torsdag 18. april 2024

Find et bredt udvalg af funktionelt udendørs byinventar hos ZENZO

Udgivet : 19. april 2019

Find et bredt udvalg af funktionelt udendørs byinventar hos ZENZO

ZENZO laver udendørs byinventar i bedste kvalitet og har mange succesfulde samarbejder bag sig. Se sortimentet af standardløsninger på fx betonmøbler på deres hjemmeside.

Et bredt udvalg af udendørs byinventar med forskellige formål

ZENZO har mange års erfaring med at producere udendørs byrumsinventar i bedste kvalitet. De laver bl.a. affaldsløsninger, betonmøbler, bænke til udendørs rum, pladser, baggårde og parker, cykelparkering, belysning og meget mere. Hvis du skal bruge en løsning, så kan de helt sikkert hjælpe dig, for de har mange års erfaring og mange succesfulde samarbejder bag sig med private, erhverv, kommuner, foreninger og byplanlæggere. Det er vigtigt at indrette det offentlige rum med en arkitektur, som er imødekommende og skaber muligheder for borgerne i stedet for begrænsning. Der er mange forskellige skønne løsninger på udendørs byinventar. På deres hjemmeside zenzo.dk kan du se deres mange standard løsninger. Der er mange betonmøbler, plantekummer, cykelstativer, bænke, pullerter, terrorsikring, rygerum og meget mere. De laver og specielle løsninger efter dine behov, hvis du er ved at lave et helt særligt projekt. Gennemgående i deres designs er det store fokus på slidstærkt FSC-certificeret træ, smukt design og funktionelle og inviterende løsninger til byens brugere og borgere.

Pynt det offentlige rum med smukke betonmøbler

ZENZO laver mange forskellige flotte betonmøbler til byrum og udendørs rum. Der er flere forskellige super funktionelle og smukke designs, som du kan se på deres hjemmeside. Beton er et godt materiale, da det er super slidstærkt og enormt svært at lave hærværk på. Bænke i beton kan holde i mange årtier og kan støbes i mange kreative former. På hjemmesiden kan du se de mange standard løsninger, som de producerer, men du kan også kontakte dem og bede om noget helt specifikt, og så vil de helt sikkert kunne hjælpe dig med at designe betonmøbler, som er lige som du ønsker dem. Når en offentlig plads skal indrettes er der mange forskellige ting, en landskabsarkitekt skal tænke på, og især skal man sørge for at give menneskerne mulighed for at bruge pladsen på forskellige måder. Nogle gange kan unge mennesker finde på at bruge betonmøbler på en måde, som man slet ikke selv havde tænkt, og det er jo fantastisk at opleve borgerne indtage og udnytte det offentlige rum på forskellige kreative måder.