mandag 14. oktober 2019

Flydende håndsæbe og nærende salve af Badeanstalten

Udgivet : 15. maj 2019

Flydende håndsæbe og nærende salve af Badeanstalten

Bestil flydende håndsæbe eller naturlig salve produceret af Badeanstalten. Det hele foregår i Danmark på den lille fabrik i Nørresundby.

Håndsæbe med en flydende konsistens uden syntetiske vaskeaktive stoffer

Et gammelt ordsprog siger noget om, at man skal holde tingene enkelt, men ikke alt for enkelt. Det er i bund og grund samme filosofi, som går igen for alle produkterne, produceret af Badeanstalten. Deres flydende håndsæbe er udviklet af rene ingredienser fra den mangfoldige natur, som vi også er omgivet af i Danmark, og indeholder ikke syntetiske vaskeaktive stoffer og skumdannere. Der er valgt at fremstille flydende håndsæbe ud fra traditionelle, forsæbede olier, der giver et naturligt skum. Dette medfører også, at flydende håndsæbe fra denne lille virksomhed i Nørresundby er 100 % bionedbrydelig. Håndsæbe med en flydende konsistens herfra giver en ren fornemmelse, som også er skånsom for miljøet.

Lindrende salve med naturlige ingredienser

Badeanstalten producerer også salve, som både kan påføres ansigtet eller kroppen. Her er udgangspunktet den nærende sheasmør, der går ind og lindrer samt beskytter tør hud. Man kan fx benytte den naturlige salve, hvis man døjer med tørre eller sprukne læber. Mentol aromaen fra en af varianterne er ideel, hvis man døjer med forkølelse og ønsker en naturlig lindring. Al salven, som er produceret af Badeanstalten, kommer i en flot lille krukke, der er praktisk, og som man altid har plads til i toilettasken eller pungen. Husk den, hvis du skal på en længere rejse. Det er forfriskende og sundt med naturlig salve, især når man skal flyve eller opholde sig andre steder, hvor der skabes en kunstig og tør atmosfære. Da deres salve ikke indeholder vand, er den også ideel på skiferien, uden man behøver at være bange for, at den fryser til ansigtet.

Prøv den naturlige salve eller bionedbrydelige, flydende håndsæbe fra Badeanstalten. Find selvforkælelse og sunde hud- og kropspleje produkter fra denne danske virksomhed på badeanstalten.dk.