fredag 29. maj 2020

Tænd op derhjemme med energikoks eller Barlinek træpiller til gode priser

Udgivet : 15. januar 2019

Tænd op derhjemme med energikoks eller Barlinek træpiller til gode priser

Vinteren kan være kold og ubehagelig til tider, og derfor vil der også være ideelt at du har det rette optænding, så du kan sidde indenfor og holde varmen, når det regner eller sner udenfor. Hos www.pillemadsen.dk kan du finde lige det du skal bruge, da de både har træpiller fra Barlinek og energikoks.

Energikoks med god brændværdi

Brændsel til vinter er meget vigtig, da det gerne skal være varmt og lækkert at komme indenfor, når det er koldt og blæsende udenfor. Du kan finde præcis det du har brug for hos Pillemadsen, der blandt andet har energikoks. Det er et biprodukt fra oliefremstillingen, og for dig der gerne vil have god brændværdi, er energikoks det helt rigtige valg. Du skal selvfølgelig have et fyr, der er beregnet til energikoks, så du er sikret du får det bedste ud af det. Du skal også holde øje med forbrændingen, så dit system ikke overopheder, det er nemlig ikke godt for systemet. Hvis du vil have et energibesparende og prisbesparende produkt, så vil energikoks fra Pillemadsen være lige det du har brug for.

6 mm og 8 mm Barlinek træpiller

Hjemmet bør altid være varmt, når vinteren melder sig, så du ikke skal fryse, og rent faktisk kan glæde dig til at komme ind. Du bør overveje Barlinek træpiller fra Pillemadsen, hvis du vil have et effektivt, men miljørigtigt varmekilde. Barlinek er nemlig kendt for at lave kvalitets gulve i træ, og med deres trærester, laver de træpiller, som sikrer der ikke er noget træspild. Desuden er det også det helt rigtige valg, da træet ikke vil udlede mere CO2 end ved naturlig forrådnelse, som derfor giver dig et miljøvenligt biobrændsel. Pillemadsen har et udvalg af træpiller fra Barlinek, i både 6 mm og 8 mm piller, der fås i forskellige mængder, så du er sikret det helt rigtige, at varme dit hjem op med.