mandag 05. juni 2023

Himmerlands Pejsecenter tilbyder høj kvalitet i form af Termatech brændeovne, Lotus gaspejs m.fl.

Udgivet : 25. marts 2021

Himmerlands Pejsecenter tilbyder høj kvalitet i form af Termatech brændeovne, Lotus gaspejs m.fl.

Himmerlands Pejsecenter tilbyder diverse gaspejse, brændeovne m.fl. Læs her om deres Termatech brændeovne og Lotus gaspejse, som forhandles over deres webshop.

Termatech brændeovne vægophængt eller fritstående

Hvis du drømmer om en ny brændeovn, kan du med god grund kigge på sortimentet af Termatech brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter. De leverer produkter af allerhøjeste kvalitet, og så endda til fornuftige priser, der er til at betale sig fra. Inde på webshoppen, kan du udforske modeller: alt lige fra standardmodeller til større modeller med varmelagring og fedtstensbeklædning. En ting du kan være sikker på, er at hver og en model er kendetegnet med miljøvenlig og effektiv udnyttelse af brænde. Termatech brændeovnene findes både som vægophængt eller fritstående, afhængig af hvad du ønsker. Opdag også deres forskellige tilbehør til brændeovne inde på webshoppen. Hvis du drømmer om at få en pejs i hjemmet, men ikke har mulighed for at installere en skorsten, så kan du med god grund tage et kig på deres biopejse. Disse biopejse findes i en bred vifte af forskellige modeller, så du er garanteret, noget som passer til dit behov. Læs mere om Termatech brændeovne inde på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Lotus gaspejs - dansende flammer med et klik

Hvis du leder efter en gaspejs, så er en Lotus gaspejs, helt sikkert en god løsning til dig. Lotus gaspejs tilbyder fritstående gaspejse, i en række forskellige størrelser både med og uden varmelagring. Når du vælger en gaspejs, kan det have mange gode fordele. Du kan lave temperaturskifte for rummet, på et splitsekund tænde og slukke ilden, benytte en timerfunktion og meget mere. Den moderne teknologi har gjort det muligt at du kan styre din Lotus gaspejs fra telefonen - meget nemmere bliver det ikke. Tøv ikke med at besøge www.himmerlandspejsecenter.dk, hvor du kan læse mere detaljeret om de forskellige gaspejse fra Lotus. Du kan desuden også kontakte deres hjælpsomme personale for professionel rådgivning.