mandag 05. juni 2023

Hos First Floor CPH finder du dansk designede New Yorker døre og vægge

Udgivet : 02. december 2020

Hos First Floor CPH finder du dansk designede New Yorker døre og vægge

Uanset om du er på udkig efter en New Yorker dør eller en New Yorker væg til mødelokalet, er du kommet til det helt rette sted. For First Floor CPH er en dansk design- og produktionsvirksomhed, der har stor erfaring med de ikoniske interiørløsninger kendt fra byen, der aldrig sover.

 

En New Yorker dør kan bruges i badeværelset, stuen eller på kontoret

Med en skarp æstetisk sans hvor minimalisme og tidløse design er i fokus, er First Floor CPH et kvalitetsbevidst og populært foretagende, hvor du altså blandt andet kan få fat i en New Yorker dør til fx badeværelset, stuen eller kontoret. Uanset hvor du ønsker en New Yorker dør, står den danske virksomhed klar til at hjælpe dig - selv med specialbehov. For en New Yorker dør er ikke bare en New Yorker dør, og det er de selvfølgelig også udmærket klar over hos First Floor CPH, der er en yderst pålidelig, professionel og passioneret samarbejdspartner. De ikoniske døre er enormt flotte, men også meget funktionelle. Således sikrer glasdørene, at du får en smuk lys gennemgang - også hvis du foretrækker matterede ruder. Så hvorfor ikke vælge en New Yorker dør fra First Floor CPH?

 

New Yorker væg – Smart løsning til afskærmning

Hvis du snarere leder efter en New Yorker væg til mødelokalet, kan den ansvarsbevidste virksomhed også hjælpe dig. En New Yorker væg er en meget smart løsning til mødelokalet, da den både afskærmer for lyd og lugt, ligesom glasfacaden naturligvis også er ensbetydende med, at du får optimale lysforhold. Derfor ser man ofte de ikoniske glasvægge i mødelokaler over hele verden - ikke kun i “The Big Apple”. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om deres produkter og løsninger, som f.x. glasvægge til mødelokaler, skal du endelig ikke tøve med at kontakte de dygtige folk hos First Floor CPH. De hjælper dig nemlig hellere end gerne - uanset om du ringer eller skriver. Du finder deres kontaktoplysninger inde på deres brugervenlige hjemmeside firstfloorcph.dk.