mandag 17. januar 2022

MenuBoxen – Måltidskasser og tilvalg i form af specialiteter og delikatesser

Udgivet : 04. april 2019

MenuBoxen – Måltidskasser og tilvalg i form af specialiteter og delikatesser

Spis godt i hverdagen uden al besværet med at bestemme aftensmaden og lede igennem supermarkedet i myldretid. MenuBoxen sælger familie måltidskasser, uanset størrelsen af din husstand. Det er også muligt at tilkøbe specialiteter og delikatesser via menuboxen.dk.

Familie måltidskasser, der involverer børnene i madlavningen

Der er gode fordele ved at abonnere på familie måltidskasser hos MenuBoxen, i stedet for selv at finde på aftensmaden hver aften. Du vælger AftenBoxen eller LowCarbBoxen enten til tre eller fire ugentlige dage. Så får du en boks med grøntsager, kød og andre ingredienser til familien, som er nok til tre eller fire aftensmåltider. Alt er inkluderet undtagen de mest basale fødevarer som fx mel, salt, peber, smør og den slags. Tid er en værdifuld ressource, og det er ikke alle familier, der har store mængder tid at undvære i hverdagen. Du behøver ikke køre en tur forbi supermarkedet efter en hård dag på arbejdet. Kør i stedet direkte hjem, og start med at tilberede mad sammen med familien med måltidskasser fra MenuBoxen. De er indrettet sådan, at de små også kan være med. Det er nemlig essentielt at få gode vaner i forhold til madlavning ind på kroppen i de tidlige faser af livet. Læs mere om AftenBoxen med traditionelle og børnevenlige retter samt LowCarbBoxen med færre kalorier, og bestil familie måltidskasser på abonnement allerede i dag via menuboxen.dk.

Vælg ekstra specialiteter og delikatesser online på menuboxen.dk

Som en ekstra service kan du bestille unikke specialiteter og delikatesser ved siden af din madkasse. Hvis du leder efter nogle ekstra godter, så er MenuBoxen leveringsdygtige med alt fra kød, pølser og pålæg til oste, vin og øl til døren. Du kan også købe snacks til søndagshyggen eller gavekurve til værtinden eller lignende online på menuboxen.dk. Fællesnævneren for sortimentet af specialiteter og delikatesser er den høje kvalitet, du finder hos MenuBoxen.

Bestil indbydende delikatesser og specialiteter hos MenuBoxen ved siden af deres familie måltidskasser. Læs mere om deres koncept og services på menuboxen.dk.