fredag 29. maj 2020

Bestil brunch og tapas ud af huset på www.madkonceptet.dk

Udgivet : 14. januar 2019

Bestil brunch og tapas ud af huset på www.madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder tapas ud af huset i Storkøbenhavn. Denne spanske specialitet er på kort tid blevet et stort hit i Danmark. På www.madkonceptet.dk finder du også informationer om deres andre muligheder i catering som fx brunch, konfirmation, 3 retters menu, frokostordning med mere.

Tapas ud af huset – specialiteter fra Spanien

Vælg tapas ud af huset fra Madkonceptet, hvis du vægter kvalitet højt. Dette firma placerer sig i upper end cateringbranchen, og maden er et bevis på, at den nemme løsning også kan være den lækreste. Når du bestiller tapas ud af huset fra Madkonceptet, foregår det ved, at du sætter kryds ved de valgte retter på listen. Der er kolde og varme retter at vælge mellem samt desserter. Prisen afhænger af antal kuverter og antal valgte retter, så på denne måde kan du få det efter ønske og efter budget. Det betyder også, at det bliver en mere personlig tapasoplevelse, hvor den kun står på livretter. Madkonceptet tilbyder tapas ud af huset i hele København samt i området uden for hovedstaden. Oplev en bid af Spanien leveret lige til døren.

Madkonceptet tilbyder brunch catering i København

Madkonceptet tilbyder også andet i catering som fx brunch ud af huset. Deres brunch består også af en lang liste, hvor du vælger fra. Her står den fx på muffins med bær, melon med lufttørret skinke eller røræg med tomatsalsa. Ligesom med tapas er brunch også gået hen at blive et hit i Danmark, selvom det jo ikke er en dansk tradition. Det er en sammensmeltning af morgenmad og frokost, og derfor kan måltidet indeholde elementer fra begge dele af. Madkonceptet tilbyder brunch catering, der går godt an til de events, hvor man ønsker en afslappet atmosfære. Hvis du tænker, at brunch catering lyder som en god ide, så prøv engang at klikke ind på www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet står for catering som fx brunch eller tapas. Der leveres også frokostordning ud af huset samt mad til konfirmation og andre typer events. Deres services står nærmere beskrevet online på madkonceptet.dk.