mandag 22. juli 2024

Håndlavet og naturlig ansigtsolie samt sæbe hos Badeanstalten

Udgivet : 25. november 2019

Håndlavet og naturlig ansigtsolie samt sæbe hos Badeanstalten

Køb håndlavet sæbe af sublim, dansk kvalitet. Badeanstalten har udviklet en lang række af organiske plejemidler ud fra traditionelle principper og med nye teknikker. Bestil også naturlig ansigtsolie, badesalt og massageolie direkte fra fabrikkens flotte hjemmeside på badeanstalten.dk.

Håndlavet sæbe - Eksklusiv dansk kvalitet uden sulfat

Badeanstalten tilbyder håndlavet sæbe. På badeanstalten.dk kan du både købe fast og flydende håndsæbe, som er udviklet ud fra principper om stolthed og med respekt for naturen. Du kan bl.a. købe håndlavet sæbe i mosaikform, der er nærende og ser flot ud på badeværelset, og du finder også flydende håndsæbe af vegetabilske olier og fugtgivende ingredienser. Hos Badeanstalten tages afstand fra sulfat, som man finder i meget andet på markedet. Man har dog stadig opnået det luksuriøse skum vha. alternative metoder, og derfor får du både en naturlig og eksklusiv sæbe fra Badeanstalten, som er lavet i hånden. Vælg imellem varianter som Kornblomst, Luna, Isbjerg og Dans På Roser via badeanstalten.dk. Hver eneste håndsæbe har unik karakter og aroma. Læs mere om flydende og fast, håndlavet sæbe på fabrikkens egen hjemmeside.

Naturlig ansigtsolie - Køb via badeanstalten.dk

Se det flotte udvalg af ansigtsolier hos Badeanstalten. Når du først har prøvet naturlig ansigtsolie fra webshoppen af, er det svært at gå tilbage til de middelmådige og mindre naturlige alternativer, man ser hos materialister og i supermarkeder. Hvis du også er kompromisløs i forhold til bæredygtighed og kvalitet, så bliver du nødt til at prøve den naturlige ansigtsolie fra Badeanstalten af. Vælg imellem skøn ansigtspleje som ansigtscreme og ansigtsskrub med naturlige ingredienser. Der er eksperimenteret i den hyggelige fabrik i Aalborg, og resultatet af deres ansigtsolie er enestående - en perfekt gaveide til juleaften, eller som en uventet værtindegave op til en god aften en alm. hverdag.

Badeanstalten står bag enestående og naturlig ansigtsolie samt ansigtsskrub, der kommer med forskellige nuancer og vegetabilske ingredienser. Køb også håndlavet sæbe via badeanstalten.dk, som også producerer badesalt og massageolie ud fra de bedste ingredienser og med stolte traditioner samt brug af moderne teknikker og videnskab.