torsdag 23. september 2021

Her kan du læse om frokostordninger med velsmagende mad til firmaer

Udgivet : 14. juni 2021

Her kan du læse om frokostordninger med velsmagende mad til firmaer

Frokost+ er lig med mange ting. De er især kendt for deres frokostordninger til firmaer, men det stopper ikke der. De tilbyder også mad ud af huset til andre tidspunkter end frokost, så firmaer kan få ekstra værdi ud af deres frokostabonnement. Det gælder alt fra morgenmad og brunch til frugt, tapas, sandwich og festlige frokoster, når det skal være ekstra særligt. Kig nærmere på dine muligheder i firmafrokost med hurtig og direkte levering til Århus plus andre byer i egnen samt resten af Østjylland.

Mad til firmaer i hele Århus fra frokostplus.dk

Flere af frokostabonnenterne, altså firmaer i Århus og omegn, benytter sig også af catering til andre lejligheder fra leverandøren. Der leveres mad til firmaer bl.a. i form af kage, julefrokost, sandwich og tapas. Brunch til morgenmøde og frugt og grønt til mellemmåltidet er også populære valg. Ring gerne på telefonnummeret, der står online, og få en snak om ekstra mad til dit firma. I den hektiske hverdag på kontoret er det rart med en partner til maden, som leverer punktligt og til ethvert behov. Derfor er det ikke så mærkeligt, at kunder holder fast i aftalen med Frokost+. Det giver god mening, ikke kun for det store firma, men også for mindre.

Frokost+ og frokostordninger til firmaer

Hos Frokost+ tilbydes frokostordninger til alle firmaer, der søger efter noget exceptionelt og noget friskt. Frokosten er jo et primært måltid, som betyder meget for den energi, vi har senere hen på dagen. Det kan jo til tider gå lidt stærkt i de danske virksomheder. Måske er der ikke overskuddet til at pakke madpakken? Vi vil jo så gerne gøre alle ting selv, men det er ikke altid, at det er fornuftigt. Nogle gange giver det bedre mening at få andre til at assistere for et fast beløb. En del i Århus har spottet værdien i frokostordninger til firmaer, og hos Frokost+ er de en af de førende i byen. De kører også ud til Skanderborg, Horsens og Hørning med deres frokostordning samt til andre byer i Østjylland.