torsdag 18. april 2024

Gaver og Bolig – Køb en Holmegaard skål eller de kendte Kay Bojesen turtelduer

Udgivet : 09. oktober 2018

Gaver og Bolig – Køb en Holmegaard skål eller de kendte Kay Bojesen turtelduer

Leder du efter den perfekte gaveide? Hvad med en Holmegaard skål? Hos Gaver og Bolig finder du forskellige former for brugskunst fra dette danske mærke, ligesom du også kan shoppe Kay Bojesen turtelduer og andre træfigurer fra denne verdenskendte danske designer.

Holmegaard skål som gave

Inde på gaverogbolig.dk kan du vælge mellem forskellige Holmegaard skåle i flere størrelser og farver. Holmegaard er et af de mærker, mange danskere tyer til, når jagten går på en god gave. Hos Gaver og Bolig finder du mange designerartikler fra dette danske brand, der blev etableret helt tilbage i 1825, og det er samtidig det første aktuelle glasværk her i landet. Hvad end du leder efter en Holmegaard skål, urtepotte eller lysestage, har du mange valgmuligheder hos Gaver og Bolig. Produktionen startede i Holmegaard mose, hvor man havde adgang til naturligt brændsel, der kunne producere nok varme til glas produktionen. Som årene er gået er det naturligvis blevet til et væld af nye og innovative design – mange af dem findes hos Gaver og Bolig. Hvis du ønsker at bestille en Holmegaard skål eller andet fra mærket som gave eller som selvforkælelse, kommer du til at blive vild med sortimentet hos Gaver og Bolig.

Kay Bojesen turtelduer og andre motiver kan bestilles på gaverogbolig.dk

Gaver og Bolig forhandler de kendte Kay Bojesen turtelduer, der er et sæt med to fine fugle skabt i egetræ. Her er der tale om en passende gaveide uanset sæson, og det er en af de pyntende genstande både yngre og ældre kommer til at værdsætte. Kay Bojesen turtelduer har en størrelse på 9,5 centimeter, og de passer perfekt til vindueskarmen eller måske i bogreolen eller oven på vitrineskabet. Hos Gaver og Bolig har de købt ekstra mange træfigurer ind fra Kay Bojesen, og derfor kan du også vælge mellem mange andre motiver som postmand, abe, bjørn, flagbærer osv. fra dette kendte danske designikon. Hvis du også er helt vild med Kay Bojesen turtelduer, så klik ind på gaverogbolig.dk.

Gaver og Bolig forhandler Kay Bojesen turtelduer og andre gaveideer som fx Holmegaard skåle.