fredag 29. maj 2020

Shop CozyChic tøj og unikke skindleggings hos Couture de Luxe

Udgivet : 24. april 2020

Shop CozyChic tøj og unikke skindleggings hos Couture de Luxe

Couture de Luxe byder på et bredt udvalg af flotte og lækre produkter, som findes i den bedste kvalitet. Sortimentet indeholder lækkert modetøj fra CozyChic og et flot udvalg af lækre skindleggings.

CozyChic tøj - Hvis kvalitet har stor betydning for dit tøjvalg!

Hos Couture de Luxe findes et fornuftigt udvalg af lækkert modetøj fra CozyChic, som fås i den højeste kvalitet. Alle produkterne er EU fremstillet, hvor de bedste naturmaterialer er blevet brugt, som sikrer en god pasform og holdbarhed. Produkterne fra CozyChic byder bl.a. på deres lækre halstørklæder, som findes i en række forskellige farver, så der er noget til alles smag. Halstørklæderne fra CozyChic kan også benyttes som en cape/poncho, grundet deres lange former og gode pasform. Halstørklædet er fremstillet i ren cashmere, og du er derfor sikret en behagelig varme og komfort, ved brug fa produkterne fra CozyChic. Ligeledes er produkterne bæredygtige, da de først fremstilles, når en ordre er blevet lagt og fremstilles uden polyester. Læs mere om produkterne og konceptet på couture-deluxe.dk.

Se udvalget af skindleggings online

Der findes hos Couture de Luxe også et fornuftigt udvalg af flotte skindleggings, til den modebevidste kvinde. Skindleggings er blevet populære gennem tiden, og derfor tilbydes der et nyt par lækre skindleggings, hos Couture de Luxe. Skindleggingsne er fremstillet efter EU’s regler, så du er sikret en bæredygtig produktion, samt ordentlige arbejdsforhold. Grundet de naturlige materialer, sikres en lang holdbarhed på skindleggingsne, ligeledes en god og naturlig pasform. Der findes en række forskellige skindleggings, så der er noget til alles smag og personlige stil. Resterne fra produkterne bliver brugt til nye og mindre design, som tasker, puder, tehætter m.m. Læs mere om de mange forskellige muligheder på couture-deluxe.dk, eller besøg Couture de Luxe’s showroom i Aalborg.

Besøg Couture de Luxe allerede i dag, og find dit næste stykke modetøj, i den bedste kvalitet og pasform. Alle produkterne er fremstillet på ordentligt vis, samt med gode materialer.