tirsdag 09. august 2022

Find tekstilprodukter og eksempelvis sengetøj som beskytter mod flere allergier

Udgivet : 02. april 2019

Find tekstilprodukter og eksempelvis sengetøj som beskytter mod flere allergier

Jepsen HealthCare forhandler produkter, der hjælper dit eller dine kunders helbred på rette vej. Jepsen HealthCare er både til privatpersoner, erhvervdrivende eller institutioner, der ønsker medicinsk udstyr og sygeplejeartikler til behandling eller lindring af diverse helbredsproblemer. Et eksempel kunne være børneeksem, der simpelt kan lindres ved hjælp af sengetøj, som beskytter mod allergi.

Sengetøj og andet til sengen som kan beskytte mod allergier

Lider dig eller dine børn af husstøvmideallergi, allergisk astma eller eksem, er AllergyControl sengetøj, betræk og lagen måske svaret på dit problem. Det allergentætte sengetøj og madrasbetræk fra AllergyControl sikrer et komfortabelt sovemiljø, og beskytter på samme tid mod støvmider i sengen. Sengetøj mod støvallergi skærmer altså mod direkte kontakt med husstøvmider, og er samtidigt produkt, der giver god sovekomfort, da det er fugt- og varmeafledende. Sengebetræk mod støvallergi er baseret på en særlig væveteknik, der blokerer kontakt til støvmider i sengen, sådan at dig og dine børn kan sove godt og ubekymret hele natten.

Tekstilprodukter mod børneeksem

Er det dine børn, der lider af børneeksem, forhandler Jepsen HealthCare ikke kun sengetøj, men også andre tekstilprodukter, i forbindelse med behandling og lindring af deres gener. Børneeksem er en hyppig kronisk børnesygdom i Danmark, der aldrig bør undervurderes. Børneeksem kommer typisk til udtryk som vedvarende, kløende eksem, der forsvinder omkring 7-11 års alderen. Når børneeksem står på, er den dog utroligt generende for børn og forældre, men kan behandles! Ved hjælp af for eksempel DermaSilk tekstilprodukter i striksilke kan børneeksem og andre hudlidelser effektivt lindres. Silketekstilerne, hvad end du køber påklædning eller sengetøj, lader huden ånde, samt sikrer temperaturreguleringer. DermaSilk produkter kan hermed reducere infektioner, som kan opstå i forbindelse med børneeksem, og hjælpe med en generel lindring og forbedring af problemet.

Skynd dig ind på www.jepsenhealthcare.dk, hvis dig og de mindste i familien mangler råd og vejledning om allergivenlige produkter, eller et andet produkt rettet mod dit velbefindende