søndag 31. maj 2020

Hos Pillemadsen finder du bl.a. pejsebrænde og energikoks til gode priser

Udgivet : 05. november 2018

Hos Pillemadsen finder du bl.a. pejsebrænde og energikoks til gode priser

Er du på udkig efter billigere eller energisparende alternativer til traditionelt brænde? Så er du kommet til det rette sted. Pillemadsen forhandler et bredt udvalg af blandt andet pejsebrænde og energikoks med høj brændværdi. Fælles for alle produkterne er den gode kvalitet og de lave priser. Forhandleren er nemlig placeret ved den dansk-tyske grænse, hvor momsen er på 7 % i stedet for de danske 25 %. Besøg www.pillemadsen.dk og gør en god handel.

Pejsebrænde i flotte design

Har man en pejs eller brændeovn, som skal varme huset op i de kolde vintermåneder, er pejsebrænde en ideel løsning. Hos Pillemadsen tilbyder de et varieret udvalg af pejsebrænde, som inkluderer både birketræ, asketræ og avnbøg. Alle træsorterne giver en yderst høj brændværdi, så uanset hvad du vælger, er du sikker på at få pejsebrænde i god kvalitet - oven i købet til en fordelagtig pris. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette type pejsebrænde, er du mere end velkommen til at kontakte forhandlerens kundeservice, som altid står klar med gode råd. Snyd ikke dig selv for et besøg på www.pillemadsen.dk.

Super billigt og effektivt energikoks

En anden mulighed, når det kommer til at fyre op, er energikoks, som du også kan finde hos Pillemadsen. En af fordelene ved energikoks er, at det er enormt billigt, så du slipper for at betale en formue, når hjemmet skal varmes op. En anden fordel ved energikoks er, at askeprocenten er lav, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om besværlig rengøring. Samtidig har det en høj brændværdi, så alt i alt er det en rigtig god løsning. Når man bruger energikoks, er det en god ide først at fyre op med brænde og derefter fortsætte med koksen. Har du lyst til at undersøge mulighederne inden for energikoks nærmere, kan du besøge forhandlerens hjemmeside lige her www.pillemadsen.dk.