torsdag 05. august 2021

Interiør

Interiør og design har altid været vigtigt for mennesker. Derfor er det også et populært emne i både TV, på de sociale medier og alle andre medier, hvor folk har deres fokus. Boligprogrammer fylder TV-fladen, og vi ser spændte med. Dels for at se, hvordan man skaber et smukt hjem, dels for at se det endelige resultat. Men det er selvfølgelig også for at få inspiration til, hvordan man vil indrette sit eget hjem, eller drømme om, hvordan vi vil gøre i fremtiden. Det samme kan du gøre her på siden, hvor vi har samlet information, artikler og links om lækre forhandlere af interiør og inspirationskilder til, hvordan du indretter din bolig på en moderne og smuk måde. Find det, du mangler til boligen her på siden. God jagt!

Køb dit nye skærebræt eller andet køkkenudstyr i nordisk design hos Heldal Design

Interiør

Er du på udkig efter noget nyt og smukt interiør til hjemmet, og søger du den helt rette hjemmeside at handle det på? Så kan du af god grund tage et kig hos Heldal Design, der forhandler et bredt sortiment af boliginteriør. Her kan du blandt andet finde køkkenudstyr i nordisk design, skærebræt og meget andet. Se hele sortimentet på www.heldaldesign.dk.

Se det store udvalg af køkkenudstyr i nordisk design på heldaldesign.dk

Hvad end du er på udkig efter noget nyt køkkenudstyr eller om du ønsker at pryde hjemmet med flot interiør, kan du med fordel besøge Heldal Design. Her forhandles et stort og varieret sortiment af boliginteriør, som du finder i flotte designs. Blandt andet byder hjemmesiden på et godt udvalg af køkkenudstyr i nordisk design. Udvalget her går på alt fra skærebræt og køkkenrulleholder til vinholder og andet godt. Dette finder du alt sammen i smukke designs og farver, der med sikkerhed kan pryde i dit køkken. Dermed kan du finde frem til noget køkkenindretning, der både er stilfuldt og funktionelt. Find køkkenudstyr i nordisk design hos www.heldaldesign.dk, hvor de også tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kroner.

Vælg et skærebræt, der både er praktisk og smukt

Når du skal finde de helt rette produkter til hjemmet, er det først og fremmest en god ide at vælge noget, der passer til indretningen. Derudover er det dog også vigtigt at vælge noget, der har en god kvalitet. Hos Heldal Design forhandles derfor et stort sortiment af boliginteriør, hvor du for eksempel kan finde et lækkert skærebræt i egetræ. Her går udvalget på flere forskellige størrelser, designs og smukke nuancer, hvor du kan finde noget for enhver smag. Disse finder du i stilfulde og funktionelle designs, der både er velegnet til madlavning, servering, og hvad du ellers ønsker at benytte skærebrættet til i dit køkken. Find frem til et skærebræt i nordisk design fra www.heldaldesign.dk, og få levering inden for 1-3 dage. 

06. juni 2021

Hos Remix by Sofie finder du smukke Anna von Lipa vinglas og champagneglas

Interiør

Sætter du pris på et smukt design og unikke detaljer i hjemmet? Så kan du med fordel besøge Remix by Sofie, der forhandler et stort sortiment af lækre produkter til boligen. For eksempel byder hjemmesiden på mærket Anna von Lipa, hvor du kan finde en lang række flotte produkter. Tag for eksempel et kig på udvalget af vinglas og champagneglas fra Anna von Lipa på www.remixbysofie.dk.

Anna von Lipa glas, skåle, kander og vaser – Find det på www.remixbysofie.dk

Uanset om du er på udkig efter et bestemt produkt til hjemmet, eller om du blot søger et smukt produkt, der kan sætte et unikt præg, kan du af god grund klikke dig ind hos Remix by Sofie. Her forhandles et bredt sortiment af forskellige typer produkter, som du kan finde fra flere gode mærker. For eksempel tilbyder hjemmesiden et godt udvalg af Anna von Lipa. Her går det fine sortiment på flere forskellige typer produkter, hvor du kan finde alt fra glas og skåle til kander, vaser og meget andet. Udvalget af dette går på flere forskellige designs og varianter, hvor du kan matche de forskellige produkter, som du ønsker det. Find Anna von Lipa udvalget på www.remixbysofie.dk.

Pynt flot op med unikke vinglas og champagneglas fra Anna von Lipa

Når man skal finde frem til de rette produkter til hjemmet, er det en god ide, at vælge noget, der både falder i ens personlige smag, og som samtidig har kvaliteten med sig. Hos Remix by Sofie forhandles derfor et stort sortiment af forskellige typer produkter, som alle er af høj kvalitet og til reelle priser. Blandt andet byder hjemmesiden på et fint udvalg af vinglas og champagneglas fra Anna von Lipa. Disse fås i et bredt udvalg af designs og farver, hvor du kan finde noget for enhver smag. Her har du mulighed for selv at mixe og matche dine vinglas og champagneglas, så du kan sammensætte nogle unikke sæt. Find vinglas og champagneglas fra Anna von Lipa på www.remixbysofie.dk.

11. maj 2021

Find en kontinentalseng og et bredt udvalg af TV borde hos Moderno.dk

Interiør

Moderno.dk er et oplagt sted at kigge forbi som noget af det første, hvis du f.eks. gerne vi købe en ny kontinentalseng til dit soveværelse. Her finder man nemlig en række flotte modeller i den helt rigtige kvalitet. Det samme gælder møbler til stuen, hvor man f.eks. finder et godt udvalg af TV borde, der både er holdbare og dekorative. Læs mere om begge dele og om butikken i artiklen herunder.

Lad en kontinentalseng pynte i soveværelset med sit flotte og moderne design

Kontinentalsenge er én af de mest populære typer senge rundt omkring på danske soveværelser. Har man først prøvet at sove i en kvalitets kontinentalseng, er det egentlig ikke så overraskende, at det er tilfældet. En kontinentalseng byder nemlig på en næsten uhørt høj komfort, og så fås de samtidig i en masse flotte og moderne design, der vil passe perfekt ind på et velindrettet soveværelse. Skal I til at købe ny seng, og har I besluttet jer for, at det skal være en kontinentalseng, er www.moderno.dk et godt sted at starte med at kigge. Her præsenteres I for en række flotte modeller til konkurrencedygtige priser og næsten uden tvivl også en kontinentalseng, som I vil elske og i et design, der passer perfekt ind på jeres soveværelse.

På www.moderno.dk finder du et flot sortiment af TV borde

Udover kontinentalsenge, er der også mange andre gode grunde til at kigge forbi Moderno.dk, hvis man er i humør til at shoppe møbler til boligen. F.eks. har de et fint udvalg af TV borde. Disse egner sig perfekt til at have ens TV stående på, andet TV udstyr, f.eks. soundbar højtaler og andet elektronisk udstyr, samt pyntegenstand og bøger. Forhandleren har en række fine design at vælge imellem, når det gælder TV borde både de lidt mere moderne af slagsen samt nogle lidt mere retro design. Det skulle derfor ikke være noget problem at finde et TV bord, der passer perfekt ind i jeres stue hos dem.

11. maj 2021

Himmerlands Pejsecenter tilbyder høj kvalitet i form af Termatech brændeovne, Lotus gaspejs m.fl.

Interiør

Himmerlands Pejsecenter tilbyder diverse gaspejse, brændeovne m.fl. Læs her om deres Termatech brændeovne og Lotus gaspejse, som forhandles over deres webshop.

Termatech brændeovne vægophængt eller fritstående

Hvis du drømmer om en ny brændeovn, kan du med god grund kigge på sortimentet af Termatech brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter. De leverer produkter af allerhøjeste kvalitet, og så endda til fornuftige priser, der er til at betale sig fra. Inde på webshoppen, kan du udforske modeller: alt lige fra standardmodeller til større modeller med varmelagring og fedtstensbeklædning. En ting du kan være sikker på, er at hver og en model er kendetegnet med miljøvenlig og effektiv udnyttelse af brænde. Termatech brændeovnene findes både som vægophængt eller fritstående, afhængig af hvad du ønsker. Opdag også deres forskellige tilbehør til brændeovne inde på webshoppen. Hvis du drømmer om at få en pejs i hjemmet, men ikke har mulighed for at installere en skorsten, så kan du med god grund tage et kig på deres biopejse. Disse biopejse findes i en bred vifte af forskellige modeller, så du er garanteret, noget som passer til dit behov. Læs mere om Termatech brændeovne inde på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Lotus gaspejs - dansende flammer med et klik

Hvis du leder efter en gaspejs, så er en Lotus gaspejs, helt sikkert en god løsning til dig. Lotus gaspejs tilbyder fritstående gaspejse, i en række forskellige størrelser både med og uden varmelagring. Når du vælger en gaspejs, kan det have mange gode fordele. Du kan lave temperaturskifte for rummet, på et splitsekund tænde og slukke ilden, benytte en timerfunktion og meget mere. Den moderne teknologi har gjort det muligt at du kan styre din Lotus gaspejs fra telefonen - meget nemmere bliver det ikke. Tøv ikke med at besøge www.himmerlandspejsecenter.dk, hvor du kan læse mere detaljeret om de forskellige gaspejse fra Lotus. Du kan desuden også kontakte deres hjælpsomme personale for professionel rådgivning.

25. marts 2021

Få en god pris på et bar skab og canvas billede online

Interiør

Køb nogle fine bar skabe hos Daily-Living.dk, der sælger modeller af ægte vinreoler. Se også deres canvas billeder, der er udstyret med LED belysning, som giver et rigtig hyggeligt, men ikke mindst også stilfuldt udtryk. Hop direkte ind på www.daily-living.dk, som samtidig byder på landskabsmalerier, kasser til opbevaring og entremøbler, eller læs med i denne pressemeddelelse.

Billigt bar skab hos Daily-Living.dk

Gå på udkig hos Daily-Living.dk, og find bar skabe i høj kvalitet. Drømmer du om et bar skab, som er udformet som en vintønde? Det er en fin mulighed hos Daily-Living.dk, der sælger vintønde bar skabe i mange træsorter. Vælg modeller i mangotræ, rosentræ etc., og spar penge på ægte kvalitet. Her taler vi om det ultimative barmøbel - altså ”the centerpiece” i din hjemmebar. Sådan et bar skab, der er udformet som en vintønde, kan dog også sagtens stå og se pæn ud i andre rum i huset f.eks. i spisestuen eller køkkenet. Kig også på de mere moderne vinreoler hos Daily-Living.dk, der sælger særdeles eksklusive modeller på www.daily-living.dk. Få f.eks. en væghængt vinreol med plads til mange flasker.

LED canvas billeder - En ny trend

Rigtig mange danskere er slet ikke bekendt med denne mulighed! Canvas billeder med LED lys er nemlig en helt særlig oplevelse. Disse lærredstryk benytter så batteri, der forsyner en række LED dioder. De lyser op på en måde, der komplimenterer billedet. Et godt eksempel er deres canvas billede af en park om natten, der er overdækket med sne. Lysdioderne lyser nemlig der på billedet, hvor der er lanterne, og det skaber den hyggeligste atmosfære. Der er også mange andre canvas billeder, som udnytter den effekt på bedst mulige måde. Læs mere om lærredstryk nu på deres hjemmeside, og gør en god handel. Det er oftest lidt billigere hos Daily-Living.dk.

Online hos Daily-Living.dk kommer man aldrig til at mangle inspiration. Kategorierne er spækket med canvas billeder, bar skabe, opbevaringsmøbler, landskabsmalerier, jagttrofæer og meget andet. Prislejet betyder, at man altid har råd til lidt ekstra brugskunst.

17. marts 2021

Hos First Floor CPH finder du dansk designede New Yorker døre og vægge

Interiør

Uanset om du er på udkig efter en New Yorker dør eller en New Yorker væg til mødelokalet, er du kommet til det helt rette sted. For First Floor CPH er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der har stor erfaring med de ikoniske interiørløsninger kendt fra byen, der aldrig sover.

 

En New Yorker dør kan bruges i badeværelset, stuen eller på kontoret

Med en skarp æstetisk sans hvor minimalisme og tidløse design er i fokus, er First Floor CPH et kvalitetsbevidst og populært foretagende, hvor du altså blandt andet kan få fat i en New Yorker dør til fx badeværelset, stuen eller kontoret. Uanset hvor du ønsker en New Yorker dør, står den danske virksomhed klar til at hjælpe dig - selv med specialbehov. For en New Yorker dør er ikke bare en New Yorker dør, og det er de selvfølgelig også udmærket klar over hos First Floor CPH, der er en yderst pålidelig, professionel og passioneret samarbejdspartner. De ikoniske døre er enormt flotte, men også meget funktionelle. Således sikrer glasdørene, at du får en smuk lys gennemgang - også hvis du foretrækker matterede ruder. Så hvorfor ikke vælge en New Yorker dør fra First Floor CPH?

 

New Yorker væg – Smart løsning til afskærmning

Hvis du snarere leder efter en New Yorker væg til mødelokalet, kan den ansvarsbevidste virksomhed også hjælpe dig. En New Yorker væg er en meget smart løsning til mødelokalet, da den både afskærmer for lyd og lugt, ligesom glasfacaden naturligvis også er ensbetydende med, at du får optimale lysforhold. Derfor ser man ofte de ikoniske glasvægge i mødelokaler over hele verden - ikke kun i “The Big Apple”. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om deres produkter og løsninger, som f.x. glasvægge til mødelokaler, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de dygtige folk hos First Floor CPH. De hjælper dig nemlig hellere end gerne - uanset om du ringer eller skriver. Du finder deres kontaktoplysninger inde på deres brugervenlige hjemmeside firstfloorcph.dk.

02. december 2020

Shop Maileg nisser og Durance skyllemiddel hos By Frey

Interiør

Www.byfrey.dk forhandler en lang række forskellige, lækre kvalitetsprodukter til dig og dit hjem. I de mange kategorier med sortimenter af alt fra møbler og velvære til specialiteter m.m. finder du med sikkerhed noget, der falder i din smag. Gå selv på udkig blandt produkter fra Durance eller nogle af de søde Maileg nisser til julemåneden.

Hyggelige Maileg nisser fra byfrey.dk

Her på siden kan du læse om det søde og finurlige By Frey sortiment af Maileg nisser, der fungerer som den perfekte, hyggeligste julepynt, når december melder sin ankomst. Du finder Maileg nisserne i en lang række varianter, så du har rig mulighed for at finde netop den slags, der skal pynte i dit julede hjem. Vælg bl.a. mellem de originale, klassiske Maileg nisser, eller gå på udkig blandt fine mus, nuttede grise, pynt til juletræet og meget mere. Maileg nisser er kendte for deres detaljerede og hyggelige design, som skaber minder og god stemning i ethvert hjem til jul. Så tøv ikke med at udforske det skønne sortiment i dag.

Køb Durance vaskemiddel, rengøringsmiddel mv.

Gå ikke på kompromis med de forskellige skønheds- og rengøringsprodukter, du har i hjemmet, men vælg kvalitetsprodukter fra det anerkendte mærke, Durance. Durance producerer en lang række forskellige produkter, heriblandt opvaskemiddel, hudpleje m.m. Fælles for alle By Frey produkter fra Durance er, at de er baseret på gode råvarer, og mindst 95% af ingredienserne er naturlige. På den måde er Durance dit sikre, naturlige og gode valg, når du skal handle alt fra ansigtscremer til sæbe og meget mere.

By Frey er stedet for dig, der går op i høj kvalitet til dit hjem. Her er der fokus på rene råvarer, holdbarhed og glade kunder. Så tag selv et kig rundt på siden og bliv inspireret i dag.

03. november 2020

Find kvalitets møbler til ethvert hjem på www.futon.dk

Interiør

Hos www.futon.dk har de alt, hvad du kunne drømme om af madrasser, sovesofaer og daybeds i en lang række varianter og af højeste kvalitet. Futon.dks produkter er alle præget af minimalistiske designs, der har fokus på høj komfort og smukke detaljer. Tag selv et kig og find det nye møbel til dit hjem i dag.

Lækre Futon sovesofa

Futon.dk har hele 38 års erfaring indenfor deres handel med møbler, heriblandt de populære og unikke futon sofaer. Futon sofaerne er kendetegnet ved deres høje komfort og smukke design, der derfor både fungerer pyntende i et rum, samtidig med at det er et sandt sted for afslapning, ro og hygge. Tag et kig rundt på det flotte sortiment, hvor du finder futon sofaer i mange skønne modeller, designs, størrelser m.m. Her er med garanti en, der passer perfekt ind i din indretning og opfylder dine behov og ønsker.

Komfortable daybeds i smukke designs

Hvis du leder efter et unikt, smukt og komfortabelt møbel til værelset eller dagligstuen, er Futon.dks imponerende udvalg af daybeds lige noget for dig. Her finder du daybeds i en lang række varianter, så du er sikker på at finde en, der passer ind i din smag og boligindretning. Daybeds er det ultimative møbel for komfort og afslapning, som lægger op til alt fra at læse en bog, tage en lur eller noget helt tredje. Så gå på udkig i udvalget af de mange flotte daybeds af høj kvalitet og til skarpe priser i dag.

Futon.dk er en af Danmarks førende forhandlere af madrasser samt komfortbale møbler til ethvert hjem, rum og boligindretningsstil. Se de mange sortimenter i dag og forelsk dig i et, eller flere, af de skønne produkter.

18. oktober 2020

FDB møbler og Dunlopillo hovedpuder. Klik ind på max-jessen.dk

Interiør

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der garanti for en god handel, hver gang man besøger dem. Og der er i den grad også garanti for at man kan kigge på og lade sig inspirere af et smukt udvalg af møbler, fra kendte danske mærker som FDB møbler og HAY. Mangler du nyt tilbehør til soveværelset, f.eks. en ny dyne eller måske en hovedpude, vil kategorien med Dunlopillo hovedpuder og andre slags tilbehør til soveværelset være et godt sted at starte. Kort sagt er der masser af grunde til at kigge forbi butikken. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Dunlopillo hovedpude. Opnå langt bedre søvn!

Genvejen til en god nattesøvn starter med en god hovedpude. Og en god hovedpude kunne f.eks. sagtens være en Dunlopillo hovedpude. En Dunlopillo hovedpude er nemlig både blød og behageligt hele natten lang, og kan desuden fås i flere lækre design. Derfor vil du med sikkerhed også kunne finde en Dunlopillo hovedpude, der passer perfekt til din personlige præference. Hos www.max-jessen.dk finder man altid en masse af det bedste udstyr til soveværelset, og derfor har de ikke så overraskende flere fine Dunlopillo hovedpuder lige nu.

Alt i FDB møbler hos denne webshop

Udover Dunlopillo hovedpuder, kan du blandt andet også glæde dig til et fint udvalg af FDB møbler hos ILVA Max Jessen Terndrup. FDB møbler har fået noget af en renæssance de seneste år må man sige, og har man først kigget nærmere på kataloget hos forhandlere som ILVA Max Jessen Terndrup, er det egentlig ikke så overraskende hvorfor. Her finder man nemlig en masse nydelige FDB møbler, både Jørgen Bækmark og Børge Mogensen spisestole, Mogens Koch bogkasser og Foersom & Hiort-Lorenzen lænestole. Er du i humør til smukt og traditionsrigt dansk møbelhåndværk, vil kategorien med FDB Møbler helt sikkert være noget for dig.

25. september 2020

Kontinentalsenge og elevationssenge i mange mål

Interiør

Lige meget hvilken type af seng man godt kunne tænke sig, så finder man uden tvivl den, man har brug for hos Sengeexperten.dk. Her forhandles der nemlig alt fra elevationssenge på 140x200 til kontinentalsenge af høj kvalitet. Man kan se hele udvalget på hjemmesiden www.sengeexperten.dk.

Elevationsseng i 140x200 cm - Sengeexperten.dk

Hvis man er på udkig efter en ny seng, men man ikke lige umiddelbart har plads til en stor dobbeltseng, så kan en elevationsseng i størrelsen 140x200 være et rigtig godt valg. Sengen er nemlig ikke helt lige så stor som en traditionel dobbeltseng, men der er alligevel god plads til, at man sagtens kan ligge to personer i sengen. En elevationsseng i 140x200 fra Sengeexperten.dk har en særdeles høj kvalitet, og man er altså i stand til at justere på sengen, så man både kan ligge behageligt, men man også kan sidde op og enten læse eller se fjernsyn uden at få ondt i nakken eller ryggen. Hos Sengeexperten.dk har man mulighed for at få kyndig hjælp, så man kan være sikker på, at man får købt den helt rette elevationsseng i størrelsen 140x200. Man kan se de mange modeller her ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.sengeexperten.dk.

Kontinentalseng uden revne i midten

Vil man gerne være sikker på, at man sover rigtig godt, og vil man gerne have den ultimative komfort, når man kryber til køjs om aftenen, så er det uden tvivl en kontinentalseng, man skal have fat i. Hos Sengeexperten.dk forhandles der et sort udvalg af kontinentalsenge, som alle har en fantastisk komfort, og sengen giver støtte til både hofte og ryg, så man ligger særdeles behageligt i sengen. En kontinentalseng er ofte det perfekte valg til par, fordi den består af en stor madras og derfor ikke har en irriterende revne i midten. Man kan se udvalget af de forskellige senge ved at besøge Sengeexperten.dk på hjemmesiden.

Hos www.sengeexperten.dk forhandles der et særdeles stort udvalg af senge af den bedste kvalitet.

07. september 2020

Dyner og sengetøj hos Sengetøj.dk

Interiør

Sengetøj.dk har det største udvalg af sengetøj, sengelinned, dyner og hovedpuder. Skal du bruge en ny dyne, så læs med her.

Dyne til vinter og sommer

Når du skal vælge dyne, så skal du beslutte dig om du skal have en tung eller let. De tunge er typisk bedst til de kolde måneder, men nogle vælger at sove med vinterdyner hele året, da de har let ved at fryse. Andre sover med sommerdyner hele året, så det er smag og behag. Hos Sengetøj.dk er der mange forskellige kvalitetsdyner at vælge imellem, og hvis du skal bruge en ny lækker dyne, så kan du helt sikkert finde den perfekte model på siden. Der findes også helårsdyner, så hvis du ikke gider skifte dyne eller ikke har så meget plads til opbevaring, så kan det være en god løsning. Der er bl.a. dyner fra Night & Day, Ringsted Dun og DanaDream i butikken og de er alle i bedste kvalitet lavet af de fineste og blødeste dun. Når du skal vælge, så klik ind og find den helt rigtige model til dine behov i butikken, hvor der er mange forskellige bløde og komfortable modeller at vælge imellem.

Kvalitets sengetøj til rimelige priser

Sengetøj.dk sælger selvfølgelig også sengetøj i bedste kvalitet, og du får fri fragt ved køb på over 500 kr. Der er hurtig levering, og altid 14 dages returret på alle produkter. Du kan helt sikkert finde det perfekte sengetøj til din seng, for der er mange forskellige ting at vælge imellem i bløde materialer, som gør søvnen så komfortabel som muligt for dig. Man bruger trods alt en stor del af sit liv på at sove, så man kan lige så godt investere i en komfortabel seng, dyne og sengetøj, og det kan du gøre på www.sengetoj.dk, hvor du finder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til super gode priser. Hvis du kan lide dynebetræk og lagner med farver og mønstre, så kan du finde det, men der er også et bredt udvalg af hvide lagner, dynebetræk og hovedpudebetræk. Find lige det, du skal bruge i butikken til en super god pris.

02. september 2020

Trykaflastende madrasser og kontinentalsenge - Få god vejledning

Interiør

Er det tid til at gøre din dagdrøm om en kontinentalseng til opfyldelse, så du også kan drømme godt om natten? Køb fra stærke mærker hos Schwarz Senge. Sengehuset på Østerbro samt webshoppen på schwarz.dk har alt til at sikre dig en god søvn. Køb f.eks. trykaflastende madrasser, hovedpuder, sengegavle og dyner til sommer og vinter.

Køb en kontinentalseng i høj kvalitet

Bestil en ægte kontinentalseng, og få god vejledning. Når man køber en top-end kontinentalseng, er det vigtigt at være ordentligt informeret. En rygtest, som foretages hos Schwarz Senge i København Ø, er et godt startpunkt. Med denne i mente kan en venlig ekspedient tage en snak om dit eller jeres behov til en kontinentalseng. Du kan frit prøve de forskellige modeller på udstilling fra bl.a. Carpe Diem og Dunlopillo. Hvis du har været forbi et discountsengehus inden dit besøg hos Schwarz Senge, så kommer du til at blive overrasket over kvalitetsforskellen. Det vigtigste er, at du får en kontinentalseng hjem, som du er 100 % tilfreds med. Se modellerne på schwarz.dk.

Leder du efter en trykaflastende madras i skum?

Det er selvfølgelig ikke kun kontinentalsenge eller andre senge som elevationssenge og boxmadrasser, der tilbydes. Alle de forskellige dele og tilbehør til at sikre en god sovekomfort og et flot soveværelse, kan også findes på schwarz.dk. En trykaflastende madras er med til at give en væsentligt mere behagelig søvn. På hjemmesiden finder du trykaflastende madrasser i skum fra Selecta og Röwa. Skummadrasser er et foretrukket valg, hvis man går efter trykaflastende egenskaber. Schwarz Senge har købt skummadrasser af høj kvalitet, som de sælger videre til dig i sengehuset. Mærk selv kvaliteten på din egen ryg, og køb en trykaflastende madras i skum af høj kvalitet.

God søvn har kæmpe indflydelse på vores velvære og helbred. Her skal man aldrig gå ned. Schwarz Senge forhandler trykaflastende madrasser og kontinentalsenge online. Du får god kundeservice og mulighed for at få en gratis rygtest. Besøg hjemmesiden på schwarz.dk, og kig igennem det brede udvalg til soveværelset.

02. september 2020

Køb skoreol, rumdeler og andre møbler til dit hjem hos Daily-Living.dk

Interiør

Foldbare rumdelere og skærmvægge er praktiske, når et rum med fordel kan deles i to. Daily-Living.dk forhandler alle typer skillevægge til skarpe priser. Kigger du efter en skoreol, barstol, stumtjener eller andet til din bolig? Uanset om du er til klassisk eller moderne stil, om du vægter det traditionelle eller stilrene, så hent inspiration hos Daily-Living.dk.

Stort rumdeler udvalg med flytbare skillevægge til stærke priser

Hos Daily-Living.dk finder du skærmvægge i mange farver. Køb en rumdeler med mønster, og vælg imellem mere simple foldevægge, som kan flyttes rundt. En mobil rumdeler er rar at have i hjemmet, også selvom den ikke skal tages i brug med det samme. Den kan f.eks. bruges til specielle lejligheder som fødselsdagsfester, hvor man har brug for at lave en særskilt inddeling, som ikke er gældende i hverdagen. Det er klart, at den også har funktioner i det private hjem i dagligdagen. Det kunne være, hvis en computersektion i stuen skal afskærmes fra resten af rummet for at skabe en bedre designmæssig helhed. Det kunne selvfølgelig også være på soveværelset, hvor garderobesektionen skal afskærmes fra de kvadratmeter, der er dedikeret til seng, sengebord og sådan. Du åbner op for tusindvis af muligheder, når du tager rumdelere i mente. Spar penge på mobile skillevægge og foldevægge i mange materialer. Køb den rette rumdeler og foldeskærm i dag direkte på www.daily-living.dk.

Billig skoreol i et flot design

Dine sko skal opbevares flot og stilfuldt. Den rette skoreol finder du online hos Daily-Living.dk. Webshoppen forhandler skoreoler til mange typer sko, og du finder også skohylder og skoskabe med låger hos Daily-Living.dk. Hvor mange hylder til sko, har du brug for? Bestil skohylder med plads til alle dine ekstra sandaler, støvler osv., som du har købt gennem årene. Lige meget om du samler på sko, eller du er mere minimalistisk orienteret, så findes den rette skoreol online hos denne danske internetbutik. Køb stativer og hylder til fodtøj billigt. Der er virkelig en del kroner og ører at spare på en lækker skoreol eller et skab til dit skotøj.

Bestil alt fra rumdelere til skoreoler hos Daily-Living.dk.

12. august 2020

Nordiske sofaborde og rustikke borde i genbrugstræ - Wood Living

Interiør

Hos Wood Living tilbydes der et bredt udvalg af flotte og håndlavede møbler, i den bedste kvalitet. Sortimentet indeholder bl.a. nordiske sofaborde samt et rustikt bord i genbrugstræ, som er fremstillet på miljøvenlig vis.

Interesseret i nordiske sofaborde?

Wood Living er udbyder af en lang række flotte og rustikke håndlavede møbler, i god kvalitet. Der findes bl.a. de flotte nordiske sofaborde, som er fremstillet i lækkert genbrugstræ, som giver bordet et flot design og en god historie. Da hvert enkelt sofabord er produceret med forskellige genbrugsmaterialer, er hvert enkelt nordisk sofabord unikt i sig selv, da alle de brugte materialer er forskellige fra bord til bord. De nordiske sofaborde hos Wood Living er inddelt i 5 produktlinjer, som er Rustic, Unik, Logo, Line og Color. Hver produktlinje har noget specielt ved sig, hvor fx den unikke produktlinje indeholder møbler fremstillet af genbrugstræ, med en ekstra speciel historie bag sig. Læs mere om de flotte nordiske sofaborde på woodliving.dk.

Rustikt bord i genbrugstræ - Flotte design

Der findes hos Wood Living også flotte rustikke borde i genbrugstræ, i den bedste kvalitet. De flotte håndlavede genbrugsborde fås i mange forskellige modeller og design, så der er noget til alles smag. Der tilbydes hos Wood Living tre forskellige slags bordtyper, som er Rustic, Color stribet og Color ternet. Det rustikke bord er en bar og behandlet plade, som har et flot og naturligt look. Color-serien byder i stedet på sjove og farverige borde, som enten fås i ternet eller stribet. Med et rustikt bord i genbrugstræ fra Wood Living, sikres et sjovt og flot spisebord, skrivebord eller noget helt tredje, som har en god historie bag sig. Ligeledes fås bordene i mange forskellige størrelser, hvor kun fantasien sætter grænsen. Undersøg dine muligheder yderligere på woodliving.dk og find dit næste rustikke genbrugsbord.

Besøg Wood Living allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle sjove og rustikke møbler.

01. juli 2020

Bambus håndklæder og strandhåndklæder. Stort udvalg

Interiør

Den danske webshop OnlineLiving.dk har siden 2010 forhandlet bambus håndklæder og mange andre bæredygtige luksusprodukter til deres mange kunder, der kommer fra hele landet. I de følgende afsnit kan du blive en hel del klogere på den skønne webshop og nogle af deres mest populære produkter, som fx et strandhåndklæde.

OnlineLiving.dk tilbyder bambus håndklæder

Når først du har prøvet bambus håndklæder fra OnlineLiving.dk, vil du hurtigt indse, at du aldrig nogensinde vil kunne bruge et almindeligt håndklæde igen. For bambus håndklæder er ikke blot bæredygtige, de er også enormt lækre, meget kraftige og utroligt smukke, ligesom de har en god tørreevne og enestående blødhed. De største eksperter inden for bambus håndklæder er dog imidlertid de dygtige, venlige og professionelle folk bag OnlineLiving.dk. Så hvis du kunne tænke dig at vide mere om bambus håndklæder, er du altid mere end velkommen til at kontakte det erfarne personale, som hellere end gerne besvarer dine spørgsmål og kommer med gode råd – også når det drejer sig om bambus håndklæder. Du kan både træffe dem telefonisk og over e-mail.

Lækkert strandhåndklæde til sommerens strandture

Selvom Danmark ikke just er kendt for sine lange, varme somre, så elsker vi danskere alligevel at bruge vores sommerferie på at ligge på vores mange smukke strande, som omkranser vores lille land. Fra Bornholm til Skagen er de danske strande fulde af glade gæster, og en rigtig strandtur kræver da – foruden badedyr og picnickurv – også et lækkert strandhåndklæde. Og det er netop her, at OnlineLiving.dk kommer ind i billedet. For hvis du klikker ind på deres brugervenlige og lærerige hjemmeside, www.onlineliving.dk, vil du kunne se, at du hurtigt kan finde et lækkert strandhåndklæde, der matcher din stil. Med et smukt og bæredygtigt strandhåndklæde gør du blot strandturen endnu bedre. Så hvorfor ikke købe et lækkert strandhåndklæde fra OnlineLiving.dk allerede nu? Det vil du i hvert fald garanteret ikke fortryde.

16. juni 2020

Fransk landstil brugskunst og møbler til gode priser på lopperoglandstil.dk

Interiør

Køb unik brugskunst og møbler i fransk landstil. Kig også på de udsøgte specialiteter og Vintage Paint kalkmaling perfekt til at male på dine antikke møbler. Find franske loppefund online eller i Odder, hvor Lopper og Landstil har deres fysiske butik. På lopperoglandstil.dk kan du se hele udvalget.

Fransk landstil møbler hos Lopper og Landstil

Køb idylliske fransk landstil møbler med hurtig levering. Vælg imellem unikke møbler, der er designet i fransk og nordisk landstil. De skønne franske loppefund vises online, hvor du kan se billeder af de forskellige toiletborde, skænke, tallerkenrækker, hylder og meget mere. Onlineoplevelsen stikker selvfølgelig ikke følelsen af at være fysisk til stede i deres butik nær Odder, hvor du kan tage et tæt kig på de smukke fransk landstil møbler. Du finder et enestående udvalg af istandsatte møbler med inspiration fra fransk og nordisk landstil. Du er velkommen til at ringe eller skrive en e-mail til personalet bag www.lopperoglandstil.dk, hvis du har spørgsmål til deres møbler i fransk-inspireret landstil.

Shop brugskunst i romantisk, landlig og antik stil med inspiration fra Norden og Frankrig

Vælg også imellem brugskunst i landlig fransk stil. Kategorien byder bl.a. på romantiske lysestager, boligtekstiler, dekoration, kogler og kugler. Der findes også skøn brugskunst og livsstil i industriel stil og nordisk landstil. Køb også lys, servietter og lanterner fra det smukke udvalg af franske loppefund. Hos Lopper og Landstil finder du alt i landlig fransk brugskunst til at skabe dit drømmehjem. Når du bestiller brugskunst online på lopperoglandstil.dk, får du hurtig levering. Køb smuk nordisk landstil brugskunst, der er istandsat. Det er ikke til at stå for de antikke dekorationer, hyldeknægte, lysestager og unikke boligtekstiler, som webshoppen byder på.

Drømmer du om et hjem præget af nordisk og fransk landstil? Så kan Lopper og Landstil hjælpe dig. Se deres idylliske møbler og brugskunst med inspiration fra den landlige franske designerstil. Du kan bladre igennem det brede katalog på lopperoglandstil.dk. Du kan også kigge på produkterne nær Odder i den fysiske shop.

06. juni 2020

Stort udvalg af produkter fra Bloomingville og Broste såsom lækre møbler og sengetæpper

Interiør

InteriorFlirt er en moderne dansk webshop, fyldt med flotte og funktionelle møbler og andre typer boligartikler, til priser hvor alle kan være med. Butikkens ejere har smag for at finde frem til en masse spændende produkter fra ind- og udland, og der er altid en masse skønne boligartikler at kigge nærmere på. Blandt andet kan du købe møbler fra de populære mærker Bloomingville og Broste samt flere andre. Vil du vide mere om udvalget, så læs videre i artiklen herunder.

Moderne møbler fra Broste

Mangler du et godt sted at købe møbler i moderne design, så er her et godt tip: hos www.interiorflirt.dk finder du altid et fint udvalg inden for kategorien, og næsten med sikkerhed også unikke møbler der vil passe perfekt ind i din bolig eller din have. Alle møbler er nøje udvalgt ud fra krav til kvaliteten; hvilket man allerede godt ved, når man ser, at det er Broste som leverer mange af de fine møbler. Broste er nemlig et godt kvalitetsmærke, som man af gode grunde finder i mange velindrettede danske boliger. Vil du selv gerne eje et sæt flotte møbler fra Broste, finder du et godt udvalg hos InteriorFlirt lige nu.

Bloomingville i høj kvalitet

Foruden møbler fra Broste, er der naturligvis også en række andre fine produkter i kataloget fra Bloomingville. Bl.a. kan man købe Bloomingville sengetæpper, Bloomingville plaider, kurve, toiletpapirholder, strandmåtte og nyt spisebord. Alt sammen i den velkendte Bloomingville kvalitet, som har været med til at gøre mærket så populært i første omgang som det er tilfældet. Kort sagt så er Bloomingville kvalitet til gode priser, hvor man altid kan vælge imellem en række fine og nydelige design. Besøg den danske webshop allerede i dag, og se nærmere på udvalget fra det kendte mærke, samt en række andre.

09. april 2020

Hos Daily-Living.dk kan du bl.a. købe en kiste til opbevaring og foldeskærme i god kvalitet

Interiør

Hos Daily-Living.dk kan du finde mange forskellige skønne møbler og ting til hjemmet. Læs bl.a. om foldeskærme og om en smuk antik kiste til opbevaring.

Smart kiste til opbevaring

Daily-Living.dk sælger mange smukke ting til hjemmet, og hvis du mangler møbler, kunst eller praktiske ting, så kan du finde det hele samlet på en hjemmeside, hvor priserne er enormt lave og kvaliteten i top. Der er bl.a. forskellige flotte antikke kister til opbevaring, eller de er egentlig ikke rigtig antikke, men de har et antikt look, som gør at ingen vil kunne kende forskel. Så hvis du godt kan lide at omgive dig med gamle ting, ting der har et patineret retro look, så er en smuk kiste til opbevaring i et antikt look måske lige sagen. Det er smart at have en god kiste til opbevaring, for man har ofte mange ting, som man ikke har brug for så tit, men som man dog skal beholde, og dertil er sådan en perfekt, for den kan indeholde mange ting og man kan endda sidde på den, som en slags bænk.

Foldeskærme i praktiske design

Daily-Living.dk sælger også flotte foldeskærme, som du kan bruge som rumdelere, hvis du fx har et stort rum, hvori du har brug for at kunne lave mindre ”rum”, så er det perfekt med en foldbar skillevæg, for sådan en kan skabe en fantastisk stemning. Det kan være du sover i samme rum, som også er stuen, og der kan det være fedt at kunne indramme sengen lidt, så man får en følelse af at have et slags soveværelse, selvom det samtidig er stuen. Der er forskellige smukke modeller i retro look, og du kan helt sikkert finde en flot foldeskærm, som du vil synes fantastisk om. Det giver en helt speciel stemning og det er også smart, hvis du fx har et skrivebord, hvor du skal sidde og arbejde og har brug for at isolere det lidt fra resten af rummet. Læs mere om foldeskærme på www.daily-living.dk, hvor du kan finde mange spændende design.

05. februar 2020