mandag 26. februar 2024

Krystal penduler og drømmefangere via www.tessies.dk

Udgivet : 18. marts 2020

Krystal penduler og drømmefangere via www.tessies.dk

Køb krystal penduler og drømmefangere hos Tessies, der også forhandler natursten, Buddha figurer og meget mere via den landsdækkende webshop. Se også udvalget af armbånd, øreringe og halskæder med de smukkeste sten på tessies.dk.

Køb krystal penduler og modeller i rosakvarts

Køb fascinerende krystal penduler hos Tessies, der også sælger modeller i rosakvarts. Det beroligende pendul har i lang tid været benyttet i spirituelle handlinger, og mange i dag vælger også at købe krystal penduler som udsmykning til hjemmet. Se også mulighederne i ametyst, aventurin, bjergkrystal og gylden kvarts hos Tessies, der lige nu har mange gode tilbud. Alle krystal og rosakvarts pendulerne fås til gode priser og med mange skønne detaljer, der gør, man bliver ekstra glad for at have dem fremme. Du er altid velkommen til at kontakte Tessies, hvis du har spørgsmål til penduludvalget.

Tessies - Drømmefanger

Kigger du efter en autentisk drømmefanger? Vi kender alle dette artefakt med oprindelse i det østlige USA og med rødder fra den indianske mytologi. Drømmefangeren har et ikonisk look, der gør, at mange også bruger den som udsmykning i hjemmet. Hos Tessies kan du vælge modeller med ulvemotiv samt chakra farver. Køb drømmefangere i flere størrelser og med forskellige detaljer. Alle produkterne er af en god kvalitet, og du finder også gode tilbud samt et ofte opdateret drømmefangerudvalg i denne kategori. Tessies tilbyder altid en del i drømmefangere, og du kommer derfor aldrig til at lede forgæves. Besøg webshoppen på www.tessies.dk, eller tag forbi den fysiske butik i Fiolstræde.

Tessies leverer drømmefangere, som jo har rødder helt tilbage til den indianske mytologi. Disse fås i mange modeller, og du kan også købe unikke penduler i krystal, rosakvarts og natursten. På tessies.dk finder du også meget inden for Feng Shui og engle, ligesom du kan købe prismer, Buddha figurer, halskæder og øreringe online med flittigt brug af unikke og naturlige sten. Hjemmesiden byder også på et skønt sortiment af røgelse og salvie samt interessante bøger og musik.