tirsdag 19. oktober 2021

Investeringsselskabet Solix har bl.a. et godt samarbejde med Aalborgensiske Cembrit - Solix og Cembrit

Udgivet : 03. marts 2020

Investeringsselskabet Solix har bl.a. et godt samarbejde med Aalborgensiske Cembrit - Solix og Cembrit

Denis Viet Jacobsen er en dansk erhvervsmand, der har startet det dansk-svenske Solix investeringsselskab. Her kan du læse mere om Solix og Cembrit.

Solix investeringsselskab har et stort netværk

Det dansk-svenske Solix investeringsselskab blev startet af Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin, som begge er betydelige profiler i hhv. det danske og svenske erhvervsliv, og deres mange års erfaring med investering og med arbejde i investeringsvirksomheder gør dem til en unik kombination, som – også grundet firmaets dansk-svenske profil – har et enormt netværk i især Skandinavien, men også på det store internationale marked. Denis Viet Jacobsen gjorde sig til en kendt profil i det internationale erhvervsliv, da han arbejdede for Intermediate Capital Group i London som strategisk konsulent og stod i spidsen for enormt lukrative investeringer i bl.a. det Roskilde-baserede Mircotronic. Siden har han startet Solix investeringsselskab, som primært beskæftiger sig med virksomheder der har en omsætning på 500 mio. eller derover, og derfor kun arbejder med ret seriøse investeringer. Solix investeringsselskab arbejder kun med langsigtede og økonomisk bæredygtige investeringer, som i sidste ende vil skabe vækst for de opkøbte firmaer. Den relativt simple struktur i firmaet skaber en stor agilitet og fleksibilitet, som gør at de hurtigt kan tage beslutninger og reagere på markedets mest diskrete bevægelser. De søger de endnu ikke udnyttede potentialer, som virksomhedens ledelse enten ikke endnu har opdaget eller ikke har midlerne til at forfølge. Der kan være mange grunde til, at en virksomhed står i stampe, og nogle gange kræver det et helt nyt syn på tingene for at kunne se de muligheder som virksomheden har for at vokse. Andre gange kræver det simpelthen kapital for at kunne bevæge sig ud i de langsigtede investeringer og målsætninger for virksomhedens vækst. Solix investeringsselskab repræsenterer begge dele, og med Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin i spidsen er det helt sikkert, at der vil blive kigget kreativt og dybtgående på den eksisterende fremtidsvision for virksomheden med øje for, hvordan den kan gøres mere lukrativ og økonomisk bæredygtig.

Solix og Cembrit har et stærkt samarbejde

Investeringsfirmaet Solix har i flere år samarbejdet med det Aalborgensiske Cembrit, som nu er en af verdens førende producenter af fibercement. Der er afdelinger i over 20 forskellige lande verden over og mere end 1100 mennesker ansatte. Når man kigger på Solix og Cembrit, så tegner der sig et billede af, hvordan man med denne slags samarbejder kan skabe noget endnu større end det allerede eksisterende ved at søge de potentialer, som endnu ikke er benyttede. Solix og Cembrit så sammen et potentiale for at sætte sig stærkere på byggeindustrien, da produkterne inden for komplette installationssystemer til beboelse og erhverv havde et større potentiale end udnyttet. Ved at introducere nye produkter og ydelser har Solix og Cembrit skabt en langsigtet plan om at accelerere væksten og drage fordel af den underliggende vækst i byggeindustrien. Solix og Cembrit har i et tæt samarbejde udviklet denne langsigtede plan, som bliver mulig ved hjælp af den kapital som Solix kan tilføre virksomheden. For at kunne lave de langsigtede investeringer har man brug for kapital at tilføre sin virksomhed, og det er bl.a. derfor Solix er en god samarbejdspartner for virksomheder, som ikke vokser tilstrækkeligt. Som investeringsvirksomhed er de eksperter i at finde de potentialer, som virksomheden allerede har, og deres erfaring med investeringer gør dem til en solid partner, som helt sikkert kan give firmaet et skub. De arbejder primært med virksomheder der har en omsætning på over 500 mio. kr., og deres mange forskellige underfirmaer gør det muligt for dem at have en bredere investeringsplan på tværs af forskellige virksomheder, som skaber helt nye muligheder. Det kan man se i eksemplet med Solix og Cembrit, hvor et allerede stort internationalt firma med et endnu større potentiale har fået et skub hen imod økonomisk vækst og har fået hjælp til en langsigtet og økonomisk bæredygtig vækstplan.