.dk.

Garn fra en erfaren producent 

Foruden Filcolana garn, kan du som tidligere nævnt også finde stribevis af andre gode mærker hos Garnværkstedet, blandt andet også Lang Yarns. Lang Yarns er et gammel schweizisk navn, som har særlig god erfaring med at producere garn. Det er åbenbart ikke kun ure og chokolade de er dygtige til at lave nede i alpelandet, men blandt andet også garn som det Lang Yarns producerer. Uanset om du køber Lang Yarns, Filcolana garn eller én af de andre typer man forhandler på siden, kan du altid drage fordel af den venlige og imødekommende kundeservice, som helt sikkert gerne vil snakke lidt om garn, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilken type du skal vælge til dit næste strikkeprojekt.

10. april 2019

Find alt fra et symønster af Made by Runi til jersey stof med digitalprint

Hobby

Kan du ikke lige finde det tøj, som du synes om i butikkerne, eller kan du bare bedst lide at sy dit tøj selv Så er butikken Sting & Stoffer uden tvivl lige noget for dig. Hos dem finder du kilometervis af flotte, lækre og spændende stoftyper, samt alt i skabeloner og sytilbehør. Så og kig ind forbi deres hjemmeside, stingogstoffer.dk og find inspiration til dit næste syprojekt.

Find det helt perfekte symønster

Hos Sting & Stoffer finder du ikke kun et stort udvalg af forskellige typer stoffer, men derimod også et kæmpe sortiment af symønstre i alle størrelser og faconer. Skal du bruge et symønster til en ny lækker gallakjole til dig selv eller en anden, eller bare et symønster til en afslappet basic t-shirt, så finder du lige hvad du søger hos dem. Som sagt kan du finde et symønster til alle tøjstørrelser, og det gælder selvfølgelig også de til de helt små. Du kan f.eks. finde et symønster fra Made by Runi – Baby sæt, hvor du får lige hvad du skal bruge, for at sy et sæt indeholdende hat, futter og hue. En bedre gave, end et hjemmesyet babysæt kan man vel næppe finde. Så skynd dig og hop ind forbi deres flotte hjemmeside, hvor du nemt kan lade dig inspirere til dit næste symønster indkøb, samt finde stof og mm. i samme omgang.

Jersey stof med digitalprint til gode priser

Hos Sting & Stoffer får du alt, hvad din indre syerske kun tør drømme om, og ikke nok med det, så er det altid til favorable og gode priser. Tag f.eks. et kig på deres store udvalg af det enormt populære jersey stof med digitalprint, der især er populær blandt kunderne pga. af dets knivskarpe og flotte farvestrålende glas. Tag bl.a. et kig på jersey stof modellen Diskodyr, hvor der er printet søde katte og hundemotiv på en fin hvid baggrund. Med et sådant motiv, kan enhver beklædningsdel blive en fest i sig selv. Udvalget af jersey stof med digitalprint er enormt, og du finder derudover også stof med forskellige dyreprint, diamantprint, blomsterprint og det seje dinosaurprint. Der er sådan set ikke det mønster, som du ikke kan finde iblandt Sting & Stoffers udvalg af jersey stof med digitalprint. Så tag og hop ind forbi deres underafdeling med jersey stof med digitalprint, som du finder på hjemmesiden, og kom i gang med dit næste seje syprojekt.

08. april 2019

Find Mads Nørgaard strik og Filcolana garn til skarpe priser hos Knithouse

Hobby

Hos Knithouse er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. I det brede produktsortiment finder man en masse flot Filcolana garn og lækkert Mads Nørgaard strik, til fornuftige priser.

Filcolana garn i lækker kvalitet

Hos Knithouse tilbydes der et bredt udvalg af Filcolana garn, som udbydes til en god pris. Filcolana garnet findes i en lækker kvalitet, og kan bruges til en masse gode strikkeprojekter. Garnet tilbydes i en masse flotte farver og kontraster, der giver rig mulighed for at sammensætte lige de farver man ønsker. Filcolana garnet findes i forskellige versioner, såsom naturgarn, lammeuld, Peruvian Highland Wool og meget mere. Læs eventuelt mere om produkterne på www.knithouse.dk og find de produkter der dækker dine ønsker. Filcolana garnet er godt til dig der ønsker at afprøve nogle nye strikkeopskrifter, med noget lækkert garn. Produkterne findes i forskellige prisklasser og størrelser, alt efter behov og ønske. Filcolana garnet kan benyttes til stort set alt, såsom sokker, sweatshirts og meget mere.

Mads Nørgaard strik til både mænd, kvinder og børn

Der findes hos Knithouse også et fornuftigt udvalg af Mads Nørgaard strik, til konkurrencedygtige priser. Mads Nørgaard strikket findes i mange størrelser, hvor at tøjet bliver udbudt både til kvinder, mænd og børn. Mads Nørgaard strikket inkluderer både huer, vanter og sweaters. Læs eventuelt mere om udvalget på www.knithouse.dk og find de produkter der passer til dine ønsker. Mads Nørgaard strikket findes i forskellige farver, der giver rig mulighed for at finde et produkt til dig. Mads Nørgaard strikket er fremstillet i god uld, der holder varmen på dig. Der findes hos Knithouse en masse spændende projekter, hvis man kunne tænke sig en ny striktrøje, vanter eller hue. De strikkede produkter fra Mads Nørgaard lover god komfort og et blødt garn, der holder faconen rigtigt godt.

Besøg Knithouse allerede i dag, hvis du leder efter noget lækkert garn eller spænende produkter fra Mads Nørgaard.

11. marts 2019