onsdag 24. april 2024
Hos SousVide.dk har de specialiseret sig i Sous Vide udstyr samt en række andre typer udstyr, der med rette kan kvalificeres som professionelt køkkenudstyr / avanceret køkkenudstyr. Men præcist hvad der det Sous Vide handler om? Det vil vi undersøge nærmere her i artiklen. Du kan desuden også læse mere om fordelen ved at have en vakuumpakker stående hjemme i køkkenet, samt lidt om butikken generelt.
Udvalget hos www.sousvide.dk spænder ganske bredt, men består primært om diverse slags avanceret køkkenudstyr / professionelt køkkenudstyr. Som navnet antyder, har man især specialiseret sig i alt der har med Sous Vide at gøre. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Sous Vide, kan du læse mere om hvorfor du bør prøve det her i artiklen. Kort sagt, så handler Sous Vide om at tilberede kød i vandbad. Vil du stege en roastbeef, og ønsker du en kernetemperatur på omkring 56-58 grader for at den godt rød i midten, kan det være noget svært at ramme i en almindelig ovn. Det er her at Sous Vide virkelig kommer til sin ret. Her kan man nemlig opnå præcise temperaturer, som man aldrig vil kunne i en ovn. Det er sikkert derfor at de helt fine michelin restauranter har taget Sous Vide til sig med kyshånd. Metoden er desuden super let at komme i gang med, og kræver ikke de store kokkefærdigheder for at lære. Vil du vide, kan du finde masser af gode informationer på førnævnte hjemmeside.
Foruden diverse remedier til sous vide-tilberedning af mad, kan du blandt andet også købe en smart vakuumpakker. Der er flere typer vakuumpakkere på siden, både en såkaldt ekstern vakuumpakker samt kammer vakuumpakker. Er du i tvivl om hvilken type vakuumpakker du bør vælge, vil kundeservice på siden helt sikkert gerne hjælpe dig med at træffe det bedste valg.