fredag 29. maj 2020

Smagfuld mad til julefrokosten og mulighed for nytårsmenu ud af huset

Udgivet : 08. december 2018

Smagfuld mad til julefrokosten og mulighed for nytårsmenu ud af huset

Mad til julefrokosten er et af de vigtigste elementer sammen med godt selskab for at få en god aften. Hvis du ikke er fristet af tanken om at stå flere timer i køkkenet, så overvej at bestille julemad som diner transportable hos Salt og Peber. På saltogpeber.dk kan du også bestille en 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Velsammensat mad til julefrokosten i form af buffet – mere info på saltogpeber.dk

Bestil catering hos Salt og Peber, hvis mad til julefrokosten skal sidde lige i skabet. Der er to buffeter til rådighed på www.saltogpeber.dk. ”Den nemmeste” byder på en lavere kuvertpris og mange af de kendte retter som julesild og ribbensteg. ”Den traditionelle” indeholder mange af de barndomsretter, som vi forbinder med julefrokost hos bedsteforældrene. Her tænkes på grønlangkål, æg, rejer, karrysild, julemedister og mange andre retter, der sammen udgør en komplet julebuffet, hvor ingen af gæsterne kommer til at gå sultne fra bordet. Hvis du synes, at mad til julefrokosten fra cateringfirmaet Salt og Peber lyder som en god ide, kan du se retterne, priserne og andre informationer på saltogpeber.dk. Bestil i god tid, så du er sikker på, at dit lokale Salt og Peber køkken er ledigt på selve dagen.

Salt og Peber står også for nytårsmenu ud af huset i år 2018

Vælg årets nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber, der scorer højt på kvalitetsskalaen og lavt på prisskalaen. Til nytårsaften 2018 står den på tre retter bestående af tatar af laks, tournedos af oksekød og fransk chokoladekage. Fejr nytårsaften i fællesskab med veninder, familie, eller hvad end du har planer, og lad være med at bekymre dig om maden. Du skal blot afhente årets nytårsmenu om dagen på nytårsaften. Salt og Peber er kendte for deres catering til årets højtider, og deres nytårsmenu ud af huset byder på smagfulde retter, de har løftet op på et nyt niveau. De erfarne og kompetente kokke arbejder på højtryk for at sikre, at jeres nytårsmenu bliver et hit.

Bestil mad til julefrokosten og nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber på deres hjemmeside www.saltogpeber.dk.