søndag 28. november 2021

Smarte affaldshuse og flotte betonmøbler hos ZENZO

Udgivet : 07. oktober 2018

Smarte affaldshuse og flotte betonmøbler hos ZENZO

Hos ZENZO kan du finde alt til offentlige byrum, byrumsinventar, affaldsløsninger og meget mere. Læs her om affaldshuse og betonmøbler til udendørs brug.

Smarte affaldshuse

ZENZO sælger byrumsinventar og løsninger til bl.a. affaldssortering, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge, når du skal designe en plads, en gård i et boligområde eller andet udendørs rum. Bl.a. designer de smarte affaldshuse, som er der, skraldespandene er gemt væk inde i fx en gård i et lejlighedskompleks. De store skraldespande er ikke kønne at se på, og derfor er de ofte gemt væk i affaldshuse, og det er smart, for så er de også lette at komme til, da de er lette at finde og ikke flytter sig. De smarte affaldshuse er designet, så der kommer god udluftning og så de er lette at komme ind og ud af med hænderne fyldte med forskellige affaldssække. Nu hvor der sorteres affald i så stor stil, er der mange skraldespande, man skal forholde sig til, og derfor er det smart, hvis de er samlet under ét tag.

Betonmøbler i fede design

ZENZO laver også smukke betonmøbler til det offentlige rum, og der er mange forskellige spændende designs, som du helt sikkert vil elske. De kan bruges til forskellige udendørs pladser, til gårdhaver, på gader og i mange sammenhænge og er oplagte til udendørs brug på grund af deres holdbarhed. Betonmøbler holder virkelig til at stå ude i det offentlige rum, da de er praktisk taget umulige at begå hærværk på. Der er mange forskellige bænke, sæder og bord/bænkesæt i sortimentet, og du kan helt sikkert finde lige det, som passer ind i byplanlægningen. Find flotte betonmøbler til gode priser på siden og vælg imellem mange smukke designs og forskellige spændende farver og typer af møbler. Du vil helt sikkert elske de mange smukke designs, som findes på siden og som helt sikkert vil passe godt ind i den plads, du er ved at designe, hvad end den er offentlige eller privat.