tirsdag 28. juni 2022

Køb pålæg og kød såsom kartoffelspegepølse eller okseklump hos eGastro.dk

Udgivet : 04. oktober 2018

Køb pålæg og kød såsom kartoffelspegepølse eller okseklump hos eGastro.dk

Hos eGastro.dk kan du købe fødevarer og slagtervarer online til gode priser. Læs bl.a. her om den lækre kartoffelspegepølse fra Slagter Mortensen eller en okseklump i bedste kvalitet.

Kartoffelspegepølse og andet lækkert pålæg

Vil du have kvalitetsfødevarer til gode priser leveret lige til døren? Så er eGastro.dk måske lige noget for dig, for her kan du finde et bredt udvalg af forskellige spændende fødevarer inden for kategorierne kød, pålæg, ost, kolonial, brød og kage, vin, øl og mange flere. Der er mange forskellige spændene slags pålæg i butikken, og du kan bl.a. finde en super lækker kartoffelspegepølse fra Slagter Mortensen, som er fremstillet af okse- og svinekød, krydderier og kartofler. Denne kartoffelspegepølse er en super smagfuld spegepølse, som er fedtreduceret og stadig virkelig smager igennem. Den er perfekt på rugbrød og er et hit i mange familier. Der er også mange andre slags pålæg, bl.a. mange forskellige lækre spegepølser, hamburgerryg, paté, bag selv leverpostej, sky, saltkød, rullepølser, røget kød, skinke, italiensk salat, pesto, karrysalat, malakoff, mørbrand, peberrodssalat, landskinke, sylte, røget medister og meget mere. Find al din yndlingspålæg på hjemmesiden og få det leveret lige til døren.

Bredt udvalg af kød såsom okseklump

eGastro.dk sælger også kød til madlavning, og her kan du bl.a. købe en flot okseklump i bedste kvalitet til en god pris. Den kan bruges på mange forskellige måder, og er oplagt i fx gryderetter, skåret i tern. Den kan også bages hel i ovnen og være en steg, og du kan skære bøffer af den. Der er meget mere end bare okseklump i kødkategorien, for du kan finde både oksekød, svinekød, lammekød og fjerkræ i butikken. Der er mange forskellige lækre koteletter, bøffer, tyksteg, tyndsteg, fileter, steg, culotter, hele kyllinger, køller, kamstege, skinker, lår og meget mere til gode priser. Kødet er i bedste kvalitet og sælges til gode priser. Der er mange forskellige spændende ting, du kan lave med det lækre kød, som sælges til gode priser på siden. Der er ingen tvivl om, at du helt sikkert vil elske en god okseklump, som kan bruges til beuf stroganoff eller andre lækre gryderetter.