mandag 22. juli 2024

Fremragende konfirmationsbuffet og yderst lækker frokostordning

Udgivet : 21. marts 2021

Fremragende konfirmationsbuffet og yderst lækker frokostordning

Hos madkonceptet.dk har de længe givet virksomheder i København en af de bedste muligheder inden for frokostordninger. Madkonceptet tilbyder også catering til private anliggender. Konfirmationsbuffet, julefrokost buffet og tapas er blot en lille håndfuld af mulighederne.

Klik ind forbi madkonceptet.dk for at læse om deres frokostordning i Hovedstadsområdet

Frokostordninger er ikke blot en ny trend mere, men er så småt ved at blive til normen i innovative og førende virksomheder. Tendensen er særlig tydelig i København, men den kan også spottes i Aarhus og mindre byer. Madkonceptet er blot ét firma ud af en lang liste i KBH, som tilbyder frokostordning til firmaer, men de skiller sig positivt ud både ved ikke at kræve ekstra gebyrer for allergikere, alternativer til svinekød osv., men også for hele tiden at variere. De bygger altid deres frokostordning på gode råvarer. Mad behøver jo ikke være kompliceret for at imponere og smage vidunderligt. Men kvaliteten af råvarerne kommer man aldrig udenom. Hvis der ikke er styr på det basale, så kommer slutresultatet aldrig til at imponere. Du behøver faktisk ikke tilmelde mere end 10 kuverter, før Madkonceptet leverer mad ud til jeres dør. Få firmafrokost til erhverv i hele Storkøbenhavn, og tilmeld deres frokostordning i dag på madkonceptet.dk.

En af de bedste muligheder for konfirmationsbuffet ud af huset

De byder også velkommen til et bredt katalog med catering til konfirmation og andre begivenheder online på www.madkonceptet.dk. Deres konfirmationsbuffet er en særlig oplevelse, som bl.a. byder på tomatsalat med peberfrugt, rødløg og feta. Den betyder på små ristede kartofler og masser af godt kød og fisk. Det virker tydeligvis som om, at den er sammensat med henblik på at tilfredsstille alle gæster, selv i en meget bred forsamling. En god konfirmationsfest kræver selvfølgelig også overdådig mad, og til denne begivenhed er buffet en oplagt løsning. Madkonceptet kan hjælpe jer med konfirmationsbuffet, så der er mere tid til at nyde denne unikke begivenhed. Husk dog at booke i god tid. Konfirmationerne har det jo med at falde sammen på mange af de samme datoer, hvor der kan være rift om serviceydelserne.