tirsdag 18. juni 2024

Personlig mental coach eller gruppeforløb? Kom stress, angst og depression til livs

Udgivet : 12. februar 2020

Personlig mental coach eller gruppeforløb? Kom stress, angst og depression til livs

Annette Eberhardt tilbyder mental personlig coaching samt gruppeforløb, hvor der fokuseres på mental robusthed, stress, angst, depression, kvindeliv og andre vigtige områder. Læs mere om tilmelding til kurser samt terapisamtaler i København online på www.mentalrobust.dk.

En mental personlig coach med mange erfaringer

Ønsker du en højtuddannet mental personlig coach, der tager en helhedsorienteret vinkel? Annette Eberhardt bag mental robust firmaet i KBH tilbyder imødekommende og tillidsvækkende samtaler på personligt plan, der kan være med til at skabe mental robusthed, der sikrer dig bedre mod livets udfordringer. Et mentalt robust menneske er bedre i stand til at modstå livets problematikker og er bedre til at overkomme stress, angst, depression og andre psykologiske lidelser. Klik ind på mentalrobust.dk, og læs mere om personlig coaching. Disse samtaler kategoriseres ikke som terapi, men som udviklingsværktøjer, der bedre ruster dig mentalt til at opnå mål i dag og i fremtiden. Der tages udgangspunkt i dine målsætninger, og der sættes perspektiv på din tilværelse med henblik på at vende blikket mod nye muligheder. Lyder mental personlig coaching som noget for dig? Book tid i København allerede i dag, og bliv coachet til en mere robust tilværelse.

Stress gruppeforløb i København på www.mentalrobust.dk

Annette tilbyder også gruppeforløb, der er rettet mod forskellige emner heriblandt stress, depression og angst, og disse grupper består maksimum af otte deltagende. Du kommer til at lære noget om dine personlige stressorer og lytte til dine stresssignaler med henblik på at modstå stress i fremtiden. Der er store risici involveret med stress heriblandt hjertekarsygdomme samt mulighed for at udvikle depression og forværre sygdomme, der allerede er tilstedeværende. Med et stress gruppeforløb lærer du nogle værktøjer, så du er mentalt mere robust til at imødekomme udfordringerne, uanset hvad det er, der stresser dig. Læs mere om et stress gruppeforløb hos mental robust online, og book en tid på et hold i København.

Tilmeld dig gruppeforløb med fokus på emner som stress, kvindeliv, depression og angst, og læs mere om personlig mental coaching hos mental robust via www.mentalrobust.dk. Tilmeld dig en personlig session eller en gruppe i København allerede i dag.