fredag 21. februar 2020

Bestil mad til julefrokost og nytårsmenu på www.madkonceptet.dk

Udgivet : 04. november 2018

Bestil mad til julefrokost og nytårsmenu på www.madkonceptet.dk

Madkonceptet er kendt i København for professionel catering, og de leverer ligeledes diner transportable til de store lejligheder i december måned. Klik ind på www.madkonceptet.dk, og bestil mad til julefrokost eller se deres lækre nytårsmenu.

Fristende mad til julefrokost i København leveret af Madkonceptet

Det er populært at holde julefrokost i Danmark både blandt kollegaer, venner, familie og studievenner. Det betyder så også, at der ofte er flere julefrokoster at tage, og det kan hurtigt blive en hektisk affære, hvis man selv står for maden. Mad til julefrokost hos Madkonceptet er af en professionel kvalitet med klassiske retter, som vi er vokset op med, og nyere twists, der løfter julemad op på et nyt niveau. Mad til julefrokost består blandt andet af karrysild, lun leverpostej, rødspættefilet og risalamande. Hos Madkonceptet finder du tre forskellige julebuffeter med hvert deres fokus samt en sammensæt selv julefrokost, hvor du har mere valgfrihed i forhold til de ønskede retter. Madkonceptet er en foretrukken leverandør af mad til julefrokost, og hvis du leder efter eksklusiv julebuffet som diner transportable i Hovedstadsområdet, er denne cateringvirksomhed alle pengene værd.

Nytårsmenu bestående af lækre tapasretter

Har du lægget planer til nytårsaften endnu? Årets sidste aften i 2018 nærmer sig med hastige skridt, og flere og flere vælger at bestille nytårsmenu hos en af de mange cateringvirksomheder i Danmark. Madkonceptet er kendt for deres festlige nytårsmenu ud af huset i København. I 2018 står den på lækker tapas, hvor du har stor valgfrihed, så du kan sammensætte en personlig nytårsmenu. Madkonceptet skiller sig ud fra konkurrenterne ved at levere eksklusiv mad ud af huset på et højere kulinarisk niveau. Deres nytårsmenu sikrer et godt fundament for en farverig nytårsaften.

På madkonceptet.dk tilbyder de catering til forskellige lejligheder. Lige nu kan du bestille deres nytårsmenu eller mad til julefrokost ud af huset. Madkonceptet er førende inden for diner transportable i København bl.a. pga. deres fleksibilitet, men mest af alt pga. kvaliteten af råvarerne og kokkene.