tirsdag 18. juni 2024

Salt og Peber leverer nytårsmad og julebuffet ud af huset

Udgivet : 01. november 2018

Salt og Peber leverer nytårsmad og julebuffet ud af huset

Salt og Peber leverer en rigtig god julebuffet, hvad end du holder julefrokost i november, december eller januar. Hvis du leder efter mad ud af huset til nytårsaften, så tilbyder dette cateringfirma også nytårsmad som diner transportable.

Bestil klassisk julebuffet som diner transportable på www.saltogpeber.dk

Julen er ikke kun tid sammen med familien, men i december måned og nogle gange også i november eller januar, er der stor tradition for at holde julefrokost med venner, kollegaer, klassekammerater og naturligvis også den fjerne familie. Salt og Peber tilbyder julebuffet til en stærk kuvertpris. Vælg mellem ”den nemmeste” og ”den traditionelle” julefrokost ud af huset. Inde på saltogpeber.dk kan du tjekke datoerne, og se, om du har mulighed for at bestille julebuffet som catering til dit event. De fleste danskere har flere julefrokoster at tage til, og der er i forvejen så meget julestress, at det simpelthen bliver for meget at stå med maden i eget køkken. Det er langt lettere at vælge en julebuffet ud af huset fra et cateringfirma som Salt og Peber, der er landsdækkende med deres service.

Festlig og særdeles smagfuld nytårsmad som catering

December er en måned spækket med højtider i form af julefrokoster og juleaften, men også nytårsaften, hvor den står på fest, fyrværkeri og dronningens nytårstale. Her er det også oplagt at bestille nytårsmad ud af huset. Nytårsmad fra Salt og Peber består i 2018 af tre retter – tatar med laks, oksetournedos og fransk kage af chokolade. Nytårsmad fra Salt og Peber skal afhentes på selve dagen. Denne festlige nytårsmenu er perfekt til de husstande, hvor man hellere vil bruge tiden sammen med ens kære. Hvis du er interesseret i nytårsmad til nytårsaften 2018, kan du finde mere info på www.saltogpeber.dk.

Salt og Peber tilbyder i år 3-retters nytårsmad samt lækker julebuffet til din julefrokost, skabt med kærlighed og stor respekt for de klassiske juleretter. Se kuvertpriserne og andre betingelser online på saltogpeber.dk.