mandag 22. juli 2024

Willow Tree ophæng og figurer

Udgivet : 26. maj 2019

Willow Tree ophæng og figurer

Willow Tree har skabt en masse følelsesmæssige figurer, der afspejler en stemning som fx deres Together model. Vælg en del forskellige ornamenter og ophæng online på wt-shop.dk.

Willow Tree Together – billeder på wt-shop.dk

Willow Tree Together er en skøn og oplagt kage topper, der forestiller en mand og en kvinde. Manden står bag ved og omfavner kvinden, der tydeligvis er hans store kærlighed, mens kvinden drejer hovedet og kigger kærligt op på ham. Willow Tree Together kage topperen er perfekt til brylluppet, jubilæet eller enhver anden fest, der fejrer kærligheden mellem to mennesker. Materialerne er testet for at sikre fødevaresikkerheden, hvis du putter den på toppen af en kage. Willow Tree Together er fremstillet i polystone, ligesom de andre figurer på hjemmesiden. Den kommer i en flot gaveæske, når du bestiller. Find mange figurer, der symboliserer kærlighed online på www.wt-shop.dk.

WT Shop sælger ornamenter til juletræet

Willow Tree står bag en del forskellige ophæng og ornamenter, der har fået en hel kategori hos WT Shop. Deres ornamenter er perfekte til at hænge på juletræet. Motiverne er især præget af engle og små børn, der ofte symboliserer en gestus som fx taknemmelighed, erindring, lykønskninger og naturligvis kærlighed – alle temaer, som man forbinder med juletiden. Man kan naturligvis benytte ophæng af Willow Tree året rundt, og de kan hænges mange forskellige steder og skabe en god stemning i dit hjem. Der forhandles flere typer af figurer, men de passer alle godt sammen, så man kan købe ens favoritter og med fordel hænge dem sammen. Den typiske leveringstid hos WT Shop er 1-2 dage. Hvis du leder efter pynt til dit eget hjem eller en skøn gave til familie, venner eller kæreste, er denne hjemmeside måske behjælpelig.

Vælg mellem skønne og autentiske ornamenter. Ophæng af Willow Tree er designet i en høj kvalitet og med flotte detaljer. Du finder også kage toppere heriblandt deres Together model, som symboliserer to menneskers kærlighed.