søndag 26. januar 2020

Rodeogrise, rodeotyre og aktivitets forhindringsbaner - Lej i dag

Udgivet : 18. september 2019

Rodeogrise, rodeotyre og aktivitets forhindringsbaner - Lej i dag

Lej en rodeogris eller rodeotyr hos Funtastic! Denne western-aktivitet er en garant for underholdning til festen og begivenheden. Der tilbydes også en række aktivitets forhindringsbaner, der kan udlejes gennem www.funtastic.dk.

Rodeotyr og rodeogris - Nem udlejning hos Funtastic

Ønsker du at skabe en amerikanerstemning til dit event, eller er du blot på udkig efter ekstra sjov underholdning? Uanset begivenheden kommer en rodeogris eller rodeotyr til at hitte. Du finder et af DK’s største rodeoudvalg hos Funtastic, som udlejer underholdning til stærke priser. Den finurlige rodeogris fungerer efter samme princip som tyren. Tæm den, men pas på! Den holder sig ikke stille. Der er naturligvis styr på sikkerheden, og området omkring rodeogrisen og rodeotyren består af en kæmpe oppustelig pude, der beskytter ved fald. Uanset hvilken type rodeounderholdning som vælges, så medfølger en faldmåtte, og Funtastic gennemgår sikkerhedsinstruktionerne med jer inden. Der er altså tale om en hylende morsom, vild, men også sikker løsning - perfekt til festivalen, festen eller kræmmermarkedet i byen. Book en rodeotyr allerede i dag.

Book en aktivitets forhindringsbane online

Hos Funtastic finder du en omfattende kategori med sjove aktiviteter inden for sport og konkurrence. Det er muligt at leje en aktivitets forhindringsbane - underholdning og udfordring til alle. Deres Jungle Run er en oplagt løsning til dem, som ønsker en spændende forhindringsbane til begivenheden. Denne oppustelige forhindringsbane skaber god udfordring, og alle løsninger hos Funtastic er naturligvis sikkerhedsgodkendte. Firmaet stiller kompetent og uddannet personale til rådighed, der sikrer, at alt foregår sjovt men sikkert. Xtreme Demolition er en anden oppustelig løsning, som minder mere om de shows, vi kender fra japansk eller amerikansk Tv, hvor deltagerne kæmper sig igennem udfordrende aktiviteter uden nåde. Bestil en aktivitets forhindringsbane til begivenheden, og skab større interesse. Den kommer til at fungere som en magnet og gøre det mere attraktivt at tage til dit event.

Bestil rodeogrise, -tyre eller aktivitets forhindringsbaner hos Funtastic. Klik ind på funtastic.dk, og se også det store udvalg af oppustelige hoppeborge til udlejning.