Hos SousVide.dk har de specialiseret sig i Sous Vide udstyr samt en række andre typer udstyr, der med rette kan kvalificeres som professionelt køkkenudstyr / avanceret køkkenudstyr. Men præcist hvad der det Sous Vide handler om? Det vil vi undersøge nærmere her i artiklen. Du kan desuden også læse mere om fordelen ved at have en vakuumpakker stående hjemme i køkkenet, samt lidt om butikken generelt.
SousVide.dk har et bredt udvalg af alt slags køkkenudstyr
Udvalget hos www.sousvide.dk spænder ganske bredt, men består primært om diverse slags avanceret køkkenudstyr / professionelt køkkenudstyr. Som navnet antyder, har man især specialiseret sig i alt der har med Sous Vide at gøre. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Sous Vide, kan du læse mere om hvorfor du bør prøve det her i artiklen. Kort sagt, så handler Sous Vide om at tilberede kød i vandbad. Vil du stege en roastbeef, og ønsker du en kernetemperatur på omkring 56-58 grader for at den godt rød i midten, kan det være noget svært at ramme i en almindelig ovn. Det er her at Sous Vide virkelig kommer til sin ret. Her kan man nemlig opnå præcise temperaturer, som man aldrig vil kunne i en ovn. Det er sikkert derfor at de helt fine michelin restauranter har taget Sous Vide til sig med kyshånd. Metoden er desuden super let at komme i gang med, og kræver ikke de store kokkefærdigheder for at lære. Vil du vide, kan du finde masser af gode informationer på førnævnte hjemmeside.
Alle slags vakuumpakker
Foruden diverse remedier til sous vide-tilberedning af mad, kan du blandt andet også købe en smart vakuumpakker. Der er flere typer vakuumpakkere på siden, både en såkaldt ekstern vakuumpakker samt kammer vakuumpakker. Er du i tvivl om hvilken type vakuumpakker du bør vælge, vil kundeservice på siden helt sikkert gerne hjælpe dig med at træffe det bedste valg.