søndag 10. december 2023

Shop både ansigtsscrub og badeolie på badeanstalten.dk og få god, naturlig kvalitet

Udgivet : 26. september 2021

Shop både ansigtsscrub og badeolie på badeanstalten.dk og få god, naturlig kvalitet

Ligegyldigt hvilken hudtype, du har og dufte, du holder af samt hvilke hudplejeprodukter, du ønsker dig og har brug for, finder du det hos www.badeanstalten.dk. Lad selv blikket føre dig rundt på de mange skønne og inspirerende sortimenter af alt fra ansigtsscrub og -creme til badeolie og -salt m.m., som du finder i det unikke univers, hvor alt er produceret af naturlige ingredienser i Danmark.

Nærende ansigtsscrub til alle hudtyper

En ansigtsscrub fra Badeanstalten er med til at bibeholde din huds elasticitet og glød, samt efterlade den blød og lækker. Ansigtsscrubs forhandles dog i flere varianter, så du har muligheden for at finde den helt rette variant netop til dit ansigt og din hudtype. Vælg mellem ansigtsscrubs med skønne dufte, heriblandt morgenfrue. Udover ansigtsscrubs finder du også masker hos Badeanstalten med flere vidunderlige og nærende egenskaber, som du kan påføre dit ansigt for mere liv og næring. Vælg derfor selv mellem de ansigtsscrubs og -masker, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Forkæl dig selv med en velduftende badeolie

Pift dit bad eller din massage op med en lækker badeolie fra Badeanstalten og deres imponerende udvalg heraf. Badeolier anvendes, som navnet antyder det, i badet. Det indebærer alt fra karbad til fodbad, men også massage kan den alsidige badeolie anvendes til. På den måde er en badeolie efter dit valg fra Badeanstalten et multifunktionelt produkt af rene og naturlige ingredienser, som du kan forkæle dig selv og en, du holder af, med. Tag selv et kig på de forskellige varianter af badeolier, bl.a. med duft af citrus, ingefær, lavendel eller noget helt fjerde.

Slap af og glem hverdagens travlhed og jag med skønne, velværende hudplejeprodukter fra Badeanstalten. Her er der plads til ro og mag for både krop og sjæl.