tirsdag 29. november 2022

Friskfangetfisk.dk forhandler lækre rejer og andre fiskepakker

Udgivet : 02. januar 2022

Friskfangetfisk.dk forhandler lækre rejer og andre fiskepakker

Vil du og din familie gerne spise mere fisk og skaldyr i hverdagen, men bliver det for sjældent rødspætte, rejer, laks eller muslinger der ryger i indkøbskurven? Så er Friskfangetfisk stedet for dig. Her har de nemlig gjort det let som en leg at spise mere fisk hver uge, takket være de spændende fiskepakker. Foretrækker man at købe én type fisk, eller et par stykker når man handler, f.eks. lækre rejer, er det naturligvis også muligt. Læs mere om butikken i artiklen herunder.

 

Få friske fiskepakker til ugentlig fiskedag

Med fiskepakker klar til levering, er Friskfangetfisk den helt rigtige forhandler at alliere sig med, når man gerne vil spise mere fisk i hverdagen. Her har man adgang til et langt mere spændende og friskt udvalg af fisk, end det man finder nede i supermarkedet, og man er ikke afhængig af at nå ned forbi torvet, den dag i ugen hvor fiskemanden kommer forbi. Der er en grund til hjemmesidens navn www.friskfangetfisk.dk. For selvom fisken købes på nettet, så leveres den direkte til døren, med minimal transporttid, og selvfølgelig kølet så godt som overhovedet muligt. Fiskepakker fås i flere varianter, f.eks. familiepakken, luksuspakker, julefrokostpakke samt flere andre. Uanset hvilken fiskepakke der er tale om, er de altid fyldt med lækker, frisk fisk.

 

Vælg de rette rejer og andre skalddyr

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe fisk og skaldyr enkeltvis hos Friskfangetfisk. Bl.a. kan man købe rejer og skalddyr frisk og varmrøget hos dem. I udvalget af rejer kan man vælge imellem forskellige typer friske rejer, bl.a. hesterejer, rejer i lage samt varmrøgede rejer. Uanset hvilken type rejer man køber hos forhandleren, er der tale om friske og lækre skaldyr, som nok skal sprede glæde når du serverer dem. Husk at hvis du handler enten rejer, fiskepakker eller andre typer fisk og skaldyr hos forhandleren, kan du slippe for at betale porto, hvis du køber for over 625 kr.