mandag 22. juli 2024

Har din virksomhed brug for telefonpasning eller inbound kundeservice? Så besøg edelmann-kontorservice.dk

Udgivet : 10. september 2021

Har din virksomhed brug for telefonpasning eller inbound kundeservice? Så besøg edelmann-kontorservice.dk

Der er ikke den kundeservice, du ikke kan få dækket hos www.edelmann-kontorservice.dk. Hvis der er en travl hverdag med mange arbejdsopgaver i din virksomhed, og du ikke ønsker at stresse dine medarbejdere, er Edelmann Kontorservice og deres kyndige og skræddersyede ydelser for din virksomhed det kloge valg. Tjek selv de mange forskellige ydelser, Edelmann Kontorservice kan hjælp jer med. Heriblandt finder du telefonpasning og kalenderbooking, inbound kundeservice og meget andet.

Professionel telefonpasning

Få hjælp til aflastning af opkald i din virksomhed med telefonpasning fra Edelmann Kontorservice. På den måde skal dine medarbejdere, som også har andre arbejdsopgaver, ikke tænke på at besvare opkald fra kunder med diverse henvendelser. Telefonpasning fra Edelmann Kontorservice dækker nemlig ethvert opkald fra kunder, lige meget hvad det drejer sig om. Desuden indretter Edelmann Kontorservice sig altid efter din virksomheds profil og dagsorden, så du får præcis den telefonpasning, der ønskes og passer til virksomheden. Muligheden for at gøre hverdagen på arbejdet lettere er stor hos Edelmann Kontorservice.

Aflast dine medarbejdere med inbound kundeservice

Bliver din virksomhed ofte ringet op af kunder med diverse forespørgsler og henvendelser, som kræver tid og overblik at besvare? Hos Edelmann Kontorservice har du mulighed for at få inbound kundeservice i din virksomhed, som besiddes af kyndige, imødekommende og effektive folk, der er klar til at besvare alle kunders spørgsmål. Inbound kundeservice er dermed med til at aflaste dine medarbejdere, så de kan fokusere på deres egentlige arbejdsopgaver. På den måde er inbound kundeservice både en investering i dine kunder og dine medarbejdere, da det er med til at forbedre hele virksomheden både indefra og udefra set.

Edelmann Kontorservice er din foretrukne hjælp, når det kommer til pasning af telefon og reception m.m. i din virksomheds travle hverdag. Tøv ikke med at tjekke deres ydelser ud i dag.