lørdag 28. maj 2022

Den klassiske Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde og Lund Copenhagen smykker til gode priser

Udgivet : 09. juni 2019

Den klassiske Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde og Lund Copenhagen smykker til gode priser

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde mange forskellige smukke designersmykker til gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af Lund Copenhagen smykker samt den klassiske Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde i butikken.

Flotte Lund Copenhagen smykker

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et bredt udvalg af flotte og tidsløse smykker til både mænd og kvinder. Mennesket har altid pyntet sig siden de tidligste kulturer, og det vil det blive ved med for evigt, for smykker er en helt naturlig del af det at være menneske. Der er mange forskellige smukke designersmykker udvalgt på siden, så du får det bedste udvalg af smykker fra de allerbedste danske og udenlandske designere samlet på en side. Du kan bl.a. finde flotte smykker fra Lund Copenhagen. Her finder du bl.a. flotte Daisy Marguerit smykker samt flotte kors med jesusmotiv. De smukke små kors, som kan bæres om halsen har et nærmest modernistisk jesusmotiv på, hvilket er et radikalt smykkedesign fra det unge danske smykkefirma. Lund Copenhagen smykker har ramt noget helt særligt og har hurtigt gjort sig bemærket inden for smykkedesign. Læs mere om Lund Copenhagen smykker på siden guldsmedoestergaard.dk.

Klassisk Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde

Hos Guldsmed Østergaard kan du selvfølgelig finde mange flotte Georg Jensen Daisy Marguerit smykker til gode priser, og den klassiske serie kender du helt sikkert, for den har været en klassiker i mange år og det tidsløse design ser man stadig ofte brugt af kvinder i alle aldre. I serien er bl.a. en smuk Daisy Marguerit halskæde med mange flotte margueritter hele vejen rundt om halsen. Det er en klassiker og smykket bæres af kvinder i alle aldre. En Georg Jensen Daisy Marguerit halskæde er den bedste gave, man kan give nogen, og du vil helt sikkert elske det smukke design, hvis du ikke allerede er ejer af flere smykker fra den ikoniske serie. Der er mange smykker i serien, både ringe, halskæder, øreringe, armbånd og mange flere. Læs mere om den flotte Daisy Marguerit halskæde på siden, hvor du også kan finde mange andre smukke designersmykker fra andre danske designere.