søndag 31. maj 2020

Skab en unik belysning med smart home-produkter fra mærker som Hilux og Philips Hue

Udgivet : 09. oktober 2019

Skab en unik belysning med smart home-produkter fra mærker som Hilux og Philips Hue

Philips Hue og Hilux har ikke blot til fælles, at de laver kvalitetssikrede, praktiske og anerkendte smart home-produkter: De forhandles nemlig også hos Smart.dk, hvor nogle af Danmarks mest dedikerede, passionerede og hjælpsomme smart home-eksperter er ansat. Den populære webshop er bestemt et klik værd allerede i dag.

Philips Hue belysningsprodukter

Den brugervenlige hjemmeside kan naturligvis besøges på www.smart.dk, og noget af det første, der springer i øjnene, er deres store udvalg af produkter fra folkekære Philips Hue, som er umulig at komme udenom, når man snakker om smart home-produkter. Philips Hue laver belysningsprodukter, og køber du fx en pære fra Philips Hue fra Smart.dk, vil du opleve belysning, som du aldrig har oplevet det før. Mulighederne er praktisk talt uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når du designer, automatiserer og styrer lyset derhjemme. Med belysningsprodukter fra Philips Hue kan du fra én og samme og lyskilde lave lys til alle slags lejligheder og situationer. Så hvad enten du har brug for en læselampe, festlys til nytårsaften, dæmpet lys til om aftenen eller noget syttende, så kan det geniale belysningssystem fra Philips Hue klare det for dig – alt du behøver, er én pære og en tablet eller smartphone.

Hilux smart home-produkter

Hilux laver også smart home-produkter inden for belysning, og ligesom ovennævnte producent er Hilux enormt populært hos Smart.dk, der forhandler et imponerende udvalg af deres produkter. Tager du fx et Hilux indbygningsspot, får du et produkt, som er nemt at installere, samtidigt med at det elegante og stilrene design gør det til en sand fryd for øjet. Kunne du tænke dig at blive klogere på produkter fra Hilux, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakte til Smart.dk, som, foruden deres store faglige stolthed, også sætter en ære i at tilbyde venlig, målrettet og hjælpsom kundeservice til glæde for deres nye som nuværende kunder. Du finder deres kontaktinformationer på deres hjemmeside, www.smart.dk.