tirsdag 18. juni 2024

Knithouse hjemmesiden byder på strikkeopskrifter og billigt garn

Udgivet : 26. oktober 2018

Knithouse hjemmesiden byder på strikkeopskrifter og billigt garn

Hos Knithouse finder man spændende strikkeopskrifter, der kan være en stor hjælp, hvis man er løbet tør for inspiration og vil prøve kræfter af med noget nyt. Du finder også billigt garn, der sælges individuelt fra eget mærke og andre som fx Sandnes.

Se de skønne strikkeopskrifter online på knithouse.dk

Inde på www.knithouse.dk kan du vælge mellem nogle flotte strikkeopskrifter. Der er altså tale om strikkekits, der er lige til at gå i gang med. Knithouse fører bl.a. det populære Mads Nørgaard strikkekit men også muligheder fra Sandnes og mange andre mærker. Hvis du ikke ved, hvad du skal til at strikke, er dette en glimrende mulighed. Se de interessante strikkeopskrifter til herrer, damer, barn og bolig, og find alt du har brug for til det kommende strikkeprojekt. Med strikkeopskrifter fra mærker som Sandnes, Drops og Onions er du sikret, at kvaliteten af slutproduktet er i top. Det ville være en skam at lægge så mange timer i at strikke noget, hvis det ikke lever op til en høj kvalitetsstandard. Hvis strikkekits, der følger bestemte strikkeopskrifter, har vækket din interesse, kan du læse mere inde på knithouse.dk.

Bestil billigt garn fra webshoppens eget brand

Knithouse sælger billigt garn fra eget mærke. Her får du ganske enkelt meget mere garn for pengene, og det er naturligvis i en god kvalitet. Besøg Knithouse, og find også billigt garn fra et væld af andre producenter heriblandt Viking, Mayflower, Drops og Sandnes. Der sælges billigt garn i flere tykkelser, ligesom du kan vælge mellem forskellige materialer som mohair, bomuld, alpaca og almindeligt uld. Knithouse er en god side at kende til for strikkeglade danskere, der har svært ved at holde hænderne i ro. Uanset om du er øvet inden for strikning, eller du er en komplet nybegynder, så er knithouse.dk et fint sted at starte. Derinde behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten på noget som helst.

Bestil lækkert og billigt garn fra Knithouse, Drops, Sandnes med flere. Se også de forskellige strikkeopskrifter, og køb specielle strikkekits hertil via www.knithouse.dk.