mandag 26. februar 2024

Ure fra mærkerne Ole Mathiesen og Oris

Udgivet : 07. marts 2019

Ure fra mærkerne Ole Mathiesen og Oris

Det rette ur er en følgesvend gennem en stor del af livet. Derfor skal der lægges en del tanker i købet. Guldsmed Østergaard er en specialist fra Skive, som servicerer hele landet via guldsmedoestergaard.dk. Denne forhandler kan vejlede ved køb af dameur eller herreur fra brands som Ole Mathiesen og Oris.

Danske kvalitetsure fra Ole Mathiesen på guldsmedoestergaard.dk

Hvis du vægter dansk design højt er mærket Ole Mathiesen et godt sted at starte din søgen efter nyt ur. Deres elegante ure kommer i flere kollektioner som Classic, Royal Marine samt 1919 Heritage, og det er den perfekte gave til manden eller damen i dit liv, som værdsætter det klassiske og stilfulde. Når du vælger at købe uret hos Guldsmed Østergaard, får du gratis gravering på uret som fx initialer. Hvis du også ønsker indpakning eller et håndskrevet kort, er dette også noget, som Guldsmed Østergaard gør helt gratis. Ole Mathiesen er ikke en ny spiller på markedet. Dette traditionelle mærke inden for ure har eksisteret siden 1845, hvor det blev grundlagt i København af to urmagere – J.P. Christensen og Carl Matthæi. Hvis dette er mærket for dig, kan du kigge nærmere på de mange modeller på www.guldsmedoestergaard.dk.

Oris Aquis ure online hos Guldsmed Østergaard

Oris er også en urproducent med over hundrede år på bagen. Den lange historie startede i 1904 i Hölstein, Schweiz. Siden da er firmaet gået igennem mange generationer uden at bevæge sig væk fra dets grundværdier. Et ur fra Oris er kendetegnet ved den mekaniske kvalitet. Mens så mange ure er fyldt med bling og detaljer, der kun er der for at skabe en følelse af overdådighed, er Oris et mere simpelt mærke, hvor godt, mekanisk håndværk og kvalitet er grundværdierne. Det er uret til den målrettede mand eller kvinde, som ikke har tid til meningsløse distraktioner. Guldsmed Østergaard sælger forskellige serier fra mærket. Du kan blandt andet købe Oris Aquis og Big Crown Pilot ure via guldsmedoestergaard.dk.

Se på ure fra Oris og Ole Mathiesen hos Guldsmed Østergaard via hjemmesiden www.guldsmedoestergaard.dk.