torsdag 23. marts 2023

Køb Vismo sikkerhedssko og Kansas overalls hos Carlsens Arbejdstøj

Udgivet : 24. oktober 2022

Køb Vismo sikkerhedssko og Kansas overalls hos Carlsens Arbejdstøj

Find arbejdstøj til dine medarbejdere hos Carlsens Arbejdstøj. Carlsens Arbejdstøj forhandler alle former for tøj til alle former for arbejde som bl.a. Vismo sikkerhedssko og Kansas overalls. De sælger både til firmaer og privatpersoner, sådan at alle kan nyde glæde af det funktionelle tøj og de lækre kvaliteter, der forhandles hos de.

Pas ordentligt på fødderne - brug Vismo sikkerhedssko

Vismo sikkerhedssko er til dig, der gerne vil passe på dine fødder. Fødderne er nemlig en af de vigtigste kropsdele at passe på, da de bogstaveligt talt holder dig forbundet til jorden. Vismo sikkerhedssko følger dig sikkert igennem dine lange arbejdsdage, og modstår diverse risici forbundet med forskellige arbejdssituationer. Vismo sikkerhedssko absorberer nemlig stød ved hjælp af deres særlige sålstruktur, der ligeledes gør dem utroligt behagelige at gå i. Vismo sikkerhedssko lever dog vigtigst af alt op til en række sikkerhedsklassificeringer, hvilket betyder, at de er ideelle til selv de mest krævende byggepladser. Den forreste del af en Vismo sikkerhedssko er for eksempel modstandsdygtige mod 200 joule, skridsikre på glatte gulve og lukkede bagtil. Et par Vismo sikkerhedssko er altså din sikre vej til sikre fødder, og derfor en fast del af udvalget hos Carlsens Arbejdstøj på www.carlsens-arbejdstoj.dk. Har du dog meget specifikke sikkerhedsbehov, må du også meget gerne tage kontakt til en medarbejder, der hjælper dig med at finde det perfekte par til netop dig.

Behagelige og effektive Kansas overalls til håndværkere

Kansas overalls er et andet stykke arbejdstøj, der ligeledes opfylder alle de krav forskellige håndværkere kunne have. Kansas overalls er nemlig designede specifikt til at være funktionelle, og har derfor lommer alle de steder, hvor det er belejligt for en håndværker at have lommer. Et par Kansas overalls er dog praktiske i mange flere henseender end bare mængden af lommer. Kansas overalls er nemlig altid syet i Kansas’ egne tekstiler fra Kansas Fabrics, hvilket uden tvivl er en af grundene til, at Kansas produkter er populære blandt håndværkere. En kombination af blødhed og holdbarhed fra disse tekstiler gør Kansas overalls behagelige at bære i mange timer ad gangen, samtidigt med at de lever op til en række specifikke sikkerhedsklassificeringer. Certificeret knæbeskyttelse og garanteret holdbarhed i industrivask er for eksempel et par eksempler på nogle af de sikkerhedscertificeringer, et par Kansas overalls ofte lever op til. Udover dette er Kansas overalls bare helt igennem et par lækre bukser at bevæge sig rundt i, og også ofte en investering, der holder i flere år ad gangen.

Find dit næste arbejdstøj på www.carlsens-arbejdstoj.dk. Hos denne e-mærkede webshop får du altid hurtig levering og gratis fragt over 500 kr.