torsdag 23. september 2021

Frokostordninger og cateringoplevelser til specielle begivenheder i KBH

Udgivet : 04. juni 2020

Frokostordninger og cateringoplevelser til specielle begivenheder i KBH

Leder du efter en kundetilpasset frokostordning i Storkøbenhavn? Firmafrokost fra Madkonceptet er i særklasse, og der leveres lige til døren i hele København. Der tilbydes ikke blot catering til hverdag, men også mad ud af huset til festlige anledninger. Hvad med tapas som diner transportable til den private fest eller firmafesten? Lav din egen tapasmenu til en god pris på madkonceptet.dk.

Frokostordning til dit firma i København? Læs med her og på madkonceptet.dk

Hos Madkonceptet kan man få en individuelt tilpasset frokostordning uden gebyrer. Der skal selvfølgelig være plads til vores personligheder, og på den typiske københavnske arbejdsplads er der som regel en samling af vidt forskellige mennesker, som I deres forskellighed underbygger hinanden og skaber vækst i virksomheden. Der skal selvfølgelig tilbydes specielle anretninger til dem, der ikke ønsker svinekød, animalske produkter, fisk med mere. Firmafrokost fra Madkonceptet kommer derfor til at være noget, som alle på kontoret glæder sig til. Det kræver blot minimum 10 kuverter for at bestille frokostordning i hovedstaden på www.madkonceptet.dk. Glæd dig til firmafrokost af friske råvarer, der er tilberedt af kvalificeret køkkenpersonale med stor passion for catering. Oplev en stor kvalitetsforbedring i din københavnske virksomhed ved at tilmelde frokostordning hos Madkonceptet.

Tapas som catering til firmafester og privatfester fra Madkonceptet

Madkonceptet leverer også tapas catering både til privatfester og firmafester. Tapas ud af huset kan selvfølgelig også tilpasses, og det er supersmart, for du skal blot sætte flueben ved de ønskede retter. Der er en lang liste med tapasretter at vælge imellem. Tapas som diner transportable er oplagt til næsten enhver fest. Mange foretrækker denne spanske specialitet til casual begivenheder. Det kunne være i forbindelse med en konference, men det kunne selvfølgelig også være til studenterkørslen. Lækker tapas kan løfte stemningen, men den skal være lavet af mennesker med forstand på denne spanske specialitet. Det er derfor, du skal bestille tapas i København hos Madkonceptet.

Bestil tapas ud af huset og frokostordninger på madkonceptet.dk med levering i København og omegn. Læs mere på madkonceptet.dk.