tirsdag 28. juni 2022

Gode priser på side by side rulleskøjter

Udgivet : 11. juli 2021

Gode priser på side by side rulleskøjter

Køb side by side rulleskøjter online fra førende mærker. Du kan også købe tasker og rygsække i topkvalitet fra kvalitetsleverandører hos BNA Boardshop. Se udvalget fra HUF, Penny, Dickies m.m., og spar også penge på løbehjul og waveboards.

Penny hoodies, tees m.fl. på bnaboardshop.dk

Penny er et skarpt brand, der elskes for de ikoniske snapbacks med logo. Penny fremstiller også skateboards, T-shirts og hoodies. Det er et bredt og stærkt mærke til de skatere, der elsker farver og fede design. Gå på opdagelse hos bnaboardshop.dk, og se alle kollektionerne fra Penny. Med tøjet og udstyret ved man, at der er styr på kvaliteten. Det gælder selvfølgelig også deres rygsække, som kan bruges til studie såvel som turen til rampen eller rejsen. Med Penny tasker, tøj og skateboards får man både fedt design samt en holdbarhed, der er svær at konkurrere med. Derfor er mærket hurtigt gået hen og blevet foretrukket i Danmark såvel som i udlandet.

Køb med fordel side by side rulleskøjter fra Roces

Bestil side by side rulleskøjter fra Supreme og Roces. Vi kender dem fra diskoteket. De er også ensbetydende med Californien og de legendariske tider. I de tidligere dage var side by side rulleskøjter fast inventar ved de populære strande som Venice Beach og Santa Monica. I dag er der alternativer til side by side rulleskøjter som inliners, men de forbliver stadigvæk populære. BNA Boardshop kan hjælpe dig med at finde et lækkert par side by side rulleskøjter. Du finder, som sagt, mærkerne Roces og Supreme. De har hver især udviklet yderst skarpe side by side rulleskøjter, der er fantastiske at køre rundt med. I kategorien kan du ligeledes købe tilbehør og reservedele. Mangler du en ny bremseklods eller en fed hjelm fra DC, så klik ind på hjemmesiden.

Køb side by side rulleskøjter til gode priser hos BNA Boardshop, og få fri fragt over 499 kroner. Deres gratis fragt gælder også på resten af webshoppen. Se det fede skatertøj fra Penny, HUF m.m. Hop også ind på kategorierne med longboards og aggressive skates.