tirsdag 09. august 2022

Modern Lamps tager dig tilbage i tiden - Retro lamper

Udgivet : 07. juli 2021

Modern Lamps tager dig tilbage i tiden - Retro lamper

Elsker du også når gamle klassikere gør comeback? Det ses ofte, at tidligere trends kommer igen, og hvis du er en af dem, der sætter pris på vintage looket, så bør du tjekke udvalget af retro lamper ud fra Modern Lamps. Inde på www.modernlamps.dk kan du se det store udvalg af retro lamper, fra store designere. I sortimentet finder du bl.a. den populære og klassiske industri lampe, kendt som Jieldé lampen.

Retro lamper - indretning med en historisk kant

På www.modernlamps.dk finder du et bredt udvalg af klassiske vintage lamper inden for en bred vifte kategorier, herunder bordlamper, standerlamper og pendler. Modern Lamps har retro lamper i alle farver og faconer, så uanset stil eller personlig smag, er der noget for alle. Det unikke ved retro lamper er, at de udover at fungere som lyskilde også fungerer som et indretningselement, der giver sjæl og karakter til hjemmet. Så hvis du har en forkærlighed for at indrette dit hjem med gamle ting med en designhistorisk kant, så burde du i hvert fald overveje om din næste lampe skal være en retro lampe fra Modern Lamps. De tilbyder skønne retro lamper fra en lang række anerkendte producenter, så du er sikret, at kvaliteten og æstetikken er i højsædet.

Jieldé lampen - Klassisk og fransk finesse

Snakker vi om retro lamper, kan vi ikke undgå at komme udenom franskmanden ”Jean Louis Domecq” der står bag den klassiske Jieldé lampe. Du kender måske bedre Jieldé lampen, som industrilampen og arbejdslampen. Jieldé lamperne så for første gang dagens lys i Lyon, Frankrig i starten af 50’erne. Betegnelsen Jieldé lampe kommer af sammentrækningen af designerens navn ”Jean Louis Domecq”. På www.modernlamps.dk finder du et bredt udvalg af Jieldé lamper. Lamperne har et rustikt look og fås med forskellige udseender. Hos Modern Lamps føres Jieldé lampen i 3 forskellige finish, herunder forkromet, lys børstet stål og mørk børstet stål. Jieldé lamperne kommer med en leveringstid på max 3 uger. Har du spørgsmål til Jieldé lamperne eller andre lamper de forhandler inden på Modern Lamps, er du velkommen til at kontakte dem på telefon: 28 89 44 59 eller e-mail: [email protected]