søndag 28. november 2021

God mad til julefrokost og en fremragende nytårsmenu inspireret af det spanske køkken

Udgivet : 07. oktober 2018

God mad til julefrokost og en fremragende nytårsmenu inspireret af det spanske køkken

Hvert år afholdes tusindvis af arrangementer i Danmark i løbet af december måned. Det kan betale sig at bestille maden udefra. Madkonceptet er et seriøst cateringbureau, der opererer i København, og som står for professionel diner transportable til julefrokost og nytårsaften.

Bestil mad til julefrokost ud af huset med levering til København

Madkonceptet tilbyder forskellige anretninger til årets julefrokost. Du kan bl.a. bestille den klassiske julebuffet eller den utraditionelle med mere moderne retter. Der er i alt tre muligheder inden for mad til julefrokosten. Madkonceptet tilbyder catering til julearrangementet udover det sædvanlige. Vælg mellem karrysild, rødspættefilet, leverpostej og andre klassikere. Hver person har specifikke julelivretter, og det giver derfor mening at vælge en buffet, som byder på lidt af det hele, så alle gæsterne går mætte fra julebordet. Uanset hvilken julebuffet, du bestiller på madkonceptet.dk, får du smør og brød med i købet. En del danskere har to, tre eller sågar fire julefrokoster at tage til i 2018. Der er ingen, der gider at have ansvar for maden til alle arrangementerne. Hvis man er bosiddende i København, kan man bestille catering til juleferien hos Madkonceptet. De leverer julefrokost men også en glimrende nytårsmenu til hele Hovedstadsområdet.

Nytårsmenu som diner transportable af cateringvirksomheden Madkonceptet

Du kan allerede nu bestille en nytårsmenu til nytårsaften 2018. Hos Madkonceptet kan du vælge tapas til nytårsbordet. Hvis du er vært er det en kæmpe lettelse at skulle slippe for madlavningen – alt fra indkøb til at skulle stå med tre gryder og en ovn på samme tid. Nytårstapas fra Madkonceptet byder på forret, hovedret og dessert samt mulighed for tilvalg som pesto og hjemmebagt brød. Hvis du bestiller en nytårsmenu til afhentning på madkonceptet.dk, skal du være opmærksom på, at den skal afhentes på adressen i Ballerup, København mellem kl. 12 og 15 på selve dagen. Det er naturligvis også muligt at få nytårsmenuen leveret til postnumre i København.

Madkonceptet står for catering til juleferien. De byder fx ind med en glimrende nytårsmenu, og der tilbydes også mad til julefrokost på www.madkonceptet.dk.