mandag 22. juli 2024

Firmafrokost og julefrokost fra københavnsk specialist i catering

Udgivet : 09. oktober 2021

Firmafrokost og julefrokost fra københavnsk specialist i catering

Madkonceptet er én ud af mange andre virksomheder inden for catering, der servicerer private såvel som erhverv. De hjælper virksomheder i hverdagen med at få mad på tallerknerne til det alm. frokostmåltid. De servicerer forsamlinger til julefrokost, nytårsaften m.m. De adskiller sig væsentligt fra andre ved altid at holde fast ved den høje kvalitet. Klik ind på www.madkonceptet.dk for at se deres forskellige tilbud i diner transportable omkring KBH.

Friske råvarer hver dag - firmafrokost fra madkonceptet.dk

Virksomheder i København har gået i spidsen, og mange har inkluderet en firmafrokost i deres hverdag. På www.madkonceptet.dk er det muligt at bestille firmafrokost ud af huset. Maden leveres selvfølgelig hen til jeres adresse uanset hvor i København. Firmafrokost er en måde at løfte stemningen på midt på den alm. hverdag. Den sunde, nærende og yderst lækre mad er også med til at booste energiniveauet, hvilket er lig med gladere medarbejdere. Firmafrokost fra Madkonceptet handler om fleksibilitet, tilgængelighed og god service. I får varme retter, salater, pålæg, brød samt osteanretninger, desserter m.m. Deres frokostordning er selvfølgelig yderligere specificeret på madkonceptet.dk, hvor du også kan indhente et tilbud til blot minimum 10 kuverter.

Mere smag med julefrokost fra www.madkonceptet.dk

I år bliver det noget helt særligt. Madkonceptet tilbyder julefrokost ud af huset i København, som kan bestilles i forskellige formater. Klassisk julebuffet elsker vi alle. De tilbyder en særlig, klassisk udgave, der indeholder noget ud over det sædvanlige. Alle livretterne som gravad laks med dildsauce, mørbradbøf med bløde løg og marineret sild er med i den traditionelle julefrokost. I andre selskaber vil den moderne julefrokost måske være et hit. Den består af julesild med anis, skaldyrssalat, andesalat, figenrødkål m.m. Den står derfor på de lækreste utraditionelle retter, hvor man stadigvæk kan fornemme julestemningen. Der sælges også en standardjulefrokost, som dog ikke er helt standard. Fordi alle tre muligheder består selvfølgelig af de bedste råvarer og er fremstillet med kærlighed. Bestil catering til julefrokost i Hovedstadsområdet i dag via madkonceptet.dk.