søndag 28. november 2021

Lav hjemmelavede skønhedsprodukter med kakaosmør og æteriske olier fra Hedenhus

Udgivet : 08. juli 2021

Lav hjemmelavede skønhedsprodukter med kakaosmør og æteriske olier fra Hedenhus

På hedenhus.dk finder du et bredt udvalg af naturlige og økologiske produkter til fornuftige priser. Uanset om du har brug for æteriske olier, eller om du er på udkig efter kakaosmør til madlavningen eller fremstillingen af hjemmelavede cremer, så er der en god chance for, at du kan finde det hos Hedenhus. Læs mere om produktudvalget her i artiklen.

Velduftende, uraffineret og økologisk kakaosmør fra www.hedenhus.dk

På www.hedenhus.dk finder du et bredt udvalg af billige, økologiske og bæredygtige produkter af god kvalitet, herunder uraffineret og økologisk kakaosmør, der både kan bruges til at lave forskellige kosmetiske produkter samt i madlavningen. Man kan blandt andet bruge det til at lave chokolade og forskellige desserter, og hvis man er vild med den rige duft af kakao, er det oplagt også at bruge det til at lave hjemmelavede skønhedsprodukter af naturlige ingredienser. Du kan selv søge efter opskrifter, når du klikker dig ind på ’kosmetik opskrifter’ i menuen øverst oppe på deres hjemmeside. Deres kakaosmør har ikke været udsat for hårde kemiske processer, og derfor får du et naturligt duftende produkt. Hvis du er interesseret i en duftreduceret variant, så tilbyder de også det – og denne udgave er naturligvis også fremstillet uden kemikalier og er duftreduceret ved hjælp af en naturlig proces med vanddamp. Hvis du er på udkig efter et naturligt produkt, der beskytter og blødgør huden, så er Hedenhus derfor det helt rigtige sted at lede.

Spred naturlig velduft med enebærolie, rosenolie, lavendelolie og andre æteriske olier

Udover forskellige flydende og faste olier til fugt og pleje af huden finder du hos Hedenhus også et bredt udvalg af æteriske olier, der hver især har unikke egenskaber. Fælles for dem alle er, at der er tale om naturprodukter, der er ufortyndede, hvilket sikrer, at du får olier af den højeste kvalitet til en god pris. Her finder du blandt andet enebærolie, eukalyptusolie, lavendelolie og rosenolie, hvoraf nogle blandt andet kan afhjælpe hudproblemer eller ømme muskler og led. Mange af de æteriske olier er desuden gode at bruge ved massage eller aromaterapi, og her er det oplagt at bruge én af deres flydende olier, for eksempel mandelolie, som bæreolie, dvs. den olie, man bruger til at fortynde den æteriske olie med. Gå på jagt i det brede udvalg hos Hedenhus allerede i dag og find netop de billige, økologiske produkter, som du har brug for.