mandag 30. januar 2023

Opdater dit udstyr med en spritny floorball-stav og floorball-briller fra Floorballcentret.dk

Udgivet : 18. august 2022

Opdater dit udstyr med en spritny floorball-stav og floorball-briller fra Floorballcentret.dk

Floorballcentret.dk har Danmarks bedste udvalg af floorball udstyr til formidable priser. Se det store udvalg af bl.a. floorball-stave og floorball-briller og få glæde af fri fragt ved køb over 800 kr. samt 14 dages fuld returret.

Lækre floorball-stave i god kvalitet

Floorballcentret.dk tilbyder floorball-stave i massevis. Find din nye floorball-stav fra populære brands som Zone, Unihoc, Salmin, Exel, Fat pipe og Oxdog, så du er klar til din næste kamp eller bare en hyggelig eftermiddag med vennerne. Med stavguiden, som du finder direkte på hjemmesiden, er du sikker på at vælge en floorball-stav, der passer perfekt til dig. Om du skal have en floorball-stav med et højre- eller venstrevendt blad afhænger af på hvilken side af kroppen, du primært har bolden, når du spiller og skyder. Du skal også tage stilling til flexindex, når du vælger floorball-stav. Flexindexet fortæller dig, hvor hård skaftet på staven er og kan variere fra 23-40 mm i de normale skafttyper. Hårdheden findes ved belastning midt på skaftet med 300 NN, og det antal mm, som skaftet bukker ned fra udgangspunktet, er flexindexet. Det vil sige, at jo lavere flexindex, jo hårdere er skaftet. Til nybegyndere anbefales det at vælge en floorball-stav, der ikke har et alt for hårdt skaft, da man så vil få vanskeligere ved at lære nye facetter af floorball samt skudteknikker. Endvidere kan du vælge mellem stave i forskellige længder, som vælges ud fra din højde. Skulle du alligevel ende med at vælge en forkert floorball-stav, kan du nemt sende den retur eller bytte den i forhandlerens fysiske butik i Rødovre. Klik dig ind på www.floorballcentret.dk og se det brede udvalg af billige floorball-stave.

Pas godt på dine øjne med floorball-briller

Når man spiller floorball, kan det gå vildt for sig, men med floorball-briller fra Floorballcentret.dk kan du være sikker på, at dine øjne er beskyttet hele vejen igennem. Floorball-briller fås i forskellige størrelser, nemlig Kid, Junior og Senior, og derudover kan du vælge imellem forskellige farver og mærker. På webshoppen finder du billige floorball-briller, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Prøv for eksempel floorball-briller fra Oxdog, som har en fantastisk pasform, et justerbart stel, næsestopper og splintsikre glas. Alt dette sikrer, at floorball-brillerne bliver siddende, hvor de skal under hele spillet, og anti-dug-effekten i floorball-brillernes glas får dig helt til at glemme, at du har dem på. Få Danmarks bedste service når du bestiller fra Floorballcentret.dk. De tilbyder sikker betaling og tilpasser og bytter altid med et smil. Alt du skal gøre er at bestille dine varer, som leveres allerede inden for 1-2 hverdage.