mandag 05. juni 2023

Hobby

Mange elsker at komme hjem fra arbejde, så de kan gå i gang med deres hobby. Den giver et afbræk i hverdagen, og kan give dig en mulighed for at fortabe dig selv i én ting. Om det er jagt, fiskeri, vandring, Legoklodser eller noget helt andet, så er denne side dedikeret til, at du kan få fat på det, du skal bruge, for at kunne dyrke din hobby. Har du ikke en hobby, men vil gerne i gang med en, du finder interessant, så kan du hente inspiration via disse links, pressemeddelelser, artikler og meget mere. Så kom i gang med din nye hobby i samarbejde med SSProjects.dk!

Her er 4 strikkeopskrifter til både begynder og den rutinerede

Hobby

Danskerne er vilde med strik. Det sås særligt under pandemien eftersom strikkebutikker måtte melde udsolgt af garn. Selv hvis man ikke er den mest fingerfærdige person, kan man godt give sig i kast med strik, da der findes et væld af opskrifter, som selv den største nybegynder kan gå i gang med. Samtidig er der også strikkeopskrifter, der kan give dig sved på panden, selv hvis du har strikket i mange år.

Rille kjole med Miranda garn

Der findes i virkeligheden få ting, der er lige så nuttet som strik til de små. Det kan være en helt speciel følelse at have strikket på et projekt i noget tid og så se det ‘in action’. Derfor er den fine Rille kjole, som kan strikkes til børn mellem 1-6 år, et perfekt projekt at gå i gang med. Opskriften kræver op til fire nøgler Miranda garn og skal strikkes oppefra. Ud over Miranda garn har kjolen en strikkefasthed på 25 m.

Miranda garn fra Nørkleriet er blandingsgarn, hvilket vil sige, at det er en blanding mellem forskellige fibre. I det her tilfælde er Miranda garn en blanding af bomuld, hør og akryl, hvilket gør det til en super blød kjole for den lille.

Sommer Berliner

Strik kan sagtens gå an i sommerens varme, så længe der er korte ærmer, da det gør trøjen luftig. Det er tilfældet med Sommer Berliner opskriften fra Nørkleriet, som skaber det fineste antræk til sommerens lune dage. Opskriften strikkes med det bløde Miranda garn, så trøjen bliver behagelig at have på. Sommer Berliner skal også strikkes oppefra og ned, og så kræver den rundpinde på 40 og 60 cm. Trøjen kan strikkes både i small og XXL, så den kan passe alle.

En basis rullekrave

Hvis der er en strik, som passer ind i enhver garderobe, så er det en god basis rullekrave. Rullekraven er for de let øvede eller rutinerede, da den skal strikkes oppefra og ned i et stykke og med to tråde. Her kan man både bruge Miranda garn eller bomuldsgarn blandet med merinould for at få en behagelig sweater.

En højhalset disse 

Man kender det måske godt. Det er efterår, og det er koldt, men ikke nødvendigvis koldt nok til at have en tyk sweater på. Her kommer en halsedisse ind i billedet. Det er en opskrift, der er oplagt til nybegyndere, fordi det egentlig bare er en tredjedel af en sweater, så den kræver ikke meget arbejde. Den kan både strikkes til børn og voksne i bomuldsgarn eller mohair.

Besøg Nørkleriet i dag, og se deres kæmpe strikkeunivers!

13. april 2023

Den største samling af forskellige aroma mærker - altid høj kvalitet

Hobby

Der er rigtig mange gode aroma mærker på markedet, og de adskiller sig hver især fra hinanden på forskellige måder. Er du interesseret i at blive lidt klogere på nogle af de absolut bedste aroma mærker på markedet, bør du læse med her. Du kan også se udvalget hos Aromaland.dk med det samme.

De mest populære aroma mærker og deres kendetegn

Som nævnt er der et stort antal forskellige aroma mærker på markedet i dag, og det kan derfor godt virke uoverskueligt at skille de rigtig gode fra de mindre gode. Derfor får du her en kort introduktion til nogle af de aroma mærker, som du trygt kan se nærmere på og investere i - her er kvaliteten nemlig i top, smagene er intense, og så er alle aromaerne vandopløselige og PG-baserede! Det første aroma mærke, vi skal se nærmere på, er DV Liquids, som er et engelsk brand. Her er der - foruden den høje kvalitet naturligvis - fokus på en stor smagsdiversitet, og derfor finder du også et meget stort antal forskellige aromaer. DV Liquids producerer alt fra anis aroma over bananasplit og til lime - med et stort antal smage herimellem. Med DV Liquids går du aldrig galt i byen! Et andet aroma mærke, du bør være opmærksom på, er Liquid Architects. Her er der nemlig tale om en aromaproducent, som i høj grad har eksperimenteret med smagene og dermed præsenteret markedet or nogle varianter, der ikke er set før. Er du til det nye og spændende, vil aromaerne fra Liquid Architects garanteret være noget for dig! Er du til friske og frugtige aromaer, kommer du ikke uden om Squash Juice - et aroma mærke med fokus på frugt, sødme og velsmag! Igen er der tale om høj kvalitet, PG-baserede og vandopløselige aromaer uden olier. Squash Juice er bestemt værd at smage!

Køb kun den bedste PG-baserede aroma

Er du blevet inspireret til at prøve en ny aroma, skal du ikke snyde dig selv for et besøg hos Aromaland.dk! Som én af landets største forhandlere finder du et kæmpe udvalg af aromaer og aroma mærker lige her - du finder blandt andet aromaer fra DV Liquids, Liquid Architects og Squash Juice! Med andre ord er der lækre kvalitets aromaer for enhver smag. Se nærmere på udvalget med det samme!

25. marts 2023

Slagtøj Centret forhandler trommesæt og andre trommer

Hobby

Vil du gerne have slagtøj i høj kvalitet, så er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi Slagtøj Centret. De har alt, du har brug for og meget mere. Det er derfor muligt at finde trommer af forskellige varianter hos dem. Du kan bl.a. finde et klassisk trommesæt, der er uundværlig i næsten alt musik.

Klassiske trommesæt til øvede og nybegyndere

Er du begyndt at interessere dig for rytmisk musik, eller vil du blot udskifte nogle af dine trommer, så er et trommesæt fra Slagtøj Centret helt sikkert anbefalelsesværdigt. De er Danmarks mest specialiserede værksted og har alt fra klassiske trommesæt til moderne trommesæt. Med deres brede erfaring, kan de altid klare at reparere dit trommesæt. De kan også tilbyde den rette hjælp, uanset om du er erfaren trommeslager eller helt nybegynder. Det kan bl.a. være du har brug for hjælp til valg af trommesæt. De har dem i flere forskellige prisklasser, og er du først startet ud, vil det være en fordel, at vælge en anden prisklasse, end når du er mere vant til det. Derudover har de også praktiske trommesæt, der er elektriske. Det kan være en stor fordel, hvis du har brug at øve hjemme, hvor du ikke vil være til gene for andre. Tag ind forbi slagtojctr.dk og find det trommesæt, der bedst matcher dine behov.

Trommer til skoler og orkestre i høj kvalitet

Der er dog mange andre trommer at finde hos Slagtøj Centret. De har faktisk Danmarks bredeste udvalg af trommer. Du finder derfor klassiske og moderne trommer, der har fantastisk lyd. Du kan bl.a. finde de flotte Ludwig trommer eller gode percussion, der kan gøre en stor forskel på musikken. Derudover har de også trommer og andet slagtøj til børn og skoler. Det er dermed produkter i høj kvalitet, der kan vække interessen for rytme. Det er også muligt at finde alt det nødvendige tilbehør til trommer, som bl.a. trommeskind, der gør en stor forskel på det, du spiller. Leder du efter orkester slagtøj eller instrumenter kan du finde alt fra fløjter til pauker. Slagtøj Centret har siden 1980 solgt trommer og andet slagtøj i høj kvalitet. De har viderebragt deres viden, og følger altid med i udviklingen. Du kan lære meget mere om dem og de trommer de forhandler, hvis du lægger vejen ind forbi slagtojctr.dk.

Slagtøj Centret ligger stor vægt på kundeservice og produkter i høj kvalitet. De er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål, og har alt fra instrumenter til de nødvendige reservedele og tilbehør.

15. august 2022

Køb æterisk olie og mandelolie hos Hedenhus

Hobby

Vil du have et velduftende og behageligt hjem, så er æterisk olie en rigtig fin måde at opnå det på. Lige nu har Hedenhus et af landets bedste udvalg inden for æteriske olier, med duftvarianter som lavendel, kamilleolie, pebermynteolie, bergamot og mange andre. De har desuden også en hel kategori med flydende olie til personlig pleje, der bl.a. byder på mandelolie, som er lige så spændende at gå på opdagelse i, som kategorien med æterisk olie.

Vælg æterisk olie til gode dufte i hjemmet

Hos www.hedenhus.dk har de i den grad specialiseret sig i at forhandle forskellige typer ufortyndet olie og lignende, f.eks. æterisk olie. Vil du derfor gerne give dit hjem en mere velduftende atmosfære, vil butikken være et glimrende sted at starte med at kigge forbi. Her bliver du præsenteret for et rigtig fint udvalg inden for æterisk olie med lavendel, appelsin, cedertræ, æterisk olie med citrongræsolie og æterisk olie med enebær. Butikken er derfor et glimrende sted at gå op opdagelse, og prøve nye dufte af i hjemmet. Måske viser det sig at fennikel, fyrrenåleolie eller æterisk olie med ingefærolie passer perfekt til din stue, og giver den helt rette atmosfære. Besøg hjemmesiden hvis du er nysgerrig, og selv vil kigge nærmere på udvalget af æteriske olier. Der vil uden tvivl være en olie, der matcher dine ønsker og behov.

Økologisk mandelolie til hudpleje og kosmetik

Der er også andre typer olie klar til levering, hvis du besøger Hedenhus disse dage. Du kan bl.a. købe mandelolie hos dem, samt andre typer flydende olie til personlig hygiejne og pleje, som også kan anvendes til madlavning eller kosmetik. Udover mandelolie, byder butikken bl.a. også på Jojoba olie, hybenkerneolie, aloe vera olie, baobabolie samt flere andre varianter. Klikker du på mandelolie, eller en af de mange andre olier på hjemmesiden, kan du læse mere om indholdet i dem, hvad de med fordel kan bruges til og meget mere. Besøger du Hedenhus vil du sikkert ret hurtigt lægge mærke til, at imponerende mange af deres produkter på hylderne er økologiske. Dette gælder også deres mandelolie. Uanset om du klikker ind i kategorien med mandelolie, æterisk olie eller én af de andre spændende kategorier, er der stort set udelukkende tale om økologiske produkter.

Hedenhus har foruden økologiske produkter også et højt kvalitetsniveau, der er én af de mange grunde til, at kunder igen og igen vælger at shoppe hos dem. Deres fornuftige priser på bl.a. æterisk olie, mandelolie og andre slags flydende olier, er naturligvis heller ikke noget, som skræmmer kunderne væk.

31. juli 2022

Bestil TOUCH Alcohol Ink og Ranger Alcohol Ink hos Art-de-vinci.dk

Hobby

Når du skal finde det rette produkt at male med, er det en rigtig god ide at lægge vejen ind forbi Art-de-vinci.dk, der har alt du skal bruge i form af maling og tilbehør. Du kan i deres udvalg finde både TOUCH Alcohol Ink og Ranger Alcohol Ink, der begge er kendt for høj kvalitet.

96 farver fra TOUCH Alcohol Ink

Du kan altid være sikker på, at du finder fantastiske materialer til dine kunstprojekter hos Art-de-vinci.dk. I deres udvalg kan du blandt andet finde TOUCH Alcohol Ink penne, der er vandbaserede tuschfarver, der er nogle af de mest populære på markedet. TOUCH Alcohol Ink er en serie på 96 flotte farver, der er højpigmenterede og baseret på pantone farver. Alle de flotte TOUCH Alcohol Ink penne er lavet stof- og giftfri, så du skal ikke bekymre dig om udluftning og masker, når du arbejder med dem. De smarte TOUCH Alcohol Ink kan genopfyldes, og du kan finde refills på siden også. Du finder også den smarte colourless blender, der kan blande farverne sammen. Dermed er du sikker på, at du kan få alt du skal bruge, når du skal male. Har du brug for at finde TOUCH Alcohol Ink, bør du tage ind forbi Art-de-vinci.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge i deres udvalg.

Ranger Alcohol Ink til øvede og nybegyndere

Uanset om du maler på lærred, glas eller metal, skal du have den helt rigtige maling at arbejde med. Det kan Art-de-vinci.dk tilbyde på deres hjemmeside. Du finder derfor et væld af forskellige Ranger Alcohol Ink, der fås i en lang række forskellige farver. Uanset om du er nybegynder eller har malet længe, kan du glæde dig over Ranger Alcohol Ink, der kan fås i forskellige størrelser og sæt. Den høje koncentration af pigment, gør Ranger Alcohol Ink vil skubbe til de farver, der allerede er lagt på underlaget. Det gør det ideelt at eksperimentere med, og derfor er Ranger Alcohol Ink også ideelt til nybegyndere. Desuden kan Ranger Alocohol Ink anvendes på forskellige overflader som bl.a. metal og glas. Når du bruger Ranger Alcohol Ink på lærreder, får det lidt et look at akvarel. Hvis du gerne vil undgå dette, kan spraymaling, lak og akrylmaling forsegle lærredet, så det ser anderledes ud. Du kan altid lave anderledes og spændende malerier med Ranger Alcohol Ink. Tag ind forbi Art-de-vinci.dk og find de helt rigtige Ranger Alcohol Ink farver. Du er garanteret levering på 1-3 hverdage, samt fri fragt ved køb over 799 kr.

12. april 2022

Marinebutikken forhandler Hempel bådpleje og andet bådudstyr efter dine behov

Hobby

Hos www.vejlemarineservice.dk præsenteres du for et unikt univers af bådudstyr og -pleje, som er af højeste kvalitet på markedet. Den professionelle side har allerede hjulpet mange med at finde de helt rette produkter til netop deres både, og du kan gøre det samme, når du tager et kig rundt på de forskellige sortimenter. Tjek selv menuens forskellige kategorier ud, hvor du kan finde alt fra blokke og bådmandsstole til ankering og sejlertøj m.m. Du finder også altid sortimenter af de mest populære kvalitetsbrands indenfor området, såsom Ronstan blokke og Hempel bådpleje m.m. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, men handl hos Marinebutikken i dag.

Pas på din båd med Hempel bådpleje

Er du på udkig efter pleje til din båd, som er til at regne med? Så tjek det brede udvalg af Hempel bådpleje hos Marinebutikken ud. Hempel bådpleje kommer i en lang række forskellige former for produkter, som sikrer, at din båd altid er godt passet på. Blandt pleje til både fra Hempel finder du alt fra bådshampoo og rengøringsartikler til beskyttelse mod alger, slim og andet uønsket snavs. Når du handler Hempel bådpleje til din båd, har du de bedste forudsætninger for at forlænge din båds levetid samt forebygge skader og fugt bedst muligt. Hvis du har spørgsmål til sortimentet af bådpleje fra Hempel, skal du ikke tøve med at kontakte det erfarne kundeservice, der ved alt om de forskellige plejeprodukter. Læs desuden detaljerede beskrivelser og information om den enkelte variant af Hempel bådpleje, inden du køber den, så du er sikker på, at den lever op til dine behov. Når du handler her, når du fast lav fragt på blot 39 kr., så der er plads i budgettet til at købe mere pleje til din båd. Gør en dyd ud af at passe bedst muligt på din båd ved hjælp af det skønne sortiment hos Marinebutikken. 

 

Marinebutikken er manges foretrukne forhandler af bådudstyr, og de kan også hurtigt blive din. Udover den flotte og overskuelige hjemmeside, har Marinebutikken også en fysisk butik i Vejle, hvor du altid er velkommen til at komme på besøg for at tage et nærmere kig på de forskellige produkter, som du overvejer at købe til din båd. Bestil dit bådudstyr allerede i dag og få det leveret indenfor 1-3 dage, så du snart kan forkæle dig selv og din båd med det bedste fra markedet.

23. marts 2022

Kvalitet til lystfiskere fra Kinetic og Geoff Anderson

Hobby

Med fiskeudstyr fra Kinetic er du godt gearet på til enhver udfordring. Effektlageret tilbyder et bredt katalog til lystfiskere, der sætter krav til fiskegrejet. Hvorfor gå på kompromis? På effektlageret.dk finder du også brands som Geoff Anderson, Patagonia, ABU Garcia og mange flere - ikke blot til fiskeri, men også til jagt og friluftsliv.

Stort og prisstærkt udvalg af Kinetic blink og andet i fiskegrej

Kinetic og deres blink, jighoveder osv. har opnået stor popularitet. Hos effektlageret.dk finder du et af landets bedste udvalg, når det gælder Kinetic-fiskeudstyr. Dette brand er kun et lille udpluk af deres komplette sortiment. Andre brands som Abu Garcia og Penn fortjener også et kig, når det er tid til at opgradere din kollektion af fiskeudstyr. Uanset om du er til Put & Take eller havfiskeri, så er effektlageret.dk shoppen for dig. Kinetic har også udviklet hjulkapsler, neopren gaiters m.m., der forhandles til gode priser på www.effektlageret.dk. Se de stærke tilbud lige nu, og gør en god handel på fiskeudstyr af bedste kvalitetsstandard fra Kinetic.

Effektlageret leverer tøj til lystfiskere fra mærket Geoff Anderson

Geoff Anderson er et dansk brand til lystfiskere, som ønsker pålidelig beklædning i høj kvalitet, der kan klare de strenge krav, det udsættes for. Køb Geoff Anderson tøj til lystfiskere på effektlageret.dk, og spar penge. I 1998 blev de første tøjartikler fremvist, og i dag har mærket nærmest opnået legendestatus inden for lystfiskeri. Det er et resultat af en konstant dedikation til at skabe de bedste kollektioner med kvalitetstøj. Hos Effektlageret forhandler de en del af tøjet fra Geoff Anderson, og derfor er det både inddelt i underkategorier med bukser, undertøj, skjorter, hovedbeklædning, jakker etc. Alt tøj er designet med lystfiskerens behov i mente. Dette vil du også kunne mærke i form af de små detaljer.

 

Læs mere på effektlageret.dk, hvis du vil blive klogere på Kinetic og Geoff Anderson. Kig også på brands som Patagonia, Zippo, Haglöfs og mange flere i de forskellige mærkekategorier på hjemmesiden. Lige nu finder du exceptionelle tilbud, men de lave priser på kvalitetsvarer til jagt, fiskeri etc. gør sig gældende året rundt.

18. december 2021

På superheltenlegetoej.dk kan du finde både Star Wars figurer og Spider-Man figurer i høj kvalitet

Hobby

Hvad end man er til Star Wars figurer, Spider-Man figurer eller begge dele, er Superhelten Legetøj den helt rigtige butik at besøge. Der finder man nemlig en masse kategorier med legetøj og samlerobjekter fra alle de mest kendte universer, som næsten med sikkerhed også inkluderer dine favoritter. Læs mere om butikken og om deres katalog i artiklen herunder.

Star Wars figurer til samlere og fans

For alle dem der går ekstra meget op i deres hobby, og f.eks. samler på Star Wars figurer, er www.superheltenlegetoej.dk den helt rigtige butik at kigge forbi. Der finder man nemlig bl.a. Star Wars figurer i mange forskellige varianter med alle ens favorithelte og skurke. Både Vader, Rey, Kylo Ren og de andre. Så har Star Wars en helt særlig plads i dit hjerte, og vil du gerne pynte hylderne, skrivebordet eller vindueskarmen med flotte Star Wars figurer, eller forkæle en Star Wars nørd, du kender, med flotte Star Wars figurer, har butikken med sikkerhed det helt rigtige. Husk i øvrigt, at der er flere gode kundefordele ved at handle i butikken, f.eks. fri fragt ved køb over 499,-.

Se også udvalget af veldesignede Spider-Man figurer

Udover Star Wars figurer er der også figurer fra en række andre kendte universer hos Superhelten Legetøj. F.eks. Spider-Man figurer. Så hvis det især er Peter Parker og co., der fanger din interesse, vil butikken helt sikkert også være noget for dig. Præcis som det gælder med Star Wars figurer, er alle Spider-Man figurer veldesignede og holder et ekstra højt niveau af kvalitet, der sikrer, at de nok skal holde sig flotte i lang tid frem.

Udover Spider-Man figurer og Star Wars figurer finder du selvfølgelig også en masse andre spændende samlerobjekter og lignende i butikkens katalog. Så besøg dem, når du har tid og lyst, og tag et kig.

20. november 2021

Køb billige bøger af Puk Damsgård og andre spændende forfattere på tales.dk

Hobby

Gå ikke på kompromis med udvalget af den litteratur, du læser og lytter til, men find den hos www.tales.dk i dag. På den alsidige hjemmeside finder du litteratur for enhver smag og interesse, så tøv ikke med at gå på udkig i de mange kategorier af fag- og skønlitteratur m.m. Lige meget om du leder efter billige bøger eller bøger af særlige forfattere, såsom Jussi Adler Olsen, Puk Damsgård eller en helt tredje, finder du, hvad du søger, hos tales. 

Gå på opdagelse blandt gode titler fra Puk Damsgård

Hvis du er interesseret i medrivende litteratur om vigtige og tankevækkende emner og temaer, er Puk Damsgårds forfatterskab helt sikkert noget for dig. Med baggrund som journalist har Puk Damsgård været helt tæt på diverse begivenheder, hvilket mange af hendes bøger bærer præg af. Hos tales finder du et flot udvalg af Puk Damsgårds bøger, som bl.a. indebærer de kendte og populære bøger, såsom “Ser du månen, Daniel” og “Hvor solen græder” m.fl. Læs mere om den enkelte bogs handling ved at klikke ind på den, men snyd ikke dig selv for Puk Damsgårds stærke ord.

Stort udvalg af billige bøger på tværs af genrer

Hos tales er der mulighed for at gøre et godt kup til boghylden med deres brede udvalg af billige bøger, som du finder i en kategori for sig. De billige bøger spænder bredt, og du finder derfor billige bøger i form af både skønlitteratur og faglitteratur, alt efter dine personlige interesser. Gå selv på udkig i det skønne udvalg af billige bøger, og find både titler, du har ønsket dig eller mangler, samt værker, du finder interessante. Det er den nemme og hurtige måde at udvide din bogreol, så gå blot på udkig i dag.

Lad tales være din nye foretrukne forhandler af alt, der hedder litteratur, både fysisk samt i e-bog- og lydbogsformat.

05. november 2021

Tessies fører et stort udvalg af polerede sten og halskæder med stjernetegn

Hobby

Www.tessies.dk er din foretrukne forhandler af spirituelle produkter, såsom sten, krystaller og drømmefangere m.m. På den unikke hjemmeside er du sikker på at finde sten eller andet med de energier, du ønsker dig eller mangler. Tøv derfor ikke med at gå på udkig i de mange fortryllende sortimenter af alt fra halskæder med stjernetegn til polerede sten og alt derimellem. Her er du sikker på at finde det, du har brug for lige nu.

Er du Vægt, Skytte eller Fisk? Find din halskæde med stjernetegn på tessies.dk

Hvad end du er stjernetegn i Fisken, Vægten, Skytten eller noget helt fjerde, finder du halskæder med dit stjernetegn hos Tessies. Det brede udvalg af halskæder med stjernetegn er varierende, så du har mulighed for at finde den kæde, du synes bedst om. Hvad end du er til halskæder med stjernetegn, hvor vedhænget er en figur eller en sten, bliver dit ønske opfyldt i det flotte udvalg. På hver halskæde med stjernetegn kan du læse yderligere information om stjernetegnene, og hvad de har brug for. Så find dit stjernetegn i en smuk halskæde i dag.

Polerede sten i en smuk finish

Polerede sten er både smukke og fyldt med gode energier, og du finder dem i stor stil hos Tessies. Lige meget hvilken energi, du har brug for, er der mulighed for at finde den i en poleret sten fra det brede og alsidige udvalg. Polerede sten er både særligt egnet som lommesten og lykkesten, som er nemme at have med sig. Du finder et hav af smukke og nyttige polerede sten i sortimentet, som hjælper mod alt fra stress og angst til søvnløshed m.m. Find derfor den rette polerede sten efter dine behov og ønsker lige nu hos Tessies.

Der er ikke den krystal eller sten med spirituelle egenskaber, du ikke finder hos Tessies.

03. november 2021

Stort udvalg - shop både hukommelseskort og gamer mus på av-cables.dk

Hobby

Er du på udkig efter et hukommelseskort eller en gamer mus, der kan hjælpe dig med at nyde din hobby til fulde? Så er Av-Cables.dk det rigtige sted at lede. De har nemlig fyldt deres webshop med et væld af elektronik i høj kvalitet, der rummer noget både for gamere, fotografer og alle andre hobbyister.

Hukommelseskort i mange forskellige størrelser

Smukke billeder og videoer i høj kvalitet optager meget plads. For at dette imidlertid ikke behøver at sætte nogle begrænsninger for dig og din hobby eller passion, så finder du hos Av-Cables.dk et stort udvalg af hukommelseskort med mange GB. På den måde kan du udvide pladsen på enten din telefon, dit kamera eller dit øvrige udstyr, så du kan have endnu flere billeder og videoer med hjem. Du kan se alle de forskellige typer hukommelseskort på av-cables.dk, hvor du også kan læse mere om de individuelle produkter. Skulle denne information desuden ikke være nok til, at du kan tage en endegyldig beslutning, står de imødekommende team også altid klar til at hjælpe dig med dit køb.

Gamer mus med smarte funktioner og seje design

Skulle det snarere være en gamer mus, du mangler til din hobby, så rummer sortimentet hos Av-Cables.dk også det. De har sammensat et bredt udvalg af gamer udstyr og tilbehør, der med sikkerhed også inkluderer noget, der kan optimere dit spil. Tager du et kig på udvalget af gamer mus finder du nemlig både trådløse og kablede mus, hvoraf nogle har særlige knapper eller led lys, der gør dem særligt egnede til gaming. Ikke nok med at ekstra knapper kan give dig en fordel in-game, så kan det indlagte lys være med til at skabe den helt rigtige stemning på gamer værelset.

Der er dermed mange gode grunde til at kigge ind forbi deres hjemmeside på www.av-cables.dk, hvis du er på udkig efter gamer mus eller hukommelseskort til din hobby. Ikke nok med at du der får adgang til et stort og varieret sortiment, så tilbyder Av-Cables.dk også prisgaranti på alle produkter.

01. november 2021

JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor: Alt i Barbour jakker, Hanwag støvler til jægere og friluftsentusiaster

Hobby

Står du og mangler et par Hanwag støvler? Eller er det snarere Barbour jakker, der er sagen? Så er du kommet til det rigtige sted. JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor er en fascinerende butik med et helt unikt udvalg, og hvis du læser med her, kan du blive meget, meget klogere på dem.

Barbour jakker er et af jægernes foretrukne valg

Overalt blandt jægere er Barbour jakker et sikkert valg. Det ikoniske og lækre mærke er garant for kvalitet, holdbarhed og flot, tidløst design, der betyder, at Barbour jakker er blandt markedets absolut mest populære jagtjakker. Hos JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor har de ikke overraskende et stort og imponerende udvalg af Barbour jakker. For hvis der er noget, der kendetegner den velrenommerede forhandler, er det, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten - og derfor forhandler de da også Barbour jakker. Som et kvalitetsbevidst foretagende finder du således kun de bedste og mest anerkendte produkter på markedet, og her passer Barbour jakker altså som fod i hose. Så hvorfor ikke vælge JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor, hvis du er på udkig efter en lækker jakke til din næste jagt.

Se også udvalget af Hanwag støvler på jafi.dk

Hanwag støvler er et andet yderst populært produkt, der forhandles hos den velassorterede forhandler. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om deres produkter, som fx et par Hanwag støvler, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, dygtige og professionelle personale hos JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor. For ud over at være dybt dedikerede til deres mange kvalitetsprodukter, som fx Hanwag støvler, gør de en dyd ud af at yde høj kundeservice for alle deres kunder. De står således altid klar med et godt råd og kyndig rådgivning - også når snakken falder på et par Hanwag støvler. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse samme sted, som du kan gå på opdagelse i deres skønne udvalg af Hanwag støvler: nemlig på jafi.dk.

21. oktober 2021

På udkig efter Kamma by Permin eller Sandnes Kos garn i høj kvalitet? Så besøg Uldtråden

Hobby

Hos Uldtråden bliver du altid mødt af et stort udvalg af lækre materialer til mange forskellige typer kreative projekter. Deres sortiment rummer bl.a. både Sandnes Kos garn og Kamma by Permin, der sikrer dig både et flot og behageligt slutprodukt.

Kom godt i gang med Sandnes Kos garn

Hvis du som så mange andre nyder at strikke og hækle, eller du for nylig er blevet fascineret af en af disse kreative discipliner, så er Uldtråden en oplagt virksomhed for dig at kende til. På deres hjemmeside kan du nemlig finde alle de materialer og alt det tilbehør, du skal bruge til dine kreative projekter – uanset om du er garvet strikker eller nybegynder. I deres sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af Sandnes Kos garn i marineblå, beige m.m. Denne type garn er særligt dejlig at arbejde med, da det består overvejende af alpakauld blandet med nylon og andre uldtyper. Du kan se hele det store udvalg af Sandnes Kos garn på deres hjemmeside uldtraaden.dk, hvor du kan lade dig inspirere af de mange flotte farver og læse meget mere om, hvilke projekter denne garntype egner sig godt til.

Få alle uldens gode egenskaber med Kamma by Permin

Hvis du derimod foretrækker garn, der består overvejende af traditionel uld, og som blot suppleres med den lette alpakauld, så tag i stedet et kig på deres udvalg af Kamma by Permin. Også her har du valget mellem en række forskellige farver, hvilket giver dig gode muligheder for at forvandle det lækre garn til en trøje eller et sjal, der matcher din stil. Og mangler du inspiration til dit næste strikkeprojekt kan du altid vælge at investere i nogle af de mange spændende strikkeopskrifter, du også finder i deres sortiment. Uldtråden har nemlig også samlet en masse forskellige opskrifter, hvoraf nogle er udviklet specielt med Kamma by Permin garnet i tankerne.

Webshoppen på www.uldtraaden.dk er dermed altid et besøg værd for dig, der er på udkig efter nyt garn eller andre materialer til dine kreative projekter. Foruden de mange lækre produkter er der nemlig altid ny inspiration at hente fra deres varierede sortiment.

04. juli 2021

Private Jet Partner servicerer alle med behov for privatfly til Zürich, Basel, Sofia m.m.

Hobby

Det er hurtigere, mere bekvemmeligt og langt mere effektivt at flyve med privatfly. Private Jet Partner er en dansk broker. Skal du et smut til Zürich, London, Paris eller andre destinationer? Der er stor efterspørgsel på taxifly hos virksomheder. Det gælder dog også private og klubber, som skal rejse mange samlet til en destination. Der giver jet udlejning nemlig god mening.

Zürich direkte med taxifly

Private Jet Partner har 8 års erfaring, og de arrangerer gerne din rejse til Zürich. Det er den største by i Schweiz, som er kendt for den flotte bykerne og stærke økonomi. Der er masser af banker og store selskaber, som har hovedsæde. Derfor er byen både et kendt rejsemål for forretningsrejsende og oplevelsesturister. Problemet er, at det ikke er let for alle i Danmark at komme direkte til Zürich. Det vil ofte kræve en mellemlanding. Lad i stedet for Private Jet Partner arrangere turen til Zürich, og flyv direkte også fra mindre lufthavne af som Aarhus og Aalborg. Der kommer også til at være mindre tid, som bliver spildt i lufthavnen. De erhvervsrejsende vil opleve, der er bedre muligheder for at arbejde oppe i luften. Det kunne evt. være, at ledelsesstaben skal gå sagen igennem, inden de lander i Zürich til forretningsmødet eller konferencen. Ved at klikke ind på private-jet-partner.dk er det enkelt at booke en rejse med privatfly til Zürich. Din tur er i gode hænder hos dem.

Drej globussen, og find din næste destination

Du er ikke begrænset af et kort med destinationer, som du er ved at bestille igennem et stort flyselskab med ruteflyvninger. I stedet for er dette rejsebureau en broker, som har et kontaktnetværk, de udnytter til at bestille en god privatflyvning til dig. I har både mulighed for at booke privatfly til Paris, Innsbruck, Faro og London. De servicerer Europa og hele Jorden med flyvninger døgnet rundt og på alle årets dage. Flere og flere prioriterer jet udlejning i stedet for at booke et rutefly. Fordelene opvejer simpelthen den øgede pris i en stor håndfuld af tilfældene.

01. juni 2021

Se på side-by-side rulleskøjter og trick løbehjul hos Skatetema.com

Hobby

Få god kundeservice hos Skatetema.com. De tilbyder alt fra trick løbehjul til side-by-side rulleskøjter. Spar penge på inliners til herrer og damer, og shop alt til BMX, skøjter etc. via få klik. Du kommer til at elske deres omfattende hjemmeside, hvor du også får 14 dages returret.

Køb trick løbehjul nemt og til gode priser

Med trick løbehjul får du en lidt anderledes type, og det er værd at bemærke forskellene. De kan ikke foldes ud eller lukkes. De er derimod optimeret med henblik på at lave tricks. Hvis du vil have lidt inspiration (og måske også motivation), så prøv at se nogle af de fede YouTube-videoer med professionelle, der udfolder sig med et trick løbehjul. Ja, du kan nok ikke efterligne dem fra dag 1, men det er altid rart at stræbe efter noget. Det er værd at overveje, hvad du mest hælder til inden køb. Er du interesseret i et cool trick løbehjul til rampen? Eller foretrækker du at lave tricks i det rå gademiljø? På www.skatetema.com forhandler de nemlig et stort udvalg af trick løbehjul i mange farver. De sælger scooters til alle behov online.

Stort udvalg i Roces side-by-side rulleskøjter

Nogle af de mest elskede side-by-side rulleskøjter er dem fra Roces. Det er et af de klassiske brands inden for skates. Som navnet forklarer, så er det rulleskøjter med hjul i par. De vækker tankerne hen på diskotekerne fra USA i 70’erne og 80’erne, hvor man udfoldede sig med de fedeste moves. De er også foretrukket til at lære børn at rulle. Med Roces side-by-side rulleskøjter er det nemlig nemmere at holde balancen, når man står stille. Det kan være sværere for barnet at gøre oprindeligt med inliners, selvom der er mange fordele ved denne type skates. Hos Skatetema.com kan du købe side-by-side rulleskøjter til gode priser. De er billige på kvalitetsmærker som Roces og Tempish. Se alle de fede modeller nu, og gør en god handel. Du kan også altid kontakte menneskerne bag www.skatetema.com for hjælp.

01. maj 2021

KreativGarn.dk byder fx på Mayflower New Sky og BC Garn

Hobby

Der er hos KreativGarn.dk altid en masse muligheder for at finde flot og bæredygtigt garn og opskrifter til konkurrencedygtige priser. Det brede sortiment byder bl.a. på BC Garn, samt Mayflower New Sky garn.

Mayflower New Sky garn - bestående af alpaca, uld og nylon

Der tilbydes hos KreativGarn.dk en lang række forskelligt garn i høj kvalitet og til gode priser. Herunder finder man fx det lækreste Mayflower New Sky garn, som fås i suveræn kvalitet. Mayflower New Sky garnet er fremstillet i en blød og varm blanding af alpaca, uld og nylon, som gør garnet meget blødt og slidstærkt. Derudover finder man Mayflower New Sky garnet i alverdens flotte farver, som fx grå, isblå, kiwi, camel, oliven, koksgrå og mange andre smukke farver. Mayflower New Sky garnet kan fint benyttes sammen med nogle af strikkeopskrifterne man finder hos KreativGarn.dk. Her kan garnet fx bruges til lækre halstørklæder, sjaler, huer og meget andet. Find ud af mere på kreativgarn.dk.

BC Garn i flotte naturlige farver

Der bydes hos KreativGarn.dk også på BC Garn, som findes i varianter som Northern Lights, Alba bomuldsgarn, Allino hørgarn og meget andet. Med BC Garn fra KreativGarn.dk kan man derfor altid finde noget, der passer til ens personlige strikkeprojekt. Ligeledes fås BC Garnet i en masse flotte og naturlige farver. BC Garnet byder fx på deres lækre Northern Lights varianter, som byder på dejligt blødt og økologisk garn. Med Northern Lights garnet fra BC Garn, får man noget blødt og ikke særlig ”uldet” garn, som gør det det behageligt at bære, samt at det giver en flot meleret effekt. Derfor er BC Garnet perfekt til dejlige bluser og sweatere, som man kan benytte året rundt. Læs mere om garnet og dine muligheder på kreativgarn.dk.

Besøg KreativGarn.dk allerede nu, hvis du søger det bedste garn på markedet, i de flotteste farver.

26. marts 2021

Opdag Snældan og sandnes garn hos sikigarn.dk

Hobby

Hvis du har en passion for at strikke med lækkert kvalitetsgarn, så er www.sikigarn.dk helt klart et besøg værd. Læs her om Snældan og sandnes garn.

Sandnes garn i skønne naturfarver

Hos Siki Garn & Helse ApS finder du et bredt sortiment af sandnes garn. Når du køber sandnes garn hos forhandleren, kan du forvente lækkert design og høj kvalitet. Inde for sortimentet finder du både kartegarn og kamgarn, opdag typerne i en række skønne naturtro farver. Hvis du har mod på at udforske strikkeverdenen en smule, kan du også vælge at mixe mellem forskellige farver og garntyper, som hver især skaber forskellig tekstur, for at skabe dit helt eget unikke look. Du kan være helt sikker på at dit garnprojekt bliver enestående og ikke mindst af lækker kvalitet, når du strikker med sandnes garn. Når du handler inde hos www.sikigarn.dk, kan du altid være sikker på, at de har lageret fyldt op med skønne varianter og nye bud på markedet af garn og farver. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte deres søde personale, så kan du være sikker på at modtage professionel vejledning og fantastisk kundeservice.

Snældan - garn bestående af uld fra Falklandsøerne og Færøerne

Udover sandnes garn, finder du også Snældan inde hos www.sikigarn.dk. Snældan garnet stammer helt tilbage fra Færøerne i 1949, og er siden dengang gået gennem tre generationer. Igennem disse generationer har produktionen af det tykke uldgarn Snældan blot fortsat. Kravene siden 1949 er dog blevet skrappere nu, dagen i dag har man prioriteret blødere og behageligt uld, og Snældan består derfor nu af en blanding mellem færøsk uld og uld fra Falklandsøerne. Når du køber Snældan er du derfor sikret blødt og behageligt garn, med en fantastisk historie bag - hvad mere er der at ønske. Besøg Siki Garn & Helse ApS, hvis du ønsker at opdage andre fantastiske garntyper til konkurrencedygtige priser. Hvis du bestiller fra webshoppen inden kl. 21, er du sikret at varen bliver sendt samme dag, og ankommer til dig indenfor blot 1-3 dage. Desuden er der altid gratis fragt, når du køber for over 400 kr.

15. marts 2021

Kig forbi VegaGarn hvor du finder et stort udvalg af Permin garn og strikkepinde

Hobby

Er du på udkig efter nogle kreative artikler, du kan bruge til dine fremtidige projekter? Så kan du med fordel tage et kig hos VegaGarn, hvor der forhandles et stort sortiment af forskellige artikler. Her kan du for eksempel finde frem til et bredt udvalg af Permin garn. Du kan også tjekke kategorien med strikkepind ud, når du besøger www.vegagarn.dk.

Køb Permin garn i forskellige typer, tykkelser og farver

Elsker du at være kreativ, og kunne du tænke dig at finde en hjemmeside, der kan tilbyde dig produkter til dine kreative projekter? Så er VegaGarn det helt rette sted for dig at søge. Her forhandles et stort sortiment af garn, hæklenåle, strikkepinde samt mere. Tager du et kig på hjemmesiden, kan du for eksempel finde frem til et godt udvalg af Permin garn. Uanset om du søger noget bestemt garn eller ikke, har du god chance for at finde noget, du kan bruge til dit projekt her. Udvalget af Permin garn byder nemlig på flere forskellige garntyper, tykkelser og et væld af flotte farver. Find frem til hele udvalget af Permin garn, når du klikker dig ind hos www.vegagarn.dk.

Bredt udvalg af strikkepinde i forskellige materialer til en lav pris

Foruden garn kan du også være sikker på, at finde en lang række andre gode produkter, når du klikker dig ind hos VegaGarn. Her står de inde med et både bredt og godt sortiment af kreative artikler, hvor du altid har rig mulighed for at finde frem til noget, du kan bruge. For eksempel byder hjemmesiden på strikkepind, som du kan finde i et godt udvalg. Disse fås i flere forskellige materialer og typer, hvor du både finder dem som strømpepinde, rundpinde samt flere andre. Derudover forhandles de fra flere forskellige mærker, som alle tilbyder strikkepinde af god kvalitet. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til noget, du kan bruge til dit næste strikkeprojekt. Find en god strikkepind og få fragt til 39,- hos www.vegagarn.dk.  

12. marts 2021